Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 7. april 2006

Feltet.dk kort - 7. april 2006

07. april 2006 00:100
Artiklen fortsætter efter videoen.
- Danilo Hondo: Stadig uden hold
- Pais Vasco: Ikke en enkelstart for specialister
- Paris-Roubaix: Sene udskiftninger hos T-Mobile
- Damesronde van Drenthe: Serup i Bjergtrøjen
- Circuit des Ardennes: Sejr til Slovener
- Paris-Roubaix: Cancellara klar til at opsøge heldet
- Paris-Roubaix: Arvesen uden personlige forhåbninger
- Team Python Pro: Christian Ranneries nr. 3 i Tyskland
- Settimana Ciclistica: GMH holder førertrøjer
- Pais Vasco: Skuffet Jens Voigt
- George Hincapie: Dødtræt af ærefulde placeringer
- Circuit de la Sarthe: Team CSC tilfredshed trods alt
- Designa Køkken: Klar til den danske cykelsæson
- Designa Køkken: Kvist på vej tilbage
- Paris-Roubaix: Pedersen ser frem til 'Helvede i Nord'
- Paris-Roubaix: Landbouwkredit klar
- Team Kvickly Odder: Til Belgien i den kommende weekend
- Auktion: Højste bud 5.000 kroner

De korte nyheder opdateres løbende...


Danilo Hondo: Stadig uden hold
Trods den midlertidige suspension af hans dopingdom har den tidligere Gerolsteiner-rytter, Danilo Hondo, fortsat ikke fundet nogen ny arbejdsgiver. Suspensionen giver ham lov til at køre, men ingen af Pro Tour holdene har haft lyst til at risikere noget ved at ansætte den 32-årige sprinter.

Bl.a. Gerolsteiner og T-Mobile har sagt, at emnet ikke er aktuelt, så længe der ikke er en endelig afklaring på sagen. Indtil i dag har det så været planen, at han 2. Påskedag skulle køre Rund um Köln som gæsterytter på et unavngivet hold, men den plan er nu droppet.

“Vores løb har status som et kat. 1,1 løb. Blandede hold må ikke stille til start,” erklærer den tekniske direktør for løbet overfor Sport1.de. Dermed ser det indtil videre ud til, at Hondo eneste mulighed er at stille til start i diverse kriterier som enkeltrytter.


Pais Vasco: Ikke en enkelstart for specialister
I morgen skal Pais-Vasco afgøres, og med hele 14 ryttere inden for 25 sekunder, så er der lagt op til en vandvittig spændende 24 kilometer lang enkeltstart.

Ifølge sportsdirektør Lejarreta fra Liberty Seguros Würth holdet, mener han at ruten ligger perfekt til Contador.

”Det er en hård enkeltstart. Den er ikke lavet til specialisterne, fordi der er to korte, men også stejle stigninger. Den er ideel for de ryttere, som er i form, og for de ryttere som er blandt udfordrerne til den samlede sejr.”


Paris-Roubaix: Sene udskiftninger hos T-Mobile
T-Mobile holdet er i dag blevet tvunget til at skifte ud på deres hold til Paris-Roubaix. Lorenzo Bernucci, som styrtede i Flandern Rundt, er endnu ikke kommet sig 100 procent. Derfor har man i dag valgt at erstatte ham med Andre Korff.

Lægestaben hos T-Mobile har igennem hele ugen arbejdet intensivt med Bernucci, men det har altså desværre været forgæves. Bernucci vil ikke have kunne klaret de mange kilometer på brostenene.

Korff som skal erstatte Bernucci, har i denne uge kørt det franske etapeløb, Circuit de la Sarthe, og har deraf ikke, kunne forbedre sig optimalt til nok det hårdeste endagsløb på den internationale cykelkalender.

Også Sergey Ivanov er i dag blevet udskiftet på det tyske hold. Man har valgt at spare Ivanov til Amstel Gold Race. Til at erstatte Ivanov har man valgt hollænderen Bas Gilling.

Damesronde van Drenthe: Serup i Bjergtrøjen
Novilon Internationale Damesronde van Drenthe startede i dag i Holland. 173 kvinder stod på startstregen, da de i dag skulle ud på de 74,1 kilometer fra Zandberg til Assen. Undervejs lykkedes det Linda Serup ”Villumsen” at komme første over de to stigninger, og derfor fører hun nu også suverænt bjergkonkurrencen.

Serup var også blandt de 42 ryttere som kom sammen til mål og her viste tyskeren Ina Yoko Teutenberg sig at være den hurtigste, mens Serup kom ind på en 19. plads.

I morgen skal rytterne ud på en 128,4 kilometer lang etape, som både starter og slutter i Hoogeveen.

Resultat af 1. etape
1 Ina Yoko Teutenberg (Ger) T-Mobile Professional Cycling 1.56.57
2 Suzanne De Goede (Ned) AA-Drink Cycling Team
3 Joanne Kiesanowski (NZl) Univega Pro Cycling Team
4 Annette Beutler (Swi) Elk Haus Nö
5 Regina Schleicher (Ger) Equipe Nürnberger Versicherung
19 Linda Villumsen (Den) Buitenpoort-Flexpoint Team

Bjergkonkurrencen efter 1. etape
1 Linda Villumsen (Den) Buitenpoort-Flexpoint Team 10 pts
2 Ina Yoko Teutenberg (Ger) T-Mobile Professional Cycling 3
3 Emma Rickards (Aus) Univega Pro Cycling Team 3
4 Angela Brodtka (Ger) AA-Drink Cycling Team 1
5 Marianne Vos (Ned) Team DSB Bank 1


Circuit des Ardennes: Sejr til Slovener
Team GLS deltager i disse dage i Circuit des Ardennes, men fik på den 162 km. lange første etape fra Rethel til Rethel ingen i top-10. Etapen blev vundet af slovenske Borut Bozic (Perutnina Ptuj).

Top-10 1. etape
1 Borut Bozic (Slo) Perutnina Ptuj
2 Aleksejs Saramotins (Lat) Rietumu Bank
3 Detlef Moerman (Bel) WG Beveren 2000
4 Fabien Rey (Fra) AVC Aix
5 David Arassus (Fra) UV Aube
6 Alexandre Blain (Fra) AVC Aix
7 Alexey Shmidt (Rus) Omnibike Moscou
8 Morten Hegreberg (Nor) Team Sparebanken Vest
9 Andrey Medyannikov (Kaz) CT Capec
10 Pawel Wachnik (Pol) CR4C Roanne


Paris-Roubaix: Cancellara klar til at opsøge heldet
To gange har Fabian Cancellara været til start i Paris-Roubaix og foreløbig er det blevet til en fjerde og en ottendeplads, men på søndag er han klar til opsøge sejren.

”Selvfølgelig drømmer jeg om at vinde Roubaix, men det er ikke let”, siger han til csc.com. ”I det her løb er du nødt til at have held, men du bliver også nødt til at opsøge heldet. Alt skal forløbe perfekt og du bliver nødt til at være stærk.”

Med to sjettepladser i Flandern Rundt og Gent-Wevelgem er det schweiziske talent forsikret om at formen er i orden, men erkender også, at Tom Boonen igen vil stille til start som storfavorit. ”Han er en stor stjerne og det er godt for cykelsporten. Det er godt han vinder fordi han er ung, men det er også skidt fordi jeg ikke vinder!”

Paris-Roubaix: Arvesen uden personlige forhåbninger
Team CSC har forberedt sig godt på årets udgave af Paris-Roubaix. Således var de i går ude at gennemkøre 19 ud af de 27 brostensstykker.

”Jeg syntes jeg klarede mig okay. Formen er god og ikke mindst cyklerne og hjulene er utroligt gode,” skriver Arvesen på sin hjemmeside kurtaslearvesen.com.

Personligt har Arvesen ikke de store forhåbninger til søndagens klassiker, men alligevel er forhåbninger store på holdets vegne.

”Jeg håber at, Fabian og Lars har dagen, og at jeg kan være med til at hjælpe dem. Lars har været i god form den seneste måned, men har været udsat for flere uheld. Jeg håber det går godt søndag, i løbet han elsker, og altid kører godt i.”


Team Python Pro: Christian Ranneries nr. 3 i Tyskland
Team Python Pro Næstved’s juniorer kører i denne weekend løb i Tyskland, 31. Internationale Cottbuser Junioren-Etappenfarth. Efter 48 af 1. etapes 98 km. kommer en 7-mands gruppe væk fra feltet bl.a. med Christian Ranneries og ender som nummer tre på etapen. Resten af holdets ryttere sidder med feltet hjem.


Settimana Ciclistica: GMH holder førertrøjer
Glud & Marstrand Horsens-holdet i Settimana Ciclistica Lombarda har fundet deres mission i løbet, og kører nu målrettet efter de tre erobrede trøjer. På fredagens tredje etape lykkedes det således med en kollektiv indsats at konsolidere de forskellige trøjer ved at køre tog i tre indlagte spurtkonkurrencer. Rune Udby vandt den såkaldte TV-spurt efter 36 kilometer, og har nu en solid føring i denne konkurrence.

Håvard Nybø fik yderligere point til sin trøje i den indlagte "overraskelsesspurt", og endelig fik André Steensen også point til sin intergiro-trøje, da han vandt den indlagte spurt i feltet efter tre udbrydere.

Det hårde arbejde i spurterne hævnede sig dog på det sidste bjerg, hvor kun Skelde kunne sidde med i front. Han er nu den eneste, som kører efter klassementet, mens de øvrige ryttere primært skal fokusere på at forsvare trøjerne.

Efter etapen havde de tre ryttere i førertrøjerne den ære at hilse på den dobbelte Paris-Roubaix-vinder Franco Ballerini, der gav hånd på podiet. Vinder af dagens etape blev Gesenk fra Rabobank.

Pais Vasco: Skuffet Jens Voigt
Jens Voigt fik endnu engang markeret sig i Vuelta Cyclista al Pais Vasco, som han nærmest synes at have for vane. Til forskel fra de foregående år blev det ikke til en etapesejr, da han blev oversprintet af Thomas Voeckler (Bouygues Telecom).

”Selvfølgelig er jeg skuffet. Jeg har vundet en etape hernede samtlige gange, jeg har været med, og i dag ville jeg gerne lave noget for at vise lidt moral efter, at vi måtte undvære Schleck. Jeg kan mærke, at formen er ved at være der, og om ikke andet giver en andenplads appetit på mere”, sagde Jens Voigt efter etapen.

”Det havde været rigtigt godt med sejr, men vi fik i det mindste markeret os flot, og Jens er tæt at være på det niveau, der gør, at han sætter alle og kører alene hjem på en etape som i dag”, sagde sportsdirektør Kim Andersen efter den 178 km. lange etape.


George Hincapie: Dødtræt af ærefulde placeringer
Ingen amerikanere har nogensinde vundet Paris-Roubaix. Men i år er der en potentiel kandidat, der har rimelige muligheder for at blande sig i topstriden. George Hincapie fra Discovery Channel er igen i fuld gang med at sætte sig op til søndagens pinsler på de farlige brosten i Nordfrankrig. Den belgiske sportsavis Sportswereld har så stor respekt for den sympatiske amerikaner, at de i et interview kalder ham for den ”amerikanske flamlænding”. Og det er store ord på de kanter.

”Jeg er primært en holdspiller men har inden for det sidste års tid lært, at cykelsport også handler om mig, mig og mig. Min nabo er mentalcoach, og hun har lært mig, at jeg også kan vinde, selv når jeg ikke føler mig på toppen. At det handler om vilje, og at man aldrig må give op. Det har gjort mig mere egoistisk, end jeg var tidligere”, siger Hincapie.

Amerikaneren med de colombianske rødder tog 4. pladsen i Paris-Roubaix i 1999, 6. pladsen i 2000, 4. pladsen igen i 2001, 6. pladsen i 2002, 8. pladsen i 2004 og sidste år blev han 2.er efter Boonen. Efter sin første tur blev han spurgt om, hvordan man egentlig skal køre et løb som Helvede i nord?

Hancapies svar var, som det ofte er, meget lakonisk: ”Go hard or go home”.

”Jeg er træt af de ærefulde placeringer. Og jeg har aldrig været bedre. Min vægt er lavere end tidligere - 75 kilo fordelt på 190 cm. Og holdet er godt. Hoste, Devolder, Gusev og Hammond, hvis han bliver klar”, fortæller Hincapie, der mener at hans chancer er bedre end de nogensinde har været.

Hvad gør et bymenneske fra New York egentlig på Belgiens og Nordfrankrigs nærmest præhistoriske brostensveje?

”Det var kærlighed ved første blik. Jeg kørte Omloop Het Volk med Motorola i 1994, og der så jeg for første gang i mit liv brosten. I New York er der ingen der aner, hvad en brosten er. De tror, vi kører rundt på mursten”!

Hincapie vil tage endnu tre år i feltet - sådan ca. Derefter skifter han jobbet som professionel cykelrytter ud med et direktørjob i virksomheden Hincapie Sportswear, som han ejer sammen med broderen Rich. Deres kollektion af cykelbeklædning bruges efterhånden af mere end 300 amerikanske cykelhold og forhandles i nogenlunde lige så mange butikker i Nordamerika. Den sidste måneds tid har man også kunne købe tøjet i udvalgte butikker i Belgien.


Circuit de la Sarthe: Team CSC tilfredshed trods alt
Der var tilfredshed på Team CSC til trods for, at Brian Vandborg og Ivan Basso begge måtte en plads tilbage i klassementet på løbets sidste etape. Etapen sluttede med en stigning op til målet i Le Mans, hvor Ivan Basso forsøgte et angreb sammen med Michael Rogers, som Serguy Honchar og Alessandro Bertolini rykkede kontra på og holdt hjem til mål.

”Det var en svær etapeafslutning, og umiddelbart ikke lige en, der lå til Vandborg, men han fik en flot plads på podiet, og det kan han sagtens være tilfreds med. Han har kørt et godt løb, og jeg er sikker på, at det her resultat er med til at give ham moral til de kommende opgaver. Basso tog en etapesejr undervejs og understregede igen, at han godt på vej til den topform, han satser på at ramme til Giro’en”, sagde Alain Gallopin efter løbet.

Designa Køkken: Klar til den danske cykelsæson
Team Designa Køkkens ryttere har igennem den sidste måned været i fuld gang med den internationale løbskalender og har allerede kørt en række franske og belgiske løb. På søndag køres årets første danske cykelløb og holdet har i den forbindelse 9 ryttere til start i A-klassen på vejene omkring Hobro.

DS-løbet i Hobro er for A-klassens vedkommende på 154 km fordelt på 6 omgange på en udfordrende rute på smalle veje med mange sving og stigninger - og mon ikke det bliver krydret med en kraftig forårsvind...

Holdet stiller til start med følgende rytter:
Allan Bo Andresen
Michael Reihs
Daniel Foder
Michael Larsen
Christian Alex Hansen
Morten Gottlieb
Andreas Frisch
Kasper Thustrup
Thomas Vedel Kvist


Designa Køkken: Kvist på vej tilbage
Thomas Vedel Kvist er efter sidste weekends løb i Frankrig godt på vej tilbage efter sin længerevarende knæskade og er således klar når der på søndags køres løb i Hobro.

Til gengæld er Chris Anker Sørensen fortsat ude i 6 uger efter sine operationer i venstre håndled og kravebenet efter sit styrt i Belgien sidste fredag, mens Jesper Odgaard Nielsen også sidder ude med en kompliceret fodskade.

Ligeledes må det danske kontinentalhold undvære Jens-Erik Madsen, der er optaget af træning med banelandsholdet i forbindelse med holdets forberedelser til VM, mens Jakob Fuglsang er optaget af mountainbikeløb i Europa.


Paris-Roubaix: Pedersen ser frem til 'Helvede i Nord'
Det er forhåbentlig med store armbevægelser, at Martin Pedersen stiller til start i sin debut Paris-Roubaix. Ambitionerne er dog naturligvis afdæmpede.

”Det ville være fedt at komme igennem løbet og have været til hjælp for dem, der kan vinde,” siger han til Ekstra Bladet medhenvisning til Fabian Cancellara og Lars Michaelsen, der begge må regnes med blandt favoritterne i den franske forårsklassiker.

Men allerede inden løbet har den unge dansker efter en tur igennem Arenberg-skoven, der ellers er blevet renoveret af den lokale kommune, kunne konstatere, hvorfor løbet kaldes ’Helvede i Nord’.
”Den strækning er stadig virkelig slem. Hvis den har været værre, før den blev renoveret, har den været rigtig dårlig”, konstaterede Martin Pedersen efter træningsturen. ”Det værste er, at asfaltvejen hen til Arenberg er lige, så vi vil komme der med 60 km/t. og ryge lige ind på brostenene. Det bliver helt sindssygt”.

Paris-Roubaix: Landbouwkredit klar
Det belgiske professionelle kontinental hold, Landbouwkredit, er klar til klassikeren Paris - Roubaix. Holdet har udtaget følgende ryttere: Filip Meirhaeghe, Johan Verstrepen, Jurgen van Loocke, Mathiew Criquielion, Kevin Neirynck, Sjef de Wilde, Andy Cappelle og Jean Paul Simon.

Sportsdirektører til løbet er Claude Criquielion og Claude Vancoillie.


Team Kvickly Odder: Til Belgien i den kommende weekend
Team Kvickly Odder skulle i weekenden havde kørt Vlaanderens Tweedaagse van de Gaverstreek i Belgien, men fik i sidste øjeblik alligevel ikke fået lov til at starte. I stedet skal Team Kvickly Odder deltage i to U-23 løb i Belgien.

”Odder vil gerne give vores unge talentfulde ryttere mulighed for at deltage i en række U-23 løb igennem hele sæsonen. Team Kvickly Odder tror på at Martin Adelfred og Jacob Kodrup vil klare sig godt i den kommende weekend, som er deres første start i et U-23 løb i år. Ud fra deres flotte kørsel sidste weekend, bliver det spændende, og se hvad de kan. Teamet tror også på at Pugdahl, som viste flot kørsel i weekenden, kan lavet et flot resultat”, skriver holdet i en pressemeddelelse.

Udover den kommende U-23 weekend, skal Teamet blandt andet også deltage i UCI U-23 etape-løbet Tour de Berlin fra den 2. juni til den 5. juni.


Auktion: Højste bud 2.700 kroner
Feltet.dk åbner hermed for endnu en auktion på hjemmesiden. Denne auktion er i samarbejde med Per P. Cykler, hvor du har mulighed for at vinde en lækker Cannondale 2004 Ironmann 800 med 26” hjul.

Auktionspakken indeholder:

Cannondale 2004 Ironmann 800 26” hjul
56 cm midt midt
62 cm midt top
53 cm overrør.

Shimano Ultegra 9 speed 18 gear
Cannondale bremser
Truvativ garniture
Mavic CXP 33 fælge

Førpris 13.999,-

Budhistorik:
- Jeppe Krogh Poulsen (2700 kroner)
- Thomas Poulsen (2500 kroner)
- Morten Sverinsen (1500 kroner)
- Louis Gravert (1100 kroner)
- Brian Christensen (550 kroner)
- Henrik Thomsen (500 kroner)


Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Bemærk hvis man ønsker at give et anonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr., by og telefonnummer til redaktionen.

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og i de korte nyheder.

Auktionen løber frem til den 29. april kl. 12.00.

Er du cykelforhandler og skal din auktion være den næste?
Hvis du er cykelforhandler og ønsker omtale eller ønsker at få nogle produkter sat på auktion her på Feltet.dk, så kan du kontakte Feltet.dk på auktion@feltet.dk eller 51 55 89 66 for at høre nærmere om auktioner her på siden.


DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Giro dell'Appennino(1.1) 14/07

Settimana Ciclistica Lomb...(2.1) 10/07-12/07

Tour de l'Ain(2.1) 13/07-15/07

Tour de l'Ain(2.1) 13/07-15/07

Giro dell'Appennino(1.1) 14/07

Bizkaikoloreak(2.NCUPJW) 20/07-21/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Red Bull - BORA - hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger