Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 13. juni 2006

Feltet.dk korte - 13. juni 2006

13. juni 2006 00:520


- Baby Giro: Anders Lund i top ti
- Angel Vicioso: Ingen spørgsmål om Dr. Fuentes
- Tour de Suisse: Vicioso - Vigtig sejr for holdet
- Lampre-Fondital: Cunego offentliggør sin beslutning torsdag
- Lampre-Fondital: Vi missede chancen
- Tour de France: Prudhomme kritiserer UCI
- Tour de France: Würth har udtaget bruttotrup
- Bjarne Riis: Ikke overrasket over Piil exit
- Astana-Würth: Tour-plads afgøres onsdag
- Tour de France: Uden Comunidad Valenciana
- Tour de Suisse: Jakob Piil ude - farvel til Touren
- Team Odense Energi: Mainfranken sidste stop før DM
- Jan Ullrich: Ti års jubilar i Schweiz
- Tour de France: Rubiera ser frem mod Touren
- Tour de France: Riis holder Basso tilbage
- Credit Agricole: Caucchioli bliver Tour kaptajn
- Davitamon-Lotto: Vogels væk - Lancaster på vej?
- Tour de France: Riis afskriver ikke Piil endnu
- Janek Tombak: Ude i to måneder
- Tour de France: Comunidad forbereder sig
- Manager: Dyst imod dine venner m.m. i Tour-spillet

De korte nyheder opdateres løbende


Baby Giro: Anders Lund i top ti


Team GLS fik med Anders Lund en rytter ind blandt de ti bedste på dagens femte etape i baby Giro’en. GLS rytteren kørte sig i mål som nr. 10, foran bla. verdensmesteren Dimitrij Grabovskyy.

”Der var en forholdsvis flad dag i dag,” fortæller Anders Lund fra Italien. ”Ruten begyndte først at vise tænder efter 125 km, hvor dagens første stigning kom. Taktikken var ligesom i går. Vi skulle se, om vi kunne få Kristoffer G. Nielsen afsted i et tidligt udbrud, og så skulle Thomas Kristiansen og Thomas Rieber-Sellebjerg holde Jonas Aaen og jeg selv fremme. Det lykkedes fint. Kristoffer kom af sted i den planlagte udbrud, og alle i gruppen var langt tilbage i klassementet, så de udgjorde ingen fare for det førende Finauto hold. Desværre ville mange andre hold også gerne i udbrud, så feltet holdt en høj fart, og de blev hentet igen lige før stigningen ved 125 km,” tilføjer han.

”Da de bliver hentet smutter 8 nye mand af sted, mens Kristoffer glider ned i feltet og hjælper til med holdarbejdet. På anden stigning kører yderligere 5 mand væk i små grupper, så de bliver 13 mand ude foran. De giver førerholdet en del problemer, så de må arbejde hårdt. Mod slutningen af etapen skal vi køre to små omgange med en lille skrap stigning til slut. Stigningen begynder med 250 meter på 5-6%. Herefter kommer 500 svære meter, hvor den er 22 % på det værste stykke - en rigtig mur. Endelig flader den ud med 250 meter til mål.”

”Allerede første gang vi skal op ad muren, bliver gruppen foran splittet, og en del af dem bliver hentet af den forreste del af feltet. Feltet føres an af 4 mand: Verdensmester Grabovskyy, bjergtrøjen, en italiensk rytter og mig selv,” fortæller Anders Lund. ”Vi ligger ca. 30 sekunder efter 5 mand fra udbruddet, som stadig fører. Jeg kan mærke, at jeg ikke skal ud og køre dem ind. Jeg har to skud i bøssen. Ét til hver gang vi skal over muren. Så gruppen går lidt i stå, og der kommer stille og roligt flere og flere op. På omgangen bliver vi samlet en 50-60 mand inden det går opad for sidste gang. Jeg kommer igen op som en af de forreste i feltet, sammen med Grabovskyy, men det hele er splittet til atomer. Jeg kan ikke se ud af øjnene, så hvor mange vi kører ind, og hvor mange der kommer forbi, det aner jeg ikke,” slutter en helt færdig Anders Lund. ”Jeg tror jeg bliver omkring nr. 10 ligesom i går.” Og den fornemmelse viste sig jo at være helt korrekt.

I det samlede resultat er Jonas Aaen Jorgensen med en 29. plads fortsat bedste dansker.
Resultatet af 5. etape:
1 Piergiorgio Camussa (Ita) Progetto Ciclismo Alplast, 4.00.47
2 Marco Cattaneo (Ita) S.C. Pagnoncelli Ngc Perrel, +0.13
3 Marco Bicelli (Ita) G.S. Unidelta Dmt,
4 Ashley Humbert (Aus) G.S. Podenzano - G.S. Brunero, +0.19
5 Pier Luigi Senor (Ita) G.S. Podenzano - G.S. Brunero
6 Gianandrea Marioli (Ita) S.C. Centro Della Calzatura, +0.27
7 Francesco Gavazzi (Ita) G.S. Unidelta Dmt, +0.28
8 Luca Conati (Ita) G.S. Zalf Desiree Fior, +0.30
9 Alex Cano Ardila (Col) Maltinti Lampadari Salgomma,
10 Anders Lund (Den) Team GLS

42 Jonas Aaen Jorgensen (Den) Team GLS, +1.02
50 Thomas Riber Sellebjerg (Den) Team GLS, +1.14
72 Kristoffer Gudmund Nielsen (Den) Team GLS, +1.59
115 Thomas Kristiansen (Den) Team GLS, +4.14


Samlet stilling efter 5. etape:
1 Dmitro Grabovskyy (Ukr) Finauto Sport Team Casini, +14.33.36
2 Dario Cataldo (Ita) Bedogni Natalini Praga, +0.34
3 Volodymyr Zagorodniy (Ukr) S.C. Pagnoncelli Ngc Perrel, +0.41
4 Eugeny Sokolov (Rus) V.C. La Pomme Marseille, +0.45
5 Piergiorgio Camussa (Ita) Progetto Ciclismo Alplast, +0.49
6 Luca Zanasca (Ita) G.S. Podenzano - G.S. Brunero, +0.51
7 Pier Luigi Senor (Ita) G.S. Podenzano - G.S. Brunero, +0.54
8 Francesco Gavazzi (Ita) G.S. Unidelta Dmt, +1.01
9 Matthew Lloyd (Aus) South Australian Team
10 Marco Cattaneo (Ita) S.C. Pagnoncelli Ngc Perrel, +1.03

29 Jonas Aaen Jorgensen (Den) Team GLS, +2.15
36 Anders Lund (Den) Team GLS, +2.31
101 Kristoffer G. Nielsen (Den) Team GLS, +20.10
128 Thomas Riber Sellebjerg (Den) Team GLS, +29.57
159 Thomas Kristiansen (Den) Team GLS, +46.09


Tilbage til toppenAngel Vicioso: Ingen spørgsmål om Dr. Fuentes


Angel Vicioso hentede i dag Würth holdet, som holdet nu hedder efter at Liberty Seguros har trukket sig som hovedsponsor, første sejr. Men han havde ikke lyst til at snakke om holdets eventuelle relation til den igangværende politiefterforskning i Spanien, hvor holdets manager Manolo Saiz tidligere har været anholdt og isærdeleshed ikke om relationen til Dr. Fuentes, som menes at være bagmand for dopingmisbrug hos en lang række idrætsudøvere.

”Om jeg er klient hos Dr. Fuentes? Jeg ønsker ikke at besvare det spørgsmål. Jeg vil med glæde besvare alle spørgsmål omkring etapen, men ikke det spørgsmål,” sagde Vicioso efter etapen.

Tilbage til toppenTour de Suisse: Vicioso - Vigtig sejr for holdet


Ángel Vicioso var lykkelig efter at han havde vundet dagens etape af Tour de Suisse, efter at han havde slået David Herrero, Euskaltel, i en to-mandsspurt.

”Jeg følte mig rigtig stærk i finalen og viste, jeg ville rykke med den første, som forsøgte noget, da vi samtidigt havde Allan Davis nede i feltet. Da David Herrero angreb (Med seks kilometer til mål), havde jeg store problemer med at indhente ham. Men vi fik et hul og i finalen vandt jeg, fordi jeg var den køligste af os,” udtalte Vicioso efter etapen.

”Denne sejr komme på det bedste tidspunkt - især for holdet - fordi vi behøvede den efter de seneste ting der er sket. Jeg skylder også en stor tak til Würth, fordi de fortsatte med at stole på os.”

”Allerede nu ved jeg, at jeg ikke skal køre Touren, men lige nu tænker jeg kun på at køre et godt Tour de Suisse, og derefter at vinde de spanske mesterskaber. Derefter snakker jeg med Lejarreta, hvor vi skal planlægge resten af min sæson.”

Tilbage til toppenLampre-Fondital: Cunego offentliggør sin beslutning torsdag


Lampre-Fondital afholder pressekonference på torsdag, hvor en af holdets sponsorer vil præsentere en ny serie pulsmålere. Men det, der formodentlig vil interessere de fremmødte journalister allermest er, hvorvidt Damiano Cunego stiler til start i Tour de France eller ej.

Ifølge holdet vil offentliggørelsen af Cunegos beslutning netop finde sted på torsdag. Damiano Cunego var så skuffet over sin præstation i årets Giro d’Italia, at han erklærede, at chancen for en Tour-deltagelse kun var 50 %.

Tilbage til toppenLampre-Fondital: Vi missede chancen


Daniele Bennati måtte i dag nøjes med tredjepladsen efter at det endnu engang lykkedes et par udbrydere at snyde sprinterholdene. Bennati vandt forfølgernes spurt, og ligger nu på en samlet andenplads med to sekunder op til Nuyens.

"Vi missede det rigtige tidspunkt at sætte efter de to spaniere, og dermed mistede vi også muligheden for en etapesejr," erklærer sportsdirektør Maurizio Piovani. Bennati selv reagerede med ironi: "Jeg beklager, at vi ikke gjorde det dårligere end andenpladserne på de foregående etaper."

Tilbage til toppenTour de France: Prudhomme kritiserer UCI


Mens Tour de France Societetet selv har råderet med hensyn til Continental Pro holdene, så er de nødt til at afvente UCI’s afgørelse omkring Pro Tour holdene, og det tager ifølge løbsdirektør Christian Prudhomme for lang tid.

Ifølge Radsport-News.com kritiserer han licenskommissionens lange ventetid på en afgørelse. "De burde allerede have truffet en afgørelse før Dauphiné Libéré," sagde han og kommenterede ironisk kommissionens uafhængighed. "Hos UCI er der mange uafhængige kommissioner," lød det med slet skjult henvisning til den uafhængige kommission, der blev nedsat i forbindelse med dopinganklagerne mod Lance Armstrong, og hvis erklæring var overensstemmende med bestilleren af undersøgelsen, den tidligere UCI-præsident Hein Verbruggen.

Tilbage til toppenTour de France: Würth har udtaget bruttotrup


Sportsdirektør, Marino Lejarreta, fra det spansk hold, Würth, har i dag udtaget 12 ryttere, som skal kæmpe om de ni pladser til Tour de France. De 12 ryttere er:

Carlos Barredo, Assan Bazayev, Joseba Beloki, Alberto Contador, Allan Davis, Jörg Jaksche, Andrey Kashechkin, Isidro Nozal, Sergio Paulinho, Aitor Osa, Luis León Sanchez og Alexander Vinokourov.

Efter de nationale mesterskaber er kørt, vil Lejarreta sortere tre ryttere fra.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Ikke overrasket over Piil exit


”Jeg så selv Jakob i Tour de Suisse i går og kunne konstatere, at det ikke er realistisk, at han bliver en del af Tour-holdet,” udtaler Manager Bjarne Riis omkring Piils exit fra Tour de Suisse og Team CSCs Tour de France hold.

At Piil nu ikke bliver en del af Tour-holdet, ærgrer dog Riis. ”Det er ærgerligt, at han ikke fik mulighed for at blive klar, for der er ingen tvivl om, at en Jakob Piil i storform ville være en væsentlig gevinst for vores hold i Frankrig. Nu må vi prøve at få ham på banen igen og sætte nogle nye mål for sæsonen fremover.”

Angående Touren kommer Riis dog ikke til at ligge søvnløs over dette i de kommende dage. ”I forhold til Tour de France har vi heldigvis et luksusproblem i og med, at vi har flere, der er klar og i den forstand handler det fortsat om at vælge stærke folk fra”, slutter Riis af med.

Tilbage til toppenAstana-Würth: Tour-plads afgøres onsdag


Det forventes at den internationale cykleunion (UCI) i morgen tager stilling til om det hold, som før hed Liberty Seguros-Würth, kan stille til start i dette års Tour de France, skriver Procycling.com. Holdet ventes fortsat at leve op til alle de økonomiske krav, der stilles til mandskabet, efter at en sammenslutning af de største virksomheder i Kasakhstan har valgt at gå ind og overtager holdets hovedsponsorat fra Liberty Seguros.

Anderledes forholder det sig i forhold til UCIs etiske kodeks. Holdets team-manager Manolo Saiz blev således i maj anholdt i en større dopingundersøgelse i Spanien. Det er dog fortsat tvivlsomt om UCI skulle være i besiddelse af egentlige beviser for at mandskabet er indblandet i doping har holdets ryttere. Sagen efterforskes stadig i Spanien, og der er derfor ikke kommet nogen officielle meddelelser fra de spanske myndigheder. Manolo Saiz, der i øvrigt midlertidig har trukket sig fra sin stilling på holdet, er ligeledes aldrig blevet officielt sigtet i sagen.

Så mens Tour de France-arrangørerne i dag har trukket deres invitation til Comunidad Valenciana mandskabet tilbage, da en tidligere assisterende sportsdirektør ligeledes har været anholdt i sagen, så kan det ende med, at Astana-Würth stiller til start i dette års Tour de France, hvis altså UCI godkender holdets nye navn og at holdet ellers kan fortsætte som hidtil.

Tilbage til toppenTour de France: Uden Comunidad Valenciana


Tour de France Societetet har meddelt, at man har trukket invitationen af det spanske Continental Pro hold Comunidad Valenciana tilbage. Det tidligere Kelmehold er dermed første offer i den verserende efterforskningssag omkring lægen Fuentes. ASO oplyser yderligere, at der ikke vil blive udtaget et andet hold i stedet for.

Der er endnu ingen forlydender omkring Alexandre Vinokourovs Astana-Würth hold, som i bestræbelserne på at please ASO har sat Manolo Saiz på bænken. ASO kan dog ikke selv smide Würth holdet ud, da de er et ProTour hold. Dermed er det op til UCI at tage denne beslutning. Før UCI tager denne beslutning, afventer de dog udviklingen i de spanske undersøgelser.

Tilbage til toppenSchweiz Rundt: Jakob Piil ude - farvel til Touren


Jakob Piil, som kører for Team CSC, var den eneste dansker, som var inde i varmen til en Tour de France plads på det danske hold. Men denne plads ser nu ud til at være tabt for danskeren, efter han i dag forlod Tour de Suisse.

Netop dette løb var løbet, som Jakob Piil skulle vise, at Tour de France formen var der, eller den i det mindste var på vej. Det lykkedes dog ikke for danskeren, da han tværtimod viste det modsatte ved at stå af allerede på 3. etape.

"Jeg har ikke rigtig nogen forklaring på det selv. Jeg er blevet mere og mere træt under løbet og har ikke kunnet få benene til at fungere. I dag var endnu en hård etape, og der var ikke mere at give af. Så jeg valgte at stå af", siger en ærlig Jakob Piil til TV2 Sporten.

Direkte adspurgt om, det var Tour de France pladsen, som han missede i dag, svarer Jakob Piil: "Den tror jeg allerede jeg missede i går, da Bjarne var her. Hvis jeg ikke er bedre kørende, end det jeg har vist her, er det selvfølgelig lidt ærgerligt. Jeg føler selv, at formen har været opadgående det sidste stykke tid. Jeg har virkelig fået trænet igennem, men det viser sig, at jeg måske har været for hård ved mig selv og ikke er kommet mig 100%. Det er måske regningen, der kommer nu. Jeg føler egentlig, jeg har gjort alt rigtigt, men jeg skal nok lige hjem og revurdere sæsonen."

Bjarne Riis sagde ellers til Jakob Piil i går, at han skulle tage den stille og rolig. Jakob Piil er dog af den overbevisning, at den danske holdejer kunne se, at det ikke så helt godt ud.

"Han kunne godt se, at det ikke så ud, som det skulle gøre", tilføjer Jakob Piil og forklarer videre: "Han kunne godt se tingene fra min side, men han har også brug for ryttere, der kører stærkt nu. Det er værre at blive vraget, hvor man synes, det går skidegodt. Som jeg er kørende her, har jeg absolut ikke noget at gøre i Touren. Men jeg har trænet så meget at jeg håber og tror på, at formen vender tilbage inden DM."

Dermed ser det ud til, at Michael Rasmussen bliver eneste dansker i dette års Tour de France.

Tilbage til toppenTeam Odense Energi: Mainfranken sidste stop før DM


I perioden 15 - 17. juni deltager Team Odense Energi i det tyske 3 dages etapeløb for U23-ryttere, Mainfranken Tour.

Det tyske løb bliver holdets sidste udenlandsopgave, inden der fra onsdag den 21. juni startes op med DM-ugen i landevejscykling i Esbjerg.

Naturligvis vil der efter sejren i det nyligt overståede Tour de Berlin være meget fokus på Alex Rasmussen, der også satser på et topresultat i Mainfranken Tour, men som også må erkende, at der venter lumske stigninger, som ikke helt er hans største ”livret”

Efter andenpladsen i det netop afholdte udendørs seksdagesløb i Italien bliver det også spændende at følge Marc Hester, der nu skal forsøge at omsætte formen og banesuccesen til et landevejsløb..

Team Odense Energi stiller til start med følgende hold: Alex Rasmussen, Casper Jørgensen, Marc Hester, Jakob Dyrgaard, Kasper Linde og Martin Lollesgaard

Etaperne i Mainfranken Tour:
1. etape - Kriterium over 74 km
2. etape - landevejsløb over 152 km
3. etape - landevejsløb over 175 km

Tilbage til toppenJan Ullrich: Ti års jubilar i Schweiz


Da Jan Ullrich kørte ud på første etape af dette års Tour de Suisse var det netop ti år siden, at det hele startede. Bare seks uger før hans sensationelle andenplads i Tour de France blev han af daværende team manager hos Telekom, Walther Godefroot, sat på Tour de Suisse holdet for at teste ham forud for Tour de France. Jan Ullrich var på det tidspunkt endnu ikke på Tour-holdet omkring kaptajn Bjarne Riis.

Godefroot var imponeret over det, han så hos den dengang 22-årige Ullrich, og han blev udtaget som løjtnant for Bjarne Riis. Det efterfølgende resultat kendes af de fleste: Team Telekom kørte et overbevisende Tour de France, hvor det udover podiets to øverste pladser også blev til sejr i pointkokurrencen ved Erik Zabel. Året efter stod han selv øverst på podiet i Paris og de følgende år er det blevet til ikke mindre end fem Tour de France andenpladser, en sejr i Vuelta a España, et par verdensmesterskaber i enkeltstart samt en OL guldmedalje i linjeløbet.

For alle andre end en Jan Ullrich ville det formentlig have været en succeshistorie ud over det sædvanlige, men for en rytter, der er blevet udråbt til århundrede-talent, har han måtte lægge ryg til mange kritiske kommentarer. Gennem årene har der været utallige kampe med overvægt og et for mange set spildt talent. Selv har han da også flere gange indrømmet, at livet for ham er mere og andet end cykling, og at han også gerne vil opleve livet udenfor den seriøse elitesportstilværelse.

Netop den prioritering har formentlig været medvirkende til, at han har trukket det korteste strå i kampen mod Lance Armstrong, der om nogen har været kendetegnet ved den næsten umenneskelige selvdisciplin og totale fokus på Tour de France-sejren. For mens Ullrich har haft talentet, så har Lance Armstrong i højere grad måtte arbejde hårdt for sin succes.

Efter et forår, hvor Jan Ullrich endnu engang har været skadesramt og har haft for mange kilo på sidebenene, er han nu tilbage i Tour de Suisse, ti år efter at det hele startede, og endnu engang med håbet om, at det hele krones med en succes i Frankrig.

Tilbage til toppenTour de France: Rubiera ser frem mod Touren


Ligesom alle andre ryttere på Discovery Channel holdet skal Chechu Rubiera for første gang prøve, at køre Touren uden at have løbets alt overskyggende favorit på holdet Det er dog en oplevelse som han ser frem til, da det kan give rytterne nogle flere muligheder.

”Jeg ville elske at vinde en etape, men som altid er det meget svært, især i Touren,” udtaler Rubiera til sin hjemmeside. Han håber da også, han kan lave et godt samlet resultat. ”Jeg håber, jeg kan sidde sammen med de bedste. Jeg er ikke en vinder, men min stabile kørsel gør, at jeg som regel ender langt fremme i et langt cykelløb.”

Selvom Popovych skuffede fælt i det netop overstået Dauphiné Libéré, ser Rubiera ham som holdets bedste klassements mulighed. ”Jeg tror, vi har en rytter, som har mange talenter, og som samtidigt ikke skal køre rundt med det pres at være favorit. Og den rytter er Popovych. De andre ryttere, tror jeg, vil få frie muligheder, dog vil vi som altid køre som et hold.”

Rubiera forventer, at Tour holdet bliver samlet den 27. juni, hvor taktikken for Touren vil blive snakket igennem, og de sidste forberedelser vil blive gjort.

Tilbage til toppenTour de France: Riis holder Basso tilbage


Bjarne Riis har netop overstået en lille træningslejr i Alperne sammen med Ivan Basso, hvor Julich, Cuesta og Sastre også deltog. Ifølge Riis gik det godt. ”Vi har haft nogle gode bjergtræninger med Basso i Alperne på nogle af Tour-ruterne. Han er kommet fint ud på den anden side af Giroen, faktisk virker han næsten lidt for skarp, så jeg prøver at holde lidt igen på ham,” udtaler Riis til Jyllands-Posten.

Derfor har Riis også ifølge Politiken nægtet Basso at stille til start i søndagens holdløb i Eindhoven, samt det italienske mesterskab i enkeltstart som bliver kørt i næste uge. ”Jeg er simpelthen bange for, at han vil gå for meget til den med risiko for, at det senere giver bagslag i Touren.”

Riis og Basso fortsætter nu deres træningslejr i Toscana.

Tilbage til toppenCredit Agricole: Caucchioli bliver Tour kaptajn


Den 28-årige italiener Pietro Caucchioli bliver holdkaptajn under Tour de France for det franske hold Credit Agricole, fortæller cyclingsnews.com i dag. Efter Christophe Moreaus exit til det mindre franske mandskab AG2R bliver det således nu en italiener, der skal forsvare Landmandsbankens farver på hjemmebanen.

”Jeg drømmer om at vinde en etape. Sidste år blev jeg nr. 3 på etapen til Saint Lary Soulan, som Hincapie vandt, men konkurrencen er hård i år, og der vil ikke blive givet ved dørene”, erkender Caucchioli, der endte på en samlet 9. plads i Dauphiné Libéré, og mener, at der stadig er plads til en yderligere forbedring af formen.

Pietro Caucchioli sidste sejr daterer sig helt tilbage til 2003, hvor han for Alessio mandskabet vandt en etape i Giro della Provincia di Lucca. I 2001 brød han for alvor igennem, da han vandt to etaper i årets Giro d’Italia.

Tilbage til toppenDavitamon-Lotto: Vogels væk - Lancaster på vej?


Den australske rytter Henk Vogels forlader Davitamon-Lotto med udgangen af denne sæson. Efter at have tilbragt 2005 og 2006 sæsonen hos det belgiske hold har Vogels iflg. Sportwereld.be i dag fået et bedre tilbud fra et amerikansk hold.

Det bringer en anden australier i søgelyset. 26-årige Brett Lancaster, der pt. kører hos kontinentalholdet Ceramica Panaria-Navigare er således blevet interessant for holdmanager Marc Sergeant. Lancaster vandt prologen i Giro d'Italia i 2004.

Tilbage til toppenTour de France: Riis afskriver ikke Piil endnu


For Jakob Piil har starten på Tour de Suisse ikke været nogen stor succes. Hver gang feltet har trykket den af opad de små stigninger, har Piil stået stille nærmest opgivende rystende med hovedet. Dette er ikke et godt tegn i kampen om en plads på Tour de France holdet. Men og hvor flere allerede har afskrevet ham i den kamp, tager Manager Riis det lidt mere velovervejet.

”Jakob mangler endnu noget, før han er sit gamle jeg. Men jeg vil slet ikke afskrive ham. Nu har jeg sagt, at holdet offentliggøres på mandag, og derved bliver det. Så skal Jakob og de andre have lov til at køre Schweiz Rundt til ende, og der er da stadig etaper, hvor han kan nå at vise fremgang”, fastslår Bjarne Riis over for Politiken i dag.

Tilbage til toppenJanek Tombak: Ude i to måneder


I blot andet løb for sin nye arbejdsgiver, Jartazi-7Mobile, måtte estlænderen Janek Tombak en tur i asfalten. Efter at have placeret sig pænt på første etape i det hollandske løb OZ Wielerweekend, styrtede han i går på enkeltstarten og brækkede kravebenet.

Tombak kørte otte sæsoner for Cofidis holdet fra 1998 til 2005, hvorefter han sammen med en del andre blev offer for den store udrensning hos det franske hold og måtte tage til takke med en plads hos det beskedne estisk baserede kontinentalhold Kalev Chocolate Team. I år fik han mulighed for at skifte til det økonomisk noget mere velfunderede Jartazi-7Mobile.

Janek Tombak har blandt andet vundet etaper i Tour de L’Avenir og 4 dage ved Dunkerque. Han har været estisk mester to gange og vandt sidste år Tour de Picardie.

Tilbage til toppenTour de France: Comunidad forbereder sig


Til trods for, at det spanske kontinentalhold Comunidad Valenciana er sat under mistanke i den aktuelle spanske dopingskandale, så fortsætter manager Vicente Belda med forberedelserne, som om intet var hændt, fortæller dewielersite.net i dag.

Holdet er netop taget til Frankrig for at se nærmere på de sværeste bjergetaper, hvor de specielt koncentrerer sig om Alpe d'Huez, Galibier, Croix de Fer, Joux Plane og Toussuire.

Rubén Plaza bliver holdets kaptajn og resten af holdet består af Eladio Jiménez, David Bernabeu, David Blanco, Julián Sánchez Pimienta, Juan Gomis, José Luis Martínez, José Adrián Bonilla og David Latasa.

Holdet vender derefter tilbage til Spanien og deltager i morgen i Subida al Naranco, hvorefter de kører Vuelta a Asturias fra den 16. til den 20. juni.

Tilbage til toppenManager: Dyst imod dine venner m.m. i Tour-spillet


Da brugerne skal have mest mulig tid til at stille deres hold frem til årets andet store etapeløb, Tour de France, er spillet allerede åbnet, og der er masser af flotte præmier at dyste om.

Det koster 25 kr. pr. hold, som du opretter. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange hold du må oprette. Du kan også oprette dine egne ligaer, hvor du kan bestemme om offentligheden skal have mulighed for at deltage i netop din liga - eller om den skal være lukket. Dermed kan du også dyste imod kun dine vennerne, skolekammeraterne, familien eller arbejdskollegaerne.

Et er sikkert du får kamp til målstregen hele vejen igennem.

Du kan deltage i Tour de France spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppen

Læs også
Forrest I Feltet - Skuffet dansk verdensmester og en overrasket Asgreen
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger