Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 28. februar 2006

Feltet.dk kort - 28. februar 2006

28. februar 2006 09:300
- Vuelta Ciclista a Murcia: Gerolsteiner håber på en etapesejr
- Team CSC: Arvesen føler formen går den rigtige vej
- Rabobank: William Walker bliver forfremmet
- Vuelta al País Vasco: Wildcards til Kaiku og Relax-GAM
- Phonak: California gav en vigtig erfaring
- Liberty Seguros: Jaksche til Tirreno-Adriatico
- Vuelta a Murcia: Stil op Vandenbroucke ellers ...
- Giro d´Italia: Wildcards til Panaria og Selle Italia
- Vjateslav Ekimov: Skal hjælpe Savoldelli i Giro´en
- Vjateslav Ekimov: Hamilton skal aflevere guldmedalje
- Bobby Julich: Ser frem til fridage, men ikke Europa
- Jobannonce: Pedal Atleten søger endnu en medarbejder
- Iban Mayo: Sæsonstart i Murcia
- Shop: Tilbud på Cykelsporten 2003 og 2004
- Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner

De korte nyheder opdateres løbende...


Vuelta Ciclista a Murcia: Gerolsteiner håber på en etapesejr
En Etapesejr - det er ifølge Udo Bölts målet for Team Gerolsteiner for den kommende udgave af Vuelta Ciclista a Murcia. "Det er helt igennem et realistisk mål. Vi har de krævede kandidater med, og drengene er motiverede," erklærer han forud for det godt 643 km lange spanske etapeløb, der starter på onsdag.

Udo Bölts har også et bud på, hvem af hans ryttere, der eventuelt kunne være blandt etapevinderne. "Jeg tænker på Michael Rich i enkeltstarten på fredag eller Heinrich Haussler og Peter Wrolich i en udbrydergruppes spurtafslutning."

Til gengæld har han ikke på forhånd sat næsten op efter det samlede klassement. Dertil ligger løbet for tidligt på sæsonen. Ganske vist har han med Markus Fothen og Georg Totschnig to etapeløbsryttere med, "men selvom de begge i deres første løb søndag i Clasica di Almeria kørte ganske godt med, så er deres formopbygning endnu ikke så vidt, så de kan blande sig med de forreste i den samlede stilling," erklærer han.

Team Gerolsteiners hold i Vuelta a Murcia:
Markus Fothen, Thomas Fothen, Heinrich Haussler, Michael Rich, Marcel Strauss, Georg Totschnig, Peter Wrolich og Beat Zberg


Team CSC: Arvesen føler formen går den rigtige vej
Under lørdagens Het Volk fik Arvesen kørte 180 af de 200 kilometer og i søndagens Kuurne-Bruxelles-Kuurne sluttede han i feltet. Begge dage følte Arvesen at benene var okay. ”Jeg føler det går den rigtige vej og med lidt flere starter, skal dette nok blive godt,” udtaler Arvesen til sin hjemmeside kurtaslearvesen.com.

De seneste dage har Arvesen så tilbragt i hjemmet i Italien og der har han taget det med ro. Men i morgen begynder træningen igen. ”Jeg satser på høj sol midt på himmelen og jeg skal køre en seks timer tur, hvoraf de sidste to bliver bag scooter.”

På lørdag skal Arvesen køre Milano-Torino. ”Det føles godt i kroppen og nu håber jeg benene bliver endnu bedre på lørdag.”


Rabobank: William Walker bliver forfremmet
I løbet af denne sæson, vil den kun 20-årige australske mester William Walker, skifte fra Rabobanks continentale hold til Rabobanks professionelle hold. Direktøren for Rabobanks hold, Theo de Rooij og Walker, forhandlede i dag en kontrakt på plads, så Walker har kontrakt med det professionelle hold frem til den 31. december 2008. Samtidigt blev man også enige om, at Walker først laver sit skifte midtvejs i denne sæson. Dermed bliver Walker den 26 rytter på Rabobank holdet.

Ved sidste års U23 VM i Madrid, vandt Walker sølvmedalje i landevejsløbet og i januar i år, blev han overraskende australsk mester.


Vuelta al País Vasco: Wildcards til Kaiku og Relax-GAM
Arrangørerne af Pro Tour løbet Vuelta al País Vasco har uddelt løbets to wildcards. Ikke overraskende gik de til to af de spanske kontinentalhold Kaiku og Relax-GAM. Overraskende er det dog, at der derved ikke er blevet plads til Comunidad Valenciana mandskabet. Løbet afvikles fra 3. til 8. april.


Phonak: California gav en vigtig erfaring
”Det at Floyd Landis kunne køre tre etaper i Tour of Califoria i førertrøjen, var god træning for os. Vi fokuserede udelukkende på den samlede stilling, og havde slet ikke nogen ambitioner om at vinde etaper. Dette var en ny situation for hele holdet,” udtaler General Manager John Lelangue. Med den samlede sejr som resultat af denne nye situation, kunne Lelangue da også kun være yderst tilfreds.

”Hele holdet arbejdede godt for deres kaptajn, Floyd Landis, og alle rytterne var lige der hvor de skulle være. Det var sådan, vi stod i mod det presset fra de andre hold, som CSC og Discovery, og nu tager vi tilbage til Europa med en vigtig erfaring.”

Allerede inden løbet udtalte Lelangue, at han forventede en sejr til Landis, og derfor valgte holdet også at fejre sejren. Det var dog kun en lille fejring, for som Landis udtaler, ”Vi har stadigvæk større mål foran os.”


Liberty Seguros: Jaksche til Tirreno-Adriatico
Tyske Jörg Jaksche vil ikke stille til start i årets Paris-Nice, som han ellers vandt tilbage i 2004, da han kørte for Team CSC.

”I Paris-Nice vil vi sætte vores lid til unge ryttere som Contador og Luis Sanchez. I Tirreno-Adriatico vil vores ledere være Scarponi og Jakche,” fortæller team-manager Manolo Saiz til Velo-club.net.

På det seneste har flere prominente ryttere ændret deres program fra Paris-Nice til Tirreno-Adriatico efter, at det italienske etapeløb har tilføjet en lang enkeltstart i årets løbsrute.


Vuelta a Murcia: Stil op Vandenbroucke ellers ...
Det undgik ikke arrangørerne af Vuelta a Murcias opmærksomhed, at Frank Vandenbroucke fra Unibet.com ikke var til start i de to første løb i åbningen af den belgiske cykelsæson. Og det kan få konsekvenser, skriver Sportwereld.be i dag.

I morgen starter det spanske løb i Murcia, og arrangørerne har for længst gjort Unibet.com holdet klart, at de ønsker Vandenbrouckes deltagelse. Men samtidig er de tilsyneladende også godt klar over, at Vandenbroucke måske ikke er den mest stabile og pålidelige rytter i feltet. Sidste år blev han i sengen, da Vuelta a Murcia startede og tog hjem dagen efter uden at have cyklet så meget som en enkelt kilometer.

Så nu har sportsdirektør Lucien van Impe fået en meget klar melding: Vandenbroucke stiller til start i Murcia - ellers kan hele holdet godt pakke sammen og tage hjem til Belgien igen.


Giro d´Italia: Wildcards til Panaria og Selle Italia
Arrangørerne af Giro d´Italia har valgt igen i år, at tildele løbets to wildcards til Ceramica Panaria-Navigare og Selle Italia-Serramenti Diquigivanni, til trods for at begge hold ikke er registreret i Italien.

Samtidig er samtlige Pro Tour hold inviteret til trods for, at der fortsat hersker usikkerhed om løbet vil være en del af den nye kalender.

Derved ser holdlisten til Italiens største etapeløb således ud:
AG2R PREVOYANCE (FRA)
BOUYGUES TELECOM (FRA)
CAISSE D’EPARGNE - ILLES BALEARS (SPA)
CERAMICA PANARIA - NAVIGARE (IRL)
COFIDIS (FRA)
CREDIT AGRICOLE (FRA)
DAVITAMON - LOTTO (BEL)
DISCOVERY CHANNEL PRO CYCLING TEAM (USA)
EUSKALTEL - EUSKADI (SPA)
FRANCAISE DES JEUX (FRA)
GEROLSTEINER (TYS)
LAMPRE FONDITAL (ITA)
LIBERTY SEGUROS - WÜRTH TEAM (SPA)
LIQUIGAS (ITA)
PHONAK HEARING SYSTEMS (SCH)
QUICK STEP INNERGETIC (BEL)
RABOBANK (HOL)
SAUNIER DUVAL - PRODIR (SPA)
SELLE ITALIA-SERRAMENTI DIQUIGIOVANNI (COL)
TEAM CSC (DAN)
TEAM MILRAM (ITA)
T-MOBILE TEAM (TYS)


Vjateslav Ekimov: Skal hjælpe Savoldelli i Giro´en
At Discovery Channel mener det alvorligt når de siger, at det i år stor højt på ønskesedlen at forsvare Paolo Savoldellis sejr i Giro d´Italia bliver mere og mere tydeligt. Holdet har allerede meddelt, at den dobbelte vinder af Italiens største etapeløb, bl.a. kan vente hjælp fra Jose Luis Rubiera Vigil (tidligere 7 samlet i Vuelta a Espana) og Tom Danielson (8 samlet i Vuelta a Espana sidste år) i bjergene.

Men Paolo Savoldelli kan også vente hjælp fra tempospecialisten Vjateslav Ekimov, hvilket må betragtes som en klar forstærkning på løbets 38 km. lange holdtidskørsel.

”Jeg mener det er et godt løb og jeg vil med glæde hjælpe Paolo til endnu en sejr. Vi er alle meget begejstrede for at tage dertil,” siger Ekimov til Dailypeloton.com.

Til gengæld ser det ud til, at den rutinere russer ikke kommer til start i forårsklassikerne, hvor han ellers i 2003 blev tre i Paris-Roubaix og otte i Flandern Rundt. Den rutinerede russer har således Tirreno-Adriatico, Tre dage ved Panne og Tour of Georgia på programmet inden Giro d´Italia. Ligeledes er han fortsat et bud godt bud på en af pladserne til Tour de France, der dog i år ikke indeholder en holdtidskørsel.


Vjateslav Ekimov: Hamilton skal aflevere guldmedalje
I sidste uge blev der endelig afsagt dom over Tyler Hamilton af den Arbitrere Sportsdomstol, der stadfæstede de ot års karantæne for brug af bloddoping under Vuelta a Espana tilbage i 2004. Og nu håber den rutinerede russer Vjateslav Ekimov at blive tildelt den olympiske guldmedalje på enkeltstarten i Athen 2004, hvor han blev nummer to efter Tyler Hamilton.

Tyler Hamilton blev allerede ved den olympiske enkeltstart testet positiv for brug af bloddoping, men er her hidtil gået fri da B-prøven ikke kunne testes, da den var blevet frosset ned og derved ubrugelig.

”Den russiske olympiske komite har appelleret til den arbitrere domstol og jeg tror at sagen snart bliver genåbnet. Nu når Tyler har fået en officiel suspendering tror jeg at sagen vil gå videre,” siger han i et interview med Dailypeloton.com.

Inden Tyler Hamilton skiftede til Team CSC var de to ryttere holdkammerater, men Ekimov afviser, at der skulle ligge gammelt nag bag. ”Jeg vil ikke sige at vi er nære venner, men vi er bestemt ikke fjender. Jeg er bare ærgerlig på Tylers vegne. Men sådan er livet, og hvis det er rigtigt (at Tyler Hamilton dopede sig, red.) så skal han aflevere medaljen tilbage.”

Vjateslav Ekimov har allerede tre olympiske medaljer fra sin tid i banesporten.


Bobby Julich: Ser frem til fridage, men ikke Europa
Efter eget udsagn var Bobby Julich overrasket over den samlede tredjeplads i Amgen Tour of California, men ser nu frem til et par fridage inden han skal forsvare sidste års sejr i Paris-Nice.

”Jeg ser virkelig frem til et par fridage inden Paris-Nice og forsøge at komme over jetlagget,” siger han til csc.com.

”Jeg har virkelig nydt det her og det bliver virkelig svært skifte til Europa med små hotellert, dårlig overkogt pasta og det meget koldere vejr.”

Foruden Bobby Julich stiller Team CSC til start med Jens Voigt, Carlos Sastre, Michael Blaudzun, Andrea Peron, Frank Schleck, David Zabriskie og Christian Vande Velde i Paris-Nice.


Jobannonce: Pedal Atleten søger endnu en medarbejder
Pedal Atleten søger en ny cykelmekaniker/butikspersonale til deres butik. Er det noget for dig, så hører firmaet gerne fra dig snarest muligt

Se jobannoncen


Iban Mayo: Sæsonstart i Murcia
Euskaltel-Euskadi's Iban Mayo starter sæsonen i morgen, hvor 1. etape af Vuelta a Murcia bliver kørt. Etapeløbet bliver kørt fra den 1. til den 5. marts. Holdet håber på at fortsætte de gode takter, som de har startet ud med. Holdet vandt holdkonkurrencen i Vuelta a la Comunidad Valenciana, og Iñaki Flores sluttede en samlet 4. plads i Vuelta Andalucía.

Iban Mayo vil få følgeskab af Antton Luengo, Beñat Albizuri, Unai Uribarri, Rubén Pérez, Joseba Zubeldia, Igor Antón og Aketza Peña.

Det bliver bl.a. spændende at se Mayo på den 21.3 kilometer lange enkeltstart i Jumilla. Dagen efter skal rytterne over tre kategori 1 stigninger og slutter 1150 meters højde.

Mayo vil bestemt ikke være den eneste stjerne, som stiller til start i Murcia, da Discovery Channel stiller med Manuel Beltran; Caissed'Epargne med Alejandro Valverde; Lampre-Fondital med Damiano Cunego; Liberty Seguros med Alexandre Vinokourov og Rabobank med Denis Menchov og danske Michael Rasmussen.


Shop: Tilbud på Cykelsporten 2003 og 2004
Feltet.dks webshop har udvidet med flere produkter. Det er i første omgang magasiner, som webshoppen er udvidet med. Vi har fået flere magasiner af "Cykelsporten" på lager. Tidligere har vi kun solgt Cykelsporten 2005, men nu sælger vi også magasinet fra de tidligere år. (2003-2004).

Feltet.dk har lavet forskellige pakkeløsninger, hvor du kan kombinere nogle forskellige pakker, bl.a. købe Cykelsporten 2003 og 2004 i en samlet pakkeløsning eller hvad med Cykelsporten 2003 - 2005? Så du har alle magasinerne, måske dit nye samleobjekt?

Du kan se mere om magasinerne og bestille dem på www.feltet.dk/shop


Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner
Feltet.dk har startet et nyt tiltag op på hjemmesiden - auktioner. Den første auktion er lavet i samarbejde med EnergySport.dk, hvor du har mulighed for at komme til at køre med det samme udstyr som det danske ProTour hold Team CSC bruger.

Auktionspakken indeholder: Et Zipp 404 hjulsæt incl. bremseklodser og Zipp Quick releases samt et sæt Speedplay ZERO Titanium CSC Edition og High5 Energi produkter. Pakken har en vejledende udsalgspris på i alt 16.185 kroner. Se mere om produkterne, klik her.

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og på auktionssiden.

Auktionen løber frem til den 8. marts kl. 15.00.

Bemærk hvis man ønsker at give et annonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr, by og telefonnummer til redaktionen.

Budhistorik:
- Brian Høgild Hansen (11.000 kroner)
- Jacob Holme (10.000 kroner)
- Claus Nielsen (9.700 kroner)
- Jacob Holme (9.600 kroner)
- Claus Nielsen (9.500 kroner)
- Brian Høgild Hansen (9.400 kroner)
- Jacob Holme (9.200 kroner)
- Claus Nielsen (9.000 kroner)
- Jacob Holme (8.900 kroner)
- Brian O. Hjort (8.600 kroner)
- Lau Kierulff (8.500 kroner)
- Chris Jensen (8.000 kroner)
- Jeppe Bo Lauersen (500 kroner)
- Troels Kristensen (250 kroner)
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger