Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 19. august 2006

Feltet.dk korte - 19. august 2006

19. august 2006 10:200


- Regio-Tour: Markus Fothen overraskede
- Eneco Tour: Stefan Schumacher forsvarede tredjepladsen
- Doping: Den tyske forbindelse
- Eneco Tour: Planen mislykkedes, Boonen vandt
- Regio-Tour: Klöden udbygger sin føring
- Eneco Tour: Håber på lille tidstab til Kroon
- ProTour statistik: Boonen forbi Schleck
- Team CSC: Zabriskie på vej væk?
- Odense Cyklebane: Lukket og slukket
- Sebastian Lang: Løbsdirektør for Tour der Zwergenreich
- Eneco Tour: Bobby Julich udgået
- Liquigas: Opruster til den nye sæson
- Team CSC: Intet l´Avenir - ingen stagiaire
- Cofidis: Zampieri på kontrakt - forlænger med Monier
- Vuelta a Epana: Caisse d’Epargne med to kaptajner

De korte nyheder opdateres løbende


Regio-Tour: Markus Fothen overraskede


Markus Fothen blev toer på dagens enkeltstart i Regio Tour, og han kørte så hurtigt, at han overraskede sin egen sportsdirektør. "Jeg havde jo håbet, at Markus kunne køre et godt resultat hjem i enkeltstarten. Men at han kører sådan et super løb, er alligevel en smule overraskende," sagde Gerolsteiners sportsdirektør, Reimund Dietzen, efter den 24-årige Fothens 23,3 kilometer lange kamp med uret.

Markus Fothen var ikke den eneste af holdets unge ryttere, der ifølge Dietzen præsterede "et flot resultat". 22-årige Matthias Ruß, som nu ligger på en samlet fjerdeplads kørte sig i mål på en 11. plads, og det stillede sportsdirektøren mere end tilfreds. "Matthias kørte godt og kæmpede for sin position," lød det fra Dietzen, som tilføjede: "Det var en rigtig god dag for os. Mere kunne vi ikke forvente." Ikke mindst fordi Torsten Hiekmann med en syvendeplads og Beat Zberg på en tolvteplads rundede Gerolsteiners flotte præstation af.

Tilbage til toppenEneco Tour: Stefan Schumacher forsvarede tredjepladsen


"Det gik, som vi håbede. Sprinterholdene gav ikke udbryderne en chance," sagde en tilfreds Christian Wegmann efter tredje etapes 185 km fra Holland til Beligen, hvor Quick Steps Tom Boonen sørgede for hjemmesejr, og Gerolsteiners Stefan Schumacher kørte over stregen som femmer. Der var også grund til sportsdirektørens tilfredshed, for Schumacher forsvarede dermed sin tredjeplads i det samlede klassement.

I morgen venter så den godt 16 km lange enkeltstart i Landgraaf, og udgangspunktet for Gerolsteiner rytteren er ifølge sportsdirektøren ganske tilfredsstillende, for den 25-årige Schumacher ligger før enkeltstarten bare 13 sekunder efter Boonen i den samlede stilling, mens han stadig fører ungdomskonkurrencen.

"For Stefan er alle muligheder stadig åbne for at forsvare sin flotte placering," erklærer Wegmann og fortsætter: "Enkeltstartsruten skulle ligge godt til ham, så måske går det endnu bedre." Hermed mener han, at muligheden bestemt foreligger, for at Schumacher i morgen avancerer yderligere i klassementet.

Tilbage til toppenDoping: Den tyske forbindelse


De spor, der fører fra den spanske læge Eufermiano Fuentes til Tyskland, bliver ifølge ’Der Spiegel’ tyderligere og tydeligere.

Den mistænkte anæstesilæge med bopæl i Bad Sachsa, og som nu er suspenderet fra jobbet på klinikken i Bleicherode, Thüringen, skal ifølge det tyske nyhedsmagasin endda selv have behandlet sportsfolk i Spanien. ’Der Spiegel’ skriver ligeledes, at den polskfødte læge overfor bekendte har begrundet sine hyppige besøg på blandt andet Gran Canaria med sit samarbejde med sportsfolk. Derudover skal lægen have tilbudt en kollega på klinikken Bleicherode at tage sig af et cykelhold.

Den mistænkte læge har endnu ikke selv udtalt sig om anklagerne.

Den tyske boulevard-avis, Bild, vil desuden vide, at apoteket i Braunlage også er blevet ransaget. Den mistænkte læges kone arbejder på apoteket og skal have hjulpet manden med at skaffe præparaterne. Det afvises dog af chefen for apoteket, som imidlertid ifølge avisen bekræfter, at der har været længerevarende kontakter mellem den mistænkte læge og Fuentes, en kontakt som han benævner et sandkassevenskab.

Tilbage til toppenEneco Tour: Planen mislykkedes, Boonen vandt


Quick Step-Innergetic og Tom Boonen er på hjemmebane i det i gangværende Eneco Tour, alligevel valgte man ikke at satse supersprinteren og indehaver af førertrøjen på dagens etape. Men planen mislykkedes og verdensmesteren så sig nødsaget til at vinde på egen hånd.

”I dag kørte jeg for at lede mine holdkammerater Steven De Jongh eller Wouter Weylandt til den bedste position før sprinten, men den plan mislykkedes. Steven tabte mit hjul og derfor fortsatte jeg selv på egen hånd. Det ville være ret dumt at tabe løbet det tidspunkt,” indrømmede Tom Boonen efter etapen.

Nu fører den belgiske verdensmester med 11 sekunder ned til Manuel Quinziato, men i morgen er der ingen tvivl om, at Tom Boonen kommer til at køre for sig selv, for her venter en 16,1 km lang enkeltstart.

”I morgen forventer jeg at det bliver svært at forsvare min førertrøje på enkeltstarten. Mit næste mål bliver at gøre en god indsats på mandag, der slutter i min hjemby Balen,” lyder det fra Boonen.

Tilbage til toppenRegio-Tour: Klöden udbygger sin føring


Andreas Klöden (T-Mobile) vandt sikkert dagens 23,3 km. lange enkeltstart i Reggio-Tour i Tyskland. Klöden, der startede i førertrøjen, var 23 sekunder bedre end Gerolsteiners Markus Fothen, mens holdkammeraten Michael Rogers blev slået med 45 sekunder.

Resultatet af enkeltstarten betyder, at T-Mobile nu sidder endnu mere komfortabelt på det samlede klassement. Klöden fører nu med 50 sekunder ned til Rogers, mens den tyske sprinter Danilo Hondo nu er 1.04 min. efter Klöden på tredjepladsen.

Resultat af 4. etape
1 KLÖDEN, Andreas TMO 00.00.00
2 FOTHEN, Markus GST 00.26.06
3 ROGERS, Michael TMO 00.45.11
4 HONDO, Danilo TLM 00.48.89
5 MARTIN, Tony GER 01.04.10
6 KIRYIENKA, Vasil RBR 01.08.82
7 HIEKMANN, Torsten GST 01.12.17
8 EICHLER, Markus TRS 01.17.68
9 HEIZMANN, Elnathan TRS 01.38.95
10 CORTINOVIS, Alessandro MRM 01.39.12


Samlet klassement efter 4. etape
1 KLÖDEN, Andreas TMO 00.00.00
2 ROGERS, Michael TMO 00.00.50
3 HONDO, Danilo TLM 00.01.04
4 RUSS, Matthias GST 00.01.51
5 LAVERDE, Jimenez PAN 00.02.42
6 MAHORIC, Mitja PER 00.02.51
7 SALERNO, Cristiano TEN 00.03.05
8 BUFFAZ, Mickael AGR 00.03.26
9 KVASINA, Matija PER 00.03.45
10 PAGOTO, Andrea PAN 00.04.03

Tilbage til toppenEneco Tour: Håber på lille tidstab til Kroon


Team CSC satser nu 100 procent på Karsten Kroon i Eneco Tour. Derfor håber man i CSC lejren, at den hollandske rytter kører en god enkeltstart i morgen, så han kan holde sig til i toppen af klassementet.

"Karsten Kroon kom godt i mål og fik godt med støtte fra holdkammeraterne, så jeg tror han kommer optimalt frem til enkeltstarten. Han har trænet meget på enkeltstartscykel op til løbet, så forhåbentlig taber han ikke så meget tid til de andre ryttere i toppen af klassementet, og så satser vi på, at han kan lave noget på de sidste etaper i løbet," udtalte sportsdirektør, Tristan Hoffmann, efter dagens etape..

Tilbage til toppenProTour statistik: Boonen forbi Schleck


Med sin anden etapesejr i Eneco Tour scorede Tom Boonen også point nok til at gå forbi Team CSCs, Fränk Schleck, på den individuelle ProTour rangliste. Sejren gør også, at Boonen nu har indhentet Robbie McEwen, så de to ryttere nu sammen er de mest vindende ryttere på ProTouren i denne sæson.

ProTourens individuelle rangliste
1.Alejandro Valverde Caisse d'Epargne-Illes Balears-200
3.Tom BoonenQuick Step-Innergetic-151
4.Fränk SchleckTeam CSC-150
5.Ivan BassoTeam CSC-138
6.Cadel EvansDavitamon-Lotto-120
7.Christophe MoreauAG2R Prevoyance-118
8.Levi LeipheimerGerolsteiner-114
9.Alessandro BallanLampre-Fondital-110
10.Jörg Jaksche Astana-Würth Team-110

Individuelle sejre på ProTouren
1.Robbie McEwen-Davitamon-Lotto7
1.Tom Boonen-Quick Step-Innergetic7
3.Oscar Freire Gomez-Rabobank6
3.Thor Hushovd-Credit Agricole6
5.Jens Voigt-Team CSC5
6.Ivan Basso-Team CSC4
6.Alejandro Valverde-Caisse d'Epargne-Illes Balears4
8.Jan Ullrich-T-Mobile3
8.Fabian Cancellara-Team CSC3
8.Paolo Bettini-Quick Step-Innergetic3


Her finder du hele ProTour statistikken: Pro Tour statistik 2006 - ranglisten er opdateret efter 3. etape af Eneco Tour.

Tilbage til toppenTeam CSC: Zabriskie på vej væk?


Ifølge den franske internetside Velo-Club.net skulle både Gerolsteiner og Discovery Channel være interesseret i at skrive kontrakt med Team CSC amerikanske tempomaskine David Zabriskie.

Zabriskie kontrakt med det danske mandskab skulle ellers først udløbe i 2007 og det er således sandsynligt, at det blot er tale om rygter.

Zabriskie vandt sidste år den indledende enkelstart i Tour de France og kørte derved også i løbets gule førertrøje i tre dage. I år har han bl.a. vundet prologen og enkeltstarten i Criterium du Dauphiné Libéré.

Tilbage til toppenOdense Cyklebane: Lukket og slukket


Med truende regnvejrsskyer lige omkring starttidspunktet, og dermed udsigt til regn valgte baneledelsen at ændre i programmet således, at Thorvald Ellegaards Mindeløb blev afviklet som første programpunkt. En beslutning af hensyn til det historiske løb skulle vise sig at være særdeles fornuftig, for da B-rytterne i Cup Danmark efterfølgende skulle til at starte begyndte det at regne, og alle Cup Danmark afdelingerne blev aflyst.

I Thorvald Ellegaards Mindeløb over 1 Gl. Dansk mil, var der fra baneledelsens side lagt op til en rekordforbedring af Claus Rasmussens rekord på 9.04,4 min sat helt tilbage i 1979

En udfordring som feltet tog op med et hårdt tempo hvor de fleste var villige til at tage deres tørn med føring for at holde tempoet, gav så et noget kedeligt løb, men til gengæld så også en ny rekord på 8.50,54 min til Alex Rasmussen fra Team Odense Energi. Førerpræmien tilfaldt Michael Mørkøv fra Team GLS, der også placerede sig som nr. to i løbet. På 3.- og 4- pladserne fulgte Daniel Kreutzfeldt fra Team Odense Energi og Jacob Moe fra Team GLS

Det endelige punktum blev sat, da solotrompetist Peter Holling fra Odense Symfoniorkester spillede Il Silenzio (kendt fra filmen: Her fra til evigheden), mens det store flag på inderkredsen blev strøget.

Tilbage til toppenSebastian Lang: Løbsdirektør for Tour der Zwergenreich


Den hurtige Geroldsteiner rytter Sebastian Lang havde en fridag forleden. Og den brugte han til at arrangere cykelløb i den børnehave, hvor hans kæreste arbejder som pædagog.

Hans gamle amatørklub, RSC Turbine Erfurt, leverede cykeltøj og drikkedunke og så blev Tour der Zwergenreich skudt i gang. Efter en del runder på legepladsen, hvor Sebastian Lang også deltog - dog uden større succes, fik vinderne overrakt præmier fra forskellige sponsorer.

Der forlyder ikke noget om, hvorvidt rytterne blev dopingtestet bagefter …

Tilbage til toppenEneco Tour: Bobby Julich udgået


Desværre måtte Team CSC i dag sige farvel til endnu en rytter i ProTour løbet Eneco Tour. Matti Breschel udgik på løbets første etape med rygproblemer, og her til morgen stillede Bobby Julich ikke til start på løbets 3. etape.

Siden sit uheld under Tour de France har Julich ikke rigtigt, kunne få det til at svinge, og på gårsdagens etape tabte han over 4 minutter til de forreste ryttere. Dermed er den forsvarende mester ude af løbet og Team CSC er nu nede på kun seks ryttere.

"Bobby var helt tømt for kræfter efter nogle etaper med meget blæst og mange styrt. Hans krop og ikke mindst hoved var helt tømt, så vi blev enige om, at han skulle sidde over og få noget hvile," udtalte sportsdirektør Tristan Hoffman efter dagens etape.

Tilbage til toppenLiquigas: Opruster til den nye sæson


Det italienske Pro Tour mandskab Liquigas er godt i gang med at opruste til den nye sæson. Holdet har allerede skrevet kontrakt med sidste års vinder af den kontinentale rangliste Murilo Fischer (Naturino-Sapore di Mare) samt Frederik Willems (Chokolade Jacques), der i år bl.a. har vundet det franske etapeløb Etoile des Besseges.

Ifølge den italienske hjemmeside TuttoBiciweb så skulle holdet også være meget tæt på at skrive kontrakt med Aliksandr Kuschynski (Ceramica Flaminia) og Roberto Petito (Tenax-Salmilano), der i år vandt 4 dage ved Dunkerque.

Ligeledes skulle holdet forsøge at hente flere nye forstærkninger og blandt de øverste på ønskelisten skulle svenske Magnus Ljungqvist (Team CSC) befinde sig, der sidste år var en stor hjælp for Danilo Di Luca. Ligeledes skulle holdet være interesseret i Cofidis Leonardo Bertagnolli, der i år bl.a. har vundet Tour de Haut Var og Alessandro Vanotti (Milram).

Tilbage til toppenTeam CSC: Intet l´Avenir - ingen stagiaire


Højst usædvanligt kommer Team CSC ikke til start i dette års Tour de l´Avenir, selvom holdet har den forsvarende vinder på holdet. Lars Bak kunne godt ikke selv forsvare sejren, men holdet har et godt vinderemne i Andy Schleck. Men ASO, der også arrangerer Tour de France, har valgt ikke at invitere det danske Pro Tour mandskab blandt de 23 deltagende mandskaber.

Det er kommet som noget af en overraskelse for det danske mandskab, der dog afviser, at det skulle hænge sammen med de nuværende dopingundersøgelser af holdets italienske stjerne Ivan Basso.

”Det er jeg overbevist om, at det ikke gør,” siger Kim Andersen til Politiken. ”Men med Tour de l'Avenir ude af vort program betyder det, at vi ikke tager nogen unge ryttere ind på prøve her i sæsonens sidste måneder, for det er der ikke behov for”.

Sidste år smed ASO danske Team GLS på porten ganske kort før starten på løbet, selvom holdet tidligere var lovet en start i løbet.

Tilbage til toppenCofidis: Zampieri på kontrakt - forlænger med Monier


Det tog ikke lang tid for Steve Zampieri at finde en ny arbejdsgiver, efter at holdejer Andy Rihs meddelte, at Phonak mandskabet lukker efter denne sæson. Den 29-årige schweiziske rytter har skrevet en et-årig kontrakt med franske Cofidis.

Ligeledes har det franske mandskab forlænget kontrakten med 24-årige Damien Monier for både 2007 og 2008.

Tilbage til toppenVuelta a Epana: Caisse d’Epargne med to kaptajner


Når Caisse d’Epargne stiller til start i årets sidste store Grand Tour i næste uge, bliver det sikkert med et af løbets stærkeste hold. Med både Oscar Pereiro og Alejandro Valverde på holdet vil taktikken være at have to kaptajner.

”Valverde og Pereiro vil dele kaptajn rollen i Vueltaen. Vi er heldige, at vi har to muligheder, hvilket nogle gange ligner et problem, men som regel ender op med at være det modsatte. De vil kunne hjælpe og støtte hinanden, og derefter vil det som sker i løbet afgøre vores strategi,” udtalte manager, Eusebio Unzue på et pressemøde i går ifølge Reuters.

Den måske kommende 2006 Tour de France vinder, Oscar Pereiro ser frem til løbet. ”Vi har et fantastisk hold for Vueltaen. Jeg vil dog ikke længere have den taktiske mulighed for at overraske. Når de andre ser, jeg har et eller to minutter, så vil alarm klokkerne ringe. Dette er jeg egentlig ikke glad for, da jeg godt kan lide at overraske folk.”

Alejandro Valverde advarer dog imod, at nogen allerede nu tager sejren for givet. ”Caisse d’Epargne vil starte som favoritter, men det er vigtigt, at vi fokuserer på at holde hovedet koldt og fødderne på jorden, da vi ved, at alle kan vinde dette løb.”

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger