Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 3. marts 2006

Feltet.dk kort - 3. marts 2006

03. marts 2006 00:520
- Gerolsteiner: Leipheimer fremskynder europæisk start
- VM: Landevejs VM skal hjælpe OL til København
- Paolo Bettini: Tæt på topformen
- Paris-Nice: Boonen - hårdere end sidste år
- West-Vlaanderen: Første sejr til Chicchi
- Vuelta a Murcia: Gerolsteiner er godt kørende
- UNIQA Classic - 54. udgave aflyst
- Bane World Cup: Michael Christensen nr. 15 i pursuit
- DIF og Team Danmark: Fælles selskab skal skaffe penge
- Coppa dei Laghi: Nyt stort etapeløb
- Santiago Botero: Sæsondebuterer først i maj
- Team Festina Vejle: Junior-team i Vejle klar til 2006
- Paris-Nice: Julich i god form
- Nicki Sørensen: Storforkølet
- Jakob Piil: Sæsondebutere den 21. marts
- Tirreno-Adriatico: Davitamon-Lotto har holdet klar
- Manager: 2 dage til at ProTour spillet starter
- Kvindecykling: Ulmer sluttede også med sejr
- Vejle: Juniorholdet hyldet af kommunalbestyrelsen
- Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner

De korte nyheder opdateres løbende...


Gerolsteiner: Levi Leipheimer fremskynder europæisk start
Levi Leipheimer har allerede fra starten af sæsonen ændret i sin løbskalender. Han er nemlig så motiveret i øjeblikket, at han har bestemt sig for at køre Tirreno-Adriatico (8.-14. marts), istedet for som oprindeligt planlagt først at starte europa-sæsonen med Settimana Internationale (21.-26. marts).

“Levi er motiveret og så har det ingen mening af vente og istedet træne i Sana Rosa for at holde formen. Nu skal han have løbskilometer i benene,” siger Christian Henn om beslutningen.

Ændringen i Leipheimers løbskalender har også betydet ændringer på det hold, der skal køre Paris-Nice. Robert Förster, der oprindeligt skulle have kørt Tirreno-Adriatico, har måtte vige pladsen for Leipheimer og er nu istedet sat på Paris-Nice holdet.


VM: Landevejs VM skal hjælpe OL til København
DCU har i nu i et længere stykke tid arbejdet på at hente landevejs VM til København og DCU-direktør Jesper Worre tror på, at det samtidig vil være et vigtigt led i bestræbelserne på at hente OL til København i 2020.

”OL-mæssigt skal Danmark vise, at vi kan tage noget af det store, og i nyere tid har vi aldrig haft noget af det store. Et cykel-VM ligger lige for, for vi har landevejene, så det kræver ikke så meget,” siger cykeldirektøren til Ritzau.

”Der var VM i cykling i Danmark i 1956, og jeg hørte om det VM hele tiden, mens jeg voksede op. Hvis det skal give nogen mening, det vi går og laver i hverdagen, skal der hele tiden være noget at drømme om. Det ville være et boost for os, hvis man kunne arbejde hen imod et VM, og det ville være det samme for alle OL-discipliner, hvis det kom et OL,” siger Jesper Worre.

DCU arbejder samtidig på at hente VM på endnu engang at hente VM på bane til Ballerup.


Paolo Bettini: Tæt på topformen
Den olympiske mester Paolo Bettini er i topform forud for Giro della Provincia di Lucca, der afvikles på mandag.

”Jeg er i god form. Tidligere i denne uge blev jeg testet på Monte Serra stigningen og sluttede med en tid på 15.55 (minutter, red.),” siger Bettini.

Til sammenligning er det 45 sekunder bedre end Ivan Bassos test i januar. Til trods for Bettinis gode klatreevner er det dog langt fra sikkert han vinder det italienske endagsløb. ”Efter de sidste stigninger er der langt fladt stykker før vi kommer til mål, så jeg tror det bliver en massespurt. For mit vedkommende vil jeg forsøge alt, hvad jeg kan ud af de situationer, der opstår under løbet.”


Paris-Nice: Boonen - hårdere end sidste år
Verdensmesteren Tom Boonen stiller på søndag endnu en gang til start i Paris-Nice. Sidste år blev det til to etapesejre og den belgiske watt-maskine tror på en gentagelse, som han mener at ruten er hårdere i år.

”Prologen er helt sikkert en smule for hård til mig, men jeg vil da gøre mit bedste. Derefter er der et par etaper, hvor der skulle være mulighed for et par sejre,” siger Boonen.

Løbet tjener dog også et andet formål. ”Jeg tager del i Paris-Nice som forberedelse til forårsklassikerne der følger efter specielt Milano-San Remo. At vinde er altid godt for moralen, men det er ikke så vigtigt lige for øjeblikket,” siger Boonen, der allerede har syv sejre i år.


West-Vlaanderen: Første sejr til Chicchi
Quick Steps unge sprintertalent Francesco Chicchi hentede i dag karrieren første sejr, da han vandt massespurten på første etape af Driedaagse van West-Vlaanderen.

”Jeg er helt oppe og flyve,” sagde en 25-årige italiener efter sejren. ”Jeg har ventet længe på denne sejr. Spurten fandt sted omkring 500 meter fra toppen af en stigning. Weylandt angreb ved foden med både Pozzato og mig selv på hjul. Jeg fandt et lille hul, hvor jeg kunne angribe i sprinten.”

Chicchi skiftede forud for denne sæson til det belgiske hold efter tre sæsoner hos Fassa Bortolo og i dag var han fuld af lovord om sine nye holdkammerater. ”Jeg har stor tiltro til mine holdkammerater, da jeg ved at jeg kan regne med deres hjælp, hvilket gør alting meget lettere. Jeg ved de værdsætter mig. Når de ser at jeg er i en position til at vinde er det fantastisk at de giver mig ansvaret og bakker mig op.”

Der er ikke de helt store udfordringer i udsigt på morgendagens etape og Chicchi håber således at kunne holde trøjen mindst til på søndag. ”Med lidt held vil jeg kunne forsvare min førsteplads og så give alt, hvad jeg har på den sidste etape.”


Vuelta a Murcia: Gerolsteiner er godt kørende
Med en tredjeplads til Michael Rich på dagens etape af Vuelta Ciclista a Murcia understregede det tyske Gerolsteinerhold endnu engang, at formen er ved at være der for flere af holdets ryttere.

"Det var vores anden podieplacering i løbet. Hvad skal man sige mere," udtalte sportsdirektør Udo Bölts efter dagens enkeltstartsetape. Heinrich Haussler vandt løbets første etape og idag var det holdets nestor, Michael Rich, der sørgede for endnu en topplacering til det tyske hold.

Derudover viste Markus Fothen endnu engang, at han har et godt potentiale for fremtiden, da han idag kørte sig til en femteplads. "Markus startede meget hurtigt ud og tog det så roligere senere. Men det var en test for ham på, hvordan han ligger i en enkeltstart så tidligt på sæsonen. Og testen gik virkelig godt," forklarede en tilfreds Udo Bölts. Med Beat Zberg på på en 16. plads på etapen, gik dagens topplacering for hold også til Gerolsteiner-rytterne. Beat Zberg er også bedst placerede Gerolsteiner-rytter i det samlede klassement, hvor han indtager en 26. plads.


UNIQA Classic - 54. udgave aflyst
Det skulle have været 54. udgave af det østrigske UNIQA Classic endagsløb, tidligere kendt som ”Wien-Gresten-Wien“, men istedet er det blevet til en aflysning. Man har dog planer om at genoptage løbet til næste år, hvor det kommer til at ligge efter Østrig Rundt, der traditionelt køres i juli måned.

Siden indførelsen af ProTouren sidste år har flere europæiske løb kæmpet for livet. I og med at de tyve bedste hold er forpligtede til at stille til start i alle ProTour-løb, så bliver der ikke så mange starter i de øvrige, ikke så højt rangerede løb. UNIQA Classic skulle have været kørt fra den 1. til den 4. maj, men har altså måtte give op over for konkurrencen, ikke mindst i et år, hvor VM netop køres i Østrig.

”Vi er blevet et klassisk offer for ProTouren. Det var simpelthen umuligt at få attraktive hold til start på det anviste tidspunkt. Til sidst fik vi også afbud fra Rabobank, som ellers altid er kommet hertil de seneste år,“ hedder det fra arrangørerne.

Udover det lidet attraktive tidspunkt og de dermed manglende tophold har også den finansielle situation spillet et vigtig rolle i beslutningen om at aflyse. Selv gennem kraftige besparelser var det umuligt at få økonomien til at hænge sammen. Generalsekretæren for det østrigske cykelforbund er dog optimistisk omkring fremtiden. ”Vi er allerede igang med at finde alternativer til næste år. Og vi skal nok finde dem,“ siger han.


Bane World Cup: Michael Christensen nr. 15 i pursuit
Michael Christensen havde det meget svær i din individuelle persuit, som blev kørt fredag morgen i Sydney (Australien). Michael Christensen sluttede på en 15. plads, som den næstsidste.

Derimod var englænderen Rob Hayles flyvende og vandt foran russeren Alexander Khatuntsev. I finalen var Hayles også bedst og vandt guldet foran Alexander Khatuntsev. Men i kampen om bronzemedaljen tog Michael Ford alligevel det længste strå og vandt foran ukrainske Vitaliy Shchedov, der ellers havde 3. bedste tid i den indledende runde.

Resultat
1 Rob Hayles (England) 4.25.565 (54.224km/t)
2 Alexander Khatuntsev (Rusland) 4.30.821 (53.171km/t)
3 Vitaliy Shchedov (Ukraine) 4.31.828 (52.974km/t)
4 Michael Ford (Australien) 4.32.728 (52.799km/t)
5 Levi Heimans (Holland) 4.33.160 (52.716km/t)
..
15 Michael Christensen (Denmark) 4.49.107 (49.808km/t)


DIF og Team Danmark: Fælles selskab skal skaffe flere penge
Danmarks Idræts-Forbunds og Team Danmarks bestyrelser har besluttet at gå videre med planerne om at etablere et fælles marketingselskab. De to bestyrelser er enige om, at der er et stort indtjeningspotentiale i at etablere et fælles selskab, og bestyrelserne har derfor givet grønt lys til, at der nu udarbejdes forslag til vedtægter for den almenvelgørende fond og det aktieselskab, som bliver selskabsformen for det nye samarbejde mellem DIF og Team Danmark.

"Vi har fået udarbejdet en grundig analyse af de muligheder, der ligger i at etablere et fælles selskab, og analysens konklusion er entydig. På en række forretningsområder har et sådant fælles selskab en enestående mulighed for at øge indtægterne til dansk idræt, og det er naturligvis en mulighed, vi ikke ønsker at forpasse," siger bestyrelsesmedlem i Team Danmark Ole Daugbjerg, som samtidig er formand for den fælles DIF/Team Danmark-arbejdsgruppe, der har arbejdet med planerne om et fælles marketingselskab i det seneste år.

Marketingselskabet skal bygge videre på og styrke de forretningsområder, som Team Danmarks marketingafdeling hidtil har taget sig af. Men selskabet skal også drive forretning på en række nye områder.

"DIF og Team Danmark bidrager hver især med forskellige rettigheder og kompetencer. Team Danmark lægger sin marketingafdeling ind i selskabet, og DIF stiller olympiske og IT-portalrettigheder til rådighed. Endelig kan DIF's specialforbund indgå aftaler med selskabet om udnyttelse af deres rettigheder," siger DIF's direktør Karl Chr. Koch.

DIF og Team Danmark forventer, at selskabet vil kunne generere flere indtægter end hidtil - både til de forbund, der indgår aftaler med selskabet, og til dansk idræt som helhed.


Coppa dei Laghi: Nyt stort etapeløb
Damecyklingen der i år har mistet Primavera Rosa (Italien Rundt) kan i stedet se frem til et nyt stort italiensk etapeløb. I hvert fald, hvis det står til arrangørerne af Coppa dei Laghi. Man forventer således at løbet i 2007 vil overtage Primavera Rosas plads i world cuppen. Allerede i år ventes det, at langt de fleste af de bedste italienske og internationale hold vil starte i løbet


Santiago Botero: Sæsondebuterer først i maj
Efter et par sæsoner stort set uden resultater imponerede Santiago Botero sidste år bl.a. ved at vinde Romandiet Rundt og samlet toer i Dauphiné Libéré. Til gengæld skuffede han i Tour de France. Derfor har han ændret drastisk på sæsonplanlægningen i 2006.

Santiago Botero, der fortsat træner hjemme i Colombia, stiller således først til start den 6-7. maj i Clásica de Alcobendas, hvorefter han kører Vuelta a Cataluyna og Schweiz Rundt inden han stiller til start i Tour de France, skriver El Mundo Deportivo.

I verdens største cykelløb vil han dele sin kaptajn-status hos Phonak sammen med vinderen af det netop overståede Amgen Tour of California, Floyd Landis. Sidstnævnte ser dog ingen problemer i, at have to mand til klassementet.

”Du bliver nødt til at tage Santi med i betragtningerne, og på grundlag af den første uge vil den ene af os arbejde for den anden,” siger Landis til Cycle Sport.

”Botero er en god holdkammerat, og du har aldrig problemer med at få ham til at arbejde for dig. Sådan fungerer det også den anden vej. Vi vil begge blive beskyttet indtil bjergene.”


Team Festina Vejle: Junior-team i Vejle klar til 2006
De seneste års så succesfulde junior-team i Vejle skifter i den kommende sæson navn til Team Festina Vejle, med urfabrikanten Festina og Team Vejle, som hovedsponsorer.

Holdet har efter afgangen af Troels Vinther, Thomas Guldhammer, André Steensen og Thomas Vedel Kvist til seniorrækkerne fortsat Morten Reckweg og Kristian Lau Thomsen i stalden til den kommende sæson. Dertil har holdet fået tilgang af andenårsjunioren og dansk mester i cykelcross Jannik Hyltoft Hansen, samt en god del af de bedste førsteårs juniorer som Ricky Enø Jørgensen, (der bl.a. repræsenterede Danmark ved ungdoms OL sidste år), Kasper Therkildsen ( Danmarks Mester i linieløb i ungdomsklassen i 2005), Morten Gregersen (Danmarks Mester i Cykel Cross i ungdomsklassen i 2005, samt sølvvinder i juniorklassen 2006), Michael Kjergaard og Rasmus Guldhammer.

Holdet ledes af den tidligere danske mester Michael Guldhammer samt Michael Gregersen, sidstnævnte er samtidig leder Cykel Cross landsholdet. Ligeledes vil den tidligere professionelle rytter Peter Meinert også være tilknyttet det unge Vejle-team.

Paris-Nice: Julich i god form
Team CSC har gjort meget du af at dæmpe forventningerne til Paris-Nice. Bl.a. skal sidste års vinder Bobby Julich hellere gemme krudtet til Giro d´Italia til maj. Men med en samlet tredjeplads i Amgen Tour of California bliver det alligevel svært at frasige sig favoritværdigheden

”Jeg har ikke rigtig det samme mål om at vinde som jeg havde sidste år, men det er åbenlyst at jeg mener at min form er ret god. Det skulle være muligt at repræsentere CSC ganske godt,” siger han til csc.com.


Nicki Sørensen: Storforkølet
Den tidligere danske mester Nicki Sørensen pådragede sig i weekendens løb i Schweiz en stor forkølelse og er derfor lidt usikker til de næste opgaver i Torino-Milano og Grand Prix Lucca.

”Jeg håber at bliver klar,” siger han til Frederiksborg Amts Avis.

Nicki Sørensen ser dog først og fremmest frem til Giro d´Italia, hvor han skal hjælpe Ivan Basso til sejr.

”Jeg har i år lagt mere forsigtig ud på cykelsæsonen, så jeg er klar til de rigtige opgaver,” fortæller Sørensen. ”Jeg er helt vildt motiveret. Det bliver spændende, og selv om jeg er klar til at give mig 100 procent for Ivan, så kan det være, at jeg fik en heldig dag.”


Jakob Piil: Sæsondebutere den 21. marts
Jakob Piil skulle oprindeligt have debuteret i weekendens Driedaagse van West Vlaanderen, men den er nu udsat til etapeløbet Settimana Ciclistica Internazionale, der starter d. 21. marts.

Den danske rytter har pga. af sine skader stort set ikke kunnet træne igennem vinteren. ”Det har betydet, at jeg slet ikke har haft grundformen på plads, og derfor starter jeg tæt på nul,” siger han til BT.

Han forventer således tidligst at være i form til maj, hvor han således får omkring en måned til at overbevise Bjarne Riis om at han er klar til Tour de France.


Tirreno-Adriatico: Davitamon-Lotto har holdet klar
Davitamon Lotto stiller til start i det italienske etapeløb Tirreno-Adriatico med et start hold, som bl.a. indeholder Robbie McEwen, Leon Van Bon og Peter Van Petegem.

Tirreno-Adriatico bliver i kørt fra den 8. til den 14. marts. Davitamon Lotto stiller desuden til start med Wim De Vocht, Björn Leukemans, Fred Rodriguez, Wim Vansevenant og Henk Vogels.

Hvis nogle af ovennævnte ryttere skulle blive forhindret i at deltage, så har holdet også udtaget tre reserver i form af Preben Van Hecke og Jan Kuyckx og Bart Dockx. Holdet vil blive ledet af Peiper Allan og Redant Hendr.


Manager: 2 dage til at ProTour spillet starter
Om blot 5 dage starter Feltet.dks store ProTour konkurrence, hvor der er præmier til de 50 bedste hold for en samlet præmiesum for ca. 20.000.

Vigtig informationer fra manager-redaktionen
Feltet.dk har modtaget mange ens spørgsmål de seneste dage om ProTour spillet. Lad os derfor lige slå et par ting fast.

- Man kan oprette alle de hold, at man ønsker i ProTour spillet 2006. Det koster dog 25 kroner pr. hold. Man skal ikke oprette et nyt brugernavn til spillet. Man kan oprette flere spil under det samme brugernavn.

- Du kan tilmelde dit/dine hold frem til søndag den 5. marts kl. 15.00.

- Du kan ikke rette i dine hold efter den 5. marts kl. 15.00.

Tjek dine hold
Har du tjekket dine hold i managerspillet? Er de aktive og betalte? Hvis du ikke er helt sikker på dette, så skal du gøre følgende.

- Log ind i managerspillet med dit brugernavn og kodeord.
- Klik på "Mine spil"
- Klik på "ProTour"
- Vælg derefter dette spil, som du vil tjekke. Når du har valgt spillet, så kan du se om betaling er modtaget, og om holdet er aktiveret.

Hvis det er det, så skal der stå følgende:
Betalingsstatus: Godkendt
Hold status: Aktiveret

Står der ikke godkendt ved betalingsstatus, så skal du klikke på "Betal nu" for at betale dit hold.

Hvis der står deaktiveret ved "Hold status", så skal du rette dit hold, og kører alle trinene igennem for at få dit hold genaktiveret.

Held og lykke med ProTour spillet 2006.

Tilmeld dig på www.feltet.dk/manager


Kvindecykling: Ulmer sluttede også med sejr
Natten til fredag blev 4. og sidste etape af etapeløbet Trust House Women's Tour kørt. Etapen bød på en 14 kilometer lang enkeltstart fra Wellington til Miramar. Etapen blev ikke overraskende vundet af hjemmebanefavoritten Sarah Ulmer, som vandt i tiden 16.07. Hvilket var 31 sekunder hurtigere end den næsthurtigste Li Meifeng og 45 sekunder hurtigere end Judith Arndt.

Sarah Ulmer vandt også 1. etape af etapeløbet og vandt også løbet samlet foran schweiziske Priska Doppman og Trixie Worrack.


Resultat af 4. etape
1 Sarah Ulmer (NZl) Trust House New Zealand National Team 16.07
2 Li Meifeng (Chn) China National Team 0.31
3 Judith Arndt (Ger) T-Mobile 0.45


Samlet slutstilling
1 Sarah Ulmer (NZl) Trust House New Zealand National Team
2 Priska Doppman (Swi) Univega
3 Trixie Worrack (Ger) Nürnberger Versicherung


Vejle: Juniorholdet hyldet af kommunalbestyrelsen
I onsdags blev Vejle CK's junior team hædret af Vejle By som verdens bedste junior cykelhold i 2005.

Det var ikke kun på de danske landeveje, at de bolchestribede dominerede cykelløbene - de vandt både Danmarks Mesterskabet i linieløb (Troels Vinther), DM i holdløb (Thomas Guldhammer, Troels Vinther og André Steensen), Bell Cuppen (Morten Reckweg), Klasseiagtagelses løbene (Troels Vinther) samt UCI junior Cup hvor Vejle CK havde 4 ryttere i top 10: André Steensen (nr. 1), Thomas Kvist (nr. 2), Thomas Guldhammer (nr. 8) samt Troels Vinther (nr. 10)

Denne usædvanlige styrke blev hædret af Vejle Kommunalbestyrelse med en særlig pris.


Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner
Feltet.dk har startet et nyt tiltag op på hjemmesiden - auktioner. Den første auktion er lavet i samarbejde med EnergySport.dk, hvor du har mulighed for at komme til at køre med det samme udstyr som det danske ProTour hold Team CSC bruger.

Auktionspakken indeholder: Et Zipp 404 hjulsæt incl. bremseklodser og Zipp Quick releases samt et sæt Speedplay ZERO Titanium CSC Edition og High5 Energi produkter. Pakken har en vejledende udsalgspris på i alt 16.185 kroner. Se mere om produkterne, klik her.

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og på auktionssiden.

Auktionen løber frem til den 8. marts kl. 15.00.

Bemærk hvis man ønsker at give et annonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr, by og telefonnummer til redaktionen.

Budhistorik:
- Brian Høgild Hansen (11.000 kroner)
- Jacob Holme (10.000 kroner)
- Claus Nielsen (9.700 kroner)
- Jacob Holme (9.600 kroner)
- Claus Nielsen (9.500 kroner)
- Brian Høgild Hansen (9.400 kroner)
- Jacob Holme (9.200 kroner)
- Claus Nielsen (9.000 kroner)
- Jacob Holme (8.900 kroner)
- Brian O. Hjort (8.600 kroner)
- Lau Kierulff (8.500 kroner)
- Chris Jensen (8.000 kroner)
- Jeppe Bo Lauersen (500 kroner)
- Troels Kristensen (250 kroner)
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Cro Race(2.1) 26/09-01/10

Cro Race(2.1) 26/09-01/10

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger