Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 10. november 2006

Feltet.dk korte - 10. november 2006

10. november 2006 00:040


- Team Odense Energi: Bliver nyt kontinentalhold
- Ivan Basso: Vil både køre Giro og Tour de France
- Walter Godefroot: Vinokourov elsker vodka
- Tom Boonen: Champagne til fordel for blinde
- Mobile: Discovery Channel bryder fællesskabet
- 6-dages: Marvulli og Keisse godt fra start i München
- Jens Voigt: Svær Tour for enkeltstartsspecialisterne
- Carlos Sastre: Brosten hører ikke til Tour de France
- Team Designa Køkken: Forlænger med to ryttere
- Julekalenderen: Dagens låge åbnes kl. 10.00

De korte nyheder opdateres løbende


Team Odense Energi: Bliver nyt kontinentalhold


Fra 1. januar 2007 er Team Odense Energi at finde blandt kontinentalholdene i dansk cykelsport.
Holdet har kørt nu kørt i 3 år, som DCU hold, og niveauet har været støt stigende, med en rigtig flot sæson 2006.

”Vi har vist at vi hører til blandt den absolutte elite i Danmark, og at vi kan begå os i udlandet. Når vi vælger at blive kontinentalhold, så er det for at få adgang til nogle flere løb i udlandet,” siger teamchef Claus Rasmussen, og fortsætter, ”Målet er at udvikle holdet yderligere, i forhold til det niveau vi allerede har nået. Dette vil vi, i særlig grad kunne komme til ved at køre løb i udlandet. Vi vil naturligvis også være at finde i de hjemlige løb, som selvfølgelig også har vores store interesse.”

Claus Rasmussen er i øjeblikket i gang med at forhandle kontrakter med rytterne på plads. Indtil videre er de første tre kontrakter på plads. Alle tre ryttere som også kørte på holdet i sidste sæson.

Det drejer sig OL-kandidaten på bane, Casper Jørgensen, der har kørt en rigtig god sæson og vist stor fremgang både på landevej og bane. Med et DM i Scratch på bane og en fornem 8. plads ved DM på landevej spås han gode muligheder fremover.

Derudover har holdet skrevet kontrakt med den unge og talentfulde Martin Lollesgaard, som også er OL-kandidat på bane. Martin Lollesgaard skal i gang med sin anden sæson som senior. Og som tredje rytter, har også Anders Fialla forlænget sin aftale.

Tilbage til toppenIvan Basso: Vil både køre Giro og Tour de France


Ivan Basso lægger hårdt ud for sit nye hold Discovery Channel. I gårsdagens udgave af Gazzetta dello Sport udtaler han, at han vil køre både Giro d’Italia og Tour de France.

”Holdet er klar til at bakke mig op. Vi har nøjagtig de samme ambitioner”, sagde Basso. Og med et hold, der rummer folk som fx George Hincapie, ukraineren Yaroslav Popovych og den hjemvendte søn Levi Leipheimer, kan han i hvert fald ikke klage over hjælperytterne.

Tilbage til toppenWalter Godefroot: Vinokourov elsker vodka


En af de tre ryttere, der i morgen i Belgien har chancen for at vinde titlen ”Årets flamlænding”, er kazachstaneren Alexander Vinokourov. Sportwereld.be har haft en lille snak med en mand, der dels selv har været ”Årets flamlænding” og dels kender Vinokourov særdeles godt, idet han nemlig har været kazachstanerens holdmanager: Walter Godefroot.

Godefroot, der var holdmanager hos T-Mobile i mange år og til manges overraskelse, efter han var gået på pension, pludselig dukkede op igen i en ledende stilling hos Vinokourovs nye hold Astana, siger:

”For folk, der ikke kender ham, virker han lukket og utilnærmelig. Selvfølgelig er der problemer med sproget. Vino udtaler kun halvdelen af ordene, så når vi taler i telefon sammen, er jeg tit nødt til at stoppe ham og råbe ”ta’ det nu roligt”. Og det giver selvfølgelig kommunikationsproblemer. Men i virkeligheden er han glad og slet ikke den stivnakkede østeuropæer, som mange tror”.

In vodka veritas? I hvert fald er Vinokourov åbenbart glad for den farveløse russiske dynamit. Godefroot fortæller, at kazachstaneren ofte satte gang i sagerne, mens han var hos T-Mobile.

”Jeg aner ikke, hvor flaskerne kom fra. Men de var der altid. Og alle nyansatte på holdet måtte igennem et slags ”indvielsesritual”, hvor de skulle nedsvælge en ordentlig én på tom mave”.

Astana lægger ikke skjul på, at det er et kazachstansk hold med kazachstansk kaptajn. Som Godefroot med et smil tørt bemærker, så ”hyrer de alle de kazachstanere, der er i stand til at holde sig oprejst på en cykel”. Og kaptajn Vinokourov - han er ikke alene holdkaptajn men er minsandten også reserveofficer i landets hær.

”Jeg ved ikke hvilken rang, han har. Men jeg ved, at han fik en kraftig forfremmelse efter sin medalje ved OL i Sydney. I det hele taget skal man ikke underkende den vej, som Vino har måttet tilbagelægge for at komme fra at være en almindelig rytter i Kazachstan til at være en af verdens bedste i det internationale felt. Alene det understreger tydeligt med hvilken sportsmand og hvilket menneske, vi har med at gøre”, siger Godefroot.

Tilbage til toppenTom Boonen: Champagne til fordel for blinde


Sidste år bragte Tom Boonens fanklub en champagne på markedet. Og nu skal ex ver-densmesteren minsandten endnu engang pryde etiketten på flasker med det dejlige boblende indhold, fortæller Sportwereld.be i dag.

Champagnen hedder ”Rosé 1er Cru”, og flasken med det lyserøde indhold fremstilles af champagnehuset Marcel Vautrain. På etiketten ser man Boonen iført den gule trøje fra Tour de France.

Champagnen sælges kun i kasser a 6 stk. Prisen er 25 euro pr. flaske eller knap 1200 kr. pr. kasse. Overskuddet går til det belgiske blindesamfund.

Tilbage til toppenMobile: Discovery Channel bryder fællesskabet


Det tyske protour mandskab T-Mobile er godt sure på Johan Bruyneel og Discovery Channel. Amerikanernes nye kontrakt med Ivan Basso er efter holdleder Rolf Aldags mening et brud på en fælles aftale mellem Protour holdene.

”Beslutningen om at ikke ansætte ryttere, der er involverede i Operation Puerto, var enstemmig i AIGCP. Derfor er vi meget forbavsede over, at Discovery Channel pludselig skriver kontrakt med Ivan Basso”, siger Rolf Aldag.

Foreningen af Protour holds beslutning blev taget på et fælles møde i Paris i forbindelse med præsentationen af Tour de France. I den forbindelse er det værd at bemærke, at den enstemmige beslutning blev taget af repræsentanter for 19 hold - ikke samtlige 20. Discovery Channel, der i reglen repræsenteres ved netop Johann Bruyneel, var ikke til stede på mødet. Og set i bakspejlet var der måske en grund til det.

”Jeg finder kontrakten mellem Basso og amerikanerne helt utilstedelig. Basso og Discovery Channel burde, i lighed med Jan Ullrich, afvente indtil hele sagen var totalt opklaret”, sagde Aldag til Gazzetta dello Sport i går.

Tilbage til toppen6-dages: Marvulli og Keisse godt fra start i München


Det blev kæmpet hårdt på de skrå brædder i München i aftes, da 6-dagesløbet blev skudt i gang. Hele fire par er på omgangshøjde efter den første aften. Bedst fra start kom det schweiziske/belgiske par Franco Marvulli og Iljo Keisse
Aftenen blev dog præget af styrt, hvor først Lars Teutenberg styrtede og blev neutraliseret. Senere styrtede også Andreas Beikirch, Erik Zabel, Stefan Löffler og Sebastian Frey. De fire sidstnævnte kom dog på cyklerne igen og kunne fortsætte.

Danske Marc Hester er på 9. pladsen efter 1. dagen sammen med hollandske Matthé Pronk.

Samlet efter 1. dagen
1 Franco Marvulli (Schweiz) - Iljo Keisse (Belgien), 70 p.
2 Erik Zabel (Tyskland) - Bruno Risi (Schweiz), 56 p.
3 Robert Bartko - Andreas Beikirch (Tyskland), 25 p.
4 Juan Llaneras - Isaac Galvez (Spanien), 19 p.

1 omgang:
5 Christian Grassmann - Christian Lademann (Tyskland), 41 p.
6 Andreas Müller - Alexander Aeschbach (Schweiz), 24 p.
7 Danny Stam - Peter Schep (Holland), 21 p.

3 omgange efter:
8 Gerd Dörich - Frank Kowatschitsch( Tyskland), 19 p.
9 Marc Hester (Danmark) - Matthé Pronk (Holland), 16 p.
10 Stefan Löffler - Sebastian Frey (Tyskland), 12 p.
11 Paolo Bettini - Marco Villa (Italien), 7 p.

4 omgange efter:
12 Christian Bach - Roger Kluge (Tyskland), 16 p.
13 Andreas Kappes - Erik Mohs (Tyskland), 13 p.
14 Angelo Ciccone - Fabio Masotti (Italien), 12 p.

Tilbage til toppenJens Voigt: Svær Tour for enkeltstartsspecialisterne


Når næste år Tour de France bliver skudt i gang. Så bliver det et hårdt Tour de France ifølge Jens Voigt. I år kører rytterne med uret rundt, hvilket vil sige, at rytterne først skal igennem Alperne og derefter Pyrenæerne, og det betyder en hård Tour ifølge tyskeren. Jens Voigt mener dog, at det vil være til Carlos Sastres fordel.

"Jeg mener, det er hårdere, når man kører i Alperne først, for så kommer man først til Pyrenæerne, når man allerede er udkørt. Stigningerne er godt nok lidt kortere, men også stejlere i Pyrenæerne, hvor vejen desuden er dårligere, så derfor synes jeg det er hårdere at køre der til sidst. Men det er nok en fordel for Carlos (Sastre, red), fordi han som regel bliver bedre og bedre," forklarer Jens Voigt til Team-CSC.com.

Men ruten bliver ikke let for enkeltstartsspecialisterne, mener Jens Voigt, da rytterne først skal over tre bjergetaper før den første enkeltstart kommer.

"Det vil betyde, at man er anderledes mærket i kroppen på dette tidspunkt i modsætning til, når den ligger i første uge før de første bjerge. Det vil nok betyde, at de deciderede enkeltstartsspecialister får sværere ved at vinde, fordi de ikke er helt så friske," slutter Voigt.

Tilbage til toppenCarlos Sastre: Brosten hører ikke til Tour de France


Team CSCs nye kaptajn Carlos Sastre fortæller på Team CSCs hjemmeside, at han gerne så, at brostenene fra næste år Tour de France rute blev fjernet.

"Jeg synes måske ikke, det skal være en del af Tour de France, men nu er de der, og så gælder det bare om ikke at styrte på dem og ikke at tabe tid,” forklarer Carlos Sastre til Team-CSC.com.

Brostenene er på den første del af dette års Tour de France, og det kan betyde styrt, da det altid er et nervøst Tour de France feltet i starten af løbet. Derfor påpeger Carlos Sastre, at holdet bliver en vigtig hjælper for at undgå tidstab på de første etaper.

”Men de ligger nok ikke tæt på mål, så jeg vil tro, man kan undgå problemer med god hjælp fra holdet," siger Sastre.

Tilbage til toppenTeam Designa Køkken: Forlænger med to ryttere


Team Designa Køkken har skrevet nye kontrakter med Michael Reihs og Jakob Fuglsang, som således begge fortsætter deres karrierer på det midtjyske cykelhold. Michael Reihs har været med fra holdets start, mens Jakob Fuglsang ligesom i 2006 fortsætter sin MTB-karriere sideløbende med sit landevejsjob hos Designa.

27-årige Michael Reihs har traditionen tro valgt at fortsætte sin karriere hos Team Designa Køkken. Reihs var i blandt de 7 ryttere, der i 2004 var med i holdets spæde start og har i hele holdets historie været blandt holdets absolute frontfigurer.

21-årige Jakob Fuglsang har i 2006 stiftet bekendtskab med landevejen for Team Designa Køkken. Fuglsang satser fortsat på sin MTB-karriere frem mod OL i 2008, men han føler nemt, at der kan bygges på landevejserfaringen samtidig med MTB-satsningen, hvilket han forklarede til Feltet.dk i tirsdagens korte nyheder.

”Jeg er glad for at have kunnet forlænge med Team Designa Køkken. Jeg glæder mig meget til at komme til at arbejde sammen med Christian Andersen,” forklarer Jakob Fuglsang til Feltet.dk.

Jakob Fuglsang mener desuden at med Christian Andersens tiltrædelse på holdet, så vil holdet blive løftet et niveau, og samtidig også komme til at vinde flere sejre.

”Han bliver meget vigtig for holdet. Han bliver også vigtig for mig, da det er vigtigt, at jeg få den rigtige vejledning, når jeg kører cykelløb,” tilføjer Jakob Fuglsang.

Team Designa Køkken er således klar med sit 2007-hold, der består at et stærkt og homogent mandskab: René Jørgensen (31 år), Michael Reihs (27 år), Daniel Holm Foder (23 år), Jens-Erik Madsen (25 år), Jakob Fuglsang (21 år), Andreas Frisch (20 år), Jesper Odgaard Nielsen (22 år), Fredrik Johansson (28 år), Martin Mortensen (22 år), Mads Christensen (22 år), Michael Tronborg (23 år), Kasper Jebjerg (21 år) og Thomas Guldhammer (19 år).

Det er således en tilfreds sportsdirektør Christian Andersen, der ser frem til at samle det nye hold med en gennemsnitsalder på 23 år til en spændende forlænget weekend 1.-3. december 2006, hvor rytterne skal igennem et spændende program!

Tilbage til toppenJulekalenderen: Dagens låge åbnes kl. 10.00


Feltet.dk har i samarbejde med Juhl Cycling (www.juhlcycling.dk) lavet en julekalender, som startede den 7. november. Hver dag vil der være 5 cykeltrøjer på auktion i 5 størrelser (1 Medium, 2 Large og 2 X-large) i dag er det en militæragtig trøje, som hedder CAMO cykeltrøjen.

Hver trøje sælges naturligvis på hver sin selvstændige auktion, dvs. at der hver dag frem til den 1. december vil åbne 5 auktioner.

Hver auktion vil starte fra 100 kr., men hvis du er helt sikkert på, at du bare må have en af trøjerne, så vil der være en "Køb nu pris" på 549,-. Hvis en bruger vælger at købe en af trøjerne med det samme, så vil auktionen blive afsluttet før tid, og der vil IKKE blive lavet en ny auktion på det pågældende produkt. Der vil IKKE blive lagt porto oveni auktionprisen.

Du finder auktionerne her: www.feltet.dk/auktion.

(Dagens trøjer findes nederst på siden).


Dagens trøje er:


Dagens auktioner starter den 10. november kl. 10.00 og afsluttes den 4. december kl. 20.00

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger