Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 11. juli 2006

Feltet.dk korte - 11. juli 2006

11. juli 2006 06:550


- Tom Boonen: Forbereder sig på ikke at køre VM
- Gadeløb: Team CSC ryttere til start i Silkeborg og Hadsten
- Gadeløb: Høj kører både i Silkeborg og Hadsten
- Johan Museeuw: Præsenterer revolutionerende ny ramme
- GP de Dourges: Sjetteplads til Thomas Kristensen
- Python Pro: Åbner restlager salg på nettet
- Pro Cycling Manager 2006: Udkommer i dag
- Shoppen: Drømmeholdet - historien om CSC (Ny udgave)

De korte nyheder opdateres løbende


Tom Boonen: Forbereder sig på ikke at køre VM


Frustrationerne over ikke at kunne få det til at klappe i Touren, gør nu, at Boonen begynder at indstille sig på, at sæsonen kan slutte tidligere, end han havde planlagt. Måske kan det være, at han ikke kan forsvare sit verdensmesterskab.

”Efter Touren vil jeg køre nogle kriteriums, derefter Tour de Benelux og Vueltaen, som forberedelse til Verdensmesterskaberne,” udtalte Boonen i søndags i følge Eurosport, inden han fortsatte, ”Men hvis jeg ikke har fået energien tilbage, så stopper jeg min sæson og vil ikke forsvare mit verdensmesterskab i Salzburg.”

Tilbage til toppenGadeløb: Team CSC ryttere til start i Silkeborg og Hadsten


Jakob Piil er også med, når den store startkanon bliver skudt af i Silkeborg og Hadsten. For arrangørerne bag løbet er det et sjældent besøg, idet Jakob ikke har kunnet få gadeløbene passet ind i sit program de tidligere år. Det er således første gang kan deltager i Grand Prix Jyske Bank og første gang i flere år, at han skal køre i Hadsten.

Efter et forår med langt mellem resultaterne og en del uheld er Piil nu klar til en stor afslutning på 2006 sæsonen, og det er således en top motiveret cykelrytter, som publikummet vil opleve i de to gadeløb, lyder det fra Jakob Piils manager Jens Veggerby.

Med sig har Piil en anden Team CSC rytter. Unge Matti Breschel kommer med hele sit talent og er klar til at kæmpe for CSC sejr i begge løbene.

Decoplant Grand Prix i Hadsten køres den 26. juli 2006
Grand Prix Jyske Bank i Silkeborg køres den 27. juli 2006

Tilbage til toppenGadeløb: Høj kører både i Silkeborg og Hadsten


Gerolsteiners danske humørbombe Frank Høj er med, når gadeløbene om godt og vel 14 dage køres i henholdsvis Hadsten og Silkeborg.

Høj var også med i begge løb i 2005 dog uden at gøre det store væsen af sig, hvorfor han håber at han i år kan ”sætte” sig på mindst et af dem. Franks egen vurdering er, at det skal være til Grand Prix Jyske Bank i Silkeborg, da ruten her ligger bedre til den store rytter. Tidligere har Frank jo også udtalt, at Decoplant Grand Prix i Hadsten er verdens ledeste gadeløb naturligvis med direkte henvisning til den 7% stejle Søndergadebakke midt på ruten.

Frank er altid en positiv og munter rytter at have med på startlisten, og arrangørerne glæder sig også til at præsentere ham for publikum i Hadsten og Silkeborg.

Tilbage til toppenJohan Museeuw: Præsenterer revolutionerende ny ramme


Den gamle klassikerveteran er, ligesom det meste af den professionelle cykelverden, også i Frankrig i øjeblikket, og i går præsenterede han på vinslottet Soussans-Margaux en prototype på en helt ny type cykelramme, som han i fremtiden har tænkt sig at udbygge til en større kollektion og bringe på markedet, fortæller Sportwereld.be i dag. Det enestående aspekt ved rammen er, at den ikke udelukkende er bygget af carbon.

Rammen er lettere og stivere end de fleste nuværende carbonmodeller, og består af carbon, kulstof og - hold lige godt fast - hør! Og da der rent faktisk er mangel på carbon på markedet pt., så kan dette være en løsning, mener Museeuw.

Rammen produceres hos virksomheden IPA, der også producerer rammer for Colnago. Designet, med Museeuws ”Løven af Flandern”- logo indarbejdet, er udført i Italien af Roberto Bellato.

I år vil Museeuw bringe en spinningmodel på markedet. Næste år følger to yderligere modeller.

Tilbage til toppenGP de Dourges: Sjetteplads til Thomas Kristensen


Førsteårs senior rytteren Thomas Kristensen (Team GLS) hentede i går en flot sjetteplads i kategori 1.2 løbet GP de Dourges i Frankrig. Kristensen var med en 12 mands gruppe hjem. Danske Michael Tronborg (CC Differdange) sad også med i gruppen og kom ind på en 11. plads.


Resultat
1 Markus Eichler (Ger) Team Regiostrom-Senges 3.55.48
2 Joel Pearson (Aus) Côtes d'Armor Cyclisme
3 Sébastien Six (Fra) Multisoprt Quevaucamps
4 Thierry de Groote (Bel) Jartazi
5 Stéphane Bonsergent (Fra) Bretagne-Jean Floc'h
6 Thomas Kristiansen (Den) Team GLS
7 Jeroen Boelen (Ned) Procomm-Van Hemert
8 Vytautas Kaupas (Ltu) Jartazi
9 Grzeogrz Kwiatkowski (Pol) VC Roubaix
10 David Lelay (Fra) Bretagne-Jean Floc'h

Tilbage til toppenPython Pro: Åbner restlager salg på nettet


Python Pro indfører noget helt nyt på PythonPro.com deres egen webshop, hvor det er muligt at købe meget billige cykeldele. Webshoppen er udviklet af firmaet, som står bag også står bag Feltet.dk.

Ideen med denne Webshop er, at Python Pro via webshoppen kan sælge, hvad de måtte have af restvarer og demoudstyr til stærk nedsatte priser. Alle varerne i webshoppen er 100% nye og ubrugte (og sælges med normal garanti i henhold til købeloven), men kan have været brugt til udstilling, eller eventuelt er det bare en rest Python Pro har tilbage.

Produkterne på Python Pros webshop sælges kun til kunder i Danmark, Norge og Sverige.

Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes:
- 8 stk. komplette DK03GA cykler med Ultegra til kun kr. 8.990,00
- Pakke med 8 stk. racerslanger til kun kr. 99,00
- 1 par Python Pro bibs rød/hvid/sort til kun kr. 149,00

Men kig ind hver uge - der kommer hele tiden nye restvarer på shoppen.

Du finder webshoppen på www.pythonpro.com

Tilbage til toppenPro Cycling Manager 2006: Udkommer idag


Du kan købe Pro Cycling Manager 2006 igennem Feltet.dk til 328,- incl. porto, levering m.m. Når spillet er kommet i dag og den vejledende udsalgspris vil være 369,-

Du bestil på www.feltet.dk/shop


Om Pro Cycling Manager 2006
Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.

I Pro Cycling Manager får du ansvaret for et topprofessionelt cykelhold. Du hyrer og fyrer ryttere, du træner dem og holder nøje øje med deres form. Du finpudser dem til de store begivenheder (forårets og efterårets klassikere; Italien Rundt, Frankrig Rundt og Spanien Rundt osv.) samt hundreder af andre løb gennem flere sæsoner. Du styrer rytterne i realtid, 3D løb, ned til deres mindste bevægelser: angreb, kontraangreb, sprint, skiftevise føringer ... Du styrer det hele, men har du også det, der kræves for at blive en succesrig professionel sportsdirektør for et cykelhold?


Hovedfeatures
- 50 hold, flere end 1200 ryttere og 465 forskellige 3D løb/etaper
- Mere realistiske løbsomgivelser
- Nye scenerier med rundkørsler, broer, tunneller…
- Nye tilskueranimationer, forskellige ryttertyper ...
- Nye løbskameraer: helikopter, motorcykel, målstreg ...
- Optag et løb fra start til slut og se gentagelsen sammen med vennerne
- Nyt, forenklet gameplay til både individuel tidskørsel og holdtidskørsel
- Flere løbsoplysninger under løbet om hold, ryttere, grupper, løbsprofiler ...
- Nye mål, nye konditions- og træningsprogrammer
- Ruterne i de større løb ændrer sig fra sæson til sæson
- Nyt læreprogram, så du kan lære om spillet og løbstaktik
- Ny mere aggressiv Al i tur mode og nye dristige løbstaktikker

Spillet vejledende udsalgspris er 369,- uden fragt og udkommer den 11. juli 2006. Feltet.dk vil udsende spillet, så de brugere, der har forudbestilt spillet får spillet med posten den 11. juli.

Bemærk Feltet.dks pris på 328,- er incl. spillet, fragt og ekspeditionsgebyr.

Pris: 369.00 kr
Tilbudspris: 328.00 kr


Tilbage til toppenShoppen: Drømmeholdet - historien om CSC (Ny udgave)


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Women's Tour(2.WWT) 06/06-11/06

Grosser Preis des Kantons...(1.1) 09/06

Course de la Paix GP Jese...(2.NCUP) 08/06-11/06

Asiatiske mesterskaber(CC) 07/06

Grosser Preis des Kantons...(1.1) 09/06

Tour de Suisse(2.UWT) 11/06-18/06

Elfstedenronde Brugge(1.1) 11/06

La Route d'Occitanie(2.1) 15/06-18/06

Tour de Suisse Women(2.WWT) 17/06-20/06

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger