Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 2. maj 2006

Feltet.dk kort - 2. maj 2006

02. maj 2006 08:070
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Giro d´Italia: Milram ændrer på startopstillingen
- Giro d´Italia: Saunier Duval tvunget til udskiftninger
- Giro d´Italia: Niklas Axelsson alligevel ikke med
- Manolo Saiz: Vinokourov er klar til Touren
- Giro d´Italia: Di Luca - Jeg kan ikke gøre mere
- Ringerike GP: Fem danske hold til start
- Coppa Citta’ di Asti: Italiensk sejr
- World Cup: Reckweg igen på podiet
- Giro d'Italia: Gerolsteiner skifter Montgomery ud med Scholz
- Damiano Cunego: Tilbage i 2004-form
- Pro Tour: Parterne nået til enighed?
- Carlos Sastre: Kører alle tre store Toure
- Manager: TJEK DIT HOLD
- Liege-Bastogne-Liege U23: Troels Vinther med fremme

De korte opdateres løbendeGiro d´Italia: Milram ændrer på startopstillingen


Det tysk-italienske Milram hold meddelte i dag, at man har udskiftet Marco Velo og Volodymyr Dyudya med Mirco Lorenzetto og Elai Gigotto i det kommende Giro d´Italia. Alessandro Petacchi, Alessandro Cortinovis, Christian Knees, Sergio Ghisalberti, Alberto Ongarato, Fabio Sacchi og Alessandro Vanotti fuldender holdet i det italienske etapeløb.

Tilbage til toppenGiro d´Italia: Saunier Duval tvunget til udskiftninger


Det spanske Saunier Duval-Prodir er blevet tvunget til at udskifte Rubens Bertogliati og Riccardo Ricco forud for starten på Giro d´Italia på lørdag. Bertogliati har, som vi tidligere har skrevet, haft problemer med knæet, mens Riccardo Ricco fortsat skulle være suspenderet efter, at han tilsyneladende var indblandet i en politi-razzia tidligere i sidste måned.

De to ryttere erstattes af polske Piotr Mazur og amerikanske Aaron Olson. De syv resterende ryttere er som tidligere offentliggjort: Gilberto Simoni, Angel Gomez Gomez, Ruben Lobato, Manuele Mori, Leonardo Piepoli, Marco Pinotti og Guido Trentin.

Tilbage til toppenGiro d´Italia: Niklas Axelsson alligevel ikke med


Niklas Axelsson kommer alligevel ikke til start i Giro d´Italia for det colombianske-italienske Selle Italia-Serramenti Diquigiovanni mandskab. Den meddelelse fik den svenske rytter i dag, skriver Proffsklungan.nu. Hvem afløser Axelsson er endnu ukendt.

Tilbage til toppenManolo Saiz: Vinokourov er klar til Touren


Manolo Saiz er ikke tvivl om, at Alexandre Vinokourov vil være velforberedt når han stiller til start i Tour de France i starten af juli.

”Han gør det rigtig godt,” fortæller Saiz således i et interview med Cyclingnews. ”Han er 100% motiveret forud for Touren, og presset vil øges fra starten af juni måned.”

Selvom kasaken ikke er så snaksagelig, arbejdes der intenst på at forbedre Vinokourovs formåen specielt i bjergene. ”Der er mange aspekter i det. Du kan ikke sige, at ’jeg har ændret den ting til noget bedre’ - der er mange detaljer at se nærmere på. Dem kigger vi nærmere på, og på materialet, og så sørger vi for at motivationen er helt rigtig. Men Vino er 33 år gamme; det er svært at ændre hans måde at køre cykel på. Det er nemmere for mig at påvirke de yngre ryttere som Kaschechkin f.eks.”

Tilbage til toppenGiro d´Italia: Di Luca - Jeg kan ikke gøre mere


Sidste års vinder af Pro Tour´en, Danilo Di Luca, har i år valgt at ofre forårsklassikerne for at været optimalt forberedt forud for Giro d´Italia.

”Jeg vil starte i Seraing med bevidstheden om at jeg har gjort alt, hvad der står i min magt for at køre den bedste Giro i mit liv,” siger Danilo Di Luca til Procycling.com.

Hele Liquigas-holdet er bygget op omkring Di Luca og den italienske rytter er overbevist om at holdet kan stå distancen. ”Vi er ikke vores konkurrencenter underdanige. Kun CSC og Discovery Channel vil kunne gøre det bedre end os på holdstidskørslen.”

Di Luca betragter Ivan Basso og Gilberto Simoni som de største konkurrenter. ”Jeg vil specielt holde øje med Basso og Simoni, men jeg vil ikke lade mig binde af nogen eller noget.”

Tilbage til toppenRingerike GP: Fem danske hold til start


Det norske etapeløb Ringerike GP vil igen i år have masser af dansk deltagelse. Således kommer både Team GLS, Team Herning Elite, Team Kvickly Odder, Team Designa Køkken og Glud & Marstrand Horsens.

Blandt de mest spændende udfordrere er det belgiske Unibet.com mandskab. Der ud over kommer følgende hold til start: Team Kalev Chocolate, Recycling.co.uk, Stevens Racing Team, Team Regiostrom-Senges, Team Mälerenergi, Cyclecity, Team Borås og Team Rietumu bank-Riga.

Tilbage til toppenCoppa Citta’ di Asti: Italiensk sejr


Italienske Oscar Gatto vandt i dag det italienske endagsløb Coppa Citta’ di Asti, foran australske Matthew Goss og Stefano Basso.

Resultat
1 Oscar Gatto (Ita) Zalf Désirée Fior
2 Matthew Goss (Aus) South Australia Ais
3 Stefano Basso (Ita) Marchiol Ima Famila Liquigas
4 Walter Proch (Ita) Gavardo Tecmor
5 Matteo Montaguti (Ita) Gavardo Tecmor
6 Riccardo Bazzana (Ita) Zalf Désirée Fior
7 Enrico Peruffo (Ita) Filmop Sorelle Ramonda Parolin
8 Norberto Castelli (Ita) Bergamsca 1902
9 Michal Golas (Pol) Norda Atala Mg K Vis
10 Aurelien Passeron (Fra) Embassy Cargo Ped Larigiano

Tilbage til toppenWorld Cup: Reckweg igen på podiet


3. etape af World Cup løbet i Polen på en 19,3 km let kuperet rundstrækning, der skulle gennemkøres 5 gange - ialt 96,5 km. Igen i dag var Team Festina Vejle med i front, og igen var det Morten Reckweg, der var den mest markante skikkelse. Efter gårdagens sejr var der ikke mange, der havde regnet med, at han ville forsøge sig med et nyt soloudbrud, men dette skulle vise sig at blive tilfældet. Han var nemlig tirsdag særdeles tæt på at hente hans anden World Cup sejr på blot to dage.

"Med 9 kilometer til mål, der angreb Morten, og han fik et godt hul. Desværre måtte han se sig hentet af en anden rytter med blot 100 meter til mål," fortæller Anders Reckweg til Feltet.dk.

Feltet kom i mål kun 6 sekunder efter. Her sad Rasmus Guldhammer, som efter dagens etape er bedst placerede danske rytter 42 sekunder efter den førende rytter Kamil Zielinski (Polen).

"Det var et hårdt løb igen i dag. Feltet kørte igen meget nervøst, og farten var høj - flere gange kørte vi i lange perioder 60 km/t. Gennemsnitshastigheden var på 44 km/t," forklarer en glad Morten Reckweg, imens Kasper Therkildsen indskyder: "Det var som at køre et interval på 90 km - farten var sindsyg høj".

4. og sidste etape køres i morgen fra kl. 9.00 og med forventet afslutning kl. 12.45.

Tilbage til toppenGiro d'Italia: Gerolsteiner skifter Montgomery ud med Scholz


Gerolsteiner har udtaget holdet til dette års Giro d’Italia, og det kommer til at bestå af følgende ryttere: Robert Förster, Torsten Hiekmann, Sven Krauss, Andrea Moletta, Volker Ordowski, Davide Rebellin, Mathias Ruß, Ronny Scholz og Stefan Schumacher.

Bemærk at Sven Montgomery er blevet erstattet af Ronny Scholz. Holdet er naturligvis også blevet opdateret i Feltet.dks store Giro d'Italia konkurrence, som kan findes på www.feltet.dk/manager.

Tilbage til toppenDamiano Cunego: Tilbage i 2004-form


Damiano Cunego har allerede sikret sig seks sejre i denne sæson og melder sig nu også helt til at forsøge at genvinde Giro d´Italia som han vandt tilbage i 2004. Han ved dog godt at specielt Ivan Basso bliver svær at slå i år.

”Jeg mener at jeg er vendt tilbage som den rytter jeg var da jeg vandt i 2004,” siger han til Bicirace.com. ”Dette års Giro vil blive meget udfordrene, med en masse rivaler. Jeg mener, at Ivan Basso ser meget godt ud: Han kan klatre, har et stærkt hold og vil være den bedste på enkeltstarterne.”

Tilbage til toppenPro Tour: Parterne nået til enighed?


Ifølge den spanske avis AS er UCI og arrangørerne af de tre store etapeløb Giro d´Italia, Tour de France og Vuelta a Espana nået frem til et forlig for den fremtidige indretning af Pro Tour´en. Forliget er ikke offentliggjort, da det endnu ikke endeligt er vedtaget i UCIs politiske organer.

Ifølge avisen betyder den nye aftale, at Pro Tour´en i fremtiden skæres ned til 18 i stedet for de nuværende 20 hold, for derved at øge antallet af løbsarrangørernes wildcards. Ligeledes ændres licens tildelingen således, at der i fremtiden gives licenser for tre i stedet for fire år, på en sådan måde, at der hver år skal fornys seks licencer, hvilket skulle gøre det nemmere for nye hold at komme med i det fine selskab.

Grundet de allerede indgåede aftaler mellem UCI og Pro Tour mandskaberne vil de nye regler først effektueres efter 2008, hvor alle holds nuværende licenser udløber.

Tilbage til toppenCarlos Sastre: Kører alle tre store Toure


Carlos Sastre vil gøre, hvad de fleste i moderne cykelsport næsten anser for utopi. Han vil køre både Giro d´Italia, Tour de France og Vuelta a Espana, og skal i sidstnævnte endda forsøge at fuldende Team CSC vision om at have en rytter på podiet i alle de tre store etapeløb.

Bjarne Riis afviste da også i første omgang forslaget, da den lille Sastre kom med idéen i forbindelse med Liege-Bastogne-Liege. ”Jeg er meget glad for, at Carlos tilbød sin hjælp, men jeg var også noget overrasket. Og jeg må tilstå, at jeg ikke var helt indforstået med planen, da Sastre lancerede den. Men han får lov, fordi jeg er sikker på, at han kan klare den,” fortæller Riis til BT.

Senere kunne Riis dog godt se, at det ville være en klar forstærkning af holdet i specielt den sidste del af løbet, der byder på mange bjergudfordringer. ”Og jeg kunne mærke på Carlos, at han virkelig brænder for at yde denne indsats til holdets bedste, selv om det betyder, at han kommer til at køre alle de tre store etapeløb i år. For selvfølgelig skal han igen hjælpe Ivan i Tour de France, ligesom han skal slås for at vinde Vueltaen,” forsikrer Riis overfor Politiken.

Tilbage til toppenManager: TJEK DIT HOLD


Har du tjekket dine hold i managerspillet? Er de aktive og betalte? Hvis du ikke er helt sikker på dette, så skal du gøre følgende. Feltet.dk har konstateret at over 250 hold ud af alle dem, som er oprettet indtil videre ikke er betalt eller godkendt. Hvis holdene ikke bliver betalt og/eller gjort aktive inden 06/05-2006 klokken 13:00, så vil holdene ikke deltage i spillene.

- Log ind i managerspillet med dit brugernavn og kodeord.
- Klik på "Mine spil"
- Klik på "Giro d’Italia"
- Vælg derefter dette spil, som du vil tjekke. Når du har valgt spillet, så kan du se om betaling er modtaget, og om holdet er aktiveret.

Hvis det er det, så skal der stå følgende:
Betalingsstatus: Godkendt
Hold status: Aktiveret

Står der ikke godkendt ved betalingsstatus, så skal du klikke på "Betal nu" for at betale dit hold.

Hvis der står deaktiveret ved "Hold status", så skal du rette dit hold, og køre alle trinene igennem for at få dit hold genaktiveret.

Held og lykke med Giro d’Italia spillet.

Er du endnu ikke med i spillet. Du kan deltage i Giro d’Italia spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppenLiege-Bastogne-Liege U23: Troels Vinther med fremme


Troels Vinther fra Glud & Marstrand Horsens kom ind lige omkring top 10, da U23-udgaven af Liege-Bastogne-Liege blev kørt mandag den 1. maj over 180 km.

"Der var en gruppe med blandt andet flere Rabobank-folk, der kørte ret tidligt, og dem så vi ikke igen. I finalen sad jeg i en gruppe på 8-10 mand, men feltet havde været splittet og samlet så mange gange, at jeg ikke havde nogen anelse om, hvor mange der var foran os. Så jeg kørte bare. Men det viste sig altså, at vi kørte om 8. pladsen", fortæller Troels Vinther, der har haft Liege-Bastogne-Liege som ét af sæsonens store mål efter at han i 2005 vandt Liege-la Gleize, der køres i samme terræn.

"Jeg har lidt rigtigt meget i mine første løb i Kroatien og Italien, men i Post Cupen forrige søndag kunne jeg mærke, at formen var ved at være der", siger Troels Vinther, der allerede næste uge skal bruge formen igen, når han tager med U23-landsholdet til Thüringen Rundfahrt.

I Liege-Bastogne-Liege var rytterne i øvrigt plaget af regn det meste af dagen. Det betød glatte nedkørsler, og således måtte både Thomas Guldhammer og Christer Rake udgå efter styrt. Dog uden at have brækket noget.

Efter det flotte resultat tager Troels Vinther dog ikke en smule regn så tungt. "Det er da altid bedre end søndag, hvor vi nærmest havde snestorm hernede", griner han.

Liege-Bastogne-Liege blev i øvrigt en tredobbelt triumf for Rabobank med Kai Reus som vinder.

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Giro dell'Appennino(1.1) 14/07

Settimana Ciclistica Lomb...(2.1) 10/07-12/07

Tour de l'Ain(2.1) 13/07-15/07

Tour de l'Ain(2.1) 13/07-15/07

Giro dell'Appennino(1.1) 14/07

Bizkaikoloreak(2.NCUPJW) 20/07-21/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Red Bull - BORA - hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger