Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 24. februar 2006

Feltet.dk kort - 24. februar 2006

24. februar 2006 07:120
- Tour of California: Gerolsteiner genfinder optimismen
- Cup Danmark: Optakt til 1. meeting på søndag
- Vuelta Valenciana: Colom sejrede og tog føringen
- Tom Boonen: Verdensmesteren skal sælge suppe
- Patrick Lefevere: Het Volk ligger godt for os
- Glud & Marstrand Horsens: starter sæsonen i Belgien
- Normandiet Rundt: Rune Udby spares
- Manager: Rytteroversigt i Excel
- Tour of California: Bak tror stadig på CSC-sejr
- Tour of California: Landis venter angreb
- Tour of California: Haedo på vej til Europa?
- Tour of California: Horner bryder uskreven regel
- Tour of California: Den danske mester forsøger sig
- Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner

De korte nyheder opdateres løbende


Tour of California: Gerolsteiner genfinder optimismen
I modsætning til forleden, så genfandt Hans-Michael Holczer den optimistiske indstilling efter fjerde etape af Tour of Californai.

"Det var rigtig sjovt at køre efter drengene. Alle gav sig fuldt ud, vi var repræsenteret i alle udbrudsgrupper," erklærede han efter etapens 210,7 kilometer fra Monterey til San Luis Obispo. Det var René Haselbacher, der med en sjetteplads blev bedst placerede Gerolsteiner-rytter, og Levi Leipheimer forsvarede sin sjetteplads, idet han kom med hovedfeltet hjem, og han ligger derfor stadig 1:10 min. efter Floyd Landis.

Selvom der altså ikke var tale om en forbedring for holdkaptajnen, så var Holzcer tilfreds. "Vi var med til at skabe løbet, drengene kørte virkelig godt." For Fabian Wegmann ser det også bedre ud. Han er ved at komme sig over sine maveproblemer. Levi Leipheimer er også stadig fuld af kampgejst. "Vi er endnu ikke færdige her. Vi vil have endnu en etapesejr," erklærede han.


Cup Danmark: Optakt til 1. meeting
Mange ryttere til start i Ballerup Super Arena, når sæsonens gennemgående Cup Danmark indledes på søndag. Cup Danmark 2006, som er en sæsongennemgående konkurrence for alle klasser inden for banecykelsporten, indleder med 1. meeting på søndag kl. 14,30 i Ballerup Super Arena. Derefter følger 4 meetings i sommer på henholdsvis Århus- som Odensebanen, inden finalen som 6. meeting afvikles i Ballerup i september.

Der er stor rytterinteresse for deltagelse, idet godt 70 ryttere har tilmeldt sig 1. meeting. Rytterne er delt i 3 klasser, der hver kører scratch, pointsløb og udskilningsløb Det giver store felter med 20-25 ryttere i hver klasse, hvilket igen betyder hårde løb.

VM-rytterne deltager ikke, da de træner i Australien til den forestående World Cup i Sydney, men der skal nok blive hård kamp mellem de hjemlige, der føres an af succesrytteren fra de seneste 6-dagesløb Marc Hester. Men også ryttere som Jakob Dyrgaard, Mads Rydicher og de to brødre Dejan og Nikola Aistrup forventes at være toneangivende i matchen.

Uden for Cup Danmark afsluttes programmet med et 30 km parløb.

Deltagerliste kan ses på www.dbc-cykelbanen.dk


Vuelta Valenciana: Colom sejrede og tog føringen
Antonio Colom (Illes Balears) vandt kongeetapen i Vuelta Valenciana. Etapen blev kørt fra Alzira til Vallada over 161 km. Feltet blev spredt på den sidste stigning, hvor ingen kunne følge Antonio Colom opad. David Bernabeu (Comunidad Valenciana), som har været rigtigt godt kørende i denne sæson, tog sig af 2. pladsen skarpt forfulgt af Ricardo Serrano (Kaiku).

Samlet fører Antonio Colom også foran Serrano og Bernabeu.

Resultat af 4. etape
1 COLOM, Antonio - C.D'EPARGNE-I.BALEAR 4:10:16
2 BERNABEU, David - COMUNIDAD VALENCIANA 11
3 SERRANO, Ricardo - KAIKU 13
4 LOPEZ, David - EUSKALTEL-EUSKADI 15
5 VILA, Fco. Javier - LAMPRE 15
6 LÖVKVIST, Thomas - FRANÇAISE DES JEUX 15
7 GONZALEZ, Santos - 3 MOLINOS RESORT 15
8 GARCIA, Adolfo - ANDALUCIA-PAUL VERSA 22
9 SANCHEZ, Julian - COMUNIDAD VALENCIANA 22
10 SANCHEZ, Samuel - EUSKALTEL-EUSKADI 22


Samlet stilling efter 4. etape
1 COLOM, Antonio - C.D'EPARGNE-I.BALEAR 15:08:18
2 SERRANO, Ricardo - KAIKU 13
3 BERNABEU, David - COMUNIDAD VALENCIANA 15
4 KOLOBNEV, Alexandr - RABOBANK 16
5 LOPEZ, David - EUSKALTEL-EUSKADI 22
6 VILA, Fco. Javier - LAMPRE 25
7 LÖVKVIST, Thomas - FRANÇAISE DES JEUX 25
8 GONZALEZ, Santos - 3 MOLINOS RESORT 25
9 SANCHEZ, Julian - COMUNIDAD VALENCIANA 27
10 SANCHEZ, Samuel - EUSKALTEL-EUSKADI 30


Tom Boonen: Verdensmesteren skal sælge suppe
Berømmelse fører mange ting med sig. For en højprofileret rytter som Tom Boonen blandt andet også en masse lukrative sponsorkontrakter. En af de mere besynderlige sponsoraftaler er netop kommet i stand med en charcuterievirksomhed fra hans hjemegn i Kempen området, fortæller Sportwereld.be i dag.

Charcuterievirksomheden vil inden længe sende spæk fra Kempen, røget skinke og pølser på markedet under navnet Tom Boonen.

"Og i september lancerer vi en Ton Boomen suppe (det er selvfølgelig en "bonensoep" dvs. bønne suppe red.) ude i butikkerne", siger virksomhedens direktør Danny van Baelen, der forøvrigt også er gammel ex-professionel. Han var aktiv i tre år og blandt andet belgisk juniormester i 1979.


Patrick Lefevere: Het Volk ligger godt for os
I morgen lyder startskuddet til den 61. udgave af Omloop Het Volk i Citadelparken i Gent, og holdleder Patrick Lefevere lægger ikke skjul på, at det er et løb efter hans hjerte, der passer perfekt til hans mandskab, fortæller Het Laatste Nieuws.

"Sidste år vandt vi med Nick Nuyens og i 2003 (2004 blev aflyst på grund af sne red.) var vi godt med fremme med Johan Museeuw. Hvis jeg skulle pege på nogle favoritter til dette års udgave, så er det selvfølgelig Tom Boonen og naturligvis også Nuyens. Derudover kunne Cretskens, de Jongh, Knaven og måske også unge Kevin van Impe komme på tale. På de andre hold er det folk som Peter van Petegem, Gert Steegmans samt måske et par enkelte fra Cofidis, Rabobank og Francaise de Jeux", siger Lefevere.

Sportsdirektør Marc Sergeant fra det konkurrerende Davitamon-Lotto mandskab er stort set enig: "Vi har et bredt hold, og forberedelserne er gået godt. Det bliver et taktisk løb, hvor der gælder om at finde det rette øjeblik. Og vejret kan som sædvanlig komme til at spille en stor rolle. Om det sidste svære brostenstykke, Vogelzangstraat i udkanten af målbyen Lokeren, igen kommer til at være "skarpretterstedet" vil vise sig. Det var her ca. 18 kilometer før målstregen, at Nick Nuyens sidste år fik slået det afgørende hul", slutter Sergeant.


Glud & Marstrand Horsens: starter sæsonen i Belgien
Efter forpremieren i Tour of Siam indleder Glud & Marstrand Horsens den europæiske sæson med UCI 1.2-løbet Beverbeek Classic, der køres lørdag den 25. februar. Løbet giver samtidig debut til stortalentet André Steensen, der sidste uge viste god form under holdets træningslejr i Sydfrankrig. Desuden stiller Glud & Marstrand Horsens med Morten Christiansen, Michael Skelde, Thomas Guldhammer, Roy Hegreberg og Kim Marius Nielsen. Sidstnævnte afløser Rune Udby, der stadig er øm i knæet efter sit styrt under sidste uges træningslejr. Både Jan Steensen og Jannik Skovlund er med som sportsdirektører.

Beverbeek Classic er på 172 flade kilometer med et par kilometer brostensvej undervejs, og har deltagelse af stærke hold som Rabobank Continental, Landbouwkrediet-Colnago og Chocolade Jacques.

Dermed tager Glud & Marstrand Horsens hul på et meget udfordrende forår, hvor det er lykkedes at komme på startlisten i en række attraktive løb som Heel van het Mergeland, Omloop van het Waasland samt etapeløbet Normandiet Rundt.


Normandiet Rundt: Rune Udby spares
Rune Udby, der skulle have været med til Belgien i weekenden må i stedet nøjes med at sidde lidt på kondicyklen.

"Jeg er stadig lidt øm i knæet efter mit styrt i Frankrig, så jeg har taget det lidt forsigtigt siden vi kom hjem. Jeg vil hellere være sikker på at blive klar til Normandiet Rundt sidst i marts, end at risikere noget ved at starte for tidligt. Jeg kan mærke, at det går fremad dag for dag, og jeg regner med at starte træningen igen efter weekenden", siger Rune Udby, der i øvrigt kan oplyse, at det franske politi har pågrebet den billist, der fredag i sidste uge påkørte Udby og flygtede fra stedet.


Manager: Rytteroversigt i Excel
Flere brugere har spurgt om det ikke var muligt at få hele ryttere oversigten udleveret i en excel fil. Denne fil har Feltet.dk derfor nu offentliggjort.

Du kan downloade den her

Du kan deltage i ProTour spillet på http://www.feltet.dk/manager


Tour of California: Bak tror stadig på CSC-sejr
Endnu venter der stadig tre etaper, men der er nok ikke meget tvivl om, at hvis der skal ske forskydninger i klassementet skal det ske på dagens eller morgendagens etape. Med ryttere på anden- og tredjepladsen er det oplagt, at Team CSC vil forsøge sig med et angreb. Christian Vande Velde er nummer ni i klassementet.

Den danske mester Lars Bak tror på at angrebet kan komme på dagens etape, hvor der er en hård stigning mod slutningen af etapen. ”Jeg tror at efter den stigning vil Landis måske blive isoleret, og hvis Christian (Vande Velde, red.), Dave (Zabriskie, red.) eller Bobby (Julich, red.) har gode ben, så har de muligheden for at vinde. Jeg tror at der stadig er mulighed for sejr. Folk lider - Phonak har haft en rigtig hård dag,” siger han til Cyclingnews.

Team CSC har endnu ikke fået en sejr i 2006.


Tour of California: Landis venter angreb
Torsdagens etape bød på utallige angreb og det satte ikke mindst Phonak med førende Floyd Landis på hårdt arbejde, og han hoivedrolleindehaveren venter flere angreb i dag, hvor rytterne skal over en 7,5 km. lang stigning.

”Jeg forventer det gentager sig med masser af angreb,” siger Landis til Cyclingnews. ”Der er stadig kun sekunder imellem de førende og der vil komme angreb lige indtil sidste dag. Vi bliver nødt til at være fleksible og vil forhåbentlig på et tidspunkt også få hjælp af andre mandskaber.”

Han er dog ikke så nervøs for den lange sidste stigning. ”Jeg kender den ikke,” siger han. ”Den ser ikke ud til at være for hård eller lang nok, som den stigning for to dage siden (tirsdag, red.). Der vil ske en udskilning, men målet er at holde øje med de farlige ryttere og dem er der kun nogle stykker af. Vi tager måske endda et par chancer og lader nogle ryttere kører.”

Landis har fortsat et forspring på henholdsvis 29 og 34 sekunder til David Zabriskie og Bobby Julich.


Tour of California: Haedo på vej til Europa?
Der var formentlig ikke mange, der kendte til den argentinske sprinter Juan Jose Haedo (Yoyota-United) inden Tour of California, men i mandags var han helt suveræn, og i går viste han noget af den snilde som kendetegner de gode sprintere.

Mens han blot udsprintede så store navne som Stuart O´Grady (Team CSC, red.) og Fred Rodriguez (Davitamon-Lotto, red.), havde han sammen med holdet nærstuderet torsdagens etapeafslutning indgående, der indeholdt en S-kurve tre kilometer fra mål og et 90-graders sving bare 200 meter fra mål.

Så mens langt de fleste ryttere bremsede op forud for det skarpe sving kort før mål skød han indenom og kom derved til at sidde i andenposition lige efter Fred Rodriguez , hvorfra han kunne skyde frem og vinde dagens etape. Og fortsætter den unge argentiner sådan kunne det jo meget nemt ende med en kontrakt på et af de europæiske mandskaber. ”Jeg får mange komplimenter af de europæiske ryttere, som fortæller at jeg gør et godt stykke arbejde,” siger Haedo til Cyclingnews.


Tour of California: Horner bryder uskreven regel
Det er en velkendt uskreven regel, at man ikke angriber, mens den førende rytter er nede for at få forplejning eller har tekniske problemer. Men der var en del utilfredshed med Christopher Horners angreb på torsdagens etape for. For da angrebet blev sat ind, havde den førende rytter Floyd Landis netop knækket en eger og var nede for at skifte baghjul, og derved fik Horner meget hurtigt et 45 sekunders forspring til feltet.

Horner forsvarede sig dog efter etapen. ”Der var lidt drama omkring, hvordan jeg havde angrebet,” sagde Horner til Velonews.com. ”Floyd måtte skifte cykel eller noget i den stil. Men det vidste jeg ikke. Jeg havde ingen idé om det. Normalt når en førende rytter stopper går hele holdet væk fra fronten og venter på ham. Da jeg angreb var hele holdet i fronten af feltet, så jeg havde ingen idé om det.”

Heller ikke fremme i udbruddet var der meget glæde over Horners fremkomst, for med dennes gode samlede placering var man godt klar over, at udbruddet formentlig var dødsdømt.


Tour of California: Den danske mester forsøger sig
Team CSCs danske mester Lars Bak var med et i et langt udbrud på 4. etape af Tour of California fra Monterey til San Luis Obispo.

”Jeg havde på fornemmelsen, at der ville blive angrebet fra starten i dag, så jeg tog selv initiativet og gik ellers med i stort set alt, hvad der rørte sig”, sagde Lars Bak, som efter etapen fik overrakt den blå trøje, der markerer dagens mest aggressive rytter.

”Desværre kom Chris Horner med, og han lå for langt fremme i klassementet til, at vi rigtig fik lov at komme af sted. Men jeg følte mig godt kørende og det er rart at mærke, at formen er ved at være der.”

I stedet vandt argentinske Juan José Haedo ( Toyota-United Pro), der også var hurtigst på første etape. Stuart O’Grady var bedst for Team CSC på 12. pladsen.


Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner
Feltet.dk har startet et nyt tiltag op på hjemmesiden - auktioner. Den første auktion er lavet i samarbejde med EnergySport.dk, hvor du har mulighed for at komme til at køre med det samme udstyr som det danske ProTour hold Team CSC bruger.

Auktionspakken indeholder: Et Zipp 404 hjulsæt incl. bremseklodser og Zipp Quick releases samt et sæt Speedplay ZERO Titanium CSC Edition og High5 Energi produkter. Pakken har en vejledende udsalgspris på i alt 16.185 kroner. Se mere om produkterne, klik her.

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og på auktionssiden.

Auktionen løber frem til den 8. marts kl. 15.00.

Bemærk hvis man ønsker at give et annonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr, by og telefonnummer til redaktionen.

Budhistorik:
- Brian Høgild Hansen (11.000 kroner)
- Jacob Holme (10.000 kroner)
- Claus Nielsen (9.700 kroner)
- Jacob Holme (9.600 kroner)
- Claus Nielsen (9.500 kroner)
- Brian Høgild Hansen (9.400 kroner)
- Jacob Holme (9.200 kroner)
- Claus Nielsen (9.000 kroner)
- Jacob Holme (8.900 kroner)
- Brian O. Hjort (8.600 kroner)
- Lau Kierulff (8.500 kroner)
- Chris Jensen (8.000 kroner)
- Jeppe Bo Lauersen (500 kroner)
- Troels Kristensen (250 kroner)
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Women's Tour(2.WWT) 06/06-11/06

Elfstedenronde Brugge(1.1) 11/06

Course de la Paix GP Jese...(2.NCUP) 08/06-11/06

Asiatiske mesterskaber(CC) 07/06

Tour de Suisse(2.UWT) 11/06-18/06

Elfstedenronde Brugge(1.1) 11/06

La Route d'Occitanie(2.1) 15/06-18/06

Tour de Suisse Women(2.WWT) 17/06-20/06

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger