Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 16. oktober 2006

Feltet.dk korte - 16. oktober 2006

16. oktober 2006 10:510


- Jakob Piil: Første samling med T-Mobile i gang
- Kim Andersen: Frank Schleck er en top-rytter
- Team CSC: Basso mødes i dag med Riis
- Alejandro Valverde: Jeg er meget tilfreds
- Johann Tschopp: Ser frem til ny sæson efter operation
- Georg Totschnig: Indstiller karrieren efter 13 år
- Ivan Basso: Jeg kommer til at vinde Touren
- Iban Mayo: Officielt til Saunier Duval
- Johan Verstrepen: Slog Boonen i afskedsløb
- Zolder: 5,000 sagde farvel til Marc Wauters

De korte nyheder opdateres løbende


Jakob Piil: Første samling med T-Mobile i gang


I lørdags samlede hele det nye T-Mobile hold for første gang i Lugano. Her skal rytterne og den nye ledelse over fire dage lære hinanden bedre at kende samt få lagt planer frem mod den kommende sæson.

Hele 16 nye ryttere skal i næste sæson køre i den lyserøde T-Mobile dragt, og en af dem er selvfølgelig danske Jakob Piil. Piil er blevet udset til at være en slags mentor for alle de unge ryttere på holdet, en rolle han se frem til at udfylde.

”Jeg syntes, det er en god ide. Det er noget lignende det samme, som jeg gjorde hos CSC. Jeg hjælper de unge ryttere, ikke kun på det sportslige område, men også med økonomisk rådgivning,” udtaler Piil til holdets hjemmeside.

Udover at være mentor for de unge ryttere, ser Piil også frem til igen at kunne levere store resultater.

“Mit mål er at støtte holdet, så det vil forblive et af verdens bedste hold. Derudover vil en etapesejr i et Grand Tour løb selvfølgelig også være stort. Jeg har kørt Touren fire gange, desværre blev jeg ikke udtaget i år. Jeg håber, at jeg ikke får så mange uheld hos T-Mobile, som jeg har haft i den netop overstået sæson, og deraf vil kunne køre fra front af i den nye sæson og måske også i Touren,” slutter Piil af med.

Ifølge sportsdirektør, Brian Holm, er man meget opmærksom på Jakob Piils mange skader. ”Vi piller ham ud af de løb, som han plejer at komme til skade i,” udtaler Holm i dag til DR Sporten. Samtidigt fortæller Holm, at Piil ikke får lov til at køre brostensløb som Het Volk og Flandern Rundt. Der kan Holm så nemt tilføje Züri Metzgete og Vueltaen, som er de seneste løb hvor Piil har været i asfalten.

Tilbage til toppenKim Andersen: Frank Schleck er en top-rytter


Frank Schleck har fået sit helt store gennembrud i denne sæson med sejre i Amstel Gold Race og på etapen til Alpe D´Huez i Tour de France. Lørdag blev det til et nyt top-resultat til den luxembourgske rytter i Giro di Lombardia og indsatsen beviste ifølge sportsdirektør Kim Andersen, at Schleck nu regnes blandt feltets top-ryttere.

”Jeg er meget tilfreds med den måde Frank kørte. Han formåede at blive fremme helt til slut med de bedste ryttere," siger Kim Andersen til CSC.com.

Ifølge Kim Andersen blev Team CSC-rytteren markeret af de andre favoritter igennem løbet, som ifølge sportsdirektøren var bange for ham. "Det viser, at han er en af top-rytterne i de store løb," lyder det fra Andersen.

Frank Schleck er også den bedst placerede Team CSC rytter på Pro Tour ranglisten. Han sluttede med 165 point på en samlet tredjeplads.

Tilbage til toppenTeam CSC: Basso mødes i dag med Riis


Ivan Basso og team-ejer på Team CSC, Bjarne Riis, mødes i dag i Lugano for at diskutere den italienske rytters fremtid på det danske mandskab. Det er anden gang, at de to parter mødes efter, at Basso blev frikendt af den italienske olympiske komite for dopinganklagerne i forbindelse med Operacion Puerto.

”Min fremtid vil blive diskuteret når jeg mødes med Riis i Lugano,” siger Basso til Tutto Bici.

Bjarne Riis har tidligere forlangt, at Ivan Basso ikke bare skulle blive frikendt i sagen, men at han yderligere skulle kunne bevise, at han ikke har haft kontakt med den dopingmistænkte spanske læge Eufemiano Fuentes. Den tidligere Tour-vinder havde således gerne set, at Basso havde afleveret en DNA-test for at bevise sin uskyld, men det har den italienske rytter indtil nu afvist.

Hvorfor han ikke har valgt at tage DNA-testen, afslører han overfor den franske sportsavis L´Equipe.

”Vi vidste ikke om vi skulle frygte for, hvordan poserne med blodet blev opbevaret under efterforskningen,” lyder det fra Basso, der kalder situationen for ”uigennemskuelig”.

Discovery Channel og Milram nævnes som fremtidige arbejdsgivere for Ivan Basso, i så fald Team CSC vælger at skille sig af med den italienske rytter.

Tilbage til toppenAlejandro Valverde: Jeg er meget tilfreds


Efter at have vundet Fleche Wallone og Liege-Bastogne-Liege, samt en andenplads i Vueltaen, sluttede Alejandro Valverde suverænt på ProTourens rangliste. Et resultat den unge spanier er yderst tilfreds med.

”At vinde den hvide ProTour førertrøje viser, at jeg var en af de bedste i hele sæsonen. Jeg ved ikke, om jeg er den bedste rytter, men jeg er den mest konstante. Jeg er meget tilfreds med, hvordan sæsonen er forløbet, selvom den godt kunne have været lidt bedre, har det været min mest fuldendte sæson,” udtaler Valverde til den spanske avis AS.

Eneste minus for Alejandro Valverde i denne sæson var, at han endnu engang måtte udgå af Tour de France grundet en skade. Derfor får det franske etapeløb stor fokus til næste år.

”Touren vil have min største prioritering i den kommende sæson, og jeg vil gerne ende på podiet. Jeg vil dog ikke stresse for at opnå det,” slutter Valverde af med.

Tilbage til toppenJohann Tschopp: Ser frem til ny sæson efter operation


Den nuværende Phonak rytter, Johann Tschopp, var i går igennem en længere hofte operation, som ifølge lægerne gik godt. De næste fire uger skal han bruge krykker, og derefter begynder han træningen frem mod den nye sæson, som kommer til at foregå på det lille franske ProTour hold, Bouyges Telecom.

Tschopp udtaler til holdets hjemmeside, at han ser frem til sæsonen, og at han håber at få nogle sejre på kontoen.

”Målet bliver at gøre det godt i Romandiet Rundt, samt af få den sejr, som jeg ikke gjorde i denne sæson.” Derudover skulle Tschopp allerede nu være sikker på, at han er en del af holdet, som skal køre Tour de France.

Tilbage til toppenGeorg Totschnig: Indstiller karrieren efter 13 år


Gerolsteiner-rytteren Georg Totschnig offentliggjorde i dag på et pressemøde i Salzburg, at han indstiller karrieren efter denne sæson. Den største sejr, som Georg Totschnig vandt var sidste år i Tour de France, hvor han vandt en etape i Pyrenæerne.

Georg Totschnig forklarede på pressemødet, at han nu vil værdsætte familien, hvor de tre børn Emma (8 år), Max (2 år) og Josef (6 måneder) trækker hårdt.

”De vil også gerne se deres far. Jeg savner også meget min familie, og jeg vil også gerne være en far for mine børn”, forklarede Georg Totschnig og sagde pænt tak til alle de hold, som han havde kørt på i de 13 år, som han havde været professionel.

Georg Totschnig nåede og vinde 12 sejre som professionel.

Tilbage til toppenIvan Basso: Jeg kommer til at vinde Touren


I et stort interview med den franske avis, L’Equipe, fortæller CSC rytteren, Ivan Basso, at han er sikker på, at han igen kommer til at køre Tour de France. Han er faktisk så sikker på, at han også kommer til at vinde det, at han gerne vil tage imod væddemål omkring det.

Hvis det står til Basso, kommer dette også til at ske på det danske hold. ”I dag er der mange holdejere, som gerne vil have mig på deres hold, men jeg vil gerne blive hos Team CSC. Det er mit hold.”

Ivan Basso fortæller yderligere, at han var skuffet i starten af suspenderingen, over at han ikke hørte mere fra Riis, end han gjorde, men at han til sidst lærte at leve med det. Om forholdet mellem Riis og Basso lige nu, beskriver Basso det som følgende. ”Vi er i den fase, et par er i, når de har haft problemer, og prøver at få det til at virke igen.”

Derudover fortæller Ivan Basso, at beslutningen fra CONIs Anti Doping præsident, Franco Cosenza, ikke blev truffet fordi den midlertidige dommer i Operation Puerto, Carmelo Jimenez, i sidste uge udsendte en pressemeddelelse, at dokumenterne fra sagen ikke måtte bruges. Ifølge Basso blev truffet på grundlag af den store rapport fra de spanske myndigheder, Guardia Civil, som UCI havde videresendt til CONI.

Tilbage til toppenIban Mayo: Officielt til Saunier Duval


I dag blev det officielt, at Iban Mayo skifter til Saunier Duval. På et pressemøde blev Mayo præsenteret. Det var tydeligt en glad Saunier Duval ledelse og sportsdirektør, som i dag kunne præsentere den nu forhenværende Euskaltel rytter på kontrakt hos det andet spanske ProTour hold.

Iban Mayo har skrevet under på en 2-årig kontrakt med Saunier Duval.

Tilbage til toppenJohan Verstrepen: Slog Boonen i afskedsløb


En vaskeægte hjælperytter sagde i går farvel til det professionelle felt. 38 årige Johan Verstrepen kørte i går sit afskedskriterium i Belgien og ud over holdkammeraterne fra Landbouwkrediet-Colnago slog han blandt andet Tom Boonen, Tom Steels, Marc Wau-ters, Tom Vanoppen og Kurt Van De Wouwer i spurten.

Johan Verstrepen debutterede for Histor-Sigma i 1991 og kørte derefter for GB-MG, Collstrop, Vlaanderen 2002, Lampre-Daikin og siden 2003 for Landbouwkrediet-Colnago. I de 16 sæsoner høstede han 2 sejre: Sprintkonkurrencen i Regio Tour i 1998 og tredje etape af Etoile De Besseges i 1999.

Tilbage til toppenZolder: 5,000 sagde farvel til Marc Wauters


Rabobank rytteren Marc Wauters sagde i går farvel til det professionelle felt med et stort anlagt arrangement på formel 1 banen i Zolder, Belgien under overværelse af godt 5000 tilskuere.

Der blev både kørt et kriterium - der minsandten blev vundet af Marc Wauters, og en partidskørsel - der minsandten også blev vundet af Wauters sammen med den gamle holdkammerat Erik Dekker.

Den flamske ministerpræsident Yves Leterme deltog i arrangementet.

Tilbage til toppen

Læs også
Kaching: Van der Poel og Van Aert scorer kassen på crossløb
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger