Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 14. august 2006

Feltet.dk korte - 14. august 2006

14. august 2006 00:200


- Erik Zabel: Fortjent pause inden Vueltaen
- Eneco Tour: Lampre devaluerer ProTour løb
- Erik Zabel: Fair VM rute i Stuttgart
- Volta a Portugal: Møller med fremme inden enkeltstart
- Jan Ullrich: Afgørelse inden torsdag
- Fyen Rundt: TV-indslag fra løbet
- Bert Grabsch: På udkig efter ny arbejdsgiver
- Vuelta a España: Phonak holdet udtaget
- Lucien Van Impe: 30 års jubelfest med gamle helte
- Jan Ullrich: Lukker munden på Franke
- George Hincapie: Slutter sæsonen efter de nationale mesterskaber
- Manager: Tilmeld dig til Vuelta spillet
- Python Pro: Gode tilbud på cykelprodukter
- Rundt om Horsens: Tilmeld dig løbet nu

De korte nyheder opdateres løbende


Erik Zabel: Fortjent pause inden Vueltaen


Erik Zabel er fra den gamle skole hvor der køres cykelløb uden at brokke sig. Dette er især blev bevist i de seneste 1½ måned. ”Jeg har haft 39 løbsdage de seneste 43 dage, så nu vil jeg give mig selv en lille pause, inden det er tid til at se frem mod Vueltaen,” udtaler Erik Zabel.

Desværre er tiden hvor førstepladserne væltede ind på stribe også slut for den sympatiske tysker. I år har han kun haft en sejr ind til videre. Men med hele 24 podium placeringer han har været tæt på mange gange.

Tilbage til toppenEneco Tour: Lampre devaluerer ProTour løb


På onsdag starter ProTour løbet Eneco Tour og selvom det er muligt at stille til start med otte ryttere, har det italienske Lampre-Fondital hold valgt kun at stille til start med seks ryttere. Dette på trods af at der ikke køres andre løb på ProTouren i denne periode..

”Vi stiller kun til start med seks ryttere grundet at der køres en del andre løb i denne periode,” undskylder sportsdirektør, Guido Bontempi, som dog tilføjer, ”Vi vil dog prøve at gøre vores bedste.”

Dermed devaluerer et ProTour hold bevist et ProTour løb. Og begrundelsen virker ikke logisk, når man kigger på holdets løbskalender. Det er nemlig endagsløbet Coppa Bernocchi som står på kalenderen.

Tilbage til toppenErik Zabel: Fair VM rute i Stuttgart


Sammen med holdkammeraten Christian Knees og de to Gerolsteiner ryttere Stefan Schumacher og Markus Fothen, testede Erik Zabel i dag næste års 19,1 kilometer lange VM rute i Stuttgart. En rute der skal gennemkøres 14 gange og dermed giver en samlet løbslængde på 267 kilometer. De fire ryttere syntes, at det var en god rute.

”Ruten er fair og god,” mente Zabel. ”Stigningen er meget hård, og sidder i benene,” mente Schumacher om den 700 meter lange stigning, som nogen steder stiger med 13 procent. ”Her vil de
fleste udbrudsforsøg komme fra og på den sidste omgang, vil den give en stor udskilning,” mente Markus Forthen.

Gerolsteiners Manager, Hans Holczer, mener dog ikke, at ruten vil skabe den store spredning, og derfor forudser han allerede nu, at næste års VM vil blive afsluttet i en massespurt. Måske derfor at Zabel mener, det er en fair rute!.

Tilbage til toppenVolta a Portugal: Møller med fremme inden enkeltstart


Claus Michael Møller sad på dagens 144,1 kilometer lange etape endnu engang med favoritgruppen og avancerede dermed en plads i det samlede klassement, så han nu er på 11. pladsen kun 2.08 min. efter den nye førstemand Carlos Pinho fra hans eget Barbot-Halcon hold.

I morgen køres sidste etape hvilket er en næsten 40 kilometer lang enkeltstart. Sidste år vandt den danske veteran den afsluttende enkeltstart og kan han gøre det igen i morgen, så er der mulighed for et stort avancement.

Resultat af 9. etape
1 Krassimir Vasilev (Bul) Duja-Tavira 3.49.09
2 Jose Rodrigues (Por) Carvalhelhos-Boavista 0.48
3 Pedro Cardoso (Por) Milaneza-Maia
4 Juan Gomis (Spa) Comunidad Valenciana
5 Candido Barbosa (Por) L.A. Aluminios-Liberty Seguros 0.54
6 Daniel Petrov (Bul) Milaneza-Maia
7 Tiago Machado (Por) Carvalhelhos-Boavista
8 Joao Cabreira (Por) Milaneza-Maia
9 Carlos Pinho (Por) Barbot-Halcon
10 André Vital (Por) Madeinox-A.R. Canelas
...
14 Claus Møller (Den) Barbot-Halcon

Samlet stilling efter 9. etape
1 Carlos Pinho (Por) Barbot-Halcon 37.39.03
2 Joao Cabreira (Por) Milaneza-Maia 0.07
3 Hector Guerra (Spa) L.A. Aluminios-Liberty Seguros 0.33
4 Candido Barbosa (Por) L.A. Aluminios-Liberty Seguros 0.55
5 David Blanco (Spa) Comunidad Valenciana 0.57
6 Jose Rodrigues (Por) Carvalhelhos-Boavista 1.03
7 Daniel Petrov (Bul) Milaneza-Maia 1.23
8 Felix Cardenas (Col) Team-Barloworld 1.33
9 Rui Sousa (Por) L.A. Aluminios-Liberty Seguros 1.34
10 Bruno Pires (Por) Milaneza-Maia 1.43
11 Claus Møller (Den) Barbot-Halcon 2.08

Tilbage til toppenJan Ullrich: Afgørelse inden torsdag


Beslutningen om, hvorvidt der skal indledes en dopingsag mod den tidligere T-Mobile kaptajn i Schweiz bliver afgjort inden torsdag i denne uge, fortæller direktør i det schweiziske cykelforbund, Lorenz Schläfli, til nyhedsbureauet sid.

Man vil inden da gennemgå dokumenterne fra UCI endnu engang, men ifølge Schläfli tyder alt på en sag. Swiss Cycling har fået ca. 100 sider af de spanske myndigheders dokumenter, og i tilfælde af, at man beslutter sig for at indlede en disciplinærsag, så kan det ske ret hurtigt. Sagen ville kunne overgives til disciplinærkommissionen inden udgangen af ugen, og det bliver så op til kommissionens formand, Gerhard Walther, at stå for anklageskriftet og indkaldelsen af Jan Ullrich.

Tilbage til toppenFyen Rundt: TV-indslag fra løbet


TV 2 Fyn lavede søndag eftermiddag et TV indslag fra Danmarks ældste cykelløb Fyen Rundt. Det blev til et par minutters indslag, som kan ses på www.tv2fyn.dk - klik på Net TV i banner foroven, og derpå på udsendelsen den 13/8 - kl. 19.30, og derpå på indslaget om Fyen Rundt.

Tilbage til toppenBert Grabsch: På udkig efter ny arbejdsgiver


”Tre dage fik vi til at glæde os over Tour-sejren, så kom den ubehagelige overraskelse. Alt knokleriet for Landis var omsonst,“ lyder det fra Bert Grabsch i et interview med Super Sonntag. Ikke alene var der tale om et sportsligt slag i ansigtet, men økonomisk betød Landis’ positive dopingprøve også, at holdets hjælperyttere stort set ikke fik noget ud af deres arbejde.

Alle Phonaks ryttere skulle køre for kaptajnen og måtte derfor sætte egne ambitioner på vågeblus. Til gengæld skulle det så betales tilbage med præmiepengene fra den samlede sejr. Men på grund af dopingsagen fik Grabsch kun 1.000 euro i stedet for de 50.000, der var lagt op til.

”Hvad der dog er endnu værre er den skygge, som nu hænger over cykelsporten,” tilføjer han og siger, at han selv kun kender til sagen fra medierne. Han er dog overbevist om, at der må strenge straffe til for at afskrække folk fra at benytte ulovlige midler. Han er også tilhænger af indførelsen af en anti-doping-lovgivning. ”Det bliver diskuteret i øjeblikket, og jeg anser det for fornuftigt. Hvis folk nemlig risikierer fængsel, vil det sikkert virke afskrækkende,” siger han, idet han dog påpeger, at det er nødvendigt, at alle lande trækker på samme hammel i kampen mod doping.

Den tyske rytter med bopæl i Schweiz er imidlertid glad for, at den seneste tids skandaler ikke ser ud til at få indflydelse på opbakningen hos fans og tilskuere, og han nyder stadig at køre, selvom han i øjeblikket er på ufrivillig pause som følge af det styrt, der sendte ham ud af Deutschland Tour. ”Nu kan jeg ikke sidde på en cykel i tre-fire uger, og så har jeg det allerede dårligt,” indrømmer han.

Hvordan fremtiden ser ud for Grabsch og holdkammeraterne hos Phonak er uvis. Team-ejer Andy Rihs har indkaldt til pressemøde i morgen, og der har siden offentliggørelsen af Landis’ positive dopingprøve været gisnet om holdets fortsatte eksistens, idet det forlyder, at den nye hovedsponsor, iShares har trukket sig, og at det ikke er lykkedes Rihs at finde en erstatning.

”Jeg havde ikke noget imod at skifte hold,“ siger Grabsch og fortsætter: ”For det er det niende dopingtilfælde på Phonak.“ Han erklærer, at han selv er ”absolut ren under vesten”, men automatisk bliver berørt af skandalerne. ”Efter seks år hos Phonak vil jeg gerne starte på ny et andet sted, lige meget hvor,“ lyder det. Han har dog stadig kontrakt med holdet indtil 2008, men håber, at han får lov til at gå, hvis det lykkes at finde et andet hold. Måske er det også en nødvendighed efter i morgen.

Tilbage til toppenVuelta a España: Phonak holdet udtaget


I dag har Phonak udtaget de 9 ryttere, som er følgende ryttere: Aurélien Clerc, Ryder Hesjedal, Nicolas Jalabert, Steve Morabito, Uros Murn, Luis Oliveira, Miguel Angel Perdiguero, Florian Stalder og Steve Zampieri.
Holdet vil blive ledet af Juan Fernandez og René Savary.

Tilbage til toppenLucien Van Impe: 30 års jubelfest med gamle helte


Det blev jo et noget magert resultat Belgien fik ud af dette års Tour de France, hvis man tager lommeregneren frem - så derfor er der måske så meget mere grund til at fejre de gamle helte og fordums store triumfer.

I morgen kl. 13.00 på Grote Markt i byen Sint-Niklaas, der ligger ca. 15 kilometer sydvest for Antwerpen, bliver det ikke til at sparke sig frem for tidligere tourvindere, tidligere vindere af den grønne trøje, bjergtrøjen og mange andre smukke trofæer.

Anledningen er fejringen af 30 års jubilæet for Belgiens sidste tour sejr, som bjergrytteren Lucien Van Impe vandt i 1976.

”Det bliver nogle hårde dage, hvor jeg nok ikke kommer til at sidde ret meget ned. Men jeg sætter stor pris på, at folk har gjort sig så megen umage for at fejre mig”, sagde en tydeligt rørt Van Impe til Sportwereld.be i går.

Og han kan bestemt heller ikke klage over reaktionen på de mange invitationer, der er udgået fra arrangørgruppen. Blandt mange andre har følgende ex-ryttere meldt sig til arrangementet: Eddy Merckx, Bernard Thévenet, Bernard Hinault, Joop Zoetemelk, Pedro Delgado, Lucien Aimar, Roger Walkowiak, Cyrille Guimard, Sean Kelly, Francesco Moser, Rudi Altig, Frans Verbeeck, Roger De Vlaeminck, Benoni Beheyt, Freddy Maertens, Johan Museeuw, Herman Vanspringel, Walter Godefroot, Patrick Sercu, Willy Teirlinck, Rik Van Linden, Ludo Dierckxsens, Eric Vanderaerden, Eddy Planckaert, Edwig Van Hooydonck, Steven Rooks, Rini Wagtmans, Frans Melckenbeeck og mange andre.

Man kan med andre ord møde mindst 7 tidligere Tour de France vindere, der tilsammen har vundet 15 udgaver af det berømte løb. Den ældste af dem er Roger Walkowiak, der ganske uventet vandt touren i 1956. Der er - som man kan læse ud af listen - også mulighed for at møde adskillige af de allerstørste klassikerryttere gennem tiderne.

Alle er velkomne og der er gratis adgang, hvis du lige skulle kommer forbi. Arrangørerne beder dog om, at man tager noget gult tøj på, T-shirt, hat, etc.

Tilbage til toppenJan Ullrich: Lukker munden på Franke


Jan Ullrich tager nu juridiske skridt mod Werner Franke, som på det seneste er kommet med adskillige beskyldninger mod den nu fyrede T-Mobile kaptajn for dennes implikation i sagen mod den spanske læge, Eufermiano Fuentes.

På sin hjemmeside meddeler Ullrich, at han ved retten i Hamburg har fået medhold i, at Werner Franke ikke længere må hævde, at Ullrich har anvendt 35.000 euro på et år til anskaffelse af forbudte stoffer. Skulle Franke overtræde forduddet, kan han risikere bøde på op til 250.000 euro eller 6 måneders fængsel.

Tilbage til toppenGeorge Hincapie: Slutter sæsonen efter de nationale mesterskaber


George Hincapie, som sluttede på en niendeplads i lørdagens Clásica San Sebastián, bekræfter overfor Velonews.com, at han stiller til start ved U.S. national championships den 3. september i Greenville, South Carolina. "Jeg kører formentlig kun linjeløbet," erklærer han.

Hincapie har tidligere vundet de amerikanske mesterskaber, men det skete helt tilbage I 1999, og siden da har han ikke deltaget. Det skyldes bl.a. at datoen i juni tidligere lå for tæt på store europæiske begivenheder. Som en konsekvens heraf har man flyttet datoen, idet man så håber at kunne tiltrække nogle af top-rytterne.

I denne uge gælder det dog ENECO Tour i Holland, som starter onsdag og køres til den 23. august. Her håber Discovery Channel kaptajnen at kunne vise lidt efter at han siden Tour de France har været temmelig træt. "Vi må se, hvordan benene restituerer. Det er et god løb," siger han om det hollandske etapeløb. Efter nogle få post Tour kriterier og en smule ferie sammen med familien, begynder han så småt at få kræfterne igen. "Jeg har det stadig ikke fantastisk, men jeg får det forhåbentlig bedre i løbet af ENECO Tour og bliver i stand til at vise noget."

Tilbage til toppenManager: Tilmeld dig til Vuelta spillet


Vuelta a España arrangørerne Unipublic har offentliggjort den foreløbige startliste til Vueltaen. Holdene er derfor opdateret i managerspillet, så det er noget nemmere at sætte sit Vuelta hold. Startlisten kan dog blive ændret, men du vil modtage en mail, hvis du har valgt nogle ryttere, som du skal have udskiftet før starten.

DELTAG HER

Tilbage til toppenPython Pro: Gode tilbud på cykelprodukter


Python Pro indfører noget helt nyt på PythonPro.com deres egen webshop, hvor det er muligt at købe meget billige cykeldele. Webshoppen er udviklet af firmaet JJnet.dk, som også står bag Feltet.dk.

Ideen med denne Webshop er, at Python Pro via webshoppen kan sælge, hvad de måtte have af restvarer og demoudstyr til stærk nedsatte priser. Alle varerne i webshoppen er 100% nye og ubrugte (og sælges med normal garanti i henhold til købeloven), men kan have været brugt til udstilling, eller eventuelt er det bare en rest Python Pro har tilbage.

Produkterne på Python Pros webshop sælges kun til kunder i Danmark, Norge og Sverige.

Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes:
Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes DANMARKS BILLIGSTE CYKELSLANGER !!!!

- Racerslanger "Super-thin" 700x18/25C kun kr. 9,95 v/20 stk.
- Langærmet cykeltrøje sort/blå kun kr. 89,00 (produktionsfejl, læs mere på shoppen)
- Hjulsæt A-class 320, super letvægts hjulsæt kun kr. 890,00
- Komplet Dura Ace gruppe med Trigon Kulfiber kranksæt til kun kr. 6.390,00 (kun 5 stk. tilbage)
- Lækker mørkeblå Python cykeltrøje i Cool Plus fiber til kun kr. 99,- (sidste års model)
- Komplet DK03GA cykel med Ultegra og Ritchey WCS til kun kr. 8.990,00 (kun 6 stk. tilbage)
- Komplet DK03FA cykel med Shimano 105 til kun kr. 6.990,00 (kun 1 stk. tilbage)
- Python Pro bibs rød/hvid/sort til kun kr. 149,00 (produktionsfejl, læs mere på shoppen)

Du finder webshoppen på www.pythonpro.com

Tilbage til toppenRundt om Horsens: Tilmeld dig løbet nu


Den 20. august lyder startskuddet til Danmarks hårdeste motionscykelløb "Rundt om Horsens".

- Vælg mellem 4 forskellige ruter.
- Tilmelding på selve løbsdagen.
- Chip-tidtagning.

Se alt omkring løbet på: www.rundtomhorsens.dk

..hvornår har du sidst startet i et felt på 300 deltager? Hver rute starter med samlet start.


DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger