Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 17. september 2006

Feltet.dk korte - 17. september 2006

17. september 2006 01:100
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Stig Hemmingsen: Tilbage efter store astma problemer
- Statistik: Danske UCI-point opdateret
- Alexandre Vinokourov: Slutter sæsonen efter VM
- Tom Boonen: 202,5 km var ikke nok
- MTB: Stortalentet Jacob Fuglsang dansk mester
- Viasat Sport: Kom med Brian Holm på arbejde
- ProTouren: Kun tre ryttere kan true Valverde
- GP Prato: Ny spurtsejr til Bennati
- GP d'Isbergues: Vasseur vandt foran Gilbert
- Drei Länder Tour: Kroon sluttede af med ny sejr
- Saunier Duval: Skriver langtidskontrakt med talent
- U23 VM: Norsk favorit syg
- Holbæk CR: Resultat
- Lindemann Løbet: Resultat
- VM: To ryttere udelukket af eget forbund
- Shoppen: Fragtfrit på udvalgte produkter!
- Recycling: Tilvalg virker igen
- København: Byens bedste sportsoplevelse?

De korte nyheder opdateres løbende


Stig Hemmingsen: Tilbage efter store astma problemer


Efter en lang sæson der har været præget af sygdom er Herning Cykle Klubs Stig Hemmingsen fundet tilbage i det rette spor og formen er kommet op på det niveau som den var ved sæsonstarten. Ved Holbæk CR`s løb blev det til en fornem anden plads efter Thomas Bendixen fra Team Vision Bike. Det 162 kilometer lange løb formede sig som et udskilningsløb og på sidste omgang sad der 4 ryttere tilbage i fronten. Stig Hemmingsen angreb og fik følgeskab af en af de 2 tilbageværende Team Vison Bike ryttere, nemlig Bendixen. Med et par kilometer tilbage angreb Bendixen og Stig Hemmingsen havde ikke noget at svare igen med og måtte tage til takke med 2. pladsen.

”Det var super dejligt at det endelig lykkes at være med i en finale i et cykelløb. Efter jeg havde en god sæson start hvor formen var rigtig god, så koksede det hele i maj. Jeg kunne ikke trække vejret ordentlig og havde ikke overskud når farten var høj. Det viste sig at jeg havde astma, men der gik lang tid før de fandt ud af hvilken medicin jeg skulle have. Det har betydet jeg ikke har kunnet træne optimal og jeg har faktisk slet ikke kørt løb hele sommeren. Nu er der endeligt kommet tjek på det og vejrtrækningen går fint igen. Det er rart at slutte sæsonen på en god måde”, udtaler en tydeligt lettet Stig Hemmingsen.

Tilbage til toppenStatistik: Danske UCI-point opdateret


Feltet.dks statusliste over UCI point indkørt af Team CSCs ryttere samt øvrige danske ryttere er nu blevet opdateret efter afslutningen af Vuelta a España. Der har dog i den forgangne periode været en lang række andre løb med stor point høst, heriblandt Martin Pedersens flotte sejr i Tour of Britain.

Se listen over danske UCI-point her, du kan også finde den ved at klikke på "Statistik" og "Danske UCI-point".

Tilbage til toppenAlexandre Vinokourov: Slutter sæsonen efter VM


Alexandre Vinokourov har kun haft lidt over 50 løbsdage i denne sæson. Alligevel forventer han at gå på vinterferie efter verdensmesterskaber i den kommende uge, og vil altså ikke forsøge at udnytte den gode form i løb som Züri Metzgete eller Giro di Lombardia.

”Efter Vueltaen vil jeg køre VM og så slutter jeg for i år,” siger den første kasakhiske vinder af Vuelta a Espana

Den kasakhiske rytter vil herefter gøre alt for at forberede sig bedst muligt til næste års Tour de France, hvor han forventer en ny duel med Alejandro Valverde, som han udpeger som sin største rival.

”Jeg tror det bliver Valverde, fordi han er ung og han har demonstreret, at han er meget stærk. Cunego og måske Basso, hvis går fri af sine problemer,” siger den 33-årige kasak.

Hvordan Vinokoruov kommer med i Touren er endnu uklart. Astana holdets nuværende Pro Tour licens indehaves Manolo Saiz og Vinokourov er ikke indstilet på at fortsætte samarbejdet efter, at den forhenværende team-manager er blevet sat i forbindelse med den spanske dopinglæge Eufemiano Fuentes.

”Manolo Saiz har alt min respekt. Jeg mener han er en intelligent person, men han ved også, at det er mig, der er kommet med sponsoren. Jeg mener det vil blive meget kompliceret, hvis han ikke forlader holdet. Jeg håber at han forlader os frivilligt, fordi det bliver meget svært at stille til start i Touren sammen med ham,” forklarer Vinokourov.

Vinokourov har tidligere udtalt, at det ikke er vigtigt, hvorvidt holdet får en Pro Tour licens i den kommende sæson, da han forventer at holdet med ryttere som Andreas Klöden, Andrey Kashechkin og ham selv vil blive inviteret til alle de største løb alligevel. Der er dog forlydender om, at holdet forsøger at overtage det nuværende Phonak mandskabs Pro Tour licens i den kommende sæson, hvis Saiz fortsat ikke ønsker at sælge sin licens.

Tilbage til toppenTom Boonen: 202,5 km var ikke nok


For den forsvarende verdensmester var dagens 202,5 km. i Grand Prix d’Isbergues langt fra nok forud for den kommende uges verdensmesterskaber. Tom Boonen valgte således efter løbet, sammen med sine holdkammerater Serge Baguet og Nick Nuyens, at træne i yderligere 1½ time, således at de nåede op på VM-løbslængden på 260 km.

Tilbage til toppenMTB: Stortalentet Jacob Fuglsang dansk mester


Jakob Fuglsang blev søndag suverænt dansk mester i Mountainbike foran holdkammerat på Team Cannondale-Vredestein Peter Riis Andersen. Tredjepladsen gik til Klaus Nielsen fra Team ALB Gold. Nummer fire blev Joachim Parbo fra CK Århus og nummer fem Peter Bech fra Team Rivette.


Dansk mester 2006 Jacob Fuglsang foran sidste års vinder Peter Riis


Fuglsang og Riis Andersen fulgtes ad indtil sjette af de ni omgange på den meget hårde rute ved Vissenbjerg på Fyn. Derefter slog det unge talent det afgørende hul og Riis Andersen fik aldrig siden kontakt.

Klaus Nielsen på tredjepladsen havde et mindre styrt, og kunne ikke siden køre de to Cannondale-Vredestein ryttere ind igen. ”Men det er jo nu engang den bedste, der skal vinde, og det gjorde han i dag. Jeg gjorde, hvad jeg kunne,” tilføjede Klaus Nielsen efter løbet.

Hos kvinderne sejrede Sandra Dolcerocca fra DMK og hos juniorerne et kommende navn i sporten Jakob Bering fra Randers.

Tilbage til toppenViasat Sport: Kom med Brian Holm på arbejde


Man ser dem ofte sidde og råbe efter rytterne og lange flasker ud af vinduet i bilen. Men hvad laver en sportsdirektør egentlig mere under et stort cykelløb?

Under Post Danmark Rundt fik Viasat Sport lov til at komme med i servicebilen hos 1. Etapes cykelekspert, Brian Holm, der er sportsdirektør for det store tyske hold T-Mobile.

I programmet "Med Brian Holm på arbejde" får seerne et indgående indblik i, hvad en sportsdirektør foretager sig under et cykelløb, og hvad der foregår bag kulisserne.

Hør Holm fortælle om taktikken hos T-Mobile, oplev mekanikeren i arbejde, se alle detaljerne i servicebilen - og meget mere.

Du kan se programmet på torsdag kl. 19.30 lige inden cykelmagasinet 1. Etape, på Viasat Sport 1.

Tilbage til toppenProTouren: Kun tre ryttere kan true Valverde


Selvom han måtte nøjes med en samlet andenplads i Vueltaen, ligner det nu en sikker sejr til Alejandro Valverde i ProTouren. Der er kun tre ProTour løb tilbage i denne sæson, og hvis man vinder alle tre, kan optimalt score 130 point. Dermed er det kun tre følgende ryttere, som kan Valverde. Cadel Evans (-123 point), Andrey Kashechkin (-129 point) og Alessandro Ballan (-130 point).

I diverse konkurrencer er det stadigvæk Team CSC, som sidder på alle førstepladserne. På ProTourens officielle rangliste er Caisse d'Epargne-Illes Balears dog nu kun otte point efter. Men med en Karsten Kroon, Fränk Schelck, Stuart O´Grady, Lars Bak, Nicki Sørensen, Kurt Asle Arvesen og Jakob Piil i god form, burde det være muligt for det danske hold at holde til mål.


Officiel holdrangliste
1.Team CSC333
2.Caisse d'Epargne-Illes Balears325
3.Rabobank308
4.Discovery Channel Pro Cycling Team295
5.Lampre-Fondital280


Feltet.dks holdrangliste
1.Team CSC687
2.Discovery Channel Pro Cycling Team562
3.Astana-Würth Team560
4.Caisse d'Epargne-Illes Balears522
5.Lampre-Fondital498


Sejre på ProTour - 2006
1.Team CSC20
2.Quick Step16
3.Gerolsteiner14
4.Rabobank12
5.Astana11


Individuelle rangliste
1.Alejandro ValverdeCaisse d'Epargne-Illes BalearsSpanien285
2.Cadel EvansDavitamon-LottoAustralien162
3.Andrey KashechkinAstana-Würth TeamKazaksthan156
4.Alessandro BallanLampre-FonditalItalien155
5.Tom BoonenQuick Step-InnergeticBelgien154
6.Fränk SchleckTeam CSCLuxembourg150
7.Ivan BassoTeam CSCItalien138
8.Stefan SchumacherGerolsteinerTyskland133
9.Samuel SanchezEuskaltel-EuskadiSpanien133
10.Alexandre VinokourovAstana-Würth TeamKazaksthan121


Her finder du hele ProTour statistikken: Pro Tour statistik 2006.

Tilbage til toppenGP Prato: Ny spurtsejr til Bennati


To dage - to sejre, sådan lyder statistikken for Lampre-rytteren Daniele Bennati, der i går sejrede blev det til sejr i endagsløbet GP Città di Misano. I dag krydsede Bennati igen stregen, som den første og vandt endagsløbet GP Prato foran Giovanni Visconti fra Team Milram og Marco Marcato fra Androni Giocattoli.


Resultat
1Daniele Bennati-Lampre-Fondital3'59'00
2Giovanni Visconti-Team Milrams.t.
3Marco Marcato-Androni Giocattoli - 3C C.s.t.
4Simone Masciarelli-Acqua & Sapones.t.
5Krzysztof Szczawinski-Ceramica Flaminias.t.
6Giairo Ermeti-Team LPRz.t
7Santo Anza -Selle Italias.t.
8Manuele Spadi-Ceramica Flaminias.t.
9Devis Miorin-Team Endekas.t.
10Gabriele Missaglia -Selle Italias.t.

Tilbage til toppenGP d'Isbergues: Vasseur vandt foran Gilbert


I dag blev endagsløbet GP d'Isbergues kørt. Det var 60. gang løbet blev afviklet, og det endte med sejr til Quick Step rytteren Cedric Vasseur, som sejrede foran Philippe Gilbert fra Française des Jeux.

Danske Matti Breschel blev nummer fire sidste år.


Resultat
1 Cédric Vasseur (Fra) Quick Step-Innergetic 4.38.10
2 Philippe Gilbert (Bel) Française des Jeux
3 Frédéric Guesdon (Fra) Française des Jeux 1.44
4 Jens Renders (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen 1.48
5 Sergey Lagutin (Uzb) Navigators Insurance
6 Mathé Pronk (Ned) Unibet.com 1.52
7 Alexandre Botcharov (Rus) Crédit Agricole
8 Jurgen Van De Walle (Bel) Quick Step-Innergetic
9 Johan Van Summeren (Bel) Davitamon-Lotto
10 Cédric Hervé (Fra) Bretagne-Jean Floc'h

Tilbage til toppenDrei Länder Tour: Kroon sluttede af med ny sejr


Karsten Kroon sluttede Drei Länder Tour af med at tage sin anden og Team CSC's tredje etapesejr på søndagens 150 kilometer lange femte etape fra Mannheim til Frankfurt. Sammen med Jens Voigt gik Karsten Kroon til angreb allerede fra morgenstunden og de to Team CSC-ryttere blev part af en udbrydergruppe på 13 mand, som senere blev decimeret.

"Vi havde besluttet at køre aggressivt igen i dag, og det lykkedes både Jens og Karsten at komme med, da den afgørende udskilning kom og fire ryttere kom afsted. På et tidspunkt lå der tre hold og trak i hovedfeltet, og der blev i det hele taget kørt fantastisk stærkt hele dagen. Med 25 kilometer til mål besluttede Karsten så at køre selv, og han slap fri uden at nogen kunne hente ham," fortalte sportsdirektør Tristan Hoffman efter etapen.

Jens Voigt kørte ind på etapens fjerdeplads, mens Fränk Schleck i den samlede stilling sluttede på en tredjeplads.

"Vi er selvfølgelig mere end tilfredse med forløbet. Vi kunne ikke gøre noget ved Sebastian Lang (Gerolsteiner) i den samlede stilling, men vi satte i høj grad præg på løbet med tre etapesejre og fem placeringer i top 4 på etaperne," sluttede Hoffman.


Resultat af 5. etape
1Karsten Kroon -Team CSC 3'27'00
2Aivaras Baranauskas -Agritubel0'23
3Hannes Blank-Team Lamonta 0'25
4Jens Voigt-Team CSC0'26
5André Greipel -Team T-Mobile0'34
6Björn Schröder-Team Milrams.t.
7Artur Gajek-Wiesenhof-Akuds.t.
8Gerhard Trampusch-Wiesenhof-Akuds.t.
9Krzysztof Jezowski-Knauf Teams.t.
10Jonas Owczarek-Team Sparkasses.t.


Samlet slutstilling
1Sebastian Lang -Gerolsteiner17'44'52
2Patrik Sinkewitz -T-Mobile0'26
3Frank Schleck -Team CSC 0'29
4Christan Knees -Milram 6'39
5Björn Glasner -Team Lamonta 7'16
6Johannes Fröhlinger -Gerolsteiner 11'32
7Patrick Gretsch -Thüringer Energie Team 11'54
8Richard Faltus -Team Sparkasse 12'20
9Gerhard Trampusch -Wiesenhof-Akud 14'25
10Luke Roberts -Team CSC 16'37

Tilbage til toppenSaunier Duval: Skriver langtidskontrakt med talent


Unge Beñat Intxausti, som skal køre U23 VM for Spanien til VM, har skrevet en 3 årig kontrakt med Saunier Duval. Kontrakt er gældende fra 2008 sæson og 3 år frem. Beñat Intxausti er en fantastisk bjergrytter, som vi sandsynligvis for at se til VM. I 2007 skal Intxausti kører for Nicolás Mateos kontinentale hold.

Manager Mauro Gianetti og sportsdirektør Joxean "Matxin" Fernández har store forventninger til det unge talent og tilføjer: “Vi vil forsøge at skaffe flere unge talenter.”

Tilbage til toppenU23 VM: Norsk favorit syg


En af favoritterne til årets U23 titel ved VM, nordmanden Edvald Boasson Hagen er blevet syg, her kort inden VM skal køres. Boasson, som er forkølet, går derfor og overvejer, om han skal køre onsdagens enkeltstart.

”Hvis jeg bliver frisk, så kører jeg enkeltstarten på onsdag. Ellers er det linieløbet på søndag, som er vigtigst. Begge løb bliver meget vanskelige, og jeg ved ikke, hvor jeg har bedst chancer,” udtaler Boasson til Verdens Gang.

Boasson kører i øjeblikket på det norske Team Maxbo Bianchi hold, men flere ProTour hold, Credit Agricole, T-Mobile, CSC, Rabobank og Quick Step har vist interesse for det store talent. Boasson tror dog, at han forbliver på sit nuværende hold endnu en sæson.

”Det kan være, at jeg bliver professionel efter denne sæson, men det mest sandsynlige er, at jeg bliver på Team Maxbo Bianchi endnu en sæson. Men intet er sikkert endnu.”

Tilbage til toppenHolbæk CR: Resultat


Efter sin flotte Post Cup sejr i sidste weekend, tog Team Vision-Bikes endnu en flot sejr, da Holbæk CR løbet i dag blev kørt. Vinderen blev Thomas Bendixen som vandt massespurten foran Stig Hemmingsen fra Herning CK og med Mads Bugge Andersen, lige ledes Team Vision-Bikes blev treer.


Klasse A 166 km.
1ThomasBendixen-Team Vision-Bikes04.16,00:
2StigHemmingsen-Herning CKs.t.
3Mads BuggeAndersen-Team Vision-Bikess.t.
4MortenReckweg-Vejle CKs.t.
5JacobKollerup-Team Vision-Bikess.t.
6ThomasKristiansen-Team GLSs.t.
7Michael S.Larsen-Herning CK - Elites.t.
8Simon LerbechJensen-Team Mermaids.t.
9HenrikÅbom-Speedwear Boråss.t.
10Mads BangAndersen-DCR Ballerups.t.
11Benjamin WittrupJustesen-Team Vision-Bikess.t.
12Mike DahlOlsen-Team Python Pro Næstveds.t.
13Lars NyboNielsen-Team Vision-Bikess.t.


Klasse B 124 km.
1MortenHelmer-Sorø BC03.13,00:
2Martin HammerLarsen-Hvidovre CKs.t.
3SeadMujacevik-CK Ringens.t.
4PeterIten-ABCs.t.
5MartinChristiansen-Politiets CAs.t.
6HeineHansen-CC Gladsaxes.t.
7RasmusAndersen-Hvidovre CKs.t.
8JonasJørgensen-Næstved BCs.t.
9JesperThomsen-CK Kronborgs.t.
10Christian ClausenMathiesen-Politiets CAs.t.
11GregersRosdahl-ABCs.t.


Klasse C 124 km.
1ClausHolm-Team Mermaid03.12,00:
2Kim LindhardtJensen-Holbæk CRs.t.
3KenthWestergaard-DBCs.t.
4Claus ErikNielsen-Roskilde CRs.t.
5EsbenTange-Hvidovre CKs.t.
6Niels KristianAndersen-DCR Ballerups.t.
7MortenStrøm-CC Gladsaxes.t.
8Christian HamburgerLarsen-Amager CRs.t.
9Morten RyanHansen-DBCs.t.
10ClausBjerregaard-CC Gladsaxes.t.
11HenrikHedegaard-DCR Ballerups.t.
12JesperNielsen-Hvidovre CKs.t.
13HenrikTrzepacz-Politiets CAs.t.
14RasmusAhlfors-Hedensted Cykelklubs.t.
15Rasmus BjørnLauridsen-ABCs.t.
16Kristian IsraelsenOlsen-ABCs.t.


Klasse BEG 83 km.
1Joakim RudolfHug-ABC02.23,00:
2HenrikTreldsen-Kalundborgs.t.
3Stefan H.Lezuik-Johnny Cash Cykelklubs.t.
4AdamLinnemann-Holbæk CRs.t.
5JesperLarsen-ABCs.t.
6ChristianMoore-Amager CRs.t.
7Morten GildbergFlittner-Sorø BCs.t.
8AdamAisen-FBLs.t.
9ArneMeyer-Sorø BCs.t.
10WynStewart-FBLs.t.
11TorstenBak-Amager CRs.t.


Klasse JUN 124 km.
1NicholasJørgensen-Amager CR03.28,00:
2KristianSobota-Amager CRs.t.
3JesperMørkøv-CK Fixs.t.
4PatrickClausen-CK Fixs.t.
5Jesper JuulAndreasen-Team Python Pro Næstveds.t.
6GuytanLilholt-Hvidovre CKs.t.
7DennisJønsson-CK Fixs.t.
8Rasmus ChristianQuaade-CK Fixs.t.


Klasse DA 83 km.
1Margriet HelenaKloppenburg-Holbæk CR02.08,15:
2JetteSchlüter-Roskilde CRs.t.


Klasse DB 83 km.
1ConnieKjøller-ABC02.31,18:
2Vibeke OvergaardMadsen-Politiets CAs.t.


Klasse DJUN 83 km.
1IngeBaumgarten-RCR02.01,00:


Klasse H40 83 km.
1SørenSvenningsen-Team Mermaid02.06,15:
2FinnSamson-Hvidovre CKs.t.
3JohannesAgerholm-ABCs.t.
4JensBjerregaard-Hillerød CKs.t.
5ClausCarlsen-Roskilde CRs.t.
6Jan PerRudis-Roskilde CRs.t.
7OleEgeblad-Roskilde CRs.t.
8LarsSchmidt-Hvidovre CKs.t.
9Peter MartinStenberg-Hvidovre CKs.t.
10FrankReuter-Politiets CAs.t.
11FlemmingFisker-Hvidovre CKs.t.
12steen michaelPetersen-Nordsjællands CKs.t.
13PeterRiber-Sellebjerg-Amager CRs.t.
14KeldTorndyb-Hvidovre CKs.t.
15HeinzVange-Greve CCs.t.
16Lars UffeNielsen-Team Cycling Ringsteds.t.
17AndersVoldby-Roskilde CRs.t.
18UlrikMøller-Team Mermaids.t.


Klasse H50 83 km.
1KlausPedersen-Greve CC02.22,00:
2HenrikRasmussen-Team HFCK & Kos.t.
3JohnHelleskov-Team HFCK & Kos.t.
4Børge BundgaardSørensen-Greve CCs.t.
5Svend ErikPedersen-Greve CCs.t.
6JohannesRisbjerg-Politiets CAs.t.
7Paul MichaelKristensen-Roskilde CRs.t.
8Leif MøllerJensen-Nakskov CC s.t.
9Flemming StigHansen-Hillerød CKs.t.
10IbMalm-Team Cycling Ringsteds.t.
11BjørnMidtgaard-Holbæk CRs.t.


Klasse H60 83 km.
1LeifJørgensen-Kalundborg CC01.12,00:
2OleHammelsvang-Team HFCK & Kos.t.
3LasseNellemose-Team Cycling Ringsteds.t.
4JørgenBengtsen-ABCs.t.
5MogensBøhm-Lyngby CCs.t.
6FrankAndersen-Slagelse CRs.t.
7AllanHansen-Team Cycling Ringsteds.t.
8OleZornig-DBCs.t.
9Torben ChristenSøegaard-Hillerød CKs.t.


Klasse D45 83 km.
1Linda SøstrupAndersen-Holbæk CR02.31,18:


Klasse UNG 83 km.
1SebastianLander-Køge CR 02.12,40:
2Emil SøebergHovmand-Ordrup CC02.14,11:
3ThorvaldLarsen-Slagelse CRs.t.
4Stefan ReinertDjurhuus-Amager CRs.t.
5Mark SehestedPedersen-Kalundborg CCs.t.
6Joakim LindboeBrüchmann-DCR Ballerups.t.
7Adrian KaltoftUdesen-Ordrup CCs.t.
8Nicolai TøttrupClausen-Team Cycling Ringsteds.t.
9MarkPoulsen-Slagelse CRs.t.
10NicolaiAastrup-Roskilde CRs.t.
11Kristoffer SchjønnemannLarsen-Køge CRs.t.
12AndréTolstoj-CC Gladsaxes.t.
13PhilipRasmussen-Team Cycling Ringsteds.t.
14Benjamin Philip BækbølHansson-Amager CRs.t.


Klasse ÆLD 42 km.
1Thomas GrandSchmidt-Greve CC01.10,00:
2Elias HelleskovBusk-DCR Ballerups.t.
3Dion JimmyHansen-HFCKs.t.
4JakobBertelsen-Ordrup CCs.t.
5JannickBerg-CK Fixs.t.
6Stefan LinnéJørgensen-CK Fixs.t.
7AndreasDencker-Ordrup CCs.t.
8Nicklas DahlJakobsen-Team Cycling Ringsteds.t.
9LucasCesar-Ordrup CCs.t.
10Joachim Florian T.Clausen-Team Cycling Ringsteds.t.
11DanielMielke-Roskilde CRs.t.
12JonathanEnevoldsen-Team Cycling Ringsteds.t.
13Rasmus HestbekLund-KCK Herlevs.t.
14Dennis DanielChristensen-Ordrup CCs.t.
15Rasmus CorrelRoesgarth-Greve CCs.t.
16Frederik BjørkeSchwartz-DCR Ballerups.t.
17Pernille OttFrendorf-Greve CCs.t.
18MathiasHolm-CC Gladsaxes.t.
19SimonFrederiksen-Roskilde CR01.10,30:
20AndersKjergaard-Roskilde CRs.t.
21SebastianHirsch-Ordrup CC01.11,04:
22Simon EgebjergJensen-Lyngby CCs.t.
23Nicolai KjellerupJacobsen-Greve CCs.t.
24SteffenThomsen-DCR Ballerups.t.
25ChristianDideriksen-Amager CRs.t.


Klasse MEL 29 km.
1TobiasBagger-Ordrup CC00.49,12:
2JonasNordkroggaard-Kalundborg CCs.t.
3Mathias MøllerNielsen-CC Gladsaxes.t.
4Jonas StevnsJacobsen-Amager CRs.t.
5Mads ElkjærMøller-Holbæk CRs.t.
6KristianHolm-CC Gladsaxes.t.
7NicklasBøje-Team Cycling Ringsteds.t.
8JakobOlsen-HFCKs.t.
9ChristofferLisson-Roskilde CRs.t.
10Esben Peter ChristianClapp-Roskilde CRs.t.
11Andreas RifsdalJedig-Greve CCs.t.
12Kasper DahlThygesen-ABCs.t.
13PatrickOlesen-Roskilde CRs.t.
14EmilWang-CK Fixs.t.


Klasse YNG 14 km.
1Frederik BohéJørgensen-Hillerød CK00.28,03:
2Mathias Nikolaj LinderodAlbrechtsen-CC Gladsaxes.t.
3MikkelBøje-Team Cycling Ringsted00.28,15:
4JonasWang-CK Fixs.t.
5Tobias MørchKongstad-Amager CRs.t.
6OliverAlmind-CK Fixs.t.
7HelmutWacker-Roskilde CR00.28,33:
8Magnus BakKlaris-Amager CRs.t.
9 Søren Martinus Walter Engberg-Hillerød CKs.t.

Tilbage til toppenLindemann Løbet: Resultat


Fredericia CC arrangerede i dag Lindemann løbet, og i A-klassen var det Team GLS rytteren Jonas Aaen Jørgensen som vandt foran Morten Christiansen (Glud & Marstrand Horsens) og gårdagens vinder René Jørgensen fra Team Designa Køkken.


Klasse: A Distance: 150 km.
1 Jonas Aaen Jørgensen Team GLS 3.30,39
2 Morten Christiansen Glud & Marstrand Horsens s.t.
3 René Jørgensen Team Designa Køkken s.t.
4 Allan Bo Andresen Team Designa Køkken 3.30,47
5 Marc Hester Hansen Team Odense Energi s.t.
6 Jacob Moe Rasmussen Team GLS s.t.
7 Rune Udby Glud & Marstrand Horsens s.t.
8 Kim M. Nielsen Glud & Marstrand Horsens s.t.
9 Martin Adelfred Jensen Team Kvickly Odder s.t.
10 Michael Berling Glud & Marstrand Horsens s.t.
11 Stig S. Dam Farsø CK s.t.
12 Thomas Guldhammer Glud & Marstrand Horsens s.t.
13 Nicolaj F. Olesen Team GLS s.t.
14 Troels R. Vinther Glud & Marstrand Horsens s.t.
15 Jesper Laustsen Randers CK10 s.t.
16 Michael Larsen Team Designa Køkken s.t.
17 Michael Skelde Glud & Marstrand Horsens s.t.
18 Mads Nielsen CK Aarhus s.t.
19 Martin Hansen Herning CK - Elite s.t.
20 Jens-Erik Madsen Team Designa Køkken s.t.


Klasse: B Distance: 120 km.
1 Jacob Kjeldsen Kolding BC 2.54,35
2 Thomas Munk Veirum Randers CK10 2.54,51
3 Thomas Jørgensen Skive CK s.t.
4 Martin Wang Hjørngaard CK Aarhus s.t.
5 Anders Krebs Ovesen Silkeborg IF Cykling 2.54,57
6 Martin Nielsen Cykling Odense 2.57,34
7 Mads Bayer CK Aarhus 2.58,41
8 Thomas Jepsen Sønderborg CK 3.00,34
9 Lasse Søgaard Holstebro CC s.t.
10 Søren Pedersen Odder CK s.t.
11 Henrik Helt Hansen Amager CR s.t.
12 Tom Bøttger Sønderborg CK s.t.


Klasse: C Distance: 90 km.
1 Klaus Kynde Odder 2.10,21
2 Henrik Rask Thorsager Motion Cykling 2.10,40
3 Marcel Erang Rendsburger BC s.t.
4 Leon Vibholm Horsens AC s.t.
5 Jacob Holk Cykling Odense s.t.
6 Julian Blackwell Australien 2.10,58
7 Kenneth Voldbro Sørensen Aalborg CR s.t.
8 Poul Erik Bramsen Agerskov CK91 s.t.
9 Peter Bang Kristensen Vejle CK s.t.
10 Steen Larsen Herning CK 2.11,00
11 Michael Henneberg Jensen Viborg Cycling 2.11,55
12 Kasper Bay Cykling Odense s.t.
13 Axel Nielsen Ålborg CR s.t.
14 Rasmus Daugaard Kristensen Horsens AC 2.11,57
15 Henrik Dam Nielsen Cykling Odense 2.12,30


Klasse: Junior Distance: 120 km.
1 Rasmus Guldhammer Team Festina Vejle 3.01,14
2 Søren T. Kirkegaard Madsen Herning CK 3.01,16
3 John Kronborg Ebsen Holstebro CC 3.01,23
4 Kasper Christensen CK Kronborg 3.01,31
5 Rasmus Trøjborg Krogh Team Python Pro Næstved 3.02,10
6 Rasmus Ege Urbak Odder CK 3.11,30
7 Thomas Esmarch Kousgaard Herning CK 3.14,44
8 Mattias Friis Odder CK s.t.
9 Morten Gregersen Team Festina Vejle s.t.
10 Michael Kjergaard Team Festina Vejle s.t.
11 Bjørn Kristiansen Cykling Odense s.t.


Klasse: Dame A Distance: 120 km.
1 Nikoline Hansen Bov CC 3.16,34


Klasse: Dame B Distance: 60 km.
1 Jette Cathrine Fuglsang Thy CR 1.39,38


Klasse: Begynder Distance: 90 km.
1 Jerone Enevoldsen Fredericia CC 2.19,14
2 Jeppe Engberg Pedersen CK Aarhus 2.19,50
3 Torben Nørregaard Cykling Odense 2.20,04
4 Michael Mejdal Nielsen Holstebro CC 2.21,05
5 Kenneth Lundborg Ålborg CR s.t.
6 Anders Steiniche Johansen Kolding BC s.t.
7 Nicolai Madsen ACK s.t.
8 Nicolaj Lyhne Christensen CK Aarhus s.t.
9 Orla Momme Lund Agerskov CK91 s.t.
10 Carsten Ebbesen Herning CK s.t.
11 Troels S. Nielsen Team Cycling Ringsted s.t.
12 Per Juel Jensen Odder CK s.t.


Klasse: Veteran H40 Distance: 120 km.
1 Danny Koch Christensen Thorsager Motion Cykling 3.03,18
2 Benny Petersen Skive CK 3.03,33
3 Andreas Weis RSG Zollern 82 3.04,42
4 Torleif Røberg Thorsager Motion Cykling 3.05,59
5 Danner Vedel Friis Kirkel Horsens AC 3.06,01
6 Jørgen Nielsen Hammel CK s.t.
7 Thomas Topp Pearl Master pro 3.08,06
8 Lars Bo Marcussen Sønderborg CK 3.08,39
9 Ralf Kröger USC Kiel s.t.
10 Per Sandahl Hammel CK s.t.
11 Jørgen Jonstrup Sønderborg CK s.t.
12 Henning Sørensen Hammel CK s.t.


Klasse: Veteran H50 Distance: 90 km.
1 Jan Pallesen Skive CK 2.21,50
2 Jens Wiernken Bov CC 2.21,53
3 Manfred Bartsch Athletico Büdelsdorf 2.27,00
4 Karsten A. Olsen Baghjulet 2.27,30
5 Helmuth Gram Fredericia CC 2.27,48
6 Alvin Ellebye Horsens s.t.
7 Heinz Munter Cycling Odense s.t.


Klasse: Veteran H60 Distance: 90 km.
1 John Rasmussen Silkeborg IF Cykling 2.27,49
2 Børge Christensen Nakskov CC s.t.


Klasse: Dame Junior Distance: 60 km.
1 Heidi Christiansen Esbjerg CR 1.39,35
2 Rie Strand Olsen Greve CC 1.39,37


Klasse: Ungdom Distance: 60 km.
1 Nicolai Steensen Horsens AC 1.29,05
2 Peter Horn Bækhøj Thy CR s.t.
3 Kristian Haugaard Jensen Odder CK s.t.
4 Nicki Rasmussen Horsens AC s.t.
5 Lenni Andersen Herning CK 1.29,12
6 Søren Kolkjær Kristensen Odder CK 1.29,58
7 Kasper Sørensen Horsens AC s.t.
8 Rasmus Kristensen Vejle CK s.t.
9 Morten Rasmussen Odder CK s.t.
10 Jesper Herbæk Kousgaard Herning CK s.t.
11 Simon Larsen Sønderborg CK s.t.

Tilbage til toppenVM: To ryttere udelukket af eget forbund


Det østrigske cykelforbund, ÖRV, har udelukket to U23-ryttere fra det hold, der skal prøve at bringe succes til værtslandet ved VM i Salzburg. De to ryttere, Christian Ebner og Markus Eiberger, udeblev fra en dopingkontrol torsdag aften, og lørdag bekendtgjorde det østrigske forbund, at rytterne ikke får lov at stille til start ved VM. Generalsekretæren for ÖRV, Rudolf Massak, slår dog fast, at de to ryttere endnu ikke er blevet suspenderet, og de kan altså fortsat deltage i andre løb.

Ifølge østrigsk fjernsyn forsvandt Ebner og Eiberger umiddelbart, efter at dopingkontrollanten havde meldt sin ankomst i den østrigske VM-lejr. Eiberger medvirkede dog i en dopingtest på et lægekontor fredag aften, men har ikke forklaret, hvorfor han udeblev dagen forinden.

”Nu bliver vi så nødt til at vente på det næste skridt og lade institutionerne udføre deres arbejde. Hvis der skulle være et dopingproblem, træder ÖRV's antidoping-kommite ind i sagen,” siger Rudolf Massak.

22-årige Eiberger var blevet spået gode chancer for en VM-sejr, og han har da også vundet flere løb i de seneste uger. Massak fortæller, at han endnu ikke hørt fra Ebner.

”Jeg vil meget gerne vide, hvad der foregår,” siger Massak.

I pressemeddelelsen fra ÖRV hedder det, at de to ryttere har udvist en opførsel, der på strengeste strider imod forbundets antidoping-politik, hvorfor man altså har valgt at udelukke dem fra det østrigske VM-hold.

”Vi har brugt megen tid på at diskutere sagen og er desværre kommet til denne konklusion, men vi vores regler er strikse, og vi kan ikke tolerere en sådan opførsel,” forklarer Massak.

Tilbage til toppenShoppen: Fragtfrit på udvalgte produkter!Tilbud 1: Drømmeholdet - historien om Team CSC

Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- i denne uge, da du kan spare portoen!

BESTIL HERTilbud 2: Pro Cycling Manager 2006 og Historien om Team CSCPro Cycling Manager 2006
Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.

I Pro Cycling Manager får du ansvaret for et topprofessionelt cykelhold. Du hyrer og fyrer ryttere, du træner dem og holder nøje øje med deres form. Du finpudser dem til de store begivenheder (forårets og efterårets klassikere; Giro d'Italia, Tour de France og Vuelta a Espana osv.) samt hundreder af andre løb gennem flere sæsoner. Du styrer rytterne i realtid, 3D løb, ned til deres mindste bevægelser: angreb, kontraangreb, sprint, skiftevise føringer ... Du styrer det hele, men har du også det, der kræves for at blive en succesrig professionel sportsdirektør for et cykelhold?


Hovedfeatures
- 50 hold, flere end 1200 ryttere og 465 forskellige 3D løb/etaper
- Mere realistiske løbsomgivelser
- Nye scenerier med rundkørsler, broer, tunneller…
- Nye tilskueranimationer, forskellige ryttertyper ...
- Nye løbskameraer: helikopter, motorcykel, målstreg ...
- Optag et løb fra start til slut og se gentagelsen sammen med vennerne
- Nyt, forenklet gameplay til både individuel tidskørsel og holdtidskørsel
- Flere løbsoplysninger under løbet om hold, ryttere, grupper, løbsprofiler ...
- Nye mål, nye konditions- og træningsprogrammer
- Ruterne i de større løb ændrer sig fra sæson til sæson
- Nyt læreprogram, så du kan lære om spillet og løbstaktik
- Ny mere aggressiv Al i tur mode og nye dristige løbstaktikker

Spillet vejledende udsalgspris er 369,-


Drømmeholdet - historien om CSC
Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Spillet vejledende udsalgspris er 125,-


Samlet pris i denne uge 379 kr. - BESTIL HER

Tilbage til toppenRecycling: Tilvalg virker igen


Der har været perioder, hvor tilvalgene på salgsannoncerne på "Recycling" ikke har virket. Fejlen er nu helt præcis lokaliseret og rettet. Så du kan nu oprette annoncer med tilvalg, så dine cykeldele bliver hurtigere solgt!

Du er naturligvis velkommen til at slette dine nuværende annoncer og tilføje dem med tilvalg, hvis du ønsker dette.

Du finder Recycling på: www.feltet.dk/auktion.

Tilbage til toppenKøbenhavn: Byens bedste sportsoplevelse?


Det er nu, at du som cykelelsker har mulighed for at støtte op omkring banecykelsporten. En af kandidaterne til ”Byens Bedste Sportsoplevelse” i 2006 er nemlig 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena. Stem på dette arrangement og støt banecykelsporten.

Du kan stemme fra mandag den 11. september kl. 12:00 til og med mandag den 18. september kl. 11:59 på www.byensbedste.aok.dk.

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Giro dell'Appennino(1.1) 14/07

Settimana Ciclistica Lomb...(2.1) 10/07-12/07

Tour de l'Ain(2.1) 13/07-15/07

Tour de l'Ain(2.1) 13/07-15/07

Giro dell'Appennino(1.1) 14/07

Bizkaikoloreak(2.NCUPJW) 20/07-21/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Red Bull - BORA - hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger