Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 27. april 2006

Feltet.dk kort - 27. april 2006

27. april 2006 07:580


- Lampre-Fondital: Skriver kontrakt med to kinesere
- Romandiet Rundt: Horner tror på, at Savoldelli vinder
- Bobby Julich: Hvade brug for pause
- Tour de France: Contador klar til Touren
- Giro d´Italia: Scarponi i spidsen for ungt hold
- Adieu Rolf Aldag: Milram til start
- Rund um den Henninger Turm: Zabel og Petacchi til start
- Romandiet Rundt: Bobby Julich uheldig
- Rheinland-Pfalz Rundfahrt: Haselbacher første sejr i tre år
- Giro delle Regioni: Sejr til verdensmester
- Gracia Orlova: Arndt sejrede på 1. etape
- Giro d´Italia: Credit Agricole uden Caucchioli og Kaggestad
- Kurt Asle Arvesen: Kørt ned til træning
- GP Herning: Det danske landshold udtaget
- Bo Hamburger: Klar til weekendens italienske løb
- Ballerup Super Arena: Verdens hurtigste mand til Danmark
- Youth Tour: Hollandsk invasion i 2006 udgaven
- Giro d´Italia: Credit Agricole uden Caucchioli - Kaggestad med
- Manager: Dyst imod dine venner m.m. i Giro-spillet
- Manager: Over 250 hold ikke godkendt, men oprettet
- Auktion: 2 dage til auktionen slutter

De korte nyheder opdateres løbendeLampre-Fondital: Skriver kontrakt med to kinesere


Lampre-Fondital har skrevet kontrakt med de første kinesiske Pro Tour-ryttere. Det drejer sig om den bare 21-årige vinder af Tour of South China Sea Kim San Wu og løbets nummer tre Gang Xu (23 år). De to kinesiske ryttere starter på det italienske hold til juli.

Tilbage til toppenRomandiet Rundt: Horner tror på, at Savoldelli vinder


Til trods for dagens etapesejr er Christopher Horner spændt på at se, hvordan det går på morgendagens etape, der slutter på toppen af en stigning. Ikke mindst om han formår at forsvare førertrøjen.

”Jeg er helt sikkert med blandt de bedste klatrere i det her løb, men vi bliver nødt til at vente til i morgen for præcis at se om jeg vil kunne klatre med de allerbedste, eller blot med nogle af de bedste,” siger han til Cyclingnews.

Selv skyder han på prolog-vinderen Paolo Savoldelli som den største favorit til at hente den samlede sejr. ”Jeg mener at han er utrolig stærk og har formentlig de største chancer for at vinde samlet. Du har Valverde som er så hurtigt og som kan hente bonus sekunder på de næste par etaper, men Savoldelli kan køre enkeltstart. Han er på vej til Giroen, så det er helt naturligt at formode at hans form er på vej op, ikke på vej ned.”

Tilbage til toppenBobby Julich: Havde brug for pause


Det har på mange måder været et anderledes forår for Bobby Julich. Normalt vil han på dette tidspunkt være godt udkørt efter et hårdt forårsprogram og de seneste sæsoner har foråret også været fyldt med succes.

”Det er totalt, totalt nyt for mig. Ja, jeg ved det er tosset… normalt er jeg totalt udbrændt efter et hårdt forår, men nu længes jeg bare efter at køre løb fordi jeg har ikke kørt løb i år,” siger Julich i et interview med Cyclingnews.

I år er det blevet til bare en enkelt sejr på prologen i Paris-Nice, hvor han til gengæld senere måtte udgå efter et styrt. Herefter fulgte en tid, hvor den amerikanske rytter bl.a. stillede til start i Criterium International til trods for, at han langt fra var klar efter sit styrt og efterfølgende blev han endda ramt af sygdom. Til sidst tog Julich konsekvensen og startede helt forfra med formopbygningen frem mod Giro d´Italia, hvilket bl.a. medførte, at han fravalgte Baskerlandet Rundt, for i stedet at stille til start i det mindre franske etapeløb Circuit de la Sarthe-Pays de la Loire.

”Jeg havde simpelthen brug for at starte fra ”scratch” igen, fordi efter at være blevet skadet i Paris-Nice, derefter ikke at kunne træne godt, derefter syg i otte dage, derefter igen ikke at kunne træne specielt godt, blev jeg nødvendigvis nødt til at genopbygge min base i stedet for at gå ud og slå mig selv ihjel,” forklare Julich.

Tilbage til toppenTour de France: Contador klar til Touren


Liberty Seguros-Würths Alberto Contador regnes i dag for en af cykelsportens største talenter og den 23-årige rytter regnes som et godt bud på en fremtidig Tour de France vinder. I år handler det dog først og fremmest om at forsøge at hjælpe Alexandre Vinokourov til sejr.

”Mit første mål er at forberede og forbedre min form til at kunne køre det bedst mulige Tour de France. I år har min kalender været designet mere mod dette mål for at kunne gøre det bedre end sidste år, hvor jeg måtte udgå i mit første Tour de France. Henter jeg et godt resultat er det fint, men det vigtigste vil blive at hjælpe holdet”, siger han i et interview med Velo-Club.net.

”Jeg tror vi i år kommer til at se et forandret Liberty Seguros-Würth hold i forhold til sidste år, fordi vi har chancen for at tage sejren. Der er to store favoritter, Basso og Ullrich, men jeg har meget tillid til Vinokourov. Han er meget opsat og holdet er også meget motiveret frem mod Tour de France. Denne kombination gør det muligt at tage sejren, eller i det mindste en plads på podiet.”

Tilbage til toppenGiro d´Italia: Scarponi i spidsen for ungt hold


Liberty Seguros-Würth har i dag udtaget de ni ryttere, der skal repræsentere holdet i det store italienske etapeløb Giro d´Italia. Holdet bliver anført af Michele Scarponi, der dog sidste år skuffede med en samlet 47. plads. Senere hentede han efter stort arbejde for Roberto Heras, alligevel en samlet 12. plads i Vuelta a Espana.

Med på holdet er også podievinderen fra 2001, Unai Osa, der dog de senere år har haft lidt svært ved at følge op det flotte resultat. Sidste sluttede Osa på en samlet 16. i Giro d´Italia. Dariusz Baranowski, Giampaolo Caruso, Koen de Kort, Dani Navarro, Javier R. Abeja, Marcos Serrano og Sergey Yakovlev fuldender holdet.

Som reserver har holdet udpeget Assan Bazayev, Aaron Kemps og Iván Santos.

Tilbage til toppenAdieu Rolf Aldag: Milram til start


På lørdag køres Rolf Aldags afskedsløb, og det har Milram valgt at stille op til med et stærkt hold, hvor flere af Rolf Aldags cykelkammerater også stiller op i. Erik Zabel, Martin Müller, Ralf Grabsch, Enrico Poitschke, Björn Schröder samt holdets sportsdirektør Jan Schaffrath vil deltage i løbet.

Tilbage til toppenRund um den Henninger Turm: Zabel og Petacchi til start


Når den næste tyske ”klassiker” køres den 1. maj, så stiller Milram til start med deres to topsprintere Erik Zabel og Alessandro Petacchi. De to ryttere vil naturligvis kæmpe for at hente sejren hjem til det nye tyske ProTour hold, og til deres hjælp, der får de Björn Schroeder, Ralf Grabsch, Christian Knees, Enrico Poitschke, Daniel Becke og Martin Müller.

Tilbage til toppenRomandiet Rundt: Bobby Julich uheldig


Succesen for Davitamon - Lotto fortsætter i Romandiet, imens Team CSC’s Bobby Julich til gengæld var uheldig, da udskilningen for alvor skete i hovedfeltet.

”Bobby måtte skifte cykel netop som Caisse d’Epargne og Phonak satte et hårdt tempo op ad dagens næstsidste stigning”, forklarede Scott Sunderland efter løbet.

”Ellers tror jeg måske han kunne have siddet godt med fremme. Vi havde Nicki [Sørensen] i anden gruppe og Blaudzun, Bobby og Peron i tredje gruppe,” tilføjede Sunderland efter den 171 kilometer lange etape.

Nicki Sørensen sluttede på en 20. plads på dagens etape og med en placering som nummer 23 er han også bedste mand for Team CSC i den samlede stilling.

Tilbage til toppenRheinland-Pfalz Rundfahrt: Haselbacher første sejr i tre år


Gerolsteiners René Haselbacher vandt de 187 km. lange anden etape af International Rheinland-Pfalz Rundfahrt foran Thomas Ziegler og Gerhard Trampusch. Derved overtog den østrigske rytter også den samlede føring i løbet.

”Jeg følte mig allerede super i går og i dag gik det endnu bedre. I sprinten ville jeg ikke overlade noget til tilfældighederne, og startede fra front med 300 meter til mål, og vandt overlegent. Jeg vidste, at jeg var den hurtigste,” sagde en meget glad Haselbacher efter sejren. ”Jeg er over lykkelig. I går treer og i dag efter tre fik jeg igen en sejr. Super!”

I morgen venter en vanskelig afsluttende rundstrækning, men Haselbacher håber at kunne forsvare førertrøjen. Med Heinrich Hassler har jeg en holdkammerat ved min side, der forhåbentlig kan bringe mig sikkert i mål. Vi vil forsvare føringen for enhver pris. Den gule førertrøje er uomgængeligt meget motiverende.”

Resultat af 2. etape
1. René Haselbacher (Gerolsteiner) 4:46:41
2. Thomas Ziegler (T-Mobile)
3. Gerhard Trampusch (Wiesenhof-Akud)
4. Bert Dewaele (Landbouwkrediet)
5. Ricardo Serrano (Kaiku)
6. Pablo Urtasan (Kaiku)
7. Björn Glasner (Lamonta)
8. Steven Keynen (Landbouwkrediet) + 0:02
9. Lars Wackernagel (Wiesenhof-Akud) + 0:03
10. Alberto Losado (Kaiku) + 0:08

Samlet stilling efter 2. etape
1. René Haselbacher (Gerolsteiner) 7:54:45
2. Thomas Ziegler (T-Mobile) 0:08
3. Gerhard Trampusch (Wiesenhof-Akud) 0:10
4. Ricardo Serrano (Kaiku) 0:11
5. Pablo Urtasan (Kaiku) 0:14
6. Bert Dewaele (Landbouwkrediet) s.t.
7. Björn Glasner (Lamonta) s.t.
8. Steven Kleynen (Landbouwkrediet) 0:16
9. Lars Wackernagel (Wiesenhof-Akud) 0:17
10. Alberto Losado (Kaiku) 0:22

Tilbage til toppenGiro delle Regioni: Sejr til verdensmester


Den ukrainske U23 verdensmester Dmytro Grabovskyy vandt torsdag anden etape af det italienske Giro delle Regioni.

André Steensen og Anders Lund kom ind som henholdsvis 32 og 33 i en gruppe, der kom ind syv sekunder efter dagens vinder. I den samlede stilling er Anders Lund og André Steensen også de to stærkeste danske kort som henholdsvis nummer 17 og 18.

Resultat af 2. etape
1 Dymytriy Grabovskiy (Ukr) Ukraine 4.15.26 (39.415 km/h)
2 Greg Van Avermaet (Bel) Belgium
3 Mickael Larpe (Fra) France
4 Simon Clarke (Aus) Australia
5 Maxim Belkov (Rus) Russia
6 Jure Kocjan (Slo) Slovenia
7 Sergey Renev (Kaz) Kazakhstan
8 Michal Golas (Pol) Poland 0.07
9 Geraint Thomas (GBr) Great Britain
10 Bolat Raimbekov (Kaz) Kazakhstan

Samlede klassement efter 2. etape
1 Dymytriy Grabovskiy (Ukr) Ukraine 6.53.16
2 Greg Van Avermaet (Bel) Belgium
3 Mickael Larpe (Fra) France
4 Simon Clarke (Aus) Australia
5 Maxim Belkov (Rus) Russia
6 Jure Kocjan (Slo) Slovenia
7 Sergey Renev (Kaz) Kazakhstan
8 Matthew Goss (Aus) Australia 0.07
9 Michal Golas (Pol) Poland
10 Bolat Raimbekov (Kaz) Kazakhstan


Tilbage til toppenGracia Orlova: Arndt sejrede på 1. etape


I dag blev første etape af Gracia Orlova kørt i Tjekkiet. Etapen blev kørt fra Detmarovice til
Læs også
Evenepoel fremhæver Vingegaard til stor prisuddeling
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger