Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 22. juni 2006

Feltet.dk korte - 22. juni 2006

22. juni 2006 00:090


Franske mesterskaber: Chavanel enkeltstartsmester igen
- Jan Ullrich: Gifter sig inden årets udgang
- Tour de France: Lampre klar, med en i mente
- Nick Nuyens: Skifter til Cofidis
- Team CSC: Nyt samarbejde med Zepter
- Davitamon Lotto: Officielt udtaget med to kaptajner
- Fränk Schleck: Tour de France ikke i fare
- Gerolsteiner: Same procedure as last year
- UCI: Ingen basis for at fratage Astana-Würth licens
- Race Across America: Jonathan Boyer vinder igen efter 20 år
- Jeannie Longo: Langt fra færdig
- World Cup: T-Mobile til start i Århus
- Jean-Marie Leblanc: Afgørelse først - udsmidning senere
- Aart Vierhouten: Vinder Noord Nederland Tour
- Linda Villumsen: Ny træner gav DM-sejr
- Laurent Jalabert: Fire dages mareridt
- Halle-Ingooigem: Cooke sejrede i Belgien
- Halle-Ingooigem: Mattan kørt på sygehuset efter styrt
- Christophe Agnolutto: Stopper karrieren
- IOC: Vil have ny uafhændig kommission
- WADA: Svarer igen på Armstrongs angreb
- Manager: Tjek dit Tour de France hold
- Manager: Dyst mod venner - præmier for 50.000 kr
- Tour de France: Credit Agricole har store forventninger

De korte nyheder opdateres løbende


Franske mesterskaber: Chavanel enkeltstartsmester igen


Sylvain Chavanel, som til dagligt kører for det franske Cofidis-hold, forsvarede i dag sin titel som fransk mester i enkeltstart, da den disciplin blev afgjort på en 49,9 km lang rute i Vendée. Chavanel var 27 sekunder hurtigere end Didier Rous, mens Christophe Kern tog bronze i en tid, der var 50 sekunder langsommere end Chavanels.

Tilbage til toppenJan Ullrich: Gifter sig inden årets udgang


Ifølge det tyske ’Bild’ vil Jan Ullrich gifte sig med sin veninde, Sara Steinhauser, inden året er omme. ”Jeg er så lykkelig over, at hun har sagt ja til at gifte sig med mig. Hun er verdens skønneste kvinde. Jeg er forelsket op over begge ører,” udtaler T-Mobiles hold-kaptajn ifølge avisen.

Brylluppet skal angiveligt finde sted efter afslutningen af cykelsæsonen.

Tilbage til toppenTour de France: Lampre klar, med en i mente


Manager for Lampre-Fondital holdet, Giuseppe Saronni, har i samarbejde med sine sportsdirektører i dag sat navne på de ni ryttere, som skal forsvare holdets farver i Touren. Otte ryttere, Damiano Cunego, Alessandro Ballan, Daniele Bennati, Marzio Bruseghin, Daniele Righi, Paolo Tiralongo, Tadej Valjavec og Patxi Vila Errandonea, er alle klar til start, mens Salvatore Commesso, som tidligere skrevet her på Feltet.dk, styrtede under træning forleden dag, og derfor skal afvente lægernes dom, inden han også kan stille til start. Hvis Commesso ikke bliver klar, vil han blive afløst af enten Claudio Corioni eller Matteo Carrara.

”Vi kommer til Frankrig med et godt hold. Cunego vil for første gang stå ansigt til ansigt med dette flotte løb. Bennati vil bruge sin hurtighed i spurterne, og vil gå efter den grønne trøje. Vi har Valjavec i klassementet, og resten kan køre efter etapesejre,” udtalte Saronni i forbindelsen med offentliggørelsen.

Cunego understregede endnu engang, at han ikke køre løbet med klassements ambitioner, men udelukkende for at lære løbet at kende. Hvis muligheden tilbyder sig, vil han dog prøve at gå med i nogle udbrud.

Tilbage til toppenNick Nuyens: Skifter til Cofidis


Nick Nuyens vil efter denne sæson forlade det belgiske ProTour hold Quick Step til fordel for Cofidis. Den belgiske rytter har netop underskrevet en 2-årig kontrakt med det franske ProTour hold.

“Vi er kede af at miste Nick”, forklarer Quick Step manageren Patrick Lefevere og tilføjer: “Jeg har kendt Nick i flere år, og jeg har set ham udvikle sig til den rytter, som han er i dag.”

Men det var ikke muligt for Quick Step at holde på Nick Nuyens, som har fået et godt kontrakttilbud af Cofidis.

”Det har været en svær beslutning. En vigtig kapitel i min karriere vil slutte efter denne sæson. Jeg forlader et hold med masser af venner, ikke kun rytterne, men også de øvrige medarbejdere omkring holdet - en fantastisk stabel. Jeg er meget taknemlig for tiden på holdet,” forklarer Nuyens.

”Vi ønsker Nick held og lykke”, slutter Patrick Lefevere.

Tilbage til toppenTeam CSC: Nyt samarbejde med Zepter


Team CSC har indledt samarbejde med firmaet Zepter omkring Swissological sol produkter, som en del af rytterne har brugt igennem det sidste års tid. Produkter, der leveres af firmaet Cosyway. Holdets ryttere og soigneurs har været så tilfredse med produktet, at det danske ProTour hold har indgået et samarbejde med Zepter.

”Der er ingen tvivl om, at Swissological er de bedste Sol produkter jeg har prøvet. For det første er det rart at det ikke er så fedtet, som det normalt er, når man bruger Sol Produkterne. For det andet, så kan man meget bedre dyrke sport i dem, fordi man sveder meget bedre. Derfor er det især når det er meget varmt, eller hvis man kører i høje bjerge, det er rigtigt godt at have på. Førhen brugte jeg slet ikke solcremer, når vi skulle op på de højeste bjerge, fordi det blev for varmt og man ikke kunne komme ordentligt af med sveden, men der er ikke noget problem med Swissological,” forklarer Nicki Sørensen.

”Swissological er ikke oliebaseret, som sol creme normalt er, men derimod alkoholbaseret. Det betyder, at det tørrer hurtigere ind i huden i stedet for at ligge som et fedtet lag på huden. De oliebaserede Sol cremer kan nærmest virke som et ekstra lag tøj på huden, når det er meget varmt, men Swissological sol spray, sprayer vi bare på, og så er det tørt med det samme,” udtaler Soigneur Gavin King.

”Det er vigtigt for rytterne at komme af med kroppens varme ved at svede, når det er meget varmt i vejret, og det er derfor, vi er begyndt at bruge Swissological, så meget som vi er”, tilføjer Soigneur Gavin King

Tilbage til toppenDavitamon Lotto: Officielt udtaget med to kaptajner


I dag blev Davitamon Lottos Tour de France hold definitivt udtaget. Et hold bestående af to kaptajner i form af australierne Cadel Evans og Robbie McEwen.

Holdet består desuden af Mario Aerts, Christophe Brandt, Christopher Horner, Fred Rodriguez, Gert Steegmans, Wim Vansevenant og Johan Vansummeren.

Tilbage til toppenFränk Schleck: Tour de France ikke i fare


Team CSC’s Fränk Schleck var uheldig at styrte under en træningstur i går. Resultatet var en brækket næse og flænger omkring munden. Schleck blev kørt på hsopitalet, hvor flængerne i læberne blev syet, og selvom det betyder, at han formentlig må droppe deltagelsen i de nationale mesterskaber i Luxembourg, så skulle Tour de France ikke være i fare.

"Det vigtigste er, at han bliver klar til Touren, og jeg regner med, han er på cyklen allerede i morgen. Et brækket næseben plejer normalt ikke at give de store problemer, så bortset fra pause i går og i dag, forventer jeg ikke, han får yderligere problemer, og han er helt sikkert i topform, når Touren starter," sagde Bjarne Riis til TV2-Sporten.

Tilbage til toppenGerolsteiner: Same procedure as last year


Sådan kunne det nemt lyde, hvis man ser på det tyske mesterskab i enkeltstart fra Team Gerolsteiner. Holdet har nemlig i lighed med de sidste tre år Michael Rich med. Den 36-årige forsvarende mester får imidlertid konkurrence fra holdkammeraten Sebastian Lang, og der er ingen tvivl om, at et mesterskab står højt på ønskesedlen for sportsdirektør Christian Wegmann.

"Vi har to af Tysklands bedste enkeltstartere med. Så en plads på podiet skulle under alle omstændigheder være muligt, hvis ikke diverse taktiske overvejelser kommer til at spille ind. Vi starter og kører med alt, hvad vi har," fortæller Wegmann forud for mesterskaberne.

Ifølge Christian Wegmann er den alvorligste konkurrent Jens Voigt fra Team CSC, og dermed spår han også et podium, der til forveksling kunne ligne sidste års, hvor Michael Rich blev etter, mens Sebastian Lang og Jens Voigt tog sig af de næste pladser. "Hvorfor skulle det ikke hedde: The same procedure as last year," spørger han.

Team Gerolsteiner har endnu en rytter, der skal køre nationale mesterskaber i enkeltstart, og det er danske Frank Høj, som i morgen skal forsøge at gøre en god figur på den 39 kilometer lange rute i og omkring Esbjerg.

Tilbage til toppenUCI: Ingen basis for at fratage Astana-Würth licens


I forbindelse med de verserende doping-efterforskninger i Spanien har Pro Tour Rådet bedt licenskommissionen se på licenserne hos de involverede hold. Licenskommissionen har nu gennemgået de forhåndenværende papirer, men kan på nuværende tidspunkt ikke træffe nogen afgørelse, meddeler UCI i en pressemeddelelse.

Licenskommissionen har imidlertid bekræftet, at man er klar til at intervenerer, såfremt der skulle dukke nye oplysninger op.

På den baggrund har UCI godkendt den nye sponsoraftale for Manolo Saiz’ spanske hold, som hereafter hedder Astana - Würth.

Man påpeger desuden, at man stadig venter på information fra de spanske myndigheder, såfremt der skal indledes disciplinærsager mod ryttere eller hold i den verserende sag.

Tilbage til toppenRace Across America: Jonathan Boyer vinder igen efter 20 år


Hvis ikke 3500 kilometer Tour de France på 21 dage er vanvittigt, så er RAAM - eller Race Across America - den rene galskab. Her handler det nemlig om 3043 miles dvs. omkring 4870 kilometer -kørt hurtigst muligt.

Årets vinder blev den 50 -årige californier Jonathan Boyer, der tilbagelagde løbet fra San Diego til Atlanta i tiden 10 dage og 52 minutter i den såkaldte Solo Enduro klasse, der forpligter rytteren til at hvile mindst 40 timer undervejs!

For Jonathan Boyer var det ikke den første sejr i RAAM. Han vandt nemlig også løbet i 1985 dvs. for præcis 20 år siden.

Jonathan Boyer var den første amerikaner, der fik en kontrakt med et europæisk hold, da han i 1997 kørte for franske Lejeune-BP. Han var ligeledes den første amerikaner nogensinde, der deltog i Tour de France. I 1983 opnåede han en 12. plads i klassementet, mens han kørte for Sem-France Loire. Året efter vandt han en etape i Schweiz Rundt.

Tilbage til toppenJeannie Longo: Langt fra færdig


Veteranen Jeannie Longo satte alle konkurrenter til vægt, da hun tidligere på dagen i Chantonnay vandt det franske mesterskab for kvinder i enkeltstart ved at slå den forsvarende mester Edwige Pitel med 32 sekunder.

Det var for øvrigt 5. gang Jeannie Longo vandt enkeltstart titlen. Hun er 47 år gammel og har i løbet af sin professionelle karriere - der startede i 1981 - i alt vundet 558 sejre !!

Tilbage til toppenWorld Cup: T-Mobile til start i Århus


Så er endnu et tophold på plads til World Cuppen for kvinder den 30. juli. Denne gang er det T-Mobile Professional Cycling, USA, der har meldt sig klar til start i Århus. Også på kvindesiden er T-Mobile blandt verdens absolut stærkeste teams og ligger i øjeblikket nr. 4 på UCI´s team rangliste. T-Mobile er et af de mest homogene hold i kvindernes internationale peloton, og er da også blandt de største favoritter i kampen om titlen som det hurtigste UCI Trade Team.

Det er da heller ikke hvem som helst, der trækker i de pink-farvede trøjer til World Cuppen i Århus. Frontfiguren, tyske Judith Arndt, er øverst på UCI´s rangliste med 100 points mere end den tidligere verdensmester Susanne Ljungskog fra Team Buitenpoort/Flexpoint. Den 29-årige Arndt har kørt en lang og imponerende sejrsrække hjem i sine fem år som professionel, hvor flere World Cup sejre, 18 gange tysk mester og adskillige VM titler kan fremhæves. En anden af profilerne er spurtstærke Ina-Yoko Teutenberg, som ligger nr. 9 på UCI´s rangliste.

Med på teamet i Århus er desuden:
Kimberly Baldwin (USA), Kimberly Anderson (USA), Bessette Lyne (Canada), Amy Moore (Canada).
Reserver: Christina Becker (Tyskland) og Magali Le Floch (Frankrig).

Tilbage til toppenJean-Marie Leblanc: Afgørelse først - udsmidning senere


Tour boss Jean-Marie Leblanc kunne sikkert godt have ønsket sig en anderledes afskedstour, men i øjeblikket må han leve med usikkerheden vedr. konsekvenserne af den spanske dopingskandale, fortæller Sportwereld.be i dag.

”Vi er nødt til at vente på UCIs licenskommission, før vi kan tage stilling til, hvad der skal ske med Würth holdet. Vi kan ikke gøre mere lige nu, da vi naturligvis skal overholde reglementet for ProTouren. Men selv om licenskommissionen først skulle beslutte sig efter Touren er startet (iflg. UCI træder kommissionen sammen i morgen red.) - så kan vi stadigvæk reagere, hvis beslutningen er negativ. Så vil vi simpelthen tage dem ud af løbet og sende dem hjem med det samme”, siger Leblanc.

”Jeg regner også med, at holdlederne lader de ryttere, hvis navne i øjeblikket verserer i undersøgelsen, blive hjemme. Og jeg håber, at de spanske myndigheder arbejder hurtigt. Men under alle omstændigheder vil vi ikke tage forhastede beslutninger. Jeg vil nødig gentage den fejl, jeg begik i 2004, hvor jeg nægtede Danilo Di Luca starttilladelse, hvorefter han senere blev frikendt. Det havde jeg det ikke godt med, at den situation vil jeg nødigt opleve igen”, sluttede Leblanc.

Tilbage til toppenAart Vierhouten: Vinder Noord Nederland Tour


Den hollandske veteran Aart Vierhouten vandt 3. udgave af Noord Nederland Tour i går. I spurten slog han Rabobank rytteren Mathew Hayman. Roy Curvers fra det lille kontinentalhold Procom-Van Hemert blev treer.

36-årige Aart Vierhouten fik efter 2005 sæsonen ikke sin kontrakt forlænget med Davitamon-Lotto og havde særdeles svært ved at finde en ny arbejdsgiver. På det tidspunkt havde han sammenlagt tre sejre i karrieren, hvor den sidste daterede sig helt tilbage til år 2000. Det lykkedes ham til sidst at finde et job hos Skil-Shimano, og nu har han vundet to sejre inden for en uge. Den 14. juni vandt han nemlig også 1. etape af Ster Elektrotoer.

Tilbage til toppenLinda Villumsen: Ny træner gav DM-sejr


Den danske rytter Linda Villumsen har valgt helt at omlægge sin træning i denne sæson efter mødet med den til tyske storrytter Petra Rossner, der nu tilrettelægger træningen for den unge rytter.

”Det skete i november, og siden synes jeg, at jeg har kunnet mærke en meget stor fremgang,” fortæller gårsdagens suveræne vinder af de danske mesterskaber i enkeltstartsdisciplinen til Politiken.

Hun slog således de nærmeste konkurrenter Trine Hansen og sidste års vinder Dorte Lohse med henholdsvis 2.22 min. og 3 min. De nye træningsmetoder har dog betydet, at hun ikke længere indgår i DCUs Team Post Danmark projekt.

”Jeg er ked af, jeg ikke længere er med i Team Post Danmark, for jeg kunne godt bruge det månedlige økonomiske tilskud,” siger Villumsen, der kun via af hjælp fra forældrene kan fortsætte den professionelle tilværelse.

Tilbage til toppenLaurent Jalabert: Fire dages mareridt


Den gamle CSC-Tiscali rytter Laurent Jalabert har haft nogle meget ubehagelige dage, siden Fabian Roux under afhøring i den såkaldte ”pot belge”- sag i Bordeaux i mandags udpegede Jalabert som den mand, der både leverede stoffet, og introducerede den farlige belgiske amfetamin cocktail til ham, under en fest i Jalaberts hus i 2001. Fabian Rouxs storebror, Laurent Roux, udtalte dog til fransk TV i forgårs, at lillebroderen var blevet fejlciteret, at Jalabert var uskyldig og kun var blevet impliceret på grund af franske journalisters sensationstrang.

Siden i mandags har den franske exrytter og nuværende TV-konsulent været udsat for en veritabel mediestorm. I et interview med den franske sportsavis L’Equipe siger Jalabert, at han slet ikke kender Fabian Roux: ”Der var en fest i mit hus arrangeret af min fanklub, og der var mange regionale ryttere tilstede. Jeg anede ikke, at Fabian Roux var der. I starten af 2005 blev jeg forhørt af politiet omkring sagen, og jeg vidste, at Roux-brødrene var implicerede. Men jeg havde ikke snakket med Laurent Roux i flere år på det tidspunkt”, sagde Jalabert.

”Et par dage efter forhøret bliver jeg ringet op af politiet i Cahors, der indkalder mig til endnu et forhør. Her får jeg at vide, at Fabian Roux har sagt, at han havde indtaget pot belge under en fest arrangeret af min fanklub. Men jeg bliver ikke beskyldt for noget som helst ved den lejlighed. I mandags bryder det hele så løs, og mit liv har været et mareridt lige siden. Men jeg er sikker på, at hvis der havde været den mindste tvivl om min rolle i den sag, så havde jeg givetvis hørt fra politiet for længe siden”.

Tilbage til toppenHalle-Ingooigem: Cooke sejrede i Belgien


Den australske rytter Baden Cooke (Unibet.com) vandt onsdag det belgiske endagsløb Halle-Ingooigem, som blev kørt for 59. gang. Cooke sejrede foran to belgiere 2 Jan Kuyckx (Davitamon-Lotto) og Sébastien Rosseler (Quickstep-Innergetic).

Tilbage til toppenHalle-Ingooigem: Mattan kørt på sygehuset efter styrt


Nico Mattan styrtede i det belgiske endagsløb Halle-Ingooigem og blev kørt på hospitalet. Her blevet det konstateret, at han kun have pådraget sig overfladiske skrammer og behøvede ikke at blive syet. Mattan vil derfor være klar til de belgiske mesterskab på søndag i Antwerpen, skriver Davitamon-Lotto i en pressemeddelelse.

Tilbage til toppenChristophe Agnolutto: Stopper karrieren


Franske Christophe Agnolutto fra det lille Agritubel-hold meddelte onsdag, at han stopper karrieren ved udgangen af denne sæson. Agnolutto er blevet 37-år og var ikke udtaget til Tour-holdet, og efter den obligatoriske turné til diverse gadeløb i løbet af sommeren stiller han altså nu sin professionelle karriere, der startede i 1996 på Casino mandskabet.

Han kørte på Casino, indtil han i 2000 skiftede til franske Ag2R Prevoyance, hvor han kørte de fem følgende sæsonen, inden han sidste år skiftede til Agritubel.

Hans største sejre i karrieren var en samlet sejr i Tour de Suisse i 1997, som han grundlagde fra et udbrud, hvor han fik et stort forspring, som han sensationelt formåede at forsvare i bjergene overfor favoritterne, og etapesejren på 7. etape af Tour de France i 2000, som ligeledes blev vundet efter et næsten 130 km langt soloudbrud.

Tilbage til toppenIOC: Vil have ny uafhændig kommission


Det international olympiske forbund vil nu lave en ny uafhængig undersøgelse, der skal afgøre striden mellem den syvdobbelte Tour-vinder, Lance Armstrong, og præsidenten for WADA, Richard.

"IOC er ikke direkte involveret i problemet, men vil gerne hjælpe med en løsning," erklærer IOC-talsmand Giselle Davies ifølge Eurosport. Armstrong opfordrede i et otte sider langt brev IOC til at skride til handling overfor Pound.

Giselle Davies fortæller, at man håber på at der kan nås til enighed mellem Armstrong og det internationale cykelforbund på den ene side og Pound og WADA på den anden. Hun er af den opfattelse, at sportsdomstolen i Lausanne kunne være en mulighed. "Diskussionen mellem parterne synes ikke at komme videre. IOC kunne hjælpe dem til at finde en løsning."

Tilbage til toppenWADA: Svarer igen på Armstrongs angreb


Det internationale anti-doping agentur, WADA, reagerer skarpt på Lance Armstrongs angreb på præsidenten Richard Pound, som han i et otte sider langt brev til IOC kræver sat fra bestillingen.

I en skarp reaktion påpeger man en række fejl og mangler ved Vrijman-rapporten, som man hævder fører til en uprofessionel og fejlagtig konklusion fra den hollandske advokat.

Desuden erklærer man sig fortsat overbevist om, at testresultaterne fra det franske laboratorium står til troende, idet man dog pointerer, at det ikke er WADA, der har forsynet den franske journalist med de dokumenter, der linker de positive dopingprøver til Lance Armstrong. Den syvdobbelte vinder har da heller ikke gjort forsøg på at indlede retslige skridt mod L'Equipe, som offentliggjorde resultaterne.

Man tilbageviser også alle beskyldninger fra både Lance Armstrong og UCI, idet de hævder, at Vrijman simpelthen har diskvalificeret sig selv ved at basere sin rapport på forkert grundlag.

WADA bedyrer ligeledes, at de gennemførte analyser udelukkende blev lavet med videnskabeligt formål, hvorfor der gælder andre regler end ved normale dopingtests. Det ændrer dog ifølge anti-doping agenturet ikke på det faktum, at der var tale om positive test, og de pointerer, at der ikke har fundet nogen form for hverken kontamination eller manipulation sted.

Læs hele WADA’s reaktion her: www.wada-ama.org.

Tilbage til toppenManager: Tjek dit Tour de France hold


Har du tjekket dine hold i managerspillet? Er de aktive og betalte? Hvis du ikke er helt sikker på dette, så skal du gøre følgende. Feltet.dk har konstateret at over 150 hold ud af alle dem, som er oprettet indtil videre ikke er betalt eller godkendt. Hvis holdene ikke bliver betalt og/eller gjort aktive inden 01/07-2006 klokken 14:00, så vil holdene ikke deltage i spillene.

- Log ind i managerspillet med dit brugernavn og kodeord.
- Klik på "Mine spil"
- Klik på "Tour de France"
- Vælg derefter dette spil, som du vil tjekke. Når du har valgt spillet, så kan du se om betaling er modtaget, og om holdet er aktiveret.

Hvis det er det, så skal der stå følgende:
Betalingsstatus: Godkendt
Hold status: Aktiveret

Står der ikke godkendt ved betalingsstatus, så skal du klikke på "Betal nu" for at betale dit hold.

Hvis der står deaktiveret ved "Hold status", så skal du rette dit hold, og køre alle trinene igennem for at få dit hold genaktiveret.

Held og lykke med Tour de France spillet.

Er du endnu ikke med i spillet. Du kan deltage i Tour de France spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppenManager: Dyst mod venner - præmier for 50.000 kr


Da brugerne skal have mest mulig tid til at stille deres hold frem til årets andet store etapeløb, Tour de France, er spillet allerede åbnet, og der er masser af flotte præmier at dyste om. Det samlet præmiebeløb er på mere end 50.000 kroner.

Det koster 25 kr. pr. hold, som du opretter. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange hold du må oprette. Du kan også oprette dine egne ligaer, hvor du kan bestemme om offentligheden skal have mulighed for at deltage i netop din liga - eller om den skal være lukket. Dermed kan du også dyste imod kun dine vennerne, skolekammeraterne, familien eller arbejdskollegaerne.

Et er sikkert du får kamp til målstregen hele vejen igennem.

Du kan deltage i Tour de France spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tour de France: Credit Agricole har store forventninger


Sportsdirektøren for det franske Credit Agricole hold, Roger Legeay, har store forventninger til sin norske rytter, Thor Hushovd, i årets Tour de France.

”Vi forventer at Thor vinder den grønne trøje. Derudover vil jeg gerne have, at han også vinder en etape. Han har før gjort begge ting, så målet er ikke urealistisk,” udtaler Legeay til den norske avis Adgerposten. Og Legeay fortsætter: ”Jeg havde ikke stillet disse krav, hvis jeg ikke vidste, at Thor kunne klare det. Han har udviklet sig til at blive en endnu bedre sprinter.”

Legeay er udmærket klar over, at konkurrencen om den grønne trøje bliver benhård, men det skal både holdet og Hushovd være klar til at modstå.

”Både Tom Boonen og Robbie McEwen er også interesseret i trøjen, så Thor skal præstere et højt niveau, hvis det skal lykkedes at forsvare trøjen. Vi satser meget hårdt på, at Thor skal få succes i Touren. Det betyder meget for et fransk hold, at have en rytter som kan vinde i verdens største cykelløb.”

På opfordring af Legeay har Hushovd meldt afbud til de norske mesterskaber, for at han kan forberede sig 100 procent på Touren.
Tilbage til toppen


Læs også
Tidligere Saxo Bank-rytter stifter Danmarks første gravel-hold: Vi kan se et talent
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger