Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 14. september 2006

Feltet.dk korte - 14. september 2006

14. september 2006 12:360


- Bernhard Eisel: Salzburg kan komme
- Drei Länder Tour: Karsten Kroon flyvende
- Nicki Sørensen: Bedste form nogensinde
- Rudy Pevenage: Lidt nervøs er man altid
- Tyske ransagninger: En større affære
- Jan Ullrich: Spansk dommer vil gerne udlevere blod
- Drei Länder Tour: Sejr til Karsten Kroon
- Doping: Godefroots hus også ransaget
- VM: Sastre kan blive hjemme, hvis han ikke er enig
- Belgien: 11 verdensmestre mødes
- Shoppen: Fragtfrit på udvalgte produkter!
- Recycling: Tilvalg virker igen
- København: Byens bedste sportsoplevelse?

De korte nyheder opdateres løbende


Bernhard Eisel: Salzburg kan komme


Den sidste fase i VM-forberedelse er gået ind for østrigske Bernhard EIsel, som selvfølgelig har ekstra fokus på VM i år, hvor det køres på hjemmebane.

"Indtil søndag vil jeg kun træne ganske let og ikke køre nogen løb. Heller ikke Franz Stochers Kriterium i Purkersdorf. Det ville være alt for farligt så kort tid inden VM i Salzburg. Jeg vil ganske enkelt ikke risikere noget. Mandag og tirsdag kører jeg et par lange træningsenheder på fem til syv timer, og så kan Salzburg ellers bare komme," siger han på sin hjemmeside. Han er i dag rejst til VM-byen Salzburg for at være helt klar, når det gælder.

Tilbage til toppenDrei Länder Tour: Karsten Kroon flyvende


Karsten Kroon gjorde i dag en ende på 2½ års sejrstørke, da han vandt 2. etape af Drei Länder Tour. Derved hentede den hollandske rytter også sin første sejr for det danske Team CSC mandskab.

”Jeg har ikke vundet et løb i næsten to et halvt år, så det var en kæmpe lettelse at komme først over stregen i dag. Jeg føler, at jeg ofte har haft et godt niveau, men sejrene har desværre udeblevet,” sagde Karsten Kroon efter sejren.

”Men nu lykkedes det, og det giver mig en rigtig god fornemmelse for de kommende opgaver. Jeg føler mig i absolut topform, og jeg ser meget frem til VM, som er et særdeles vigtigt mål for mig.”

Den hollandske rytter sad med i dagens store afgørende udbrydergruppe, der mod slutningen af etapen blev splittet, således at seks ryttere kom hjem og spurtede om sejren.

”Jeg var virkelig flyvende i dag og jeg havde på fornemmelsen, at jeg ville være den hurtigste i vores gruppe, hvis vi kom samlet hjem. Der blev angrebet på skift til sidst, så jeg måtte lukke en del huller, men det lykkedes heldigvis at gennemføre planen”, lød det fra en meget tilfreds Team CSC rytter.

Tilbage til toppenNicki Sørensen: Bedste form nogensinde


Nicki Sørensen føler jeg helt forrygende kørende og det giver forhåbninger forud for næste uges verdensmesterskaber i Salzburg.

”Jeg har virkelig ramt formen nu. Måske noget nær den bedste from jeg nogensinde har haft - i hvert fald opad. Så jeg glæder mig helt sikkert til VM og føler mig frisk. Det eneste jeg ligesom skal finde ud af er, hvilken taktik jeg skal have for selve løbet. Det er selvfølgelig noget jeg skal snakke med Brian Holm om bl.a.,” sagde Nicki Sørensen til cykelmagasinet 1. etape på Viasat Sport 1.

Den danske UK-chef er som bekendt en af værterne på programmet og havde plan klar for den danske rytters indsats.

”Nicki kunne måske begynde at røre på sig når der mangler et par omgange og så håbe på, at Piil eller Bak kan sidde med hjem til spurten, hvis der kommer en 20-30 mands spurt. Kan han stikke med når der mangler to omgange, så får han sin chance,” lød det fra Brian Holm.

Tilbage til toppenRudy Pevenage: Lidt nervøs er man altid


Ligesom hans protegé så afviser Rudy Pevenage fortsat enhver beskyldning fra de spanske myndigheder om involvering i affæren omkring den spanske læge, Eufemiano Fuentes. ”Jeg ved ikke, hvordan det kommer til at gå. Jeg afventer. Jeg har endnu ikke hørt noget fra det belgiske forbund eller fra UCI. Men livet går videre,” siger han til det tyske nyhedsbureau dpa.

Pevenage, som fortsat er i løbende telefonisk kontakt med Jan Ullrich, kan ikke forklare, hvilket belastende materiale politiet kan have fundet hos ham eller Ullrich, men ”man er altid lidt nervøs,” erklærer belgieren, som siden 1996 har været tæt knyttet til Tysklands eneste Tour-vinder gennem tiderne.

Tilbage til toppenTyske ransagninger: En større affære


Resultatet af de ransagninger, som i går blev foretaget i Tyskland, Schweiz og Belgien vil først blive kommenteret om nogle uger, fortæller statsadvokaten, Fred Apostel. Hele aktionen var en større affære med involvering af mere end 50 medarbejdere fra de berørte landes myndigheder. Der blev foretaget ransagninger i private hjem og på forretningsadresser i de tre lande. ”Vi har både materiale i papirform og i dataform og begynder nu gennemgangen. Der er ingen kommentarer til mulige resultater, som på nuværende tidspunkt ville minde om kaffelekture,” siger Apostel til dpa.

Politiet bankede også på den tidligere T-Mobile team manager Walter Godefroots dør, men det lader ikke til at have rystet den 63-årige kommende sportschef hos det nye Astana-hold. ”De har bare gjort deres pligt,” siger han overfor dpa.

Besøget hos Jan Ullrichs manager, Wolfgang Strohband, tog otte timer. Det bekræfter den tidligere brugtvognsforhandler overfor det tyske nyhedsbureau. Helt så længe varede ransagningen af Rudy Pevenages bolig i Geraardsbergen, Belgien, ikke. ”Ja, de var her og blev i to timer,” siger han til dpa. Pevenage mistænkes af de spanske myndigheder for at have forsynet Jan Ullrich med dopingpræparater fra den spanske læge Eufemiano Fuentes.

Tilbage til toppenJan Ullrich: Spansk dommer vil gerne udlevere blod


En talsmand for de spanske juridiske myndigheder, Elis Beni Uxabal, udtaler, at der kan blive tale om at udlevere prøver fra de to blodposer, som blev fundet ved ransagningen af Eufemiano Fuentes lejlighed den 23. maj, og som de spanske efterforsker mener, indeholder Jan Ullrichs blod. "Den ansvarlige dommer er principielt klar til at overlade en blodprøve til statsadvokaturet i Bonn," hedder det i en kommentar til dpa.

Ifølge Elis Beni Uxabal, så er der allerede kommet en uofficiel forespørgsel, men dommer Andres Serrano må have en officiel anmodning, før han kan reagere. "I begyndelsen af september var en deligation fra statsadvokatur i Bonn på besøg i Madrid, hvor de bad om bevismateriale. Men der ligger ingen officiel anmodning, som dommeren kan reagere på," siger talsmanden.

Det beslaglagte blodplasma, som de spanske efterforskere tilskriver Ullrich befinder sig i øjeblikket på et spansk dopinglaboratorium i Barcelona, hvor det skal analyseres. Analyseresultatet kan ifølge lederen af laboratoriet ikke ventes før udgangen af denne måned.

Tilbage til toppenDrei Länder Tour: Sejr til Karsten Kroon


På 2. etape af det tyske etapeløb lykkedes det Karsten Kroon (Team CSC) at vinde den første etapesejr hos Team CSC. Kroon sejrede foran østrigerne Christian Pfannberger (Elk Haus) og Georg Totschnig (Gerolsteiner). Samlet avancerer Karsten Kroon til den samlede 9. plads.

Patrick Sinkewitz (T-Mobile) føres dog fortsat samlet, som har 8 sekunder ned til Team CSCs Frank Schleck på 2. pladsen.


Resultat af 2. etape
1Karsten Kroon -Team CSC 4'38'13
2Christian Pfannberger -Elk Haus-Simplon 0'01
3Georg Totschnig -Gerolsteiner0'02
4Sebastian Skiba -Intel-Actions.t.
5Gerhard Trampusch -Wiesenhof-Akud0'05
6Konstantin Schubert -Team Sparkasse 0'31
7Evert Verbist -Chocolade Jacques 3'41
8Hannes Blank -Team Lamonta s.t.
9Patrik Sinkewitz -Team T-Mobile s.t.
10Artur Gajek -Wiesenhof-Akuds.t.


Samlet stilling efter 2. etape
1Patrik Sinkewitz -Team T-Mobile 9'50'26
2Frank Schleck -Team CSC 0'08
3Sebastian Lang -Gerolsteiner0'17
4Christian Knees -Team Milram 6'02
5Björn Glasner -Team Lamonta 6'06
6Johannes Fröhlinger -Gerolsteiner10'18
7Richard Faltus -Team Sparkasse10'20
8Patrick Gretsch -Thüringer Energie Team 10'46
9Karsten Kroon -Team CSC 20'35
10Georg Totschnig -Gerolsteiner20'40

Tilbage til toppenDoping: Godefroots hus også ransaget


I forbindelse med husransagelser hos Jan Ullrich, Rudy Pevenage og Ullrichs manager, er også tidligere T-Mobile manager Walter Godefroots hus blevet ransaget i går morges, fortæller Sportwereld.be i dag.

”Jeg har ikke meget at sige om det. Der stod et helt hold uden for døren klokken 9 om morgenen i mit hjem i Sint-Martens-Latem. Det er rigtigt, at de gennemførte en ransagning, men jeg vil gerne pointere, at jeg blev afhørt som vidne i sagen og ikke som medskyldig. Derudover har jeg ingen kommentarer”, sagde Godefroot.

Tilbage til toppenVM: Sastre kan blive hjemme, hvis han ikke er enig


Efter afbudet fra Oscar Freire bliver Alejandro Valverde enerådende kaptajn på det spanske landshold ved VM i Salzburg næste søndag, hvilket kunne være et problem for CSC’s Carlos Sastre, der med sine seneste resultater ligeledes kunne forvente en beskyttet rolle.

Det ansvarlige for det spanske landshold, Paco Antegura, udtaler til www.velo-club.net, at Valverde er kaptajnen ”og hvis Sastre ikke er enig i dette, kan han blive hjemme”.

Valverde må på papiret betragtes som én af VM’s største favoritter, og det skal blive spændende at se om, han kan følge på de senere års store spanske triumfer.

Tilbage til toppenBelgien: 11 verdensmestre mødes


Tidligere dobbelt verdensmester - og nuværende kustode på det nationale flamske cykelmuseum -Freddy Maertens, skal fejres efter alle kunstens regler lørdag den 30. september og søndag den 1. oktober dels i hans fødeby Middelkerke dels i Roeselare, hvor han nu bor og arbejder.

Maertens vandt sit første verdensmesterskab i Ostuni, Italien i 1976 for 30 år siden. Her slog han i spurten den lokale favorit Francesco Moser. Fem år senere i Prag vandt han over nuværende Lampre manager Saronni og Bernard Hinault. Her er der således tale om et 25 års jubilæum.

Lørdag den 30. september fester Maertens med gamle venner i kasinoet i Middelkerke. Her står der ikke mindre end 10 gamle verdensmestre på gæstelisten: Bernard Hinault, Tom Boonen, Mario Cipollini, Beppe Saronni, Francesco Moser, Oscar Freire, Patrick Sercu, Rik Van Looy, Johan Museeuw og Claude Criquielion.

Dagen efter - søndag den 1. oktober - har publikum muligheden for at møde mange af de samme koryfæer, der deltager i en officiel højtidelighed på rådhuset i Roeselare kl. 11.00 - og senere ved et foredrag kl. 15.00 på bryggeriet Rodenbach (Rodenbach Grand Cru uhmmmm). Der er gratis adgang.

Skulle du være i nærheden på dette tidspunkt, kan du få flere informationer ved henvendelse til cykelmuseet i Roeselare på wielermuseum@roeselare.be

Tilbage til toppenShoppen: Fragtfrit på udvalgte produkter!Tilbud 1: Drømmeholdet - historien om Team CSC

Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- i denne uge, da du kan spare portoen!

BESTIL HERTilbud 2: Pro Cycling Manager 2006 og Historien om Team CSCPro Cycling Manager 2006
Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.

I Pro Cycling Manager får du ansvaret for et topprofessionelt cykelhold. Du hyrer og fyrer ryttere, du træner dem og holder nøje øje med deres form. Du finpudser dem til de store begivenheder (forårets og efterårets klassikere; Giro d'Italia, Tour de France og Vuelta a Espana osv.) samt hundreder af andre løb gennem flere sæsoner. Du styrer rytterne i realtid, 3D løb, ned til deres mindste bevægelser: angreb, kontraangreb, sprint, skiftevise føringer ... Du styrer det hele, men har du også det, der kræves for at blive en succesrig professionel sportsdirektør for et cykelhold?


Hovedfeatures
- 50 hold, flere end 1200 ryttere og 465 forskellige 3D løb/etaper
- Mere realistiske løbsomgivelser
- Nye scenerier med rundkørsler, broer, tunneller…
- Nye tilskueranimationer, forskellige ryttertyper ...
- Nye løbskameraer: helikopter, motorcykel, målstreg ...
- Optag et løb fra start til slut og se gentagelsen sammen med vennerne
- Nyt, forenklet gameplay til både individuel tidskørsel og holdtidskørsel
- Flere løbsoplysninger under løbet om hold, ryttere, grupper, løbsprofiler ...
- Nye mål, nye konditions- og træningsprogrammer
- Ruterne i de større løb ændrer sig fra sæson til sæson
- Nyt læreprogram, så du kan lære om spillet og løbstaktik
- Ny mere aggressiv Al i tur mode og nye dristige løbstaktikker

Spillet vejledende udsalgspris er 369,-


Drømmeholdet - historien om CSC
Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Spillet vejledende udsalgspris er 125,-


Samlet pris i denne uge 379 kr. - BESTIL HER

Tilbage til toppenRecycling: Tilvalg virker igen


Der har været perioder, hvor tilvalgene på salgsannoncerne på "Recycling" ikke har virket. Fejlen er nu helt præcis lokaliseret og rettet. Så du kan nu oprette annoncer med tilvalg, så dine cykeldele bliver hurtigere solgt!

Du er naturligvis velkommen til at slette dine nuværende annoncer og tilføje dem med tilvalg, hvis du ønsker dette.

Du finder Recycling på: www.feltet.dk/auktion.

Tilbage til toppenKøbenhavn: Byens bedste sportsoplevelse?


Det er nu, at du som cykelelsker har mulighed for at støtte op omkring banecykelsporten. En af kandidaterne til ”Byens Bedste Sportsoplevelse” i 2006 er nemlig 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena. Stem på dette arrangement og støt banecykelsporten.

Du kan stemme fra mandag den 11. september kl. 12:00 til og med mandag den 18. september kl. 11:59 på www.byensbedste.aok.dk.

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger