Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 1. juni 2006

Feltet.dk korte - 1. juni 2006

01. juni 2006 10:490


- Ivan Basso: Glemmer ikke hvad Simoni har sagt
- Tour de Luxembourg: Stor CSC dominans
- Euskal Bizikleta: Tonti vandt 2. etape
- Tour du Pay de Vaud: Juniorlandsholdet udtaget
- Jose Gutierrez: Ikke bekymret
- Sjælsø Rundt: Køres for 37. gang
- Comunidad Valenciana: Assisterende sportsdirektør går
- TV: Eurosport og Eurosport 2 sender Dauphiné Libéré
- Ivan Basso: Tæver Simoni igen
- Tour de Suisse: Jan Ullrich starter
- Mont Ventoux: Bestigningsrekorden slået
- Danilo Di Luca: Vil redde sin sæson i Touren
- Doping: Sag ikke relevant for Team CSC
- Lance Armstrong: Tilfreds med rapport

De korte nyheder opdateres løbendeIvan Basso: Glemmer ikke hvad Simoni har sagt


Som det kan læses længere nede i dagens korte nyheder, er der stadigvæk koldt luft mellem Gilberto Simoni og Ivan Basso. På mandag er Simoni indkaldt til møde hos det italienske forbund, hvor han skal forklare hvad der skete på sidste lørdags etape i Giro d’Italia. Basso tager sagen med ro, og er klar til også at afgive forklaring, hvis forbundet skulle ønske det.

Jeg har ikke nogen problemer, hvis jeg bedt om at afgive forklaring. Jeg kan ikke gøre andet end at tage det med ro. Jeg forbliver ikke bitter, men jeg vil heller ikke glemme det,” udtalte Basso ifølge bicirace.com før løbet.

Tilbage til toppenTour de Luxembourg: Stor CSC dominans


Med hele syv ryttere i top 21 på dagens etape - med Allan Johansen som etapevinder - samt hele fire ryttere i top 8 i den samlede stilling, har Team CSC sat sig tungt på indledningen af Tour de Luxembourg. Derfor var sportsdirektør, Tristan Hoffman, da også yderst tilfreds efter etapen.

”Vi kørte en rigtig god etape, og det var perfekt at have to mand med i det vindende udbrud. Kim Kirchen sad også med, så det lykkedes ikke at tage trøjen, men der venter stadigvæk flere, hårde etaper og dermed flere muligheder for at avancere og sætte vores præg på løbet”, udtalte Hoffman efter etapen til team-csc.com.

Allan Johansen var selvfølgelig også tilfreds, med at vinde sin anden sejr i denne sæson. ”Det er altid rart at vinde, og nu føler jeg mig virkelig i form til at lave flere resultater i den kommende måned.”

Med denne fremragende form fremstår Johansen allerede nu, som en af de største favoritter til årets DM-titel.

Tilbage til toppenEuskal Bizikleta: Tonti vandt 2. etape


Italienske Andrea Tonti vandt anden etape af etapeløbet Euskal Bizikleta, som blev kørt fra Arrigorriaga til Ispaster over 174 km. Andrea Tonti vandt etapen foran Felix Cardenas Ravalo og Samuel Sanchez Gonzalez.

Samlet fører gårdagens Koldo Gil Perez fortsat.

Resultat af 2. etape
1Andrea Tonti (Ita-Asa)4.24.01
2Felix Cardenas Ravalo (Col-Bar)s.t.
3Samuel Sanchez Gonzalez (Spa-Eus)s.t.
4Rodrigo Garcia Rena (Spa-Kai)s.t.
5Aitor Perez Arrieta (Spa-Cei)s.t.


Samlet stilling efter 2. etape
1Koldo Gil Perez (Spa-Sdv)3.51.47
2Rodrigo Garcia Rena (Spa-Kai)0.02
3Jorge Ferrio Luque (Spa-Mol)s.t.
4Jesus Del Nero Montes (Spa-Mol)0.06
5David Herrero Llorente (Spa-Eus)s.t.
6Alexander Efimkin (Rus-Bar)s.t.
7Haimar Zubeldia Aguirre (Spa-Eus)s.t.
8Amets Txurruka Ansola (Spa-Bar)s.t.
9Pedro Arreitunandia Quintero (Spa-Bar)s.t.
10David Etxebarria Alkorta (Spa-Lsw)s.t.

Tilbage til toppenTour du Pay de Vaud: Juniorlandsholdet udtaget


Det danske juniorlandshold er udtaget til Tour du Pay de Vaud i Schweiz, hvor verdensranglistens nummer 1 Morten Reckweg deltager. Efter Tour de Lorraine fører Morten Reckweg verdensranglisten med 302 point mod Marcel Kittels 183 point. Ved sidste opgørelse førte Morten med 42 point…

Landsholdet til det schweiziske løb består af: Christopher Juul-Jensen (Odder), Mikkel Lund (Team GLS), Niki Østergaard (Team GLS), Morten Reckweg (Team Festina Vejle), Rasmus Guldhammer (Team Festina Vejle), Ricki Enø Jørgensen (Team Festina Vejle)

Tour du Pay de Vaud er ikke et World Cup løb, det næste World Cup løb køres er GP Genéral Patton i Luxembourg den 8. - 9. juli.

Tilbage til toppenJose Gutierrez: Ikke bekymret


I forgårs var det nummer to i det netop overståede Giro d´Italias, Jose Enrique Gutierrez, tur til at blive sat i forbindelse med den verserende dopingundersøgelse i Spanien, der ifølge spansk presse skulle involverede op mod et par hundrede sportsudøvere. Men Phonak rytteren tager i første omgang sammenkædningen med ophøjet ro.

”Jeg er ikke bekymret fordi på det sportslige niveau er jeg rolig. Det eneste der ærgre mig er at man offentliggøre mit navn og at jeg ikke kan gøre noget ved det. Journalister må skrive, hvad de har lyst til, men senere bliver de også nødt til at bevise, at det passer,” siger han til det spanske nyhedsbureau.

Phonak holdet har meddelt, at man har igangsat en intern undersøgelse af holdets mulige indblanding i den igangværende dopingundersøgelse i Spanien.

Tilbage til toppenSjælsø Rundt: Køres for 37. gang


Årets udgave af Danmarks klassiske motionsløb køres søndag 11. juni med start og mål på DTU i Lyngby. Søndag 11. juni skal det gerne være strålende solskinsvejr! I så fald bliver der tale om en cykel-fest af dimensioner, når den 37. udgave af Danmarks ældste motionscykelleøb, Sjælsø Rundt, ruller af sted gennem det skønne nordsjællandske område.

”Igen i år har vi to tilbud til deltagerne”, fortæller den løbsansvarlige, Jens Lindblom fra Distrikt Sjælland under Danmarks Cykle Union. ”Vi har 125 km-turen, som tiltrækker de mere ’racerprægede’ motionister, og så har vi den klassiske 50 km tur, hvor alle kan være med. Der er start fra kl. 07:00 på 125 km og fra kl. 08:00 på 50 km.”

Post Danmark er hovedsponsor for Sjælsø Rundt og er med til at sørge for aktivitet i start/målområdet. Og har du tekniske problemer inden starten eller undervejs på ruten, kan du få assistance af Heino Cykler, der er repræsenteret såvel på DTU i Lyngby samt på rastepladserne ved Sandholm og Helsinge.

I 2005 kørte op mod 4.000 cykel-entusiaster Sjælsø Rundt, og arrangørerne forventer et tilsvarende antal i år. Du kan endnu nå at tilmelde dig på: www.sjaelsoerundt.dk

Tilbage til toppenComunidad Valenciana: Assisterende sportsdirektør går


Den assisterende sportsdirektør på Comunidad Valenciana, José Ignacio Labarta, der blev arresteret i forbindelse med den verserende dopingundersøgelse ”Operation Puerto”, vælger nu at gå fra holdet. Opsigelsen sker ifølge en pressemeddelelse fra holdet fordi Labarta ikke vil lade dopingmistanken gå ud over holdet.

Opsigelsen kommer dagen efter, at den spanske avis AS kunne skrive at arrangørerne af Tour de France, ASO, har valgt at fratage holdets wildcard til det store franske etapeløb, efter sammenkædningen med dopingundersøgelsen i Spanien. Holdets manager Vicente Belda har tidligere udtrykt sin fulde støtte til Labarta, som han mener er uskyldig, men det var altså ikke nok til at få Labarta til at blive på holdet.

Tilbage til toppenTV: Eurosport og Eurosport 2 sender Dauphiné Libéré


Eurosport og Eurosport 2 sender som de første cykelløbet Critérium du Dauphiné Libéré i sin helhed. Med bare en måned tilbage inden Tour de France starter, følger Eurosport og Eurosport 2 de 21 hold og 168 ryttere som deltager i årets udgave af Critérium du Dauphiné Libéré, som køres fra den 4. - 11. juni. Løbet, som aldrig tidligere er blevet transmitteret i sin helhed, kan nu opleves direkte på Eurosport og Eurosport 2.

Critérium du Dauphiné Libéré, som strækker sig over otte dage og indgår i Pro Touren, har deltagelse af nogle af de bedste ryttere i verden. Mange bruger dette franske etapeløb, som den perfekte forberedelse til Tour de France. Mange af bjergene i Critérium du Dauphiné Libéré er gamle kendinge fra Tour de France og en af årets etaper, den mellem Briancon og La Toussuire, er næsten identisk med en af årets Tour de France etaper. Sidste års vinder hed Inigo Landaluze (Euskatel-Euskadi) mens Santiago Botero (Phonak Hearing Systems) blev nummer to og Levi Leipheimer (Gerolsteiner) nummer 3.

Critérium du Dauphiné Libéré er blevet vundet af alle fem cyklister, som også har fem sejrer i Tour de France: Jacques Anquetil, Eddy Merckx, Bernard Hinault, Miguel Indurain og Lance Amstrong. Tre danskere stiller til start i form af Lars Bak, Brian Vandborg og Nicki Sørensen, som alle kører for CSC. Ud over de danske profiler stiller højt profilerede ryttere som Iban Mayo, Alexandre Vinokourov og Oscar Sevilla også til start.

Eurosport 2 sender hver dag mellem 16.00 - 17.15 direkte fra Critérium du Dauphiné Libéré. Etape 4-6 sendes også på Eurosport, mens den afsluttende etape den 11. juni, sendes direkte på Eurosport fra klokken 13.00-14.30

Etaper
Prolog: Søndag 4 juni - Annecy - Annecy
Etape 1: Mandag 5 juni - Annecy - Bourgoin-Jallieu
Etape 2: Tirsdag 6 juni - Bourgoin-Jallieu - Saint-Galmier
Etape 3: Onsdag 7 juni - Bourg-de-Péage - Bourg-de-Péage
Etape 4: Torsdag 8 juni - Tain-l’Hermitage - Le Mont-Ventoux
Etape 5: Fredag 09 juni - Sisteron - Briançon
Etape 6: Lørdag 10 juni - Briançon - La Toussuire
Etape 7: Søndag 11 juni - Saint-Jean-de-Maurienne - Grenoble

Samtlige etaper genudsendes hver dag på Eurosport 2 fra klokken 20.00.

Se TV-oversigten: Klik her

Tilbage til toppenIvan Basso: Tæver Simoni igen


I går aftes mødtes Ivan Basso og Gilberto Simoni igen ved startlinien i et kriterium ved bredden af Garda søen: Grand Prix di Saló, fortæller Bicirace.com. Der var tilsyneladende stadig væk dømt "kold krig", og de to ryttere ville ikke hilse på hinanden.

Ivan Basso vandt løbet med Paolo Bettini på 2. pladsen og Igor Astarloa på 3. pladsen. Basso og Simoni mødes igen i aften til et kriterium i Arona.

Tilbage til toppenTour de Suisse: Jan Ullrich starter


Arrangørerne af Tour de Suisse bekræfter i dag i en pressemeddelelse, at T-Mobiles tyske Tour-kaptajn, Jan Ullrich, vil være at finde i feltet, når det schweiziske etapeløb skydes i gang for 70. gang den 10. juni i ved grænsen til Tyskland.

Tilbage til toppenMont Ventoux: Bestigningsrekorden slået


Og nej - det er ikke Iban Mayos fantastiske opstigningstid, som han satte under Dauphine Libere for nogle år tilbage. Derimod handler det om rekorden for antallet af opstigninger inden for 24 timer!

Den 15. maj satte den franske motionistrytter Jean Pascal Roux sig på cyklen i den lille by Bedoin, der normalt er startstedet for vejen til toppen af det skaldede bjerg. Roux kører for det lille hold Team Scott Vélo 101. Og i løbet af de næste 24 timer besteg han det legendariske bjerg ikke mindre 11 gange.

Se staklen lide HER

Tilbage til toppenDanilo Di Luca: Vil redde sin sæson i Touren


Den italienske Liquigas rytter Danilo Di Luca, der udgjorde en uventet farveløs figur i Giro d'Italia, vil ifølge Sportwereld.be forsøge at redde sin sæson ved at stille op i Tour de France. Han har åbenbart "gule ambitioner" og siger selv, at han er overbevist om, at han har en fremtid som klassementrytter. Dermed får det italienske mandskab to kaptajner, da også Stefano Garzelli stiller op.

Tilbage til toppenDoping: Sag ikke relevant for Team CSC


Doping sagen i Spanien breder sig i øjeblikket som ringende i vandet, men alligevel er Team CSC endnu ikke ramt af den. Eneste link til Team CSC indtil videre er, at Luigi Cecchini tidligere har samarbejdet med Ivan Basso, samtidigt med at Cecchini er gode venner med lægen Fuentes, som er hovedpersonen i hele sagen. Derfor mener Team CSC heller ikke, at sagen vedrører dem.

”Det er da en potentielt stor sag, som kan vedrøre hele cykelsporten. Men Team CSC har så høj en troværdighed internt og eksternt, at vi ikke føler os berørt af det, der sker,” udtaler pressechef Brian Nygaard til Ekstra Bladet.

Samtidigt understreger Nygaard, at man på Team CSC ikke vil følge T-Mobiles model, hvor samtlige ryttere skal skrive under på, at de ikke har arbejdet sammen med lægen Fuentes.

Tilbage til toppenLance Armstrong: Tilfreds med rapport


Selv om Armstrong endnu ikke selv har haft muligheden for at læse rapporten, er han tilfreds med de udmeldinger som i går blev offentliggjort.

”Selv om jeg ikke er overrasket over rapportens konklusioner, er jeg tilfreds med, at den bekræfter, hvad jeg har sagt fra start af, angående denne heksejagt som startede med, at Dick Pound, Wada, det franske laboratorium, det franske sportsministerium og Tour de France arrangørerne, angreb mig, og falsk anklagede mig for at have taget præstationsfremmende midler i 1999,” udtaler Armstrong i en pressemeddelelse.

“Dagens (gårsdagens. Red.) omfattende rapport gør det helt klar, er der ikke er nogen sandhed i de anklager. Rapporten bekræfter min uskyldighed, men finder også, at Mr. Pound sammen med det franske laboratorium har ignoreret reglerne og har brudt reglerne. De har også nægtet at samarbejde med denne undersøgelse, i dens ønske for at finde årsagen til de fejl som er sket.”

Armstrong ser hele sagen som et angreb på WADA og hele det internationale anti-doping system, og håber, at der kan blive rettet op på det igen til gavn for alle de aktive.

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

EM - Dame Junior(CCW) 24/09

EM - Kvinder(CCW) 23/09

Classica Andorra Pirineus(1.1) 23/09

Classique Paris-Chauny(1.1) 24/09

Adriatica Ionica Race(2.1) 22/09-24/09

EM - Herre Junior(CC) 23/09

EM - Herrer(CC) 24/09

EM - Dame Junior(CCW) 24/09

Classique Paris-Chauny(1.1) 24/09

EM - Herrer(CC) 24/09

Cro Race(2.1) 26/09-01/10

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger