Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 26. februar 2006

Feltet.dk kort - 26. februar 2006

26. februar 2006 00:060
- Kvindernes World Cup: Teutenberg vandt 1. afdeling
- Philippe Gilbert: Næste mål Milano-San Remo
- Bane: 1. afdeling af Cup Danmark
- Team CSC: Sygdom og uheld plagede holdet søndag
- Designa Køkken: 3. dag - træningslejrens første intervaller
- Tour of Eritrea: Sejr til ungt talent
- Clasica de Almeria: Sejr til Perez
- Floyd Landis: Ser frem til Paris-Nice
- Tour of California: Pollack undrer sig over CSC taktik
- Tour of California: En speciel sejr for Pollack
- Fabian Cancellara: Først forårsklassikere siden gul-trøje
- Fabian Cancellara: Hos CSC kan jeg blive endnu bedre
- Tour of California: Spurten kiksede for Team CSC
- Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner

De korte opdateres løbende...


Kvindernes World Cup: Teutenberg vandt 1. afdeling
Natten til søndag blev 1. afdeling i kvindernes World Cup afviklet. Det 119 kilometer lange løb blev domineret af flere udbrud, hvor de seneste to års vinder Oneone Wood kørte særdeles offensiv på hjemmebanen. Men nu måtte se sig indhentet af et særdeles godt kørende T-Mobile mandskab, hvor derfor endte løbet i en massespurt, hvor Ina Teutenberg (T-Mobile) var bedst og sejrede.

Japanske Miho Oki (Nobili Rubinetterie Menikini Cogeas) tog sig af 2. pladsen foran Katherine Bates (Equipe Nürnberger Versicherung) og Tina Mayola-Pic (USA Cycling).


Resultat af 1. afdeling af World Cuppen
1 Ina Teutenberg (Ger) T-Mobile 3.08.51
2 Miho Oki (Jpn) Nobili Rubinetterie Menikini Cogeas
3 Katherine Bates (Aus) Equipe Nürnberger Versicherung
4 Tina Mayola-Pic (USA) USA Cycling Team
5 Rochelle Gilmore (Aus) SAFI - Pasta Zara Manhattan
6 Gina Grain (Can) Giant PRO Cycling Team
7 Annette Beutler (Swi) ELK Haus NÖ
8 Nicole Cooke (GBr) Univega Pro Cycling Team
9 Tamara Boyd (NZl) Bike New Zealand
10 Joanne Kiesanowski (NZl) Univega Pro Cycling Team
..
17 Susanne Ljungskog (Swe) Team Cheerwine/Bicisport


Philippe Gilbert: Næste mål Milano-San Remo
Philippe Gilbert fik med sejren Omloop Het Volk sin 11. sejr i karrieren, men for det unge belgiske talent var det en speciel en af slagsen.

”Jeg har aldrig før vundet i Belgien, så det er helt sikkert den smukkeste i min professionelle karriere,” sagde han efter løbet.

Næste store mål er Milano-San Remo, der afvikles d. 18 marts. ”Milano-San Remo er et løb jeg ønsker at vinde en dag. Med min sjetteplads i sidste år, har jeg allerede bevist, at jeg kan gøre det godt i det løb. Men jeg har ikke travlt, sker det ikke i år, så måske næste år. Måske vil det først ske om syv år.”


Bane: 1. afdeling af Cup Danmark
Efter eftermiddagens første afdeling af årets Cup Danmark turnering fører Marc Hester fra Team Odense Energi eliteklassen foran Mads Bugge Andersen (Team Vision-Bikes).

Mie Lacota (Team Mermaid) og Christian Kreutzfeldt (Roskilde) fører hhv. B-klassen og C-klassen.

Stævnet var præget af et voldsomt styrt der neutraliserede stævnet i en halv times tid, hvorefter Erik Lahm og Lasse Åkerstrøm blev kørt på hospitalet.

Det afsluttende parløb blev vundet suverænt af de nye røde djævle - Mads Rydicher (Ordrup) og Thomas Kristiansen (GLS) 2 omgange foran Philip Nielsen (Fix-Rødovre) - Rasmus Damm (KCK-Herlev), Mads Bugge Andersen (Team Vision-Bikes) - Kim Franzpötter (Politiet) samt brødrene Dejan og Nikola Aistrup (Team Phyton Pro Næstved).


Billeder:

Foto: Vinderne af 1. afdeling af Cup Danmark: Marc Hester, Mie Lacota og Christian Kreutzfeldt


Foto: Mads Rydicher (Ordrup) og Thomas Kristiansen (GLS)


Foto: Mads Rydicher (Ordrup) og Thomas Kristiansen (GLS)Team CSC: Sygdom og uheld plagede holdet søndag
Quick Step dominerede søndagens to europæiske løb, Kuurne - Bruxelles - Kuurne i Belgien og Grand Prix Lugano i Schweiz. Begge steder blev det til solosejre til henholdsvis Nick Nuyens og Paolo Bettini.

"Efter 30 kilometer styrtede Marcus Ljungqvist. Han kom tilbage på cyklen, men måtte senere udgå, ligesom Matti Breschel, der klagede over rygsmerter," sagde sportsdirektør Kim Andersen. Desuden måtte Team CSC også se bort fra Lars Michaelsen og Allan Johansen pga. sygdom.

Quick Step havde tre mand i det afgørende 10-mands udbrud, og fire kilometer før mål, satte Nick Nuyens det afgørende angreb ind, mens de øvrige ryttere sad og lurede på Nuyens' holdkammerat, forhåndsfavoritten Tom Boonen.

"Vi havde Kurt-Asle og Kasper Klostergaard med i feltet, så hos dem var der klar fremgang at spore," tilføjede Kim Andersen, der efter dagens 192 kilometer kunne konstatere, at ingen Team CSC-ryttere blev placeret blandt de 20 bedste.

I Grand Prix Lugano sprængte Paolo Bettini med et af sine karakteristiske ryk feltet. Fränk Schleck var eneste Team CSC-rytter, der var i stand til at gå med, men også han måtte til sidst se Bettini køre alene væk mod sejren. Schleck sikrede dog holdet en placering i top-15.


Designa Køkken: 3. dag - træningslejrens første intervaller
Feltet.dk har i samarbejde med Team Designa Køkken lavet et samarbejde omkring dækning af deres træningslejr i Italien. Derfor kan du i den kommende uge følge Team Designa Køkkens træningslejr på nærmeste hold her på siden. Her følge en beretning fra 3. dagen i Italien.

Søndagens program bød på 4½ - 5 timers træning med intervaller. Desværre var dagen præget af meget svingende vejr, med skiftevis regn og sol, så det var en flot våde og trætte ryttere, som returnerede til hotellet efter 5 timers effektiv træning i området omkring Lucca. Heldigvis lover de lokale vejrudsigter sol og 15 grader i morgen mandag, hvor programmet hedder 5½ time ligeledes med intervaller, inden rytterne på tirsdag får en velfortjent hviledag med 2 timers rolig træning.

Allan Bo Andresen synes igen at være ovenpå efter at have været en smule sløj i går lørdag. Desværre måtte både Thomas Vedel Kvist og Jesper Odgaard Nielsen sidder over på dagens træning. Thomas har fortsat problemer med sit knæ og synes samtidig at have pådraget sig en mindre influenza. Jesper har i en længere periode haft problemer med sin hæl, hvilket er i bedring, men dog ikke nok til, at han skulle presses mere end højest nødvendigt. Sammen med holdets fysioterapeut Peter Grimm valgt Jesper i stedet at tage til det lokale motionscenter, for på den måde at holde kroppen i gang.


Tour of Eritrea: Sejr til ungt talent
Mens afrikanske løbere i årtier har domineret i atletik, er det kun sydafrikanske ryttere, der endnu har fundet vej til de europæiske storhold. Men måske har Eritrea fundet et nyt stortalent. Teenageren Michael Msgane har netop vundet det 1.104 km. lange Tour of Eritrea.

Og måske er det unge talent noget for Bjarne Riis? I hvert fald imitere han ganske glimrende en anden stjerne på det danske Pro Tour hold, da han af Supercycling bliver spurgt, hvordan han har det med sejren. ”I feel good,” siger Michael Msgane, der netop har vundet 10.000 nakfa (ca. 4500 danske kroner) for sejren.

Ghile Ogbamichael, der er manager for Hidri Cycling Team - en af Eritreas førende cykelmandskaber - mener da også at rytterne har klassen til at kunne gøre på de europæiske mandskaber.

”I fodbold er der mange afrikanske fodbold spillere,” siger han. ”Vi er i 2400 meter (i Asmara, red.). Det er ikke let.”

De bedste af rytterne kan faktisk leve af sporten og bliver betalt omkring 2.000 Nakfa (ca. 860 danske kroner) om måneden, hvilket faktisk er relativt, da den gennemsnitlige indkomst i Eritrea er på ca. 850 danske kroner om året. Dertil kommer at rytterne får fri kost og logi med i lønnen.


Clasica de Almeria: Sejr til Perez
Spanske Francisco Perez (D´Espargne-Illes Balears) vandt det spanske endagsløb Clasica de Almeria, da han kom alene til mål. På de næste pladser fulgte Riccardo Serrano (Kaiku) og Adolfo Garcia Quasada (Andalucia-Paul Versa).

Løbet var også danske Michael Rasmussen (Rabobank) sæsondebut. Han kom i mål som nummer 34. 3.16 minutter efter dagens vinder.

Resultat
1. PEREZ, Francisco (SPA) C.D'EPARGNE-I.BALEAR 4:16:41
2. SERRANO, Ricardo (SPA) KAIKU 0’07
3. GARCIA, Adolfo (SPA) ANDALUCIA-PAUL VERSA 0’07
4. DAVIS, Allan (AUS) LIBERTY SEGUROS-WURT 0’19
5. VENTOSO, Fco. José (SPA) SAUNIER DUVAL-PRODIR 0’19
6. HAUSSLER, Heinrich (TYS) GEROLSTEINER 0’20.
7. VALVERDE, Alejandro (SPA) C.D'EPARGNE-I.BALEAR 0’20
8. CUNEGO, Damiano (ITA) LAMPRE 0’20
9. PALOMARES, Adrian (SPA) KAIKU 0’20
10. GALPARSORO, Dionisio (SPA) KAIKU 0’20


Floyd Landis: Ser frem til Paris-Nice
Alt tegner til at Floyd Landis i dag kan fejres som den første vinder af Tour of California, her godt næsten fem måneder før han starter på årets helt store sæsonmål Tour de France. Men den amerikanske rytter forsikrer, at der i mellemtiden vil være masser mulighed for at tage en pause inden han starter i Giro d´Italia, som bliver sidste opvarmningsløb før det store franske etapeløb.

”Når det er sagt så tager jeg i næste uge til Paris-Nice, hvilket nok skal blive sjovt. Forhåbentlig vil jeg der efter få en pause,” siger han til Cyclingnews.

En anden af favoritterne til en podieplacering i Tour de France, Levi Leipheimer, der også har vist god form i Tour of California, har dog ikke tænkt sig og følge Landis eksempel. ”Jeg har råd til at tage en pause nu. Mens Floyd er til Paris-Nice vil jeg være på stranden på Hawaii eller noget lignende.”


Tour of California: Pollack undrer sig over CSC taktik
Team CSC satte i slutfasen af 6. etape et hårdt tempo, for at holde både holdets klassementsryttere og ikke mindst Stuart O´Grady fremme til spurten. Men med 2000 meter til mål kunne T-Mobile overtage fronten af feltet og fik derved afleveret sprinteren Olaf Pollack perfekt til spurten som han også vandt. Og den tyske sprinter undrede sig da også efter sejren over det danske holds taktik.

”Jeg mener at det var for tidligt. Hvis du har et stort hold som køre de sidste 10 km. med 55 km/t, så havde O´Grady måske haft en chance,” siger han til Cyclingnews.

Stuart O´Grady blev nier i spurten.


Tour of California: En speciel sejr for Pollack
Det var en meget lykkelig Olaf Pollack, der i går kunne fejre etapesejren i Tour of California, efter at have afvist resten af feltet i spurten.

”Min sidste sejr var for 1½ år siden og sidste år havde jeg mange problemer med min krop og lå på hospitalet i en hel måned. Denne sejr var meget vigtig for mig,” sagde han efter sejren til Cyclingnews.

Med sejren donere T-Mobile samtidig 3000 euro til Unicef, som et nyt tiltag hos det tyske Pro Tour mandskab.


Michael Rasmussen: Sat tilbage af sygdom
Bjergspecialisten Michael Rasmussen sæsondebutere i dag i Clasica de Almeria. Det har aldrig været meningen, at den danske rytter skulle hente resultater med hjem fra Spanien, men en uges sygdom med influenza kan dog alligevel godt genere Michael Rasmussen, der er kendt for sin perfektionisme.

”For selv om der er godt fire måneder, til jeg skal toppe i Tour de France, er det godt for selvtilliden at føle sig ovenpå, når man begynder at køre løb, og jeg er bange for, det bliver svært nu”, fortæller Michael Rasmussen til Politiken.

På onsdag stiller han også til start i Murcia Rundt.


Fabian Cancellara: Hos CSC kan jeg blive endnu bedre
Det schweiziske stortalent Fabian Cancellara tog allerede tidligt i sidste sæson beslutningen om, at det var tid til et skifte væk fra Giancarlo Ferretti og Fassa Bortolo. Efter eget udsagn talte Fabian Cancellara herefter stort set ikke med den rutinerede italienske hold-manager. Først senere under Tour de France kom aftalen med Team CSC på plads og det lader ikke til at Cancellara har fortrudt.

”Men det er også sådan, at på det her hold har man lyst til at gøre sig umage. På Fassa talte jeg jo ikke med de andre eller med sportsdirektørerne - her på træningslejren kører alle sportsdirektørerne i samme bil og studerer os, mens vi træner, og bagefter er der masser af ting at tale om,” fortæller Cancellara i et interview med Ekstra Bladet.

Samtidig fortæller Cancellara også, hvordan næsten alt på det nu tidligere italienske storhold var bygget op omkring supersprinteren Alessandro Petacchi, der dog på trods af de mange sejre ikke kunne give meget tilbage til den schweiziske tempospecialist.

”Jeg kan jo ikke lære noget af ham,” siger han, og peger i stedet på ryttere som Jens Voigt, Bobby Julich og Ivan Basso som store inspirationskilder, og som ryttere der er villige til at lærer fra sig.

”Og det er årsagen til, at jeg tror, min beslutning om at gå til Team CSC var den rette. For her kan jeg udvikle mig og blive en endnu bedre rytter.”


Fabian Cancellara: Først forårsklassikere siden gul-trøje
Målene for den kommende sæson er klar. Det absolutte top-mål bliver prologen i Tour de France, hvor både Fabian Cencallara og Team CSC håber på at tage løbets førertrøje.

Den nye rytter på det danske mandskab håber dog allerede i næste måned at sætte sit aftryk på resultatlisterne. ”Jeg håber at kunne køre stærkt fra etapeløbet Tirreno-Adriatico i marts måned og senere i Milano-San Remo. Jeg kan godt lide disse italienske løb,” siger han til Ekstra Bladet.

”Men jeg er også meget ambitiøs i forhold til Flandern Rundt og Paris-Roubaix, som jeg satser hårdt på.”


Tour of California: Spurten kiksede for Team CSC
På 6. etape af Tour of California kørte Team CSCs spurten for australske Stuart O’Grady. Fabrian Cancellara måtte tog bremse op, hvilket resulterede i at O’Grady måtte nøjes med en 9. plads.

”Vi førte hele feltet an de sidste to omgange, og holdet arbejdede virkelig perfekt sammen. Cancellara forberedte spurten for O’Grady, men han blev blokeret af to ryttere foran og måtte bremse for at undgå at styrte. Det var en skam, at han ikke fik mulighed for at blande sig, for det var lige en afslutning for ham”, sagde Scott Sunderland efter etapen.


Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner
Feltet.dk har startet et nyt tiltag op på hjemmesiden - auktioner. Den første auktion er lavet i samarbejde med EnergySport.dk, hvor du har mulighed for at komme til at køre med det samme udstyr som det danske ProTour hold Team CSC bruger.

Auktionspakken indeholder: Et Zipp 404 hjulsæt incl. bremseklodser og Zipp Quick releases samt et sæt Speedplay ZERO Titanium CSC Edition og High5 Energi produkter. Pakken har en vejledende udsalgspris på i alt 16.185 kroner. Se mere om produkterne, klik her.

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og på auktionssiden.

Auktionen løber frem til den 8. marts kl. 15.00.

Bemærk hvis man ønsker at give et annonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr, by og telefonnummer til redaktionen.

Budhistorik:
- Brian Høgild Hansen (11.000 kroner)
- Jacob Holme (10.000 kroner)
- Claus Nielsen (9.700 kroner)
- Jacob Holme (9.600 kroner)
- Claus Nielsen (9.500 kroner)
- Brian Høgild Hansen (9.400 kroner)
- Jacob Holme (9.200 kroner)
- Claus Nielsen (9.000 kroner)
- Jacob Holme (8.900 kroner)
- Brian O. Hjort (8.600 kroner)
- Lau Kierulff (8.500 kroner)
- Chris Jensen (8.000 kroner)
- Jeppe Bo Lauersen (500 kroner)
- Troels Kristensen (250 kroner)
Læs også
Dansk sportsdirektør fortsætter på rekonstrueret EF-hold
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger