Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 12. juni 2006

Feltet.dk korte - 12. juni 2006

12. juni 2006 10:440
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Tour de France: Charles Wegelius ikke med
- Tour de Suisse: Gerdemann blev til musen
- Baby-Giro: Flot holdarbejde af Team GLS
- Tour de Suisse: Nuyens yderst tilfreds med sejr
- Tour de Suisse: Frost yderst tilfreds med Schleck
- Tour de France: Landis ikke urolig over formen
- Tour de Suisse: Schleck ser frem til de store stigninger
- Jan Almblad: I grimt styrt
- USA International: CSC spillede med musklerne
- Dopingsag: DCU formand glad for udviklingen
- Paolo Bettini: Afgøre fremtid under Tour de Suisse
- Manager: Dyst imod dine venner m.m. i Tour-spillet

De korte nyheder opdateres løbende


Tour de France: Charles Wegelius ikke med


Liquigas-rytteren Charles Wegelius kommer ikke til start i dette års Tour de France, oplyser CyclingNews. Charles Wegelius kørte ellers et flot Giro d’Italia, som hjælperytter, hvor han sluttede som nummer 58. Charles vil dog ikke være at finde på startlisten, når Tour de France starter i juli.

”Dette var en beslutning, som vi tog i den sidste uge af Giroen. Det vil blive for meget. I stedet for ser det ud til, at jeg skal køre Vueltaen,” forklarer Wegelius.

Charles Wegelius håber dog på, at han vil have flere kræfter senere på sæsonen, end han har nu. ”Jeg har også kørt godt siden starten af april,” tilføjer Wegelius.
Tilbage til toppenTour de Suisse: Gerdemann blev til musen


”Det var meget spændende, en del kattens leg med musens taktik til sidst. Jeg vidste, at Nuyens havde den hurtigste spurt i udbruddet, så jeg blev nødt til at gamble. Desværre lykkedes det ikke,” udtalte Gerdemann efter etapen til holdets hjemmeside.

Gerdemann føler sig dog i god form og ser frem til resten af Tour de Suisse. Samtidigt kan han også glæde sig over, at han med dagens flotte indsats, nu indtager andenpladsen i det samlede klassement kun fem sekunder efter Nuyens på førstepladsen.

Tilbage til toppenBaby-Giro: Flot holdarbejde af Team GLS


Feltet i årets baby Giro d’ Italia var i dag ude på 165 km fra Isernia til Celano.”Vi kørte det vel det bedste vi har præsteret som hold indtil nu, fortæller Anders Lund fra Italien, som selv opnåede en flot 10. plads på etapen.

””Gøj”, (Kristoffer G. Nielsen) var med i dagens udbrud, som også havde holdt hjem, hvis ikke kommissærerne havde holdt dem tilbage. Kristoffer kørte fantastisk stærkt på starten af etapen. Han var med i alt hvad der rørte sig og blev bakket fornemt op af Thomas Kristiansen og Thomas Riber-Sellebjerg, Det var derfor også naturligt, at han kom med, da 8 mand fik revet sig løs efter ca. 20 km. Grabovskyy’s Finauto hold var ikke med i gruppen, så de styrede feltets jagt på gruppen. De får dog langsom slidt sig til et hul på ca. 1,15 min. da der manglede 60 km.”

”Her passerer løbet en jernbaneoverskæring. Udbryderne kommer over, men feltet holdes tilbage. Kommissærerne vælger så at holde Kristoffers gruppe tilbage i et minut. Efter de har fået lov at køre, får vi en tid på 3 et halvt minut op til dem. Så vælger kommissærerne at holde dem tilbage én gang mere. Tom protesterede nede i bilen, men sådan blev det. Så var udbruddet nede på halvandet minut, og feltet jagtede helt vildt”, beretter Anders Lund.

”I sådan et felt er det svært at holde sin plads fremme, så to gange ofrede Thomas sig virkelig for at køre Jonas og jeg frem foran. Vi bliver faktisk serveret helt fremme samtidig med at feltet henter udbruddet. Det sker i bunden af dagens første rigtige stigning. Her bliver den virkelig fyret af, og feltet bliver spillet til atomer. En stor gruppe på ca. 60 ryttere bliver dog samlet på nedkørslen, og gruppen er stadig samlet, da vi har passeret dagens andens stigning 20 km fra mål,” fortsætter Lund

”Vi kommer 60 mand ind til en massespurt der går pænt opad, ingen af os får den helt rigtige udgangsposition for spurten. Det var simpelthen for svært i så stor en gruppe. Jeg kommer ind på en 10. plads og Jonas er også med fremme for 3. dag i træk, så vi er stadig godt tilfredse. Jonas ligger ca. halvandet minut efter Grabovskyy og jeg selv ligger et minut længere tilbage. Samlet set var det vel noget nær den optimale holdkørsel vi lavede i dag. Alle løste deres opgaver til UG,” slutter Anders Lund rapporten fra dagens 4. etape.

Tirsdag skal rytterne tilbagelægge hele 186 km fra Ovindoli til Ortezzano.

Tilbage til toppenTour de Suisse: Nuyens yderst tilfreds med sejr


”Jeg er rigtig glad for denne sejr,” udtalte Nuyens efter etapen og tilføjede, ”Det var i hvert fald ikke et kedeligt løb i dag…”

Med godt 19 kilometer til mål kom Nuyens afsted i dagens afgørende udbrud, sammen med Jaksche, Gerdemann og Koldo Gil, og til stor irritation for de tre andre, stoppede Nuyens hurtigt med at deltage i arbejdet. ”Jeg viste, jeg var den hurtigste blandt os fire, og jeg viste, at jeg havde Boonen nede i feltet, så jeg tog den med ro. Jeg gik efter Gil, da han angreb med 500 meter til mål, og efter jeg havde fanget ham, og fået vejret igen, startede jeg min egen spurt. Jeg var meget træt, men heldigvis kunne Gerdemann ikke overhale mig.”

Samtidigt med etapesejren overtog Nuyens også løbets førertrøje. ”Det bliver dejligt at have trøjen i morgen, men jeg ved ikke hvor længe jeg kan beholde den.”

Efter Tour de Suisse er slut, ved Nuyens godt, hvad programmet står på. ”Jeg er i god form i øjeblikket, men ved de nationale mesterskaber, vil jeg give alt for Boonen, men hvis muligheden opstår, vil jeg selvfølgelig køre efter sejren.”

Tilbage til toppenTour de Suisse: Frost yderst tilfreds med Schleck


Godt nok blev det kun til en 26. plads for Fränk Schleck på dagens etape, men bag det resultat ligger der en flot indsats, hvor Schleck sad med helt fremme, da favoritterne rørte på sig, da de kørte over kategori 3 stigningen med 21 kilometer til mål. Med det i mente var sportsdirektør, Dan Frost, da også yderst tilfreds efter etapen.

”Fränk gjorde en fin figur, og jeg vil faktisk sige, at holdet gjorde det godt over en bred front i dag. Det var en flot finale, hvor favoritterne gjorde væsen af sig, og vi fik et lille indtryk af, at Fränk muligvis kan lave noget i den samlede stilling. Der venter nogle temmelig hårde dage i bjergene og får vi helt sikkert nogle spændende etaper at se”, sagde Dan Frost efter tredje etape fra Einsiedeln til Arleshiem.

Tilbage til toppenTour de France: Landis ikke urolig over formen


Efter at have vundet mere eller mindre alle de løb han har kørt indtil videre i denne sæson, var Phonaks Floyd Landis en af favoritterne til det netop overstået Dauphine Libere, men som alle kunne se i det franske løb, blev Landis gang på gang sat, når rytterne kom til stigningerne. Dette bekymrer dog på ingen måde den amerikanske rytter frem mod Tour de France.

”Jeg ved, at mange er skuffet over mine resultater, og jeg havde også forventet en del mere. Men som top rytter bliver du nødt til at justere forventningerne i løbet af løbene. Da jeg missede på den første bjerg etape, var det fordi jeg havde en dårlig dag, og havde dårlige ben. Derfor valgte jeg logisk at spare på kræfterne på de efterfølgende etaper. Jeg sluttede det ekstremt vanskelige løb, som er identisk med Touren på visse områder, som et vigtigt træningsløb,” udtaler Landis til holdets hjemmeside.

Landis ser dette som et resultat af hans store erfaring, hvor han har lært at lytte til kroppen og agere derefter. Nu vil Landis så fortsætte sin træning frem mod Touren, og han forventer at være i topform, når løbet starter. ”Jeg har i hvert fald både moralen og optimismen i behold. Og der er ikke nogen grund til at være nervøs angående min psykiske form,” slutter Landis af med.

Tilbage til toppenTour de Suisse: Schleck ser frem til de store stigninger


På dagens etape af Tour de Suisse sad Team CSCs kaptajn, Fränk Schleck, med fremme, da nogle af favoritterne angreb på dagens sidste kategori 3 stigning med 21 kilometer til mål. Schleck var dog ikke interesseret i at bruge unødvendige kræfter, og valgte at tage den med ro, da Jaksche, Nuyens, Gil og Gerdemann angreb fra favorit gruppen. ”Det var en dag som gik op og ned og det var hårdt. Specielt efter den sidste stigning hvor alle angreb. Men jeg valgte at forholde mig i ro, og blive sammen med favoritterne,” udtalte Schleck til TV2 Zulu efter etapen.

Schleck ser nu frem til onsdag, hvor de store stigninger for alvor starter. ”Jeg havde det godt i dag, og ser frem til de store stigninger. Mine ben virker gode.”

Tilbage til toppenJan Almblad: I grimt styrt


Det danske talent Jan Almblad var søndag involveret i et grimt styrt i Trofeo Pizzoli. Den danske rytter havde ellers været flot kørende og sad med de bedste over en 10 km. lang stigning. Desværre køre en rytter ind i danskeren på nedkørslen, hvilket betyder at de begge styrter. Jan Almblad har foruden hudafskrabninger på både ansigt, arm og ben også pådraget sig et kompliceret brud på albuen, hvilket betyder, at han skal igennem operation.

Derved kan den danske rytter se frem til i hvert fald seks ugers pause og går derved glip af de danske mesterskaber og EM, hvor han var blandt landstræner Lars Bonde Nielsens mulige startere.

Tilbage til toppenUSA International: CSC spillede med musklerne


I går blev det tredje og sidste endagsløb i denne omgang kørt i USA. Team CSC spillede midtvejs i løbet med musklerne og smadrede fuldstændig feltet, men til sidst blev det alligevel til en spurt, hvor Gregory Henderson vandt og med en Lars Michaelsen på femtepladsen.

Løbet startede egentligt ganske som forventet, en lille gruppe fik et forspring på godt fem minutter. Men derefter satte Team CSC sig frem med hele holdet og kørte igennem. Eneste to ryttere som fik lov til at springe over, var Lars Michaelsen og Matti Breschel, som man satsede på i finalen.

På et tidspunkt så det ud til at have lykkedes for Team CSC. Med 40 kilometer til mål sad der en lille gruppe på kun 9 ryttere helt forrest, deriblandt hele fire Team CSC ryttere, Andrea Peron, Luke Roberts, Lars Michaelsen og Matti Breschel. Dele af resterne af feltet fik dog samlet sig bagved, og gruppen blev kørt ind igen 10 kilometer senere.

Derefter startede en hård jagt ind mod mål, hvor Toyota og Health Net holdene kørte alle udbrudsforsøg ind, så det hele kunne blive afgjort i en massespurt.

Resultat af Philadelphia International Championship
1 Gregory Henderson (NZl) Health Net Presented By Maxxis 6.13.53
2 Ivan Dominguez (Cub) Toyota-United Pro Cycling Team
3 Oleg Grishkine (Rus) Navigators Insurance Cycling Team
4 Juan José Haedo (Arg) Toyota-United Pro Cycling Team
5 Lars Michaelsen (Den) Team CSC
6 Sergey Lagutin (Uzb) Navigators Insurance Cycling Team
7 Valery Kobzarenko (Ukr) Navigators Insurance Cycling Team
8 Michael Friedman (USA) Team TIAA-CREF
9 Kirk O'Bee (USA) Health Net Presented By Maxxis
10 Davide Frattini (Ita) Colavita Olive Oil-Sutter Home Wines Cycling

13 Matti Breschel (Den) Team CSC
30 Luke Roberts (Aus) Team CSC 0.46
41 Kasper Klostergaard Larsen (Den) CSC 6.54
45 Michael Blaudzun (Den) Team CSC
52 Andrea Peron (Ita) Team CSC

Tilbage til toppenDopingsag: DCU formand glad for udviklingen


Dansk Cykel Unions formand, Tom Lund, er glad for den seneste dopingsag i Spanien, det udtaler han i dag til Jyllandsposten. ”Jeg tænkte, at det var godt. Og det synes jeg, fordi Spanien som et af de sidste lande har haft en noget lemfældig holdning til hele det arbejde. Sådan ser det ikke ud til at være længere.”

Tom Lund mener derudover, at cykelsporten er kommet langt i kampen mod doping. ”Jeg synes, at vi er kommet utrolig langt, og det, der sker i dag i forhold til tidligere, er, at vi nu får straffet dem, der overtræder reglerne.”

Dermed fortsætter Tom Lund den hårde og fornuftige dopinglinie, som den tidligere formand, Peder Pedersen, og direktør, Jesper Worre, har lagt i igennem de seneste mange år. Ifølge Lund mangler man nu kun at få Østeuropa med på vognen.

Tilbage til toppenPaolo Bettini: Afgøre fremtid under Tour de Suisse


Quick Steps manager, Patrick Levere, har meldt ud, at han ikke i næste sæson vil have både Boonen, Bettini og Pozzato på holdet. Tre stjerner på et hold er i hvert fald en for meget, især når det er de samme forårsklassikere de kører efter. Derfor ser både Pozzato og Bettini sig i øjeblikket om efter nye hold.

Ifølge den italienske sportsavis, Gazzetta dello Sport, skulle Bettini have fået et konkret tilbud fra T-Mobile på små 15 millioner kroner. Men også andre hold er interesseret i Bettini deriblandt Lampre-Fondital holdet.

”Jeg står over for en vigtig beslutning. En af de vigtigste faktorer er, at jeg gerne vil have en garanti på, hvilken support jeg vil få på et nyt hold. Jeg vil have et hold, som vil arbejde for mig i Ardenner klassikerne” Derfor går Bettini med en plan om, at tage to af sine nuværende holdkammerater på Quick Step holdet med sig. Hvilke ryttere der her er snak om, vil han dog ikke ud med.

En rytter som Bettini meget gerne vil have med til sit nye hold, er Luca Paolini, som kører for Liquigas. Dette er dog ikke muligt, eftersom Paolini også har kontrakt med holdet til næste sæson. På spørgsmålet om Bettini som kunne tænke sig at rykke til Liquigas, var svaret, ”Jeg har ikke kontakt med Liquigas.”

Tilbage til toppenManager: Dyst imod dine venner m.m. i Tour-spillet


Da brugerne skal have mest mulig tid til at stille deres hold frem til årets andet store etapeløb, Tour de France, er spillet allerede åbnet, og der er masser af flotte præmier at dyste om.

Det koster 25 kr. pr. hold, som du opretter. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange hold du må oprette. Du kan også oprette dine egne ligaer, hvor du kan bestemme om offentligheden skal have mulighed for at deltage i netop din liga - eller om den skal være lukket. Dermed kan du også dyste imod kun dine vennerne, skolekammeraterne, familien eller arbejdskollegaerne.

Et er sikkert du får kamp til målstregen hele vejen igennem.

Du kan deltage i Tour de France spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Bizkaikoloreak(2.NCUPJW) 20/07-21/07

Bizkaikoloreak(2.NCUPJW) 20/07-21/07

Vuelta a Castilla y Leon(2.1) 23/07-24/07

Volta a Portugal em Bicic...(2.1) 24/07-04/08

Prueba Villafranca(1.1) 25/07

Czech Tour(2.1) 25/07-28/07

OL - Herrer (Enkeltstart)(JO) 27/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Red Bull - BORA - hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger