Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 7. marts - 2006

Feltet.dk kort - 7. marts - 2006

07. marts 2006 01:540
- Tirreno-Adriatico: Jaksche sadler om
- Post Danmark Rundt: Anders Lund ikke til start?
- Paris-Nice: Contador tabte 1.13 min. på punktering
- Paris-Nice: Uventet sejr til Boonen!
- Paris-Nice: Gerolsteiner uden Montgomery
- Paris-Nice: Vande Velde styrtet og udgået
- Omloop Het Volk: Nu også for kvinderne
- Ballerup Super Arena: World Cup-vindere til start
- Tirreno-Adriatico: Tidligere CSC-rytter kaptajn for Phonak
- Paris-Nice: Gerben Löwik udgår
- Feltet.dk: Kort nedetid tirsdag
- Feltet.dk: TV-oversigt opdateret
- Shop: Tilbud på Cykelsporten 2003 og 2004
- Linda Villumsen: Ny hjemmeside
- Feltet.dk: Følg Paris - Nice fra kl. 14.30
- Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner

De korte nyheder opdateres løbende...


Tirreno-Adriatico: Jaksche sadler om
Efter i de seneste sæsoner at have satset på Paris-Nice, hvilket blandet gav en samlet sejr i CSC trøjen i 2004, har tyskeren Jörg Jaksche i denne sæson valgt at satse på Tirreno-Adriatico.

Efter flere års fravær er der igen indlagt en enkeltstart i årets rute, og netop på den enkeltstart kan Jaksche være en af favoritterne.

Sammen med Jaksche, stiller Liberty serugos-Würth til start med følgende ryttere, Giampaolo Caruso, Aaron Kemps, Isidro Nozal, Javier R. Abeja, Jose Joaquín Rojas, Ángel Vicioso og Michele Scarponi, hvilket gør at holdet har muligheder for at markere sig i alle terræner.


Post Danmark Rundt: Anders Lund ikke til start?
Det danske cykeltalent Anders Lund har luftet tanken om helt at blive væk fra Post Danmark Rundt, da han i denne sæson vil satse alt på VM i Salzburg. Men hos Team GLS er man ikke umiddelbart indstillet på, at en af holdets bedste ryttere til start i det største løb i Danmark.

”Det er vi selvfølgelig flere om at bestemme,” smiler sportsdirektør Jesper Fredsgaard, da Feltet.dk spørger til emnet. ”Det er selvfølgelig noget vi skal have snakket med Anders om og skal tage stilling til når vi kommer tættere på. Også i forhold til, hvordan hans sæson hidtil har været.”

Fredsgaard bekræfter dog, at Anders Lund går med tanker om ikke at stille til start. ”Anders satser rigtig meget på VM og VM-ruten i år ligger til Anders. Og er det noget med at de to ting ikke rigtig harmonerer, så skal vi da tage et valg i samråd med Anders og beslutte os for om han skal satse 100% på det VM. For det kunne da være fedt at få en U-23 verdensmester!”

Paris-Nice: Contador tabte 1.13 min. på punktering
Liberty Seguros-Würth holdet føler ikke, de har heldet med sig indtil videre i årets Paris-Nice. For tredje dag i træk sluttede de med en andenplads og derudover tabte Alberto Contador sine muligheder i den samlede stilling, da han tabte hele 1.13 min. på en punktering med 10 kilometer til mål.

Netop som Contador havde angrebet, sammen med Dumoulin og Grivko, punkterede han og selvom han hurtigt fik Sergio Paulinhos cykel, lykkedes det ikke at få ham tilbage til feltet igen. Både Luis León og Dani Navarro var endda blevet ved Contadors side, men lige lidt hjalp det. Dermed er Andrey Kashechkin, på løbets samlede tredjeplads, eneste klassements håb tilbage på det spanske hold.

Det er andet år i træk, at Contador smider sine klassements forventninger væk på løbets første etaper. Sidste år styrtede han på første etape, da der bare manglede syv kilometer. Dengang tabte han 58 sekunder.

Allan Davis som for anden dag i træk måtte se sig slået af Boonen, har dog stadigvæk optimismen i behold. ”Quickstep arbejdede godt for Boonen. Jeg tog hans hjul, og var godt placeret til sidst. Jeg troede jeg kunne passere ham, og prøvede også på det, men det var umuligt. Jeg er tilfreds med at have prøvet alt, og fordi jeg er i denne form, tror jeg på, jeg snart kan vinde. På torsdag får jeg endnu en mulighed,” udtalte Davis efter etapen.

I pointkonkurrencen efter Davis nu oppe på en andenplads, han er dog hele 21 point efter Boonen.


Paris-Nice: Uventet sejr til Boonen!
For at være helt ærlig, havde vi ikke forventet en sejr i dag,” udtalte Boonen efter dagens sejr i Paris-Nice. Sejren var den belgiske verdensmester niende i denne sæson, og dermed kan man konstatere, at han har vist den regnbuefarvet trøje på fornemste vis.

”Det var os som kontrollerede ”farten” i starten af etapen. Senere var der andre hold som begyndte, og derefter var mit hold klar til at guide mig til afslutningen. Tosatto og Trenti var begge fantastisk på den sidste kilometer, ligesom mine andre holdkammerater var i fasen inden spurten. Jeg er ekstremt glad og håber at vinde endnu en etape og lave et hattrick! Det ville være fabelagtigt.

Omkring den samlede stilling, tænker Boonen slet ikke på det, han er udmærket klar over, at han ikke kan sidde med når de svære etaper begynder.


Paris-Nice: Gerolsteiner uden Montgomery
Tyske Team Gerolsteiner er blandt de hold, der starter morgendagens etape med kun syv ryttere, efter at man idag måtte sige farvel til Sven Montgomery.

Bedste rytter for det tyske hold var Stefan Schumacher, som blev syver på dagens etape. Team manager Hans-Michael Holczer havde da også pæne ord tilovers for dagens soloangreb i skikkelse af Nicola Crosbie, som blev hentet mod slutningen af etapen.

"Før han blev hentet var det er højst mærkværdigt løb. Nogle gange kørte feltet, andre gange ikke. Synd at han blev hentet. Jeg havde faktisk undt ham succesen efter sådan et togt," lød det fra Holczer.


Paris-Nice: Vande velde styrtet og udgået
Godt 80 kilometer før mål snævrede vejen ind, og både Michael Blaudzun og Vande Velde måtte ufrivilligt i asfalten.

”Det var et hændeligt uheld, at Michael og Christian stødte sammen, og det er absolut uheldigt, at vi nu må undvære Christian. Han får taget røntgenbilleder af sin venstre skulder her til aften og forhåbentlig slipper han uden brud. Blaudzun kæmpede hårdt for at gennemføre etapen. Han har en del smerter i sit ene knæ, men kom han trods alt igennem, og det var faktisk ret imponerende”, forklarer den danske holdejer Bjarne Riis efter dagens etape.

Bjarne Riis glæder sig naturligvis ved at stadig have 7 ryttere tilbage i etapeløbet, da det ellers vil være et problem for holdet at forsvare deres interesser i løbet.

”Det vil være et problem at skulle forsvare vores interesser med kun seks ryttere, for løbet begynder allerede at blive hårdt i morgen. Etapen forløb ellers som den skulle for os, hvis det ikke havde været for styrtet. Vi kom igennem uden at bruge alt for mange kræfter og lod sprinterholdene gøre den største del af arbejdet”, tilføjede Riis.


Omloop Het Volk: Nu også for kvinderne
På søndag, den 12. marts, bliver det første Omloop Het Volk for kvinderne kørt. Ruten er dog ikke så lang, som den er hos herrerne, men til gengæld hård.

Løbet bliver kørt fra Deerlijk til Deinze over 91 km. Rytterne skal passerer fire stigninger undervejs: Waregemseweg (18 og 32 km), Nokereberg (23 km) og Brugstraat (34 km), desuden skal rytterne passere et brostensstykke efter 29 km: Herlegemstraat.

23 hold forventes at stille til start. Favoritterne før løbet er Anita Valen (Work Cycling Team), Mirjam Melchers-van Poppel og Susanne Ljungskog (Buitenpoort-Flexpoint) og Suzanne de Goede (AA-Drink).

Løbet vil også have dansk deltagelse i form af Linda Villumsen.


Ballerup Super Arena: World Cup-vindere til start
Vinterens sidste stævne med DBCs 10 km-mesterskab og parløbshandicap køres torsdag fra kl. 18:30, hvilket er det sidste DBC-stævne i Ballerup Super Arena i denne vinter. Hovedbegivenheden bliver DBCs 10 km-mesterskab, der køres med stærk føring af en derny-motor de første 9 km, hvorefter løbet gives frit, og der spurtes om sejren. Løbet har tidligere år ofte været underholdende, idet mange ryttere har måttet slippe pacen undervejs og kun 4-5 mand har været tilbage til slutspurten. Om det går sådan torsdag vides ikke, men favorit må være verdensmester og World Cup-vinder Alex Rasmussen, der i øvrigt vandt 10 km-mesterskabet sidste år.

Nærmest til at true ham bliver hans parløbsmakker fra World Cup-sejren, Michael Mørkøv, efterfulgt af Daniel Kreutzfeldt, medens Nikola Aistrup samt Mads Rydecher m.fl. må regnes som outsidere.

DBCs program afsluttes med et 30 minutters parløbshandicap, hvor Alex Rasmussen - Michael Mørkøv giver 4 omganges forspring til dameparret Mie Lacota - Trine Schmidt og 5 omganges forspring til ungdomsparret Thorvald Larsen - Rasmus Thomassen.

Programmet kan ses på www.dbc-cykelbanen.dk


Tirreno - Adriatico: Tidligere CSC-rytter kaptajn for Phonak
Årets andet ProTour løb, Tirreno - Adriatico, starter i morgen. Phonak stiller til start med Fabrizio Guidi som kaptajn. Den italienske rytter, som liver i Schweiz blev sidste år nummer tre samlet efter Oscar Freire og Alessandro Petacchi. I år bliver Guidi støttet af Bert Grabsch, Ryder Hesjedal, Uros Murn, Victor Hugo Peña, Gregory Rast, Sascha Urweider og Steve Zampieri.

Holdet vil blive ledet af Adriano Baffi og René Savary.


Paris-Nice: Gerben Löwik udgår
Gerben Löwik vil ikke stille til start på anden etape af Paris-Nice. Rabobank styrtede på gårsdagens etape til Saint-Amand-Montrond, og de mange slag på kroppen gør, at han nu vælger at tage hjem.

Dermed er der nu 166 ryttere tilbage i feltet. Udover Löwik er også Jason Mccartney fra Discovery Channel holdet udgået.


Feltet.dk: Kort nedetid tirsdag
Feltet.dk kan forventes ikke at være tilgængelig i løbet af tirsdag. Det skyldes, at vores server i øjeblikket bliver hårdt belastet, da mange tusinde bruger besøger os dagligt. Det er naturligvis yderst tilfredsstillende, at vi har så mange besøgende, men det betyder også, at vi bliver nødt til at opgradere serveren. Derfor kan der forventes en lille nedetid tirsdag over middag - cirka ved 13.00 tiden.


Feltet.dk: TV-oversigt opdateret
Feltet.dk har nu opdateret TV-oversigten med de nyeste TV-tider.

TV-oversigten


Shop: Tilbud på Cykelsporten 2003 og 2004
Feltet.dks webshop har udvidet med flere produkter. Det er i første omgang magasiner, som webshoppen er udvidet med. Vi har fået flere magasiner af "Cykelsporten" på lager. Tidligere har vi kun solgt Cykelsporten 2005, men nu sælger vi også magasinet fra de tidligere år. (2003-2004).

Feltet.dk har lavet forskellige pakkeløsninger, hvor du kan kombinere nogle forskellige pakker, bl.a. købe Cykelsporten 2003 og 2004 i en samlet pakkeløsning eller hvad med Cykelsporten 2003 - 2005? Så du har alle magasinerne, måske dit nye samleobjekt?

Du kan se mere om magasinerne og bestille dem på www.feltet.dk/shop


Linda Villumsen: Ny hjemmeside
Det danske kvindetalent Linda Villumsen har åbnet en ny hjemmeside i samarbejde med sit hold. Hjemmesiden kan findes på www.lindavillumsen.com


Feltet.dk: Følg Paris - Nice fra kl. 14.30
Følg 2. etape af Paris-Nice live her på Feltet.dk ved at trykke på "LIVE" i menuen til venstre.


Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner
Feltet.dk har startet et nyt tiltag op på hjemmesiden - auktioner. Den første auktion er lavet i samarbejde med EnergySport.dk, hvor du har mulighed for at komme til at køre med det samme udstyr som det danske ProTour hold Team CSC bruger.

Auktionspakken indeholder: Et Zipp 404 hjulsæt incl. bremseklodser og Zipp Quick releases samt et sæt Speedplay ZERO Titanium CSC Edition og High5 Energi produkter. Pakken har en vejledende udsalgspris på i alt 16.185 kroner. Se mere om produkterne, klik her.

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og på auktionssiden.

Auktionen løber frem til den 8. marts kl. 15.00.

Bemærk hvis man ønsker at give et annonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr, by og telefonnummer til redaktionen.

Budhistorik:
- Brian Høgild Hansen (11.000 kroner)
- Jacob Holme (10.000 kroner)
- Claus Nielsen (9.700 kroner)
- Jacob Holme (9.600 kroner)
- Claus Nielsen (9.500 kroner)
- Brian Høgild Hansen (9.400 kroner)
- Jacob Holme (9.200 kroner)
- Claus Nielsen (9.000 kroner)
- Jacob Holme (8.900 kroner)
- Brian O. Hjort (8.600 kroner)
- Lau Kierulff (8.500 kroner)
- Chris Jensen (8.000 kroner)
- Jeppe Bo Lauersen (500 kroner)
- Troels Kristensen (250 kroner)
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Cro Race(2.1) 26/09-01/10

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger