Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 5. april 2006

Feltet.dk kort - 5. april 2006

05. april 2006 00:080
- Pais Vasco: Credit Agricole tvang Kaggestad til at gennemføre
- Circuit de la Sarthe: Stefan Schumacher treer trods skrammer
- Gent-Wevelgem: David Kopp sensationel toer
- Pais Vasco: Rebellin nærmer sig topformen
- Circuit de la Sarthe: Totschnig udgår
- Hobro CK: Den jysk/Fynske cykelsæson starter
- Gent-Wevelgem: Ballan valgte at spare sig til Paris-Roubaix
- Settimana Ciclistica Lombarda: Fire førertrøjer til G&M Horsens
- Gent-Wevelgem: Selvtillid inden Paris-Roubaix for Hushovd
- Ivan Basso: Klar til at hjælpe Brian Vandborg
- Circuit de la Sarthe: CSC vil forsøge at forsvare føringen
- Pais Vasco: Schleck har fået en kraftig hjernerystelse
- Circuit de la Sarthe: Grillo sejrede
- Gent-Wevelgem: Team CSC godt tilfredse
- Pais Vasco: Schleck ude efter styrt
- Freire: Måske på vej til Saunier Duval
- Gent-Wevelgem: Pedersen lader sig ikke skræmme
- Tom Boonen: Jeg kan vinde Liège-Bastogne-Liège
- Gent-Wevelgem: Michaelsen på jagt efter selvtillid
- Patrick Lefevere: Afviser Team CSC kritik
- Manager: Masser af præmier i Giro d'Italia spillet
- Paris Roubaix Juniors: Team Festina Vejle klar
- Tour de France: Overraskende modstand til Cancellara på prolog?
- Pais Vasco: Valverde vandt med 8,9 milimeter
- Landbouwkredit: Klar til Gent-Wevelgem og GP Cerami
- Feltet.dk: Følg Baskerlandet Rundt og Gent-Wevelgem

De korte opdateres løbende...


Pais Vasco: Credit Agricole tvang Kaggestad til at gennemføre
Credit Agricol rytteren Mads Kaggestad, var på anden etape af Pais Vasco ude for en stor nedtur. Kaggestad var med i et seksmandsudbrud, da benene pludselig ikke ville mere. Kaggestad blev først sat af frontgruppen og senere smed feltet ham også af. Dermed sad nordmanden alene langt efter feltet. Da han så ville stå af, fortalte sportsdirektøren, at han skulle gennemføre etapen.

”Jeg sad så langt tilbage, at de var begyndt at tage reklameskiltene ned, før jeg kom i mål. Det var helt latterligt og jeg er utroligt skuffet. Det er ikke sjovt at cykle de sidste 50 kilometer mutters alene,” udtaler Kaggestad til ANB.

For Kaggestad kommer dette på et meget dårligt tidspunkt, da Credit Agricole bruger løbet som udtagelsesløb til Giroen.

”Det passer mig meget dårligt. Før løbet var jeg i form. Nu må jeg så bare tage en dag af gangen.”

På dagens etape af Pais Vasco kunne Kaggestad så glæde sig over, at benene var begyndt at virke igen, nu er det så bare at håbe på, at det fortsætter for den sympatiske nordmand.


Circuit de la Sarthe: Stefan Schumacher treer trods skrammer
Selom Gerolsteiners Stefan Schumacher døjer med et par store hudafskrabninger på begge skulderblade, så forhindrede det ham ikke i at lave et flot resultat på dagens anden halvetape i Frankrig, en enkeltstart på 8,8 kilometer. Og i det samlede klassement ligger den sårede tysker bare tre sekunder efter danske Brian Vandborg.

Det var derfor en meget tilfreds team manager, der udtrykte stor respekt for sine rytteres arbejde. "Robert gav den endnu engang alt, hvad den kunne trække. Og Stefan fortjener respekt. Det var imponerende, som han kørte efter sit styrt," lød det fra Hans-Michael Holzcer, som derudover kunne glæde sig over, at Robert Förster i morgen starter på tredje etape iført pointtrøjen.


Gent-Wevelgem: David Kopp sensationel toer
"Vandvittigt!" - Christian Henn svælgede i superlativer over sine ryttere efter dagens endagsløb, Gent-Wevelgem, og med god grund. David Kopp sluttede løbet på en sensationel andenplads, hvor han i spurten kun måtte se sig slået af Thor Hushovd og til gengæld henviste spurtkongen Alessandro Petacchi til tredjepladsen.

At David Kopp efter det resultat betegner sig selv som "ganske enkelt overlykkelig" er meget let at forstå. "Jeg havde virkelig super ben. Andenpladsen i denne klassiker er en stor erstatning for mit uheld sidste søndag på Koppenberg. Men det har også givet mig stor selvtillid, at holdet satsede på mig i spurten," erklærede han endvidere og rettede en stor tak til sine holdkammerater, som betingelsesløst havde støttet ham.

"Et stort kompliment til alle. De arbejdede virkelig flot for mig lige fra begyndelsen. I finalen sled Heinrich Haussler, René Haselbacher, Sebastian Lang og Peter Wrolich røven ud af bukserne for mig," lød det. "Der manglede tre centimeter til sidst, men jeg slog Petacchi i en spurt. Og så kan man kun være tilfreds."

Yderligere byggesten til tilfredsheden hos sportsdirektøren udgjorde også det faktum, at Team Gerolsteiner med førstepladsen i holdkonkurrencen ved Gent-Wevelgem fik 20 point til det regnskab, hvilket betød, at de også overtog førstepladsen i Pro Tourens holdkonkurrence, hvor de nu har 79 point mod Team Discovery Channels 76 point.


Pais Vasco: Rebellin nærmer sig topformen
Gerolsteiners klassikerkaptajn, Davide Rebellin, er ved at nærme sig topformen. Med andenpladsen på dagens etape i Baskerlandet avancerede han endnu en plads i det samlede klassement, hvor han nu indtager tredjepladsen og fortsat bare er to sekunder efter den førende rytter.

"Løbet udviklede sig lige som vi havde håbet. Afgørelsen måtte falde på den sidste stigning, og gutterne afleverede Davide fint," udtalte sportsdirektør Christian Wegmann og tilføjede: "Resten tog Davide sig af selv. Kun Sanchez var lige en smule stærkere."

I alt var det en meget tilfreds sportsdirektør, der først og fremmest udtrykte tiltro til sin 30-årige kaptajn. "Davide kan roligt se fremad. Ikke bare her i Baskerlandet. Han er på vej mod topformen til Ardenner-klassikerne i de kommende uger."

Til gengæld måtte Wegmann sige farvel til endnu et par ryttere, idet både Beat Zberg og Torsten Hiekmann ikke længere er med i løbet.


Circuit de la Sarthe: Totschnig udgår
I modsætning til sidste år, så har Gerolsteiners etapeløbsspecialist, Georg Totschnig, indtil videre været forskånet for langvarige pauser som følge af sygdom og skader. Efter gårsdagens 1. etape i Circuits de la Sarthe havde han imidlertid ondt i halsen og besluttede sig derfor i samråd med holdlægen for en sikkerheds skyld at udgå af løbet.

"Jeg vil ikke tage nogen risiko i min forberedelse til Tour de France. Vores læge anbefalede mig at tage den med ro de næste par dage for at komme mig hurtigt," siger han.

Derimod stillede Stefan Schumacher trods sit styrt på gårdsdagens afslutning til start i dag. "Stefan har ganske vist store hudafskrabninger på begge skulderblade, men han starter under alle omstændigheder i dag," erklærede team manager Hans-Michael Holczer før etapen.

Hobro CK: Den jysk/Fynske cykelsæson starter
På søndag lyder startskuddet til årets landevejssæson i det jysk/fynske, når Hobro cykelklub er arrangører af sæsonens første løb. Løbet køres på en 26 km. afvekslende rute, som både byder på gode bakker og gode strækninger, hvor sidevind kan blive en afgørende faktor.

Elitefeltet i søndagens løb forventes at blive på 50-60 ryttere og umiddelbart må favorit værdigheden tilskrives Team Designa Køkken, som stiller med et stort stærkt hold ført an af eks-professionelle Allan Bo Andreasen og Michael Reihs. Størst konkurrence til ”køkken-holdet” må formodes at komme fra Glud & Martsrand Horsens, Team Odense Energi samt Herning CK elite. Ikke mindst bliver det spændende at følge de to tidligere Hobro ryttere Kim M. Nielsen (G&M) og Christian Knørr (Herning), som uden tvivl vil kæmpe hårdt for at markere sig på de landeveje, de igennem ungdomsårene har slidt tynde i Hobro og omegn.

For alle klasser er der i øvrigt fin tilslutning af tilmeldte ryttere, og Hobro cykelklub kan melde om alt klar til en spændende sæsonpremiere, hvor både en hård rute samt måske vejret vil komme til at spille en væsentlig rolle i alle klasser. For den lokale klub er der på forhånd størst forventning til top resultater i ungdomsklasserne, hvor klubbens nye ungdomsteam håber at kunne blande sig i topstriden, ligesom klubben har seriøse præmie kandidater i flere af drenge klasserne.


Gent-Wevelgem: Ballan valgte at spare sig til Paris-Roubaix
En af Paris-Roubaix store favoritter, Alessandro Ballan fra Lampre-Fondital holdet, valgte i dag at udgå af Gent-Wevelgem.

Årsagen var, at Ballan på et tidspunkt fik ødelagt et af sine hjul. Da han endeligt havde fået skiftet det, var han langt efter frontgruppen. I stedet for at tage jagten op valgte han klogelig at udgå for at spare de kræfter til weekendens løb.

Bedste Lampre-Fondital mand blev i stedet for Paolo Fornaciari som nummer 27.


Settimana Ciclistica Lombarda: Fire førertrøjer til G&M Horsens
Første etape af det italienske etapeløb Settimana Ciclistica Lombarda blev en forrygende succes for Glud & Marstrand Horsens, som efter 156 km i øsende regnvejr kunne gå på podiet og få tørt tøj på i form af fire førertrøjer.

André Steensen fører den indlagte sprintkonkurrence, og Rune Udby måtte på podiet to gange for at modtage trøjen for en fast daglig sprint ved 37 km samt trøjen for den kombinerede pointkonkurrence. Endelig vandt Håvard Nybø én af de mere kuriøse konkurrencer: En "overraskelsessprint", hvor en mand markerer en sprint 2 km før selve sprinten, uden at rytterne på forhånd ved hvor han står.

Den omfattende trøjehøst kom i hus efter, at fire GMH-ryttere sad med i et 30-mands udbrud, hvor Udby vandt den første spurt, mens André Steensen tog sig af den næste med Udby som toer. Udover Udby og Steensen sad Nybø og Kaspar Schjønnemann med i gruppen.

Gruppen blev dog hentet af feltet med 40 km til mål, og da feltet igen blev splittet, sad Håvard Nybø og Michael Skelde med i en stor frontgruppe på 50 ryttere, der kom ind 2.34 minutter før hovedfeltet. Nybø og Skelde sluttede etapen som henholdsvis nr. 38 og 46.

Settimana Ciclistica Lombarda er et stærkt besat løb med deltagelse af bl.a. Aqua & Sapone og Amore & Vita, så efter etapen var der anerkendende ord fra arrangørerne, der først for nylig lukkede Horsens-holdet ind i løbet på et wildcard.

Gent-Wevelgem: Selvtillid inden Paris-Roubaix for Hushovd
Thor Hushovd har længe haft det som en drøm at vinde en af de store klassikere, i dag vandt han Gent-Wevelgem. Selvom det ikke er en af de store klassikere, var det stadigvæk en meget flot sejr, og derfor var Hushovd også meget tilfreds med sejren.

”Jeg er rigtig glad. Det er godt at vise, at jeg kan vinde en semi-klassiker. Det er stort at slå Petacchi i en spurt igen,” udtaler Hushovd via sin hjemmeside thor-hushovd.com.

I spurten valgte Hushovd ikke at tage Petacchis hjul, hvilket han var glad for bagefter. ”David Kopp åbnede spurten og jeg var lige bagved ham. Jeg tror jeg valgte det rigtige hjul. Petacchi sad på mit hjul, men han kunne ikke passere mig.

Næste opgave bliver weekendens Paris-Roubaix. ”Denne sejr har givet mig selvtillid før Paris-Roubaix. Dette er en logisk udvikling af min karriere. Jeg tager et skridt af gangen. Næste gang håber jeg at vinde en af de store klassikere.


Ivan Basso: Klar til at hjælpe Brian Vandborg
Ivan Basso opfyldte i dag målet, da han vandt enkeltstarten i etapeløbet, Circuit de la Sarthe. Men det var en utrolig tæt enkeltstart, som italieneren lidt overraskende vandt foran danske Brian Vandborg med et sølle sekund.

”Jeg er meget lykkelig for sejren på enkeltstarten i dag, og det er en stor tilfredsstillelse for mig at vinde i den disciplin. Vi har arbejdet ekstremt hårdt for at nå til det punkt, hvor det er ligefrem er blevet til en af til af mine forcer. Det arbejde, vi er i gang med nu, sker med henblik på Giro’en, og jeg er virkelig glad for at se, at det giver resultat. Samtidig gør det mig også glad at se Brian tage førertrøjen, og jeg skal være den første til at hjælpe ham med at forsvare den resten af løbet”, sagde Ivan Basso.

”Jeg har ikke været helt på toppen på det seneste, men i dag rullede det helt, som det skulle. Det er fedt at prøve at stå med en førertrøje, og nu vil jeg gøre alt for at holde fast i den. Nu er formen der tilsyneladende, og så skal jeg selvfølgelig forsøge at udnytte det på bedste vis”, sagde Brian Vandborg.


Circuit de la Sarthe: CSC vil forsøge at forsvare føringen
Med sejr til Ivan Basso foran holdkammeraten, Brian Vandborg, på den 8,8 kilometer lange enkeltstart omkring Angers, var triumfen komplet for Team CSC på dag to i Circuit de la Sarthe. Brian Vandborg fører nu løbet sammenlagt, da han kun blev slået med et sekund af Basso og i forvejen havde hentet en tidsbonus på første etape.

”Ivan og Brian kørte begge en fremragende enkeltstart, og vi fik et flot resultat med både sejr og førertrøje. Vi kom for at køre enkeltstaten som en god test for Ivan, og så er det selvfølgelig en fantastisk bonus, at vi nu har Brian i førertrøjen. Det ligger stadigvæk rimeligt tæt i den samlede stilling, og der er et par hurtige folk, der ligger få sekunder fra Brians trøje, men vi vil selvfølgelig forsøge at forsvare den med alt, vi har”, sagde en tilfreds Alain Gallopin efter etapen.


Pais Vasco: Schleck har fået en kraftig hjernerystelse
Bedst som Team CSC’s Frank Schleck lå i en position til at hente et topresultat i Baskerlandet Rundt, var det luxembourgske stortalent uheldig at styrte og udgå på den 170 kilometer lange etape mellem Segura og Lerin.

”Frank styrtede på nedkørslen fra den første stigning, da en anden rytter vælter over i ham. Han smadrede sin hjelm, men virkede i første omgang som om, at han var sluppet uden at være kommet noget til. Han kommer på cyklen igen, men er simpelthen så omtumlet, at vi vælger at tage ham ud af løbet og får ham kørt på hospitalet. Her får han konstateret en kraftig hjernerystelse og bliver nu på hospitalet natten over til observation”, sagde Kim Andersen, der naturligvis ærgrer sig over Frank Schlecks uheld.

”Det er virkelig synd for Frank, at han styrter på et tidspunkt, hvor han ligger til at kunne lave et meget stort resultat hernede. Han var flyvende på stigningerne, og jeg tror, han kunne være sluttet langt fremme. Men vi kan i det mindste glæde os over, hjelmen redede ham fra et meget alvorligt uheld, og at han i første omgang er sluppet med en hjernerystelse. I forhold til resten af løbet må vi finde moralen igen og gå efter noget på en af etaperne”, tilføjede Kim Andersen.

Circuit de la Sarthe: Grillo sejrede
Dagens første deletape af Circuit de la Sarthe blevet vundet, da Paride Grillo sejrede i spurten i etapeløbet. Grillo sejrede foran landsmanden Alberto Loddo og Robert Forster. Samlet fører Grillo også foran Loddo og Forster. Senere i dag køres enkelstarten, hvor det bliver spændende at følge Ivan Basso.

Resultat af 2b etapen
1 Paride Grillo (Ita) Ceramica Panaria-Navigare 2.17.00
2 Alberto Loddo (Ita) Selle Italia-Serramenti Diquigiovanni
3 Robert Forster (Ger) Gerolsteiner
4 Angelo Furlan (Ita) Selle Italia-Serramenti Diquigiovanni
5 Denis Bertolini (Ita) Acqua Sapone
6 Lloyd Mondory (Fra) Ag2R Prevoyance
7 William Bonnet (Fra) Credit Agricole
8 Samuel Dumoulin (Fra) Ag2R Prevoyance
9 Andrus Aug (Est) Acqua Sapone
10 Christopher Sutton (Aus) Cofidis, le Credit par Telephone


Samlet stilling efter 2a. etapen
1 Paride Grillo (Ita) Ceramica Panaria-Navigare
2 Alberto Loddo (Ita) Selle Italia-Serramenti Diquigiovanni
3 Robert Forster (Ger) Gerolsteiner
4 Angelo Furlan (Ita) Selle Italia-Serramenti Diquigiovanni
5 Denis Bertolini (Ita) Acqua Sapone
6 Lloyd Mondory (Fra) Ag2R Prevoyance
7 William Bonnet (Fra) Credit Agricole
8 Samuel Dumoulin (Fra) Ag2R Prevoyance
9 Andrus Aug (Est) Acqua Sapone
10 Christopher Sutton (Aus) Cofidis, le Credit par Telephone


Gent-Wevelgem: Team CSC godt tilfredse
Med Fabian Cancellara og Kurt-Asle Arvesen i top-10 var Team CSC godt tilfredse med indsatsen i det belgiske Pro Tour løb Gent-Wevelgem.

”Med to ryttere i top-10 har vi hentet et virkeligt tilfredsstillende resultat, og ikke mindst bekræftet, at vi er særdeles klar til Paris-Roubaix,” konkluderede Scott Sunderland efter løbet.

Ikke mindst bredden hos det danske mandskab glædede den australske sportsdirektør. ”Markus Ljungkvist er desværre stadigvæk lidt medtaget efter sit styrt i Flandern Rundt, men Kurt og Fabian var begge rigtig godt kørende. Og så var det bestemt også positivt at se en velkørende Lars Michaelsen med helt fremme igen. Han er en særdeles vigtig rytter at have klar til løbet på søndag,” pointere Sunderland.


Pais Vasco: Schleck ude efter styrt
Uheldene fortsætter med at ramme det danske mandskab. I dag gik det ud over den meget velkørende Frank Schleck, der har måtte udgå fra det baskiske etapeløb, Baskerlandet Rundt.

Vi har på nuværende tidspunkt ingen yderligere informationer omkring styrtet. Frank Schleck lå før dagens etape på en samlet femteplads.


Freire: Måske på vej til Saunier Duval
Den tredobbelte verdensmester, Oscar Freire, kan ifølge den hollandske avis De Telegraaf være på vej væk fra det hollandske Rabobank hold. Kontrakten med Rabobank udløber den 31.12.06, og selvom Freire ikke må skrive kontrakt med et andet hold før 1. september, er der allerede nu livlig gang i forhandlingerne. Det spanske ProTour mandskab, Saunier Duval, skulle allerede havet givet Freire et kontrakttilbud.

”Med Freire ville det forstærke vores hold i foråret,” udtaler holdets manager Joxean Fernandez til avisen. ”Oscar og jeg har været gode venner i mange år, og interessen er gensidig, selvom det endnu er for tidligt med en endelig afgørelse.”

Hos Rabobank kender man godt til den spanske interessere, så derfor har manager De Rooij allerede startet forhandlingerne med sit spanske ES.

Gent-Wevelgem: Pedersen lader sig ikke skræmme
I denne uge lærer Martin Pedersen for alvor, hvad det vil sige at være professionel, når det bliver til starter i både Gent-Wevelgem og Paris-Roubaix.

”Det skræmmer mig ikke at skulle køre det løb. Men jeg ved udmærket, at det bliver en krig, men det med at kæmpe og sikre sig en position i feltet er noget af det, jeg er god til”, siger han til Jyllands-Posten.

Endnu kender han ikke sin præcise rolle i dagens Gent-Weevelgem, men han ser meget frem til at prøve kræfter med Kemmelberg, hvor de cirka 50 ryttere, der skal kæmpe om sejren sidder med over. ”Det kunne være rigtig stort, hvis jeg var med blandt de 50 mand og fik prøvet mig på den bakke. Lige nu aner jeg ikke, hvad jeg vil kunne på sådan en stigning, i sådan et felt, efter så mange kilometer.”

Det unge danske talent fortæller, at han og Bjarne Riis også går rundt med planer om, at han i fremtiden skal kunne gøre sig gældende i Ardenner-klassikerne. Det vil dog ifølge Pedersen afkræve at han taber nogle kilo.


Tom Boonen: Jeg kan vinde Liège-Bastogne-Liège
Selvtilliden er i orden hos Tom Boonen og han afviser ikke, at han inden for et par sæsoner også vil kunne begynde at gøre sig i Ardenner-klassikerne

”Men jeg kan sige, at det er umuligt for mig at vinde Tour de France. Måske kan jeg vinde Liège-Bastogne-Liège om et par år,” lød vurderingen ved gårsdagens pressemøde ifølge Ekstra Bladet.


Gent-Wevelgem: Boonen lægger pres på Petacchi
Hvis Alessandro Petacchi nogensinde skal gøre sig forhåbninger om at kunne gøre sig i forårsklassikerne, så skal han vise det i dagens Gent-Wevelgem. Så kontant lyder meldingen fra sprinterkollegaen Tom Boonen ifølge Ekstra Bladet.

”Petacchi er stærk, og han bør være med i finalen. Er han ikke det, har han et problem, for så er han ikke i stand til at køre cykelløb i Flandern”, sagde Boonen ved gårsdagens pressemøde.

Tom Boonen har dog forståelse for, at Petacchi endnu ikke kan gøre sig i finalen i Flandern Rundt, men i dagens løb skal rytterne blot over Kemmelberg for at være med i finalen.

Gent-Wevelgem: Michaelsen på jagt efter selvtillid
Lars Michaelsen var involveret i et slemt styrt under Dwars door Vlaanderen, der bl.a. kostede et brækket kindben. Et godt resultat i Gent-Wevelgem vil således uden tvivl komme kærkomment for den danske veteran forud for søndagens Paris-Roubaix.

”Styrtet i Dwars door Vlaanderen har stjålet min selvtillid og moral,” erkender Lars Michaelsen overfor Berlingske Tidende.

”Jeg havde håbet på at fornemme formen være der i Flandern Rundt, men det var ikke tilfældet, og lige nu må jeg mest af alt læne mig op ad tidligere bedrifter, og jeg prøver at lade være med at lade mig frustrere for meget af det.”

Lars Michaelsen har dog ikke længere fysiske mén af styrtet. ”Jeg mærker dog ikke noget til selve bruddet på kindbenet længere, men uheldet har sat mig tilbage rent formmæssigt.”


Patrick Lefevere: Afviser Team CSC kritik
I søndags missede Karsten Kroon lige netop at komme med da Leif Hoste og Tom Boonen satte det afgørende angreb ind i Flandern Rundt og efterfølgende var det danske mandskab meget kritiske overfor den måde motorcyklen foran de to belgiere havde kørt. Men den kritik afviser Quick Step-Innergetics team-manager Patrick Lefevere ifølge Jyllands-Posten.

”Jeg kan godt forstå, at de er frustrerede over udfaldet af løbet, men jeg har set på videooptagelser, og jeg mener ikke, at udbryderne fik hjælp af motorcyklerne,” lyder Lefeveres vurdering.


Manager: Masser af præmier i Giro d'Italia spillet
Dette års Giro d’Italia står for døren. Feltet.dk byder dermed op til årets andet managerspil her på siden. Denne gang er du blevet den heldige sportsdirektør for et Giro d’Italia hold. Din manager har derfor bedt dig om at stille dit hold til løbet. Du skal sætte et hold bestående af 9 ryttere, som vælges fra listen over de 20 ProTour hold plus de to professionelle kontinentale hold Selle Italia - Serramenti Diquigiovanni og Ceramica Panaria - Navigare, som begge har fået et Wild Card til løbet. Du må max. have tre ryttere fra samme hold.

Din manager har kæmpet for at skaffe nye sponsorer til dit hold, men det er desværre ikke lykkedes, og derfor må du "nøjes" med et budget på 12 mio. kroner. Dermed kan du heller ikke forvente, at du får et af de dominerende Giro d’Italia hold, men måske kan du alligevel overraske Riis, Saiz m.fl.? Måske har du luret nogle ryttere, som ingen andre har opdaget?


Præmier til de 50 bedste samlet og etapevinderne!
Der vil være præmier til de 50 bedste placerede hold sammenlagt ved afslutningen af løbet samt etapepræmie til det bedste hold på hver enkelt etape. Præmierne vil blive offentliggjort løbende op til Giro d'Italia starten, men lad os allerede nu fastslå at vinderpræmien har en værdi af 17.999 kroner.

Hvert hold i Giro d'Italia spillet kan kun vinde en etapepræmie. En bruger, der har oprettet flere hold, kan dog godt vinde flere præmier, blot ikke med det samme hold.

Du finder spillet her

Paris Roubaix Juniors: Team Festina Vejle klar
Sæsonen starter for alvor for Team Festina Vejle søndag den 8. april, hvor 6 af rytterne skal deltage i årets første UCI World Cup løb - ”Paris Roubaix Juniors”. De 6 ryttere er: Ricky Enø Jørgensen, Kasper Therkildsen, Morten Gregersen, Jannik Hyldtoft Hansen, Kristian Lau Thomsen og Morten Reckweg. Rytterne er en god blanding af erfarne ryttere og ”nybegyndere”: De 3 første ryttere er 1. års juniorer, mens de sidste 3 kører på deres andet og dermed sidste år i juniorklassen.

Kristian Lau Thomsen og Morten Reckweg deltog i sidste års udgave af løbet og har dermed prøvet at være med i dette store sagnomspundne løb tidligere. Morten Gregersen og Jannik Hyldtoft har også en god solid erfaring med de berømte belgiske brosten fra de mange cykel cross løb, som de har kørt i Belgien tidligere. Disse 2 ryttere har dermed også gode muligheder for at markere sig, og i de foregående år har der da også været cross-ryttere med helt fremme i afgørelserne.

Juniorrytterne skal køre 114,9 km, hvoraf de 29,1 km er på de berygtede Pavé’er. På en del af ruten vil man senere samme dag kunne se de professionelle køre - helt præcis er de sidste 88,5 km den samme strækning for begge felter. Juniorrytterne forventes at ankomme til Velodromen i Roubaix ca. kl. 15.00, og de kan dermed følge med, når profferne afgørelse falder.

Der venter rytterne en helt fantastisk oplevelse, når de kører ned af pavé’erne: Nogle af tilskuerne ankommer allerede i løbet af denne uge og sidste år, da juniorrytterne fra Vejle ankom om lørdagen havde de første allerede camperet på ruten i nogle dage. På selve dagen vil der være telte, hvor de mange tusinder tilskuer kan købe pølser, øl og lignende. Tilskuerne er meget deltagende i juniorernes løb, og vil give juniorrytterne lige så megen opmærksomhed, som de professionelle senere får.


Tour de France: Overraskende modstand til Cancellara på prolog?
Feltet.dk erfarer, at et dansk firma er ved at specialisere sig i enkeltstartscykler. Om firmaet har tilknytning til Team Easy On vides endnu ikke, men et er sikkert, det er, at de satser 100% på, at aerodynamikken skal være i orden.Pais Vasco: Valverde vandt med 8,9 milimeter
På 1. etape af Pais Vasco blev etapen afgjort af en utrolig tæt spurt imellem Caisse D'Epargnes Alejandro Valverde Belmonte og Rabobanks Oscar Freire. På målfotoet så det ud til dødt løb imellem de to ryttere, men dommerne har nu målt Valverdes sejr til 8,9 milimeter foran Oscar Freire.

Landbouwkredit: Klar til Gent-Wevelgem og GP Cerami
Det belgiske professionelle kontinentale hold, Landbouwkredit, har udtaget holdene til de to endagsløb, Gent-Wevelgem og GP Cerami.

Holdet til Gent-Wevelgem
Jurgen van Loocke, Sjef de Wilde, Andy Cappelle, Kevin Neirynck, Claude Criquielion, Jean Claude Lebeau, Johan Verstrepen og Grégory Habeaux.

Sportsdirektør: Claude Vancoillie.

Holdet til GP Cerami
Nico Sijmens, Steven Kleynen, Gégory Habeaux, Jean Claude Lebeau, Jean Paul Simon, Mathieu Criquielion, Bert de Waele, David Verheyen og Sven Renders.

Feltet.dk: Følg Baskerlandet Rundt og Gent-Wevelgem
Du kan følge 3. etape af Baskerlandet Rundt og klassikeren Gent-Wevelgem her på Feltet.dk fra kl. 14:30. Der vil være direkte opdatering fra begge løb, hvor der er lagt op til stor spænding.
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Women's Tour(2.WWT) 06/06-11/06

Elfstedenronde Brugge(1.1) 11/06

Course de la Paix GP Jese...(2.NCUP) 08/06-11/06

Asiatiske mesterskaber(CC) 07/06

Tour de Suisse(2.UWT) 11/06-18/06

Elfstedenronde Brugge(1.1) 11/06

La Route d'Occitanie(2.1) 15/06-18/06

Tour de Suisse Women(2.WWT) 17/06-20/06

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger