Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 5. marts 2006

Feltet.dk kort - 5. marts 2006

05. marts 2006 02:100
- Glenn Bak: Nummer 4. og 13. i weekenden
- Bane World Cup: Perfekt dansk parløb
- Vuelta a Murcia: Haussler slutter som han startede
- Vuelta a Murcia: Borte med blæsten
- Paris-Nice: Lampre tilfreds trods beskedent resultat
- Paris-Nice: Mattan på jagt efter den tredje prologsejr
- Paris-Nice: Moreau forhindret af sne?
- Jesper Worre: Forud for OL-planen
- Paris-Nice: Holm tror på Landis
- Pro Tour: Også dansk kritik - ingen rød tråd
- Pro Tour: Hårdt italiensk angreb af Pro Tour´en
- Paris-Nice: CSC har fire mand til klassementet
- Bane World Cup: Mere World Cup guld til Danmark!!
- Feltet.dk: Følg Paris - Nice live hver dag
- Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner

De korte nyheder opdateres løbende...


Glenn Bak: Nummer 4. og 13. i weekenden
Det danske talent Glenn Bak imponerede i weekenden, hvor han debuterede for sin nye arbejdsgiver Unibet-Davo med en 13. og 4. plads i årets to første løb.

”Alt i alt en rigtig god week-end for mig. Så motivationen er helt i top, og glæder mig til næste løb,” fortæller han fra Belgien.

Lørdag gjalt det De Vlaamse Pijl, der er et 1.2 løb og indeholder flere af de kendte brostensstigninger som rytterne skal forcere i forårsklassikerne. På Paterberg, der stiger med 20% kommer otte mand væk og yderligere tre ryttere får hul på de små omgange ved mål. ”De sidste fire km. ligger jeg helt fremme og i opløbssvinget kører jeg igennem som nr. 3 - vi får 25 meter til feltet. De to andre gider ikke træde og feltet kommer stormende bagfra, og jeg bliver nødt til at åbne spurten tidligt. Jeg bliver kun passeret af en rytter, og bliver derved nr. 13, hvilket jeg kun kan være rigtig glad for,” fortæller Glenn Bak.

Søndag deltog det danske talent i Brussel-Zepperen, der også byder på masser af vind og brosten. ”Efter 30 km kører jeg solo. Lidt efter lidt kommer der flere og flere ryttere op til mig, og til sidst bliver vi en gruppe på ca. 15 mand som kører væk fra resten af feltet. Der bliver rykket flere gange, men til sidst ender vi 7 mand, som skal til at kæmpe om sejren, hvoraf der var 3 fra Quick Step’s U-23 hold, og vi var to fra mit hold . Jeg var træt fra dagen før, og havde ikke det overskud der skulle til for at køre væk igen. Da der er en Belgier, som kører væk, er der ingen som kører efter ham, og han vinder løbet. En mere smutter væk og i spurten bliver jeg igen 2’er, og får en flot 4. plads,” slutter Glenn Bak.

Glenn Bak skal i marts snakke med det kontinentale pro hold Unibet.com om en mulig kontrakt og her tæller den gode åbning forhåbentlig i den rigtige retning.


Bane World Cup: Perfekt dansk parløb
Den nye danske landstræner Haiko Salzwedel var mere end tilfreds efter Michael Mørkøv og Alex Rasmussen havde sikret sig guldet på parløbet - også kaldet Madison - ved world cup stævnet i Sydney.

"De kørte et virkelig smart Madison og gjorde alle de rigtige ting og fra mit synspunkt var der ikke brug for nogen ændringer under løbet", siger han til Cyclingnews.

"Danmark har ikke været på podiet i 14 år - og nu at være på toppen af podiet er meget spændende. De her unge ryttere - Alex er stadig 22 og Mørkøv kun 21 - de har stadig lang tid endnu, og det er meget spændende."

Vuelta a Murcia: Heinrich Haussler slutter som han startede
Den 26. udgave af Vuelta Ciclista a Murcia startede resultatmæssigt, som den begyndte - med en etapesejr til Gerolsteiners Heinrich Haussler.

Den 22-årige tysker sørgede dermed for holdets fjerde sæsonsejr, og oven i dagens etapesejr kunne han tillige smykke sig med løbets pointtrøje.

Sportsdirektør Udo Bölts var da også en glad mand efter dagens afsluttende etape og havde masser af rosende ord til holdets yngste rytter. "Heinrich har taget endnu et stort skridt i sin udvikling som rytter. Det var virkelig flot," erklærede den tidligere Telekom-rytter, som også var stolt af den måde, Haussler taklede den spektakulære løbsafvikling, hvor løbet først blev neutraliseret og derefter frigivet til spurt. "Så gik de tellers bare løs, og Heinrich lod sig ikke narre, men klarede sig fint igennem."


Vuelta a Murcia: Borte med blæsten
Femte og næstsidste etape af Vuelta Cuclista a Murcia på 138,7 kilometer var noget af en oplevelse for rytterne. "Sådan noget har jeg aldrig oplevet før!" fortæller Peter Wrolich på sin hjemmeside. Årsagen til hans udbrud skal ses i lyset af, at løbet blev stoppe 25 km før mål for at blive genoptaget to kilometer før målstregen.

"Det var en helt utrolig etape idag. Jeg har i hele min hidtidige karriere som professionel ikke oplevet noget lignende. Det blæste så kraftigt, at rytterne næsten blev blæst af vejen. Resultatet var også, at der var mange styrt. 25 kilometer før mål blev løbet så stoppet, og så fulgte den helt utrolige beslutning fra løbsledelsen: Indtil 2-kilometermærket er løbet neutraliseret, og derefter gives løbet atter frit til slutspurt. For mig er denne beslutning fuldstændig ubegribelig,” erklærer han, som dog glædede sig over holdkammeraten Heinrich Hausslers anden etapesejr.

Peter Wrolich blandede sig ikke i spurten, og vil i stedet de næste to uger målrettet forberede sig på Milano-San Remo.


Paris-Nice: Lampre tilfreds trods beskedent resultat
Matteo Carrara var hurtigste rytter for det italienske Lampre-hold på dagens prolog i Paris-Nice. Carrara kørte de 4,8 km fra Issy-les-Moulineaux i tiden 6’24 min. hvilket var 17 sekunder efter Bobby Julichs vindertid, og det rakte til en beskeden plads som nummer 49. Trods det beskedne resultat, var der tilfredshed hos sportsdirektør Fabrizio Bontempi.

“Vores mål for prologen var at kontrollere tidstabet. Julich kørte i en flot tid, men vi kørte også i gode tider. I morgen bliver der sandsynligvis tale om en sprinterafgørelse, og vi håber, at vi vil være med, hvor det sker,” erklærede han.


Paris-Nice: Mattan på jagt efter den tredje prologsejr
Belgiske Nico Mattan fra Davitamon-Lotto vandt prologen i Paris-Nice i både
2001 og 2003. Nu vil han ha' den tredje sejr.

"Ruten i år er stort set den samme som i 2003, hvor der er en ret hård stigning lige efter Fort van Issy, og det er lige noget for mig. Hvis jeg ikke kommer i top tre, vil jeg være utilfreds med mig selv. Men skulle jeg vinde, så er hele sæsonen reddet for mit vedkommende", siger Mattan idag til Sportwereld.be.


Paris-Nice: Moreau forhindret af sne?
Iflg. Sportwereld.be her til morgen er det stadig tvivlsomt om den 35-årige veteran Christophe Moreau fra AG2r mandskabet kommer til start på prologen her i eftermiddag i Paris. Moreau sidder fast i den sydfranske by Mulhouse, der er plaget af store snemængder. Lufthavnen er lukket, og efter planen skulle Moreau derfor tage toget, der ville have bragt ham til Paris ved midnatstid. Det vides endnu ikke om han er ankommet.


Jesper Worre: Forud for OL-planen
Det var planen, at det danske bane-landhold i år skulle komme ned på en tid omkring 4.10 minutter i 4000 meter forfølgelsesløb, men med world cup-sejren i går viste de danske talenter, at der virkelig er grund til optimisme.

Holdet skal ifølge den nye landstræner Heiko Salzwedel ned på en tid omkring 4.05 minutter til OL, før man kan gøre sig forhåbninger om en medalje og med tiden omkring 4.08 minutter ser det ganske fornuftigt ud.

”Nu er vi altså forud, og det styrker naturligvis tilliden til, at det krævende program, Heiko sender rytterne ud i, virkelig er det helt rigtige. De udsættes for langt hårdere opgaver på landevejen, end de har været vant til, og dermed følges den model, som har bragt f.eks. Australien og Storbritannien til tops i forfølgelsesløbet,” siger DCU-direktør Jesper Worre til Politiken.

Samtidig mener Worre, at det nye program også giver yderligere forhåbninger på landevejen, hvor talentudviklingen også synes gunstig i øjeblikket.

”Mange af de australiere, der nu indtager fremtrædende positioner på de professionelle landevejshold, kommer fra banen, og det åbner jo også spændende muligheder for vores unge folk på længere sigt,” siger Worre.


Paris-Nice: Holm tror på Landis
Attituden hos Team CSC er måske mere afslappet end de forrige to sæsoner, men den danske sportsdirektør hos T-Mobile Brian Holm kan ikke forestille sig andet end at vi ser det danske mandskab i en fremtrædende position i det franske etapeløb.

”Jeg kan ikke forestille mig andet end en ganske fornuftig CSC-indsats,” siger han til Jyllands-Posten.

Han mener dog at løbets største favorit skal findes i Floyd Landis, der netop har vundet Amgen Tour of California, hvor Holm selv var ovre som sportsdirektør. ”Han kørte sindssygt stærkt ovre i USA,” bebuder Holm.


Pro Tour: Også dansk kritik - ingen rød tråd
Andet år for Pro Tour´en indledes i dag, når prologen i Paris-Nice skydes i gang. Men ifølge cykelkommentator Rolf Sørensen og T-Mobiles sportsdirektør Brian Holm har det første år været en rodet præmiere på den nye cykelkalender.

”Først og fremmest var pointsystemet helt vanvittigt, og så var der alle problemerne med, om de store etapeløb gad være med. Det var i det hele taget kendetegnede, at man meget sjældent kunne få klar besked om, hvad der foregik. Der var ingen rød tråd, jeg kunne i hvert fald ikke få øje på den,” siger Brian Holm til Jyllands-Posten.

”Det var helt galt, at en etapesejr i Polen Rundt nærmest var lige så meget værd som en etapesejr i Tour de France,” siger Rolf Sørensen, der samtidig tilkendegiver, at det er hans indtryk at rytterne er nærmest ligeglade med, at Pro Tour-kalenderen i dag indledes.


Pro Tour: Hårdt italiensk angreb af Pro Tour´en
I sammenslutningen af italienske professionelle cykelryttere er man absolut ikke tilfreds med udviklingen i Pro Tour´en. Præsidenten Alcide Cerato retter således et særdeles hårdt angreb mod den nye cykelkalender efter at arrangørerne af Giro d´Italia i denne uge uddelte bare to wildcards til Panaria og Selle Italia. Udenfor står Acqua & Sapone, Ceramica Flamina, Naturino Sapore, Team Miche og Team Androni og det huer absolut ikke præsidenten.

”For italiensk cykelsport er ProTouren mere skadelig end doping”, lyder den ekstremt kontante udmelding til den italienske internetsiden tuttobiciweb.it.

Og Cerato udelukker ikke at man nu vil tage retslige skridt for at få Pro Tour´en ændret. ”Jeg forstår i øvrigt ikke, at ingen endnu har indbragt hele ProTour-problematikken for den internationale sportsdomstol CAS, og jeg vil bestemt ikke udelukke, at vi gør det, hvis situationen ikke ændrer sig til det bedre”.

Foreløbig håber han dog på, at ASO, RCS og Unipublic i stedet trækker sig ud af Pro Tour´en, for derved at gøre mere plads til de lidt mindre italienske mandskaber.


Paris-Nice: CSC har fire mand til klassementet
Team CSC har bevidst ikke fokuseret så meget på dette års Paris-Nice, da man i stedet satses der mere på forårsklassikerne samt ikke mindst Giro d´Italia og Tour de France i sæsonens første halvår.

”På den anden side vil det undre mig meget, om ikke de ryttere, der i søndags satte punktum for Tour of California og hørte til blandt de bedste dér, også viser sig helt fremme i forreste række i Frankrig”, siger Team CSC's sportsdirektør Kim Andersen til Politiken.

Det gør derved også især sidste års vinder Bobby Julich til en naturlig favorit i det franske etapeløb og den danske sportsdirektør erkender da også at man var noget overraskede på det danske mandskab over Julichs kørsel i Amgen Tour of California, da han først skal være i topform i Giro d´Italia. ”Jeg overværede ikke hans og Zabriskies kørsel i USA, men resultaterne taler jo for sig selv. Og personligt kan jeg i hvert fald stå inde for, at Frank Schleck både fysisk og mentalt er trimmet til at tage endnu et skridt fremad.”

De tre vil formentlig sammen med Christian Vande Velde, der sluttede som nummer ni i Californien udgøre det danske mandskabs frontfigurer.


Bane World Cup: Mere World Cup guld til Danmark!!
Efter lørdagens succes i 4000 meter holdforffølgelsesløb stillede Team Odense Energis Alex Rasmussen op i Parløbet sammen med landsholdsmakkeren Michael Mørkøv fra Team GLS.

Og guldsuccesen fortsatte da det danske par med 14 indkørte points besatte første pladsen foran Italien (Marco Villa - Fabio Masotti), der indkørte 11 points. Englænderne Mark Cavendish og Geraint Thomas blev nr. 3 med 10 ponts.


Feltet.dk: Følg Paris - Nice live hver dag
Følg Paris - Nice på Feltet.dk hele ugen. Søndag starter vi med en kort prolog. Derefter venter der rytterne 7 etaper før løbet slutter i Nice søndag eftermiddag.

- Live opdatering på prologen starter kl. 15.00 (idag)
- Live opdatering på de øvrige etaper starter kl. 14.30


Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner
Feltet.dk har startet et nyt tiltag op på hjemmesiden - auktioner. Den første auktion er lavet i samarbejde med EnergySport.dk, hvor du har mulighed for at komme til at køre med det samme udstyr som det danske ProTour hold Team CSC bruger.

Auktionspakken indeholder: Et Zipp 404 hjulsæt incl. bremseklodser og Zipp Quick releases samt et sæt Speedplay ZERO Titanium CSC Edition og High5 Energi produkter. Pakken har en vejledende udsalgspris på i alt 16.185 kroner. Se mere om produkterne, klik her.

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og på auktionssiden.

Auktionen løber frem til den 8. marts kl. 15.00.

Bemærk hvis man ønsker at give et annonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr, by og telefonnummer til redaktionen.

Budhistorik:
- Brian Høgild Hansen (11.000 kroner)
- Jacob Holme (10.000 kroner)
- Claus Nielsen (9.700 kroner)
- Jacob Holme (9.600 kroner)
- Claus Nielsen (9.500 kroner)
- Brian Høgild Hansen (9.400 kroner)
- Jacob Holme (9.200 kroner)
- Claus Nielsen (9.000 kroner)
- Jacob Holme (8.900 kroner)
- Brian O. Hjort (8.600 kroner)
- Lau Kierulff (8.500 kroner)
- Chris Jensen (8.000 kroner)
- Jeppe Bo Lauersen (500 kroner)
- Troels Kristensen (250 kroner)
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger