Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 22. april 2006

Feltet.dk kort - 22. april 2006

22. april 2006 10:490


- Team CSC: Leblanc beundrer Basso
- Niedersachsen: Robert Förster styrtede
- Giro d’Italia: Arrangøren bøjer sig
- Liege-Bastogne-Liege: Følg løbet fra kl. 12.00
- Giro d’Italia: QuickStep har holdet klar
- Liege-Bastogne-Liege: Phonak satser på Perdiguero
- Feltet.dk: Følg GP Herning her på siden
- Feltet.dk: Bliv sponsor for et løb
- Vuelta Ciclista a la Rioja: Serrano sejrede og i front
- GP de Villers Cotterêts: Flot 3. plads til svenske Ljungblad
- Niedersachsen: Alessandro Petacchi x 4 - OPDATERET
- Team Festina Vejle: Ser frem imod kommende løb
- Tour de Georgia: Zabriskie angreb
- Vuelta Ciclista a la Rioja: Markov sejrede på 1. etape
- Ronde van Noord-Holland: Sidenvinden venter på GMH
- Bane: 6. plads i hollandsk VM-revanche
- Auktion: Højste bud 6.999 kroner

De korte nyheder opdateres løbende.Team CSC: Leblanc beundrer Basso


”Jeg er vild med ryttere af den type. Jeg beundrer Ivan Bassos mod og hans store ambitioner,” sådan udtaler den forhenværende mangeårige løbsdirektør af Tour de France Jean-Marie Leblanc ifølge Ritzau. Årsagen til de flotte ord skyldes, Team CSC rytterens store satsning med både at gå efter Giroen og Touren.

”Det er på ingen måde for meget for en rytter af Ivan Bassos kaliber, og man skal også huske på, hvilket fremragende hold han har i ryggen. Begge løb er lettere, end de har været tidligere. Dels er løbene blevet kortere på grund af nye regler, dels er der knap så mange rigtig hårde bjerge i løbene, og dels er afstanden mellem løbene mere end fire uger i år, hvor der før kun var tre uger imellem dem, siger Jean-Marie Leblanc”

Leblanc nævner derudover ryttere som Stephen Roche, Bernhard Hinault og Miguel Indurain som alle har vist, at det kan lade sig gøre at vinde begge løb, og han kan ikke se, hvorfor at det ikke stadigvæk skal, kunne lade sig gøre.

Tilbage til toppenNiedersachsen: Robert Förster styrtede


Team Gerolsteiner har før morgendagens afsluttende etape af Niedersachsen-Rundfahrt tre ryttere blandt de første ti i det samlede klassement, og som alle tre er under et minut efter Alessandro Petacchi, der har vundet løbets fire første etaper.

"Endnu er intet afgjort. Vi vil forsøge alt på søndag," siger Christian Wegmann fra det tyske holds lejr. Dagens etape blev også kørt offensivt af Gerolsteiners ryttere med utallige udbrudsforsøg og indblanding i afgørelsen af de indlagte spurter. "Vi var med til at skabe løbet. En skam at vores taktik for at undgå en massespurt ikke gik op. Men vi angriber igen i morgen," tilføjer sportsdirektøren.

Team Gerolsteiner måtte desværre i dag sige farvel til deres sprinter Robert Förster styrtede på dagens etape og beskadigede sin skulder. Han er blevet kørt på hospitalet til nærmere undersøgelser. "Han kommer definitivt ikke til start i morgen," fastslår Christian Wegmann her til aften.

Tilbage til toppenGiro d’Italia: Arrangøren bøjer sig


Arrangøren af Giro d’Italia bøjer sig nu for rytternes protester. Oprindeligt skulle den planlagte transfer fra Belgien efter 3. etape ske med nattog, men det protesterede holdene imod, og nu har arrangøren så ændret transportmåden, så transfer nu i stedet sker med fly.

Rytterne bliver om aftenen den 9. maj fløjet i to fly til Italien, hvor der dagen efter er hviledag. Giro d’Italia starter den 6. maj med en prolog i Seraing i nærheden af Liége, og der køres tre etaper i Wallonien, inden hele karavanen fortsætter løbet i Italien.

Tilbage til toppenLiege-Bastogne-Liege: Følg løbet fra kl. 12.00


Følg Liege-Bastogne-Liege her på Feltet.dk i morgen fra kl. 12.00. Næste lørdag kan du følge GP Herning her på siden.

Tilbage til toppenGiro d’Italia: QuickStep har holdet klar


Det belgiske ProTour hold, QuickStep, har udtaget holdet til det første store etapeløb, Giro d’Italia. Holdet bliver bygget op omkring Paolo Bettini og Juan Garate. De øvrige 7 ryttere er: Serge Baguet, Davide Bramati, Addy Engels, Juan Garate Cepa, José A.Garrido Lima, Leonardo Scarcelli, Jurgen Van de Walle og Remmert Wielinga.

Tilbage til toppenLiege-Bastogne-Liege: Phonak satser på Perdiguero


I morgen er det tid til årets sidste forårsklassiker Liege-Bastogne-Liege. Phonak holdet har udnævnt Miguel Angel Perdiguero som kaptajn. Spanieren kørte en flot syvendeplads hjem i sidste søndags Amstel Gold Race, og valgte derefter at stå over Fleche Wallonne, for at være helt frisk til den belgiske klassiker.

Til at hjælpe Perdiguero er den colombianske rytter Victor Hugo Peña. Peña har igennem de seneste fem uger været hjemme i Colombia for at træne og deltage i de nationale mesterskaber, men er nu klar til at deltage i løbene på det europæiske kontinent.

Hollænderen Koos Moerenhout, som styrtede i onsdagens Fleche Wallonne, har det ifølge holdet godt efter omstændighederne, men er selvfølgelig ikke med i morgendagens løb. Til at erstatte ham har holdet udtaget Martin Elmiger.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Følg GP Herning her på siden


Du kan følge endagsløbet GP Herning her på Feltet.dk på lørdag. Vi opdaterer fra start til mål fra endagsløbet. Du finder opdateringen ved at klikke på "LIVE" i menuen til venstre.

Hvis du ønsker at blive annoncør på LIVE opdateringen, så kan du kontakte Feltet.dk på annonce@feltet.dk eller på 51558966.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Bliv sponsor for et løb


Det er nu muligt at blive annoncør for et cykelløb på Feltet.dk. Morgendagens sponsorer til Liege-Bastogne-Liege er HK Karriere, Hotels.com, Crazywin og Play65.com. Det er dog muligt for en annoncør at sætte dig på et løb, så ingen andre kan købe reklameplads på et løb.

At man blive annoncør for et løb vil sige, at annoncørerne får reklameplads på live opdateringen samt et link under de selvstændige artikler om løbet.

Hvis du ønsker at blive annoncør for et løb, så kan du kontakte Feltet.dk på annonce@feltet.dk eller på 51558966.

Tilbage til toppenVuelta Ciclista a la Rioja: Serrano sejrede og i front


Kaiku-rytteren Ricardo Serrano Gonzalez sejrede på den kuperede rute på 2. etape af etapeløbet Vuelta Ciclista a la Rioja, som blev kørt fra Lardero til Cruz de la Demanda over 164 km.

Ricardo Serrano Gonzalez sejrede foran russerne Vladimir Efimkin og Vladimir Karpets.

Samlet over Ricardo Serrano Gonzalez også førertrøjen.

Resultat
1Ricardo Serrano Gonzalez (Spa-Kai)
2Vladimir Efimkin (Rus-Cei)
3Vladimir Karpets (Rus-Cei)

Tilbage til toppenGP de Villers Cotterêts: Flot 3. plads til svenske Ljungblad


I dag blev det franske endagsløb, GP de Villers Cotterêts, kørt og det endte med franske hjemmebanesejr til Auber-rytteren Emilien Berges, som sejrede foran Dmitriy Muravyev med svenske Jonas Ljungblad.

Det var i dag 10. gang løbet blev kørt. I 2003 havde løbet lidt dansk succes, da løbet blev vundet af Julian Winn (Team fakta).

Resultat
1 Emilien Bergès (Fra) Auber 93
2 Dmitriy Muravyev (Kaz) Jartazi
3 Jonas Ljungblad (Swe) Unibet
Tilbage til toppenNiedersachsen: Alessandro Petacchi x 4 - OPDATERET


Endnu en gang var italienske Alessandro Petacchi helt urørlig, da han vandt den fjerde etapesejr i træk i dette års udgave af Niedersachsen-Rundfahrt. Det betyder også, at han også kører ud på morgendagens afsluttende etape iført løbets førertrøje.

Selvom bl.a. Team Gerolsteiner gjorde deres for at forhindre endnu en massespurt med utallige udbrudsforsøg, så var der intet at stille op. Der blev simpelthen ikke givet nogen lov til at komme afgørende af sted på den godt 196 km lange etape fra Rheda-Wiedenbrück til Duderstadt.

Resultatet af 4. etape:
1. Alessandro Petacchi (Team Milram) 4:31:54 t.
2. Graeme Brown (Rabobank) st.
3. Danilo Hondo ( Team Lamonta) st.
4. Olaf Pollack (T-Mobile Team) st
5. Peter Wrolich (Team Gerolsteiner) st.
6. Emanuele Rizza (Naturino-Sapore di Mare) st.
7. Tom Flammang (Team Sparkasse) st.
8. Dariusz Rudnicki (Team Intel-Action) st..
9. David Kopp (Team Gerolsteiner) st.
10. Jonas Owczarek (Team Sparkasse) st.

Samlet stilling efter 4. etape:
1. Alessandro Petacchi (Team Milram) 17:06:52 t.
2. Graeme Brown (Rabobank) +0:22
3. Danilo Hondo (Team Lamonta) +0:24
4. Emanuele Rizza (Naturino-Sapore di Mare) +0:36
5. Peter Wrolich (Team Gerolsteiner) +0:36
6. Sebastian Lang (Team Gerolsteiner) +0:39
7. Olaf Pollack (T-Mobile Team) +0:40
8. David Kopp (Team Gerolsteiner) +0:41
9. Gerald Ciolek (Team Wiesenhof-Akud) +0:42
10. Massimiliano Mori (Naturino-Sapore di Mare) st.

Tilbage til toppenTeam Festina Vejle: Ser frem imod kommende løb


I den kommen weekend køres 2. afdeling af Bell Cuppen i omegnen af Odder. Her skal Team Festina Vejle forsøge at forsvare den gule førertrøje, som indehaves af Morten Reckweg.

Weekenden efter (søndag den 30. april) afholdes Jysk/Fynsk Mesterskaber i enkeltstart. Her vil Kristian Lau
Thomsen og Kasper Therkildsen deltage. Kristian Lau var sidste år den bedste 1. års junior ved junior DM i
enkeltstart, så han må være en af favoritterne.

Samme dag starter La Coupe du Président de la Ville de Grdzladz i Polen. Dette er et World Cup løb i UCI regi. Fra Team Festina Vejle deltager: Rasmus Guldhammer, Morten Gregersen, Ricky Enø Jørgensen, Jannik Hyldtoft og Morten Reckweg.

Den 6. og 7. maj deltager alle rytterne - forhåbentligt - i de 2 løb der afholdes af Skive CK og Thy CR.

Tilbage til toppenTour de Georgia: Zabriskie angreb


Team CSC's David Zabriskie forsøgte at avancere i den samlede stilling i Tour de Georgia, ved at gå med i et tidligt udbrud på fredagens kuperede, fjerde etape, der dog til slut blev vundet af Fred Rodriguez (Davitamon-Lotto) i en massespurt.

"Inden starten sagde jeg til de andre, at jeg ville prøve at forsøge noget i dag, og det var ok med dem. Jeg er ikke interesseret i bare at sidde og forsvare min tredjeplads, for jeg tror ikke jeg har en realistisk mulighed for at sætte Landis og Danielson på Brasstown stigningen i morgen, så jeg er nødt til at prøve noget andet," sagde David Zabriskie efter den 191 kilometer lange etape.

Tilbage til toppenVuelta Ciclista a la Rioja: Markov sejrede på 1. etape


1.etape af Vuelta Ciclista a la Rioja blev kørt med start og mål i Calahorra. Etapen var 162 kilometer lang og endte med en massespurt, hvor russeren Alexei Markov (Caisse D'epargne-Illes Balears) var hurtigst og sejrede foran Javier Benitez (Grupo Nicolas Mateos) og Aitor Galdos (Ceramica Panaria-Navigare).

Russeren Alexei Markov fører også samlet. Kun 89 ryttere er tilbage i løbet efter 1. etape.

Resultat af 1. etape
1 Alexei Markov (Rus) Caisse D'epargne-Illes Balears 3.33.28
2 Javier Benitez (Spa) Grupo Nicolas Mateos
3 Aitor Galdos (Spa) Ceramica Panaria-Navigare
4 Angel Edo (Spa) Andalucia-Paul Versan
5 Pablo Urtasun (Spa) Kaiku
6 Ricardo Serrano (Spa) Kaiku
7 Daniel Moreno (Spa) Relax-Gam
8 Eladio Jimenez (Spa) Comunitat Valenciana
9 Mikel Gaztanaga (Spa) Atom
10 Gustavo Domingez (Spa) Orbea


Samlet stilling efter 1. etape
1 Alexei Markov (Rus) Caisse D'epargne-Illes Balears 3.33.28
2 Javier Benitez (Spa) Grupo Nicolas Mateos
3 Aitor Galdos (Spa) Ceramica Panaria-Navigare
4 Angel Edo (Spa) Andalucia-Paul Versan
5 Pablo Urtasun (Spa) Kaiku
6 Ricardo Serrano (Spa) Kaiku
7 Daniel Moreno (Spa) Relax-Gam
8 Eladio Jimenez (Spa) Comunitat Valenciana
9 Mikel Gaztanaga (Spa) Atom
10 Gustavo Domingez (Spa) Orbea

Tilbage til toppenRonde van Noord-Holland: Sidenvinden venter på GMH


På de danske landeveje er Glud og Marstrand Horsens kendt for at sætte deres præg på løbene med kollektiv sidevindskørsel. Det får de også rig lejlighed til at demonstrere, når et hold på otte ryttere søndag den 23. april deltager i det 205 km lange Ronde van Noord-Holland med start og mål i Zaandam nord for Amsterdam. Løbet er i UCI-kategori 1.2.

Da rytterne holder sig mellem 0 og 6 meter over havet, er det ikke bakker, der vil skille fårene fra bukkene, men snarere de lange åbne stykker på digerne, hvor sidevinden har frit tilløb fra havet.

Ronde van Noord-Holland har deltagelse af især den hollandske elite med Skil-Shimano og Rabobanks continental team i spidsen, men der vil også være en intern dansk dyst, idet Team Designa Køkken deltager som det andet danske hold.

Glud & Marstrand Horsens-holdet i Ronde vand Noord-Holland: Michael Skelde, Rune Udby, Michael Berling, Kim Marius Nielsen, Roy Hegreberg, Håvard Nybø, Alexander Kristoff, Crister Rake.

Sportsdirektør på turen er Jannik Skovlund.

Tilbage til toppenBane: 6. plads i hollandsk VM-revanche


Team Odense Energis Jakob Dyrgaard og Martin Lollesgaard sluttede på en samlet 6. plads i fredag aftens internationale banestævne i Alkmaar, som da de ankom erfarede var tilrettelagt som en VM-revanche for i særdeles hollandske og belgiske landsholdsryttere
Hele 7 VM- ryttere fra Holland og Belgien med verdensmester Peter Schep i spidsen sørgede for en særdeles hård konkurrence.

Peter Schep og hans makker Jens Mouris var helt suveræne og efter en noget falmede start fik de to Odenseryttere kørt sig varme og i konkurrencen som omhandlede såvel pointsløb, udskilningsløb og parløb endte det med en samlet 6. plads, hvilket også var deres placering i parløbet.

Tilbage til toppenAuktion: Højste bud 6.999 kroner


Feltet.dk åbner hermed for endnu en auktion på hjemmesiden. Denne auktion er i samarbejde med Per P. Cykler, hvor du har mulighed for at vinde en lækker Cannondale 2004 Ironmann 800 med 26” hjul.

Auktionspakken indeholder:

Cannondale 2004 Ironmann 800 26” hjul
56 cm midt midt
62 cm midt top
53 cm overrør.

Shimano Ultegra 9 speed 18 gear
Cannondale bremser
Truvativ garniture
Mavic CXP 33 fælge

Førpris 13.999,-

Budhistorik:
- Steen Petersen (6999 kroner)
- Thomas Bendix Mortensen (5200 kroner)
- Jan Hofman (5050 kroner)
- Bjørn B. Andersen (5000 kroner)
- Finn Caspersen (4900 kroner)
- Werner Krog-Jensen (4050 kroner)
- Jan Hofman (4000 kroner)
- Thomas Poulsen (3500 kroner)
- Michael Hassenkam (3200 kroner)
- Jeppe Krogh Poulsen (2700 kroner)
- Thomas Poulsen (2500 kroner)
- Morten Sverinsen (1500 kroner)
- Louis Gravert (1100 kroner)
- Brian Christensen (550 kroner)
- Henrik Thomsen (500 kroner)

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Bemærk hvis man ønsker at give et anonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr., by og telefonnummer til redaktionen.

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og i de korte nyheder.

Auktionen løber frem til den 29. april kl. 12.00.

Er du cykelforhandler og skal din auktion være den næste?
Hvis du er cykelforhandler og ønsker omtale eller ønsker at få nogle produkter sat på auktion her på Feltet.dk, så kan du kontakte Feltet.dk på auktion@feltet.dk eller 51 55 89 66 for at høre nærmere om auktioner her på siden.

Tilbage til toppen

Læs også
Tidligere Saxo Bank-rytter stifter Danmarks første gravel-hold: Vi kan se et talent
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger