Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 23. april 2006

Feltet.dk kort - 23. april 2006

23. april 2006 01:200


- Tour de Berne: Cooke i front af World Cuppen
- Bell Cuppen: Reckweg forsvarede trøjen
- Post Cup: Jimmy Hansen - en taktisk triumf
- Bell Cuppen: Høberg tror på samlet sejr i cuppen
- Liege-Bastogne-Liege: Basso - ikke hårdt nok
- Flandern Rundt - U23: Anders Lund 5'er
- Liége-Bastogne-Liége: Rebelin måtte give op
- Liege-Bastogne-Liege: Første spanske sejr i løbets historie
- Liege-Bastogne-Liege: Sinkewitz - Jeg var den stærkeste
- Noord-Holland: 14. plads til Berling
- Vuelta Ciclista a la Rioja: Sejr til Vazquez
- Giro dell'Appennino: Sejr til Nocentini
- Liege-Bastogne-Liege: CSC - De andre var bedre end os
- Jens Voigt: Drømmer om Tour-sejr
- Niedersachsen: Petacchi fra start til slut - opd.
- Marco Velo: Brækkede kravebenet
- Team Gerolsteiner: Robert Förster formentlig heldig
- Team Gerolsteiner: Markus Fothen fik en datter
- Liege-Bastogne-Liege: Følg løbet fra kl. 12.00
- Feltet.dk: Bliv sponsor for et løb
- Auktion: Højste bud 6.999 kroner

De korte nyheder opdateres løbende.Tour de Berne: Cooke i front af World Cuppen


Zoulfia Zabirova (Team Bigla) vandt i dag World Cup løbet Tour de Berne, som blev kørt i Schweiz. Med et sidste minuts angreb lykkedes det at overliste feltet og dermed sejre. De to seneste års vinder af World Cuppen Oenone Wood startede dårligt i World Cuppen og fik stortset ikke scoret nogle point, men nu er australieren igen begyndt at komme på pointtavlen og i dag sikrede hun sig det bedste resultat i år, da hun blev nummer to i World Cup løbet. Olga Slyusareva blev nummer tre.

Bedste dansker blev Trine Hansen. Lise Christensen, Mette Fischer og Maja Adamsen gennemførte ikke løbet.

Nicole Cooke blev nummer 5 og overtager føreringen i World Cuppen.

Næste World Cup løb er den 7. maj - Castilla y Leon i Spanien.

Resultat
1 Zoulfia Zabirova (Kaz) Bigla Cycling Team 3.02.06 (41.12 km/t)
2 Oenone Wood (Aus) Equipe Nürnberger Versicherung 0.02
3 Olga Slyusareva (Rus) Russian National Team
4 Judith Arndt (Ger) T-Mobile Professional Cycling
5 Nicole Cooke (GBr) Univega Pro Cycling Team
6 Modesta Vzesniauskaite (Ltu) A.S. Team F.R.W
7 Marianne Vos (Ned) Dutch National Team
8 Annette Beutler (Swi) Elk Haus Nö
9 Edita Pucinskaite (Ltu) Nobili Rubinetterie Menikini Cogeas
10 Trixi Worrack (Ger) Equipe Nürnberger Versicherung
11 Susanne Ljungskog (Swe) Buitenpoort-Flexpoint Team
25 Trine Hansen (Den) Bianchi Aliverti Kookai 1.05
34 Dorte Rasmussen (Den) Bianchi Aliverti Kookai

Samlet stilling i World Cuppen
1 Nicole Cooke (GBr) Univega Pro Cycling Team 144 pts
2 Oenone Wood (Aus) Equipe Nürnberger Versicherung 130
3 Ina Teutenberg (Ger) T-Mobile Professional Cycling 120
4 Zoulfia Zabirova (Kaz) Bigla Cycling Team 105
5 Judith Arndt (Ger) T-Mobile Professional Cycling 95
6 Annette Beutler (Swi) Elk Haus Nö 76
7 Mirjam Melchers-Van Poppel (Ned) Buitenpoort-Flexpoint Team 75
8 Sarah Ulmer (NZl) 75
9 Miho Oki (Jpn) Nobili Rubinetterie Menikini Cogeas 75
10 Christiane Soeder (Aut) Univega Pro Cycling Team 59

Tilbage til toppen
Bell Cuppen: Reckweg forsvarede trøjen


Team Festina Vejle havde ikke den bedste dag i dag. Da juniorernes 2. afdeling af Bell Cuppen blev kørt. Men selvom det ikke var den bedste dag, så lykkedes det holdet at forsvare Morten Reckwegs samlede føring i Bell Cuppen.

"Vi var i anden afdeling af Bell Cuppen i Odder kommet på en svær opgave med at forsvare Morten Reckweg's føring i den samlede stilling, da største delen af vore ryttere ikke slog til i dag. Men et godt overblik i sidste halvdel af løbet af Morten Reckweg og flot arbejde af Rasmus Guldhammer gjorde at det lykkes at bevare trøjen og udbygge føringen lidt, da de nærmeste konkurrenter sluttede bag Morten, da løbet blev afgjort," forklarer holdets manager Michael Guldhammer efter løbet.

"Det var en svær opgave for Team Festina Vejle idag. Vi brugte måske for mange kræfter i starten af løbet på at køre udbrud ind, hvilket betød at en del om mine holdkammerater havde det svært. Men vi fik det bedst mulige ud af etapen: ’Jeg beholdt fører trøjen,’" smiler Morten Reckweg efter løbet.

Team Festina Vejle tager i den kommende weekend til Polen med 5 ryttere for at deltage i UCI Junior World Cup løbet La Coupe du Président de la Ville de Grudzladz i Polen.

Tilbage til toppen
Post Cup: Jimmy Hansen - en taktisk triumf


Dansk cykelsports superliga, Post-cuppen, blev søndag eftermiddag domineret af Team GLS., da Jimmy Hansen sejrede foran teamkammeraten Lars H. Thomsen og med endnu en teamkammerat Thomas Rieber-Sellebjerg på 5. pladsen.

”Det var en taktisk triumf for os”, fortæller Jimmy Hansen og fortsætter: ”Vi vidste, at der ville side 80 mand og holde øje med Moe efter hans tre sejre i Loir-et-Cher. Derfor havde vi aftalt, at jeg skulle spares, og at det var mig, vi kørte for. Thomas Rieber-Sellebjerg kommer af sted i et 5 mandsudbrud allerede efter 5 km. Der ingen fra Glud & Marstrand Horsens med. Glud & Marstrand Horsens var i forvejen udset til at blive vore værste konkurrenter. Efter 80-90 km kører yderligere en gruppe fra feltet. Her sidder både Lars H. Thomsen og jeg selv. Thomas får besked om, at vi er på vej op, så han begynder at springe føringer over for at vente på os, så vi kan blive i overtal foran. Gruppen knækker undervejs, og vi kommer 8 mand op. Thomas sætter sig op foran og fyrer den af for at holde gruppen samlet.”

I finalen venter vi til, der mangler 2-300 meter. Gruppen sidder i højre side. Jeg kører i venstre og får hul. Bag mig vinder Lars gruppens spurt, og Thomas bliver 5’er, så vi samlet bliver 1,2 og 5”, fortæller Jimmy Hansen.

”Det var en vigtig sejr for mig”, siger Jimmy Hansen. ”Nu har jeg mistet to etapeløb pga. sygdom. Særligt Loir-et-Cher gjorde ondt, så det betød rigtig meget for mig at vinde i dag”, slutter en glad Jimmy Hansen.

Tilbage til toppen
Bell Cuppen: Høberg tror på samlet sejr i cuppen


Morten Høberg vandt sin 2. sejr i træk, da han søndag i Odder tog sig af 2. afdeling af Bell-cup.

”I år skal vi køre 8 afdelinger af Bell Cuppen, så der er mange løb og score point i. Så jeg tror også på, at Team GLS kan vinde cuppen. Vi er allerede flere ryttere, som har scoret point, og det giver os en taktisk fordel til sidst i Bell Cuppen,” forklarer Morten Høberg til Feltet.dk.

”Vi havde fra starten lagt en taktik, hvor vi skulle køre på skift for at trætte konkurrenterne”, fortæller Morten Høberg. Taktikken blev fulgt 100%. Der blev kørt kontra hver eneste gang et udbrud var kørt ind, og de evindelige kontrahug var dem, der virkelig trak søm ud. ”Det var hårdt, men det viste sig at taktikken holdt. Vi var med i alt, hvad der foregik, og ind imellem kom vi med i nogle rigtig gode udbrud.”

”Jeg kører kontra på Nicolai Olesen på et tidspunkt, hvor der sidder en Odder-rytter og en Esbjerg-mand ude foran. Jeg giver mig fuldt ud og henter Odder-rytteren lige, som vi er kørt ud på sidste omgang. Der stikkes nede fra feltet, og Jesper Mørkøv kommer op. Feltet er på det tidspunkt ret tæt på, men Jesper og jeg får et godt samarbejde, og vi kommer fri igen. Vi når Esbjerg-manden og kører tre mand sammen indtil Jesper begynder at sætte hårdt tempo. Så ryger Esbjerg-manden. Jesper og jeg skal køre om det i finalen. Jeg åbner spurten og Jesper Mørkøv når mig ikke igen”, fortæller en glad Morten Høberg.

”Det bedste i dag var, at vi kørte så taktisk flot et løb, og alle levede 100% op til taktikken. Det lover rigtig godt for fremtiden”, slutter Morten Høberg.

Læs mere om 2. afdeling af Bell Cuppen, her finder du både resultater, billeder og løbsreferat.

Tilbage til toppenLiege-Bastogne-Liege: Basso - ikke hårdt nok


Team CSC tog en stor del af ansvaret i Liege-Bastogne-Liege, men hverken Frank Schleck eller Ivan Basso kunne i den sidste foretage det afgørende ryk.

”Løbet var hårdt for holdet”, sagde Basso efter løbet til Velonews.com. ”Men det var ikke så hårdt for de andre hold fordi der ikke var sidevind, men modvind.”

Alligevel var den italienske rytter tilfreds med den sidste test inden Giroen. ”Det var en god test, og holdet forsøgte sig på alle måder”, siger Basso til Cyclingnews.com. ”Desværre kunne hverken Schleck eller jeg gøre forskellen. Giroen? Når du er der i finalen i et løb som dette, så betyder det du at du er i god form.”

Tilbage til toppenFlandern Rundt - U23: Anders Lund 5'er


U-23 udgaven af den Belgiske brostensklassiker fik fornemt dansk præg, da Anders Lund fra Team GLS søndag sikrede sig løbets 5. plads.

”Det er et virkeligt svært løb, som 4 af os havde kørt før. Vi havde stor respekt for løbet og valgte at spare os og økonomisere med kræfterne. Vi ramte de første brostensstigninger efter 43 km. De sidste lå med 30 km til mål, og derfra og ind blev der kørt ’belgier-løb’, hvor der rykkes konstant i højre og venstre”, fortæller Anders Lund.

Der kommer 12 mand af sted allerede før den første mur. ”Vi havde ikke nogen med. Vi holdt os til taktikken. Det trætter at sidde så længe derude”, siger Anders Lund. Frontgruppen reduceres lidt efter lidt og var til sidst nede på 5 mand.

”Vi prøver at kontrollere feltet, men det er meget svært. Vi skal over 13 mure. Kristoffer G. Nielsen, Michael Mørkøv, Kasper Jebjerg, Jonas Aaen og jeg selv sidder fremme. Feltet bliver splittet på hver eneste mur, men bliver samlet igen. Ud af 200 startende kommer vi vel 100 ind på de afgørende stigninger. Kristoffer G. Nielsen, Kasper Jebjerg og jeg selv kommer med ind på Kapelmuur, som er en sindssyg stigning sammen med ca. 100 mand. Kristoffer kommer med i et 4-mands hug og får et lille hul inden stigningen. Jeg kommer selv ind som ca. 10’er. Kristoffer og jeg sidder i en 15 mandsgruppe på stigningen, men det bliver hentet igen. Frontgruppen bliver kørt ind på det legendariske Bosberg, og vi sidder 60-70 mand tilbage.”

Herfra bliver der kørt belgierløb, hvor der bare sker noget hele tiden. Anders Lund ender med at komme af sted i et 12 mands udbrud.

”Vi repræsenterer 12 forskellige hold, så ingen kan lukrere på et overtal. Jeg kigger meget på rytteren fra Bodysol og rytteren fra Rabobank, som vi vidste var gode i den type finaler. Med halvanden km til mål rykker Rabobank-rytteren, og jeg går med. Det går desværre i stå, og 4 mand kører kontra og kommer fri. Alle lurer på hinanden. Den der ofrer sig for at lukke hullet har mistet sin chance i finalen, så ingen gør det. Jeg vinder forfølgergruppens spurt og bliver løbets nr. 5. Jeg havde superben, så det var rigtig positivt. Jeg tror, jeg kunne have vundet løbet sådan faldt kortene ikke. Jeg er utrolig glad for resultatet, som viser at både jeg selv, og holdkammeraterne er på rette vej”, slutter Anders Lund, som efter løbet tager videre til Italien for at støde til U-23 landsholdet.

Tilbage til toppenLiége-Bastogne-Liége: Rebelin måtte give op


Fabian Wegmann gav alt, hvad han havde, men det var bare ikke nok i konkurrencen mod de øvrige favoritter i Liége-Bastogne-Liége, og Wegmann måtte nøjes med en beskeden 28. plads, hvilket ikke lige var, hvad Team Gerolsteiner havde sat næsen op efter forud for starten i formiddags.

"Fabian kæmpede og forsøgte," sagde sportsdirektør Christian Henn om præstationen. Wegmann kom i mål 1:21 min. efter vinderen, Alejandro Valverde, som bedste rytter for det tyske hold.

Kaptajnen, Davide Rebellin, havde allerede tidligere i løbet måtte kaste håndkladet og konstatere, at kræfterne ikke rakte. Det brækkede ribben og maveondet de seneste dage gjorde kampen umulig for den tidligere vinder af løbet. "Tiden var, som vi frygtede, for kort til at han kunne komme sig over sygdommen. Men vi forsøgte i det mindste med et håb om, at det ville lykkes, men det gjorde det desværre ikke," udtalte Henn.

Tilbage til toppenLiege-Bastogne-Liege: Første spanske sejr i løbets historie


Alejandro Valverde (Caisse D´Epargne-Illes Balears) hentede den første spanske sejr i verdens ældste cykelløb Liege-Bastogne-Liege og det i så overlegen stil, at amerikanske Christopher Horner stort set ikke troede sine egne øjne.

”Jeg har aldrig set så meget fart i en så lille mand som ham. Så tynd. Det var utroligt,” sagde Horner til Velonews.com efter dagens klassiker.

Valverde selv var selvsikker forud før sprinten, da 11 ryttere kom samlet til mål. ”Jeg vidste, at jeg var en af de hurtigste i gruppen,” sagde Valverde. ”På den sidste kilometer var det angreb efter angreb. Jeg ventede, og da Sinkewitz angreb i det sidste sving, tog jeg hans hjul og kørte den hjem derfra.”

Sejren var den anden inden for en uge til Valverde, der også sejrede i onsdagens Fleche Wallone.

Tilbage til toppenLiege-Bastogne-Liege: Sinkewitz - Jeg var den stærkeste


”Jeg så på den sidste stigning, at jeg var den stærkeste, og derfor angreb jeg, også fordi jeg vidste, at jeg ikke ville have haft chancer mod Valverde i en spurt. Desværre lykkedes det ikke. Jeg er helt klart en smule skuffet, også fordi podieplaceringen gled mig af hænde. Måske lykkes det næste uge i Henninger Turm i Frankfurt - der stiller vi supermotiverede til start,” erklærede T-Mobiles Patrik Sinkewitz efter dagens klassiker, Liége-Bastogne-Liége, hvor det endnu engang ikke lykkedes det tyske hold at få den eftertragtede sejr.

Med sin meget solide kørsel i den sidste uges tid med femtepladser i både Amstel Gold Race og Fleche Wallonne og så fjerdepladsen i dag er han nu et varmt emne blandt de tyske cykelfans til årets Tour-hold, og en plads er da også meget højt på hans egen ønskeliste. Mario Kummer vil dog endnu ikke udtale sig om, hvorvidt der er reserveret en plads til Sinkewitz. ”Vi er stadig i gang med overvejelserne omkring, hvem der skal med på Tour-holdet,” siger han til Radsport-Aktiv.de.

Tilbage til toppenNoord-Holland: 14. plads til Berling


Glud & Marstrand Horsens Michael Berling hentede en 14. plads i det hollandske endagsløb Ronde van Noord-Holland. Sejren gik dog til Kai Reus, der vandt foran holdkammeraten Evgeny Popov, på Rabobanks kontinentalhold.

Berling sad med i hovedfeltet på 70 ryttere, der kom ind 38 sekunder efter vinderen Kai Reus fra Rabobank som kørte alene i udbrud de sidste 40 km.

"Vi havde Michael Skelde med i et langt udbrud, som blev hentet med 70 km. igen, og samtidig begyndte det at regne og blæse op. Og så blev der ellers kørt sidevind. Feltet blev delt et par gange og samlet igen, og afslutningen var præget af mange styrt, som blandt andet ramte Roy Hegreberg", fortæller Michael Berling og glæder sig over, at den gode form fra januar nu igen er ved at indfinde sig før de danske UCI-løb i næste weekend.

Bedste rytter hos Team Designa Køkken blev Allan Bo Andreasen, der kom ind lige efter Glud & Marstrand Horsens Håvard Nybo, på en 27. plads.

Resultat
1 Kai Reus (Ned) Rabobank Continental 4.48.03 (42.597 km/t)
2 Evgeny Popov (Rus) Rabobank Continental 0.38
3 Robert Wagner (Ger) Continental Team Milram
4 Rieno Stofferis (Bel) Sean Kelly Team
5 Marco Bos (Ned) Cyclingteam Jo Piels
6 Jos Van Emden (Ned) Rabobank Continental
7 Sipke Zijlstra (Ned) B&E Cycling Team
8 Michaël Blanchy (Bel) Jartazi-7Mobile
9 Martin Prazdnovsky (Svk) TSV
10 Robby Meul (Bel) Jartazi-7Mobile

Tilbage til toppenVuelta Ciclista a la Rioja: Sejr til Vazquez


Manuel Vazquez (Andalucia-Poul Versan) vandt tredje etape af Vuelta Ciclista a la Rioja foran mexicanske Moises Aldape (Ceramica Panaria-Navigare).

Resultat af 3. etape
1 Manuel Vazquez (Spa) Andalucia-Paul Versan 3.38.00
2 Moises Aldape (Mex) Ceramica Panaria-Navigare
3 Xabier Zandio (Spa) Caisse D'epargne-Illes Balears
4 Francisco J. Terciado (Spa) Relax-Gam
5 Javier Benitez (Spa) Grupo Nicolas Mateos 0.06
6 Angel Edo (Spa) Andalucia-Paul Versan
7 Patteo Priamo (Ita) Ceramica Panaria-Navigare
8 Vladimir Efimkin (Rus) Caisse D'epargne-Illes Balears
9 Daniel Moreno (Spa) Relax-Gam
10 Nacor Burgos (Spa) Relax-Gam

Tilbage til toppenGiro dell'Appennino: Sejr til Nocentini


Aqua & Sapones Rinaldo Nocentini hentede i dag sæsonens første sejr da han slog den formstærke Luca Mazzanti (Panaria-Navigare) i det mindre italienske endagsløb Giro dell'Appennino.

Resultat
1 Rinaldo Nocentini (Ita) Acqua&Sapone
2 Luca Mazzanti (Ita) Panaria-Navigare
3 Eddy Ratti (Ita) Naturino-Sapore di Mare
4 Santo Anza (Ita) Selle Italia-Serramenti Diquigiovanni
5 Charles Wegelius (GBr) Liquigas
6 Emanuele Sella (Ita) Ceramica Panaria-Navigare
7 José Rujano Guillen (Ven) Selle Italia-Serramenti Diquigiovanni

Tilbage til toppenLiège-Bastogne-Liège: CSC - De andre var bedre end os


Team CSC havde to ryttere med helt fremme i den hæsblæsende afslutning på den 92. udgave af Liège-Bastogne-Liège. Det var Frank Schleck og Ivan Basso. De to kunne dog ikke hindre spanske Alejandro Valverde (Caisse D'epargne-Illes Balears) i at vinde løbet.

Schleck og Basso blev henholdsvis syver og tier i den 262 kilometer lange klassiker, hvor Team CSC konstant satte tempoet på de mange stejle stigninger op gennem de belgiske Ardenner.


Ivan Basso og Alejandro Valverde på dagens rute / Foto: Sirotti


”Vores taktik lykkedes til punkt og prikke, men til sidst var de andre bedre end os. Vi manglede måske også det fornødne held, og med to punkteringer på meget kritiske tidspunkter var det ikke helt optimalt for os undervejs. Men der skal ikke lyde nogen undskyldninger, og jeg synes, vi trods alt kørte et flot Liège-Bastogne- Liège, hvor hele holdet lagde sig i selen for at køre løbet fra front. Alle der fulgte løbet har kunnet se, at vi stillede til start med et topmotiveret hold, der var klar til at tage kampen op”, sagde Bjarne Riis, der efter Liège-Bastogne-Liège kunne se tilbage på holdets bedste forårskampagne til dato.

”Jeg synes, den måde vi kørte på i dag, afspejler meget godt den indsats, vi har gjort i klassikerne i år. Vi har kørt fra front, med en aggressiv taktik og konstant haft flere ryttere med i finalen. Den tilgang har givet os to store og velfortjente sejre i Paris-Roubaix og Amstel Gold Race, og det så trods alt længe ud til, at det måske også skulle lykkedes igen i dag. Sådan skulle det ikke være, men jeg kan kun være tilfreds med den måned vi har haft i de store endagsløb”, tilføjede Riis.

Tilbage til toppenJens Voigt: Drømmer om Tour-sejr


Team CSCs tyske energi bombe Jens Voigt har en drøm og den handler om en sejr i Tour de France. Han ved godt at det aldrig lykkes for ham selv, men han håber, at det i år sker for Ivan Basso og det vil ifølge Jens Voigt få ham til at føle som en ”lille” Tour de France vinder.

”Jeg har vundet nogle løb. Store som små. Endagsløb, etapeløb. Jeg ved, hvordan det føles. Jeg har prøvet det,” siger han til Ekstra Bladet. ”Men at være en del af det hold, der vinder Tour de France, det har jeg aldrig opnået. Jeg kan ikke vinde løbet selv, men jeg kan hjælpe min kaptajn, min holdkammerat, min ven Ivan Basso til at vinde.”

I første omgang er det dog planen, at Voigt skal hjælpe Ivan Basso til sejr i Giro d´Italia efter en forårssæson, der blev spoleret af et brækket kraveben og operation i vinters. ”Min form bliver bedre og bedre, men jeg mangler stadig noget. Jeg mangler lige den sidste skarphed,” siger Jens Voigt, der viste gode takter i dagens Liege-Bastogne-Liege.

Tilbage til toppenNiedersachsen: Petacchi fra start til slut - opd.


Bedre kunne det næsten ikke blive for det tysk-italienske Team Milram. Med sejre til Alessandro Petacchi i alle løbets fem etaper beviste han, at han altså er i en klasse for sig, når det gælder spurtafgørelser.

Den 31-årige italiener er den første nogensinde, der har vundet alle løbets etaper samme år. Den samlede andenplads gik til tyske Danilo Hondo foran australieren Mathew Hayman.

Resultat af 5. etape
1 Alessandro Petacchi (Ita) Team Milram 4.13.50
2 Elio Rigotto (Ita) Team Milram
3 Marcel Sieberg (Tys) Team Wiesenhof Akud
4 Danilo Hondo (Tys) Team Lamonta
5 Roy Sentjens (Hol) Rabobank
6 Tom Flammang (Lux) Team Sparkasse
7 Gerald Ciolek (Tys) Team Wiesenhof Akud
8 David Kopp (Tys) Gerolsteiner
9 Peter Wrolich (Øst) Gerolsteiner
10 Marcus Burghardt (Tys) T-Mobile Team

Samlet slutstilling
1 Alessandro Petacchi (Ita) Team Milram 21.20.32
2 Danilo Hondo (Tys) Team Lamonta 0.34
3 Mathew Hayman (Øst) Rabobank 0.46
4 Peter Wrolich (Øst) Gerolsteiner 0.48
5 Sebastian Lang (Tys) Gerolsteiner 0.49
6 Stephan Schreck (Tys) T-Mobile Team 0.50
7 David Kopp (Tys) Gerolsteiner 0.51
8 Gerald Ciolek (Tys) Team Wiesenhof Akud 0.52
9 Massimilano Mori (Ita) Naturino-Sapore Di Mare
10 Elnathan Heizmann (Tys) Team Regiostrom-Senges

Tilbage til toppenMarco Velo: Brækkede kravebenet


Marco Velo, der var impliceret i styrtet forleden mod slutningen af tredje etape, slap ikke heldigt fra mødet med asfalten. Han brækkede sit kraveben, og er blevet fløjet til Bergamo for at blive opereret, og Alessandro Petacchi kan dermed risikere at skulle undvære sin vigtigste hjælper i Giro d’Italia, der starter den 6. maj.

Tilbage til toppenTeam Gerolsteiner: Robert Förster formentlig heldig
Team Gerolsteiners sprinter, Robert Förster, er formentlig sluppet heldigt fra sit styrt fem kilometer før mål på gårsdagens fjerde etape af Niedersachsen-Rundfahrt, hvor han med egne ord ”blev skudt ned bagfra med 60 km/t.“

”Jeg kan knap bevæge min venstre arm. Jeg faldt på den skulder, der blev opereret for to år siden,“ fortæller han. Ved røntgenundersøgelserne i går blev der ikke konstateret brud, men først mandag kan det konstateres, om der er sket skader på ledbånd etc. ”Først skal hævelserne og blodudtrækningerne falde, ellers kan man ikke se noget på billederne. I første omgang er jeg glad for, at intet er brækket,“ lyder det fra en forslået Förster.

Tilbage til toppenTeam Gerolsteiner: Markus Fothen fik en datter


Team Gerolsteiner startede med syv ryttere i stedet for otte, da starten gik for dette års udgave af Liége-Bastogne-Liége. Årsagen er dog glædelig og skyldes såmænd ankomsten af en lille ung dame på 4.150 g og 55 cm. Hun hedder Maxine Fothen og kom til verden i morges kort før klokken halv otte. ”Mor og barn har det godt, og vi er meget lykkelige,” fortæller den nybagte far, Markus Fothen.

Tilbage til toppenLiege-Bastogne-Liege: Følg løbet fra kl. 12.00


Følg Liege-Bastogne-Liege her på Feltet.dk i morgen fra kl. 12.00. Næste lørdag kan du følge GP Herning her på siden.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Bliv sponsor for et løb


Det er nu muligt at blive annoncør for et cykelløb på Feltet.dk. Morgendagens sponsorer til Liege-Bastogne-Liege er HK Karriere, Hotels.com, Crazywin og Play65.com. Det er dog muligt for en annoncør at sætte dig på et løb, så ingen andre kan købe reklameplads på et løb.

At man blive annoncør for et løb vil sige, at annoncørerne får reklameplads på live opdateringen samt et link under de selvstændige artikler om løbet.

Hvis du ønsker at blive annoncør for et løb, så kan du kontakte Feltet.dk på annonce@feltet.dk eller på 51558966.

Tilbage til toppenAuktion: Højste bud 6.999 kroner


Feltet.dk åbner hermed for endnu en auktion på hjemmesiden. Denne auktion er i samarbejde med Per P. Cykler, hvor du har mulighed for at vinde en lækker Cannondale 2004 Ironmann 800 med 26” hjul.

Auktionspakken indeholder:

Cannondale 2004 Ironmann 800 26” hjul
56 cm midt midt
62 cm midt top
53 cm overrør.

Shimano Ultegra 9 speed 18 gear
Cannondale bremser
Truvativ garniture
Mavic CXP 33 fælge

Førpris 13.999,-

Budhistorik:
- Steen Petersen (6999 kroner)
- Thomas Bendix Mortensen (5200 kroner)
- Jan Hofman (5050 kroner)
- Bjørn B. Andersen (5000 kroner)
- Finn Caspersen (4900 kroner)
- Werner Krog-Jensen (4050 kroner)
- Jan Hofman (4000 kroner)
- Thomas Poulsen (3500 kroner)
- Michael Hassenkam (3200 kroner)
- Jeppe Krogh Poulsen (2700 kroner)
- Thomas Poulsen (2500 kroner)
- Morten Sverinsen (1500 kroner)
- Louis Gravert (1100 kroner)
- Brian Christensen (550 kroner)
- Henrik Thomsen (500 kroner)

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Bemærk hvis man ønsker at give et anonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr., by og telefonnummer til redaktionen.

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og i de korte nyheder.

Auktionen løber frem til den 29. april kl. 12.00.

Er du cykelforhandler og skal din auktion være den næste?
Hvis du er cykelforhandler og ønsker omtale eller ønsker at få nogle produkter sat på auktion her på Feltet.dk, så kan du kontakte Feltet.dk på auktion@feltet.dk eller 51 55 89 66 for at høre nærmere om auktioner her på siden.

Tilbage til toppen

Læs også
Pogacar meldes klar til monument og stor klassiker
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger