Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 1. november 2006

Feltet.dk korte - 1. november 2006

01. november 2006 00:080


- Unibet.com: Yderligere to kontrakter underskrevet
- Team Tinkoff: Vil betale Ullrich årsløn på 28 millioner kr.
- Floyd Landis: Se hans nye film
- 6-dages-Dortmund: Suveræn sejr til Zabel og Risi
- 6-dages-Grenoble: Dansker sluttede på andenpladsen
- Geert Omloop: Til Jartazi i 2007
- Jens Voigt: Ser gerne DNA-kontrakter
- Euskaltel: Skriver kontrakt med Jon Bru
- Alex Rasmussen: Vigtigt at have et mål

De korte nyheder opdateres løbende


Unibet.com: Yderligere to kontrakter underskrevet


Det var ikke kun danske Troels Vinther, som i dag skrev kontrakt med Unibet.com holdet. Den hollandske Rabobank rytter igennem de seneste to sæsoner, Niels Scheuneman, og polakken, Michal Golas, fik nemlig også papir med det svensk registrerede ProTour hold.

Mens Niels Scheuneman altså allerede har professionel erfaring, vil det være en debut for Golas. Den 22-årige polak er forsvarende national U23 mester, og havde yderligere tre sejre i den netop overstået sæson.

Tilbage til toppenTeam Tinkoff: Vil betale Ullrich årsløn på 28 millioner kr.


Rygterne, der kobler Jan Ullrich med kontinentalholdet Team Tinkoff, der finansieres af den russiske ølmangemillionær Oleg Tinkoff, ruller videre med uformindsket styrke.

Seneste rygte stammer fra i dag, hvor både tyske og belgiske aviser påstår, at Oleg Tinkoff skulle have givet Ullrich et tilbud, der indbefatter en årsløn på 3.8 millioner euro dvs. ca. 28 millioner danske kroner.

Tilbage til toppenFloyd Landis: Se hans nye film


Sommerens Tour de France vinder (måske), Floyd Landis, har åbenbart mange talenter. I dag har han præmiere på en spritny film - både skrevet og instrueret af ham selv. Filmen omhandler hans forhold til A.S.O. - Amaury Sports Organisation - der som bekendt er arrangører af Tour de France.

Filmen hedder ”A.S.O. and me” og kan ses hos vores kolleger på www.cyclingfans.com

Floyd Landis er jo ny i filmbranchen, så det kan vel ikke undre nogen, at han har ladet sig kraftigt inspirere af de visuelle værktøjer som de professionelle filmmagere, fx A.S.O., benytter sig af.

Tilbage til toppen6-dages-Dortmund: Suveræn sejr til Zabel og Risi


Også 6-dagesløbet i Dortmund sluttede tirsdag aften. Her blev det til en suveræn sejr for parret Erik Zabel - Bruno Risi, der førte løbet fra start til mål, og som i finalen demonstrerede deres overlegenhed ved at erobre endnu en omgang, så de vandt med to omgange foran de nærmeste konkurrenter.

Det danske talent, Marc Hester, var uheldig at styrte allerede på løbets første aften og satte dermed et par omgange til, men sammen med sin tyske makker Sebastian Frey, sluttede han alligevel på en fin 6. plads samlet.

Samlet slutstilling i Dortmund
1 Erik Zabel (Tyskland) - Bruno Risi (Schweiz), 295 p.

2 omgange efter:
2 Guido Fulst - Leif Lampater (Tyskland), 282 p.

4 omgange efter:
3 Danny Stam (NED) - Andreas Beikirch (Tyskland), 210 p.,
4 Christian Grasmann - Christian Lademann (Tyskland), 186 p.

9 omgang efter:
5 Stefan Löffler - Andreas Müller (Tyskland), 181 p.

13 omgange efter:
6 Sebastian Frey (Tyskland) - Marc Hester (Danmark), 166 p.

14 omgange efter:
7 Gerd Dörich (Tyskland) - Luke Roberts (Australien), 97 p.

17 omgange efter:
8 Lars Teutenberg - Frank Kowatschitsch (Tyskland), 147 p.

19 omgange efter:
9 Andreas Kappes - Erik Mohs (Tyskland), 172 p.

21 omgange efter:
10 Christian Bach - Roger Kluge (Tyskland), 167 p.

23 omgange efter:
11 Robert Bengsch - Henning Bommel (Tyskland), 129 p.

25 omgange efter:
12 Angelo Ciccone - Fabio Masotti (Italien), 105 p.

26 omgange efter:
13 Stefan Steinweg - Erik Weispfennig (Tyskland), 66 p.

28 omgange efter:
14 Petr Lazar - Alois Kankovsky (Tjekkiet), 105 p.

Tilbage til toppen6-dages-Grenoble: Dansker sluttede på andenpladsen


De to unge danskere Alex Rasmussen (22) og Michael Mørkøv (21) blev tirsdag aften nr. 2 i 6-dagesløbet i Grenoble og opnåede dermed deres hidtil bedste placering i et prof. 6-dagesløb. Vindere blev schweizerne Marvulli - Aeschbach, der også vandt løbet i 2001, 2003 og 2004. Den italienske verdensmester Paolo Bettini slap pænt fra sin 6-dages debut, han blev nr. 5 med landsmanden Marco Villa.

”Vi havde drømt om at tage sejren, men var klar over at det ville blive svært”, siger Mørkøv fra Grenoble. ”Vi håber, det lykkes til næste år, i 2007 er det ti år siden Jakob Piil og Tayeb Braikia vandt i Grenoble, og det kunne da være sjovt, hvis vi kunne følge op på den sejr.”


Slutstilling i 6-dagesløbet i Grenoble:
1 Franco Marvulli - Alexander Aeschbach (Schweiz), 342 p.
2 Michael Mørkøv - Alex Rasmussen (Danmark), 329 p.
3 Jens Mouris - Peter Schep (Holland), 238 p.

2 omgange efter:
4 Wouter van Mechelen - Dimitri de Fauw (Belgien), 305 p.
5 Marco Villa - Paolo Bettini (Italien), 213 p.

Tilbage til toppenGeert Omloop: Til Jartazi i 2007


32-årige Geert Omloop, der i denne sæson har kørt for Unibet.com, har skrevet kontrakt med Jartazi-7Mobile for 2007 sæsonen, skriver Het Laatste Nieuws i dag.

Omloop, der var belgisk mester i 2003, skal være kaptajn i de flamske brostensløb og samtidig være ansvarlig for at hjælpe unge ryttere på vej.

I denne sæson kom Geert Omloop til at stå i en uheldigt lys, da han blev inddraget i en dopingundersøgelse, der blev gennemført af politiet i Turnhout, der foretog husransagelser hos adskillige ryttere i marts måned deriblandt også hos Omloop. Af denne årsag blev han suspenderet af Unibet.com. Den 25. april ophævede Unibet.com dog suspenderingen, og i september fik han meddelelse om, at han var fritaget for mistanke.

Tilbage til toppenJens Voigt: Ser gerne DNA-kontrakter


Talsmanden for den internationale rytterforening, Jens Voigt, gør i et interview med Ritzau, det endnu en gang klart, at rytterne ønsker større indflydelse på det etiske kodeks. Til gengæld er han, under de rette betingelser, positivt indstillet overfor indførelsen af DNA-kontrakter.

”For to år eller bare et år siden, havde ingen forestillet sig en sag som Puerto, hvor kun dna-prøver kan bevise uskyld eller skyld,” siger Jens Voigt.

"Nu har vi situationen, og vi bør forebygge en lignende situation i fremtiden, men prøverne skal ikke kunne udleveres til alle. De skal opbevares ordentligt af UCI, der så skal have ret til at sammenligne dna, hvis der foreligger beviser mod en rytter," lyder det fra Team CSC-rytteren.

Tilbage til toppenEuskaltel: Skriver kontrakt med Jon Bru


Pro Tour mandskabet Euskaltel-Euskadi har skrevet en 1-årig kontrakt med Jon Bru. Den 29-årige rytter har de seneste to sæsoner kørt for det professionelle kontinentalhold, Kaiku, hvor det blevet til flere etapesejre i mindre etapeløb. Sidste år blev han nummer fem i det spanske Pro Tour løb, Clasica san Sebastian.

”Jeg er meget glad for at skrive kontrakt med det baskiske mandskab, som er et af de bedste i verden. Nu kan jeg deltage i de vigtigste løb i verden,” siger Bru om skiftet.

Bru drømmer om at deltage i de to belgiske Ardenner-klassikere Liege-Bastogne-Liege og Fleche Wallone. ”Jeg vil forberede mig specielt på den slags løb,” slutter Bru.

Tilbage til toppenAlex Rasmussen: Vigtigt at have et mål


Danske Alex Rasmussen har holdt formen oppe i rigtig lang tid efterhånden. Allerede i sommers havde danskeren store mål på landevejen, hvor han bl.a. viste fremragende kørsel ved GP Herning i maj måned, hvor han blev nummer 3. Senere blev det til samlet sejr i Tour of Berlin samt etapesejre i selv samme løb. I august måned hentede Alex Rasmussen to flotte 3. pladser i Post Danmark Rundt samt et dansk mesterskab ved U23 DM i enkeltstart. Derefter stod den både på U23 EM og VM i enkeltstart, som sluttede med en hhv. 9. og 11. plads. Alex Rasmussen mener dog ikke, at det er svært at holde formen oppe, bare man har nogle mål at kigge frem imod hele tiden.

”Jeg har også haft nogle ’down-perioder’, men de er ret korte. F.eks. ved den første afdeling af Cup Danmark var jeg rigtigt dårligt kørende. Det giver mig bare blod på tanden, hvis jeg ikke er i superform”, forklarer Alex Rasmussen til Feltet.dk, som ikke føler sig fysisk træt på nogen måde, selvom sæsonen har været lang.

”Det er mest mentalt, man bliver træt. Man kan sagtens holde til at køre hele året rundt, hvis man ikke satser på det hele. Jeg tror bare, man hele tiden skal have et mål ude i fremtiden og køre efter”, tilføjer Alex Rasmussen.

Alex har afsluttet landsvejssæsonen, men han har nu startet banesæsonen, hvor han netop nu kører rundt i Grenoble i Frankrig og faktisk har mulighed for at vinde 6-dagesløbet sammen med makkeren Michael Mørkøv. Kort tid efter rejser parret videre til Sydney, hvor de skal deltage sammen med landsholdet i bane World Cuppen.

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Tour of Chongming Island(2.WWT) 12/10-14/10

Gree-Tour of Guangxi(2.UWT) 12/10-17/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger