Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 5. maj 2006

Feltet.dk kort - 5. maj 2006

05. maj 2006 00:290
Artiklen fortsætter efter videoen.


- 4 dage ved Dunkerque: Etapesejr til Steegmans
- Giro del Friuli Venezia Giulia: Jonas Aaen treer
- VM i Østrig: Rute ok for Boonen alligevel
- Vittoria Cup: 2. afdeling køres lørdag
- Pantani: Hans sidste veninde for retten
- Udo Bölts: Jan er vel tilfreds med andenpladsen
- Manager: Klar til start? 1 dag tilbage

De korte nyheder opdateres løbende4 dage ved Dunkerque: Etapesejr til Steegmans


Davitamon-Lottos Gert Stegmans (Davitamon-Lotto) vandt tredje etape af 4 dage ved Dunkerque, da feltet kom samlet til mål. Kurt-Asle Arvesen blev bedste Team CSC rytter på en 15. plads.

I den samlede stilling gled Kasper Klostergaard tilbage som nummer 16 i klassementet. Roberto Petito (Tenax Salmilano) i klæder sig fortsat løbets førertrøje.

Resultat af 3. etape
1 STEEGMANS Gert 66 DVL (BEL) :10 :00
2 GALVEZ LOPEZ Isaac 71 CEI (ESP)
3 HUSHOVD Thor 14 C.A (NOR)
4 CASPER Jimmy 52 COF (FRA) "
5 CADAMURO Simone 93 MRM (ITA) "
6 *SIEBERG Marcel 175 WIE (GER) "
7 VIERHOUTEN Aart 147 SKS (NED) "
8 *WEYLANDT Wouter 88 QSI (BEL) "
9 O'BEE Kirk 194 HNM (USA) "
10 AUG Andrus 182 ASA (EST) "


Samlet stilling
1 PETITO Roberto 127 TEN (ITA) 13:04:49 :00
2 PETILLEAU Stéphane 226 BJF (FRA) 13:04:53 :04
3 CHICCHI Francesco 81 QSI (ITA) 13:05:30 :41
4 STEEGMANS Gert 66 DVL (BEL) " "
5 HUSHOVD Thor 14 C.A (NOR) 13:05:32 :43
6 RODRIGUEZ Fred 65 DVL (USA) 13:05:34 :45
7 GALVEZ LOPEZ Isaac 71 CEI (ESP) " "
8 *BROUZES Niels 217 AUB (FRA) " "
9 CADAMURO Simone 93 MRM (ITA) 13:05:36 :47
10 *LEQUATRE Geoffroy 55 COF (FRA) " "
Tilbage til toppenGiro del Friuli Venezia Giulia: Jonas Aaen treer


Fredagens 3. etape af Giro del Friuli Venezia Giulia i norditalien bød indledningsvis på 80 km flad landevejskørsel. Alle mand på nær Jonas Aaen Jørgensen, som taktisk var disponeret til løbets finale, kørte på skift, og var med i alt hvad der rørte sig.

Efter 80 km ramte feltet dagens første bjerg, og de øvrige GLS ryttere fik Jonas Aaen kørt frem, så han sad blandt de allerforreste, da det gik opad. ”Herfra gik det op og ned resten af dagen, og folk faldt stille og roligt fra”, fortæller Jonas Aaen fra Italien. ”Vi ender med at sidde 35-40 mand foran de sidste 50 km, og både jeg selv og Thomas Oredsson er med. Oredsson kører med i et hug, mens jeg sparer mig til der bliver åbnet for alvor.”

”Med 25 km igen kører en mand væk og får opbygget et forspring på 1 minut og 30 sekunder. Oredsson sætter sig op foran sammen med et par andre hold, og kører simpelthen som en motorcykel. Udbryderen holder hjem med bare 20 sekunder, men jeg bliver afleveret helt perfekt af Oredsson i spurten og bliver 2’er i 40 mands gruppen, og dermed 3’er samlet.”

”Det var en kanon holdpræstation i dag. De andre ofrede sig 100%, og vi lykkedes med det vi ville”, slutter en glad, men også taknemmelig, Jonas Aaen.

Tilbage til toppenVM i Østrig: Rute ok for Boonen alligevel


Mens stort set alle andre inden for cykelsport nu kun venter på startskuddet til Giro d’Italia i morgen, så har den belgiske landstræner Carlo Bomans i selskab med blandt andet Leif Hoste og Nick Nuyens været i Saltzburg og køre VM-ruten igennem, beretter Sportwereld.be i dag. Og i modsætning til den tidligere Tour de France vinder Lucien van Impe, der mente, at ruten lå meget dårligt til alle de belgiske ryttere, så er Bomans, Hoste og Nuyens fortrøstningsfulde.

”Ruten er hårdere end i Madrid. Det sværeste stykke er meget smalt, og her gælder det om at sidde fremme. Løbet kan meget vel blive afgjort netop her. Det vil komme til at forme sig som et udskilningsløb, men jeg er sikker på, at Tom Boonen kan være med helt fremme”, sagde Leif Hoste efter turen.

Tilbage til toppenVittoria Cup: 2. afdeling køres lørdag


Lørdag den 6. maj køres 2. afdeling af Vittoria Cup for damerne. Løbet køres i Resen ved Skive, og damerytterne sendes kl. 10.22 ud på 108 km. Godt en måned er nu kørt af sæson 2006, og ud fra resultaterne i denne måned, se det ud til, at 2. afdeling af Vittoria Cuppen bliver en hård kamp mellem Mie Bekker Lacota og Trine Schmidt, begge fra Team Mermaid.

De to piger kørte alene hjem i første afdeling, og var i sidste weekend helt suveræne i to tyske bundesliga løb.

Der er dog ingen tvivl om, at de øvrige dameryttere vil forsøge at give dem kamp til stregen, og mon ikke pigerne fra Team Odense Energi og Esbjerg CR vil forsøge at komme med et modtræk til Team Mermaids dominans.

Tilbage til toppenPantani: Hans sidste veninde for retten


Sagen omkring den afdøde italienske cykelstjerne, Marco Pantani, er langt fra slut. Sagen mod hans sidste veninde, russiske Jelena Korovina, begyndte i går ved retten i Rimini.

Derudover er sagen mod indehaveren af et modelagentur, Fabio Carlino, også begyndt. De bliver begge anklaget for at have forsynet Pantani med narko, men bedyrer begge deres uskyld.

Pantani blev fundet død på et hotelværelse i Rimini den 14. februar 2004 i en alder af 34 år, og dødsårsagen blev fastslået at være en overdosis. Tre pushere, som havde solgt Pantani kokain dagen før hans død, har alle fået fængselsdomme på flere år.

29-årige Fabio Miradossa fik fire år og ti måneder bag tremmer, mens hans 31-årige medarbejder, Ciro Veneruso, fik tre år og ti måneder. Den peruvianske bartender, Ramirez Cueva, som alene stod anklaget for narkohandel, slap med et år og elleve måneder.

Tilbage til toppenUdo Bölts: Jan er vel tilfreds med andenpladsen


I et interview med den tyske tv-kanal, ZDF, udtaler Udo Bölts, at han ikke er sikker på, om ikke Jan Ullrich er tilfreds med en sekundær placering i Tour de France, og at det måske er årsagen til den mildest talt ualmindelige forberedelse.

Udo Bölts var manden, der under Touren i 1997 på etapen i Vogeserne råbte de nu legendariske ord "Quäl dich, du Sau!" til sin kaptajn på et tidspunkt, hvor Tour-sejren var ved at glide Ullrich af hænde. Og han kender om nogen til den disciplin, der kræves, når man skal være i stand til at yde sit optimale. Nu er han ikke længere på hold med den rødhårende østtysker. Bölts har siden sit farvel til den aktive karriere været sportsdirektør hos Team Gerolsteiner.

Som en forklaring på, hvorfor Jan Ullrich altid vælger at starte sæsonen så sent, fortæller han, at det faktisk startede efter Tour-sejren i 1997, hvor Ullrich havde en meget lang sæson på grund af sin deltagelse i diverse sponsorarrangementer, kriterier etc. og at han derfor ikke fik den ro i løbet af efterår og vinter, som de fleste andre ryttere tager. ”I den fase, hvor andre ryttere allerede i hovedet er ved den kommende sæson, havde han brug for afstand og ro. Det er ganske vist forståeligt på et eller andet plan, men det bevirkede, at han aldrig kom i gang med den nye sæson før sent.”

At det alligevel stort set altid er blevet til en podieplacering har ifølge Bölts haft den bivirkning, at han ikke har følt det nødvendigt at starte tidligt. ”Derfor siger han måske til sig selv: ’Jeg ved jo, at jeg klarer det inden sommer, så hvorfor skulle jeg bekymre mig om foråret?’." Dermed illustrerer Ullrich ifølge den tidligere holdkammerat også, at han måske er godt tilfreds med at være nummer to.

”Jeg ved ikke, om han er virkelig ulykkelig over en anden- eller fjerdeplads. Andre ryttere har jo vist, hvordan en god forberedelse ser ud. Før sin sjette Tour-sejr var Armstrong i højdetræningslejr syv gange. Alexandre Vinokourov har allerede været på Tenerife tre gange. Så må man spørge sig selv. Hvis Jan Ullrich ikke er klar til denne ekstreme form for træning, så er han måske i virkeligheden tilfreds med andenpladsen. Men så skal han ikke offentligt erklære, at han vil vinde Touren.”

I Bölts’ verden er det Ganske enkelt en pligt at være professional 365 dage om året, 24 timer i døgnet, hvis man har i sinde at vinde verdens hårdeste cykelløb, for så er talent ikke nok.

I modsætning til Jan Ullrich, så fremhæver Udo Bölts CSC’s italienske kaptajn, Ivan Basso, for den udvikling, der er sket og den seriøsitet, hvormed Basso griber tingene an.
På trods af de hårde ord, så fastholder Udo Bölts dog, at han da fortsat håber, at Jan Ullrich når at finde formen, inden Touren.

Tilbage til toppenManager: Klar til start? 1 dag tilbage


Har du tjekket dine hold i managerspillet? Er de aktive og betalte? Hvis du ikke er helt sikker på dette, så skal du gøre følgende. Feltet.dk har konstateret at over 250 hold ud af alle dem, som er oprettet indtil videre ikke er betalt eller godkendt. Hvis holdene ikke bliver betalt og/eller gjort aktive inden 06/05-2006 klokken 13:00, så vil de ikke deltage i spillene.

- Log ind i managerspillet med dit brugernavn og kodeord.
- Klik på "Mine spil"
- Klik på "Giro d’Italia"
- Vælg derefter dette spil, som du vil tjekke. Når du har valgt spillet, så kan du se om betaling er modtaget, og om holdet er aktiveret.

Hvis det er det, så skal der stå følgende:
Betalingsstatus: Godkendt
Hold status: Aktiveret

Står der ikke godkendt ved betalingsstatus, så skal du klikke på "Betal nu" for at betale dit hold.

Hvis der står deaktiveret ved "Hold status", så skal du rette dit hold, og køre alle trinene igennem for at få dit hold genaktiveret.

Held og lykke med Giro d’Italia spillet.

Er du endnu ikke med i spillet. Du kan deltage i Giro d’Italia spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Bizkaikoloreak(2.NCUPJW) 20/07-21/07

Bizkaikoloreak(2.NCUPJW) 20/07-21/07

Vuelta a Castilla y Leon(2.1) 23/07-24/07

Volta a Portugal em Bicic...(2.1) 24/07-04/08

Prueba Villafranca(1.1) 25/07

Czech Tour(2.1) 25/07-28/07

OL - Herrer (Enkeltstart)(JO) 27/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Red Bull - BORA - hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger