Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 2. marts 2006

Feltet.dk kort - 2. marts 2006

02. marts 2006 00:350
- Davide Rebellin: Dropper Paris-Nice, til Tirreno-Adriatico
- Paris-Nice: T-Mobile tror på topresultat
- Ivan Basso: På banen til april
- Comunidad Valenciana: Belda har allerede Tour-holdet klar
- Comunidad Valenciana: Stor lettelse efter Tour-wildcard
- Tour de France: Wildcards til fransk og spansk hold
- Tyskland Rundt: Begge wildcards fordelt
- Vuelta a Murcia: Heinrich Haussler opfylder målet
- Manager: 3 dage til at ProTour spillet starter
- Ivan Basso: Udpeger konkurrenter
- Milano-San Remo: Basso ikke til start
- Paris-Nice: Blaudzun tror på CSC sejr
- Vuelta a Murcia: Serrano fik ikke lov at starte
- Milano-Torino: Gerrans gør comeback
- Milano-Torino: Di Luca og Garzelli får debut
- Vuelta a España: Wildcards uddelt med utilfredshed
-Jobannonce: Pedal Atleten søger medarbejder
-Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner


De korte nyheder opdateres løbende...


Davide Rebellin: Dropper Paris-Nice, til Tirreno-Adriatico
Oprindeligt var det meningen at italienske Davide Rebellin skulle være Gerolsteiners kaptajn i næste uges Paris-Nice. Men nu har Rebellin ifølge sport24.com i stedet valgt at stille til start i Tirreno-Adriatico. Måske skyldes skiftet det kolde vejr, der fortiden hersker i Frankrig.


Paris-Nice: T-Mobile tror på topresultat
Langt de fleste forventer at Team CSC, Discovery Channel og Phonak vil dominere den kommende uge i Paris-Nice, men sportsdirektør Mario Kummer forventer at også det tyske Pro Tour mandskab vil blande sig i topstriden.

”For os vil det være en indikator på, hvor langt vi er nået,” siger han til Eurosport. ”I Patrik Sinkewitz, Kim Kirchen og Linus Gerdemann har vi tre ryttere, der kan gå efter det samlede klassement. Jeg er spændt på at se, hvordan det går.”


Ivan Basso: På banen til april
Ivan Basso har de seneste to sæsoner forbedret sine evner på enkeltstarten betydeligt. Til april tager han sammen med team-ejer Bjarne Riis til banen i Düsseldorf, for endnu engang at arbejde med positionen på enkeltstartscyklen.

Basso træner i dag mindst to gange om ugen på enkeltstatscyklen og det har man kunnet afmåle på resultaterne de seneste år, hvor han bl.a. sidste år vandt den sidste enkeltstart i Giro d´Italia. ”Fra 2003 er jeg blevet 50% bedre,” siger han til Bicirace.com.


Comunidad Valenciana: Belda har allerede Tour-holdet klar
Der gik ikke lang tid fra Comunidad Valenciana var blevet invitere til Tour de France før holdets manager Vicente Belda var klar med holdet, der skal gøre sig i verdens største cykelløb. Og man har ikke mindst store forventninger til tempospecialisten Ruben Plaza, der sidste år sluttede som nummer seks i Vuelta a Espana.

”Det er hans første Tour og han er 26 år gammel. Vi vil ikke lægge pres på ham, men Ruben vil være vores bud på klassementet, ikke mindst når man ser på antallet af enkeltstartskilometer, der er i dette års Tour,” siger han. ”Jeg vil meget gerne se ham mod de bedste i lige præcis den disciplin: Kampen mod uret.”

Men Belda er overbevist om, at også flere af holdets andre ryttere vil kunne gøre sig gældende. ”Jeg stoler meget på kvaliteterne hos folk som Eladio Jiménez og David Bernabeu. De kan tilføre os meget i bjergene. Det samme gælder for Julián Sánchez Pimienta og David Blanco. Holdet vil være komplet med Juan Gomis, José Luis Martínez, David Latasa og José Adrián Bonilla, men vi har fortsat folk i reserve, hvis der skulle komme skader. Det er helt sikkert, at jeg tror på at holdet er meget godt rustet.”


Comunidad Valenciana: Stor lettelse efter Tour-wildcard
Blot et døgn efter at man havde erfaret at man ikke blev inviteret til dette års Vuelta a Espana, kunne man i dag hos Comunidad Valenciana juble over i stedet at være blevet inviteret med i verdens største cykelløb Tour de France.

”Efter disse år uden Tour´en, så er invitationen til at vende tilbage formentlig et af de største øjeblikke i mit liv,” siger holdets team-manager Vicente Belda.

”Nyheden har skabt stor begejstring på holdet. Vi var meget nervøse før og spændte på resultatet, men det viste sig at være positivt for os.”


Tour de France: Wildcards til fransk og spansk hold
Arrangørerne af Tour de France, ASO, uddelte i dag de meget eftertragtede wildcards, til hvad der kaldes verdens største cykelløb. Foruden de 20 Pro Tour mandskaber vil franske Agritubel og spanske Comunidad Valenciana komme til start i det franske etapeløb.

Mens billetten til Agritubel var ventet er Comunidad Valenciana et noget overraskende valg. Det spanske hold har de seneste sæsoner været kraftigt i dopingsøgelyset, efter at holdets tidligere rytter Jesus Manzano kom frem med flere beskyldninger om organiseret doping på holdet.


Tyskland Rundt: Begge wildcards fordelt
Der er plads til to wildcard hold i forbindelse med afviklingen af Tyskland Rundt fra den 1. til den 9. august 2006, og arrangørerne netop meldt ud med, hvem der er de heldige modtagere.

Det kommer nok ikke som den store overraskelse at den første invitation går til Team Wiesenhof-Akud, der har den tyske mester på landevej, Gerald Ciolek, i stalden. Men man må nok betragte den anden wildcard modtager som en mindre overraskelse.

Team Volksbank (identisk med det UCI registrerede og professionelle Team Vorarlberg) får det sidste wildcard. Holdet er det første professionelle cykelmandskab i Østrig og råder over 15 ryttere, hvor af kun et par stykker er alment kendte.

Werner Riebenbauer har kørt som professionel siden 2001 og er mest kendt i Danmark for sin enlige sæson hos Team Fakta i 2003.

Gerrit Glomser startede karrieren i 1998 hos Scrigno og har primært arbejdet for italienske hold, hvor han i sidste sæson kørte hos Lampre-Cafitta. Han har blandt andet vundet Østrig Rundt to gange og er ligeledes østrigsk mester 2005.


Vuelta a Murcia: Heinrich Haussler opfylder målet
Forud for Vuelta Ciclista a Murcia udtalte sportsdirektør Udo Bölts, at målet var en eller flere etapesejre, og allerede fra allerførste færd sørgede unge Heinrich Haussler for at parrere ordre.

22-årige Heinrich Haussler vandt ikke bare åbningsetapens spurt, men sikrede sig dermed også en start i førertrøjen på dagens etape. "Jeg er enormt glad. Jeg gav den alt hvad den kunne trække, og det lykkedes," erklærede han efter holdets tredje sæsonsejr.

Det var erfarne Peter Wrolich, der kørte spurten for den unge Haussler, mens han selv opnåede en flot sjetteplads, og da Markus Fothen rundede en succerig dag for det tyske hold af med en 12. plads, så var det en glad Udo Bölts, der mødte pressen efter etapen.

"At det skulle lykkes så hurtigt med en etapesejr, glæder mig naturligvis enormt. Vi satsede på Heinrich, og han kørte virkeligt stærkt, og holdet arbejdede godt for ham," lød de rosende ord fra sportsdirektøren.


Manager: 3 dage til at ProTour spillet starter
Om blot 5 dage starter Feltet.dks store ProTour konkurrence, hvor der er præmier til de 50 bedste hold for en samlet præmiesum for ca. 20.000.

Vigtig informationer fra manager-redaktionen
Feltet.dk har modtaget mange ens spørgsmål de seneste dage om ProTour spillet. Lad os derfor lige slå et par ting fast.

- Man kan oprette alle de hold, at man ønsker i ProTour spillet 2006. Det koster dog 25 kroner pr. hold. Man skal ikke oprette et nyt brugernavn til spillet. Man kan oprette flere spil under det samme brugernavn.

- Du kan tilmelde dit/dine hold frem til søndag den 5. marts kl. 15.00.

- Du kan ikke rette i dine hold efter den 5. marts kl. 15.00.


Tjek dine hold
Har du tjekket dine hold i managerspillet? Er de aktive og betalte? Hvis du ikke er helt sikker på dette, så skal du gøre følgende.

- Log ind i managerspillet med dit brugernavn og kodeord.
- Klik på "Mine spil"
- Klik på "Tour de France"
- Vælg derefter dette spil, som du vil tjekke. Når du har valgt spillet, så kan du se om betaling er modtaget, og om holdet er aktiveret.

Hvis det er det, så skal der stå følgende:
Betalingsstatus: Godkendt
Hold status: Aktiveret

Står der ikke godkendt ved betalingsstatus, så skal du klikke på "Betal nu" for at betale dit hold.

Hvis der står deaktiveret ved "Hold status", så skal du rette dit hold, og kører alle trinene igennem for at få dit hold genaktiveret.

Held og lykke med ProTour spillet 2006.

Tilmeld dig på www.feltet.dk/manager


Ivan Basso: Udpeger konkurrenter
Ivan Basso tror fortsat på muligheden for en at vinde både Giro d´Italia og Tour de France i samme sæson, som Fausto Coppi, Jacques Anquetil, Eddy Mercks, Berhard Hinault, Miguel Indurain og Steven Roche har gjort før ham. Men han ved også, hvem han skal slå.

”Med respekt til alle mine konkurrenter, tror jeg de farligste vil blive Simoni i Giro´en og Ullrich i Tour de France,” siger Basso til Velo-club.net.


Milano-San Remo: Basso ikke til start
Ivan Basso vil forsøge at hente sejren i både Giro d´Italia og Tour de France i denne sæson. Som et led i forberedelserne skulle Basso have været til start i den lange italienske forårsklassiker Milano-San Remo.

”Jeg er blevet nødt til at evaluere og på nuværende tidspunkt er jeg simpelthen ikke i form til det. San Remo har en rute, der afkræver respekt,” siger han til Bicirace.com.

Ivan Basso vil dog få sin sæsondebut i søndagens Milano-Torino. Ligeledes stiller han til start i Tirreno-Adriatico.


Paris-Nice: Blaudzun tror på CSC sejr
Bjarne Riis og Team CSC har gjort meget ud af dæmpe forventningspresset forud for Paris-Nice. Holdets danske islæt Michael Blaudzun vil dog ikke udelukke en sejr.

”Jeg mener, at både Bobby Julich, David Zabriskie og ikke mindst Frank Schleck, der er supergodt kørende, har mulighed for at være med i spillet om den samlede sejr. Vi har ikke vundet endnu i år, og det er da altid godt at få den første sejr i hus, så hvis muligheden byder sig, er det da bare med at gribe den,” siger han til Berlingske Tidende.

I 2005 vandt Bobby Julich løbet med Jens Voigt og Frank Schleck som henholdsvis fire og syv samlet.

Vuelta a Murcia: Serrano fik ikke lov at starte
Ricardo Serrano fra Kaiku fik ikke lov til at stille til start, da etapeløbet Vuelta a Murcia onsdag blev skudt i gang.

Serranos hæmatokrit værdi blev testet til at være over 50, derfor har han fået af vide, at han skal holde to ugers pause. Kaiku mener dog ikke, at der er nogle problemer, blot formaliteter som gjorde, at Serrano ikke fik lov til at stille til start.

Alt i alt blev 32 ryttere testet fra Unibet.com, Lampre, Liberty Seguros og så Kaiku.


Milano-Torino: Gerrans gør comeback
De franske ProTour hold, AG2R Prévoyance, har offentliggjort deres hold til de kommende løb. Holdet kan se frem til, at Simon Gerrans vender tilbage efter sit styrt og brækket kraveben i GP La Marseillaise.

Simon Gerrans fik ellers en fantastisk start på sæsonen, da han vandt Tour Down Under. Gerrans får følgeskab af Julien Loubet, Lloyd Mondory, Carl Naibo, David Navas, Erki Putsep, Christophe Riblon og Ludovic Turpin.


Milano-Torino: Di Luca og Garzelli får debut
Liquigas-Bianchi's Danilo Di Luca og Stefano Garzelli kan se frem til deres sæsondebut, når lørdagens semiklassiker Milano-Torino køres. De to ryttere er netop vendt hjem efter 3 ugers træningsophold i Mexico.

"Vi vil få fuld udbytte af vores hårde træning i fremtiden. I de første løb, der skal vi lige finde den rigtige rytme. I Tirreno-Adriatico vil 'Mexicanerne' være klar til at vinde. Iøjeblikket er Stefano Garzelli rigtigt godt kørende," udtaler Di Luca.

Liquigas hold til Milano - Torino bliver udover Danilo Di Luca og Stefano Garzelli: Mauro Da Dalto, Marco Milesi, Andrea Noè, Franco Pellizotti, Alessandro Spezialetti, Charles Wegelius og Stefano Zanini.


Vuelta a España: Wildcards uddelt med utilfredshed
De to Wildcards til Vuelta a España er blevet uddelt. De er tilfaldet de to professionel kontinentale hold Comunidad Valenciana og Relax-Gam. Til starten vil de 20 ProTour hold også være. I hvert fald hvis arrangørerne (UniPublic) når til enighed med UCI omkring ProTouren.

UniPublics erklærer sig dog bestemt ikke tilfreds endnu. Ifølge UCIs regler, så skal arrangørerne allerede nu offentliggøre, hvilke hold der får wildcards, og det falder ikke i god jord hos arrangørerne, da de ønsker at se, hvordan holdene klarer sig i løbet af sæsonen, før de uddeler wildcards, men det får arrangørerne ikke mulighed for nu, da de skal give wildcardsene tidligt i sæsonen ifølge de seneste regler fra UCI.

Vueltaen bliver i 2006 kørt fra den 26. august til den 17. september.


Jobannonce: Pedal Atleten søger medarbejder
Pedal Atleten søger en ny cykelmekaniker/butikspersonale til deres butik. Er det noget for dig, så hører firmaet gerne fra dig snarest muligt

Se jobannoncen

Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner
Feltet.dk har startet et nyt tiltag op på hjemmesiden - auktioner. Den første auktion er lavet i samarbejde med EnergySport.dk, hvor du har mulighed for at komme til at køre med det samme udstyr som det danske ProTour hold Team CSC bruger.

Auktionspakken indeholder: Et Zipp 404 hjulsæt incl. bremseklodser og Zipp Quick releases samt et sæt Speedplay ZERO Titanium CSC Edition og High5 Energi produkter. Pakken har en vejledende udsalgspris på i alt 16.185 kroner. Se mere om produkterne, klik her.

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og på auktionssiden.

Auktionen løber frem til den 8. marts kl. 15.00.

Bemærk hvis man ønsker at give et annonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr, by og telefonnummer til redaktionen.

Budhistorik:
- Brian Høgild Hansen (11.000 kroner)
- Jacob Holme (10.000 kroner)
- Claus Nielsen (9.700 kroner)
- Jacob Holme (9.600 kroner)
- Claus Nielsen (9.500 kroner)
- Brian Høgild Hansen (9.400 kroner)
- Jacob Holme (9.200 kroner)
- Claus Nielsen (9.000 kroner)
- Jacob Holme (8.900 kroner)
- Brian O. Hjort (8.600 kroner)
- Lau Kierulff (8.500 kroner)
- Chris Jensen (8.000 kroner)
- Jeppe Bo Lauersen (500 kroner)
- Troels Kristensen (250 kroner)
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger