Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 3. maj 2006

Feltet.dk kort - 3. maj 2006

03. maj 2006 07:560


- Giro d´Italia: Perez nedtoner forventningerne
- Giro d´Italia: Bruyneel - presset er på Team CSC
- Alcobendas's Classic: Liberty Seguros klar
- Tour of Britain: Ruten ind i London Centrum
- 4 dage ved Dunkerque: Chicchi kørte for Weylandt
- Banecykling: Internationalt stævne i Ballerup den 7. maj
- 4 dage ved Dunkerque: Chicchi sejrede på 1. etape
- Giro d’Italia: T-Mobile laver om på en plads
- Giro d’Italia: Axelsson erstattet af Anza
- Euskaltel: Sponsor forlænger med to år
- Tour de France: Piil presset af fortsatte benproblemer
- Manager: TJEK DIT HOLD

De korte opdateres løbendeGiro d´Italia: Perez nedtoner forventningerne


Caisse D’Epargne-Illes Balears satser på Francisco Perez under dette års Giro d´Italia. Alligevel nedtoner han forventningerne i det samlede klassement. Han mener at løbet bliver afgjort i Dolomitterne i den sidste uge, men frygter, at han ikke kan være med blandt de bedste Alperne, hvor feltet første gang møder de høje bjerge.

”Profilen på Alpe-etaperne passer mig ikke rigtig, og jeg tror at klassementet vil være svært at gå efter - i så fald vil jeg hellere gå efter en etape,” siger han til Cyclingnews.

”Resultaterne af den seneste træning er optimistisk, men i min region har vi ikke bjerge som dem i alperne, og det giver dig problemer i den sammenhæng.”

Samtidig på han på José Iván Gutiérrez som en rytter, der kan overraske i det italienske etapeløb.

Tilbage til toppenGiro d´Italia: Bruyneel - presset er på Team CSC


Det kan godt være at team CSC stiller til start med et meget stærkt mandskab i dettes års Giro d´Italia, men ifølge Discovery Channels team-manger skal holdet også vente at tage ansvaret i feltet.

”Jeg tror Basso er den store favorit, det er i hvert fald, hvad hans direktør, Riis, siger… så fra dag et vil løbet være på Basso og Team CSCs skuldre og så ser vi, hvordan det går derfra,” siger han til thepaceline.com.

Selvom Bruyneel har stor tiltro til Paolo Savoldelli, så mener han specielt den meget hårde rute ikke er til hans fordel. ”Denne rute er virkelig, virkelig hård og du bliver nødt til at spørge dig selv, hvorfor?” lyder det fra Bruyneel. ”Som direktør ville jeg foretrække, at det var mindre hårdt - jeg mener, at dem, der har lavet denne rute har miste forstanden en smule.”

Tilbage til toppenAlcobendas's Classic: Liberty Seguros klar


Det spanske ProTour hold har udtaget holdet til Alcobendas’s Classic. Holdet kommer til at bestå af Carlos Abellán, Assan Bazayev, Aaron Kemps, Jose Antonio Redondo, Jose Joaquín Rojas, Eladio Sanchez, Luis León Sanchez og Iván Santos.

Luis León, vinderen af de sidste to års enkeltstart, vil forsøge at vinde løbet, som altid har lagt godt til ham. Indtil videre er det dog ikke lykkedes for Luis León at vinde i denne sæson, men det er blevet til fire andenpladser.

Tilbage til toppenTour of Britain: Ruten ind i London Centrum


I år køres den 3. udgave af Tour of Britain og arrangørerne vil i år forsøge et nyt, men også spændende projekt, nemlig at lade ruten gå igennem London, hvor rytterne skal køre på en lukket rundstrækning.

Tilbage til toppen4 dage ved Dunkerque: Chicchi kørte for Weylandt


Francesco Chicchi vandt 1. etape af etapeløbet “4 dage ved Dunkerque”. Dagens etape gik fra Dunkerque til Gravelines over 161,9 km. Den unge Quick Step rytter slog Fred Rodriguez og norske Thor Hushovd i massespurten.

"Jeg er glad”, forklarede den italienske sprinter efter årets anden sejr.

”I dag var jeg ’pilot’ for Wouter Weylandt, men på de sidste kilometre mistede han mit hjul, så jeg besluttede at køre min egen chance i spurten. Jeg kørte over i venstre side af vejen, og jeg fik min holdkammerats Steven De Jonghs hjul, og jeg tænkte kun på at gøre mit bedste.

Chicchi, som er 25 år, skal i morgen kører i den pink-førertrøje, som er symbolet på, at han fører løbet.

”Det er den samme farve, som førertrøjen i Giroen. Måske er det et godt tegn for vores gutter på lørdag i Giroen!”, joker Chicchi.

Dagens sejr var den 23. sejr for QuickStep holdet i denne sæson.

Tilbage til toppenBanecykling: Internationalt stævne i Ballerup den 7. maj


Verdenseliten er godt repræsenteret ved DBCs 125 års jubilæumsstævne. Danmarks ældste cykelklub, Dansk Bicycle Club, fylder 125 år søndag 7. maj, og i den anledning køres et stort internationalt cykelstævne på selve dagen fra 16,00-19,00 i Ballerup Super Arena.

Den ene af to hovedbegivenheder bliver Dansk Par-Omnium, en match over 4 afdelinger bestående af: Scratch, 1000 m på tid med flyvende start, udskilningsløb samt parløb.

Blandt de startende par finder man 6-dagesvinderne fra det seneste løb i Ballerup., hollænderne Robert Slippens - Danny Stam, som nok uden tvivl vil få hård kamp fra det måske kommende danske storpar, Europamestrene Alex Rasmussen - Michael Mørkøv, samt fra det mixende par, den nybagte pointsløbs-verdensmester, hollænderen Peter Schep, som danner par danske Marc Hester, der i vinter viste meget fine takter i et par europæiske løb med Jimmi Madsen om makker. Bladt de øvrige danske par kan nævnes VM- og 6-dagesrytterne Jens-Erik Madsen - Michael Smith Larsen, Casper Jørgensen - Martin Lollesgaard samt Jakob Dyrgaard - Daniel Kreutzfeldt m.fl.

Den anden af hovedbegivenhederne bliver DBCs Grand Prix i sprint, hvor arrangøren har gjort et scoop ved at få den dobbelte verdensmester fra i år i sprint og keirin, Theo Bos, Holland, til start. Theo Bos’ modstandere bliver hans finalemodstander fra VM, Craig McLean, England, samt eksverdensmesteren Jan van Ejden, Tyskland og den danske mester Kasper Jessen. Det bliver en oplevelse at se verdens bedste sprintere i aktion.

I søndages program bliver der også dameløb, hvor man blandt andet får lejlighed til at se den danske juniorverdensmester Mie Lacota i rekordforsøg over 500 meter på tid med flyvende start.

Tilbage til toppen4 dage ved Dunkerque: Chicchi sejrede på 1. etape


Dagens etape blev kørt fra Dunkerque til Gravelines over 161,9 km, og etapen endte i en massespurt, hvor italieneren Francesco Chicchi (Quick Step) vandt 1. etape af etapeløbet ’4 dage ved Dunkerque’. I spurten vandt Chicchi foran Fred Rodriguez (Davitamon Lotto) og Thor Hushovd (Credit Agricole).

Samlet er Brian Vandborg nummer 8 efter, at det lykkedes ham er hente nogle bonussekunder ude på etapen.


Resultat af 1. etape
1 Francesco Chicchi (Ita) Quick Step-Innergetic 3.42.34 (43.322 km/t)
2 Fred Rodriguez (USA) Davitamon-Lotto
3 Thor Hushovd (Nor) Credit Agricole
4 Steven De Jongh (Ned) Quick Step-Innergetic
5 Jimmy Casper (Fra) Cofidis, le Credit par Telephone
6 Marcel Sieberg (Ger) Team Wiesenhof Akud
7 Simone Cadamuro (Ita) Team Milram
8 Aart Vierhouten (Ned) Skil-Shimano
9 Wouter Weylandt (Bel) Quick Step-Innergetic
10 Fabio Sabatini (Ita) Team Milram
..
38 Luke Roberts (Aus) Team CSC
43 Kasper Klostergaard (Den) Team CSC
73 Kurt-Asle Arvesen (Nor) Team CSC
82 Brian Vandborg (Den) Team CSC
116 Jakob Piil (Den) Team CSC 1.23
124 Lars Ytting Bak (Den) Team CSC
148 Christian Müller (Ger) Team CSC
154 Stuart O'grady (Aus) Team CSC


Samlet stilling efter 1. etape
1 Francesco Chicchi (Ita) Quick Step-Innergetic 3.42.14
2 Fred Rodriguez (USA) Davitamon-Lotto 0.08
3 Thor Hushovd (Nor) Credit Agricole 0.12
4 Niels Brouzes (Fra) Auber 93 0.14
5 Claudio Cucinotta (Ita) Team Tenax Salmilano 0.16
6 Roberto Petito (Ita) Team Tenax Salmilano 0.17
7 Nicolas Roche (Irl) Cofidis, le Credit par Telephone 0.18
8 Brian Vandborg (Den) Team CSC
9 Steven De Jongh (Ned) Quick Step-Innergetic 0.20
10 Jimmy Casper (Fra) Cofidis, le Credit par Telephone
..
41 Luke Roberts (Aus) Team CSC
46 Kasper Klostergaard (Den) Team CSC
75 Kurt-Asle Arvesen (Nor) Team CSC
116 Jakob Piil (Den) Team CSC 1.43
124 Lars Ytting Bak (Den) Team CSC
148 Christian Müller (Ger) Team CSC
154 Stuart O'grady (Aus) Team CSC


Kommende etaper:
2. etape - 4. maj: Arques - Le Cateau-Cambrésis, 204,7 km
3. etape - 5. maj: Fontaine-au-Pire - Hénin-Beaumont, 181,1 km
4. etape - 6. maj: Noeux-les-Mines - Parc départemental d'Olhain, 190,2 km
5. etape - 7. maj: Seclin - Dunkerque, 163,7 km

Tilbage til toppenGiro d’Italia: T-Mobile laver om på en plads


Det tyske storhold T-Mobile har også ændret på en plads i deres Giro d’Italia opstilling. Tjekken, Frantisek Rabon, er kommet ind på. Den blot 22-årige og nyprofessionelle rytter får dermed en stor udfordring i sin første sæson som professionel. Rabon erstatter Bram Schmitz.

T-Mobile har også i dag bekræftet, at Jan Ullrich stiller til start i Giroen, men holdet forklarer også, at han kun stiller op for at bygge formen op frem imod Tour de France - hvilket dog hele tiden har været meningen.

"Knæet har det bedre, og jeg kunne mærke, at jeg gjorde små fremskridt,” forklarede Jan Ullrich efter Romandiet Rundt.

Udover Jan Ullrich og Frantisek Rabon stiller T-Mobile med Scott Davis, Jörg Ludewig, Matthias Kessler, Serhiy Honchar, Michael Rogers og sprinterduoen Olaf Pollack og André Korff.

Tilbage til toppenGiro d’Italia: Axelsson erstattet af Anza


Det blev italienske Santa Anza, som skal erstatte svenske Niklas Axelsson på Selle Italia hold til Giroen. Dermed kommer Selle Italia holdet til at se ud som: José Rujano Guillen, José Serpa Perez, Wladimir Belli, Sergio Barbero, Alessandro Bertolini, Gabriele Missaglia, Raffaele Illiano, Alberto Loddo også blev sidste rytter altså Santa Anza.

Tilbage til toppenEuskaltel: Sponsor forlænger med to år


Iflg. Procycling.com har det baskiske telekommunikationsselskab Euskaltel forlænget sponsoratet med Euskatel mandskabet for to år, således holdet dermed er sikret til og med 2008 sæsonen. Udsigterne til kontraktforlængelsen har længe været dystre på grund af manglende sportslige resultater, men takket være ikke mindst Samuel Sanchez og hans to etapesejre i Baskerlandet Rundt er aftalen nu endelig faldet på plads.

Team manager Miguel Madariaga har derfor mere ro på den finansielle side af holdet nu - til gengæld skal han snarest i gang med at forhandle med sine ryttere. Både Iban Mayo og ovennævnte Sanchez har allerede modtaget tilbud fra flere andre hold, og Haimar Zubeldia skulle efter sigende være interesseret i en kontrakt med Discovery Channel.

En stor del af æren for den positive udvikling for Euskatelholdet tilskrives den tidligere ONCE rytter Igor Gonzalez de Galdeano, der nu fungerer som Miguel Madariagas assistent. Galdeano forventes at blive Madariagas efterfølger i managerstolen inden for de næste par år.

Tilbage til toppenTour de France: Piil presset af fortsatte benproblemer


Jakob Piil er ved at være eneste danske rytter på Team CSC, der er med i kampen om plads i årets Tour de France. Oprindeligt var det meningen, at Piil skulle bruge dette års Giro d´Italia til at køre sig i form til Touren, men nu har holdet måtte droppe den fremgangsmåde, da han fortsat plages af efterveer fra styrtet Züri Metzgete, der medfører hævelser i benene, hver gang han er ude og flyve.

”Lige nu går det meget godt, fordi vi er kørt i bil hertil fra Rund um Henninger Turm, men det er en uholdbar situation, og det er klart, det også går ham på rent psykisk,” vurderer holdets danske sportsdirektør Kim Andersen overfor Politiken forud for Fire dage ved Dunkerque. ”For han er presset af en tidsfrist i forbindelse med Tour de France, som ligger mindre end to måneder ude i fremtiden, og med den knaldhårde kamp, der er om pladserne i den sammenhæng, er der ikke råd til nogen form for skavanker.”

Jakob Piil selv vurderer da også, at han skal op på det niveau han viste sidste efterår før end, at han kommer i betragtning til Tour-holdet.

"Bjarne Riis stiller med de ni ryttere der passer bedst til den taktik, der skal køres efter, og så har det ingen betydning, om der er danskere med. Selv om det da ville være rart,” siger han til TV2 Sporten. "Og der er ingen tvivl om, at det er blevet sværere og sværere at komme på holdet, siden jeg for første gang var med i 2001.”

Tilbage til toppenManager: TJEK DIT HOLD


Har du tjekket dine hold i managerspillet? Er de aktive og betalte? Hvis du ikke er helt sikker på dette, så skal du gøre følgende. Feltet.dk har konstateret at over 250 hold ud af alle dem, som er oprettet indtil videre ikke er betalt eller godkendt. Hvis holdene ikke bliver betalt og/eller gjort aktive inden 06/05-2006 klokken 13:00, så vil holdene ikke deltage i spillene.

- Log ind i managerspillet med dit brugernavn og kodeord.
- Klik på "Mine spil"
- Klik på "Giro d’Italia"
- Vælg derefter dette spil, som du vil tjekke. Når du har valgt spillet, så kan du se om betaling er modtaget, og om holdet er aktiveret.

Hvis det er det, så skal der stå følgende:
Betalingsstatus: Godkendt
Hold status: Aktiveret

Står der ikke godkendt ved betalingsstatus, så skal du klikke på "Betal nu" for at betale dit hold.

Hvis der står deaktiveret ved "Hold status", så skal du rette dit hold, og køre alle trinene igennem for at få dit hold genaktiveret.

Held og lykke med Giro d’Italia spillet.

Er du endnu ikke med i spillet. Du kan deltage i Giro d’Italia spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppen

Læs også
Pogacar meldes klar til monument og stor klassiker
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger