Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 12. maj 2006

Feltet.dk korte - 12. maj 2006

12. maj 2006 00:190


- Tour de Picardie: Bouygues Telecom tog 1. etape
- YouthTour 2006: Resultat af Prolog og 1. etape
- Volta a Catalunya: Comeback til Carlos Barredo
- Kevin Hulsmans: To til tre ugers pause
- Volta a Catalunya: Levi manden for klassementet
- Designa Køkken: Status på et skadesramt forår
- Ivan Basso: Jeg tænker ikke på Touren
- Volta a Catalunya: Quick Step har otte ryttere klar
- Thüringen-Rundfahrt: Steensen med helt fremme

De korte nyheder opdateres løbendeTour de Picardie: Bouygues Telecom tog 1. etape


Første etape af Tour de Picardie blev i dag kørt og det sluttede med en lokal sejr til Rony Martias fra Bouygues Telecom. Efter de 186 kilometer fra Creil til Péronne lignede det ellers, at det skulle afgøres i en massespurt, men i finalen lykkedes syv ryttere at få et hul ned til feltet. Dermed skulle sejrsherren findes blandt de syv ryttere og her viste Martias sig at være den hurtigste.

Resultat af 1. etape
1 Rony Martias (Fra) Bouygues Telecom 4.04.40
2 Cédric Herve (Fra) Groupe Sportif Bretagne-Jean Floc'h
3 Jonas Ljungblad (Swe) Unibet.com
4 Gert Steegmans (Bel) Davitamon-Lotto 0.02
5 Daniele Callegarin (Ita) Team Androni Giocattoli-3C Casalinghi

Samlet stilling efter 1. etape
1 Rony Martias (Fra) Bouygues Telecom 4.04.30
2 Cédric Herve (Fra) Groupe Sportif Bretagne-Jean Floc'h 0.04
3 Jonas Ljungblad (Swe) Unibet.com 0.05
4 Mathieu Drujon (Fra) Auber 93 0.11
5 Massimo Mazzanti (Ita) Team Androni Giocattoli-3C Casalinghi

Tilbage til toppenYouthTour 2006: Resultat af Prolog og 1. etape


YouthTour 2006 er i gang. Med 423 ryttere fra 6 nationer til start, har løbet igen i år slået sin egen rekord. Løbets nye tiltag:

Løbet præsenterer i år, som noget nyt, også Eurosport førertrøjer i alle klasser. Disse blev uddelt første gang efter formiddagens prolog. I juniorklassen, som også indgår i den samlede Bell-cup vandt Team Festina Vejle’s Morten Reckweg foran norske Anders Lund fra Nymark og med Team GLS rytteren Niki Østergaard på 3. pladsen. I damejuniroklassen slog forhåndsfavoritten Mie Bekker Lacota fra Team Mermaid til, foran teamkammeraten Trine Scmidt og med Hollandske Maxime Groenewegen på 3. pladsen. På eftermiddagens 1. etape, tog Trine Scmidt dog revanche, og hun fører nu dame klassen samlet.

Prolog
Junior herrer: Morten Reckweg, Team Festina, Vejle
Junior damer: Mie Bekker Lacota, Team Mermaid
Ungdom herrer: Sebastian Lander, Køge CR
Ældste piger: Lotte van Hoek, Wv’t Luchtship (NED)
Ældste drenge: Jannick Geisler, Harburger Radsport (GER)
Mellemste piger: Amanda Marie Dyrkilde, Roskilde CR
Mellemste drenge: Mathis Johansson, Nakskov CC
Yngste piger: Anna Lena Winkler, Lok. Templin (GER)
Yngste drenge: Jonas Wang, CK-Fix, Rødovre

1. etape
Junior herrer: Sten Stenersen, Stavanger (NOR)
Junior damer: Trine Scmidt, Team Mermaid
Ungdom herrer: Simon Tange Hansen, Esbjerg
Ældste piger: Henriette Woering, P.R.C. Delta (NED)
Ældste drenge: Casper Degn Larsen, Herning CK
Mellemste piger: Amanda Marie Dyrkilde, Roskilde CR
Mellemste drenge: Jan Willem Welter, Wv’t Luchtship (NED)
Yngste piger: Anna Lena Winkler, Lok. Templin (GER)
Yngste drenge: Mathias Albrechtsen, CC Gladsaxe

Eurosport førertrøjerne i YouthTour indehaves efter 1. dag af:
Junior herrer: Morten Reckweg, Team Festina, Vejle
Junior damer: Trine Schmidt, Team Mermaid
Ungdom herrer: Sebastian Lander, Køge CR
Ældste piger: Lotte van Hoek, Wv’t Luchtship (NED)
Ældste drenge: Jannick Geisler, Harburger Radsport (GER)
Mellemste piger: Amanda Marie Dyrkilde, Roskilde CR
Mellemste drenge: Jan Willem Welter, Wv’t Luchtship (NED)
Yngste piger: Anna Lena Winkler, Lok. Templin (GER)
Yngste drenge: Jonas Wang, CK-Fix, Rødovre

Yderligere info, samt oplysninger om starttider på 2. etape - den forlængede bjergenkelstart - på www.youthtour.dk

Tilbage til toppenVolta a Catalunya: Comeback til Carlos Barredo


Ikke siden 3 dage ved Panne har Liberty Seguros-Würth rytteren, Carlos Barredo, kørt nogen løb. Årsagen til dette skyldes at han i det belgiske løb brækkede håndleddet. Efter en lang pause og en god grundtræning, er Barredo nu klar til at gøre comeback på den internationale cykelscene.

Sportsdirektør, Herminio Díaz Zabala, har udtaget ham til næste uges Volta a Catalunya, hvor han sammen med Assan Bazayev, Aaron Kemps, Isidro Nozal, Sergio Paulinho, Eladio Sanchez, Luis León Sanchez og Iván Santos skal forsvare holdets farver.

Tilbage til toppenKevin Hulsmans: To til tre ugers pause


I onsdags styrtede Quick Step rytteren Kevin Hulsmans, da han var ude at træne sammen med Tom Boonen i Monaco. I styrtet brækkede han højre kraveben.

Her til morges blev Hulsmans så opereret af holdets læge Toon Claes. Operationen gik rigtig godt, og Toon Claes kunne bagefter fortælle Hulsmans, at han nu skal holde mellem to og tre ugers pause, inden han kan starte med at træne igen.

Tilbage til toppenVolta a Catalunya: Levi manden for klassementet


På mandag starter den 86. udgave af Volta ciclista a Catalunya. På en uge skal rytterne tilbagelægge hele 1.020 kilometer, hvor af flere af dem går opad.

Som kaptajn for Gerolsteiner har man naturligvis valgt Levi Leipheimer. Med under to måneder til Touren starter, går Leipheimer nu ind i den vigtige opstartsfase, hvor alle de små detaljer skal på plads. Derfor forventer sportsdirektør, Reimund Dietzen, også at Leipheimer er manden til spidsen af klassementet.

”Hvis Levi er i god form, og det forventer jeg, er han manden til spidsen af klassementet. Man vinder kun her, hvis man kommer godt over bjergene, og kører en god enkeltstart.”

Til at støtte Leipheimer har holdet udtaget følgende ryttere, Markus Fothen, Thomas Fothen, René Haselbacher, Heinrich Haussler, Sebastian Lang, Levi Leipheimer, Marcel Strauss og Beat Zberg

Tilbage til toppenDesigna Køkken: Status på et skadesramt forår


Sæsonen er nu 2 måneder gammel for Team Designa Køkken. Holdet har været til start i en lang række hårde internationale løb, hvor det er blevet til såvel gode som middelmådige resultater, mens det i den hjemlige A-klasse er blevet til 2 sejre, 2 andenpladser og 1 tredjeplads i tre starter.

Den 14 mands store trup har siden vinter været hårdt plaget at både mange og alvorlige skader og har også måttet tage afsked med Morten Gottlieb, således at holdet nu udgør 13 ryttere.

Den aktuelle skadessituation er:

Jens-Erik Madsen:
Team Designa Køkkens nye sprinterhåb nåede ikke at være i aktion for holdet i en finale førend han skulle en tur i asfalten i "61e Int. Ronde van Noord-Holland", hvor han slog hoften så hårdt, at han brækkede en flig af venstre hoftekam og overrev noget muskelmasse i venstre lægmuskel. Begge dele har givet store hævelser og hæmmet ham meget. Både holdet og Jens-Erik håber dog på at han snart kan være til start igen, hvilket måske allerede kan ske på søndag den 14. maj i Horsens.

Thomas Kvist:
Thomas Kvist har igennem næsten hele vinteren haft store problemer med det ene knæ, men viste trods de ufrivillige men dårlige forberedelser til sæsonen gode takter i april måned, hvilket betød en landsholdudtagelse til det lange og hårde etapeløb "Giro delle Regioni". Thomas kørte et flot etapeløb med landsholdet og det så endelig ud til at han var sin skade kvit. Efter løbet i Skive sidste lørdag var der heller ingen gener, men han kunne desværre ikke gennemføre de Jysk/Fynske mesterskaber i Hanstholm i søndags og måtte allerede stå af efter cirka 40 km. Det ser dog ikke ud til at knæet er skadet så voldsomt, som i vinter og vi regner med at se Thomas Kvist i aktion til næste uges Post Cup i Slagelse.

Jesper Odgård Nielsen:
Jesper er en rytter, som vi alle havde ventet os meget af, men han har desværre slet ikke vist hold-tricoten i et løb endnu. Han døjer stadig med en irriteret achillessene og skal til en MR-scanning i næste uge med henblik på et operativt indgreb for at fjerne det irriterede væv, der stadig generer og forhindrer Jesper i at træne på cyklen. Jesper har i hele perioden haft en høj moral og trænet på alternative måder for at holde kroppen i gang og vi håber at se ham i aktion for holdet i efteråret.

Chris Anker Sørensen:
Chris har siden sit styrt på 1. etape af "Le Triptyque des monts et Chateaux" den 31. marts, hvor han brækkede såvel kraveben som det ene håndled, været til kontrol 2 gange med sit håndled og første gang blev han sendt hjem med ny gips på. Efterfølgende var han for 1½ uge siden til kontrol igen, med nedslående nyt - håndleddet var ikke groet tilfredsstillende sammen. For 2 dage siden fik Chris en indkaldelse til en ny scanning for at vurdere hvordan og hvor der skal opereres fra i hånden. Umiddelbart føler han ingen gener fra bruddet af kravebenet men metal-stiveren som de lagde ind fra start skal ud på tirsdag og vi regner med at han derefter hurtigt kan påbegynde træningen på enkeltstartscykel.

Michael Larsen:
Michael har døjet med gener i venstre lårmuskel efter at være blevet kørt ned af en motorcykel i "Rhône-Alpes Isère Tour" midt i april, men det ser nu ud til at han kan gennemføre træningen på nogenlunde normalvis igen. Michael stiller allerede til start i Horsens på søndag for at prøve om der kan køres med løbsbelastning igen.

Holdet til søndagens løb i Horsens er således:

Allan Bo Andresen, Daniel Holm Foder, Michael Larsen, Jens-Erik Madsen, Christian Alex Hansen, Andreas Frisch og Kasper Thustrup.

Sidste weekends vinder af Sparekassen Thy løbet, René Jørgensen, stiller ikke til start, da han er hjemme i Luxembourg for at træne.

Tilbage til toppenIvan Basso: Jeg tænker ikke på Touren


Forleden dag kunne Ivan Basso læse, at den syvdobbelte vinder af Tour de France, Lance Armstrong, udtale, at Basso ikke kun er favorit til at vinde Giroen men også Touren. Disse udtalelser tager Basso stille og roligt.

”Jeg har aldrig sagt, at jeg vinder begge løb, ligesom andre har udtalt. Hvis jeg kan vinde bare en af disse store tours, vil det være fantastisk,” udtalte Basso til Eurosport efter gårsdagens sejr.

Ellers er Basso ikke meget for at snakke om Touren lige nu. ”Jeg vil gerne gentage, at jeg ikke tænker på Touren lige nu. Jeg er her for at vinde Giroen. Der vil være tid til at tænke på Touren senere.”

Basso kan på dagens etape tage det stille og roligt, men i weekenden er det slut med at gemme sig, da de første store bjerge kommer. Især på søndagens etape skal Basso ud og kæmpe med løbets andre favoritter, da etapen slutter med en lang opstigning.

Tilbage til toppenVolta a Catalunya: Quick Step har otte ryttere klar


Det begiske Quick Step hold har udtaget otte ryttere til Volta a Catalunya, som starter på mandag. De otte ryttere er:

Filippo Pozzato, Hubert Schwab, Bram Tankink, Guido Trenti, Kevin Van Impe, Cedric Vasseur, Davide Viganò og Geert Verheyen.

Tilbage til toppenThüringen-Rundfahrt: Steensen med helt fremme


I går blev 2. etape af Thüringen-Rundfahrt kørt fra Bad Berka til Ilmenau over 172,8 km. Etapen bød på stor splittelse i feltet. Det lykkedes to ryttere at komme afgørende fri, det var russeren Dimitri Kozontschuk og Will Walker (begge Rabobanks talenthold). De to ryttere fulgtes pænt af til målstregen, hvor Kozontschuk tog etapesejren. Derimod overtager Will Walker førertrøjen fra norske Edvaid Boasson Hagen.

Danske André Steensen, som kører for det danske U23 landshold, sad også godt med og blev nummer 5 på dagens etape og avancerer dermed også til en samlet 5. plads i klassementet.

Resultat af 2. etape
1 Dimitri Kozontschuk (Rus) Rabobank Continental Team 4.41.31
2 Will Walker (Aus) Rabobank Continental Team
3 Markus Eibegger (Aut) Austrian National Team 0.43
4 Tony Martin (Ger) Thüringer Energie Team
5 Andre Steensen (Den) Danish National Team 1.29
6 Alexander Gottfried (Ger) Team Sparkasse

Samlet stilling efter 2. etape
1 Will Walker (Aus) Rabobank Continental Team 8.50.56
2 Dimitri Kozontschuk (Rus) Rabobank Continental Team 0.17
3 Tony Martin (Ger) Thüringer Energie Team 0.43
4 Markus Eibegger (Aut) Austrian National Team 1.00
5 Andre Steensen (Den) Danish National Team 1.43
6 Alexander Gottfried (Ger) Team Sparkasse 1.45

Tilbage til toppen

Læs også
Armstrong: Det er prisen man betaler for at være den bedste
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger