Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 27. februar 2006

Feltet.dk kort - 27. februar 2006

27. februar 2006 00:090
- Statistik: Danske UCI-point opdateret
- Paris-Roubaix: Forbedret Arenberg er tilbage
- Tour of California: Pollack undrer sig igen over CSC
- Tour of California: I mål på lånte sko
- Tour of California: Stor tilfredshed, næsten da
- Chrono des Nations: Fransk enkeltstartsklassiker genopstår
- UCI: Chefmediciner suspenderet
- Michael Rasmussen: Kører Vuelta´en!
-Paolo Bettini: Jeg vil udnytte min gode form
-Nick Nuyens: Jeg var ikke helt på toppen
-Clasica de Almeria: Tre Lampre ryttere i asfalten - debut til Cunego
-Ina Teutenberg: Det kan ikke være bedre
-Oenone Wood: Jeg vil køre mere aggressivt!
-Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner

De korte nyheder opdateres løbende...


Statistik: Danske UCI-point opdateret
Statuslisten over UCI-point indkørt af danske ryttere samt de øvrige ryttere på Team CSC er nu blevet opdateret efter afslutningen af Tour of California (2.1) og endagsløbet GP Chiasso (1.1) i Schweiz.

Se listen over danske UCI-point her, du kan også finde den ved at klikke på "Statistik" og "Danske UCI-point".


Paris-Roubaix: Forbedret Arenberg er tilbage
Efter at have været en del af Paris-Roubaix ruten 28 gange, valgte ASO arrangørerne sidste år at fjerne den klassiske Arenberg skov fra ruten. Det 2,4 kilometer lange brostensstykke blev fjernet fordi, det ansås at være for farligt for rytterne.

Allerede da den lokale kommune sidste år fik beskeden, besluttede man at lave ændringer, så den allerede kunne være med igen i år. Samtidigt med at ødelagte brosten blev skiftet ud, er resten af brostenene og sidestykkerne blevet jævnet ud, så hele stykket nu fremstår mere plant.

I lørdags var Jean-Marie Leblanc og Jean-François Pescheux, som er ansvarlig for løbet, så ude og kigge på det nye Arenberg stykke og derefter valgte de igen at inkludere den i løbet. ”Baseret ud fra hvad vi så og hvad programmet er for de næste uger, kan vi garantere at rytterne kan køre igennem i år,” udtaler Pescheux. Pescheux er heller ikke nervøs for at Arenberg skoven har mistet sin glans og sværhed. ”Det er ikke en boulevard. Arenberg er stadigvæk et svært stykke og det vil stadigvæk være vigtigt at være med fremme efter Arenberg, hvis man ønsker at vinde løbet.”

Samlet vil der i årets udgave af Paris-Roubaix være 52,7 kilometer brostensstykker, fordelt på 27 forskellige stykker.


Tour of California: Pollack undrer sig igen over CSC
7. og sidste etape af Tour of California blev næsten en tro kopi af dagen før. Endnu engang vandt T-Mobiles Olaf Pollack og endnu engang undrede han sig over Team CSC.

”For mig var det en gentagelse af i går,” sagde Pollack til Velonews.com. ”CSC startede deres tog alt for tidligt, og så snart det sænkede farten tog vi over.”

Stuart O´Grady blev bedste Team CSC rytter på en 10. plads.


Tour of California: I mål på lånte sko
Allerede tidligt på 7. og sidste etape af Tour of California var den førende rytter i ungdomskonkurrencen Tom Peterson (TIAA-CREF) involveret i et styrt sammen med Sebastian Lang (Gerolsteiner) og Phil Zajicek (Navigators Insurance).

Mens de to andre måtte opgive kæmpede Peterson videre og måtte undervejs flere gange modtage lægehjælp og endda skifte sko med Mike Creed, der derved udgik, for at komme i mål.

Belønningen var dog stor: 5.000$. Men måske endnu vigtigere kunne han hyldes foran publikum og alle kameraerne på podiet i Redondo Beach.


Tour of California: Stor tilfredshed, næsten da
Omkring en million tilskuere har man regnet sig frem til har fuldt rytterne under den først udgave af Tour of California. Løbet har også høstet store roser fra både rytterne og UCI. Præsidenten for AEG Sport, Shawn Hunter, der arrangerer det nye amerikanske etapeløb kunne da også erklærer løbet for en succes.

Alligevel var AEGs ejer Tim Leiweke hurtigt ude og gøre det klart at man bestemt ikke er tilfredse endnu. ”Tour de France - 20 millioner tilskuere. Indtil vi får det er vi ikke succesfulde”, lød den skarpe melding til Cyclingnews.

Løbets vinder Floyd Landis advarer dog mod at man for hurtigt kaster sig ud i at gøre løbet hårdere og længere. ”Jeg er bange for, at hvis du gør det for hårdt vil det få ryttere, der fokuserer på Tour´en til at miste modet og undlade at stille til start.”


Chrono des Nations: Fransk enkeltstartsklassiker genopstår
Le Grand Prix des Nations forsvandt fra cykelkalenderen i 2005, men i dag meddelte ASO at man har lavet en aftale med de tidligere arrangører om at viderefører den lange enkeltstart i 2006 under navnet Chrono des Nations. Løbet der er vundet ni gange af Jacques Anquetil og fem gange af Bernard Hianult vil således genopstå den 15. oktober når løbet skydes i gang i Vendée.


UCI: Chefmediciner suspenderet
Som det kan læses andetsteds på siden, så indrømmer UCI i en pressemeddelelse, at det er en af deres medarbejdere, der har lækket oplysninger og videregivet dokumenter til den franske avis, L'Equipe, der angiveligt viser, at Lance Armstrong var dopet under sin første Tour de France sejr i 1999.

Ifølge det franske nyhedsbureau, AFP, skulle den omtalte medarbejder være lig med Mario Zorzoli, chef for UCI’s sundhedstjeneste og citerer en unavngiven, højtstående kilde for følgende udtalelse: "Dr. Zorzoli har bedt om at blive suspenderet, indtil der er klarhed over sagen." Zorzoli har altid været velanset af hold og ryttere, og han har haft et godt ry blandt fagfolk, så hele sagen er særdeles prekær for UCI.


Michael Rasmussen: Kører Vuelta´en!
Den danske bjergged Michael Rasmussen har besluttet sig for foruden at stille til start i Tour de France, så stiller han også til start i Vuelta a Espana, hvor han tidligere er sluttet på en samlet ottendeplads.Umiddelbart virker han dog ikke indstillet på at kører efter løbets klassement.

”Jeg satser virkelig kraftigt på at gøre en god figur både i Züri Metzgete og Giro di Lombardia, og derfor er jeg nået til den erkendelse, at Vueltaen er den eneste måde, hvorpå jeg kan holde mig ordentligt i gang efter Tour de France”, fortæller Michael Rasmussen til Politiken.


Paolo Bettini: Jeg vil udnytte min gode form
To løb - to sejre ti, QuickStep - Innergetic Team. Blot en time efter Paolo Bettinis sejr i Lugano, vandt Nick Nuyens Kuurne-Bruxelles-Kuurne.

Bettini, der vandt med 1,20 min. til Kim Kirchen og resten af forfølgergruppen, vandt efter et udbrud indledt 28 km. før mål.

”Vores hold var fantastisk i dag. Ved foden af den sidste stigning havde jeg 4 holdkammerater med mig. Scarselli, Wielinga, Vasseur og Van de Walle gjorde alle et fantastisk stykke arbejde. Jeg er i god form, og jeg har fået en fantastisk start på sæsonen. Jeg er motiveret og opsat på at udnytte min gode form til at hente endnu flere sejre”, sagde Bettini efter sin 2. sejr i 2006.


Nick Nuyens: Jeg var ikke helt på toppen
En time efter sejren i Lugano kunne Bettini's holdkammerat Nick Nuyens lade sig hylde som vinder af Kuurne-Bruxelles-Kuurne, da han krydsede målstregen foran Leif Hoste og holdkammeraten Tom Boonen efter et spændende løb, hvor QuickSteps ryttere var hovedaktører.

”Jeg var ikke helt på toppen til sidst, men jeg bed tænderne sammen, da jeg var meget opsat på at opnå dette resultat, specielt efter gårsdagens skuffelse. 3 af mine holdkammerater var i afgørende udbrud undervejs, og da jeg rykkede, arbejdede Boonen og Van Impe fantastisk for at hjælpe mig bagude. Dette er en stor succes for mig, og succesen kan tilskrives dette fantastiske hold”, sagde Nuyens efter løbet.


Clasica de Almeria: Tre Lampre ryttere i asfalten - debut til Cunego
Damiano Cunego fik søndag eftermiddag sin debut i den 8. udgave af Clasica de Almeria, som endte med sejr til Francisco Perez (Illes Baleares).

Lampre-Fonditals sportsdirektør Giuseppe Martinelli var dog også godt tilfreds med holdets præstation, da holdet havde Cunego, Figueras og Szmyd med hjem i den bedste gruppe. Desværre havde holdet hele tre ryttere, der styrtede i løbet. Det var Valjavec, Bruseghin og Tiralongo, der måtte en tur ned i asfalten.

“Der var en rigtig hård vind i dag. Cunego sluttede sammen med de bedste ryttere, og det var et godt signal for os,” forklarede Giuseppe Martinelli efter etapen. ”Cunego viste os, at han er i god form og skarp til de kommende opgaver. Jeg er dog ked af, at tre af vores ryttere styrtede, nu må vi i morgen se på, hvor slemt det er gået dem.”


Ina Teutenberg: Det kan ikke være bedre
Den 10-dobbelte tyske mester Ina Teutenberg (T-Mobile) har virkelig fået en flot start på sæsonen hos det tyske mandskab. Søndag vandt hun også kvindernes første World Cup løb i denne sæson, og hun har dermed lagt sig i spidsen af World Cup serien.

"At vinde det første World Cup løb, det kan bare ikke være bedre”, smiler Teutenberg glædestrålende efter løbet. "Holdet kan nu slappe en lille smule af, indtil vi vender tilbage til Europa."

"Oenone (Wood, red.) iscenesætte et fantastisk angreb på sidste omgang, og jeg kæmpede hårdt for at komme over stigningen i 2-3 position. Men Oenone var bare fantastisk oppe i front, men jeg tror, det blæste lidt for meget til at hun kunne slippe væk. Oenone var rigtig stærk, men feltet var bare stærkest, og det er også meget svært, at gøre det helt selv,” tilføjede Teutenberg.


Oenone Wood: Jeg vil køre mere aggressivt!
De seneste to års vinder af kvindernes World Cuppen Oenone Wood (Nurnberger), forsøgte et soloangreb på sidste omgang af årets første World Cup løb i Australien. Men angrebet lykkedes ikke, da T-Mobile og Univega holdet kæmpede hårdt imod og Wood blev hentet med blot 2 kilometer til mål, derfor endte løbet også i en massespurt, hvor T-Mobile kørte for Teutenberg og Univega kørte for Nicole Cooke.

"Du skal forsøge nogle gange. Jeg mener, vores plan var, at jeg skulle sidde i front og angreb på den sidste stigning, imens Kate (Bates, red.) skulle vente til spurten, men hun blev desværre fanget i spurten og måtte sprinte fra 400 meter mærket. Hun havde ikke nok kræfter i dag til at komme udenom Ina. Taktikken kunne have fungeret og kunne været endt anderledes," konstaterede Wood efter løbet.

”Jeg opdagede faktisk ikke, hvor stort et hul, at jeg havde til feltet, men jeg kunne efter et stykke tid godt se, at jeg havde fået et lille hul, derfor fortsatte jeg også ufortrødent. Det lykkedes dog desværre ikke for mig i dag, da jeg blev hentet af feltet. Jeg ønsker virkelig også at gøre det rigtigt godt i denne sæson, og jeg vil køre mere aggressivt i løbene, og dette her var bare starten. Jeg vil køre 100% for at vinde, det er sådan vores hold ønsker at køre. Sidste år sad jeg ’bare’ og ventede på massespurterne i World Cuppen, og jeg vandt ikke en eneste afdeling, det ønsker jeg at gøre i år”, tilføjer australieren, som vandt årets første etapeløb Geelong Tour i den forgangne uge.


Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner
Feltet.dk har startet et nyt tiltag op på hjemmesiden - auktioner. Den første auktion er lavet i samarbejde med EnergySport.dk, hvor du har mulighed for at komme til at køre med det samme udstyr som det danske ProTour hold Team CSC bruger.

Auktionspakken indeholder: Et Zipp 404 hjulsæt incl. bremseklodser og Zipp Quick releases samt et sæt Speedplay ZERO Titanium CSC Edition og High5 Energi produkter. Pakken har en vejledende udsalgspris på i alt 16.185 kroner. Se mere om produkterne, klik her.

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og på auktionssiden.

Auktionen løber frem til den 8. marts kl. 15.00.

Bemærk hvis man ønsker at give et annonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr, by og telefonnummer til redaktionen.

Budhistorik:
- Brian Høgild Hansen (11.000 kroner)
- Jacob Holme (10.000 kroner)
- Claus Nielsen (9.700 kroner)
- Jacob Holme (9.600 kroner)
- Claus Nielsen (9.500 kroner)
- Brian Høgild Hansen (9.400 kroner)
- Jacob Holme (9.200 kroner)
- Claus Nielsen (9.000 kroner)
- Jacob Holme (8.900 kroner)
- Brian O. Hjort (8.600 kroner)
- Lau Kierulff (8.500 kroner)
- Chris Jensen (8.000 kroner)
- Jeppe Bo Lauersen (500 kroner)
- Troels Kristensen (250 kroner)
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger