Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 17. juli 2006

Feltet.dk korte - 17. juli 2006

17. juli 2006 00:350


- Tom Boonen: Kører ikke Vueltaen
- Python Pro: Nye suveræne tilbud på shoppen
- Alessandro Kalc: Det er ikke mig
- Alejandro Valverde: Tilbage på cyklen
- Sachsen Tour: Team CSC holdet udtaget
- Ivan Basso: Kurer fundt
- Martin Mortensen: Højre ben sover - VM i fare
- Ivan Basso: Kører Vueltaen, hvis han bliver frifundet
- Rolf Sørensen: Tilbage på cyklen
- Pro Cycling Manager 2006: Er udkommet!
- Shoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!

De korte nyheder opdateres løbende


Tom Boonen: Kører ikke Vueltaen


Verdensmesteren, Tom Boonen, kører ikke Vuelta a España, bekræfter holdet mandag. I stedet for vil belgieren ikke overraskende køre Eneco Tour fra den 16. - 23. august og derefter Tour of Britain fra den 29. august til den 3. september. Derefter kører verdensmesteren Van Steenbergen den 6. september og Paris-Brussels den 9. september, hvorefter det følger et titelforsvar af VM trøjen.

Tilbage til toppenPython Pro: Nye suveræne tilbud på shoppen


Python Pro indfører noget helt nyt på PythonPro.com deres egen webshop, hvor det er muligt at købe meget billige cykeldele. Webshoppen er udviklet af firmaet, som også står bag Feltet.dk.

Ideen med denne Webshop er, at Python Pro via webshoppen kan sælge, hvad de måtte have af restvarer og demoudstyr til stærk nedsatte priser. Alle varerne i webshoppen er 100% nye og ubrugte (og sælges med normal garanti i henhold til købeloven), men kan have været brugt til udstilling, eller eventuelt er det bare en rest Python Pro har tilbage.

Produkterne på Python Pros webshop sælges kun til kunder i Danmark, Norge og Sverige.

Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes:
Komplet Dura Ace gruppe med Trigon Kulfiber kransæt til kun kr. 6.390,00 (kun 5 stk. tilbage)
Lækker mørkeblå Python cykeltrøje i Cool Plus fiber til kun kr. 99,- (sidste års model)
Komplet DK03GA cykel med Ultegra og Ritchey WCS til kun kr. 8.990,00 (kun 6 stk. tilbage)
Komplet DK03FA cykel med Shimano 105 til kun kr. 6.990,00 (kun 1 stk. tilbage)
8 stk. racerslanger til kun kr. 99,00 (Ca. 400 stk. på lager)
Python Pro bibs rød/hvid/sort til kun kr. 149,00 (produktionsfejl, læs mere på shoppen)

Men kig ind hver uge - der kommer hele tiden nye restvarer på shoppen.

Du finder webshoppen på www.pythonpro.com

Tilbage til toppenAlessandro Kalc: Det er ikke mig


Tidligere beskrevet i dagens korte nyheder, så skulle Alessandro Kalc, være ”Manos Pequeñas” i den store spanske dopingskandale, men det afviser hovedpersonen selv. Men fortæller, at han har kendskab til den spanske læge Eufemiano Fuentes, men det er kun fordi, at han søn har haft øjncancer.

”Jeg er lille og har små hænder”, sådan forklarer Alessandro Kalc sig til den italienske avis Corriere della Serra og tilføjer: ”Der er ingen der har kaldt mig ”Manos Pequeñas”. Det bygger på en stor fejltagelse.”

Alessandro Kalc påpeger, at han intet har at skjule.

Tilbage til toppenAlejandro Valverde: Tilbage på cyklen


Blot 10 dage efter sit styrt på 3. etape af Tour de France er Alejandro Valverde tilbage på cyklen og i gang med træningen. Han er nu frem imod den sidste halvdel af sæsonen, hvor han håber på, at han kan gøre en god figur.

"Meget tilfredsstillende”, sådan udtaler Alejandro Valverde om sin første træningstur i lørdag, hvor det blev en halv time på landevejen og en time på ruller.

I går blev det til 80 kilometer, og i dag og de kommende vil jeg fortsætte med 70 til 90 kilometer, hvor jeg vil forsøge at finde rytmen igen.

Valverde har stadig en forbinding på skulderen efter, at han brækkede kravebenet. “Men er det meget normalt - kun en uge efter operationen. ”Doktoren som opererede mig, Dr. José Luis Martínez Romero, er meget tilfreds med, hvordan jeg klarer mig. Så vi har alle grunde til at være tilfredse.”

Valverde håber nu på at kunne gøre comeback i Vuelta a Burgos, som køres fra den 6. - 10. august.

Tilbage til toppenSachsen Tour: Team CSC holdet udtaget


Det danske ProTour hold har udtaget rytterne til det tyske etapeløb, Sachsen Tour International, som køres fra den 19. - 23. juli. Løbet køres over 5 etaper og har en 24 km lang enkeltstart om lørdagen, som kunne passe godt til holdets Fabian Cancellara.

Holdet består af følgende ryttere: Matti Breschel, Fabian Cancellara, Allan Johansen, Marcus Ljungqvist, Christian Müller, Jakob Piil, Luke Roberts og Andy Schleck.

Etaperne:
1. etape: 19.07 Dresden - Oybin, 173km
2. etape:20.07 Ebersbach - Meerane, 229km
3. etape:21.07 Chemnitz - Riesa, 199km
4. etape: 22.07 Oschatz - Oschatz, 24km ITT
5. etape:23.07 Dresden - Dresden, 149km

Tilbage til toppenIvan Basso: Kurer fundt


Det spanske politi mener, at de har fundet frem til blodkureren, der gav Ivan Basso blod under Giro d'Italia. Ifølge ugemagasinet Interviú fremgår det, at Alessandro Kalc var i Madrid for at hente blod til Ivan Basso. Kalc, som også er direktør for det mindre cykelhold SK Devin, skulle efterfølgende havde viderebragt det til Ivan Basso. Dette skulle fremgå af en 38 siders rapport, som ikke var en del af den rapport, som dannede pga. for Ivan Bassos udelukkelse.

Yderligere skulle det spanske politi slå fast igen, at Ivan Basso er ”Birillo” og at de har beslaglagt en kalender, hvor der skulle fremgå de italienske ord: ”la squadra” og ”il due”. Ifølge politiet skulle ”il due” står for nummer to, hvilket svarer til det nummer, som skulle være på blodposerne fra… ”Birillo”…

Tilbage til toppenMartin Mortensen: Højre ben sover - VM i fare


Sidste år blev Martin Mortensen nummer fire ved U23 verdensmesterskaberne, og der var jubel i lille Dannevang trods den manglende medalje. Allerede for knap et år siden begyndte man at se frem til de kommende verdensmesterskaber, hvor Martin Mortensen kører sit sidste år som U23-rytter og med bare en forbedring i placeringen kunne danskeren altså hente en medalje. Med sidste års placering skrev Martin Mortensen sig ind i dansk cykelhistorie, som den bedste danske cykelrytter på en VM enkeltstart for U23-rytterne nogensinde. DCU lovede støtte til Martin Mortensen, en støtte som han også har fået indtil nu, men nu smuldrer støtten til den unge efter et par skuffende enkeltstarter. Martin Mortensen har hele tiden været et sikkert dansk kort til VM enkeltstarten senere på året, men sådan er det ikke længere…

”Puha, det var sku ikke noget vildt...”, sådan lød Martin Mortensens første kommentar, da Feltet.dk snakkede med ham efter europamesterskaberne i landevejscykling.

”Enkelstarten fik jeg det samme problem som til DM, hvor mit ben sover…det er kun det højre ben, som sover. Det skyldes, at min nye tempocykel er for lang, så jeg skal have fundet en ny inden Danmark Rundt,” lyder det skuffet fra Martin Mortensen.

Den samlede start gik heller ikke helt, som godt som danskeren kunne have ønsket sig, da han på næstsidste omgang fik krampe opad bakken, da han prøvede at køre med i et udbrud. Det lykkedes ikke, og derefter fik han aldrig kontakt til de forreste igen.

”DM og EM var selvfølgelig nogle mål i sæsonen, og jeg synes også, at jeg har trænet rigtig godt op til DM, men jeg tror, at jeg blev ramt af ’hammeren’ den sidste uge op til, da jeg simpelthen har trænet for hårdt. Jeg var på ruller inden morgenmaden onsdag, torsdag og fredag, for jeg var rigtig godt kørende i den uge, hvor jeg blev nummer 5 og 3 i nogle franske løb. Men nu ser jeg frem mod Danmark Rundt, også tager vi U23 DM, og derefter får jeg af vide, hvis jeg skal køre VM,” forklarer Martin Mortensen, som altså ikke er sikker på en VM plads.

Martin Mortensen tror dog stadig på VM pladsen, men er ikke længere sikker på at få tildelt den ene af de to VM-pladser.

Tilbage til toppenIvan Basso: Kører Vueltaen, hvis han bliver frifundet


Den italienske superrytter Ivan Basso er ifølge Procycling.com klar til at køre Vuelta a España, hvis han bliver frifundet i den store spanske dopingsag. I går var der ellers rygter om, at Team CSC kaptajnen var på vej væk fra holdet, men det afviste Bjarne Riis prompte.

I øjeblikket venter den Italienske Olympiske Komite på at modtage den 500 sider lange rapport om Operacion Puerto. Ivan Bassos advokat har haft mulighed for at se de dokumenter, der ligger til grund for suspensionen af CSC-kaptajnen, og der er ifølge Massimo Martelli tale om så vage indicier, at det tværtimod giver anledning til mange misforståelser.

”Der er ingen beviser som bringer årets Giro d’Italia vinder i forbindelse med nøglefiguren i den spanske sag, Eufimiano Fuentes,” siger han til den franske avis, L’Equipe.

Ivan Basso er derfor klar til at lade sig underkaste en DNA-analyse for at tilbagevise alle spekulationer omkring ham. Det er dog uvist, om advokaten vil anbefale dette.

Basso træner fortsat, som om intet var hændt, og satser nu på Vueltaen, hvilket Bjarne Riis er glad for, at hans italienske rytter nu satser på dette løb.

Bjarne Riis håber på en hurtig afklaring - læs mere om dette på forsiden af Feltet.dk.

Tilbage til toppenRolf Sørensen: Tilbage på cyklen


Når gadeløbet Hejsager Grand Prix afvikles fredag den 28. juli gør Rolf Sørensen et mindre comeback, da han deltager i løbet. Det er cykelentusiasten Michael Jacobsen, som arrangerer gadeløbet for 6. gang.

Michael Jacobsen har lokket flere tidligere og nuværende cykelryttere til start. Udover Rolf Sørensen stiller Bo Hamburger samt Michael Sandstød og Jimmi Madsen til start i løbet. Desuden kommer der også ryttere til start fra de danske kontinentale hold: Thomas Oredson fra Team GLS samt Allan Bo Andresen og Michael Reihs samt Chris Anker Sørensen fra Team Designa Køkken.

Tilbage til toppenPro Cycling Manager 2006: Er udkommet!


Du kan købe Pro Cycling Manager 2006 igennem Feltet.dk til 328,- incl. porto, levering m.m. Når spillet er kommet i dag og den vejledende udsalgspris vil være 369,-

Du bestil på www.feltet.dk/shop


Om Pro Cycling Manager 2006
Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.

I Pro Cycling Manager får du ansvaret for et topprofessionelt cykelhold. Du hyrer og fyrer ryttere, du træner dem og holder nøje øje med deres form. Du finpudser dem til de store begivenheder (forårets og efterårets klassikere; Italien Rundt, Frankrig Rundt og Spanien Rundt osv.) samt hundreder af andre løb gennem flere sæsoner. Du styrer rytterne i realtid, 3D løb, ned til deres mindste bevægelser: angreb, kontraangreb, sprint, skiftevise føringer ... Du styrer det hele, men har du også det, der kræves for at blive en succesrig professionel sportsdirektør for et cykelhold?


Hovedfeatures
- 50 hold, flere end 1200 ryttere og 465 forskellige 3D løb/etaper
- Mere realistiske løbsomgivelser
- Nye scenerier med rundkørsler, broer, tunneller…
- Nye tilskueranimationer, forskellige ryttertyper ...
- Nye løbskameraer: helikopter, motorcykel, målstreg ...
- Optag et løb fra start til slut og se gentagelsen sammen med vennerne
- Nyt, forenklet gameplay til både individuel tidskørsel og holdtidskørsel
- Flere løbsoplysninger under løbet om hold, ryttere, grupper, løbsprofiler ...
- Nye mål, nye konditions- og træningsprogrammer
- Ruterne i de større løb ændrer sig fra sæson til sæson
- Nyt læreprogram, så du kan lære om spillet og løbstaktik
- Ny mere aggressiv Al i tur mode og nye dristige løbstaktikker

Spillet vejledende udsalgspris er 369,- uden fragt og udkommer den 11. juli 2006. Feltet.dk vil udsende spillet, så de brugere, der har forudbestilt spillet får spillet med posten den 11. juli.

Bemærk Feltet.dks pris på 328,- er incl. spillet, fragt og ekspeditionsgebyr.

Pris: 369.00 kr
Tilbudspris: 328.00 kr


Tilbage til toppenShoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Cro Race(2.1) 26/09-01/10

Cro Race(2.1) 26/09-01/10

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger