Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 25. marts 2006

Feltet.dk kort - 25. marts 2006

25. marts 2006 00:500
- Jan Ullrich: Glæder sig til sæsonens første løb
- Coppa dei Laghi: Trine Hansen bedste dansker
- Jan Svorada: I Mario Cipollinis fodspor
- Stuart O´Grady: Måske tilbage til danske endagsløb
- Critérium International: Gerdemann bedst for T-Mobile
- E3 Prijs Vlaanderen: T-Mobile fik ikke løn efter fortjeneste
- Critérium International: Landis styrtede
- E3 Prijs Vlaanderen: Ingen skam at tabe til en verdensmester
- E3 Prijs Vlaanderen: Et imponerende hattrick af Boonen
- Team Pyton Pro: På de belgiske landeveje
- Brabantse Pijl: Team CSC vil slås for podiet
- E3 Prijs Vlaanderen: Cancellara uheldig
- E3 Prijs Vlaanderen: Team CSC sparede Ljungkvist til spurten
- Tour de Normandie: Bøchman nummer to
- Criterium International: Riis glæder sig over Basso’s storform
- Tour de Normandie: GLS med spændende taktik i dag
- Feltet.dk: Følg Critérium International og Brabantse Pijl
- Afstemning: Skal Hondo have lov til at køre?
- E3 Prijs Vlaanderen: God test for Cancellara
- Criterium International: Team CSC vil besætte hele podiet
- E3-prijs Vlaanderen: Dansk chefkommissær

De korte nyheder opdateres løbende...


Jan Ullrich: Glæder sig til sæsonens første løb
”Jeg har det godt og glæder mig til om to uger at køre mit første løb. Jeg føler mig i god form.” Sådan indleder Jan Ullrich sin hjemmesides nyeste dagbogsindlæg.

Han fortæller ligeledes, at han tidligere på måneden måtte tage den lidt med ro, da hans knæ var en smule overbelastet, men nu er han igen helt fri for smerter.

I øjeblikket opholder den rødhårede tysker sig i Toscana, hvor der trænes på livet løs. ”I Toskana træner jeg dagligt op til seks timer alene, indtil Beppo Guerini kommer tilbage fra Settimana Ciclistica Internazionale. Indtil da er det min fysioterapeut, Birgit Krohme, der holder mig i sving!”


Coppa dei Laghi: Trine Hansen bedste dansker
Den 21-årige Monia Baccaille (Saccarelli Emu Marsciano) vandt den første udgave af Coppa dei Laghi, som i dag blev kørt i Italien. Den tidligere banesprinter tog sin største sejr nogensinde, da hun slog de bedste kvindelige ryttere.

Monia Baccaille slog Diana Ziliute og Svetlana Bubnenkova i spurten. Bedste dansker blev Trine Hansen på en 14. plads.

Resultat - 204 km
1 Monia Baccaille - Saccarelli Emu Marsciano 2.46.56 (37.740 km/t)
2 Diana Ziliute - Safi Pasta Zara Manhattan
3 Svetlana Bubnenkova - Fenix Colnago
4 Tatiana Guderzo - Top Girls Fassa Bortolo
5 Sharon Van Dromme - Vlaanderen-Caprisonne-T Interim
6 Mirjam Melchers Van Poppel - Buitenopoort-Flexpoint Team
7 Annette Beutler - Elk Haus No
8 Luisa Tamanini - Safi Pasta Zara Manhattan
9 Susanne Ljungskog - Buitenopoort-Flexpoint Team
10 Edita Pucinskaite - Nobili Rubinetterie Menikini
..
14 Trine Hansen - Bianchi Aliverti Kookai
16 Dorte Lohse Rasmussen - Bianchi Aliverti Kookai
29 Monica Holler - Bigla Cycling Team 3.04
34 Linda Villumsen - Buitenopoort-Flexpoint Team
35 Maja Adamsen - Fenix Colnago
39 Lise Christensen - Bianchi Aliverti Kookai
56 Mette Ficher Andersen - Bianchi Aliverti Kookai 6.09


Jan Svorada: I Mario Cipollinis fodspor
I lighed med Mario Cipollini planlægger den 37-årige tjekke også dannelsen af sit eget cykelhold. I modsætning til den tidligere italienske verdensmester vil Svorado dog i første omgang fortsætte som aktiv.

Torsdag præsenterede han sine planer i hjembyen Brno. De lyder på et kombineret landevejs og mountain bike hold med sponsornavnet "Grisoft-XCR" (en producent af antivirus software).

"Jeg håber, atjeg kan forsvare det nationale mesterskab i den nye trøje," erklærer han overfor cyclingnews.com. "Det er vores første sæson. Min opgave lyder på at opbygge et Pro-Continental-hold I løbet af få år."

Ved siden af Svorada består det nye hold af Michal Precechtel (Ed-System ZVVZ), Jiri Mikulasek (Sparta Prag) og Jan Jobanek (U23-landsholdet). Resten skal rekrutteres blandt unge amatørryttere.


Stuart O´Grady: Måske tilbage til danske endagsløb
I en tid hvor de store klassikere bliver kørt, skulle Team CSCs nye australske rytter, Stuart O´Grady, have været i topform og leveret store resultater. Men i stedet sidder han på en home-trainer og har problemer med at trække vejret.

Uheldet skete i Tirreno-Adriatico for 14 dage siden, da han på en nedkørsel kørte ned i et stort hul, styrtede og brækkede kravebenet samt fem ribben. Kravebenet har O´Grady ikke problemer med, men grundet de brækkede ribben, har han smerter når han trækker vejret. Alligevel begynder det at se mere positivt ud for den 32-årige rytter.

”Jeg har fået et program. Jeg vil helt sikkert køre Tour of Catalunya, og måske et par endagesløb i Danmark nogle dage inden. Det var planlagt, at jeg skulle have haft en pause på fire uger efter Paris-Roubaix. Men i stedet for det, har jeg fået en påtvunget pause. Jeg tror, at det jeg har mistet klassikerne, har gjort mig mere sulten end nogensinde før, når jeg kommer tilbage på cyklen,” udtaler O´Grady til Cyclingnews.com.

O´Grady håber også, at han nu vil være i topform når Dauphine og Touren kommer. Så er spørgsmålet bare, om der bliver plads i Touren til ham.


Critérium International: Gerdemann bedst for T-Mobile
Unge Linus Gerdemann viste endnu engang sit potentiale i dagens optaktsetape i Critérium International, hvor han kom i mål som bedste T-Mobile-rytter på en tolvte plads i anden forfølgergruppe, hvor også holdkammeraten, Thomas Ziegler, sad med.

"Thomas forsøgte sig endnu engang hen imod slutningen. Og Linus sad heller ikke og gemte sig i feltet men kørte modigt. Synd at de ikke nåede med helt forrest," erklærede sportsdirektør Brian Holm efter etapen til holdets hjemmeside.

T-Mobile havde også en veloplagt og velkørende Kim Kirchen med i Frankrig, der længe var med i det første udbrud, men udbryderne de hentet ikke mindst på grund af Rabobanks og CSCs temposætning. Senere kom så en større gruppe på 30 mand afsted, og her var T-Mobile så repræsenteret af Thomas Ziegler og Linus Gerdemann.

"I morgen bliver det endnu engang en rigtig vanskelig dag, og det giver os igen anledning til angreb, selom Dekker i denne form og som stærk enkeltstartsrytter naturligvis er favorit til den samlede sejr," lyder parolen fra den danske sportsdirektør.


E3 Prijs Vlaanderen: T-Mobile fik ikke løn efter fortjeneste
Tyske T-Mobile var meget offensiv i dagens E3 Prijs Vlaanderen, hvor Tom Boonen istedet trak det længste strå for trejde gang i træk. Allerede i første udbrudsforsøg var holdet repræsenteret med Andreas Klier, Stephan Schreck og Marcus Burghardt .

"Vi havde aftalt, at vi skulle være med fra starten i eventuelle udbrud. Og det lykkedes os fint," fortæller sportsdirektør Valerio Piva til holdets hjemmeside.

Allerede efter femten kilometer stak den første store gruppe på 26 ryttere, og de havde på et tidspunkt et minuts forspring til forfølgergruppen med bl.a. Tom Boonen. Men trods et hårdt arbejde ikke mindst fra de tre T-Mobile-ryttere, lykkedes det ikke at holde forfølgerne stangen, og fyrre kilometer før mål var de nået op. Marcus Burghardt førsøgte hårdnakket, men også han matte bøje sig for overmagten. "Marcus understøttede Andreas fremragende. Flot hvordan han viste sig fremme på løbets vanskelig anden del," lød de rosende ord fra Piva om det 22-årige talent.

Da Alessandro Ballan så angreb på Paterberg, sad Andreas Klier for langt tilbage og nåede ikke op, så han kunne være med i afgørelsen. Klier forsøgte sammen med Sergey Ivanov at angribe fra forfølgergruppen, men det lykkedes ikke at komme afsted og op til Ballan og Boonen. "Alligevel kørte Andreas super," erklærede sportsdirektøren.

Critérium International: Landis styrtede
”Jeg er ærgerlig over holdets resultat, men tilfreds med mit eget,” erklærede Phonaks Koos Moerenhout om Critérium Internationals første etape.

Hollænderen på det schweiziske hold vandt forfølgernes spurt og opnåede dermed en elfte plads. Mere uheldig var holdets kaptajn, Floyd Landis. Han var involveret i et styrt godt fyrre km før mål på den 192 km lange etape fra Seda til Charleville-Mézière, og selvom holdkammeraterne forsøgte at køre ham op, så mislykkedes det, og han mistede istedet omkring halvandet minut til vinderen, Erik Dekker.

“Han er ikke kommet noget til, men fik sig en ordentlig forskrækkelse,” erklærer sportsdirektør Jacques Michaud. Den samlede sejr er formentlig ikke længere indenfor rækkevidde, så man vil nu istedet koncentrere sig om en etapesejr på morgendagens 100 km lange bjergetape eller på den afsluttende enkeltstart.


E3 Prijs Vlaanderen: Ingen skam at tabe til en verdensmester
Endnu engang viste Lampre-Fondital rytteren, Alessandro Ballan, at han i øjeblikket er en af de stærkeste ryttere i feltet, i hvert fald når der køres på de belgiske bronstensstigninger.

I dag var det kun verdensmesteren, Tom Boonen, som kunne følge den stærke italiener, da han satte sit ryk ind med 38 kilometer til mål. Efter et godt samarbejde lykkedes det de to ryttere at komme sammen til mål, hvor Ballan dog måtte strække våben mod overmagten.

Sportsdirektør Guido Bontempi var dog meget glad for resultatet. ”Bravo Alessandro.. Hans angreb på Patesberg var fantastisk og kun Boonen kunne modstå det. Han vandt ikke, men Ballan må være tilfreds. At være toer, efter en verdensmester i topform, det er et godt resultat.”


E3 Prijs Vlaanderen: Et imponerende hattrick af Boonen
Tom Boonen scorede lørdag eftermiddag et vaskeægte hattrick i den belgiske semiklassiker, E3 Prijs Vlaanderen. Boonen vandt løbet i 2004, 2005 og så blev hattricket altså fuldendt i dag. Da Tom Boonen spurtede forbi Alessandro Ballan fra Lampre, hvilket resulterede i at hjemmebanepublikummet eksploderede i et kæmpe jubelbrøl, som sjældent har lydt så højt ved et cykelløb.

I bunden af Paterberg angreb Alessandro Ballan fra Lampre Fondital og fik følgeskab af verdensmesteren Tom Boonen. De to ryttere oparbejde stillede også roligt et forspring til forfølgerne, som måtte kæmpe om 3. pladsen.

“At vinde på hjemmebane og køre i denne trøje, det er fantastisk,” forklarer Tom Boonen og fortsætter: ”Ballan gjorde et fantastisk stykke arbejde, da han angreb og var en perfekt ’udbrudskammerat’, også selvom at han havde problemer med hans saddel på de sidste kilometer. Jeg er i den samme kondition som sidste år, men professionel cykling handler også meget om at have dagen og heldet”.

Team Pyton Pro: På de belgiske landeveje
Team Python Pro - Næstved har i dag kørt løb i Belgien, hvor 3 af holdets ryttere kørte løbet Serskamp, hvor 166 ryttere stille til start. Morten Øllegaard og Christian Ranneries var fra starten af det 72 km lange løb meget aktive og var med til at skabe løbet. På 2. sidste omgang måtte Christian, stoppe med defekt, der kom en pedal for tæt på baghjulet, hvilket resulterede i tre knækkede eger, Christian fortsatte på trods af hans defekt.

”Morten og Jonas Lau Jensen gjorde det rigtig godt, Morten forsøgte sig med at stikke af fra feltet på sidste omgang og fik også hul, men blev hentet igen. Morten ender på en 18. plads. Jonas sidder hele løbet rigtig godt i feltet og kommer ind med hovedfeltet. Også vores rytter Martin Kjehr Jensen, der pt. opholder sig og kører løb i Belgien for holdet Bodysol (juniorholdet, red.) kørte rigtig godt, Martin ender som nr. 26,” skriver Næstved BC i en pressemeddelelse.

I morgen, 26. marts, kører holdet Herenthout inden turen går hjem til Danmark.


Billeder:

Brabantse Pijl: Team CSC vil slås for podiet
I morgen køres weekendens andet semiklassiker, Brabantse Pijl. Team CSC viste flot kørsel i dag, hvor Marcus Ljungqvist bl.a. nummer 6, men i morgen vil holdet gerne på podiet. Team CSC stiller til start med: Kurt-Asle Arvesen, Fabian Cancellara, Allan Johansen, Karsten Kroon, Marcus Ljungqvist, Martin Pedersen og Luke Roberts.

"Vi har sparet Karsten Kroon og Kurt-Asle Arvesen til i morgen, og vores folk er godt kørende, så jeg håber på, at vi kan være med helt fremme og slås om podiepladserne," fortæller holdets sportsdirektør Scott Sunderland.

Husk at løbet kan følges her på Feltet.dk i morgen fra kl. 14:30.


E3 Prijs Vlaanderen: Cancellara uheldig
Team CSC's på papiret bedste kort til E3 Prijs Vlaanderen, Fabian Cancellara, var med i et udbrudsforsøg tidligt i løbet og var en af toneangivende ryttere i frontgruppen, men fik så problemer.

"Fabian havde defekt og måtte skifte cykel på et tidspunkt, hvor feltet var splittet i fire grupper, og der blev kørt virkelig stærkt. Da han omsider fik en ny cykel, var han meget langt bagefter, men han kørte sig alligevel godt op på egen hånd og sluttede blandt de 40 bedste, hvilket faktisk var ret imponerende," forklarer Scott Sunderland.

E3 Prijs Vlaanderen: Team CSC sparede Ljungqvist til spurten
Team CSC's svensker Marcus Ljungqvist fik en sjetteplads ud af anstrengelserne i lørdagens belgiske semiklassiker, E3 Prijs Vlaanderen, der ikke overraskende blev vundet af verdensmester Tom Boonen (Quick Step) foran Alessandro Ballan (Lampre).


Foto: Marcus Ljungqvist i udbrud (Feltet.dk)


"Vi havde Allan Johansen og Marcus Ljungqvist med i forfølgergruppen. De var begge rigtigt godt kørende, og vi valgte at spare Marcus lidt, da han er en hurtig afslutter i løb som disse, og han vandt da også spurten om sjettepladsen," sagde sportsdirektør Scott Sunderland.


Tour de Normandie: Bøchman nummer to
Lasse Bøchman fra Team GLS var i dag kun en placering fra en etapesejr i det prestigefyldte Tour de Normandie.

”Det var min opgave at køre med i et tidligt udbrud i dag. Ret tidligt kommer jeg af sted i en 4 mandsgruppe, som får lov at køre. Vejret er elendigt, regnen siler ned, og det er hård at sidde derude. Da vi nærmer os mål, får vi at vide, at de planlagte tre omgange i målområdet er skåret ned til to. Det gør det sværere for feltet at nå op til os, hvilket de heller ikke gør,” fortæller den unge GLS-rytter.

”Mens vi ligger i 4 mandsgruppen, kommer Johnny Weltz op for at snakke med en af sine ryttere, som er med i gruppen. Jeg ligger på dette tidspunkt sidst, og da en fransk rytter stikker af, er jeg fanget bag Johnny Weltz’s bil. Jeg sætter efter franskmanden sammen med endnu en fransk rytter, og amerikaneren Charles Bradley. Bradley ryger hurtigt af, og franskmanden, der havde virket kanon stærk hele dagen, går pludselig kold, derfor skal jeg selv lukke hullet. Jeg får barberet et forspring på 45 sekunder ned til 15, men derfra øger han lidt, og han holder med cirka 15-20 sekunder til mål. Jeg bliver 2’er og får samtidig ungdomstrøje”, slutter Lasse Bøchman.

Jacob Moe Rasmussen er fortsat nummer fire, og Kristoffer G. Nielsen nummer seks i det samlede klassementet.

Resultat af 7. etape
1 Maxime Mederel (Fra) Auber 93 4.18.05
2 Lasse Bochmann (Den) Team Gls 1.43
3 Marcin Sapa (Pol) Knauf Team 3.12
4 Charles Bradley Huff (USA) Team TIAA-CREF 5.35
5 Sébastien Harbonnier (Fra) CC Nogent Sur Oise
...
11 Jacob Moe Rasmussen (Den) Team Gls
13 Kristoffer Nielsen (Den) Team Gls
17 Michael Skelde (Den) Glud & Marstrand Horsens
50 Thomas Kristiansen (Den) Team Gls 7.18
63 Michael Mørkøv (Den) Team Gls 12.27
65 Jacob Nielsen (Den) Glud & Marstrand Horsens
74 Morten Christiansen (Den) Glud & Marstrand Horsens 17.57
76 Rune Udby (Den) Glud & Marstrand Horsens
77 Michael Berling (Den) Glud & Marstrand Horsens
84 Roy Hegreberg (Nor) Glud & Marstrand Horsens

Samlet stilling efter 7. etape
1 Kai Reus (Ned) Rabobank 22.00.19
2 Alexander Khatuntsev (Rus) Omnibike Dymamo Moscow 0.22
3 Jos Van Emden (Ned) Rabobank 0.23
4 Jacob Moe Rasmussen (Den) Team Gls 0.27
5 Tom Stamsnijder (Ned) Rabobank 0.32

6 Kristoffer Nielsen (Den) Team Gls 0.37
14 Michael Skelde (Den) Glud & Marstrand Horsens 3.25
21 Thomas Kristiansen (Den) Team Gls 6.52
24 Michael Mørkøv (Den) Team Gls 11.44
27 Lasse Böchmann (Den) Team Gls 15.08
37 Jacob Nielsen (Den) Glud & Marstrand Horsens 18.57
71 Roy Hegreberg (Nor) Glud & Marstrand Horsens 36.50
72 Morten Christiansen (Den) Glud & Marstrand Horsens 38.33
81 Rune Udby (Den) Glud & Marstrand Horsens 48.36
85 Michael Berling (Den) Glud & Marstrand Horsens 57.42


Criterium International: Riis glæder sig over Basso’s storform
Team CSC’s Ivan Basso var tæt på at tage sejren på første etape af Criterium International. Efter en imponerede holdindsats sad Basso med i dagens afgørende udbrud og blev kun slået af Rabobanks Erik Dekker i spurten om etapesejren.

”Det lykkedes os at sætte ind med et overraskelsesangreb i vinden undervejs, og det satte mange af de andre hold skakmat. Rabobank kom også godt med, og i kraft af vores angreb udviklede etapen sig til at blive meget hård. Ivan var virkelig flyvende i dag. Han var ekstremt godt kørende og en af grundene til, at feltet fik en lærestreg i dag. Det havde selvfølgelig været optimalt at have haft en mand mere med fremme til sidst, men det kostede også kræfter at lave det, vi gjorde i dag. Frank Schleck var meget tæt på at komme med, men det lykkedes ikke. Nu venter der en hård dag i morgen med bjergetape og enkeltstart, og jeg tror, vi har rigtig gode muligheder for at lave et stort resultat her”, sagde Bjarne Riis efter den 192 kilometer lange etape Sedan til Charleville.

Tour de Normandie: GLS med spændende taktik i dag
Fredagen bød på to barske etaper i Normandiet rundt for Team GLS. 1. etape var præget af mange udbrud i det regnfulde vejr. En kraftig sidevind medvirkede til at slå mange huller i feltet. Alle udbrud blev dog kørt ind, og etapen blev afgjort på en 1000 m stigning, som de danske GLS-ryttere havde forberedt sig på.

”Alligevel kom jeg til at sidde for langt tilbage, da vi gik ind på stigningen”, fortæller Jacob Moe Rasmussen fra Team GLS og fortsætter: ”Derfor tabte jeg vigtige bonussekunder og røg ned på en samlet 4. plads. Jeg havde ellers samlet lidt bonussekunder op ude på ruten, men det var altså ikke nok.” Holdkammeraten Kristoffer G. Nielsen fastholdt sin 6. plads i det samlede klassement. Fredagens 2. etape sluttede også i en massespurt, men desværre for Team GLS, så røg Jacob Moe Rasmussen en tur i asfalten.

”Jeg havde fundet det rigtige hjul. Jeg sad på engelske Charles Bradley, som er en rigtig hurtig mand. Pludselig kom en japansk rytter på tværs og rev Bradley ned. Jeg blev revet med i styrtet og kunne konstatere, at der var to styrt mere inden mål. Etapen rykkede ikke noget i det samlede klassement”, fortæller Jacob Moe.

”Jeg har rigtig gode ben, og der skal nok vise sig muligheder på de 176 km. Der er rigtig mange stigninger, hvor der kan ske noget. Vi lader Karl Reus fra Rabobank køre sit løb. Jeg dækker så den Rabobank-rytter som ligger 5ér samlet, og Kristoffer dækker den Rabobank-rytter som ligger 3ér. På den måde håber vi at kunne udnytte en evt. indbyrdes rivalisering hos Rabobank, hvor tre ryttere stadig kan vinde løbet”, slutter han.

Dagen byder på to indlagte bonusspurter, hvor Jacob Moe vil søge at hente nogle af de 27 sekunder, han mangler op til førertrøjen.

Feltet.dk: Følg Critérium International og Brabantse Pijl
Feltet.dk vil opdaterer fra 1. etape af Critérium International i dag.

Søndag vil der være live opdatering af Brabantse Pijl søndag, imens vi også følger 3. etape af Critérium International.


Afstemning: Skal Hondo have lov til at køre?
Senest med udgangen af marts måned regner man fra UCI’s side med en afklaring i Danilo Hondo sagen. Det meddelte UCI-talsmand Enrico Carpani i går. Den øverste delstatsret i Schweiz for kantonen Waadtland ophævede i fredags den toårige karantæne, som Hondo var blevet idømt ved den internationale sportsdomstol.

Hvad synes du om denne sag. Skal Hondo have lov til at køre? Stem her

E3 Prijs Vlaanderen: God test for Cancellara
De sidste forberedelser før brostensklassikerne forestår i denne weekend med E3 Prijs Vlaanderen og Brabantse Pijl. Med købet af Fabien Cancellara håber Team CSC at have et bud på en vinder i en af brostensklassikerne.

”Jeg kan mærke, at jeg er klar, og jeg glæder mig til at komme i gang på brostenene,” siger Cancellara til team-csc.com.

”Nu venter der to gode løb i weekenden, og jeg vil først og fremmest forsøge at sidde med helt fremme i E3 Prijs på lørdag. Det bliver en god test af formen, selvom det selvfølgelig primært handler om at blive klar til Flandern Rundt og Paris-Roubaix.”

Foruden Fabien Cancellara stiller Team CSC op med følgende ryttere i dagens 198 km. lange belgiske brostensløb: Allan Johansen, Marcus Ljungqvist, Lars Michaelsen, Christian Müller, Martin Pedersen og Luke Roberts.


Criterium International: Team CSC vil besætte hele podiet
3 kan blive Team CSCs magiske tal i weekenden, hvor det nordfranske etapeløb Criterium International afvikles. Holdet har mulighed for at hente den tredje sejr på tre år, i det tre dage lange etapeløb, og så tror man samtidig på at man kan tage alle tre podiepladser i løbet.

”Vi har tre ryttere, der kan vinde løbet. Og det er da ikke helt urealistisk at tro, at vi besætter alle tre pladser på podiet,” siger sportsdirektør Kim Andersen til Politiken.

Vinderen fra 2004 Jens Voigt synes endelig at have fundet formen efter en længerevarende ledsbåndsskade i skulderen. Ligeledes har Frank Schleck vist flot forårsform i årets første Pro Tour-løb. Holdets tredje bud på sejren er Giro d´Italia og Tour de France favoritten Ivan Basso.

”Jeg har fulgt nøje med i Ivans træningspræstationer den seneste uge, og for mig er der ingen tvivl om, at han har kapaciteten til at lave noget stort i denne weekend,” siger Kim Andersen, der mener, at den kuperede morgen-etape sammen med eftermiddagens enkeltstart passer perfekt til den italienske rytter.

Til gengæld er man lidt mere usikker på sidste års vinder Bobby Julichs øjeblikkelige form. ”Men det skyldes først og fremmest, at han selv klager over ikke lige nu at være så godt kørende, som han kunne ønske det.”


E3-prijs Vlaanderen: Dansk chefkommissær
Når den belgiske semiklassiker E3 Prijs Vlaanderen køres i dag lørdag, er det med den danske UCI kommissær Ulf Jensen som chefkommissær. Ulf Jensen havde sin seneste store internationale opgave, da han var startkommissær ved VM i Madrid sidste år.

Ulf Jensen er også udpeget af UCI til at være chefkommissær i løbet Brabantse Pijl i morgen søndag.
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger