Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 20. juni 2006

Feltet.dk korte - 20. juni 2006

20. juni 2006 08:340


- Asturien Rundt: Sejr til Oscar Sevilla
- Gadeløb i Herning: Med deltagelse af Ivan Basso
- Tour de France: Cofidis har holdet klar
- Tour de France: Rabobank satser primært på Menchov
- Gerolsteiner: Er Totschnig på vej væk?
- Michele Bartoli: Dumt at Cunego kører Touren
- Italienske mesterskaber: Bruseghin vandt enkeltstarten
- Laurent Jalabert: Alvorlige anklager for dopingmisbrug
- Gert Steegmans: På vej til Quick Step-Innergetic?
- Tour de France: Julich bedre end nogensinde før
- Tour de France: Cancellara ikke god nok i bjergene
- Laurent Roux: De andre tog lige så meget
- Oscar Sevilla: På vej til sejr i Asturien
- Manager: Tjek dit Tour de France hold
- Manager: Dyst imod dine venner m.m. i Tour-spillet
- Manager: Få et gratis Tour de France hold

De korte nyheder opdateres løbende


Asturien Rundt: Sejr til Oscar Sevilla


T-Mobiles Oscar Sevilla sikrede sig på sidste etape af etapeløbet Asturien Rundt den samlede sejr. Den 30-årige spanier kom i mål på en andenplads efter Ruben Plaza fra Communidad Valenciana efter dagens afsluttende etape over 184 kilometer fra Llanes til Oviedo, og han viste dermed, at han er klar til de ventende opgaver i Frankrig.

Der var derfor glæde på det tyske hold. "Oscar har været godt kørende hele vejen, og han kontrollerede løbet I alle faser," erklærede sportsdirektør Valerio Piva til holdets hjemmeside. "Hans formkurve viser, at han helt nøjagtigt ved, hvordan han skal forberede sig."

Andenpladsen gik til Eladio Jiminez Sanchez (Communidad Valenciana) foran Luca Mazzanti (Panaria).

Sevilla startede dagens etape med bare seks sekunder ned til Sanchez, men da Ruben Plaza stak fra en cirka 20 mand stor frontgruppe, var Sevilla som den eneste i stand til at følge ham.

Tilbage til toppenGadeløb i Herning: Med deltagelse af Ivan Basso


Når startskuddet til Aktiv Super Gadeløbet lyder fredag den 28. juli i Herning, bliver det med en af verdens pt. bedste cykelryttere på startstregen. Det er nemlig lykkedes Herning Cykle Klub at få årets vinder af Giro d’Italia og en af de største favoritter til næste måneds Tour de France, Ivan Basso, til start i det traditionsrige gadeløb i Hernings centrum.

De danske fjernsynsseere får efter tre ugers strabadser foran TV’et mulighed for at se en af heltene i aktion live fredag den 28. juli, hvor Team CSC’s italienske stjernerytter skal konkurrere imod hele den danske cykelelite og andre professionelle stjerner.

”Det er med stor spænding, at vi kan byde Ivan Basso velkommen til Herning. Vi håber, som de fleste danskere sikkert gør, at det kan lykkes den sympatiske italiener at vinde årets udgave af Tour de France. I så fald vil det være anden gang, at Herning Cykle Klub kan præsentere en Tour de France vinder til gadeløbet”, udtaler Joachim Andersen.

1996 var året, hvor byens egen cykelstjerne Bjarne Riis triumferede i Paris. Som bekendt er Riis nu arbejdsgiver og træner for Ivan Basso. 10 år efter den danske cykelsucces i Frankrig er det forhåbentligt tid til at danskerne kan hylde Bjarne Riis` lærling efter 3 hårde uger på de franske landeveje.

Tilbage til toppenTour de France: Cofidis har holdet klar


Rækken af Tour de France hold som bliver offentliggjort, fortsatte i dag med det franske Cofidis hold. Stephane Auge, Jimmy Casper, Sylvain Chavanel, Arnaud Coyot, David Moncoutie, Cristian Moreni, Ivan Parra, Rik Verbrugghe og Bradley Wiggins, bliver de ni ryttere, som skal forsvare holdets farver i Touren.

”Det er et hold af fightere og angribere, som allerede har prøvet at vinde på højeste niveau,” udtalte manager, Eric Boyer, i forbindelse med udtagelsen.

I Britten Bradley Wiggens har holdet en af de store favoritter til den indledende prolog. Wiggens har hele året udelukkende fokuseret på at toppe her, og selvom han skuffede fælt på prologen i Dauphine Libere, er han stadigvæk en meget hot favorit til Tourens prolog.

Tilbage til toppenTour de France: Rabobank satser primært på Menchov


Sidste år kørte Michael Rasmussen et fremragende Tour de France, men det ser ikke ud til at være nok, til at få en helt fri rolle i årets Tour. ”Han vil få en vis frihed til at forsøge noget, men det afhænger af løbets udvikling. Derudover har jeg en følelse af, at der bliver færre muligheder, til typer som Michael, til at angribe i år, da de svære etaper vil være koncentreret i den sidste uge,” udtaler manager, Theo De Rooy, til Tourens hjemmeside.

Holdets alt overskyggende kaptajn bliver russeren Denis Menchov, som skuffede voldsomt i sidste års Tour de France, hvor han sluttede som nummer 85 i det samlede klassement. Men Menchov viste stor styrke, da han vendte tilbage og vandt Vueltaen to måneder senere. ”Touren var meget hård for Menchov, men heldigvis kom tilbage i Vueltaen, hvilket har givet ham en del selvtillid. Så han bliver vores kaptajn i Touren, og vi vil være vores primære aktiv. Han kan lave noget rigtigt stort.”

For et par uger siden kørte Menchov et flot Dauphine Libere, indtil afslutningen blev ødelagt af et styrt, så han ikke kunne hive den samlede sejr hjem. ”Jeg har bemærket, at flere er begyndt at snakke om ham siden Dauphine Libere. Han dominerede fuldstændig Mont Ventoux stigningen, så jeg tror han har en god chance, især fordi han har hele holdets opbakning i bjergene, især fra Rasmussen og Freire,” slutter De Rooy af med.

Tilbage til toppenGerolsteiner: Er Totschnig på vej væk?


Den ene af Team Gerolsteiners Tour-kaptajner, Georg Totschnig, kan være på vej væk fra det tyske hold. 35-årige Totschnigs kontrakt udløber efter denne sæson, og han har udtalt, at han ønsker at holde alle muligheder åbne.

Sportsdirektør Christian Henn har ganske vist antydet, at man gerne fortsætter samarbejdet med den østrigske rytter, men ifølge holdets talsmand, Mathias Wieland, vil man først indlede eventuelle forhandlinger om en kontraktforlængelse efter Tour de France.

Georg Totschnig henter i øjeblikket det sidste inden Touren på en ni dage lang højdetræningslejr sammen med Fabian Wegmann, Ronny Scholz og Peter Wrolich i St. Moritz.

Tilbage til toppenMichele Bartoli: Dumt at Cunego kører Touren


Den tidligere CSC-rytter og nu pensionerede rytter, Michele Bartoli, kritiserer sin unge landsmand, Damiano Cunego, for beslutningen om at køre Touren efter også at have været til start i Giroen.

"Jeg undrer mig over den beslutning. Det ville være fornuftigere at køre sin første Tour uden at have kørt Giroen samme år. Hvis jeg var hans sportsdirektør, havde jeg ikke udtaget ham til to store etapeløb efter hinanden," erklærede Bartoli.

Den 24-årige Lampre-rytter oplevede et skuffende Giro d’Italia. I mandags faldt så hans beslutning om at starte i Tour de France. Ifølge Michele Bartoli skulle Cunego hellere havde brugt tid på at restituere og forberede sig til VM i Salzburg.

Tilbage til toppenItalienske mesterskaber: Bruseghin vandt enkeltstarten


Mario Bruseghin er ny italiensk mester i enkeltstart. Lampre-Fondital rytteren kørte de 37,6 kilometer på bedste tid og henviste samtidig den regerende mester Marco Pinotti til 2. pladsen. Manuel Quinziato fra Liquigas besatte tredjepladsen.

Tilbage til toppenLaurent Jalabert: Alvorlige anklager for dopingmisbrug


I den verserende ”pot belge”-sag, der netop er kommet for retten ved domstolen i Bordeaux, hvor hovedmændene er brødrene Laurent og Fabian Roux samt den tidligere TVM soigneur Freddy Sergant og dennes kone, er den tidligere CSC rytter Laurent Jalabert netop blevet impliceret, fortæller cyclingnews.com i dag.

Fabian Roux påstod på førstedagen af høringen, at det var den tidligere professionelle rytter og nuværende konsulent hos fransk TV, Laurent Jalabert, der introducerede ham til ”pot belge”.

”Jeg prøvede det første gang under en fest hos Laurent Jalabert i 2001. Jeg og andre ryttere så ham indsprøjte pot belge inde i hans egen garage den aften. Det var en fest, der var organiseret af hans fanklub, hvilket sker ofte uden for sæsonen. Jeg kom sammen med min bror, der dengang også var professionel, og alle fra holdet (CSC-Tiscali red.) deltog - også mekanikere og ryttere”, sagde Fabian Roux under høringen.

Roux sagde endvidere, at det var Jalabert selv, der tilbød den farlige cocktail til sine gæster, og at han (Roux) tog stoffet, mens Jalabert var tilstede.

Ifølge cyclingnews.com blev de ovennævnte beskyldninger bekræftet af en anden tidligere CSC-Tiscali rytter, der ligeledes blev afhørt i sagen samme dag.

Tilbage til toppenGert Steegmans: På vej til Quick Step-Innergetic?


Ifølge flere belgiske medier i dag skulle den 25-årige Davitamon-Lotto rytter, Gert Steegmans, være på vej til Patrice Lefevere og Quick Step-Innergetic. Også det spanske hold Illes Balears har vist interesse for den hurtige belgier.

Steegmans har kørt en flot forårssæson med etapesejre i blandt andet Volta ao Algarve, Tour de Picardie, Tour of Belgium og 4 dage ved Dunkerque.

Quick Step-Innergetic’s manager Lefevere er interesseret, men siger: “Vi er interesserede, men der er pt. ikke nogen kontrakt på bordet. Jeg vil også afvente og se, om Nick Nuyens vil forlænge sin kontrakt med os. Vores budget er jo ikke ubegrænset”.

Gert Steegmans er selv lidt ked at den megen omtale: ”Det er lidt dumt her lige før det belgiske mesterskab og Tour de France. Selvfølgelig forhandler min manager i øjeblikket om nye kontraktmuligheder. Men der er i øjeblikket ingen grund til, at jeg ikke skulle forlænge min kontrakt med Davitamon-Lotto”.

Tilbage til toppenTour de France: Julich bedre end nogensinde før


Bobby Julich har lagt fra haft et tilfredsstillende forår og han var efter et lidt skuffende Giro d´Italia ikke sikker på en plads på Team CSC mandskabet i Tour de France. Men den amerikanske rytter fik overbevist team-ejer Bjarne Riis på en træningslejr i starten af juni-måned.

”Bobby Julich havde en hård Giro i år, men sluttede stærkt. Jeg har fulgt ham meget de seneste uger og jeg har set den bedste Bobby Julich jeg nogensinde har set,” sagde Riis efter udtagelsen af den amerikanske rytter ifølge Cyclingnews.

Det bliver tredje gang, at Bobby Julich repræsentere det danske Pro Tour mandskab i Tour de France.

Tilbage til toppenTour de France: Cancellara ikke god nok i bjergene


Først søndag tog Bjarne Riis den endelige beslutning om startopstillingen til årets Tour de France, og den danske team-ejer måtte til sidst erkende, at der ikke blev plads til Paris-Roubaix-vinderen Fabian Cancellara. Den schweiziske rytter blev til slut ikke fundet god nok i bjergene.

Touren har ifølge Bjarne Riis tre nøglepunkter, den første lange enkeltstart, Pyrenæerne og Alperne, og hele holdet skal være klar til at angribe allerede i Pyrenæerne. ”Og i den forbindelse vil Fabian ikke kunne være til megen nytte, fordi hans force ligger på et helt andet område,” forklarede Bjarne Riis efter udtalelsen af Tour de France opstillingen ifølge Politiken.

”Og han var da også dybt skuffet, da jeg ringede til ham, hvilket jeg til fulde forstår. Ikke mindst fordi jeg udmærket ved, at jeg på et tidspunkt har givet ham opfattelsen af, at han var en af dem, jeg regnede sikkert med til Touren,” sagde Riis.

Ivan Basso støttede beslutningen, men understregede, at det ikke var ham, der havde valgt Fabian Cancellara fra. ”Jeg er ked af det på Fabians vegne, men Bjarne har forklaret sine valg. Jeg har ikke lagt pres på Bjarne for at tage en rytter med frem for en anden,” lød kommentaren fra hold-kaptajnen.

Fabian Cancellara var at regne for en af de største favoritter til at tage sejren på den indledende prolog i Strasbourg, men får nu ikke mulighed for at gentage triumfen fra 2004, hvor han i sin debut i verdens største cykelløb tog sejren og førertrøjen på løbets første dag.

Tilbage til toppenLaurent Roux: De andre tog lige så meget


Den tidligere professionelle cykelrytter, Laurent Roux, som i øjeblikket står anklaget for handel med dopingprodukter, og som selv afsoner en fireårig karantæne for dopingbrug, kom forleden med kraftige beskyldninger mod sine tidligere kolleger i det professionelle felt.

"Jeg tog erythropoietin, væksthormoner, testosteron og cortison. Alle andre tog mindst lige så meget," sagde han under et retsmøde i Bordeaux.

Den nu 33-årige Laurent Roux blev i maj 2003 idømt en karantæne på fire år af UCI for brug af amfetamin i en udenfor konkurrence test. De var anden gang, at den franske rytter blev taget i overtrædelse af dopingregulativet. Roux vandt i øvrigt en etape i Tour de France i skandaleåret 1998, hvor han kørte for det hollandske TVM-hold.

Tilbage til toppenOscar Sevilla: På vej til sejr i Asturien


Mens Tour kaptajnen Jan Ullrich netop har vundet Tour de Suisse, så er T-Mobiles Oscar Sevilla godt på vej til at gøre det samme i Asturien, hvor han på gårsdagens næstsidste etape forsvarede sin gule førertrøje. Sevilla kom i mål med en forfølgergruppe 9 sekunder efter etapevinderen, Mikel Artetxe, fra det lille 3 Molinos Resort-hold.

Det var derfor en glad sportsdirektør, der mødte de tyske medier efter etapen. "Oscar er rigtig godt kørende og den stærkeste rytter i feltet," erklærede Valerio Piva.

Før dagens afsluttende etape fører Oscar Sevilla med seks sekunder foran landsmanden Eladio Sanchez fra Communidad Valenciana og med 26 sekunder ned til den italienske Panaria-rytter Luca Mazzanti på tredjepladsen. Valerio Piva er derfor optimistisk med hensyn til Sevillas vinderchancer. "Den sidste dag er også fuld af udfordringer, men det kører for Oscar I øjeblikket, og desuden vil vi jog erne have den gule trøje med hjem."

Tilbage til toppenManager: Tjek dit Tour de France hold


Har du tjekket dine hold i managerspillet? Er de aktive og betalte? Hvis du ikke er helt sikker på dette, så skal du gøre følgende. Feltet.dk har konstateret at over 150 hold ud af alle dem, som er oprettet indtil videre ikke er betalt eller godkendt. Hvis holdene ikke bliver betalt og/eller gjort aktive inden 01/07-2006 klokken 14:00, så vil holdene ikke deltage i spillene.

- Log ind i managerspillet med dit brugernavn og kodeord.
- Klik på "Mine spil"
- Klik på "Tour de France"
- Vælg derefter dette spil, som du vil tjekke. Når du har valgt spillet, så kan du se om betaling er modtaget, og om holdet er aktiveret.

Hvis det er det, så skal der stå følgende:
Betalingsstatus: Godkendt
Hold status: Aktiveret

Står der ikke godkendt ved betalingsstatus, så skal du klikke på "Betal nu" for at betale dit hold.

Hvis der står deaktiveret ved "Hold status", så skal du rette dit hold, og køre alle trinene igennem for at få dit hold genaktiveret.

Held og lykke med Tour de France spillet.

Er du endnu ikke med i spillet. Du kan deltage i Tour de France spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppenManager: Dyst imod dine venner m.m. i Tour-spillet


Da brugerne skal have mest mulig tid til at stille deres hold frem til årets andet store etapeløb, Tour de France, er spillet allerede åbnet, og der er masser af flotte præmier at dyste om.

Det koster 25 kr. pr. hold, som du opretter. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange hold du må oprette. Du kan også oprette dine egne ligaer, hvor du kan bestemme om offentligheden skal have mulighed for at deltage i netop din liga - eller om den skal være lukket. Dermed kan du også dyste imod kun dine vennerne, skolekammeraterne, familien eller arbejdskollegaerne.

Et er sikkert du får kamp til målstregen hele vejen igennem.

Du kan deltage i Tour de France spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppenManager: Få et gratis Tour de France hold


Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.I Pro Cycling Manager får du ansvaret for et topprofessionelt cykelhold. Du hyrer og fyrer ryttere, du træner dem og holder nøje øje med deres form. Du finpudser dem til de store begivenheder (forårets og efterårets klassikere; Italien Rundt, Frankrig Rundt og Spanien Rundt osv.) samt hundreder af andre løb gennem flere sæsoner. Du styrer rytterne i realtid, 3D løb, ned til deres mindste bevægelser: angreb, kontraangreb, sprint, skiftevise føringer ... Du styrer det hele, men har du også det, der kræves for at blive en succesrig professionel sportsdirektør for et cykelhold?


[b]Gratis managerhold på www.feltet.dk/manager[/b]
Alle der forudbestiller Pro Cycling Manager spillet hos Feltet.dk får et gratis Tour de France hold på www.feltet.dk/manager. Bemærk forudbestillingstilbuddet gælder kun frem til og med den 29. juni 2006. Betalingen skal også have fundet sted indenfor den tidsramme.

Brugeren skal blot logge ind og oprette sit hold. Når holdet er oprettet, så skal brugernavnet, password og holdets navn sendes i en mail til manager@feltet.dk. Så vil holdet blive aktiveret.

Spillet vejledende udsalgspris er 369,- uden fragt og forventes at udkomme den 30. juni 2006.

Bemærk Feltet.dks pris på 328,- er incl. spillet, fragt, ekspeditionsgebyr og det gratis managerhold på www.feltet.dk/manager.

Bestil her: www.feltet.dk/shop


Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Cro Race(2.1) 26/09-01/10

Cro Race(2.1) 26/09-01/10

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger