Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 17. juni 2006

Feltet.dk korte - 17. juni 2006

17. juni 2006 00:280


- Alberto Contador: Jeg startede med 'dårlige ben'
- Route du Sud: Niemec vandt 3. etape
- Ster Zeeuwsche Eilanden: Villumsen samlet 2'er
- Baby-Giro: Anders Lund rasende efter bjergetape
- Tour de Suisse: Cancellara vs. Ullrich i morgen?
- Tristan Hoffman: Fortjent sejr til Kurt-Asle
- Kurt-Asle Arvesen: Jeg har ramt topformen
- José Rujano: Undskylder til Selle Italia
- Ster Zeeuwsche Eilanden: Villumsen forsvarede førertrøjen
- CPA: Offentliggør gerne navnene
- Danilo Hondo: Etapevinder to dage i træk
- Manager: Dyst imod dine venner m.m. i Tour-spillet
- Manager: Få et gratis Tour de France hold

De korte nyheder opdateres løbende


Alberto Contador: Jeg startede med dårlige ben


Alberto Contador var naturligvis tilfreds efter etapesejren på 8. etape af Tour de Suisse.

”Jeg havde ingen ideer om at køre i det samlede klassement, det eneste som jeg ønskede at bruge løbet til var forberedelse til Touren, men jeg vidste også, at jeg kunne vinde noget til sidst i løbet”, forklarer Alberto Contador efter etapen.

”Jeg havde det svært i starten af etapen. På de første kilometer kunne jeg ikke mærke, at jeg havde gode ben, men på den sidste stigning besluttede jeg at satse hårdt og angreb med 6 kilometer til bjergtoppen. Sejren er stor motivation for mig forud for Touren. Jeg vil bruge mordagens etape til at teste mig selv, men der er ryttere, som er større favoritter, end jeg er, som f.eks. Ullrich.”

Tilbage til toppenRoute du Sud: Niemec vandt 3. etape


I dag blev 3. etape af etapeløbet, Route du Sud, kørt. Etapen var en 28.1 km lang enkeltstart, som gik fra Izaourt til Port De Bales. Enkeltstarten blev vundet helt suverænt af polske Przemyslaw Niemec (Miche), som sejrede med 30 og 45 sekunder foran Fdjeux.com rytterne Sandy Casar og Gustav Erik Larsson.

Thomas Voeckler (Bouygues Telecom) blev nummer 7, men fører fortsat samlet.

Resultat
1 Przemyslaw Niemec (Pol) Miche 1.00.32.75
2 Sandy Casar (Fra) Française des Jeux 0.29.61
3 Gustav Erik Larsson (Swe) Française des Jeux 0.45.47
4 Stéphane Goubert (Fra) AG2R Prévoyance 1.12.89
5 Laurent Lefèvre (Fra) Bouygues Telecom 1.21.36
6 Pierrick Fedrigo (Fra) Bouygues Telecom 1.21.50
7 Thomas Voeckler (Fra) Bouygues Telecom 1.28.04
8 Noan Lelarge (Fra) Groupe Sportif Bretagne-Jean Floc'h 2.06.80
9 Julien Mazet (Fra) Auber 93 2.08.76
10 David Moncoutie (Fra) Cofidis-Le Crédit par Téléphone 2.09.67


Samlet stilling efter 3. etape
1 Thomas Voeckler (Fra) Bouygues Telecom 9.04.14
2 Julien Mazet (Fra) Auber 93 0.37
3 Pierrick Fedrigo (Fra) Bouygues Telecom 2.26
4 Samuel Plouhinec (Fra) Agritubel 3.09
5 Przemyslaw Niemec (Pol) Miche 3.11
6 Sandy Casar (Fra) Française des Jeux 3.41
7 Hubert Dupont (Fra) AG2R Prévoyance 3.46
8 Christophe Le Mevel (Fra) Crédit Agricole 3.51
9 Gustav Erik Larsson (Swe) Française des Jeux 3.57
10 Stéphane Goubert (Fra) AG2R Prévoyance 4.24

Tilbage til toppenSter Zeeuwsche Eilanden: Villumsen samlet 2'er


I dag blev tredje etape af det hollandske etapeløb Ster Zeeuwsche Eilanden kørt. Etapen gik fra Kamperland til Renesse over 136.9 km. Danske Linda Villumsen havde førertrøjen i løbet, men førte kun med et sekund foran Kirsten Wild (AA-Drink).

Feltet kom samlet til mål, hvor det desværre med danske øjne lykkedes Kirsten Wild at tage etapesejren foran unge Marianne Vos (DSB Bank) og Linda Villumsen (Buitenpoort-Flexpoint), som altså blev nummer 3 på etapen. Det betyder også at med bonussekunderne for sejren, så vinder Kirsten Wild etapeløbet med 5 sekunder foran danske Linda Villumsen, som dog vinder ungdomskonkurrencen.


Resultat af 3. etape
1 Kirsten Wild (Ned) AA-Drink 3.26.08
2 Marianne Vos (Ned) DSB-Bank
3 Linda Villumsen (Den) Buitenpoort-Flexpoint
4 Moniek Rötmensen (Ned) Vrienden vh Platteland
5 Christine Mos (Ned) DSB-Bank
6 Suzanne de Goede (Ned) AA-Drink
7 Tanja Hennes (Ger) Buitenpoort-Flexpoint
8 Debby Mansveld (Ned) Vlaander Caprison/T Interim
9 Stephanie Pohl (Ger) German national team
10 Liesbet de Vocht (Bel) Lotto-Belisol


Samlet slutstilling
1 Kirsten Wild (Ned) AA-Drink 6.56.14
2 Linda Villumsen (Den) Buitenpoort-Flexpoint 0.05
3 Iris Slappendel (Ned) Vrienden vh Platteland 0.12
4 Marianne Vos (Ned) DSB-Bank 0.15
5 Loes Gunnewijk (Ned) Buitenpoort-Flexpoint 0.22
6 Jolanda van Dongen (Ned) @Work Cycling Team 0.25
7 Suzanne de Goede (Ned) AA-Drink 0.30
8 Chantal Beltman (Ned) Vrienden vh Platteland 0.31
9 Stephanie Pohl (Ger) German national team 0.35
10 An van Rie (Bel) Lotto-Belisol 0.46

Tilbage til toppenBaby-Giro: Anders Lund rasende efter bjergetape


Det blev en meget hård 9. etape rytterne lørdag tilbagelagde i Baby-Giro’en. Ingen af de 5 danske Team GLS ryttere har tidligere prøvet noget lignende, så det var ukendt land for alle. Løbets længste stigning var på 23,5km med 1700 højdemeter og en gennemsnitlig stigningsprocent på 6,6. Toppen blev passeret i 2050 meters højde. 10 mand rykker sig fri allerede midtvejs på stigningen. Den førende rytter, verdensmestren Dimitrij Grabovskyy, var ikke med i udbrydergruppen, men sad i forfølgergruppen sammen med bl.a. Team GLS’ Anders Lund. Gruppen jagtede de forreste, og folk faldte af en efter en.

”Jeg måtte selv slippe ca. 3,5 km fra toppen og satsede på, at jeg kunne køre mig op igen på nedkørslen. Det lykkedes desværre ikke. Der var allerede alt for langt op,” fortalte Anders Lund.

Fra toppen var der 30 km til mål, som var på toppen af endnu en stigning. Denne gang en 10 km stigning med 800 højdemeter. Godt smadret efter den første stigning var denne stigning vanvittigt hård.

”Jeg sad i en 5 mandsgruppe, som virkelig sled for at komme ordentligt hjem. Pludselig kom ca. 20 mand nærmest flyvende opad bjerget. Det var ryttere, som vi satte allerede tidligt på det første bjerg. ”Dét er en frustrerende oplevelse”, forklarer en tydeligt irriteret Anders Lund.

”Vi er tre km fra mål og dødtrætte. Så kom der ryttere udenom, som helt sikkert har hængt i følgebilerne. Jeg ved ikke om kommissærerne har været lempelige, eller der bare ikke har været kommissærer omkring dem, men det er en dræber, når man selv har kørt sig helt ud, og ganske urimeligt for os andre, som bliver sat 20 pladser tilbage på grund af sådan noget.”

Søndag slutter løbet med en 10. etape som på forhånd var udset til at være en sprinteretape med behersket kørsel. ”Det kan dog godt udvikle sig til en hård dag. Grabovskyy mistede trøjen med 5 sekunder til Italienske Dario Cataldo, så der er stadig en samlet sejr at køre om i morgen. Nu må vi se hvilke muligheder, det giver for os”, slutter Anders Lund, som med 9 hårde dage i benene ser frem til et par dages hvil, inden det i næste uge går løs med de danske mesterskaber i Esbjerg.

Tilbage til toppenTour de Suisse: Cancellara vs. Ullrich i morgen?


Team CSC’s Frank Schleck rykkede en enkelt plads frem efter den kuperede etape med start og mål i Ambri. Favoritterne holdt hinanden skak, og T-Mobile-holdet kontrollerede etapen med et tempo, der ikke tillod alvorlige angreb. I morgen køres den afsluttende etape, som er en enkeltstart. Her skal Jan Ullrich forsøge at tage etapesejren og den samlede sejr fra Koldo Gil, men Fabian Cancellara vil forsøge at kæmpe med om etapesejren.

”Vi sad med tre ryttere i favoritgruppen, og Frank rykkede en enkelt plads frem, da Marchante faldt af undervejs. Alt i alt var det et godt resultat for os, og måske har vi mulighed for et yderligere avancement efter enkeltstarten i morgen. Udover det er Cancellara selvfølgelig meget opsat på at lave et stort resultat, så det skal blive interessant at se, om han kan hamle op med Ullrich, som virker særdeles godt kørende”, sagde Dan Frost efter etapen.

Tilbage til toppenTristan Hoffman: Fortjent sejr til Kurt-Asle


Team CSCs sportsdirektør Tristan Hoffmann var naturligvis tilfreds efter lørdagens samlet triumf i Ster Elektrotoer og mener, det var en fuld fortjent sejr til nordmanden.

”Det var en meget fortjent sejr, Kurt tog med sig i dag. Han er typen, der selv har niveauet til at vinde, men ofte trækker i arbejdstøjet for at hjælpe de andre. Holdet er inde i en rigtig god rytme, og ligesom sejren i Luxembourg Rundt, er den her med til at understrege holdets bredde og vores evne til at kørte stærkt på flere fronter”, sagde sportsdirektør Tristan Hoffman.

Tilbage til toppenKurt-Asle Arvesen: Jeg har ramt topformen


Kurt-Asle Arvesen var jublendes glad for sejren i etapeløbet Ster Elektrotoer, hvor det blev til en samlet sejr til nordmanden.

”Holdet kørte perfekt, og alt var under kontrol hele dagen for vores vedkommende. Jeg er meget glad for den her sejr, for jeg har været tæt på mange gange, og det er ikke så ofte, jeg har det sidste held til at få udnyttet formen og tage en sejr. I år har jeg været i form henover foråret og nu føler jeg igen, at jeg har ramt topformen og nået et niveau, hvor jeg kan vinde løb”, forklarer Kurt-Asle Arvesen, som nu går efter det norske mesterskab i den næste weekend.

”Mit næste mål er de nationale mesterskaber i næste weekend, hvor ruten umiddelbart ligger godt til mig”, tilføjer Kurt Asle Arvesen.

Tilbage til toppenJosé Rujano: Undskylder til Selle Italia


Den venezuelanske rytter José Rujano Guillen er nu skiftet til det belgiske Quick Step-Innergetic mandskab, hvor han ventes at få sin debut i Tour de France d. 1. juli.

Rujano, der sidste år sluttede på podiet i Giro d´Italia, sender dog samtidig en undskyldning til Selle Italia mandskabet for det uheldige forår, han har haft på holdet.

”Jeg vil gerne undskylde for de fejl jeg har gjort mig i begyndelsen af året, hvor jeg ikke mødte frem til løbene og for min opførsel, da jeg udgik af Giro d´Italia,” skriver han i et brev til holdet. ”Jeg var igennem en hård tid og lavede nogle dårlige beslutninger.”

Det colombianske-italienske mandskab har tilsyneladende accepteret undskyldningen og ønsker ham held og lykke i Tour de France. ”Rujano er et stort talent og vi håber at han kan finde den samme form, som han viste sidste år, i dette års Tour de France,” ssiger Selle Italias team-manager Gianni Savio.

Tilbage til toppenSter Zeeuwsche Eilanden: Villumsen forsvarede førertrøjen


I går blev anden etape af etapeløbet Ster Zeeuwsche Eilanden kørt fra Middelburg til Vlissingen over 131.6 km. 5 ryttere kom i mål 3 sekunder hovedfeltet, og det denne tidsforskel var lige ved at koste førertrøjen for danske Linda Villumsen. Konkurrenten Kristen Wild (AA-Drink) er nu nemlig kun 1 sekund efter den unge dansker.

Kirsten Wild vandt 2. etape foran den tidligere juniorverdensmester Marianne Vos (DSB-Bank) og Moniek Rötmensen (Vrienden).

Linda Villumsen blev nummer 10 på etapen og skal altså forsøge at forsvare førertrøjen i dag.

”Gårdagens vinder Kirsten Wild fra AA-Drink er meget tæt på, så der skal igen kæmpes om sekunderne i dag,” forklarer Linda Villumsen til Feltet.dk forud for sidste etape i dag.


Resultat af 2. etape
1 Kirsten Wild (Ned) AA-Drink 3.20.54 (39.303km/t)
2 Marianne Vos (Ned) DSB-Bank
3 Moniek Rötmensen (Ned) Vrienden vh Platteland
4 Debby Mansveld (Ned) Vlaander Caprison/T Interim
5 Suzanne de Goede (Ned) AA-Drink
6 Liesbet de Vocht (Bel) Lotto-Belisol 0.03
7 Loes Gunnewijk (Ned) Buitenpoort-Flexpoint
8 Jaccolien Wallaard (Ned) HCT
9 Kristy Miggels (Ned) Therme Skin Care
10 Linda Villumsen (Den) Buitenpoort-Flexpoint


Samlet stilling efter 2. etape
1 Linda Villumsen (Den) Buitenpoort-Flexpoint 3.30.15
2 Kirsten Wild (Ned) AA-Drink 0.01
3 Iris Slappendel (Ned) Vrienden vh Platteland 0.03
4 Marianne Vos (Ned) DSB-Bank 0.12
5 Loes Gunnewijk (Ned) Buitenpoort-Flexpoint 0.13
6 Jolanda van Dongen (Ned) HCT 0.16
7 Chantal Beltman (Ned) Vrienden vh Platteland 0.24
8 Suzanne de Goede (Ned) AA-Drink
9 Annette Beutler (Swi) Buitenpoort-Flexpoint 0.25
10 Natalie Bates (Aus) AA-Drink

Tilbage til toppenCPA: Offentliggør gerne navnene


Den internationale rytter sammenslutning, CPA, skriver i en meddelelse at man støtter op om Jean-Francois Lamour forslag om, at offentliggøre alle rytternavne i den igangværende politiefterforskning under navnet Operation Puerto. Den franske sportsminister fortalte i forbindelse med French Open i tennis, at han havde taget kontakt til sin spanske kollega Jaime Lissavetzky, som havde lovet at gøre alt for, at navnene kunne blive afsløret inden 1. juli. CPA er dog samtidig forundret over, at der tilsyneladende kun er tale om cykelrytternes navne i sagen.

”Vi vil gerne takke for dette initiativ for at beskytte interessen for en ren sport,” skriver de således. ”Men når det er sagt, vil CPA spørge Ministeren, hvorfor denne bekymring er begrænset til cykelsporten. Efter via pressen at være informeret om, at atleter fra andre sportsgrene skulle være involveret, så kunne CPA godt tænke sig at vide om Ministeren foretog et tilsvarende telefonopkald før begyndelsen af andre sportsbegivenheder, som for eksempel, Roland Garros (hvor French Open spilles, red.) eller fodbold verdensmesterskaberne.”

Tilbage til toppenDanilo Hondo: Etapevinder to dage i træk


Efter at have vundet torsdagens etape i Circuito Montanes, der er et spansk kategori 2.2 etapeløb, gentog Team Lamontas sprinteres, Danilo Hondo, bedriften på fredagens tredje etape over 147 km. I den afsluttende spurt i centrum af Maliano trak Hondo det længste strå i en 18 mand stor udbrydergruppe. Hollandske Sven Nys fra Rabobank og russiske Sergei Klimov fra det lille Tinkoff Restaurants tog sig af de følgende pladser.

Fredagens sejr betød et avancement i den samlede stilling for Hondo, som nu indtager femtepladsen, 33 sekunder efter den førende rytter, Graziano Gasparre, fra Amore & Vita McDonalds.

Holdkammeraten, Hannes Blank, ligger fortsat på tredjepladsen samlet, så der er fuld tilfredshed med præstationerne hos holdledelsen.

Top fem før dagens etape:
1. GASPARRE, Graziano (AMORE & VITA - MCDONALD'S) 11:16:31 t.
2. KLIMOV, Serguei (TINKOFF RESTAURANTS).
3. BLANK, Hannes (TEAM LAMONTA) +8 sek.
4. GESINK, Robert (RABOBANK) +8 sek.
5. HONDO, Danilo (TEAM LAMONTA) +33 sek.
Tilbage til toppenManager: Dyst imod dine venner m.m. i Tour-spillet


Da brugerne skal have mest mulig tid til at stille deres hold frem til årets andet store etapeløb, Tour de France, er spillet allerede åbnet, og der er masser af flotte præmier at dyste om.

Det koster 25 kr. pr. hold, som du opretter. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange hold du må oprette. Du kan også oprette dine egne ligaer, hvor du kan bestemme om offentligheden skal have mulighed for at deltage i netop din liga - eller om den skal være lukket. Dermed kan du også dyste imod kun dine vennerne, skolekammeraterne, familien eller arbejdskollegaerne.

Et er sikkert du får kamp til målstregen hele vejen igennem.

Du kan deltage i Tour de France spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppenManager: Få et gratis Tour de France hold


Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.I Pro Cycling Manager får du ansvaret for et topprofessionelt cykelhold. Du hyrer og fyrer ryttere, du træner dem og holder nøje øje med deres form. Du finpudser dem til de store begivenheder (forårets og efterårets klassikere; Italien Rundt, Frankrig Rundt og Spanien Rundt osv.) samt hundreder af andre løb gennem flere sæsoner. Du styrer rytterne i realtid, 3D løb, ned til deres mindste bevægelser: angreb, kontraangreb, sprint, skiftevise føringer ... Du styrer det hele, men har du også det, der kræves for at blive en succesrig professionel sportsdirektør for et cykelhold?


[b]Gratis managerhold på www.feltet.dk/manager[/b]
Alle der forudbestiller Pro Cycling Manager spillet hos Feltet.dk får et gratis Tour de France hold på www.feltet.dk/manager. Bemærk forudbestillingstilbuddet gælder kun frem til og med den 29. juni 2006. Betalingen skal også have fundet sted indenfor den tidsramme.

Brugeren skal blot logge ind og oprette sit hold. Når holdet er oprettet, så skal brugernavnet, password og holdets navn sendes i en mail til manager@feltet.dk. Så vil holdet blive aktiveret.

Spillet vejledende udsalgspris er 369,- uden fragt og forventes at udkomme den 30. juni 2006.

Bemærk Feltet.dks pris på 328,- er incl. spillet, fragt, ekspeditionsgebyr og det gratis managerhold på www.feltet.dk/manager.

Bestil her: www.feltet.dk/shop


Tilbage til toppen

Læs også
Tidligere rytter i hårdt angreb på Armstrong: Har påvirket generationer
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger