Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 22. august 2006

Feltet.dk korte - 22. august 2006

22. august 2006 00:070


/ Eneco Tour: Pollack slap med skrækken og et blåt øje
- Vuelta a Espana: Saunier Duval til start med stærkt hold
- Doping: Damsgaard vil hjælpe Team CSC
- Vuelta a Espana: Menchov mentalt ikke på toppen
- T-Mobile: Endelig tilbud om kontraktforlængelse til Klöden
- Euskaltel: Henter Post Danmark Rundt etapevinder
- Bradley McGee: Tilbage i sadlen
- Vuelta a España: Petacchi kaptajn for Milram
- Eneco Tour: Kroon går efter etapesejren i morgen
- Vuelta a España: Freire kommer ikke til start
- Vuelta a España: Quickstep har de ni ryttere på plads
- Ride for the Roses: Også i Belgien 2006
- Igor Astarloa: Har nældefeber
- 4 dage ved Dunkerque: Bliver til 6 dage ved Dunkerque
- Feltet.dk: Nyt handelssted på siden
- Vuelta a España: Euskaltel også bekræftet
- VM: Italien uden flere stjerner
- Shoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!
- Manager: Vuelta spillet starter om 8 dage!

De korte nyheder opdateres løbende


Eneco Tour: Pollack slap med skrækken og et blåt øje


T-Mobiles Olaf Pollack var 66 km før mål på sjette etape af Eneco Tour involveret i et voldsomt styrt, og umiddelbart så det ud som om, han var kommet ret så alvorligt til skade. Han blev behandlet på stedet, og da han blev kørt væk i en ambulance, havde han fået en halskrave. Heldigvis viste det sig, at der ikke var tale om alvorlige skader.

Den 32-årige sprinter slap heldigere fra styrtet, end man først havde frygtet. "Det så øjensynligt værre ud, end det var i virkeligheden," fortæller sportsdirektør Frans van Looy til holdets hjemmeside. Røntgenundersøgelser af hals og rygsøjle viste heldigvis, at der ikke var sket noget alvorligt ud over de sædvanlige skrammer og et blå øje. Ifølge van Looy har han det så godt, "som man kan have det efter sådan et styrt ".

Allerede her til aften kunne Olaf Pollack igen forlade hospitalet sammen med holdlæge Carsten Temme for at køre tilbage til hotellet og holdkammeraterne.

Udover Pollack måtte også Carlos da Cruz fra Fdjeux.com, Christophe Edaleine fra Credit Agricole og Antonio Colom fra Caisse d'Epargne forlade løbet som følge af styrtet. Carlos da Cruz pådrog sig skader i ansigtet, Edaleine slog hoften og Colom havde ligeledes smerter i knæ og hofte.

Tilbage til toppenVuelta a Espana: Saunier Duval til start med stærkt hold


Saunier Duval-Prodir møder frem til Vuelta a Espana med en trup, der har haft stor succes i denne sæson. Med på holdet er vinderen af Catalonien Rundt David Canada, vinderen af Vuelta al Pais Vasco Jose Angel Gomez Marchante, vinderen af Euskaltel Bizikleta og nummer to i Schweiz Rundt Koldo Gil Perez og den dobbelte etapevinder i Giro d´Italia Leonardo Piepoli.

Dertil kommer David Millar til start sammen med Angel Gomez, Francesco Ventoso, Juan Jose Cobo, samt den mest angrebsivrige rytter i Tour de France David De La Fuente.

Tilbage til toppenDoping: Damsgaard vil hjælpe Team CSC


Anti Doping eksperten Rasmus Damsgaard er klar til at hjælpe Team CSC, det har han besluttet efter en nats søvn. Dermed kan Bjarne Riis og holdet bag se frem til et samarbejde med en af Nordens største dopingeksperter.

”Jeg har tænkt mig i samarbejde med Bjarne Riis og Brian Nygaard at finde ud af at finde nogle rammer,” forklarer Rasmus Damsgaard til TV2 Sporten i dag.

Tilbage til toppenVuelta a Espana: Menchov mentalt ikke på toppen


Sidste år sluttede Rabobanks Denis Menchov som toer i Vuelta a Espana. Men eftersom ”vinderen” Roberto Heras senere blev snuppet for EPO misbrug, blev Menchov udråbt som officiel vinder. På lørdag skal han så i gang med sit forsvar af titlen.

”Jeg ville elske at vinde løbet, men Vueltaen er kun min anden prioritet i denne sæson efter Touren, og jeg føler mig ikke lige så frisk som sidste år. Jeg tror, jeg har en chance, men mentalt er jeg ikke på toppen, og det påvirker altid det fysiske,” udtaler russeren til Eurosport.

Menchov tror han skal kæmpe med Alejandro Valverde, Carlos Sastre, Alexandre Vinokourov og Iban Mayo og den samlede sejr.

“Bjergene bliver nøglen til sejren. Der er en del af dem i starten, ikke så mange midtvejs og en del til slut i løbet. Enkeltstarterne er korte og jeg tror ikke, de bliver afgørende. Det gode ved de tidligere bjergetaper er, modsat Touren, at vi allerede tidligt ved, hvem som kører med om sejren.”

Tilbage til toppenT-Mobile: Endelig tilbud om kontraktforlængelse til Klöden


Andreas Klöden har nu endelig fået et officielt tilbud om kontraktforlængelse fra T-Mobile. Det bekræfter hans manager, Tony Rominger, overfor radsport-aktiv.de.

Den endelige afgørelse om, hvor den 31-årige tysker kører næste år, er dog langt fra truffet. Der er nemlig andre interesserede hold med i spillet om Klödens underskrift. Rominger ønskede dog ikke at oplyse, hvilke hold, det drejer sig om.

Til gengæld vil han gerne fortælle, at det formentlig ikke kommer til at tage lang tid, inden beslutningen bliver taget. "Måske allerede i denne uge," siger han.

Christian Frommert fra T-Mobile bekræfter, at man har givet et tilbud, men heller ikke han ønsker at oplyse enkeltheder om længde osv. "Vi har haft nogle meget frugtbare samtaler med Andreas. Vi håber, at han bliver på holdet," lyder det fra den nuværende arbejdsgiver.

Tilbage til toppenEuskaltel: Henter Post Danmark Rundt etapevinder


Det baskiske Euskaltel hold meddeler på sin hjemmeside, at man har skrevet en to-råig kontrakt med Aitor Galdos Alonso. Den 26-årige basker har i den forløbne sæson kørt for det lille Panaria-hold, for hvem han også vandt sin hidtil eneste sejr i denne sæson. Det skete under Post Danmark Rundt tidligere på måneden, hvor han vandt løbets allerførste og meget regnfulde etape fra Frederikshavn til Viborg.

Samtidig meddelels det, at Unai Etxebarria har forlænget med en enkelt sæson.

Tilbage til toppenBradley McGee: Tilbage i sadlen


Australske Bradley McGee kører nu cykelløb igen. Tempospecialisten, der kører for Francaise des Jeux, deltog i søndagens Châteauroux Classic de l’Indre i Frankrig, som var det første løb, han kørte, siden han i juni måtte udgå af Tour de Suisse som følge af rygproblemer, der allerede havde tvunget ham ud af Giro d’Italia. McGee led af en betændt ischias-nerve, der altså spolerede hans 2006 sæson, men australieren håber nu at komme i form til resten af sæsonen.

Tilbage til toppenVuelta a España: Petacchi kaptajn for Milram


Nu har også italienske Milram annonceret de ni ryttere, der skal forsøge at bringe succes med hjem fra Vuelta a España. Det er som sædvanligt småt med bjergryttere, men den italienske supersprinter Alessandro Petacchi bliver den rytter, der skal køres for i sæsonens sidste store etapeløb. Petacchi vil uden tvivl være ivrig efter at få nogle resultater på kontoen, efter at have tilbragt det meste af sæsonen på sidelinjen med en knæskade. Skaden spolerede først hans chancer i Giroen, og holdt ham siden ude af Touren.

Petacchi har på seneste vist en opadgående formkurve, og med en flot femteplads på sidste etape af Rothaus-Regio-Tour beviste han netop det. For den 32-årige italiener var det endnu et stort skridt på vejen mod hans gamle topform.

”For mig var i dag den bedste dag i hele løbet. Jeg følte virkeligt, at jeg er godt på vej mod min topform. Løbet var virkeligt hårdt, og jeg regnede ikke med at kunne fuldføre. På den sidste etape gik alt fint, og jeg vovede at deltage i den afsluttende sprint, men jeg tog ingen chancer. Mentalt betød femtepladsen rigtigt meget for mig,” sagde Petacchi efter løbet.

Med kun fire dage tilbage før første etape af Vueltaen har supersprinteren ikke lang tid til at finpudse formen. Han får dog uden tvivl den støtte, hans store talent kan retfærdiggøre, da den tyske sprinter-veteran Erik Zabel er med som sidste mand før Petacchi i det italiensk/tyske sprintertog. De sidste syv ryttere på Milrams Vuelta-hold bliver Daniel Becke, Volodymyr Dyudya, Alberto Ongarato, Enrico Poitschke, Fabio Sacchi, Sebastian Siedler og tempospecialisten Marco Velo.

Tilbage til toppenEneco Tour: Kroon går efter etapesejren i morgen


Lars Michaelsen var med helt fremme i fronten, da den 214 kilometer lange sjette etape af Eneco Tour skulle afgøres i en sprint. Desværre blev den danske Team CSC-rytter klemt inde af Philippe Gilbert (Francaise des Jeux) et par hundrede meter før mål, så han kunne ikke holde sig helt fremme, men endte dog på syvendepladsen.

”Der skete et stort styrt på nedkørslen fra Muren i Huy, hvor Blaudzun var indblandet, men forhåbentlig er han klar igen i morgen. Lars sad godt med fremme i spurten, men blev så desværre lidt blokeret. Etapen i morgen bliver meget interessant for vores vedkommende - ikke mindst fordi Karsten Kroon har rigtigt gode muligheder for at lave et godt resultat”, fastslog Tristan Hoffman efter etapen.

”Det har været et specielt løb indtil videre, og for mit vedkommende har det mest af alt handlet om ikke at sætte tid til. Enkeltstarten var ikke helt optimal, men i morgen er min mulighed for at vise, hvad jeg kan. Jeg er meget motiveret for at angribe, og jeg har endnu ikke opgivet at avancere betydeligt i den samlede stilling. Men det er klart, at det er etapen som sådan, der er det primære mål”, sagde en veloplagt Karsten Kroon forud for morgendagens kuperede etape med start og mål i Ans.

Tilbage til toppenVuelta a España: Freire kommer ikke til start


Rabobank meddeler tirsdag eftermiddag, at holdet vil stille til start i Vuelta a España uden Oscar Freire, som har halsbetændelse. Holdets sportsdirektør Adri van Houwelingen har i stedet for udtaget den unge australier William Walker.

William Walker får dermed sin debut i en af de tre store etapeløb (Giroen, Touren og Vueltaen). William Walker blev i år nationalmester og skiftede fra Rabobanks kontinentale hold til ProTour holdet.

Tilbage til toppenVuelta a España: Quickstep har de ni ryttere på plads


Det belgiske Quickstep annoncerede i dag deres hold til sæsonens sidste store etapeløb, Vuelta a España, der løber af stablen på lørdag den 26. august. Det er næppe et hold, der kan køre med om den samlede sejr, men med den italienske veteran Paolo Bettini som det absolutte topnavn, har holdet alligevel gode chancer for succes. Bettini viste allerede god form i Giro d’Italia, hvor han endte på podiet som den samlede vinder af pointtrøjen.

Holdet tæller også hollandske Ad Engels, der ligesom Bettini kørte Giro’en i maj. Det er tredje gang Engels skal køre det spanske etapeløb, og den 29-årige hollænder kan blive en vigtig rytter for det belgiske hold.

”Jeg er ikke i topform, men jeg vil gøre, hvad jeg kan for at hjælpe min kaptajn Paolo Bettini,” siger Engels til Cyclingnews.com.

Foruden Bettini og Engels tæller holdet også Kevin De Weert, Josè Antonio Garrido, Kevin Hulsmans, Sebastien Rosseler, Matteo Tosatto, Kevin Van Impe og Davide Viganò. Serge Parsani og den nye sportsdirektør Davide Bramati kommer til at stå i spidsen for de ni ryttere.

Quickstep offentliggjorde også navnene på de otte ryttere, der skal deltage i Pro Tour-løbet G.P. Ouest France-Plouay på søndag den 27. august. Med prominente navne som Filippo Pozzato og Josè Rujano har det belgiske hold absolut en chance for en sejr i det franske. De sidste seks er Serge Baguet, Nick Nuyens, Hubert Schwab, Guido Trenti, Jurgen Van De Walle og Cedric Vasseur.

Tilbage til toppenRide for the Roses: Også i Belgien 2006


Søndag den 17. september tørner tusindvis af cyklister - såvel amatører som professionelle - ud fra byen Bredene i Flandern med kurs mod de uendelige landeveje for at samle penge ind til foreningen ”Kæmp mod kræft”. Arrangementet afholdes i Belgien for tredje gang. Sidste år samlede løbet 1100 deltagere.

Ride for the Roses er oprindeligt udtænkt af Lance Armstrong og blev første gang kørt i hans hjemby Austin, Texas.

Arrangøren af den belgiske udgave, tidligere sportsdirektør fra TVM Cees Priem, så gerne, at den gamle tour mester kom til Belgien den 17. september og kørte med, men Armstrongs gamle sportsdirektør, Johan Bruyneel, udtalte i går til Sportwereld.be, at amerikanerens kalender var for overbelastet til at kunne klare en tur til Belgien på nuværende tidspunkt.

Skulle du tilfældigvis være i Flandern den 17. september og har maskinen med, så kan du tilmelde dig på www.ridefortheroses.be

Tilbage til toppenIgor Astarloa: Har nældefeber


Den tidligere verdensmester Igor Astarloa fra Barloworld holdet måtte forleden give op i Tre Valli Varesine og har nu også meldt afbud til GP Nobili (23. august), GP Carnaghese (24. august) og Giro del Veneto (26. august) fortæller Sportwereld.be i dag.

Årsagen er nældefeber, som er et rødt udslæt, som minder om det udslæt, der opstår efter kontakt med en brændenælde. Udslættet skyldes en lokal vandansamling i huden (et såkaldt ødem), der i svære tilfælde er ledsaget af ødem andre steder på kroppen (læber, tunge, hænder m.m.)

Tilbage til toppen4 dage ved Dunkerque: Bliver til 6 dage ved Dunkerque


I 2002 besluttede UCI sig for at skære ned på antallet af løbsdage for en del løbs vedkommende. Det betød, at løb som fx Paris-Nice, Dauphiné Libéré, le Midi Libre og 4 dage ved Dunkerque blev beskåret. På det tidspunkt havde løbet i mere end 20 år været på samlet seks løbsdage.

Siden da har arrangørerne hvert år ansøgt UCI om igen at måtte få tildelt seks løbsdage, fortæller dewielersite.net. Og for nogle dage siden kom den positive melding, at ønsket var blevet opfyldt, så 2007 udgaven af løbet, der er nr. 53 i rækken, bliver nu afholdt fra den 8. til den 13. maj og har dermed igen seks løbsdage. Ruten vil blive offentliggjort i midten af oktober dette år.

Ved samme lejlighed blev arrangørerne af det nordvestfranske løb også informeret om, at UCI vil kunne tildele et nyt seksdages løb en ProTour licens fra 2007. Den licens, som det schweiziske løb Romandiet Rundt pt. er i besiddelse af, udløber nemlig med udgangen af 2006. Ansøgningen om ProTour licensen skal være UCI i hænde i slutningen af denne måned, så Dunkerque arrangørerne er i fuld gang med papirarbejdet.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Nyt handelssted på siden


Feltet.dk åbner hermed dørene op for en ny version af "Recycling". Brugerne har nu mulighed for at købe og sælge alt indenfor cykelsporten på denne side. Desuden har de mulighed for at byde på auktioner, som vil køre løbende på denne side.

Feltet.dk håber, at brugerne vil tage godt i mod det nye initiativ, som vi har sat i gang her. Hvis man har spørgsmål, kommentarer eller ideer til videreudvikling er I velkommen til at kontakte os på recycling@feltet.dk

Er du forhandler eller grossist, og er du interesseret i at få en auktion på Feltet.dk, så kan du kontakte os på ovenstående mailadresse eller pr. telefon 51558966. Vi har allerede aftaler med nogle af Danmarks største grossister!


Den første auktion allerede igen
Nu har du mulighed for at blive ejer af en lækker Cannondale Caad 7, som Per P. Cykler (www.perponline.dk) har sat på auktion.

Du kan købe cyklen for 10.000, hvis du køber den nu. Klik på "Køb nu" til højre på auktionssiden, så er cyklen din! Tilmed har du sparet næsten 20% (1.995,-)


Facts om cyklen
- Cannondale Caad 7 (2005 model)
- R700 27 Shimano 105 gear
- 56 cm (58,5 midt top)
- Shimano 550 hjul
- FSA alu garniture
- Saffron Metallic
- Vejledende udsalgspris 11.995,-


Du finder handelsstedet på www.feltet.dk/auktion

Tilbage til toppenVuelta a España: Euskaltel også bekræftet


Ikke overraskende så bliver det et stærkt Euskaltel hold, som kommer til start i dette års udgave af Vueltaen. I spidsen for holdet vil Iban Mayo naturligvis være efterfulgt af Samuel Sanchez og Haimar Zubeldia. Men også den stærke sprinter Iñaki Isasi kan man forvente at se fremme på flere etaper.

Holdet kommer desuden til at bestå af Igor Antón, Markel Irizar, Iñigo Landaluze, Aketza Peña og Rubén Pérez.

Tilbage til toppenVM: Italien uden flere stjerner


Det italienske landshold er udtaget til VM. Holdet er bygget op omkring den olympiske mester Paolo Bettini (Quick Step-Innergetic) samt den seneste italienske medaljevinder ved VM-linjeløbet Luca Paolini (Liquigas). Paolini vandt bronze i 2004.

Den italienske landstræner Franco Ballerini har udtaget 8 ryttere til VM. De 8 ryttere er: Paolo Bettini, Luca Paolini, Marzio Bruseghin, Danilo Di Luca, Giuliano Figueras, Cristian Moreni, Andrea Tonti og Matteo Tosatto.

Men også reserverne er blevet navngivet: Alessandro Ballan, Paolo Bossoni, Mirko Celestino, Salvatore Commesso, Stefano Garzelli, Filippo Pozzato og Davide Rebellin.

Den italienske landstræner mangler dog at udtage en rytter, og den plads må man formode, at der bliver stor kamp om.

Det spanske landstræner, Paco Antequera, har også udnævnt hans to kaptajner i Alejandro Valverde (Caisse d'Epargne-Illes Balears) og Oscar Freire (Rabobank).

Tilbage til toppenShoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppenManager: Vuelta spillet starter om 4 dage!


Vuelta a España arrangørerne Unipublic har offentliggjort den foreløbige startliste til Vueltaen. Holdene er derfor opdateret i managerspillet, så det er noget nemmere at sætte sit Vuelta hold. Startlisten kan dog blive ændret, men du vil modtage en mail, hvis du har valgt nogle ryttere, som du skal have udskiftet før starten.

DELTAG HER

Tilbage til toppen

Læs også
Tidligere rytter i hårdt angreb på Armstrong: Har påvirket generationer
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger