Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 10. oktober 2006

Feltet.dk korte - 10. oktober 2006

10. oktober 2006 06:200


- Team Barloworld: Vil køre på Pro Touren
- Wiesenhof: Skriver kontrakt med hollandsk sprinter
- Chocolade Jacques: Skriver kontrakt med Johan Coenen
- Gerolsteiner: Kontrakt med 21-årigt talent
- Lombardiet Rundt: Valverde kommer til start
- Bouygues Telecom: 30 ryttere på kontrakt i 2007
- Wiesenhof: Nye sponsorer og hovedkvarter
- Rabobank: Megatalent skifter fra Rabobank til Rabobank
- Franco Ballerini: Rolf Sørensen er for fed
- Discovery Channel: Vil ansætte Jan Ullrich
- Ag2R transfer nyt: 5 ind og 6 ud
- Paolo Bettini: Kører 6 dages løb med Zabel?
- Dick Pound: Kina er stor dopingleverandør
- Tom Boonen: Fanklub ophører
- Tour Down Under: Team CSC første hold på plads
- Shoppen: Prisfald Pro Cycling Manager 2006
- Shoppen: Køb 'Den ultimative udfordring'

De korte nyheder opdateres løbende


Team Barloworld: Vil køre på Pro Touren


Det britiske cykelhold Team Barloworld, der er en del af den kontinentale tour, går efter en plads på ProTouren i næste sæson. Holdets manager, italieneren Claudio Corti, lægger ikke skjul på, at Barloworld efter hans mening er klar til at bide skeer med de store hold i alle sæsonens ProTour-løb.

”Vi har i denne sæson leveret en masse fremragende præstationer. Mit hold er derfor supermotiveret på at arbejde endnu hårdere i vinter for at blive klar til 2007-sæsonen. Jeg håber derfor, at vi vil være i stand til at blive en del af ProTouren,” siger han.

Team Barloworld råder da også over ryttere, der flere gange har bevist, at de kan begå sig på Pro Tour-niveau. Blandt andet har holdets colombianske bjergrytter Felix Cardenas vundet en etape i både Touren og Vueltaen. Desværre for Barloworld må holdet dog fra næste sæson sige farvel til den tidligere verdensmester Igor Astarloa, der fortsætter hos Milram. Også italieneren Mauro Facci forlader holdet til fordel for Quick Step, mens danske Mads Christensen vender hjem til Team Designa Køkken. Med de flere afgange skulle der være plads på lønbudgettet til at erhverve ryttere, der kan hjælpe til med at opfylde holdets målsætning om en ProTour-plads i 2007.

Tilbage til toppenWiesenhof: Skriver kontrakt med hollandsk sprinter


Det tyske kontinentalhold Wisenhof-Felt fortsætter oprustningen forud for den kommende sæson. Senest har den hollandske rytter Stefan van Dijk skrevet kontrakt med det tyske mandskab.

Den 30-årige hollænder har været i professionel i seks år og har i denne periode vundet 27 sejre.

Tilbage til toppenChocolade Jacques: Skriver kontrakt med Johan Coenen


Chocolade Jacques har skrevet kontrakt med Johan Coenen. Den 27-årige rytter har kørt de seneste tre sæsoner for det belgiske kontinentalhold Unibet.com og har i denne sæson bl.a. vundet endagsløbet Boucles de l´Aulne.

Tilbage til toppenGerolsteiner: Kontrakt med 21-årigt talent


Tyske Team Gerolsteiner har skrevet kontrakt med den 21-årige Johannes Fröhlinger. Fröhlinger, der er født i Gerolsteiner, har allerede i denne sæson kørt flere løb for holdet som stagiaire. Her har han blandt andet en sjetteplads fra Drei-Länder-Tour (tidligere Hessen-Rundfahrt), og hans præstationer har gjort indtryk på team manager Hans-Michael Holczer.

"Jeg er glad for, at vi endnu engang har vundet kapløbet om et af de gode tyske talenter, for der var også andre tyske og internationale hold, som var interesserede i ham."

Fröhlinger, som nu har underskrevet en to-årig kontrakt med Gerolsteiner kørte tidligere som U23-rytter for franske FC Sarreguemines. "Jeg er vokset på med Gerolsteiner Mineralvand, og nu er jeg glad for at repræsentere min hjemegn i cykelsporten," siger han og fortsætter: "Jeg er nu den eneste på holdet, som har stående i min stambog, at jeg er 'en Gerolsteiner'.”

Tilbage til toppenLombardiet Rundt: Valverde kommer til start


Vinderen af ProTouren 2006 Alejandro Valverde kommer til start i årets sidste klassiker og ProTour løb på lørdag, hvor den italienske klassikeren Lombardiet Rundt køres. Det samme hold kører i øvrigt også torsdagens Giro del Piemonte.

Holdet kommer til at bestå af Vladimir Efimkin, Marco Fertonani, Iván Gutiérrez, Pablo Lastras, Mikel Pradera, Vicente Reynes, Joaquín Rodríguez samt altså Alejandro Valverde og vil blive ledet af sportsdirektør José Luis Jaimerena.

Tilbage til toppenBouygues Telecom: 30 ryttere på kontrakt i 2007


Det franske ProTour hold Bouygues Telecom har nu styr på holdet for 2007. Hele 30 ryttere har holdet på kontrakt, hvoraf 7 ryttere er nye på holdet. 2 ny-professionelle Julien Belgy og Dimitri Champion kommer ind på holdet. De øvrige 5 ryttere er Aurelien Clerc (Phonak), Nicolas Crosbie (Agritubel), Saïd Haddou (Auber '93), Erki Pütsep (Crédit Agricole) og Johann Tschopp (Phonak).

Hele holdet kommer dermed til at bestå af følgende ryttere:
Julien Belgy (Neo), Dimitri Champion (Neo), Aurelien Clerc (Phonak), Nicolas Crosbie (Agritubel), Saïd Haddou (Auber '93), Erki Pütsep (Crédit Agricole), Johann Tschopp (Phonak), Giovanni Bernaudeau, Olivier Bonnaire, Franck Bouyer, Laurent Brochard, Mathieu Claude, Stef Clement, Pierre Drancourt, Pierrick Fedrigo, Andy Flickinger, Xavier Florencio, Yohann Gene, Anthony Geslin, Vincent Jérome, Arnaud Labbe, Yoann Le Boulanger, Laurent Lefèvre, Rony Martias, Alexandre Pichot, Jérôme Pineau, Franck Renier, Didier Rous, Mathieu Sprick og Thomas Voeckler.

Tilbage til toppenTeam Wiesenhof- AKUD: Nye sponsorer og hovedkvarter


Det tyske kontinentalmandskab Team Wiesenhof mærker tilsyneladende ikke meget til krisen i den internationale cykelsport. For ikke så længe siden skrev de kontrakt med klassikerstjernen Steffen Wesemann, der kom fra T-Mobile, og nu har holdet netop sikret sig to nye store sponsorer samt et nyt hovedkvarter.

Messecenter Karlsruhe er én af sponsorerne. Der forhandles stadig mellem parterne, men forhandlingerne ser ud til at ende med et positivt resultat, idet Team Wiesenhof- AKUD allerede har bebudet, at holdets hovedkvarter fra næste sæson vil ligge i Karlsruhe.

Endelig afsluttede holdet i sidste måned forhandlingerne med det amerikanske cykelfirma Felt. Felt bliver ny navnesponsor, således holdet fra 1. januar 2007 kører under navnet Team Wiesenhof-Felt.

Tilbage til toppenRabobank: Megatalent skifter fra Rabobank til Rabobank


Robert Gesink skifter til den kommende sæson fra Rabobanks Continental Team til Pro Tour holdet. Hans kontrakt med det hollandske hold blev allerede forlænget med to år i juni måned.

Ifølge team manager Theo de Rooij er det tidlige skifte et resultat af den hurtige udvikling, der er sket med Gesink i løbet af de seneste måneder. “Robert er et ekstraordinært talent. Vi må være meget forsigtige med ham. Som en hollandsk bjergrytter, der kan være lige så hurtig som de bedste, må vi værdsætte ham højt. Hans udvikling går så hurtigt, så tiden er kommet til at han lærer gamet.”

Robert Gesink er bare 20 år, og kører I år sin første sæson hos Rabobank. Han er hollandsk juniormester i enkeltstart fra 2002 og 2004, og ved verdensmesterskaberne for juniorer i 2004 sluttede han på en ottendeplads i enkeltstarten og på en sjetteplads i linjeløbet. I denne sæson har han vundet både Settimana Ciclista Lombarda og Circuito Montañes, mens han blev toer i Tour de l’Avenir.

Tilbage til toppenFranco Ballerini: Rolf Sørensen er for fed


På lørdag den 14. oktober gør en række gamle gladiatorer fra tidligere tider de skrå brædder usikre, når de stiller op i Manchester Velodrome til begivenheden Manchester Revolution i England.

Man kunne kalde dem ”det toskanske kontingent”, da de alle er bosiddende i den smukke italienske provins. Og til og med i meget kort afstand fra hinanden.

Franco Ballerini (nuværende italiensk landstræner og tidligere Paris-Roubaix vinder), Silvio Martinello (vinder af et hav af 6 dages løb og nuværende teknisk direktør i det italienske cykelforbund), Andrea Tafi (tidligere Paris-Roubaix og Flandern Rundt vinder og nuværende feriepensionsindehaver), Max Sciandri (tidligere vinder af Giro del Lazio og World Cup løbet Leeds Classics og nuværende træner for det britiske cykelforbund) samt Rolf Sørensen (præsentation unødvendig) - stiller alle op på lørdag i Manchester. Formodentlig i kategorierne forfølgelsesløb og pointløb.

Cyclingnews.com spurgte Ballerini, hvordan han vurderer styrkeforholdet mellem ham selv og hans tidligere - og lejlighedsvis også nuværende - træningskammerater.

”Der er ikke tale om direkte rivalisering. Men denne her konkurrence i Manchester vil give os stof til masser af indbyrdes drillerier i måneds- ja måske årevis. Det vil afsløre, hvor elendige vi er blevet, og hvor grusom en sport, cykelsport er”, smilede Ballerini.

Af de fem ryttere, vurderer Ballerini, at Silvio Martinello sandsynligvis er den stærkeste. Han er også uden sammenligning den, der har mest baneerfaring. Længere nede af rangstigen placerer han sig selv, Tafi og Sciandri, som han under ét betegner som værende i ”meget god form”.

Rolf Sørensen er efter Ballerinis vurdering det svageste led:

”Han er ehh øhm - hvordan skal jeg sige det - den, der er mest kødfuld”, sagde Ballerini i et slet skjult dårligt forsøg på diplomati. ”Og det er egentligt paradoksalt, da han er den af os, der helt sikkert sidder længst på cyklen hver uge”.

Den italienske landstræner mener, at Sørensens ”kødfuldhed” kan tilskrives hans arbejde som medkommentator på TV, hvor der er alt for mange fristende presse buffeter fx under Tour de France.

Vi kan vel kun opfordre Sørensen til at forsvare Danmarks ære og lade benene tale.

Tilbage til toppenDiscovery Channel: Vil ansætte Jan Ullrich


Set i lyset af de seneste meldinger fra dels de spanske myndigheder, der har nedlagt forbud mod at anvende dokumentationsmateriale fra Operation Puerto, indtil hele sagen er færdigudforsket sandsynligvis i juni 2007 - og dels fra det schweiziske cykelforbund, der har vejet og fundet det indtil videre modtagne materiale for let og derfor ikke ser nogen problemer i at udstede i ny licens til Jan Ullrich for 2007 sæsonen - er der allerede klare interesser, der hellere end gerne vil have fingrene i den stærke tysker og tidligere tourvinder.

Cyclingnews.com fortæller i dag, at Johan Bruyneel skulle have givet Ullrich et tilbud om at lede tropperne næste år. Ullrichs manager, Wolfgang Strohband, benægter at der foreligger et konkret tilbud men siger samtidig, at Bruyneels interesse i Ullrich jo efterhånden er en offentlig hemmelighed.

Tilbage til toppenAg2R transfer nyt: 5 ind og 6 ud


Udover tilgangen af Nicolas Vogondy, som man kunne læse om i går på Feltet.dk, har det franske mandskab AG2R haft travlt med forhandlingerne på det sidste, skriver den belgiske avis Het Laatste Nieuws i dag.

Holdet har skrevet kontrakt med to neoprofs - Blaise Sonnery og Nicolas Rousseau. Derudover skifter italieneren Rinaldo Nocentini fra Acqua e Sapone til AG2R samtidig med, at schweiziske Martin Elmiger kommer fra Phonak. Endelig er der netop skrevet kontrakt med esteren René Mandri fra det kontinentale Auber 93 mandskab.

Teoretisk set er det stadig muligt, at Francisco Mancebo, der faldt i nettet i forbindelse med Operation Puerto sagen, kan vende tilbage til AG2R, men i praksis vil det iflg. Manager Vincent Lavenu på ingen måde kunne komme på tale. AG2R betaler stadig fuld løn til Mancebo.

Udover Mancebo forlader yderligere 5 ryttere holdet: De to litauere Tomas Vaitkus og Erki Putsep, de to spaniere Inigo Chaurreau og Mikel Astarloza samt irlænderen Mark Scanlon.

Tilbage til toppenPaolo Bettini: Kører 6 dages løb med Zabel?


Den nybagte verdensmester - og hans værste konkurrent i Salzburg, Erik Zabel - kan måske ses sammen på 6 dages banerne her til vinter, fortæller bicirace.com.

”Erik har spurgt, om jeg vil køre et løb sammen med ham. Han er jo meget stærk på banen, så det kunne være spændende”, siger Bettini.

Den 32 årige verdensmester har allerede lavet en 6 dages aftale med den rutinerede banerytter Marco Villa, men den udelukker ikke, at Bettini og Zabel også danner par ved én eller flere lejligheder. Helt aktuelt tales der om enten Grenoble fra den 26. til den 31. oktober eller Monaco fra den 9. til den 14. november.

Tilbage til toppenDick Pound: Kina er stor dopingleverandør


Formanden for WADA, World Agency Against Doping, den canadiske advokat Dick Pound, har netop været på et fire dages besøg i Kina, der som bekendt er arrangør af de olympiske lege i 2008.

Under sit besøg beskyldte han offentligt Kina for at være en del af ”en gruppe af lande”, der eksporterer og forhandler ulovlige præstationsfremmende midler til andre lande, fortæller Sportwereld.be i dag. Hvilke andre lande, Pound havde i kikkerten, ville han ikke udtale sig om.

Der forlyder pt. ikke noget om, hvorledes Pounds kinesiske værter har reageret på hans beskyldninger.

Tilbage til toppenTom Boonen: Fanklub ophører


Tom Boonens fanklub i hjembyen Balen, ”Brostens-æderne”, har besluttet at nedlægge sig selv. Klubledelsen vil næste uge udsende et brev til de ca. 1000 medlemmer med en nærmere forklaring på den pludselige beslutning.

Iflg. de wielersite.net skal forklaringen søges i et sammenstød mellem klubmedlemmer og Boonens far, André Boonen, efter afslutningen på Eneco Tour

Tilbage til toppenTour Down Under: Team CSC første hold på plads


Når Tour Down Under den 16. januar til næste år åbner 2007 sæsonen, er det danske Team CSC hold med på startstregen og med Stuart O´Grady i spidsen. Dette offentliggjorde løbets arrangør i dag, til stor glæde for Turist minister, Jane Lomax-Smith, som mener, det er et stort kup for løbet, at verdensbedste cykelhold stiller til start.

”Vi er glade for, at vinderen af den første Tour Down Under, vender tilbage til løbet med et stjernehold. Jeg forventer at Stuart vil kæmpe med om sejren, for at forsvare sine sejre fra 1999 og 2001.”.

Scott Sunderland bliver sportsdirektør i løbet, og vil foruden O´Grady, sikkert også have Luke Roberts og den nye Matthew Goss med holdet.

Tilbage til toppenShoppen: Prisfald Pro Cycling Manager 2006


Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.

Hovedfeatures
- 50 hold, flere end 1200 ryttere og 465 forskellige 3D løb/etaper
- Mere realistiske løbsomgivelser
- Nye scenerier med rundkørsler, broer, tunneller…
- Nye tilskueranimationer, forskellige ryttertyper ...
- Nye løbskameraer: helikopter, motorcykel, målstreg ...
- Optag et løb fra start til slut og se gentagelsen sammen med vennerne
- Nyt, forenklet gameplay til både individuel tidskørsel og holdtidskørsel
- Flere løbsoplysninger under løbet om hold, ryttere, grupper, løbsprofiler ...
- Nye mål, nye konditions- og træningsprogrammer
- Ruterne i de større løb ændrer sig fra sæson til sæson
- Nyt læreprogram, så du kan lære om spillet og løbstaktik
- Ny mere aggressiv Al i tur mode og nye dristige løbstaktikker

Spillets vejledende udsalgspris er 369,- uden fragt.

Bemærk Feltet.dks pris på 299,- er incl. spillet, fragt og ekspeditionsgebyr.


BESTIL HER

Tilbage til toppenShoppen: Køb 'Den ultimative udfordring'


Gennem de sidste 3 år har Grace Production fulgt den herboende amerikaner Chris Macdonald under hans forberedelser til verdens hårdeste sportsbegivenhed Race Across America.

Grace Production var med, da starten gik i San Diego og fulgte det dramatiske løb fra kyst til kyst. Det er der kommet en 66 minutters dokumentarfilm ud af.

Bestil her

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Cro Race(2.1) 26/09-01/10

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger