Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 22. maj 2006

Feltet.dk korte - 22. maj 2006

22. maj 2006 00:370


- Team Kvickly Odder: Kører Paris-Roubaix & Tour de Berlin
- Alex Rasmussen: I baren før dyst mod Frank Schleck
- Gadeløb i Ringsted: På fredag kommer Schleck til Danmark
- Tom Boonen: Kører til og med 2012
- Leif Hoste: Ny to-årig kontrakt med Davitamon-Lotto?
- Rabobank: Boogerd forlænger med et år
- Tour de l'Aude: Amber Neben vandt samlet
- Statistik: Danske UCI-point opdateret


De korte nyheder opdateres løbendeTeam Kvickly Odder: Kører Paris-Roubaix & Tour de Berlin


Team Kvickly Odder skal starte i Hasselt-Spa-Hasselt i Belgien Kristihimmelfartsdag, løbet er tidligere UCI løb og er et stort løb i Belgien. Derefter går det videre mod Frankrig, hvor Team Kvickly skal deltage i ”Paris-Roubaix” for U-23 ryttere den 28. maj, løbet er på 180 km med de 21 kendte Pavèer fra fjernsynet, de skal gennemføres inden rytterne slutter på den kendte Velodrome i Roubaix.Paris-Roubaix og Hasselt-Spa-Hasselt holdet er Martin Adelfred, Søren Pugdahl, Kasper Eibye, Jacob Kodrup og Morten Lambert.

I Pinsen skal Kvickly Odders unge ryttere til Berlin for at deltage i Tour de Berlin, og der skal følgende ryttere deltage: Martin Adelfred, Søren Pugdahl, Kasper Eibye, Jacob Kodrup, Morten Lambert og Christian Moberg.

Løbet er på 5 etaper over 608 km

Etape oversigt:
Den 2. juni1 etapeLinieløb147,6km
Den 3. juni2. etapeLinieløb150,0km
Den 4. juni3. etapeEnkeltstart16,4km
Den 4. juni4. etapeLinieløb123,0km
Den 5. juni5. etapeLinieløb171,6km

Tilbage til toppenAlex Rasmussen: I baren før dyst mod Frank Schleck


Det skal mange penge i kassen for at drive Cykling Odense, der er en af Danmarks største cykleklubber. Indtægtsmulighederne er mangeartede og en af de traditionelle er ved det årlige Eventyrløb Kr. Himmelfartsdag, hvor de 20.000 løbere efter løbet inviteres til koncert på Odense Cyklebane.

Her bistår Cykling Odense bl.a. med personel i fadøls barerne og i den største bar på cyklebanens inderkreds kan de fleste af Team Odense Energis ryttere med Alex Rasmussen i spidsen mødes, ikke på den traditionelle banecykel, men som bartendere.

Også Cykling Odenses MTBere er med som ”førerryttere” foran løberne, og de skal faktisk træde godt til for at holde de bedste løbere bag sig.

”For klubben er det dejligt, at eliterytterne viser vej i sammenholdet og giver en hjælpende hånd ved arrangementet,” udtaler klubformand Claus Rasmussen.

Dagen efter - fredag - er igen i cyklesportens tegn, hvor der skal kæmpes mod CSCs Frank Schleck ved gadeløbet i Ringsted.

Tilbage til toppenTilbage til toppenGadeløb i Ringsted: På fredag kommer Schleck til Danmark


Som vi tidligere har skrevet er lykkedes arrangørerne af gadeløbet i Ringsted, der afvikles på fredag kl 19 at hente Team CSCs Frank Schleck til start.

Fränk Schleck blev ”opdaget” for nogle år siden af Bjarne Riis, der tog ham under sine vinger og udviklede luxembourgerens store talent. Allerede i denne sæson er Schleck slået igennem og står med en imponerende resultatliste blandt andet som vinder af ”Amstel Gold Race”, der er en af de eftertragtede forårsklassikere.

Der er ingen tvivl om, at han på fredag vil være feltets helt store favorit, men hans deltagelse har også trukket andre verdensnavne med i det 70 mand store felt i Ringsted. Team Odense Energi vil med et slagkraftigt hold med den tidligere verdensmester Alex Rasmussen i spidsen sikkert give berømtheden kamp til stregen.

Tilbage til toppenTom Boonen: Kører til og med 2012


Den belgiske tornado har tilsyneladende ombesluttet sig med hensyn til at trække sig tilbage fra professionel cykelsport, når han fylder 30 år. I et nyt interview med den flamske tv kanal VRT fortalte han i går, at han har planer om at fortsætte til 2012.

Han fortalte også om det pres, der hele tiden ligger på hans skuldre: "Folk vil ha', at jeg vinder det hele. Også Tour de France. Men det kan jo ganske enkelt ikke lade sig gøre. Jeg ved, hvad jeg kan. Og en toursejr kræver ekstrem specialisering. Så skal jeg omskole hele min krop ligesom Armstrong. Og hvilken garanti har jeg for at det vil virke i sidste ende?", sagde Boonen.

Tilbage til toppenLeif Hoste: Ny to-årig kontrakt med Davitamon-Lotto?


Iflg. Het Laatste Niuews har den nuværende Discovery Channel rytter Leif Hoste tegnet en to-årig kontrakt med det belgiske ProTour mandskab Davitamon-Lotto. Aftalen bliver efter sigende offentliggjort under Belgien Rundt, der starter i Oostende på onsdag.

Hostes bevæggrunde for skiftet er angiveligt dels flere penge og dels en muligheden for at komme tilbage til et belgisk hold. Iflg. en anden belgisk avis, Het Nieuwsblad, skulle Hoste kunne forøge sin årsløn hos Davitamon-Lotto med ”et par hundrede tusind euro”. Ud over Davitamon-Lotto var også som hold som Rabobank, Cofidis, Caisse d'Epargne-Illes Balears og Quick Step-Innergetic med i opløbet om Hostes underskrift.

Hoste har tidligere kørt på Davitamon-Lotto holdet, og han og teammanager Marc Sergeant er gamle bekendte. Men da Hoste, efter sin fornemme præstation i Flandern Rundt i 2004 ikke synes han rent økonomisk blev tilstrækkeligt værdsat, forlod han det belgiske hold til fordel for amerikanske Discovery Channel. Nu er han så tilbage igen.

Tilbage til toppenRabobank: Boogerd forlænger med et år


Michael Boogerd vil også repræsentere Rabobank i 2007. Den hollandske rytter har således forlænget sin kontrakt med Pro Tour mandskabet for et enkelt år.

”Det hele gik meget hurtigt. Jeg ville meget gerne blive på holdet og holdet ønskede at jeg blev. Så det tog ikke lang tid. Fedt! Jeg er virkelig glad for endnu et år,” fortæller Michael Boogerd.

Holdets manager Theo de Rooij er naturligvis også godt tilfreds. ”Han er en fantastisk rytter og selvfølgelig ønskede vi at beholde ham.”

Med sine 33 år er karrieren måske ved at finde sin slutning og endnu ved Boogerd ikke, hvad der skal ske i 2008. ”Først og fremmest vil køre et endnu et år for fuld damp. Hvad der sker i 2008, må vi se til den tid.”

Michael Boogerd har hentet 45 sejre for Rabobank, heriblandt har været to etapesejre i Tour de France, samt sejre i Amstel Gold Race, Setmana Catalana, Paris-Nice, Giro dell’Emilia, Milano-Vignola og Brabantse Pijl.

Tilbage til toppenTour de l'Aude: Amber Neben vandt samlet


Det blev til en samlet dobbeltsejr til Buitenpoort-Flexpoint, da de sejrede i det store etapeløb Tour de l'Aude. To ryttere kom afgørende fri på 8. og sidste etape, som havde start og mål i Limoux over 114.5 km. Det var Ina Teutenberg og Adrie Visser. I spurten var Ina Teutenberg bedst og kunne finde sin anden etapesejr i løbet, da hun kørte først over stregen.

Dorte Lohse Rasmussen blev nok engang bedste dansker på en 29. plads. Samlet var det også Lohse, der klarede sig bedst, da hun blev nummer 16 samlet. Desværre for Mette Fischer, så måtte hun udgå på sidste etape.

Amber Neben vandt løbet samlet foran holdkammeraten Susanne Ljungskog.


Resultat af 8. etape
1 Ina Teutenberg (Ger) T-Mobile Professional Cycling 3.14.50
2 Adrie Visser (Ned) AA-Drink Cycling Team
3 Joanne Kiesanowski (NZl) Univega Pro Cycling Team 3.45
4 Judith Arndt (Ger) T-Mobile Professional Cycling
5 Trixi Worrack (Ger) Equipe Nürnberger Versicherung
6 Priska Doppmann (Swi) Univega Pro Cycling Team
7 Suzanne De Goede (Ned) AA-Drink Cycling Team
8 Oenone Wood (Aus) Equipe Nürnberger Versicherung
9 Laure Werner (Bel) Belgian National Team
10 Candice Sullivan (Aus) Australian National Team
..
29 Dorte Rasmussen (Den) Bianchi Aliverti Kookai 4.23
49 Trine Hansen (Den) Bianchi Aliverti Kookai 5.22
72 Maja Adamsen (Den) Fenixs-Colnago 9.27
DNF Mette Andreasen (Den) Bianchi Aliverti Kookai


Samlet slutstilling
1 Amber Neben (USA) Buitenpoort-Flexpoint Team 24.25.40
2 Susanne Ljungskog (Swe) Buitenpoort-Flexpoint Team 0.14
3 Trixi Worrack (Ger) Equipe Nürnberger Versicherung 1.25
4 Priska Doppmann (Swi) Univega Pro Cycling Team 2.13
5 Edita Puncinskaite (Ltu) Nobili Rubinetterie Menikini Cogeas 2.36
6 Madeleine Sandig (Ger) Buitenpoort-Flexpoint Team 3.47
7 Judith Arndt (Ger) T-Mobile Professional Cycling 4.29
8 Claudia Hausler (Ger) Equipe Nürnberger Versicherung 4.59
9 Svetlana Bubnenkova (Rus) Fenixs-Colnago 5.50
10 Maryline Salvetat (Fra) French National Team 9.47
..
16 Dorte Rasmussen (Den) Bianchi Aliverti Kookai 18.29
55 Trine Hansen (Den) Bianchi Aliverti Kookai 1.04.06
68 Maja Adamsen (Den) Fenixs-Colnago 1.24.59

Tilbage til toppenStatistik: Danske UCI-point opdateret


Feltet.dks statusliste over UCI point indkørt af Team CSCs ryttere samt øvrige danske ryttere er nu blevet opdateret efter de sidste 3 ugers resultater. Det gælder blandt andet etapeløbet Olympia's Tour (Kat. 2.2), hvor Team GLS gjorde sig godt bemærket. Det skal dog bemærkes at igangværende løb endnu ikke er medregnet. Her tænkes selvfølgelig på Giro d' Italia.

Se listen over danske UCI-point her, du kan også finde den ved at klikke på "Statistik" og "Danske UCI-point".

Tilbage til toppen

Læs også
Tidligere Saxo Bank-rytter stifter Danmarks første gravel-hold: Vi kan se et talent
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger