Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 13. november 2006

Feltet.dk korte - 13. november 2006

13. november 2006 01:260
Artiklen fortsætter efter videoen.


- UIV Cup: Kux og Kalz sejrede for 4. gang
- T-Mobile: Alle 29 ryttere underskriver DNA-klausul
- Doping: Ny testmetode skal lære synderne frygt
- Holczer: Om seks-otte måneder starter det forfra
- Lampre-Fondital: Skriver kontrakt med Caruso og Mori
- Doha International GP: Stopper i 2007
- Tyler Hamilton: Har underskrevet ny kontrakt
- Team CSC: Anti-dopingprogram koster en klasserytter
- Marc Wauters: Fejres og åbner cykelskole i Zolder
- 6-dages: Marvulli og Keisse i spidsen
- Julekalenderen: Dagens låge åbnes kl. 10.00
- Shoppen: Forudbestil Cykelsporten 2006
- Thor Hushovd: Årets rytter i Norge

De korte nyheder opdateres løbende


UIV Cup: Kux og Kalz sejrede for 4. gang


Ingen tvivl om at det stærkeste par ved UIV Cuppen i München er Christian Kux (21-årige)og Marcel Kalz (19-årige). Søndag aften tog de deres 4. sejr i træk, og dermd er de helt suverænt i front af 6-dagesløbet.

Danskerne Martin Lollesgaard og Jakob Dyrgaard rykkede op på 7. pladsen.


Samlet stilling efter 4. dagen
1 Christian Kux - Marcel Kalz, 100 p.
2 Michael Arends - Tristan Marguet, 86 p.
3 Georg Tazreiter - Andreas Graf, 78 p.
4 Pim Ligthart - Jeff Vermeulen, 62 p.
5 Tobias Baumgartner - Beni Baumgartner, 60 p.
6 Patrick Betz - Felix Schönecker, 50 p.,
7 Martin Lollesgaard - Jakob Dyrgaard, 46 p.
8 Rolf Hofbauer - Stephan Lägeler, 41 p.
9 Kneisky - Jeannin, 40 p.
10 Dominique Stark - Bruno Menzi, 29 p.
11 Kilian Moser - René Schibli, 22 p.
12 Michael Englmeier - Benedikt Baselt, 21 p.
13 Jan Herrmann - Benjamin Edmüller, 13 p.
14 Leys - Dave Mertens, 9 p.
15 Enrico Biondi - Fabrizio Braggioni, 6 p.

Tilbage til toppenT-Mobile: Alle 29 ryttere underskriver DNA-klausul


Alle 29 ryttere hos T-Mobile har underskrevet nye kontrakter med DNA-klausulet, og det skete ifølge holdets talsmand helt uden protester. "Hos os skete det uafhængigt af Pro Tour holdenes beslutning," siger Stefan Wagner.

En af holdets nye ryttere, canadieren Michael Barry, understreger den generelt positive holdning. "Jeg har ikke noget imod disse DNA-tests. Jeg tror endda, at vores sport har brug for dem, for at forbedre sit image," siger han i et interview med radsport-aktiv.de og tilføjer, at en rytter ikke kan have noget imod testen, hvis han ikke har noget at skjule.

Tilbage til toppenDoping: Ny testmetode skal lære synderne frygt


En ny, patenteret analysemetode skal fremover lære dopingsyndere frygten at kende. Med et såkaldt "SteroCheck" kan man bl.a. let og billigt påvise tilstedeværelsen af nye anabolika, skriver www.uni-protokolle.de. Forskere ved universitetet i Bonn har patentanmeldt deres nyudviklede testmetode, som bliver præsenteret på en messe i Düsseldorf i denne uge.

Det er et gen fra sankthansormen, der fremover skal hjælpe forskerne med at afsløre dopingsynderne. Den producerer et enzym, som gør den bagkrop lysende, og forskerne har indsat genet i den menneskelige prostata-cellekæde. Når cellerne kommer i kontakt med substanser, som virker som det mandlige kønshormon, lyser de op i en lysegrøn farve. "Det kan være det naturlige androgen, testosteron, men også nye dopingpræparater eller bestemte kemaikalier og pesticider," forklarer Dr. Alléra.

Cand.scient, ph.d Steffen Sinning forklarer til Feltet.dk, at det, der konkret sker, er, at steroiderne fra atleternes urin eller blod binder til en receptor på celleoverfladen. Fra denne receptor sendes signalet normalt videre ind i cellens kerne, hvor en række gener aktiveres og dette fører til den muskelopbyggende effekt. Forskerne har dog i en prostata cellelinie udskiftet en af disse steroid-aktiverede gener med et gen for et selvlysende protein fra Sankthansormen. Når denne cellelinie således udsættes for steroider aktiveres det selvlysende gen, det selvlysende protein produceres og cellen lyser op i mørket og giver forskerne et nemt, hurtigt og billigt mål for tilstedeværelsen af steroider. Er der grund til mistanke kan man efterfølgende gennemføre de mere præcise traditionelle målemetoder.

Fordelen ved den nye testmetode er, at den i modsætning til de kendte metoder også finder nye og hidtil ukendte stoffer, da den ikke afhænger af substansernes molekylære opbygning. Cellerne er så følsomme, at de reagerer på selv meget små forekomster af steroider.

Tilbage til toppenHolczer: Om seks-otte måneder starter det forfra


Team Gerolsteiners team manager, Hans-Michael Holczer, vil ikke direkte kommentere den nuværende situation, hvor det ser ud til at de mistænkte topryttere fortsætter som om intet var hændt, selvom de er mistænkte for samarbejde med Eufemiano Fuentes.

"Det vil jeg hellere diskutere internt med mine kolleger," siger han til den tyske tv-kanal, ARD. Selvom det virker som om, der er kommet ridser i holdenes sammenhold, når det gælder de implicerede ryttere, så tror Holczer fortsat på, at det store flertal har samme overbevisning. Han er også overbevist om, at vi ikke har hørt det sidste til sagerne.

"Det bliver en lang og ubehagelig historie, men jeg kan ikke forestille mig, at det hele løber ud i sandet," siger han. Dertil har de spanske efterforskere simpelthen fået afdækket for meget. Det overtag, som bla. Ullrich og Basso i øjeblikket mener at have, kan ifølge Holczer hurtigt ændre sig igen. "Om seks til otte måneder starter det hele forfra."

Tilbage til toppenLampre-Fondital: Skriver kontrakt med Caruso og Mori


Giampaolo Caruso har ifølge La Gazzetta dello Sport skrevet kontrakt med Lampre-Fondital. Den italienske rytter er i denne sæson sluttet som henholdsvis nummer 12 i Giro d´Italia og en ottendeplads i Schweiz Rundt, men har siden haft en noget turbulent sæson, efter han blev sat i forbindelse med Operacion Puerto. Caruso har ifølge den italienske sportsavis underskrevet en DNA-kontrakt med det italienske Pro Tour mandskab.

Lampre-Fondital har ligeledes skrevet kontrakt med Massimiliano Mori. Den italienske rytter har i denne sæson kørt for Naturino-Sapore di Mare, hvor det bl.a. er blevet til en samlet niendeplads i Niedersachsen Rundfahrt. Mori skulle ligeledes have underskrevet en DNA-kontrakt forud for underskriften med det italienske mandskab.

Tilbage til toppenDoha International GP: Stopper i 2007


Doha International GP stopper i 2007. I stedet har ASO valgt at udvide Tour of Qatar med en prolog, der køres som en holdtidskørsel. En kærkommen nyhed for Team CSC, der tidligere har domineret løbet og bl.a. har budt på en samlet sejr til Lars Michaelsen.

Tour of Qatar køres i 2007 fra d. 27 januar til 2 februar.

Tilbage til toppenTyler Hamilton: Har underskrevet ny kontrakt


Den nu tidligere karantæneramte Tyler Hamilton deltog i weekenden i et triathlon-løb og kunne ved den lejlighed afsløre, at han har underskrevet en kontrakt for den kommende sæson.

”Jeg har underskrevet,” siger den amerikanske rytter, som menes at fortsætte karrieren på det italiensk-russiske Team Tinkoff.

Tilbage til toppenTeam CSC: Anti-dopingprogram koster en klasserytter


Som man kan læse på forsiden af feltet.dk, har Team CSC og Bjarne Riis i dag offentliggjort deres store anti-dopingprogram, et program, som ifølge La Gazzetta dello Sport, kommer til at koste holdet næsten fire millioner kroner om året. For den pris kunne Bjarne Riis have ansat en klasserytter.

Store ryttere som Ivan Basso, Alejandro Valverde, Paolo Bettini, Jan Ullrich og Tom Boonen tjener alle omkring 10 millioner om året eller mere, men for fire millioner kunne Bjarne Riis have fundet ryttere i niveauet lige under de nævnte ryttere.

Tilbage til toppenMarc Wauters: Fejres og åbner cykelskole i Zolder


Den netop pensionerede Rabobank rytter Marc Wauters har haft en travl weekend, fortæller Sportwereld.be. Fredag eftermiddag fik han den flamske ministerpræsident Yves Letermes ok til at kunne oprette en professionel cykelskole ved Zolder. Og om aftenen fik han af de flamske sportsjournalisters forbund overrakt prisen ”De Knuffelbeer” (Teddybjørnen red.) for sin altid korrekte optræden over for medierne.

Men ikke nok med det. Lørdag aften i koncerthuset i Brugge var han inviteret som publikum til at deltage i overrækkelsen af prisen ”Årets flamlænding”. Prisen gik til Paolo Bettini fra det belgiske Quick Step mandskab. Men inden da trådte Erik Dekker, nu sportsdirektør hos Rabobank og gennem mange år Marc Wauters holdkammerat, ind på scenen og kaldte Wauters op.

”Marc, jeg takker dig for alle de år, vi har haft sammen”, sagde Dekker. ”Du har gjort meget for mig, og heldigvis har jeg da også kunne betale tilbage en gang i mellem. Du er et forbillede for unge mennesker og et levende bevis på, at man kan komme meget langt med hårdt arbejde”.

Tilbage til toppen6-dages: Marvulli og Keisse i spidsen


Efter at have kørt konkurrenterne ud af banen de første tre dage, tog Erik Zabel og Bruno Risi en ordentlig afslapper på løbets fjerde dag, og dermed kunne Franco Marvulli og Iljo Keisse overtage spidsen, med et forspring på 17 point.

Derudover er det hollandske par, Danny Stam og Peter Schep, samt spanierne, Juan Llaneras og Isaac Galez begge kun en omgang efter og dermed også pludselig med i kampen om sejren igen.

For Marc Hester og Matthé Pronk ligner det en sikker 11. plads. Parret har hele fire omgange op til 10. pladsen, mens der er to omgange ned til 12. pladsen.

Stillingen efter 4. dag
1. Franco Marvulli (SWI) - Iljo Keisse (BEL), 240 p.
2. Erik Zabel (TYS) - Bruno Risi (SWI), 223 p.

1. omgang efter
3. Danny Stam - Peter Schep (HOL), 174 p.
4. Juan Llaneras - Isaac Galvez (SPA), 136 p.

3. omgange efter
5. Christian Grassmann - Christian Lademann (TYS), 135 p.

4. omgange efter
6. Robert Bartko - Andreas Beikirch (TYS), 88 p.

6. omgange efter
7. Paolo Bettini - Marco Villa (ITA), 107 p.
8. Andreas Müller - Alexander Aeschbach (SWI), 106 p.

9. omgange efter
9. Andreas Kappes - Erik Mohs (TYS), 110 p.
10. Stefan Löffler - Sebastian Frey (TYS), 78 p.

13. omgange efter
11. Marc Hester (DAN) - Matthé Pronk (HOL), 78 p.

15. omgange efter
12. Gerd Dörich - Frank Kowatschitsch, 58 p.

17. omgange efter
13. Christian Bach - Roger Kluge (TYS), 100 p.
14. Angelo Ciccone - Fabio Masotti (ITA), 78 p.

Tilbage til toppenJulekalenderen: Dagens låge åbnes kl. 10.00


Feltet.dk har i samarbejde med Juhl Cycling (www.juhlcycling.dk) lavet en julekalender, som startede den 7. november. Hver dag vil der være 5 cykeltrøjer på auktion i 5 størrelser (1 Medium, 2 Large og 2 X-large) i dag er det en Leisure Ride cykeltrøje, som er rigtig fed.

Hver trøje sælges naturligvis på hver sin selvstændige auktion, dvs. at der hver dag frem til den 1. december vil åbne 5 auktioner.

Hver auktion vil starte fra 100 kr., men hvis du er helt sikkert på, at du bare må have en af trøjerne, så vil der være en "Køb nu pris" på 549,-. Hvis en bruger vælger at købe en af trøjerne med det samme, så vil auktionen blive afsluttet før tid, og der vil IKKE blive lavet en ny auktion på det pågældende produkt. Der vil IKKE blive lagt porto oveni auktionprisen.

Du finder auktionerne her: www.feltet.dk/auktion.


Dagens trøje er:


Dagens auktioner starter den 13. november kl. 10.00 og afsluttes den 7. december kl. 20.00

Tilbage til toppenShoppen: Forudbestil Cykelsporten 2006


Magasinet udkommer ca. 23. november og vil igen i år være fyldt med masser af godt læsestof og flotte fotos fra cykelløb i ind- og udland.Magasinet har en stærk dansk vinkel i år, idet der er en række spændende portrætter af ”morgendagens” mænd, hvor Cykelsporten 2006 giver et bud på, hvem de 8 største herretalenter i Danmark er netop nu.

Desuden er der interviews med en række danske ryttere: Lars Bak, Michael Rasmussen, Matti Breschel, Chris Anker Sørensen, Alex Rasmussen, Mie Bekker Lacota, Trine Schmidt Hansen, Michael Mørkøv, Marc Hester m.fl.

Og så er der foruden de uundværlige statistikker fra den danske sæson på bane og landevej også som tidligere år en resultatdel med fyldestgørende dokumentation fra alle betydende løb i Danmark og i udlandet - igen illustreret med en række fotos i topklasse.

Magasinet er i år redigeret og skrevet af Henrik Elmgreen, men denne gang i samarbejde med Feltet.dk.

Magasinet koster 75,- (99 kr. incl. porto), du har mulighed for at forudbestille allerede nu.


Forudbestil Cykelsporten 2006Tilbage til toppenThor Hushovd: Årets rytter i Norge


Igen i år blev Thor Hushovd kåret til årets cykelrytter i Norge. Nordmanden vandt en stensikker sejr med 437 stemmer. Den unge talentfulde Edvald Boasson Hagen blev nummer to med 204 stemmer.

”Det er jeg meget tilfreds med. Jeg sætter stor pris på, at de cykelinteresserede værdsætter mine resultater, som jeg har haft i år,” forklarer Thor Hushovd til Syklings Verden, som har stået for kåringen.


Stemmerne blev fordelt således:
1 Thor Hushovd 437
2 Edvald Boasson Hagen 204
3 Kurt Asle Arvesen 178
4 Ole Haavardsholm 122
5 Gunn Rita Dahle Flesjå 59
6 Håkon Frahm Stokka 58
7 Sten Stenersen 47
8 Morten Jahr 34
9 Sondre Sørtveit 31
10 Geir Lien 20
11 Anders Hovdenes 17
12 Stian Remme 16
13 Lene Byberg 14
14 Tone Hatteland 12
14 Håkon Austad 12
16 Lars Petter Nordhaug 11
17 Roy Hegreberg 8
17 Alexander Kristoff 8
17 Knut Anders Fostervold 8
20 Gabriel Rasch 6
21 Mads Kaggestad 5
22 Rune Høydahl 4

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Giro dell'Appennino(1.1) 14/07

Settimana Ciclistica Lomb...(2.1) 10/07-12/07

Tour de l'Ain(2.1) 13/07-15/07

Tour de l'Ain(2.1) 13/07-15/07

Giro dell'Appennino(1.1) 14/07

Bizkaikoloreak(2.NCUPJW) 20/07-21/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Red Bull - BORA - hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger