Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 1. august 2006

Feltet.dk korte - 1. august 2006

01. august 2006 01:300


- Operation Puerto: Caruso går fri - Italien og Tyskland venter stadig
- Deutschland Tour: Team CSCs taktik regnede væk
- Post Danmark Rundt: Johansen håber på det rigtige udbrud
- Post Danmark Rundt: Jens-Erik Madsen vil på podiet
- Brian Holm: Tror på fortsat samarbejde
- Post Danmark Rundt: Ændring af ruten
- Post Danmark Rundt: Alex Rasmussen bange for lange etaper
- Floyd Landis: Test viser Syntetisk stof
- Post Danmark Rundt: Barloworld til start i specialtrøje
- Nicole Cooke: Ny verdensetter
- Manager: Sidste chance for hold i Post Danmark Rundt
- Python Pro: DANMARKS BILLIGSTE CYKELSLANGER!
- Feltet.dk: Vi søger varer til vores webshop
- Shoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!

De korte nyheder opdateres løbende


Operation Puerto: Caruso går fri - Italien og Tyskland venter stadig


Hverken det italienske eller tyske cykleforbund har endnu modtaget sagsakterne fra Operation Puerto fra den Internationale Cykle Union (UCI) her over en måned efter unionen modtog materialet fra de spanske myndigheder. Det har fået en frustreret cykelpræsident fra det italienske cykleforbund, til at skrive et brev til UCI, hvori han spørger, hvordan det kan tage så lang tid at få oversat sagsakterne.

”Endnu en ubrugelig uge er gået. Det er meget underligt at konstatere, at jeres (UCIs, red.) kontor ser ud til at arbejde i tempoer,” står der i et brev fra cykelpræsidenten, der er publiceret på den italienske hjemmeside tuttobiciweb.

Alt imens modtog Giampaolo Caruso i går et brev fra det spanske cykleforbund, hvori forbundet frifinder den spanske rytter for alle anklager i sagen pga. et for ringe bevismateriale.

Præsidenten for UCI, Pat McQuaid, kunne under sit besøg i Danmark i weekenden fortælle at man forbereder de ”vigtige” sager først. Blandt disse er altså hverken sagen mod italienske Ivan Basso eller tyske Jörg Jaksche tilsyneladende - til stor forundring for italienske cykleforbund præsident, Renato Di Rocco.

Tilbage til toppenDeutschland Tour: Team CSCs taktik regnede væk


Selvom Team CSC troede de havde fordelt rytterne rigtigt til dagens prolog, regnede hele taktikken væk.

"Tingene passede slet ikke sammen for os, fordi det kun var byger der kom, og de kom på de helt forkerte tidspunkter. Vi havde satset på Luke Roberts og Christian Müller i starten og satte så Jens Voigt og Bobby Julich ind i slutningen, så vi kunne satse på flere kort, hvis det enten regnede først eller sidst. Men nu blev det lige omvendt med tørvejr i midten og vådt i begge ender. Til gengæld fik Cuesta både tørvejr og vindstille, da han kørte i midten, så han fik en rigtig god tid", udtalte sportsdirektør Kim Andersen efter prologen.

Heldigvis er løbet først lige begyndt og med Cuestas gode start, kan der være lagt op til noget stort.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Johansen håber på det rigtige udbrud


Den danske mester levner ikke sig selv de store chancer for en samlet sejr i dette års Post Danmark Rundt, dertil mener han fortsat, til trods for DM-bronzen på disciplinen, at han mister for meget tid på den sidste enkeltstart.

”Det bliver givetvis O'Grady, vi satser på i den samlede stilling i Post Danmark Rundt, og hvis jeg skal gøre mig gældende der, kræver det nok, at jeg kommer med i det rigtige udbrud på en af de første etaper,” siger Allan Johansen til Politiken.

”For selv om jeg med bronzemedaljen på enkeltstarten ved DM beviste, at jeg har forbedret mig meget i den disciplin, må jeg regne med at miste omkring et minut til specialisterne, når vi skal ud på tempokørslen lørdag i Helsingør”.

Efterårssæsonen byder ellers på Benelux Tour og Polen Rundt, og så håber den danske mester på at få lov at repræsentere Danmark ved VM i Østrig senere på året.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Jens-Erik Madsen vil på podiet


Det unge Team Designa Køkkens, Jens-Erik Madsen, gør sig ingen forhåbninger om at kunne blande sig i det samlede klassement i Post Danmark Rundt. Alligevel vil han meget gerne prøve at blive hyldet på podiet undervejs og det kræver, at han i løbet af det danske etapeløb forbedrer sin fjerdeplads på 1. etape sidste år, til en placering i top-3 på en af etaperne.

”Jeg skal passe på mig selv under etaperne, og så skal holdet køre for mig i spurterne. Jeg har samme rolle, som jeg havde sidste år hos Glud og Marstrand Horsens. Jeg har ingen hjælperolle, og hvor mange af mine holdkammerater skal forsøge at komme med i et udbrud, skal jeg i stedet være afventende og håbe, at feltet er samlet til sidst”, siger den 25-årige cykelrytter til Randers Amtsavis.

Tilbage til toppenBrian Holm: Tror på fortsat samarbejde


Selvom Olaf Ludwig i søndags blev fyret og Rolf Aldag blev ny chef, tror den danske sportsdirekør stadigvæk han har en fremtid på holdet.

”Jeg tror ikke, T-Mobile har nogen dårlig opfattelse af mit arbejde for holdet. Men jeg må tilstå, at jeg heller ikke bekymrer mig specielt meget om det,” udtaler Holm til Ekstra Bladet og fortsætter, ”Men jeg vil da tro, at de giver mig et tilbud om at fortsætte i den ny struktur. I august skal jeg have et møde med dem, og der vil jeg da gå ud fra, at de lægger op til fornyet samarbejde.”

Holm har indtil videre været ansat som konsulent på T-Mobile, og spørgsmålet er nu, om han kan forsætte på de gode forhold. ”Derfor går mine overvejelser lige nu på, hvorvidt jeg er interesseret i at udvide samarbejdet. Hvis de ikke vil give mig en deltidskontrakt, men vil have mig på fuld tid, så vil jeg til gengæld kræve langt mere indflydelse på holdet,” slutter Holm af med.

Fra i morgen af kan Holm dog fokusere på Post Danmark Rundt, hvor han i år har et stærkt T-Mobile hold til start. Endda har der ikke været nogen afbud fra tyskerne, som der ellers har været tradition for de seneste år.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Ændring af ruten


Grundet i gangværende entreprenør arbejde på Holbækvejen, bliver der ændret på ruten til fjerde etape fra Sorø. Ruten flyttes til Ringstedvej og Nordmarksvej, efter afgangen fra Torvet kl. 10 og parade-kørslen op gennem Alléen.

Dermed skal de tilskuer, som ønsker at følge starten af etapen, huske at flytte sig, hvis de altså gerne vil se rytterne.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Alex Rasmussen bange for lange etaper


Danmarks bedste banerytter, Team Odense Energi rytteren Alex Rasmussen, har indtil videre i år vundet flere sejre på den internationale landevejsscene. Blandt andet vandt han etapeløbet Tour de Berlin, mens han i det store danske endagsløb, Grand Prix Herning, kørte en flot tredjeplads hjem. Derfor er forventningerne til Danmarks måske hurtigste rytter også store, inden han i morgen stiller til start i Post Danmark Rundt. Selv er han dog mere afventende.

”Jeg har ikke de store forventninger til løbet, for jeg ved ikke, hvor højt niveauet er, fordi jeg ikke har prøvet at køre så stort et etapeløb før. De første etaper må jeg stille og roligt finde ud af, om jeg kan være med,” udtaler Alex Rasmussen Fyens Stiftstidende.

Især løbet første to etaper til Viborg og Vejle, er Rasmussen meget nervøse for. ”Jeg er rigtigt bange for de lange etaper. Den første er 215 kilometer, og den anden til Vejle har jeg hørt meget om. Den har en rigtig led stigning på opløbsstrækningen, som vi skal forbi nogle gange.”

Foruden den afsluttende etape inden på Frederiksberg, som traditionen tro slutter i en massespurt, ser han frem til at vise sig frem i hjembyen Odense på tredje etape. ”Etapen er godt nok 205 kilometer lang og går gennem Svanninge Bakker, men kan jeg sidde med der, er det i Odense, at jeg mest af alt ønsker at markere mig.”

Hvis alt klikker for den unge dansker, kan han lave store resultater i det danske løb.

Tilbage til toppenFloyd Landis: Test viser Syntetisk stof


Anti Doping Danmarks sekretariatschef, Finn Mikkelsen, har hele tiden udtalt, at det via en test var nemt at påvise, om Floyd Landis høje testosteron niveau var naturligt eller tilført udefra. Ifølge New York Times er denne test nu blevet lavet på det franske laboratorium og det ser ikke godt ud for den amerikanske rytter. Det viser sig nemlig, at testen har påvist, at Landis høje niveau er kommet, fordi han har fået tilført syntetisk testosteron udefra og dermed går det direkte imod, hvad Landis tidligere har udtalt. New York Times kilde til denne information er en person hos UCI.

Både UCI og Floyd Landis gav i går besked om at få analyseret B-prøven og hvis den påviser det samme resultat, så står Landis til to års karantæne plus yderligere to års karantæne fra ProTouren.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Barloworld til start i specialtrøje


Barloworld holdet er klar til Post Danmark Rundt, hvor holdet stiller til start med den tidligere verdensmester Igor Astarloa samt Giosuè Bonomi, Enrico Degano, Mauro Facci, Rodney Green, Jeremy Maartens, James Perry og Diego Caccia. Holdet stiller til start i morgen i en specieltrøje til lejligheden i Danmark. Det er sponsoreren Avis, som er meget interesseret for at komme ind på det danske marked, derfor stiller holdet til start i speciel BarloWorld - Avis cykeltrøje.
“Det er et løb med stor opbakning og rigtigt hårdt. Uanset hvad så kommer vi med et stærkt hold, og vi er meget motiveret for at gøre det godt”, forklarer Barloworlds danske sportsdirektør Christian Andersen forud for Post Danmark Rundt.

Tilbage til toppenNicole Cooke: Ny verdensetter


Briten Nicole Cooke, som kører for Univega holdet, der forleden sejrede i holdtidskørslen i Danmark er ny verdensetter efter de seneste fantastiske resultater. Cooke var ellers kun nummer tre på den seneste verdensrangliste, men efter en stor pointindtjening er briten oppe på 955 point, imens svenske Susanne Ljungskog er nummer to med 936.


Foto: Univega holdet på podiet i Århus


Bedste dansker er Dorte Lohse på en 23. plads.


Verdensranglisten for kvinder
1 Nicole Cooke - Univega Pro Cycling Team 955.33 point
2 Susanne Ljungskog - Buitenpoort-Flexpoint Team 936.33
3 Edita Pucinskaite - Nobili Rubinetterie Menikini Cogeas 689
4 Oenone Wood - Equipe Nürnberger Versicherung 641.5
5 Judith Arndt - T-Mobile Professional Cycling 629.83
6 Trixi Worrack - Equipe Nürnberger Versicherung 522.5
7 Svetlana Bubnenkova - Fenixs-Colnago 492
8 Ina Teutenberg - T-Mobile Professional Cycling 474.33
9 Regina Schleicher - Equipe Nürnberger Versicherung 450.5
10 Mirjam Melchers-Van Poppel - Buitenpoort-Flexpoint Team 404
..
23 Dorte Lohse Rasmussen - Bianchi Aliverti Kookai 238.33
45 Linda Villumsen Serup - Buitenpoort-Flexpoint Team 137.33
117 Mette Fischer Andersen - Bianchi Aliverti Kookai 25.33
141 Trine Hansen - Bianchi Aliverti Kookai 17.33
236 Mie Bekker Lacota - Team Mermaid 7
255 Lise Christensen - Bianchi Aliverti Kookai 6.33

Tilbage til toppenManager: Sidste chance for hold i Post Danmark Rundt


Det er nu sidste chance for at få et hold i dette års Post Danmark Rundt, så du skal skynde dig ind på www.feltet.dk/manager, hvis du skal have oprettet et hold.

Tilbage til toppenPython Pro: DANMARKS BILLIGSTE CYKELSLANGER!


Python Pro indfører noget helt nyt på PythonPro.com deres egen webshop, hvor det er muligt at købe meget billige cykeldele. Webshoppen er udviklet af firmaet JJnet.dk, som også står bag Feltet.dk.

Ideen med denne Webshop er, at Python Pro via webshoppen kan sælge, hvad de måtte have af restvarer og demoudstyr til stærk nedsatte priser. Alle varerne i webshoppen er 100% nye og ubrugte (og sælges med normal garanti i henhold til købeloven), men kan have været brugt til udstilling, eller eventuelt er det bare en rest Python Pro har tilbage.

Produkterne på Python Pros webshop sælges kun til kunder i Danmark, Norge og Sverige.

Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes:
Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes DANMARKS BILLIGSTE CYKELSLANGER !!!!

- Racerslanger "Super-thin" 700x18/25C kun kr. 9,95 v/20 stk.
- Langærmet cykeltrøje sort/blå kun kr. 89,00 (produktionsfejl, læs mere på shoppen)
- Hjulsæt A-class 320, super letvægts hjulsæt kun kr. 890,00
- Komplet Dura Ace gruppe med Trigon Kulfiber kranksæt til kun kr. 6.390,00 (kun 5 stk. tilbage)
- Lækker mørkeblå Python cykeltrøje i Cool Plus fiber til kun kr. 99,- (sidste års model)
- Komplet DK03GA cykel med Ultegra og Ritchey WCS til kun kr. 8.990,00 (kun 6 stk. tilbage)
- Komplet DK03FA cykel med Shimano 105 til kun kr. 6.990,00 (kun 1 stk. tilbage)
- Python Pro bibs rød/hvid/sort til kun kr. 149,00 (produktionsfejl, læs mere på shoppen)

Du finder webshoppen på www.pythonpro.com

Tilbage til toppenFeltet.dk: Vi søger varer til vores webshop


Feltet.dk er i øjeblikket igang med at udvide varesortimentet på vores webshop (www.feltet.dk/shop), er du grossist eller forhandler af et produkt, som du mener, at Feltet.dk bør sælge, og som passer ind i vores webshop, så er du velkommen til at kontakte Feltet.dk på 51 55 89 66 eller på salg@feltet.dk

Er du kunde, så hører vi også gerne fra dig, hvis du har nogle ideer eller forslag til, hvad vi kunne sælge. Forslag bedes sendes pr. mail til salg@feltet.dk.

Tilbage til toppenShoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger