Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 9. februar 2006

Feltet.dk kort - 9. februar 2006

09. februar 2006 13:090
- GP Costa Azul: Eisel tilfreds med andenplads
- Mallorca Challenge: David Kopp kørte klogt
- Rundt om Horsens: Vind billetter til Rolling Stones
- Odder CK: Kodrup fik Fredborg pokalen
- Tour Mediterranéen: Odder CK gæster løbet
- Moe Rasmussen: Ønsker flere seksdagesstarter
- Challenge Mallorca: Sunderland tilfreds
- GP Costa Azul: McEwen i front fra start
- Statistik: Danske UCI-point opdateret
- 6-dagesløb: Madsen klar til sidste løb
- Manager: Dyst imod dine venner m.m.
- Tour de Langkawi: Sejr til Elio Aggiano
- Glud & Marstrand: Skelde kan hjælpe norske ryttere videre
- Armstrong: Skifter til Formel 1

De korte nyheder opdateres løbende..


GP Costa Azul: Eisel tilfreds med andenplads
Østrigske Bernhard Eisel fra det franske Fdjeux-hold blev i dag toer i den første af i alt fire etaper i GP Internacional i Portugal efter Robbie McEwen, og i den samlede stilling indtager han også andenpladsen.

Dagens etape var på 158 km og førte fra Setubal til Palmela. "Det kørte perfekt. Heldigvis kørte feltet kontroleret over stigningerne, så jeg havde ingen problemer med at sidde med. Til sidst stak en syvmandsgruppe med Leon van Bon. Ti kilometer fra mål lod jeg mine holdkammerater køre efter, selvom vi havde en med fremme. Heldigvis hentede vi de forreste, ellers ville van Bon utvivlsomt have sikret sig den samlede sejr," fortæller Eisel på sin hjemmeside. Mod Robbie McEwen havde han dog ingen chancer. "Han kom simpelthen som skudt ud af en kanon. Der er dog værre ting end at tabe til ham. Desuden gik det stejlt opad de sidste meter, og det var som skabt til Robbie. Sidste år blev jeg toer efter hans kollega Rodriguez, men det er ligemeget, det går fint, og jeg glæder mig til de kommende dage."


Mallorca Challenge: David Kopp kørte klogt
Team Gerolsteiner har sæsonens første sejr i hus. Den kom, da David Kopp vandt Challenge de Mallorcas sidste løb, Trofeo Calvia. Og det fik naturligvis sportsdirektør Raimund Dietzen til at finde superlativerne frem. "Super gået, ganske enkelt fantastisk. Det hele flaskede sig virkeligt optimalt, og David kørte klogt," erklærede han efter den 27 årige tyskers sejr efter 148,3 kilometers kørsel fra Magalluf til Palmanova.

Allerede før dagens løb havde Kopp angiveligt på fornemmelsen, at han havde benene til at være med helt fremme. det kunne ende med noget stort fra hans side. "I morges kiggede han en ekstra gang meget omhyggeligt på målpassagen og sagde, at der kunne være muligheder. Vi satsede på ham, og han betalte tilliden tilbage,” fortæller Dietzen og tilføjer: "Holdet arbejdede godt for ham", hvilket også var nødvendigt, da dagen blev præget af flere udbrud, hvor det sidste praktisk talt blev hentet på målstregen.

Den samlede sejr i løbsserien på de fem endagsløb gik til spanske David Bernabeu fra Communitat Valenciana holdet.


Rundt om Horsens: Vind billetter til Rolling Stones
Tilmelding til motionsløbet Rundt om Horsens er startet. Løbet foregår i et kraftigt kuperet terræn omkring det naturskønne Horsens. Der køres på 4 forskellige ruter med stigende sværhedsgrad, og det er ikke uden grund at de to længste ruter er kaldt Danmarks hårdeste på distancen. Det er derfor vigtigt, at deltagerne på disse ruter er i besiddelse af en god grundform.

Hvis du tilmelder dig løbet inden den 20. maj 2006, så har du endda mulighed for at vinde specialbygget racercykel fra Pinarello Italien til en værdi af 20.000 kroner samt Rolling Stones billetter.

Tilmeld dig og læse mere om løbet på http://www.rundtomhorsens.dk


Odder CK: Kodrup fik Fredborg pokalen
Odder IGF hovedbestyrelse uddelte tirsdag aften forskellige pokaler, en af pokalerne var Fredborg pokalen som uddeles til en person, som har lavet nogen af de flotteste resultater i Odder i 2005. Jacob har vundet sejre både i Italien, Belgien og Danmark, derudover blev han nummer 1 på junior statistikken i 2005 i Jylland/Fyn.


Foto: Jacob Kodrup


Jacob er i 2006 blevet senior og landstræner Lars Bonde har rykket Jacob direkte op i den danske A-klasse, derudover er Jacob blandt Lars Bondes Bruttotrup på ca. 20 ryttere. Udover Jacob Kodrup har navne som Mads Christensen og Odder Juniorhold (DM sølv i holdløb i 2004) også fået pokalen tildelt.


Tour Mediterranéen: Odder CK gæster løbet
Odder Cykel Klub kørte torsdag den 9. februar til Nice. 42 ledere og ryttere har tilmeldt sig træningslejren. Odder Cykel Klub er tilbage i Danmark igen den 18. februar. Klubben bor rigtig flot og dejligt i nærheden af byen Carros. Vi håber på lidt bedre vejr end det er i Danmark.

Udover hård træning, forventer klubben at besøge cykelløbet Middelhavet Rundt, i den kommende weekend. Odder Cykel Klubs ryttere skal køre deres første løb medio marts i Belgien.


Moe Rasmussen: Ønsker flere seksdagesstarter
De seneste to års mest vindende danske rytter på de danske landeveje, Jacob Moe Rasmussen går nu med drømme i fremtiden også at gøre sig gældende på vinterbanerne. I aften stiller han til start i vintersæsonens afsluttende seksdagesløb i Hasselt sammen med danske Michael S. Larsen.

”Vi får nok svært ved at gøre os gældende i Belgien, men jeg håber, jeg kan gøre så god en figur, at der bliver chance for yderligere kontrakter næste sæson,” siger han til Politiken.

”Jeg kunne nemlig godt tænke mig at få foden indenfor på vinterbanerne på en mere fast basis og ikke kun køre på hjemmebane, som det hidtil har været tilfældet.”

Jacob Moe Rasmussen har de seneste to år kørt for det danske Team GLS, og selvom han formentlig er blandt de bedst betalte ryttere på de hjemlige kontinentalhold, så indrømmer han gerne at den nye satsning også har et økonomisk incitament.

”Det giver jo også en ekstra indtjening, og i modsætning til, da jeg var helt ung, bliver jeg nu også nødt til at se på, om der er penge nok i det, efter at jeg har stiftet familie og fået to børn.”

Efter Hasselt venter en træningslejr i Italien i starten af marts. I foråret venter bl.a. Normandiet Rundt, som den 31-årige dansker tror på han kan vinde.


Challenge Mallorca: Sunderland tilfreds
Det lykkedes Team CSC's Fränk Schleck at holde fast i den samlede 5. plads i løbsserien Challenge Mallorca. Den australske sportsdirektør Scott Sunderland var dog også godt tilfreds efter løbet, som har givet rytterne en god gang træning forud for de kommende opgaver.

"Under nærmest perfekte vejrforhold fik vi en rigtig god gang træning i nogle knaldhårde løb, og Fränk gjorde en god figur hele vejen igennem. Jens Voigt er stadigvæk øm efter sin hårde medfart i går, og Andy Schleck kunne også godt mærke kroppen i dag. Han måtte derfor udgå undervejs, ligesom Peter Luttenberger og Andrea Peron, som begge har udført et kæmpestort arbejde for deres holdkammerater ugen igennem."

Team CSC rytterne tager nu direkte til Team CSC's træningslejr i Solvang samt Tour of California.


GP Costa Azul: McEwen i front fra start
På 1. etape af GP Costa Azul i Portugal var australske Robbie McEwen hurtigst, da han spurtede sig til sejr i Portugal.

Robbie McEwen vandt foran Bernhard Eisel og Manuel Cardoso. Samlet fører McEwen også.

Danske Claus Michael Møller blev nummer 88 på dagens etape og er 11 sekunder efter. Samlet er danskeren 21 sekunder efter australieren.

Resultat af 1. etape
1 Robbie Mcewen (Aus) Davitamon-Lotto 4.01.54
2 Bernhard Eisel (Aut) Française Des Jeux 0.01
3 Manuel Cardoso (Por) Carvalhelhos-Boavista
4 Bruno Neves (Por) Madeinox-Brica-Canel
5 Huub Duyn (Ned) Rabobank
6 Giosue Banomi (Ita) Barloworld
7 Pedro Miguel Lopes (Por) La Aluminios-Liberty Seguros
8 Pedro Soeiro (Por) Riberalves-Alcobaça
9 Daniel Petrov (Bul) Maia-Milaneza
10 Sergio Ribeiro (Por) Barbot-Halcon

88 Claus Michael Møller (Den) Barbot-Halcon 0.21

Samlet stilling efter 1. etape
1 Robbie Mcewen (Aus) Davitamon-Lotto 4.01.44
2 Bernhard Eisel (Aut) Française Des Jeux 0.05
3 Manuel Cardoso (Por) Carvalhelhos-Boavista 0.07
4 Rony Martias (Fra) Bouygues Telecom 0.09
5 Bruno Neves (Por) Madeinox-Brica-Canel 0.11
6 Huub Duyn (Ned) Rabobank
7 Giosue Banomi (Ita) Barloworld
8 Pedro Miguel Lopes (Por) La Aluminios-Liberty Seguros
9 Pedro Soeiro (Por) Riberalves-Alcobaça
10 Daniel Petrov (Bul) Maia-Milaneza

88 Claus Michael Møller (Den) Barbot-Halcon 0.31


Statistik: Danske UCI-point opdateret
Feltet.dks statusliste over UCI point indkørt af Team CSC og øvrige danske ryttere er nu blevet opdateret. Denne gang efter det franske etapeløb Etoile de Bessèges (2.1), hvor især Michael Blaudzun viste gode takter, og efter løbsserien Challenge Illes Baleares, som består af 5 kat. 1.1 éndagsløb på Mallorca. På Mallorca var det især Fränk Schleck der imponerede med en 5. og en 6. plads de to af de hårdeste løb.

Se listen over danske UCI-point her, du kan også finde den ved at klikke på "Statistik" og "Danske UCI-point".


6-dagesløb: Madsen klar til sidste løb
Jimmi Madsen stiller i dag til start i Belgien, hvor han kører sit sidste 6-dagesløb. Jimmi Madsen skal være makker med en anden dansker - nemlig ”lærlingen” Marc Hester. Det bliver spændende at se, hvordan parret klarer sig. Et andet dansk par stiller også til start i form af Michael Smith Larsen og Jacob Moe Rasmussen.

Favoritterne til den samlede sejr vil igen være det hollandske par, Robert Slippens / Danny Stam, som også vandt 6-dagesløb i Ballerup. De øvrige favorit par vil være Matthew Gilmore / Iljo Keisse, Kurt Betschart / Peter Schep samt Gerd Dörich / Alexander Aeschbach.

Desuden bliver det meget spændende at følge Tom Steels, som har fået en god i makker i form af Marco Villa.

Feltet til 6-dagesløbet i Hasselt
1. Matthew Gilmore / Iljo Keisse (Belgien)
2. Robert Slippens / Danny Stam (Holland)
3. Tom Steels (Belgien) / Marco Villa (Italien)
4. Gerd Dörich (Tyskland) / Alexander Aeschbach (Schweiz)
5. Kenny De Ketele / Steve Schets (Belgien)
6. Jimmi Madsen / Marc Hester (Danmark)
7. Nicky Cocquyt / Davy Tuytens (Belgien)
8. Kurt Betschart (Schweiz) / Peter Schep (Holland)
9. Steven Deneef / Ingmar De Poortere (Belgien)
10. Lars Teutenberg / Andreas Kappes (Tyskland)
11. Niki Terpstra (Holland) / Erik Weispfennig (Tyskland)
12. Wouter Van Mechelen / Dimitri De Fauw (Belgien)
13. Martin Liska / Jozef Zabka (Slovakiet)
14. Michael Smith Larsen / Jacob Moe Rasmussen (Danmark)


Manager: Dyst imod dine venner m.m.
Da brugerne skal have mest mulig tid til at stille deres hold frem til årets første ProTour løb, som er Paris - Nice den 5. marts 2006, hvor spillet også starter.

Det koster 25 kr. pr. hold, som du opretter. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange hold du må oprette. Du kan også oprette dine egne ligaer, hvor du kan bestemme om offentligheden skal have mulighed for at deltage i netop din liga - eller om den skal være lukket. Dermed kan du også dyste imod vennerne, skolekammeraterne, familien og arbejdskollegaerne.

Et er sikkert du får kamp til målstregen!

Du kan deltage i ProTour spillet på http://www.feltet.dk/manager


Tour de Langkawi: Sejr til Elio Aggiano
Efter 188,2 kilometer - løbets længste etape fra Muar til Tinggi - kunne Aggiano køre over stregen som vinder lige foran feltet. Der var ellers lagt op til en massespurt, men da rytterne kørte ind på den sidste kilometer, rykkede Aggiano sig fri af feltet og holdt akkurat til mål.

Den førende rytter i den samlede stilling er stadigvæk David George.

Resultat af 7. etape
1 Elio Aggiano (Ita) LPR 4.21.36
2 Russell Downing (GBr) Great Britain 0.03
3 Bernard Van Ulden (USA) Navigators Insurance
4 Steffen Radochla (Ger) Wiesenhof Akud 0.07
5 Mark Cavendish (GBr) Great Britain
6 Andy Flickinger (Fra) Bouygues Telecom
7 Samuele Marzoli (Ita) LPR
8 Ruben Bongiorno (Arg) Ceramica Panaria-Navigare
9 Erki Pütsep (Est) AG2R Prevoyance
10 Sébastien Hinault (Fra) Credit Agricole

Samlet stilling efter 7. etape
1 David George (RSA) South Africa 24.49.25
2 Gabriele Missaglia (Ita) Selle Italia Diquigiovanni 1.57
3 Francesco Bellotti (Ita) Credit Agricole 2.19
4 Walter Pedraza (Col) Selle Italia Diquigiovanni
5 Cesar Grajales (Col) Navigators Insurance 2.20
6 Robin Sharman (GBr) Recyling.Co.Uk 4.20
7 Jose Miguel Elias Galindo (Spa) Relax-Gam 4.23
8 José Serpa (Col) Selle Italia Diquigiovanni 4.44
9 Laurent Lefevre (Fra) Bouygues Telecom 4.54
10 Benoit Poilvet (Fra) Credit Agricole 5.42


Glud & Marstrand: Skelde kan hjælpe norske ryttere videre
Glud & Marstrand Horsens og den norske cykelklub i Stavanger har fortsat deres samarbejde, som har resulteret i, at de to ryttere Roy Hegreberg og Håvard Nybø, har forlænget deres ”kontrakter” med det danske hold. Aftalen giver ikke decideret penge til Nybø og Hegreberg, men de får dækket de fleste af deres udgifter.

Fordelen ved at køre på det danske hold, er at de får mulighed for at køre mange internationale løb, som klubben i Stavanger ikke ville have givet mulighed for at få starttilladelse til. ”Desuden har Glud & Marstrand Horsens kontakter med større hold, ikke mindst med CSC, selvom det nok ikke lige bliver på cyklingens United vi ender på,” udtaler Hegreberg til den norske avis Stavanger Aftenblad.

Men også Michael Skeldes store kontaktnet bliver værdsat, ”At have nogen som kan lægge et godt ord ind for dig, betyder meget når et hold skal fyldes op.”

Ligesom for de danske talenter, bliver årets Post Danmark Rundt et vigtigt løb for de to nordmænd, hvis de gerne vil videre til et større hold. ”Det betyder noget når Bjarne Riis sidder i bilen bagved og hører på løbsradioen at Håvard Nybø eller Roy Hegreberg er gået i udbrud. At stikke snuden frem og vise trøjen er vigtigt. Det er langt bedre end at køre et godt løb siddende i feltet.”

Begge nordmænd føler sig i god form og ser frem til at sæsonen starter. For Hegreberg starter den i slutningen af februar i Belgien, mens Nybø starter i Kroatien i midten af marts.


Armstrong: Skifter til Formel 1
Det blev åbenbart alligevel for kedeligt at ligge hjemme ved poolen i Austin. Navnlig når ikke længere er en flot og velsyngende blondine ved siden af. Så Lance Armstrong er på ved til at tage de første skridt til en ny karriere som Formel 1 kører.

Iflg. Sportwereld.be skal Armstrong den 12. marts stille op i et såkaldt ”celebrity race” i forbindelse med Formel 1 Grand Prix i Bahrain. Her skal han - sammen med en rigtig professionel inden for området - køre mod andre tidligere koryfæer som fx tennisspiller Boris Becker og løberen Michael Johnson.

Vinderen får lov til at vifte med det ternede flag, som er tegn på, at årets første rigtige Formel 1 løb er færdigt.
Læs også
Amerikansk toprytter vil ikke gå efter Tour-klassement: Der er kun tre der kan vinde
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger