Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 8. marts 2006

Feltet.dk kort - 8. marts 2006

08. marts 2006 00:050
- Team Milram: Celestino under kniven fredag
- Tirreno-Adriatico: Klöden kæmper med formen
- Glenn Bak: Treer i Kermesse-løb
- Paris-Nice: Gerolsteiner overtog ungdomstrøjen
- Paris-Nice: Næsten ukendt Vila overraskelser
- Tirreno-Adriatico: Bettinis bjergtog
- Feltet.dk Auktion: Brian Høgild Hansen vandt
- Tirreno-Adriatico: Basso vil teste formen af
- Paris-Nice: Riis - status quo i forhold til målsætningen
- Tirreno-Adriatico: 6 hold doping testet
- 1. Etape: Fokus på de danske talenter og landstræneren
- Paris-Nice: Boonen sur over dovne ryttere
- Niedersachsen Rundfahrt: Petacchi kommer
- Paris-Nice: Michael Blaudzun stået af
- Tirreno-Adriatico: Store forventninger til Gilbert
- Tirreno-Adriatico: Bennati klar til at udfordre Petacchi
- Tirreno-Adriatico: Discovery Channel stiller med stærkt hold
- Tirreno-Adriatico: Gerolsteiner til start med to kaptajner
- Hushovd: Håber Boonen har toppet for tidligt
- Paris-Nice: Celestino har brækket skulderbladet
- Fyn Rundt: Martin Mortensen kommer ”hjem”
- Paris-Nice: Formentlig ikke til angreb
- Tirreno-Adriatico: Mads Christensen klar til noget stort
- Discovery Channel: Max van Heeswijk har astma problemer
- Amstel Gold Race: Fem wildcards uddelt
- Feltet.dk: Følg Paris - Nice fra kl. 14.30

De korte nyheder opdateres løbende...


Team Milram: Celestino under kniven fredag
Mirko Celestino fra det tysk-italienske Team Milram må ligesom danske Matti Breschel se i øjnene, at foråret ikke bliver helt som planlagt.

På grund af det brud på skulderbladet, som han pådrog sig i styrtet på gårsdagens etape af Paris-Nice må han nu holde en lang pause. Holdet meddelte i dag, at den 31-årige klassikerspecialist bliver opereret i morgen, og at man forventer, at han kan genoptage løbsdeltagelsen til Liége-Bastogne-Liége og Amstel Gold Race.


Tirreno-Adriatico: Klöden kæmper med formen
T-Mobile-rytteren Andreas Klödenkører i øjeblikket sit tredje løb i denne sæson. De to foregående har han dog afsluttet før tid, og heller ikke i Tirreno-Adriatico ser det ud til, at han har nået bare tilnærmelsesvis op på noget, der med rette kan betragtes som løbsform.

Efter dagens 167 km rullede Klöden over målstregen som næstsidste rytter, knap ti minutter efter etapevinderen Paolo Bettini.


Glenn Bak: Treer i Kermesse-løb
Blenn Bak viste endnu engang god form, da han i dag deltog i et såkaldt Kermesse-løb i Belgien.

”Da der manglede 40 km. kom vi otte mand af sted, hvoraf vi var tre Unibet-ryttere. Da der manglede 15 km. stak vi på skift, og 5 km. før mål får vi en mand af sted som vinder. Jeg bliver toer i spurten og får en 3. plads, så formen går den rigtige vej,” fortæller en tilfreds Bak fra Belgien.


Paris-Nice: Gerolsteiner overtog ungdomstrøjen
Stefan Schumacher har med dagens og en niendeplads i det samlede klassement sikret sig retten til i morgen at starte i ungdomskonkurrencens blå/hvide trøje. Det unge tyske talent vandt anden gruppes spurt, og der var naturligvis glæde på det tyske hold.

"Det åbner helt nye perspektiver for os. Stefan kørte virkelig rigtig godt," udtalte teamchef Hans-Michael Holczer efter dagens etape, hvor Schumacher nu ligger 1:39 minutter efter amerikanske Floyd Landis.


Paris-Nice: Næsten ukendt Vila overraskelser
Der var formentlig ikke mange, der havde skænket Patxi Xabier Vila Errandonea (Lampre-Fondital) mange tanker i forhold til klassementet i Paris-Nice inden løbet. Men efter dagens etapesejr er han nu kun ni sekunder efter den førende Floyd Landis.

”Jeg var overbevist om at hele løbet ville blive afgjort på dagens sidste stigning og jeg er glad for at jeg kunne følge Landis. Han kørte efter den gule-trøje og jeg kørte efter en etapesejr. Jeg lærte en masse i dag om hvad jeg formår,” sagde Vila til Cyclingnews.

Indtil i dag havde Vila ikke hentet en eneste sejr i sin karriere til trods for at han nu er i gang med sin sjette sæson som professionel.


Paris-Nice: Landis overrasket
Efter sejren i Amgen Tour of California var Floyd Landis regnet som en af Paris-Nice helt store favoritter, alligevel var han lidt overrasket over at hente trøjen på dagens etape.

”Jeg vidste at jeg havde gode ben efter min sejr i Tour of California, men at tage trøjen så tidligt i løbet kommer som en lille overraskelse. Jeg vil gøre mit bedste for at beholde den, da det er vigtigt for holdet og sponsorerne,” sagde Landis efter sejren.

Kilde: Supercycling


Tirreno-Adriatico: Bettinis bjergtog
Den olympiske mester Paolo Bettini var guided godt igennem dagens første etape af Tirreno-Adritico, som han også vandt.

”Bramati, De Jongh og Knaven er i front i 140 km., Baguet splittede feltet i begyndelsen af stigningen og derefter guidede Pozzato mig til 500 meters mærket. Hvad mere kunne jeg spørge efter?”, lød det efter sejren

Den lille ”fårekylling” der vandt det italienske etapeløb i 2004 gør sig dog umiddelbart ikke tanker om den samlede sejr pga. den lange enkeltstart i løbet.

” Jeg har en fantastisk følelse og er i form. Fra nu tager jeg tingene dag for dag, i det mindste indtil enkeltstarten, derefter vil jeg beslutte mig, hvordan jeg vil køre.”


Feltet.dk Auktion: Brian Høgild Hansen vandt
Feltet.dk har startet et nyt tiltag op på hjemmesiden - auktioner. Den første auktion var lavet i samarbejde med EnergySport.dk, hvor brugerne havde mulighed for at komme til at køre med det samme udstyr som det danske ProTour hold Team CSC bruger.

Auktionspakken indeholder: Et Zipp 404 hjulsæt incl. bremseklodser og Zipp Quick releases samt et sæt Speedplay ZERO Titanium CSC Edition og High5 Energi produkter. Pakken har en vejledende udsalgspris på i alt 16.185 kroner. Se mere om hele pakken på ved at klikke her.

Brian Høgild Hansen vandt auktionen med sit bud på 11.000 kroner.


Tirreno-Adriatico: Basso vil teste formen af
Løbet fra kyst til kyst i Italien blev indledt med en 167 kilometer lang etape med start og mål i Tivoli øst for Rom. Karsten Kroon var bedst for Team CSC og kom i mål på 14. pladsen.

”Etapen udviklede sig mere eller mindre som forventet. Vi sad godt med til sidst, men desværre punkterede Cancellara lige ved bunden af stigningen, og han fik ikke kontakt igen. Det er en ret spændende rute, de har lagt for Tirreno-Adriatico i år, og der kommer et par interessante etaper længere fremme i løbet, hvor ikke mindst Basso vil tage bestik af sin aktuelle form”, sagde Scott Sunderland efter etapen.

Stik mod de seneste års traditioner byder dette års Tirreno-Adriatico på en længere enkelstart og en decideret bjergetape med en afsluttende 11 kilometer lang klatretur op til mål i San Giacomo.


Paris-Nice: Riis - status quo i forhold til målsætningen
På den første kuperede etape i dette års Paris-Nice blev feltet sprængt bl.a. via forarbejde af Team CSCs Frank Schleck. Den luxembourgske mester måtte dog ”nøjes” med femtepladsen.

”Frank så længe godt ud, men gik lidt ned på de sidste kilometer af bjerget, og det var ikke muligt at indhente det tabte på nedkørslen indtil Saint-Etienne. Det var en temmelig hård etape, hvor ikke mindst Bobby Julich mistede meget tid. Nu forsøger vi at arbejde godt for Frank og ser, om han måske kan komme længere frem i klassementet. Der venter stadigvæk nogle svære etaper, og hvis muligheden opstår, kan vi forsøge et angreb,” forklarede Bjarne Riis.

”Overordnet set er vi lidt tilbage til det udgangspunkt, vi havde før starten af løbet med hensyn til vores ambitioner. Vi har umiddelbart ingen, der har topformen til at kunne vinde løbet, men det betyder ikke, at vi ikke kan markere os og lave et godt resultat”, tilføjede Bjarne Riis efter den 168 kilometer lange etape,


Tirreno-Adriatico: 6 hold doping testet
Igen har italieneren slået til i en dopingrazzia, men man fandt ingen spor af doping og alle prøverne var negative. 6 hold blev testet, det var Rabobank, Acqua & Sapone, Panaria, Discovery Channel, Naturino og Phonak.


1. Etape: Fokus på de danske talenter og landstræneren
Når cykelmagasinet 1. Etape torsdag klokken 20 går i luften på Viasat Sport 1, bliver det med fokus på talentmassen i dansk cykelsport. Peter Piil og Brian Holm går i selskab med ungdomslandstræner Lars Bonde talenterne efter i sømmene og giver deres bud på, hvem der kan blive det næste store danske cykelnavn.

Gæst er også den tidligere Team CSC-rytter Thomas Bruun Eriksen, der stoppede sin professionelle karriere sidste år, og nu kører for amatørholdet Team Mermaid. Eriksen kommer i studiet til at fortælle om, hvorfor han stoppede som prof i en ung alder, og om hvad der skal til for at slå igennem som ung rytter.

Der er fuld gang i den på de europæiske landeveje i disse dage, og vi går selvfølgelig tæt på de store Pro Tour-løb, Paris-Nice og Tirreno-Adriatico.

Som vanligt er der gode reparations- og vedligeholdelsesråd til motionister, og så går vi tæt på nogle af myterne i cykelverdenen og forsøger at få dem be- eller afkræftet.

Hvis du har spørgsmål, ris, ros eller idéer til programmet er du som altid velkommen til at maile til etape@viasat.dk


Paris-Nice: Boonen sur over dovne ryttere
Den ukendte soldat Nicola Crosbie fra Agritubel fik på gårsdagens etape lov til at få et forspring på ca. 27 minutter, inden der var nogen af konkurrenterne, der rørte på sig. Manden i gult, Tom Boonen fra QuickStep, forsøgte at overtale både CSC og Liberty Seguros til at optage forfølgelsen men uden held. Og det er han sur over iflg. Sportwereld.be i dag.

”Der var ingen, der gad. Det er for dårligt, at de hold der har klassementambitioner som CSC og Liberty Seguros, ikke gider deltage. De er ganske enkelt dovne. Vi (QuickStep red.) kører 25.000 kilometer i front hvert år”, surmulede Boonen nok ikke helt i overensstemmelse med sandheden.

Tidligere syv gange vinder af Paris-Nice, der nu kommenterer løbet hos Eurosport, Sean Kelly, er ikke uenig med Boonen: ”Dengang var klassementholdene heller ikke meget for at medvirke. De var bange for at tabe, og forventede hele tiden at det førende hold skulle køre udbruddene ind, så de selv kunne bruge et minimum af kræfter og dermed have en chance for at vinde i slutspurterne”.

Kelly mener, at en del af forklaringen skal finde i det faktum, at der ikke findes nogen ”patron” dvs. boss i feltet mere: ”Den sidste boss i feltet var Bernard Hinault. Indurain sagde ingenting. De unge ryttere har ikke respekt for nogen mere, og holdkaptajnerne tænker alle sammen forskelligt. Boonen kan godt vinde Paris-Nice på sigt, men så skal han forberede sig specifikt på løbet, og det vil betyde, at han ikke længere kan spille samme dominerende rolle i fx Flandern Rundt og Paris-Roubaix som nu. Til gengæld vil han være i superform til Milano-SanRemo”.


Niedersachsen Rundfahrt: Petacchi kommer
Løbsarrangørerne af etapeløbet Niedersachsen Rundt har svært ved at få armene ned. Og det er forståeligt. Det er nemlig lykkedes dem at få sprintkongen Alessandro Pettacchi til at stille op i spidsen for Milram mandskabet.

Oprindeligt var det planen at forsøge at få holdkollegaen Erik Zabel på programmet, men han vil hellere køre Fleche Wallone og Liege-Bastogne-Liege, og det kolliderer med det tyske løb, der finder sted i perioden fra den 19. til den 23. april.

Men for Petacchi ligger løbet perfekt. ” Efter Milano-SanRemo kan jeg få en pause, og så passer det perfekt med Niedersachsen Rundfahrt til at pudse de sidste detaljer af inden Giro d’Italia”, siger Petacchi.

Løbsdirektør Otto Pätzold er naturligvis ovenud henrykt over at få så stærk en sprinter til start i det 899 kilometer lange etapeløb og kommenterer det således:

”Det er en sensation. Og jeg er sikker på, at han, da løbet overvejende indeholder flade etaper, vil sætte et afgørende præg på begivenhederne og sågar kunne tælles blandt favoritterne”.


Paris-Nice: Michael Blaudzun stået af
Ikke overraskende valgte Michael Blaudzun at stå af undervejs på dagens etape af Paris-Nice. Efter små 20 kilometers kørsel måtte Blaudzun indse, at smerterne fra gårsdagens styrt var for store.

Det er ikke kun CSC som har mistet ryttere på dagens etaper. Allerede efter få kilometers kørsel valgte David de la Fuente (Saunier Duval) og Nicola Loda (Liquigas) nemlig at opgive, mens Torsten Hiekmann (Gerolsteiner) slet ikke stillede til start.

Efter 60 kilomters kørsel, opgav yderligere seks ryttere, Robert Hunter (Phonak), Graeme Brown (Rabobank), Kim Kirchen (T-Mobile), Marius Sabaliauskas (Lampre-Fondital), Bradley McGee (Francaise des Jeux), og Manuel Calvente (Agritubel), at fuldføre årets Paris-Nice.


Tirreno-Adriatico: Store forventninger til Gilbert
Der er store forventninger til unge Philippe Gilbert efter hans flotte sejr i Het Volk. Mange belgiske sportsmedier har nu fået kig på Tirreno-Adriatico, hvor belgierne rent sejrsmæssigt har været totalt tørlagt de sidste 15 år. Og manden, der skal gøre noget ved sagen, er Philippe Gilbert, fortæller Sportwereld.be i dag.

”Jeg er godt klar over de mange forventninger. Faktisk er det ikke så længe siden, at min gamle holdleder og træner fra junior- og U23 tiden, Dirk de Wolf, spurgte mig, om jeg viste, hvem der sørgede for den sidste belgiske sejr i Tirreno-Adriatico. Det er vel ikke dig, spurgte jeg ham?, fortæller Gilbert.

Det var det. Dirk de Wolf tog Belgiens sidste etapesejr i det italienske løb den 18. marts 1991 på toppen af Monte Urano. Derfra skal man helt tilbage til årene 1972 til 1977, hvor Roger de Vlaeminck med seks samlede sejre i træk holdt Tirreno-Adriatico i et jerngreb.

”Jeg har set ruten igennem. Hele tiden op og ned. Sjældent bare flad vej. Så det er et løb for eksplosive ryttere ligesom jeg. Nu får vi se…”, slutter Gilbert, der ikke vil love for meget. Det er sikkert også klogt.


Tirreno-Adriatico: Bennati klar til at udfordre Petacchi
Det italienske hold Lampre har annonceret deres hold til det italienske løb Tirenno-Adriatico. Holdet ser umiddelbart ikke så stærkt ud som mange af de andre hold. Men Alessandro Ballan og Danielle Benatti er to ryttere, der med sikkerhed gerne vil gøre det godt på hjemmebane. Ballan har i år vundet endagsløbet Trofeo Laigueglia, og Bennati har to andenpladser i to mindre løb.

En spændende duel i etapeløbet kan dog blive, at se hvordan Daniele Bennati klarer sig imod spurtkongen Alessandro Petacchi.

Lampres hold til Tirenno-Adriatico er Alessandro Ballan, Daniele Bennati, Salvatore Commesso, Claudio Corioni, Giuliano Figueras, Paolo Fornaciari, Ruggero Marzoli og Daniele Righi.

Sportsdirektør(er): Maurizio Piovani og Guido Bontempi.


Tirreno-Adriatico: Discovery Channel stiller med stærkt hold
Discovery har annonceret deres hold til det italienske etapeløb, Tirreno-Adriatico, der starter i dag og køres frem til den 14. marts. Holdet er ifølge www.thepaceline.com et afbalanceret hold, opbygget af to klassiker-ryttere, tre kaptajner og så fire meget stærke hjælperyttere.

Kaptajnerne til løbet bliver etapevinderen fra Touren George Hincapie, Giro d’Italia vinderen Paolo ”Il Falco” Savoldelli og til sidst amerikaneren Tom Danielson.

Hele det amerikanske hold til Tirreno-Adriatico er: Leif Hoste, Michael Barry, Tom Danielson, George Hincapie, Paolo Savoldelli, Stijn Devolder, Pavel Padrnos, og Viatchslev Ekimov.

Sportsdirektør(er): Dirk Demol og Lorenzo Lapage.

Tirreno-Adriatico: Gerolsteiner til start med to kaptajner
Det tyske team Gerolsteiner stiller op med to kaptajner til Tirreno-Adriatico der starter i dag. Amerikanske Levi Leipheimer og italienske Davide Rebellin starter som de to kaptajner. Disse ryttere må også ses som kandidat til den samlede sejr i løbet, der starter i byen Tivoli og slutter i Benedetto del Tronto.

Rebellin plejer at gøre god figur i det fransk løb Paris-Nice har i år droppet løbet, der køres samtidig med Tirenno-Adratico. Muligheden for at komme hjem og køre etapeløb i hjemlandet har altså betydet for meget. Rebellins sportsdirektør Christian Henn siger: ”Det at vi har to kaptajner med i løbet er en kæmpe fordel. Så skal alle de andre hold være dobbelt så opmærksom på os, og det kan skabe problemer for dem”.

Henn glæder sig også til sit første ProTour løb i år. "Jeg ser Paolo (red. Paolo Bettini) er med. Han er i god form, men det bliver ikke noget problem. Vi vil stadig være med til at sætte dagsordenen i dette løb,” siger den tyske manager.

Også danske Frank Høj er på holdet. Men Frank skal nok ikke ud og vise noget i dette løb. Sidste etapeløb han kørte var Tour of California, hvor han endte som nummer 74 mere end 25 minutter efter vinderen Floyd Landis, der kører Paris-Nice netop nu.

Gerolsteiners hold bliver: René Haselbacher, Frank Høj, David Kopp, Sven Krauß, Levi Leipheimer, Andrea Moletta, Davide Rebellin og Fabian Wegmann. Sportsdirektør: Christian Henn.


Hushovd: Håber Boonen har toppet for tidligt
Med allerede ni sejre indtil videre i denne sæson, har Tom Boonen vist sig at være en klasse over hans konkurrenter. Thor Hushovd, som den 18. marts skal møde Boonen i Milano-Sanremo, håber at den belgiske verdensmester måske har toppet for tidligt.

”Han er allerede i super god form. Men når han har været i så god form siden januar måned, så kan det være, han har fejlet sin form. Han kan simpelthen have været for god for tidligt,” udtaler Hushovd til den norske avis dagbladet.

Modsat Boonen, som i øjeblikket vinder etaper i Paris-Nice, skal Hushovd fra i dag af slå sine folder i Tirreno-Adriatico. ”Det er en perfekt gennemkørsel inden Milano-Sanremo og jeg satser på at vinde en etape.”

Hvorfor Hushovd koncentrere sig så meget om Boonen, er fordi, det er manden han skal konkurrere med for at opnå sine mål. For både Hushovd og Boonen har, Milano-Sanremo, Paris-Roubaix, Flandern Rundt og den grønne trøje i Touren som sæsonens store mål.

”Han vil vinde de samme mål som mig, forskellen er bare, at han kan vinde alle sammen, jeg kan bare vinde et af dem. Men han er ikke umulig at slå,” slutter Hushovd af med, inden han lige endnu engang gentager, at Boonen er mulig at slå, så om ikke andet prøver han at overbevise sig selv.


Paris-Nice: Celestino har brækket skulderbladet
Milram rytteren Mirko Celestino måtte en tur i asfalten i går på 2. etape og udgik derefter af konkurrencen. Ifølge løbslæge Gérard Porte har Celestino brækket venstre skulderblad.

Fyn Rundt: Martin Mortensen kommer ”hjem”
Når den 96. udgave af Fyen Rundt afholdes bliver det bl.a. med Vélo Club de Roubaix
på startlisten.

Teamet tæller flere prominente navne og mest kendt i det danske er naturligvis Martin Mortensen, der forud for denne sæson var i kikkerten hos Bjarne Riis, men Martin valgte dog endnu et år i det franske under den tidligere Tour-stjerne Cyrille Guimards vinger.

Martin fortæller at han glæder sig til at komme til Fyen Rundt, bl.a. fordi at han synes det er et alle tiders løb, og som han siger nogen skal jo tage kampen op mod GLS.
At der satset på en topplacering signaler bl.a. at teamet har bedt om mulighed for at komme til Odense allerede om torsdagen, for at kunne forberede sig optimalt.

Med meldingen om det stærke franske teams deltagelse er det arrangørens håb, at endnu flere udenlandsk teams vil finde det attraktivt at deltage i det traditionsrige løb.

Mere om Fyen Rundt på www.fyen-rundt.dk


Paris-Nice: Formentlig ikke til angreb
På dagens etape i Paris-Nice møder feltet for første gang en kategori 1 stigning og det har man selvfølgelig opdaget på det danske Team CSC mandskab. Man forventer dog ikke ligefrem selv at tage initiativet og gå til angreb.

”Vi satser stadig på Bobby Julich, der, hvis muligheden byder sig, vil gå efter at udnytte, at han ligger til i klassementet. Og vi satser på Frank Schleck, der har det rigtig godt i forhold til, hvor han burde være rent formmæssigt,” siger sportsdirektør Dan Frost til Politiken.


Tirreno-Adriatico: Mads Christensen klar til noget stort
Ifølge det danske talent Mads Christensen så har Barloworlds kaptajn Igor Astarloa formentlig ikke de store planer i klassementet, men det giver gode muligheder til ham selv.

”Det kan blive alt og intet. Jeg har trænet utroligt hårdt siden seksdagesløbet i Ballerup og har kørt en del løb efterhånden, og det har gjort mig godt træt i kroppen”, siger Mads Christensen til Ekstra Bladet.

”Jeg brænder virkelig for at vise, hvad jeg kan - også i de store løb. Jeg mener, jeg har potentiale til at præstere noget stort i et løb som Tirreno-Adriatico, og et godt resultat nu vil betyde fantastisk meget for mig.”

Løbet starter i dag og kan følges på Eurosport umiddelbart efter transmissionerne fra Paris-Nice.

Discovery Channel: Max van Heeswijjk har astma problemer
For Discovery Channel rytteren, Max van Heeswijk, har sæsonen indtil videre været en skuffelse, da han simpelthen ikke har kunnet finde formen fra sidste år. Årsagen har blandt været, at han har haft svært ved at trække vejret. Derfor var han i går mandags igennem nogle test og i går fik han så svarene. Lægernes svar var, at Heeswijk har fået astma. ”På den ene side er jeg glad for dette svar, som er årsagen til at jeg ikke har haft nogen succes, men på den anden side er det et mærkeligt resultat,” udtaler Heeswijk til sin hjemmeside.

Det positive for Heeswijk er dog, at han nu ved, hvilken medicin han skal have, for igen at kunne komme tilbage på sit gamle niveau.


Amstel Gold Race: Fem wildcards uddelt
Arrangørerne af Amstel Gold Race uddelte i går fem wild cards. De fem ”vindere” blev hollandske Skil-Shimano, belgiske Unibet.com, Landbouwkrediet-Colnago og Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen, samt britiske Barloworld.

Dermed er 25 hold klar til at køre løbet den 16. april.


Feltet.dk: Følg Paris - Nice fra kl. 14.30
Følg 3. etape af Paris-Nice live her på Feltet.dk ved at trykke på "LIVE" i menuen til venstre.


Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner
Feltet.dk har startet et nyt tiltag op på hjemmesiden - auktioner. Den første auktion er lavet i samarbejde med EnergySport.dk, hvor du har mulighed for at komme til at køre med det samme udstyr som det danske ProTour hold Team CSC bruger.

Auktionspakken indeholder: Et Zipp 404 hjulsæt incl. bremseklodser og Zipp Quick releases samt et sæt Speedplay ZERO Titanium CSC Edition og High5 Energi produkter. Pakken har en vejledende udsalgspris på i alt 16.185 kroner. Se mere om produkterne, klik her.

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og på auktionssiden.

Auktionen løber frem til den 8. marts kl. 15.00.

Bemærk hvis man ønsker at give et annonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr, by og telefonnummer til redaktionen.

Budhistorik:
- Brian Høgild Hansen (11.000 kroner)
- Jacob Holme (10.000 kroner)
- Claus Nielsen (9.700 kroner)
- Jacob Holme (9.600 kroner)
- Claus Nielsen (9.500 kroner)
- Brian Høgild Hansen (9.400 kroner)
- Jacob Holme (9.200 kroner)
- Claus Nielsen (9.000 kroner)
- Jacob Holme (8.900 kroner)
- Brian O. Hjort (8.600 kroner)
- Lau Kierulff (8.500 kroner)
- Chris Jensen (8.000 kroner)
- Jeppe Bo Lauersen (500 kroner)
- Troels Kristensen (250 kroner)
Læs også
Amerikansk toprytter vil ikke gå efter Tour-klassement: Der er kun tre der kan vinde
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger