Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 26. marts 2006

Feltet.dk kort - 26. marts 2006

26. marts 2006 00:100
- Dreidaagse de Panne: Lampre satser på Ballan
- Critérium International: Riis glæder sig over resultatet
- Statistik: Danske UCI-point opdateret
- Glenn Bak: Ny top-10 placering
- Arvesen: Jeg er klar til Flandern Rundt
- Phonak: Landis dropper Giroen
- CK Aarhus: Sæsonstart i Tyskland
- Brabantse Pijl: Team CSC klassikerhold bliver bedre og bedre
- Criterium International: Basso yderst tilfreds
- Tour de Normandie: GLS vandt holdkonkurrencen
- Team Python Pro: Gode resultater i Belgien
- Critérium International: Sejr overrasker Basso
- Criterium International: Moncoutie kørt på hospitalet
- Følg Critérium International og Brabantse Pijl
- Maja Watt Adamsen: Klar til sæsonen
- Flandern Rundt: Erik Dekker drømmer om sejr
- Criterium International: Rabobank tror på sejren

De korte nyheder opdateres løbende...


Dreidaagse de Panne: Lampre satser på Ballan
I gårsdagens E3 Prijs Vlaanderen viste Alessandro Ballan, er han i øjeblikket er i storform. Den form skal udnyttes i den kommende uges Dreidaagse de Panne.

”Vil være køre løbet aggressivt med Ballan i front,” udtaler Lampre-Fonditals sportsdirektør Guido Bontempi. ”Alessandro gjorde det godt i dette løb sidste år og lige nu, er han i rigtig god form.”

Til at hjælpe sig, får Ballan kvalificeret hjælp i Matteo Carrara, Claudio Corioni, Paolo Fornaciari, Enrico Franzoi, David Loosli, Danilo Napolitano og Daniele Righi.


Critérium International: Riis glæder sig over resultatet
Den danske holdejer Bjarne Riis var meget glad efter dagens samlede sejr i Critérium International, hvor danskerens stjernerytter Ivan Basso hentede to anden pladser samt en etapesejr i etapeløbet.

”Ivan har fået et stort resultat på kontoen, og det er med til at understrege, at han er en komplet rytter. Det var en god sejr for holdet, og vi fik forsvaret sejren fra de foregående år på fornemste vis. Ivan har imponeret på alle tre etaper, og det sker efter en uge, hvor han virkelig har arbejdet benhårdt med træningen derhjemme. Løbet her har været en god test, og ingen kan være i tvivl om, at den er gennemført til absolut topkarakter. Han er meget motiveret på at vinde Giro’en, og han kommer til at køre endnu stærkere der, end han gør i øjeblikket”, udtaler Bjarne Riis.


Statistik: Danske UCI-point opdateret
Feltet.dks statusliste over UCI point indkørt af Team CSC og øvrige danske ryttere er nu blevet opdateret. Denne gang efter en uge med en række belgiske endagsløb, samt to franske etapeløb.

Se listen over danske UCI-point her, du kan også finde den ved at klikke på "Statistik" og "Danske UCI-point".


Glenn Bak: Ny top-10 placering
Danske Glenn Bak (Unibet-Davo) hentede endnu en top-10 placering, da han i dag deltog i Trofee van Haspengouw-Aalst-St.-Truiden. 12 mand får tidligt hul til feltet i det 150 km. lange løb, men de formår aldrig at oparbejde et forspring over et minut og feltet kommer samlet ind på den lille afsluttende 7 km. lange rundstrækning med to stejle stigninger og et brostensstykke, der skulle forceres i alt fem gange.

”Allerede på første omgang kommer fire mand af sted som senere kører om sejren. Jeg kører efter på den ene stigning og får følgeskab af to andre. Vi holder stort set 10-15 sekunder op til fire-mands gruppen, men kommer aldrig nærmere. Heldigvis holder vi feltet væk og da en mand falder af fra de forreste skal vi hjem og spurte om 4.pladsen, som jeg vinder,” fortæller Glenn Bak fra Belgien.

Selvtilliden er således helt i top forud for Triptque des Mont Chateux i næste weekend og Circuit des Ardennes ugen efter. ”Dermed ser det rigtig lovende ud for de næste par opgaver,” slutter han optimistisk.
Arvesen: Jeg er klar til Flandern Rundt
Efter Milano-Sanremo i sidste uge, havde Arvesen nogle problemer med halsen. Allerede i onsdags havde han det meget bedre, alligevel valgte han ikke at køre E3 Prijs Vlaanderen i går, så han kunne være helt frisk til i dag.

I dagens løb kørte Arvesen dejligt aggressivt. ”Jeg havde det godt, og kørte fint med de bedste på stigningerne,” udtaler Arvesen til sin hjemmeside kurtaslearvesen.com. Arvesen var dog ikke helt klar, da det afgørende udbrud med Kroon kørte afsted. ”Før det udbrud sad jeg med i det meste, men fejlede da de kørte afsted.”

Uanset om Arvesen missede det afgørende udbrud, viste han flot overskud i dag, og han kørte da også en 7. plads hjem.

”I aften tager jeg tilbage til Italien. Efter en god træning onsdag, så er jeg klar til Flandern Rundt.”


Phonak: Landis dropper Giroen
Under det netop afsluttede Critérium International har Floyd Landis sammen med holdets team manager, John Lelangue, besluttet sig for at droppe deltagelsen i dette års Giro d’Italia. Oprindeligt var det ellers meningen, at han ville bruge Giroen i sine forberedelser mod Tour de France, men nu har han altså ændret mening. Hvem der skal erstatte amerikaneren i det italienske etapeløb, er endnu ikke besluttet.

Han afviser også, at gårsdagens styrt har noget med beslutningen at gøre. ”Den slags hører til cykelsporten.” Til gengæld er han med resultaterne fra Tour of California og Paris - Nice overbevist om, at formen er, hvor den skal være.

I sine forberedelser til sommerens helt store mål, Tour de France, vil Floyd Landis køre Tour of Georgia og Dauphiné Liberé. Derudover skal flere af Tourens nøglesteder gennemkøres, herunder stigningerne i Alperne og Pyrenæerne samt beggeenkeltstarts ruterne.

Phonaks Giro-hold bliver nu istedet bygget op omkring columbianske Victor Hugo Peña og belgieren Axel Merckx. Desuden er spanske José Enriqué Gutierrez og schweiziske Martin Elmiger udset til at køre Italiens største etapeløb. Hvem der skal være holdets kaptajn er endnu ikke besluttet.


CK Aarhus: Sæsonstart i Tyskland
Cykelklubben Aarhus (CK Aarhus) har gennem hele vinteren forberedt sig godt på den kommende cykelsæson skal starte i Danmark. Den gradvis øgede træning fra december til marts kulminerede under træningsophold på Mallorca i uge 11, hvor alle viste gode takter.

I Danmark skydes sæsonen i gang den 9. april, men allerede weekenden før starter CK Aarhus i løb i Tyskland ”Rund im Naturpark Hüttener Berge” den 1. april. I løbet stiller flere gode navne sammen med CK Aarhus elite ryttere. CK Aarhus stiller med Danmarksmester i Cykel Cross Joachim Parbo, samt følgende ryttere:
Joachim Parbo, A-klassen
Kristian Nissen, A-klassen
Jacob Schneevoigt, A-klassen
Mads Nielsen, A-klassen
Morten Meinsner, A-klassen

Lars Ejaas, B-klassen
Jonas Hvid, B-klassen
Claus Nielsen, B-klassen
Martin Wang Hjørngaard, B-klassen
Eskil Vammen, B-klassen
Mads Bayer, B-klassen
Peter F. Johansen, B-klassen

Johannes Ollerup Sall, Junior

Dagen efter løbet i Tyskland arrangerer CK Aarhus selv et træningsløb for alle Østjyske cykelklubber med start/ mål på Østergårdsvej i Malling.

Brabantse Pijl: Team CSC klassikerhold bliver bedre og bedre
Team CSC fortsatte søndag de gode takter frem imod forårsklassikerne, da Karsten Kroon fik en flot andenplads i semiklassikeren Brabantse Pijl, kun overgået af sidste års vinder og tidligere tredobbelte verdensmester, Oscar Freire fra Rabobank.

"Karsten var naturligvis glad for sit resultat, og som hold kan vi også tillade os at være rigtigt godt tilfredse med vores indsats," sagde sportsdirektør Scott Sunderland.

Team CSC havde også Marcus Ljungqvist og Kurt-Asle Arvesen i top-10 på henholdsvis femte- og syvendepladsen, hvilket understreget, at holdet er ved at være klar til at køre lige op med de bedste hold i klassikerne.

"Holdet har forbedret sig fra løb til løb her i foråret og jeg er sikker på, at vi er helt klar til april måneds store klassikere. I starten måtte Martin [Pedersen] og Christian [Müller] arbejde hårdt for at køre et udbrud ind, hvor vi ikke havde nogen med, og senere tog Fabian [Cancellara] og Allan [Johansen] også et ordentligt slæb så længe de orkede. Marcus var lidt træt i dag, mens Kurt og Karsten var utroligt stærke, ikke mindst på stigningerne," tilføjede Scott Sunderland efter det 190 kilometer lange løb.

Næste søndag gælder det Flandern Rundt, årets første store klassiker på de belgiske brosten.


Criterium International: Basso yderst tilfreds
Ivan Basso forsvarede sin gule førertrøje på fornem vis på den 8,3 kilometer lange enkelstart omkring Charleville-Mézières. Basso blev kun slået af Alberto Martinez (Agritubel), men italienerens flotte tempokørsel var rigeligt til at sikre sig den samlede sejr i den 75. udgave af det franske etapeløb.

”Jeg er lige dele lykkelig og overrasket. Det betyder enormt meget for mig at vinde her i Frankrig, hvor jeg altid har følt mig godt modtaget. Jeg kom ikke for at køre om sejren og havde slet ikke regnet med, at min form var til et topresultat, men efter den kørsel holdet leverede i formiddags, fik de mig bragt i en position, hvor det var muligt. Jeg er meget tilfreds med min enkeltstart i dag, og den giver gode fornemmelser i forhold til de store etapeløb,” forklarer Ivan Basso efter dagens sidste etape.

Ivan Basso forklarede også, at indtil videre har alt forløbet perfekt i år samt at han følte sig mere moden og kan mærke, at det arbejde, han har gjort i fællesskab med Bjarne og holdet, er det helt rigtige for at nå de store mål i år.

”Sejren her er et vigtigt skridt på vejen”, sagde en meget tilfreds Ivan Basso på pressekonferencen efter sejren.


Tour de Normandie: GLS vandt holdkonkurrencen
Team GLS sluttede som samlet vinder af holdkonkurencen i Normandiet rundt. Individuelt fastholdt Jacob Moe Rasmussen også sin flotte fjerde plads, og Kristoffer G. Nielsen blev nummer seks.

”Jeg prøvede på sidste etape at køre efter bonussekunder”, fortæller Jacob Moe og fortsætter: ”Jeg vinder også den første spurt og får tre sekunder. I den anden spurt er der en rytter i udbrud, og jeg bliver kun treer i feltets spurt. Dermed får jeg ingen sekunder. Der bliver kørt hårdt ind mod mål, og feltet bliver splittet. Jeg selv, Kristoffer G. Nielsen og Lasse Bøchman sidder i første gruppe og forsvarer dermed vores føring i holdkonkurrencen. I mål er der stadig en rytter i udbrud, så vi spurter om andenpladsen. Jeg bliver treer, og det er lige akkurat ikke nok til at forbedre min placering.”

Samlet set er Jacob Moe Rasmussen også rigtigt godt tilfreds med resultatet.

”Nu er sæsonen i gang. Holdet har ydet en kanon indsats, og vi vinder holdkonkurencen, selvom vi mister Anders Lund allerede på prologen. Jeg er ikke i tvivl om, at Anders kunne have udrettet rigtig meget i dette løb. Lige nu er vi nok lidt skuffede, men om et par dage tror jeg, vi vil se på resultatet med tilfredshed”, slutter Jacob Moe fra Frankrig.

Resultat af 8. etape
1 Stéphane Petilleau (Fra) G.S.Bretagne-Jean Floc'h 3.27.39
2 Mikel Gaztanaga (Spa) Atom 1.38
3 Jurgen Roelandts (Bel) Bodysol-Jong Vlaanderen
4 Jacob Moe Rasmussen (Den) Team Gls
5 Robert Bengsch (Ger) German National Team

21 Michael Skelde (Den) Glud & Marstrand Horsens
28 Kristoffer Nielsen (Den) Team Gls
30 Lasse Bøchman (Den) Team Gls
38 Thomas Kristiansen (Den) Team Gls
54 Michael Mørkøv (Den) Team Gls

Udgået på dagens etape
DNF Morten Christiansen (Den) Glud & Marstrand Horsens
DNF Rune Udby (Den) Glud & Marstrand Horsens
DNF Michael Berling (Den) Glud & Marstrand Horsens
DNF Jacob Nielsen (Den) Glud & Marstrand Horsens
DNF Roy Hegreberg (Nor) Glud & Marstrand Horsens

Samlet slutstilling
1 Kai Reus (Ned) Rabobank
2 Alexander Khatuntsev (Rus) Omnibike Dymamo Moscow 0.22
3 Jos Van Emden (Ned) Rabobank 0.23
4 Jacob Moe Rasmussen (Den) Team Gls 0.27
5 Tom Stamsnijder (Ned) Rabobank 0.32

6 Kristoffer Nielsen (Den) Team Gls 0.37
14 Michael Skelde (Den) Glud & Marstrand Horsens 3.25
21 Thomas Kristiansen (Den) Team Gls 11.18
23 Lasse Bøchman (Den) Team Gls 15.08
24 Michael Mørkøv (Den) Team Gls 16.10

Team Python Pro: Gode resultater i Belgien
Team Python Pro fortsætter med at køre løb i Belgien. Søndag stillede holdet til start med Morten Øllegaard, Jonas Lau Jensen, Christian Ranneries og Martin Kjehr Jensen (Bodysol) i det 80 km lange løb Herenthout i Vlaanderen. Her var 204 startende ryttere, allerede efter 4 af de 16 omgange var feltet halveret, men alle 4 Python ryttere sad stadig i feltet.

”Efter 8 omgange køres der stadig stærkt, Jonas har måtte slippe feltet og er dermed ude af løbet, men det er rigtig godt kørt af Jonas, der i går debuterede i juniorklassen i løbet Serskamp i Belgien, her sad Jonas med feltet hjem. En fem mandsgruppe kørte sig fri på 2. sidste omgang, Martin, Morten og Christian sidder i forreste del af feltet, dette giver følgende placeringer Martin nr. 24, Christian nr. 26 og Morten nr. 28. Efter endnu en god dag i det Belgiske med præmie til 3 ryttere går turen hjemover”, skriver holdet i en pressemeddelelse.

Næste løb Team Python Pro deltager i bliver Indledningsløbet i Fensmark den 2. april, herefter går turen igen til udlandet denne gang til Tyskland, hvor juniorerne skal deltage i Cottbus, for A-rytternes vedkommende bliver der lidt løb i Belgien efter indledningsløbet, herefter går turen for både Junior og A-ryttere til Jylland, nærmere bestemt til Herning og Holstebro, hvor der køres etapeløb i Påsken.


Critérium International: Sejr overrasker Basso
Efter fremragende tempokørsel på dagens næstsidste stigning, lykkedes det Team CSC holdet at splitte feltet, så Basso til sidst kun sad med Alexandre Botcharov (Credit Agricole), Juan Carlos Dominguez (Unibet) og løbets gule trøje Erik Dekker (Rabobank). Da så Basso på den sidste stigning op mod mål satte et ryk ind, og Dekker samtidigt havde mekaniske problemer, lykkedes det Basso at sætte Dekker og siden hen vandt Basso den afsluttende spurt.

”Jeg dedikerer den her sejr til holdet, for de lagde det hele perfekt til rette for mig i dag, og jeg skulle sådan set bare gøre deres flotte arbejde færdigt. Jeg må indrømme, at jeg ikke havde regnet med at skulle vinde noget allerede nu, men det er en god fornemmelse og det giver ekstra moral at stå på podiet. Løbet her er et skridt på vejen mod Giro’en, hvor jeg skal ramme topformen, og sejren i dag er med til at understrege, at jeg er på rette vej”, sagde Basso efter sejren.

Manager Bjarne Riis understeger at Basso endnu ikke er i topform. ”Han fortjente den sejr, og den understreger, at hans niveau i år er ekstremt højt. Han er for så vidt kun i gang med sin opbygning i forhold til Giro’en, men han er allerede stærk nok til at sætte sig igennem i et hårdt løb som det her.”

Selvom Dekker stadigvæk er tæt på i den samlede stilling, mener Riis, at CSC sidder med en realistisk mulighed for at tage den samlede sejr efter enkeltstarten.


Criterium International: Moncoutie kørt på hospitalet
Den franske Cofidis David Moncoutie rytter var involveret i et styrt efter ca. 12 km. kørsel på dagens morgenetape i Criterium International. Den franske rytter blev efterfølgende kørt på hospitalet efter problemer med det ene knæ. Skulle der blive grundlag for en pause vil Moncoutie så trøste sig med, at han kan komme hjem til sit lille nye barn, da han blev far sidste søndag.

Også den førende rytter i Pro Tour´en Floyd Landis er udgået af løbet. Det kan skyldes det styrt han var udsat for på gårsdagens etape.


Følg Critérium International og Brabantse Pijl
Søndag kan du følge den Brabantse Pijl fra Belgien og 3. etape af Critérium International.

Den direkte opdatering starter kl. 14:30.


Maja Watt Adamsen: Klar til sæsonen
Maja Watt Adamsen har opdateret hendes dagbog her på Feltet.dk. Opdateringen byder på lidt af hvert: Kommende løb, McDonalds, Danymark, Sæsonstarten, Motionsløb o.s.v.

Læs mere på www.felet.dk/maja


Flandern Rundt: Erik Dekker drømmer om sejr
Erik Dekker stopper karrieren efter denne sæson. Foreløbig har det været en tilfredsstillende sæsonstart og den rutinerede hollænder viste med dagens etapesejr i Criterium International at formen er i top.

Han håber dog mest af alt på at noget stort i karrierens i næste weekend. ”Jeg drømmer om, at vinde Flandern Rundt,” siger han til velonews.com. ”Den største udfordring er at slutte min karriere på toppen.”

Foreløbig kan han tage sejren i Criterium International, hvor han fire sekunders forspring til Ivan Basso inden dagens to deletaper.


Criterium International: Rabobank tror på sejren
Der er selvtillid i Rabobank lejren. Tidligere på måneden vandt Thomas Dekker Tirreno-Adriatico og efter lørdagens etapesejr kan den noget ældre Erik Dekker tage sejren i Criterium International. Der venter dog i dag lidt over 100 km. med ikke færre end syv stigninger, alle fra 2,5 til 4 km. længde og en afsluttende enkelstart sidst på eftermiddagen.

”Med den form han (Erik Dekker, red.) er i nu er han absolut blandt favoritterne, ikke mindst fordi han allerede har et forspring. Fem ryttere er inden for 20 sekunder, mens resten har tabt tid,” siger sportsdirektør Adri van Houwelingen.
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger