Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 22. februar 2006

Feltet.dk kort - 22. februar 2006

22. februar 2006 00:130
- Skive-Thy Cup: Ny opfindelse
- Vuelta Valenciana: Petacchi tager etapesejr
- Tour of California: Horner - Leipheimer vinder enkeltstart
- Tour of California: Hincapie vil vinde
- Vuelta Valenciana: Tre hæmatokrit tilfælde
- Gerald Ciolek: Bliver fuldtids professionel
- Geelong Tour: Wood tager føringen
- Tour of California: Riis - Vi kan afgøre det på enkeltstarten
- Geelong Tour: Gilmore tog 2. etape
- Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner

De korte nyheder opdateres løbende


Skive-Thy Cup: Ny opfindelse
Skive og Thy har præmiere på ny weekend cup med store pengepræmier for A-klassen. Den køres fra den 6. til den 7. maj kommer til at hedde "Skive-Thy Cup".

En løbsnyhed for A-klassen med kontante ekstra præmier. 4250 kroner i samlet ekstra præmiesum til deling mellem de tre bedst placerede ryttere efter de to løb i henholdsvis Skive og i Thy. (Udover almindelige præmier i de to løb). Bedst placerede ryttere i den samlede cup vinder 2500,-, nr. to vinder 1000,- og nr. 3 vinder 750,- kroner. Det betyder, at har en A-rytter formen til det helt store, ja så kan weekenden i det nordvestjyske blive en udbytterig affære. For der køres naturligvis også om præmier i de enkelte løb. Der køres efter de almindelige pointregler 8-6-5- osv. Ved pointlighed er det det sidste resultat, der er afgørende.

Cykelklubberne i Skive og i Thy laver i første omgang cuppen, som et forsøg. Men slår ideen an, og det bliver et løb som A-rytterne vil prioritere, så kan det blive en tilbagevendende nyhed i dansk elitecykling, siger Morten Breiner fra Skive og Ole Iversen fra Thy.

”Vi vil dels gerne lave noget nyt i cykelsporten, men vi prøver også for første gang at lægge vore løb i samme weekend, hvilket vi tror er det folk, som skal rejse langvejs fra ønsker”, siger de to.

Ved begge løb er der almindelig cykelløb for alle klasser. I Skive med damernes Vittoria Cup, og i Thy køres om det Jysk-Fynske mesterskab. Der bliver camping mulighed i Hanstholm klods op af mål området.


Vuelta Valenciana: Petacchi tager etapesejr
Supersprinteren Alessandro Petacchi (Milram) tog endnu en sejr, da han vandt 2. etape af Vuelta a la Comunitat Valenciana ved at slå Danilo Napolitano (Lampre) og Francisco Ventoso (Saunier Duval-Prodir) i spurten.

Alexandre Kolovnev (Rabobank) fører fortsat løbet samlet.

Resultat af 2. etape
1. PETACCHI, Alessandro (ITA) TEAM MILRAM 3:35:41
2. NAPOLITANO, Danilo (ITA) LAMPRE
3. VENTOSO, Fco. José (SPA) SAUNIER DUVAL-PRODIR
4. FLECHA, Juan Antonio (SPA) RABOBANK
5. JEGOU, Lilian (FRA) FRANÇAISE DES JEUX
6. EDO, Angel (SPA) ANDALUCIA-PAUL VERSA
7. DAVIS, Allan (AUS) LIBERTY SEGUROS-WURT
8. MARKOV, Alexei (RUS) C.D'EPARGNE-I.BALEAR
9. ZABALLA, Constantino (SPA) C.D'EPARGNE-I.BALEAR
10. URTASUN, Pablo (SPA) KAIKU

Samlet stilling efter 2. etape
1. KOLOBNEV, Alexandr (RUS) RABOBANK 07:10:36
2. PETACCHI, Alessandro (ITA) TEAM MILRAM 0'26
3. VENTOSO, Fco. José (SPA) SAUNIER DUVAL-PRODIR 0' 29
4. NAPOLITANO, Danilo (ITA) LAMPRE 0'34
5. SERRANO, Ricardo (SPA) KAIKU 0'34
6. SANCHEZ, Julian (SPA) COMUNIDAD VALENCIANA 0'35
7. LOPEZ, David (SPA) EUSKALTEL-EUSKADI 0'37
8. URTASUN, Pablo (SPA) KAIKU 0' 38
9. PALOMARES, Adrian (SPA) KAIKU 0'38
10. GALPARSORO, Dionisio (SPA) KAIKU 0'39


Tour of California: Horner - Leipheimer vinder enkeltstart
Ifølge amerikanske Christopher Horner (Davitamon-Lotto) kan han kun se en mulig vinder af dagens enkeltstart i Tour of California: Levi Leipheimer.

”Levi ser rigtig, rigtig god ud,” siger han til procycling.com. ”CSC og Discovery har gode ryttere på en enkeltstart, men jeg bliver nødt til at sige at jeg satser på Levi.”

Leipheimer fik sammen med Floyd Landis og Berhard Kohl revet sig løs fra den andre favoritter og til trods for at både Discovery Channel, Team CSC og Davitamon-Lotto længe lå og jagtede de tre i front lykkedes det først kort før mål at hente dem igen.

”I dag kom han ikke på podiet, men hvad han gjorde i dag og det at han blev så lang tid i front, der skal du virkelig være i fantastisk form. Vi havde 10 ryttere til at jagte ham, og i morgen vil der kun være en der kan jagte ham. Jeg tror at nogle specialisterne vil give ham kamp til stregen, men jeg bliver nødt til at sætte mine penge på Levi,” sagde han til Velonews.com.


Tour of California: Hincapie vil vinde
Efter etapesejren på 2. etape af tour of California overtog George Hincapie løbets førertrøje og starter derfor ud som sidste rytter på dagens enkeltstart.

”Det er en god position at være i. I morgen (i dag, red.) kan blive en meget afgørende dag - måske den mest afgørende,” siger Hincapie til Cyclingnews.com

Levi Leipheimer har dog hidtil vist som løbets stærkeste rytter og han fik da også sat Hincapie på den hårde stigning 30 km. fra mål. Men Hincapie tror fortsat på den samlede sejr.

”Jeg tror at Floyd (Landis, red.), Levi (Leipheimer, red.) og Dave (Zabriskie, red.) formentlig er favoritter. Men vi har også nogen gode enkeltstartsryttere på holdet. Selvfølgelig vil vi vinde, og jeg vil prøve så hårdt jeg kan i morgen. Også Tom (Danielson, red.) og Jason (McCartney, red.) er godt kørende. Hvis vi fortsat er tæt på (efter enkeltstarten, red.) vil vi fortsætte med at angribe. Er det tæt vil de andre være nervøse. Der er masser af løbet tilbage endnu.”


Vuelta Valenciana: Tre hæmatokrit tilfælde
Inden starten på Vuelta a la Comunidad Valenciana Calpe blev tre ryttere trukket ud af løbet pga. en for høj hæmatokritværdi. Toni Tauler, Rafael Casero og Alberto Benitez, der alle repræsenterer det nystartede spanske 3 Molinos Resort mandskab havde således en hæmatokritværdi over de tilladte 50 og har nu fået to ugers karantæne. En så høj hæmatokritværdi indikere brug af det forbudte stof EPO.


Gerald Ciolek: Bliver fuldtids professionel
Den 19-årige tyske mester på landevej fra Team Wiesenhof-Akud, Gerald Ciolek, har netop afsluttet sin erhvervsuddannelse hos Ford i Tyskland og kan nu koncentrere sig 100% om sin cykelkarriere, fortæller Cyclingnews.com i dag.

"Efter jeg vandt mesterskabet, var Ford-folkene klar over, at jeg primært var cykelrytter. Så de hjalp mig på mange måder, så jeg fx fik tid til at køre løb og træne. Men med hensyn til min eksamen var de benhårde. Nu er det overstået, og jeg kan koncentrere mig fuldt ud om at cykle", fortæller Ciolek, der selvfølgelig er glad for sin eksamen.

Den unge tysker er pt. i træningslejr på Mallorca for at forberede sig til sin sæsondebut i Het Volk nu på lørdag. Løbet kan ses på Viasat 1 klokken 14.20.

Geelong Tour: Wood tager føringen
I Geelong Tour imponerer australske Oenone Wood igen og på dagens 3. etape af løbet blev hun nummer to, hvilket præcis er nok til at hun overtager den samlede føring.

Tina Mayola-Pic vandt spurten, og dermed også etapen.

Svenske Susanne Ljungskog er nummer 16 samlet - 50 sekunder efter australieren.

Resultat af 3. etape
1 Tina Mayola-Pic (USA) USA Cycling Team 2.03.30
2 Oenone Wood (Aus) Equipe Nürnberger Versicherung
3 Ina Teutenberg (Ger) T-Mobile
4 Hayley Brown (Aus) Chase Sydney - Smart - Mercedes Benz
5 Tamara Boyd (NZl) Bike New Zealand


Samlet stilling efter 3. etape
1 Oenone Wood (Aus) Equipe Nürnberger Versicherung 3.11.23
2 Christiane Soeder (Aut) Univega Pro Cycling Team 0.09
3 Mellisa Holt (NZl) Bike New Zealand 0.10
4 Svetlana Bubnenkova (Rus) Russian National Team 0.14
5 Natalie Bates (Aus) New South Wales Institute of Sport 0.23
..
16 Susanne Ljungskog (Swe) Team Cheerwine/Bicisport 0.50


Tour of California: Riis - Vi kan afgøre det på enkeltstarten
Der blev kørt aggressivt på 2. etape af Tour of California, der bl.a. indeholdt en kategori 1 stigning, hvor tre ryttere bl.a. med Levi Leipheimer rev sig løs fra de andre favoritter. Team CSC havde længde David Zabriskie liggende på mellemhånd kort efter, men han kom aldrig op og i stedet blev de alle hentet af en lidt større favoritgruppe.

”Holdet gjorde et stort stykke arbejde, og vi fik faktisk etapen vendt til vores fordel. Med tre ryttere i første gruppe er alt stadigvæk mere eller mindre status quo, og det betyder, at vi selv kan forsøge at afgøre det på enkeltstarten i morgen”, sagde Bjarne Riis efter den 152 kilometer lange etape.

Bobby Julich er fortsat holdets bedst placerede rytter på en samlet tredjeplads. David Zabriskie og Christian Vande Velde er henholdsvis fem og ni i den samlede stilling.


Geelong Tour: Gilmore tog 2. etape
På 2. etape i Geelong Tour, som var et gadeløb over 30 kilometer, der vandt australske Rochelle Gilmore. Feltet kom samlet hjem og i massespurten Portarlington og Gilmore henviste Ina Teutenberg (T-Mobile) og Oenone Wood (Equipe Nürnberger Versicherung).

Samlet fører Christiane Soeder (Univega Pro Cycling) fortsat.


Resultat af 2. etape
1 Rochelle Gilmore (Aus) SAFI - Pasta Zara Manhattan 56.55
2 Ina Teutenberg (Ger) T-Mobile
3 Oenone Wood (Aus) Equipe Nürnberger Versicherung
4 Hayley Brown (Aus) Chase Sydney - Smart - Mercedes Benz
5 Joanne Kiesanowski (NZl) Univega Pro Cycling Team

Samlet stilling efter 2. etape
1 Christiane Soeder (Aut) Univega Pro Cycling Team 1.08.02
2 Oenone Wood (Aus) Equipe Nürnberger Versicherung 0.03
3 Mellisa Holt (NZl) Bike New Zealand 0.04
4 Svetlana Bubnenkova (Rus) Russian National Team 0.05
5 Natalie Bates (Aus) New South Wales Institute of Sport 0.14


Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner
Feltet.dk har startet et nyt tiltag op på hjemmesiden - auktioner. Den første auktion er lavet i samarbejde med EnergySport.dk, hvor du har mulighed for at komme til at køre med det samme udstyr som det danske ProTour hold Team CSC bruger.

Auktionspakken indeholder: Et Zipp 404 hjulsæt incl. bremseklodser og Zipp Quick releases samt et sæt Speedplay ZERO Titanium CSC Edition og High5 Energi produkter. Pakken har en vejledende udsalgspris på i alt 16.185 kroner. Se mere om produkterne, klik her.

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og på auktionssiden.

Auktionen løber frem til den 8. marts kl. 15.00.

Bemærk hvis man ønsker at give et annonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr, by og telefonnummer til redaktionen.

Budhistorik:
- Brian Høgild Hansen (11.000 kroner)
- Jacob Holme (10.000 kroner)
- Claus Nielsen (9.700 kroner)
- Jacob Holme (9.600 kroner)
- Claus Nielsen (9.500 kroner)
- Brian Høgild Hansen (9.400 kroner)
- Jacob Holme (9.200 kroner)
- Claus Nielsen (9.000 kroner)
- Jacob Holme (8.900 kroner)
- Brian O. Hjort (8.600 kroner)
- Lau Kierulff (8.500 kroner)
- Chris Jensen (8.000 kroner)
- Jeppe Bo Lauersen (500 kroner)
- Troels Kristensen (250 kroner)
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger