Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 10. december 2006

Feltet.dk korte - 10. december 2006

10. december 2006 02:050


- Post Danmark Rundt: Nej til dopingmistænkte hold
- Patrick Léfèvere: Derfor er Discovery udelukket
- Team CSC: Overlevelsestur overstået
- Michael Rich: Nyt job hos Gerolsteiner
- Danilo Hondo: Domsafsigelse på trapperne
- Floyd Landis: Cykelsporten er taberen
- Michael Rasmussen: Irriteret over Basso-kontrakt
- Auktion: Python Pro MTB cykel slutter i dag
- Nico Mattan: Fortsætter hos DFL-Cyclingnews
- Brian Holm: Det bedste der er sket cykelsporten i lang tid
- Johan Bruyneel: Vi går hele vejen
- Team GLS: 14 ryttere på kontrakt i 2007 - 6 nye
- 2. søndag i advent: Eddy Merckx auktion slutter i dag!
- Feltet.dk: Mountainbike cykeltrøje slutter på auktion!

De korte nyheder opdateres løbende


Post Danmark Rundt: Nej til dopingmistænkte hold


Danmark Cykle Union ønsker ikke Discovery Channel til start ved næste års Post Danmark Rundt, i så fald det amerikanske mandskab skulle ønske det. Arrangørerne ønsker ikke den tidligere så populære vinder af det danske etapeløb, Ivan Basso, til start.

”Basso er ikke velkommen, og vi vil slet ikke have Discovery med, når de kører den linje. Discovery har fået et stort minus ved at tage Basso ind, mens der stadig er mistanke,” siger direktøren i DCU, Jesper Worre, til Ritzau.

”Bare det, at sportsdirektør Bruyneel udtaler, at de har fire advokater til at se på tingene, viser, at han var i tvivl. Og når man er i tvivl, skal man lade være”, siger Jesper Worre.

Heller ikke en anden vinder af det danske etapeløb, Tyler Hamilton, er velkommen. Derfor har man afvist Team Tinkoffs forespørgsel om, at kunne deltage i det danske etapeløb næste år. Ligeledes har man sagt nej til det nuværende Team LPR, der netop har skrevet kontrakt med José E. Gutierrez Cataluna, der ligeledes er mistænkt i forbindelse med Operacion Puerto.

Ifølge Jesper Worre samarbejder de to ryttere "efter alt at dømme” med den spanske dopinglæge, Eufemiano Fuentes, og de ryttere er ikke velkomne.

Tilbage til toppenPatrick Léfèvere: Derfor er Discovery udelukket


Formanden for Pro Tour holdenes sammenslutning, Patrick Léfèvere, løftede i dag lidt af sløret for, hvorfor man har valgt at smide Discovery Channel på porten, foreløbig frem til d. 11. januar, hvor man mødes igen. Ikke overraskende er det holdets underskrift med Ivan Basso, der har faldet foreningens medlemmer for brystet.

”Johan Bruyneels uoverenstemmende adfærd var for meget for mange. I Strasbourg ved Tour-starten var han på barrikaderne for at får smidt Basso ud af Touren. Nu er Basso til hans service,” forklarer Patrick Léfèvere til Sportswereld.

Patrick Léfèvere antyder også, at det har været svært at få det amerikanske hold i tale. ”Vi ønsker at snakke sammen, men det kræver to parter for at det lykkes.”

Discovery Channel har ikke deltaget i de seneste møder i sammenslutningen og fredags var holdet repræsenteret i form af en advokat.

Tilbage til toppenTeam CSC: Overlevelsestur overstået


Som det har været en tradition hos Team CSC de seneste syv år, afholdte man også igen i år en overlevelsestur. De seneste år er den løbet af stablen i Danmark, men i år havde Bjarne Riis og B.S. Christiansen, valgt varmere omgivelser i Sydafrika.

I onsdags startede det hele og tre dage senere var det hele så slut. Ifølge B.S har udbyttet af overlevelsesturen været vigtigt.

”Jo bedre, du kender dig selv og dine holdkammerater, jo større er mulighederne for at udnytte de ressourcer, der er til rådighed på holdet - specielt når kriser og konflikter opstår, og når problemerne dukker uventet op på de værst tænkelige tidspunkter, så er de erfaringer og værktøjer ryttere og personale har med i rygsækken efter denne ekstreme tur i Sydafrikas ubarmhjertige natur afgørende for succes på landevejene,” udtaler B.S. Christiansen til team-csc.com.

Team CSC holdet forbliver i Sydafrika de kommende dage, hvor det bliver til nogle lettere træningsture.

Tilbage til toppenMichael Rich: Nyt job hos Gerolsteiner


Der er i sandhed tale om et enestående job. Michael Rich er den første fastansatte teknik- og talentspejder i Pro Touren. Rich kørte sit sidste løb for Gerolsteiner som aktiv rytter i september måned, men pensionisttilværelsen varede ikke længe, nu har han fået nye opgaver hohs sit gamle hold.

"Talentpleje og materieloptimering,” lyder hans egen beskrivelse af det nye job, hvor han dels skal planlægge, teste og forbedre Gerolsteiner-rytterne arbejdsredskab, både de normale cykler og enkeltstartscyklerne. Som talentspejder skal han primært arbejde med Gerolsteiners unge ryttere, men team manager Hans-Michel Holczer bryder sig egentlig ikke om ordet talent. ”Hvis man har klaret at blive professionel, så har man jo allerede haft succes,” erklærer han. Men der bliver også tale om en egentlig talentspejderfunktion, hvor Rich i løbet af sommeren skal se nærmere på nogle af de talentfulde amatør- og U23-ryttere.

Michael Richs kører sit egentlige afskedløb den 8. juni næste år i sin hjemby Reute.

Tilbage til toppenDanilo Hondo: Domsafsigelse på trapperne


Bernhard Welten, som er medlem af Swiss Cycling siger i et interview med avisen Rundschau, at han regner med en stadfæstelse af Danilo Hondos to-årige karantæne, når den schweiziske forbundsdomstol på et tidspunkt afsiger sin dom
.
“Jeg anser det for højst usandsynligt, at forbundsdomstolen anerkender Hondos klage, og at de sender sagen tilbage til underretten til ny afgørelse. Det er min opfattelse, at forbundsdomstolen afviser klagen og dermed stadfæster CAS-dommen,” siger han.

Den internationale sportsdomstol i Lausanne idømte på WADA’s foranledning Hondo en to-årige karantæne i januar måned for overtrædelse af dopingregulativet. Indledningsvist havde Swiss Cycling idømt den i Schweiz bosiddende tysker en karantæne på et enkelt år. Hondo testede positiv for stoffet carphedon i marts 2005.

Sagen har været længe undervejs, og Danilo Hondo har kørt løb imens, idet den schweiziske forbundsdomstol i juni måned i år ophævede karantænen foreløbigt. Det etiske regelsæt har dog betydet, at han ikke har kunnet køre for et Pro Tour hold.

Den kommende Tinkoff-rytter forbereder sig i øjeblikket på den kommende sæson i Sydafrika. Hvornår domsafsigelsen kommer ved man ikke. ”Jeg ved kun, at dommen kan blive afsagt hvad dag, det skal være,” siger Welten.

Hvis dommen stadfæstes, så udløber karantænen dem 31. marts 2007, mens man ved en tilbagesenden til underretten kan regne med en endnu længere sagsbehandling. Det synes derfor sandsynligt, at en stadfæstelse er at foretrække for begge parter.

Tilbage til toppenFloyd Landis: Cykelsporten er taberen


Floyd Landis fastholder fortsat sin uskyld og afviser fortsat bevist at have taget ulovlige medikamenter under dette års Tour de France. Men han tvivler på, at han nogensinde kommer helt fri af anklagerne.

”Sporten ønsker ikke at jeg vinder og det bliver meget svært,” siger han i interview med sportslife.com.

”Selv hvis jeg gør, vil folk tro, at jeg er gået fri pga. teknikaliteter. Jeg vil have folk til at kende den sande videnskabelige grund til at jeg er uskyldig, ikke den tekniske,” siger Landis, der dog allerede har forsøgt at få sagen afvist fordi en laborant på det franske laboratorium, der udførte den positive test, havde markeret en forkert kode på B-testen.

Men for Floyd Landis er cykelsporten, ligesom ham selv, også en stor taber i sagen.

”Hvordan kan cykelsporten vinde,” spørger han. ”Enten er vinderen af verdens største cykelløb en snyder eller også taber systemet troværdighed, hvis jeg bliver fundet uskyldig.”

Han åbner da også op for, at han ikke vil fortsætte kampen, hvis han ikke i første omgang bliver frikendt.

”Hvis jeg taber er ikke sikker på, at jeg fortsætter. Jeg har aldrig været den højst betalte rytter og det ser ud til, at dette kommer til at koste mig 500.000 dollars. Jeg tror at man godt ved, at jeg løber tør for penge. De siger, at de vil appellere, hvis de taber høringen og det kan tage yderligere et år,” lyder det fra Landis, der siger han helt stopper karrieren, hvis han bliver tildelt karantæne.

Men uanset hvad, er der en ting, som man aldrig kan fratage den amerikanske rytter: ”Jeg har den gule trøje derhjemme og der bliver den i resten af mit liv.”

Tilbage til toppenMichael Rasmussen: Irriteret over Basso-kontrakt


Dansk cykelsports største profil, Michael Rasmussen, er irriteret over, at Discovery Channel blot har skrevet kontrakt med Ivan Basso, selvom Pro Tour mandskaberne havde indgået en aftale ikke at skrive kontrakt med ryttere impliceret i Operacion Puerto.

”Det er irriterende, at den juridiske del ikke er i orden og at den gentlemanaftale som Pro Tour-holdene har vedtaget bliver omgået, så snart det handler om en stor rytter og en potentiel Tour de France-vinder,” siger Michael Rasmussen til DR Sporten.

”Det er irriterende, at ikke alle er lige for loven.”

Discovery Channel fortsat, at der er intet, der hindrer dem i at skrive kontrakt med Ivan Basso.

Tilbage til toppenAuktion: Python Pro MTB cykel slutter i dag


Pythons nyeste MTB, hvor forholdet mellem kvalitet og pris er nøje afstemt, dvs. du får bedst tænkelige komponenter til prisen. På trods af at 7005 aluminium er stift af natur har man valgt at designe stellet med større rørdimensioner og samtidig reducere godstykkelsen hvormed stivheden øges uden at gå på kompromis med komforten.

Auktionen slutter i aften kl. 20.00.

BYD PÅ CYKLEN

Tilbage til toppenNico Mattan: Fortsætter hos DFL-Cyclingnews


Den sidste nuværende belgiske professionelle uden kontrakt forud for den kommende sæson, Nico Mattan, har nu endelig fundet en arbejdsgiver til den kommende sæson. Ifølge belgiske medier skifter den belgiske rytter til DFL-Cyclingnews i den kommende sæson.

Med underskrifter håber det britiske mandskab formentlig på, at kunne stille til start i flere af forårets belgiske klassikere.

Tilbage til toppenBrian Holm: Det bedste der er sket cykelsporten i lang tid


Den danske sportsdirektør på T-Mobile, Brian Holm, er begejstret over Pro Tour mandskabernes sammenslutnings, AIGCPs, beslutning om at udelukke Discovery Channel.

”Det er nok det bedste, der er sket i lang tid for cykelsporten. Jeg havde faktisk ikke troet, at man turde gøre det. Men der har været brug for det. Det er det rigtige at gøre,” siger han til B.T. og henviser til, at det ikke kan være rigtigt, at det amerikanske hold blot kan skrive kontrakt med Ivan Basso efter Team CSC havde måtte skille sig af med ham.

Tilbage til toppenJohan Bruyneel: Vi går hele vejen


AICPT valgte fredag at udelukke Discovery Channel af foreningen. Men det undrer team-manager, Johan Bruyneel, der beskylder de andre Pro Tour mandskaber for at være dobbeltmoralske.

”Det ser ud til, at det kun er Ullrich og Basso navne, der er fedtet ind i denne historie. Jeg undrer mig over, hvorfor ingen stod frem mod Lampre, Euskaltel og andre hold, der har ryttere i samme situation,” siger Bruyneel til tuttobiciweb.it.

Johan Bruyneel gør det samtidig klart, at holdet er klar til at tage retslige initiativer for at beskytte holdets interesser.

Tilbage til toppenTeam GLS: 14 ryttere på kontrakt i 2007 - 6 nye


14 elite ryttere skal tegne de grå farver i 2007 sæsonen, hvoraf 5 er helt nye og en enkelt er oprykket fra Team GLS´s succesrige junior team. Køge vandrerhjem er igen base for træningslejren, hvor der kombineres mellem træning, introduktion af de nye ryttere samt generel status omkring teamet.

Både lørdag og søndag lover vejrguderne godt vejr, hvorfor der bliver tilbragt en del timer på landevejene på Sydsjælland. Herunder har rytterne haft selskab af både teamejer, Søren Svenningsen samt GLS´s marketingdirektør, Keld Rørmose.

Ryttersammensætningen til 2007 ser meget spændende ud med en blanding af "gamle" rutinerede ryttere som Jacob Moe, Kristoffer Nielsen, Thomas Oredsson, Michael Mørkøv og de helt unge løver Morten Reckweg, Niki Østergaard Nikola Aistrup mv. Samtidig er der også tilgang af meget interessante ryttere som Jan Almblad, Janif Hecht og MTB rytter, Peter Riis Andersen.

Team GLS 2007:
Anders Berendt, 20 år, Jacob Moe, 31 år, Jonas Aaen Jørgensen, 20 år, Kristoffer G. Nielsen, 21 år, Michael Mørkøv, 21 år, Thomas Kristiansen, 19 år, Thomas Oredsson, 26 år, Thomas Riber-Sellebjerg, 19 år.

Nye ryttere 2007:
Morten Reckweg, 18 år, Jan Almblad, 21 år, Janif Hecht, 23 år, Niki Østergaard, 18 år, Nikola Aistrup, 19 år og Peter Riis Andersen, 26 år.

Tilbage til toppen2. søndag i advent: Eddy Merckx auktion slutter i dag!


Feltet.dk kører i øjeblikket en adventskalender i samarbejde med Juhl Cycling. 2. søndag i advent er der en Eddy Merckx ramme på spil, som slutter søndag kl. 20.00.Salgsprisen inkluderer Easton forgaffel, head set og Eddy Merckx sadelpind.


BYD PÅ RAMMEN.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Mountainbike cykeltrøje slutter på auktion!


Feltet.dk har i samarbejde med Juhl Cycling (www.juhlcycling.dk) lavet en julekalender, som startede den 7. november. Hver dag er der blevet udloddet 5 cykeltrøjer på auktion i 5 størrelser (1 Medium, 2 Large og 2 X-large). Hver dag i december vil en påbegyndt auktion altså slutte, 24 dage efter den blev skudt igang. Det vil sige at auktionen der startede den 7. november afluttes 24 dage efter, altså den 1. december. Auktionen der startede den 8. november afsluttes den 2. december og så videre.

Dagens trøje er:


Dagens auktioner slutter kl. 20.00. Dagens cykeltrøje er udformet med et MTB motiv! En rigtig sjov cykeltrøje, som både kan bruges af voksne og børn.

Hver auktion er startet på 100 kr., men hvis du er helt sikkert på, at du bare må have en af trøjerne, så kan du slå til nu og købe trøjer til 549 kr. via ”Køb nu pris"-funktionen på siden. Hvis en bruger vælger at købe en af trøjerne med det samme, så vil auktionen blive afsluttet før tid, og der vil IKKE blive lavet en ny auktion på det pågældende produkt. Der vil IKKE blive lagt porto oveni auktionprisen eller andre gebyrer.

Du finder auktionerne øverst på: www.feltet.dk/auktion.

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger