Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 11. september 2006

Feltet.dk korte - 11. september 2006

11. september 2006 08:050


- Tryptique de Barrages: Chris Anker i klemme
- Stuart O´Grady: Tror på VM succes
- Tom Boonen: Ekstremt tilfreds med VM hold
- Lars Bak: Klar og ikke klar til VM
- Floyd Landis: Jeg skal vinde Touren igen
- Discovery Channel: Offentliggør snart flere nye ryttere
- VM: Voigt med på Tysk hold
- Fabrizio Guidi: For ung til at stoppe
- Fränk Schleck: Tilbage på cyklen
- Kurt Asle Arvesen: Bliv nu voksne!
- Belgien: VM ryttere udtaget
- Jan Svorada: Stopper på søndag
- Gilberto Simoni: Vinder på mountainbike
- ProTouren: Team CSC i hård jagt
- Michael Rich: Indstiller karrieren
- Robbie McEwen: klar til VM
- Bjarne Riis: T-Mobile begik regelbrud
- Feltet.dk: Sælg og køb brugt udstyr!

De korte nyheder opdateres løbende


Tryptique de Barrages: Chris Anker i klemme


Efter sin meget flotte præstation på 1. etape af det store belgiske UCI 2.2 etapeløb Tryptique de Barrages for U23-ryttere, var der lagt op til en spændende enkeltstart søndag formiddag.

Iført løbets bjergtrøje skulle Chris Anker Sørensen realistisk forsøge at forsvare sin podieplacering på løbets enkeltstart. Velvidende at enkeltstart ikke er hans stærkeste side, var håbet dog tilstede idet hans form p.t. er rigtig god!

Chris Anker Sørensen kørte også en rigtig flot enkeltstart, men i forhold til specialisterne tabte han dog så meget tid at han efter enkeltstarten var røget ned på en 4. plads i klassementet.

Resultat af 2. etape - 14,7 km enkeltstart:
1 Jos Van Emden (Ned) Rabobank - 17.25
2 Tom Stamsnijder (Ned) Rabobank +0.32
3 Kristof Goddaert (Bel) NHT CT Tielen +0.38
4 Huub Duyn (Ned) Rabobank +0.42
5 Kristof Vandewalle (Bel) Wielergroep Beveren 2000 +0.43
13 Chris Sørensen (Den) Team Designa Kokken +1.21
35 Andreas Frisch (Den) Team Designa Kokken +1.54

Løbets 3. og sidste etape på 112,4 km blev for Chris Anker Sørensens vedkommende et forsvar af bjergtrøjen og den samlede 4. plads - i stedet for et angreb på podiet. Rabobank sad meget tungt på etapen og kun med hjælp fra en uselvisk og hårdt arbejdende Andreas Frisch lykkedes det for den ellers godt kørende Chris Anker Sørensen at forsvare bjergtrøjen og 4. pladsen i løbet.

Resultat af 3. etape - 112,4 km:
1 Maikel Paas (Ned) NHT CT Tielen - 2.50.13
2 Herberts Pudans (Lat) CT Rietumu Bank-Riga
3 Kristof Vandewalle (Bel) Wielergroep Beveren 2000
4 Jonas Decouttere (Bel) CT De Lombarden +0.25
5 Gonzalo Rabunal Rios (Spa) Spain National Team
18 Chris Sørensen (Den) Team Designa Kokken 0.57
64 Andreas Frisch (Den) Team Designa Kokken

Samlet slutstilling:
1 Jos Van Emden (Ned) Rabobank - 7.34.05
2 Tom Stamsnijder (Ned) Rabobank +0.18
3 Huub Duyn (Ned) Rabobank +0.21
4 Chris Sørensen (Den) Team Designa Kokken +1.02
5 De Baat Arjen (Ned) Rabobank +1.12
30 Andreas Frisch (Den) Team Designa Kokken +8.03

Slutstilling i Bjergkonkurrencen
1 Chris Sørensen (Den) Team Designa Kokken - 31 pts
2 Alexey Kunshin (Rus) Russian National Team - 22
3 Kristof Vandewalle (Bel) Wielergroep Beveren 2000 - 19

Med Rabobank-ryttere på løbets 1., 2., 3., 5. og 6. plads - så var det trods alt en rigtig flot præstation af Chris Anker Sørensen at blive nr. 4 i det stærkt besatte felt - og ikke at forglemme, fantastisk at han kunne erobre løbets bjergtrøje!

Alt i alt tyder det på at Chris Anker er i VM form...

Tilbage til toppenStuart O´Grady: Tror på VM succes


Stuart O´Grady har modsat en lang række rytterne med ambitioner til næste uges VM linjeløb i Salzburg valgt at køre Vuelta a Espana til ende. Men det er ikke fordi Team CSC rytteren ikke tror på succes i Østrig.

”Jeg er her for hjælpe Carlos. Det vigtigste er at få ham på podiet. Derefter har jeg en uge til at komme mig til verdensmesterskaberne. Jeg mener det er nok tid til at blive klar,” siger han til CSC.com.

Den australske rytter mener endda, at ruten passer godt til hans kvaliteter.

”Jeg mener at ruten er for hård til sprinterne. Den passer bedre til ryttere som Bettini og Vinokourov. Efter et løb på 260 kilometer passer en så hård rute bedre til mig,” lyder O´Gradys vurdering.

Tilbage til toppenTom Boonen: Ekstremt tilfreds med VM hold


”Jeg er ekstremt tilfreds med det belgiske VM hold. Holdet er meget stærk og har den rette balance. Seks af rytterne er fra den samme generation og vi har kendt hinanden, siden vi var børn. De tre andre, Baquet, Hoste og Hulsmans er alle ryttere med stor erfaring. Vi har ryttere, som passer til alle typer løbsudvikling, hvilet er et godt mix,” udtaler den nuværende verdensmester.

Modsat sidste år, hvor Boonen først på de sidste meter fik kørt sig frem til spurten, tror Boonen, at årets rute gør, at han skal have flere ryttere omkring sig.

”Årets rute er svære end sidste år. Det vil være vigtigt at have holdkammerater omkring sig på de sidste kilometer, for at tage kontrol hvis/når det bliver nødvendigt.”

Med det stærke hold i ryggen er Boonen et skridt nærmere et titelforsvar.

Tilbage til toppenLars Bak: Klar og ikke klar til VM


Den tidligere danske mester Lars Bak skal køre VM linjeløbet, men CSC-rytteren fik faktisk også tilbuddet om at køre VM enkeltstarten, men takkede nej.

”Lars Bonde ringede faktisk også spurgte, om jeg var interesseret i at køre VM enkeltstarten, men jeg sagde pænt nej tak. Jeg vil hellere gennemføre Vueltaen og så køre VM linjeløbet. Enkeltstarten er blot 3 dage efter Vueltaen slutter, og det vil være meget svært at være klar til VM enkeltstarten, man kan også se at flere af enkeltstartsrytterne, som satser på VM enkeltstarten, allerede er begyndt at udgå af Vueltaen. Jeg har hele tiden sagt, at jeg gerne vil gennemføre Vueltaen,” forklarer Lars Bak til Feltet.dk.

Lars Bak skal dog køre VM, da han er udtaget til VM-linjeløbet, hvilket silkeborgenseren glæder sig over.

”Det er altid dejligt at repræsentere sit land. Jeg synes faktisk også, at vi har et rigtigt stærkt hold med Jakob Piil, Nicki Sørensen samt mig selv. Hvad jeg har hørt, så er ruten ret kuperet, og det kan godt blive et godt VM også med danske briller. Jeg håber i hvert fald på at have gode ben, og så må vi se, hvordan det går. Det handler naturligvis om at ramme dagen. VM er også et løb på 270 km, og det er altså ekstrem langt, der sker ikke et eller andet med kroppen, når man kommer ud over 220 km,” tilføjer Lars Bak med et smil på læben.

Tilbage til toppenFloyd Landis: Jeg skal vinde Touren igen


Selv om anklagerne fyger om hovedet på årets omstridte Tour de France-vinder, bliver Floyd Landis ved med at bedyre sin uskyld, og han håber, at han får chancen for at vinde Touren igen.

”Jeg bliver nødt til at vinde igen, så jeg kan fejre sejren på den måde, der var meningen,” siger Landis til Lancaster Intelligencer Journal.

Amerikaneren forbereder lige nu sit forsvar og vil sammen med sin advokat forsøge at bevise, at der er sket flere fejl i testningen af Landis. Den tidligere Phonak-rytter får formentligt sin sag prøvet i december eller januar, og Landis tror stadig på, at hans navn til sidst bliver renset.

”Jeg er selvtillidsfuld. Det skal helt sikkert nok ende godt. For det første er jeg sikker, fordi jeg ved, at jeg er uskyldig. For det andet skal miseren nok blive opklaret, hvis jeg - som jeg er blevet fortalt - får en retfærdig høring,” fortæller Landis til Phillidelphia Inquierer.

Tilbage til toppenDiscovery Channel: Offentliggør snart flere nye ryttere


Der sker rigtig store forandringer på Discovery Channel forud for den kommende sæson. Så store forandringer, at team-manager, Johan Bruyneel, betegner dem de største forandringer i holdets historie.

Det står allerede på nuværende tidspunkt klart, at ni ryttere forlader det amerikanske mandskab. Den dobbelte Giro d´Italia vinder Paolo Savoldelli, samt Benoit Joachim skifter til det nye kasakhiske Astana-mandskab. Manuel Beltran skifter til Liquigas, hvor han skal være det italienske mandskabs kaptajn i Vuelta a Espana. Ligeledes sker der store forandringer i truppen til forårsklassikerne. Nummer to i Flandern Rundt, Leif Hoste, skifter sammen med Jurgen van den Broeck til Davitamon-lotto, mens Roger Hammond har skrevet kontrakt med T-Mobile. Sprinteren Max van Heeswijk skifter til hollandske Rabobank, mens den rutinerede Vjateslav Ekimov helt stopper sin aktive karriere. Endelig har José Azevedo valgt at tage sin sidste sæson som professionel i hjemlandet Portugal på det nye Benfica-mandskab. Erstatningerne er dog på vej.

”Vi får Levi (Leipheimer, red.), (Sergio, red.) Paulinho og (Thomas, red.) Vaitkus til holdet. Der vil snart komme flere nye navne,” lover team-manager Johan Bruyneel i et stort interview med Velonews.com.

Det lader dog ikke til, at den belgiske team-manager er på udkig efter flere store stjerner til holdet. Holdet har i Levi Leipheimer fundet sin kaptajn til Tour de France og man har store forhåbninger til den unge Janez Brajkovic.

”Hvis vi ser på Levi, så er han en kandidat til podiet. Han har været en del gange i top-10 i Touren og har vundet Dauphiné (Libéré, red.) og Tyskland Rundt. Han er helt klart en klassementrytter. Samtidig er han amerikaner, han kender holdet og han har været på holdet. Han har arbejdet hårdt for at nå til, hvor han er lige nu. For os var det et naturligt valg,” fortæller Johan Bruyneel.

Det er dog samtidig tydeligt, at Johan Bruyneel håber, at Brajkovics potentiale rækker endnu længere. ”Det er rart at have en stor mester og vinde en masse løb, men det er også rart at have en ung rytter på holdet. Give ham en masse energi og bringe ham til, hvor vi håber han kan nå. Tilfredsstillelsen er en anden. Han har stadig lang vej endnu, men vi håber, at han kan udvikle sig bid for bid, men han har potentiale til noget stort i fremtiden,” lyder det fra Bruyneel om den unge slovener.

Foruden de tre nævnte ryttere står det klart, at Uros Murn (Phonak) skifter til det amerikanske mandskab, ligesom man har skrevet kontrakt med nyprofessionelle Gianni Meersman.

Tilbage til toppenVM: Voigt med på Tysk hold


Som forventet blev Team CSCs Jens Voigt i dag udtaget til VM i linieløb. Den tyske landstræner har udtaget et stærkt hold, som kan være med, uanset hvordan løbet udvikler sig.

Udover Voigt er følgende otte ryttere udtaget. Stefan Schumacher, Sebastian Lang, Erik Zabel, Fabian Wegmann, David Kopp, Andreas Klöden, Linus Gerdemann, Matthias Kessler og Patrick Sinkewitz.

Både Klöden og Lang skal udover linieløbet også køre enkeltstarten.

Tilbage til toppenFabrizio Guidi: For ung til at stoppe


Den 34-årige Phonak rytter viste i det netop overståede Tour de Pologne, at han stadigvæk kan levere resultater. Derfor håber han også, at han kan få lov til at fortsætte karrieren på et andet hold. ”Jeg leverer resultater. Nu vil jeg tage en snak med min manager inden de kommende løb. Igen og igen hører jeg, at jeg er for gammel, men jeg syntes, at jeg bliver yngre for hvert år der går. Den succes jeg har haft i år, er med til at motivere mig til at fortsætte,” udtaler Guidi til holdets hjemmeside.

Guidi har dog allerede lagt planer om hvad der skal ske efter cyklingen slutter. ”Jeg vil gerne studere, men jeg kan godt vente fem eller ti år med det…”

Phonak holdet kørte flot i Polen og det ærgrer Guidi at holdet stopper efter denne sæson. ”Hele holdet kørte et godt løb. Det er et professionelt og seriøst hold, som fortjener at få lov til at fortsætte.”

Guidi mangler nu kun at køre tre løb i denne sæson, Paris-Bourges, Paris-Tours og Tour de Piemont.

Tilbage til toppenFränk Schleck: Tilbage på cyklen


For en uge siden måtte Team CSCs Fränk Schleck kort før Tour de Pologne melde afbud, grundet at han i dagene op til løbet havde haft diarre og opkastninger. Nu er Schleck dog klar til at køre igen, og holdet har udtaget ham til Hessen Rundfart, som starter på onsdag og slutter på søndag.

Dermed er han forhåbentlig klar til at være Team CSCs es i efterårets endagsklassikere, Züri Metzgete og Lombardiet Rundt.

Tilbage til toppenKurt Asle Arvesen: Bliv nu voksne!


Kurt Asle Arvesen prøver nu at henstille til, at Mads Kaggestad og Gabriel Rasch stopper deres interne kamp i den norske presse, efter at Rasch fik tildelt den sidste plads på det norske hold på bekostning af netop Kaggestad. Arvesen mener rent ud sagt, at de skal se at blive voksne.

Helt skidt har debatten ifølge Arvesen dog ikke været. ”Måske dette er det, som skal til for at løfte cykelsporten i Norge endnu et skridt. Engagere pressen, folk og dermed få mere blæst om sporten. Jeg har aldrig hørt om en offentlig debat, over hvem som skal til VM i bueskydning, så tak drenge. Dette er godt stof. Men nu er spillet over, så det er tid til at begrave stridsøkserne,” skriver Arvesen på sin hjemmeside.

Tilbage til toppenBelgien: VM ryttere udtaget


Landstræner Carlo Bomans har netop på cyclingnews.be offentliggjort navnene på de ryttere, han har udtaget til at deltage i VM i Østrig om ca. 14 dage.

Stijn Devolder og Leif Hoste bliver de belgiske repræsentanter på enkeltstarten. Og Tom Boonen får hjælp til at forsvare sin titel fra Madrid af et hold, der består af: Serge Baguet, Philippe Gilbert, Kevin Hulsmans, Nick Nuyens, Jurgen Van Goolen og Johan Vansummeren.

Bjorn Leukemans, Thierry Marichal, Kevin Van Impe, Geert Verheyen og Frederik Willems er udtaget til reservebænken.

Tilbage til toppenJan Svorada: Stopper på søndag


Tjekken Jan Svorada kører sit sidste løb på søndag, når han stiller op i den 61. udgave af det 262 kilometer lange Praag-Karlovy Vary-Praag, fortæller Het Laatste Nieuws.

Svorada er nu 37 år og har 77 professionelle sejre at se tilbage på, siden han i 1991 debuterede for Colnago. Derefter kørte han for mandskaber som Lampre, Panaria og Mapei. Sidste år kørte han for det tjekkiske mandskab ED System - ZVVZ og blev blandt andet tjekkisk mester.

Blandt hans mange sejre er fx 3 etaper i Tour de France, 5 etaper i Giro d’Italia og 3 etaper i Vuelta a Espana

Tilbage til toppenGilberto Simoni: Vinder på mountainbike


Den gamle Giro vinder har tilsyneladende mange talenter. Og da hans cykelsponsor Scott foreslog ham at køre en serie af mountainbike konkurrencer, var han ikke sen til at slå til. I går vandt han sit første løb, da han kom først over målstregen i det 18. Rampilonga i Val di Fassa, der ligger i hans hjemegn Trentino.

På Simonis mountainbike kalender står desuden en række yderligere løb herunder de italienske mesterskaber i mountainbike.

Tilbage til toppenProTouren: Team CSC i hård jagt


Det er ikke kun på de spanske landeveje at Team CSC og Caisse d’Epargne i øjeblikket udkæmper en hård kamp. Også på den officielle ProTour holdrangliste ligner det en kamp, som først bliver afgjort når sæsonens sidste endagsløb er kørt.

Efter Tour de Pologne sluttede i går fører Team CSC nu med 11 point ned til det spanske hold og med 18 point ned til Rabobank på tredjepladsen. Og det bliver mellem disse tre hold det hele skal afgøres. Som det ser ud lige nu i Vueltaen, vil Team CSC efter Vueltaen føre holdranglisten med 7 point ned til Caisse d’Epargne og med 21 point ned til Rabobank.

Dermed skal Team CSC holdet køre godt i årets sidste tre endagsløb, Züri Metzgete, Paris-Tours og Giro di Lombardia, hvis de vil forsvare sejren for sidste år.


Officiel holdrangliste
1.Team CSC317
2.Caisse d'Epargne-Illes Balears306
3.Rabobank299
4.Discovery Channel Pro Cycling Team275
5.Phonak Hearing Systems267


Feltet.dks holdrangliste
1.Team CSC642
2.Lampre-Fondital484
3.Rabobank481
4.Discovery Channel Pro Cycling Team468
5.Quick Step - Innergetic433


Sejre på ProTour - 2006
1.Team CSC20
2.Quick Step16
3.Gerolsteiner14
4.Rabobank12
5.Davitamon - Lotto10


Individuelle rangliste
1. Alejandro Valverde - Caisse d'Epargne-Illes Balears 214
2. Cadel Evans - Davitamon-Lotto 162
3. Alessandro Ballan - Lampre-Fondital155
4. Tom Boonen - Quick Step-Innergetic154
5. Fränk Schleck - Team CSC150
6. Ivan Basso - Team CSC138
7. Stefan Schumacher - Gerolsteiner133
8. Christophe Moreau - AG2R Prevoyance118
9. George Hincapie - Discovery Channel117
10. Levi Leipheimer - Gerolsteiner114
14. Thor Hushovd - Credit Agricole100
19. Fabian Cancellara - Team CSC91
26. Jens Voigt - Team CSC75
33. Carlos Sastre - Team CSC69
36. Karsten Kroon - Team CSC60
96. Inigo Cuesta - Team CSC15
97. Jakob Piil - Team CSC 15
100. Michael Rasmussen - Rabobank14
107. Stuart O'Grady - Team CSC10
115. David Zabriskie - Team CSC9
150. Bobby Julich - Team CSC4
172. Volodymir Gustov - Team CSC2
190. Kurt-Asle Arvesen - Team CSC1

* Listerne er opdateret efter Tour de Pologne og 15. etape af Vuela a Espana.

Her finder du hele ProTour statistikken: Pro Tour statistik 2006 - ranglisten er opdateret efter 3. etape af Eneco Tour.

Tilbage til toppenMichael Rich: Indstiller karrieren


Efter ni år som professionel cykelrytter har tyskeren Michael Rich besluttet at lægge hjelmen på hylden og sætte cyklen i garagen.

”Hvis der ikke sker noget uventet, bliver dette min sidste store optræden,” sagde den 36-årige tempospecialist søndag før starten på Nürnberger Altstadtrennen.

Gerolsteiner-rytteren kan se tilbage på en glorværdig karriere, der indbragte ham ikke mindre end fem tyske mesterskaber i enkeltstart; den seneste i 2005. Blandt hans andre triumfer er også tre samlede sejre i Bayern-Rundfahrt samt olympisk guld i 100 km-holdløb ved OL i Barcelona i 1992.

Tilbage til toppenRobbie McEwen: klar til VM


Den lille australske sprinter, Robbie McEwen er klar til VM. Beslutningen kom efter han vandt Paris-Brussels, hvor han blandt andet slog Tom Boonen i spurten. ”I fredags besluttede jeg at køre VM. Jeg har sendt en SMS til den australske landstræner, så han ved det. Denne sejr er en god forberedelse til VM,” udtaler en tydeligt tilfreds McEwen til Eurosport.

”Efter Touren har jeg taget det med ro, men nu er min form god igen.” i sær det at slået Boonen betyder meget for McEwen. ”Det er fantastisk at slå Boonen. Det er altid specielt.”

Tilbage til toppenBjarne Riis: T-Mobile begik regelbrud


Den danske team-ejer Bjarne Riis er stærkt utilfreds med T-Mobiles fremgangsmåde, da de forsøgte, at hente Team CSCs tyske stjernerytter, Jens Voigt, til holdet. Det er ifølge UCIs regler er det ikke tilladt at forhandle med en rytter, der allerede har kontrakt for den kommende sæson og Jens Voigt nuværende kontrakt med Team CSC gælder også for 2007.

Den nye ledende sportsdirektør hos T-Mobile, Brian Holm, udtalte ellers forleden til DR, at det var Jens Voigt, der henvendte sig til det tyske mandskab, men det afviser den tyske rytter selv overfor B.T.

”Det var dem, der kom til mig. Ikke den anden vej rundt. Jeg informerede Bjarne Riis om det, så han ikke skulle læse om det i aviserne,” siger Jens Voigt til avisen.

”Selvfølgelig er det ikke sådan, det forholder sig, og det ved Brian Holm også godt,” lyder kommentaren fra Bjarne Riis. ”Men T-Mobile er ude og beskytte deres egne interesser, fordi de har skidt i nælderne.”

Riis fortæller ligeledes, at han allerede har snakket med T-Mobiles nye team-manager Rolf Aldag, der skulle have erkendt, at det tyske mandskab har ”overskredet grænsen” omkring Jens Voigt.

I slutningen af 2005 forhandlede den nuværende ledelse på det tyske mandskab ligeledes med Linus Gerdemann, selvom den tyske rytter allerede havde kontrakt med Team CSC for 2006. Det tyske mandskab skrev kontrakt med den unge tyske rytter gældende fra 2007, hvorefter Bjarne Riis i skuffelse ophævede kontrakten med den unge tyske rytter, der således skiftede til det tyske mandskab allerede i denne sæson.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Sælg og køb brugt udstyr!


Feltet.dk har åbnet dørene op for en ny version af "Recycling". Brugerne har nu mulighed for at købe og sælge alt indenfor cykelsporten på denne side. Desuden har de mulighed for at byde på auktioner, som vil køre løbende på denne side.

Feltet.dk håber, at brugerne vil tage godt i mod det nye initiativ, som vi har sat i gang her. Hvis man har spørgsmål, kommentarer eller ideer til videreudvikling er I velkommen til at kontakte os på recycling@feltet.dk

Du finder handelsstedet på www.feltet.dk/auktion

Tilbage til toppen

Læs også
Tidligere rytter i hårdt angreb på Armstrong: Har påvirket generationer
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger