Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 22. oktober 2006

Feltet.dk korte - 22. oktober 2006

22. oktober 2006 01:410


- Thomas Dekker: Har smidt gipsen
- Michael Borup: Ville bevise at gårdagens etape var en fejl
- Crocodile Trophy: Borup tog den rigtige vej og vandt
- Team CSC: Robert Hunter på vej?
- 6-dagesløb: Villa klar til Bettini
- Japan Cup: Riccardo Ricco vandt
- Japan Cup: Køres søndag
- Cofidis: Forlænger med Bingen Fernández
- 6-dagesløb: Stam og Schep vandt i Amsterdam
- Crocodile Trophy: Michael Borup tog den forkerte vej
- Feltet.dk: Vind flotte præmier

De korte nyheder opdateres løbende


Thomas Dekker: Har smidt gipsen


Siden 3. etape af Polen Rundt den 6. september, hvor Thomas Dekker styrtede, grundet en hund løb ud foran den gruppe han kørte i, og beskadige sit håndled, har Dekker haft hånden i gips.

Sidste mandag kunne Dekker, efter seks uger, så endelig smide gipsen igen. Lørdag var Dekker så ude at cykle en lille tur, da han deltog i Cauberg Clinic. Cauberg Clinic er et “løb”, hvor hundredevis af cykelmotionister kan få lov til at køre sammen med Rabobank rytterne. Motionisterne bliver delt op i grupper af godt 15 rytterer, hvor en af rytterne eller sportsdirektører fulgte med hver sin gruppe.

I en af de langsomme grupper sad altså Thomas Dekker og hyggede sig. “Jeg syntes, det var hårdt,” udtalte Dekker smilende efter løbet. “Jeg fik dog chattet med ryttererne, og gav dem et lille skub, når de havde behov for det. Sammen med Alexander Kolobnev og Joop Zoetemelk er jeg sikker på, at vi gav alle i gruppen en rigtig god oplevelse.”

Thomas Dekker skal nu igang med den hårde og sure vintertræning, så han er på toppen og klar til at forsvare denne sæsons sejr i Tirreno-Adriatico.

Tilbage til toppenMichael Borup: Ville bevise at gårdagens etape var en fejl


Danske Michael Borup vandt i dag en etape i et af verdens hårdeste MTB løb - Crocodile Trophy.


Michael Borup sejrede på 6. etape


Michael Borup har lagt godt til i klassementet før gårdagens etape, men efter at han kørte forkert, så ligner det en umulig opgave at vinde Crocodile Trophy 2006. Men danskeren ville i dag i hvert fald rette op på gårdagens fejl, og det gjorde han med en etapesejr!

Dagens etape blev kørt fra Koombooloomba til Irvinebank i Queensland over 98 kilometer. Borup angreb allerede efter to kilometers kørsel, hvor han efter et sandt arbejdsraseri rev sig løs fra feltet.

"I dag ville jeg vise, at gårdagens etape var en fejl. Jeg kørte med mine ben og ikke hovedet. Jeg kom her for at ville gøre mig gældende, og jeg synes, at jeg gjorde det i dag og fra nu af vil resten blot være bonus. Det der skete i går skete, og det kan jeg ikke gøre noget ved, så nu vil jeg bare kæmpe videre," sagde en glad Michael Borup efter sejren.

Sidste års vinder Heinz Zorweg, som i går kørte forkert sammen Michael Borup valgte at udgå af løbet i dag. Han tog nemlig i stedet for en hviledag sammen med familie, men han vil dog køre med igen i morgen. Dog vil hans placeringer naturligvis ikke tælle med i klassementet.


Michael Borup og Stefan Rucker i samarbejde


Michael Borup fik senere på etapen følgeskab af den mest aggressive ryttere i dette års Crocodile Trophy - Stefan Rucker.

“Det var en flot dag i dag, jeg var ikke alene. Jeg er meget glad for Michael (Borup, red) vandt, og han fortsatte med at køre, og han fortjente virkelig sejren i dag. Han hjalp mig rigtig meget igennem etapen, og vi havde forskellige mål. Jeg kørte efter titlen som den ”mest aggressive rytter”, og jeg havde to etapesejre, imens han ingen havde,” forklarer Stefan Rucker og påpeger, at dermed passede tingene perfekt sammen.

Tilbage til toppenCrocodile Trophy: Borup tog den rigtige vej og vandt


Den mest aggressive rytter i løbet Stefan Rucker og danske Michael Borup rev sig løs på 6. etape af Crocodile Trophy. Og de to ryttere holdt feltet på afstand hele vejen til mål, hvor de skulle afgøre sejren imellem sig.

Det blev dog ikke til den store afgørelse, da østriger Stefan Rucker blot kørte for point til konkurrencen om at være den mest aggressive rytter, imens Michael Borup kørte efter etapesejren efter gårdagens etape, hvor han kørte forkert og mistede over en time i klassementet.

Stefan Rucker blev for 4. gang ud af 5 mulige den mest aggressive rytter (1. etape talte ikke med i konkurrencen). Stefan Rucker havde også vundet 3. og 4. etape i løbet, dermed kunne han godt undvære dagens etapesejr, som han gav til danske Michael Borup. En flot præstation af danskeren, som har kørt rigtig godt hele løbet igennem.

Efter dagens sejr avancerer Michael Borup til den samlede 7. plads.


Resultat af 6. etape
1MichaelBorup-RT-Adidas-Roadbike Shop02:55:45
2StefanRucker-Elk Haus02:55:45
3DavidWood-Dream Team03:08:27
4ChristophStevens-Belgian Bike Power03:08:27
5AttilaMarton-Meditech Sport Club - CIB Leasing03:08:32
6IngmarBrichenfrid-Lietz-Sport Team03:08:37
7ValentinZeller-Dream Team03:08:38
8DarrenO'Grady-Dream Team03:12:39
9NiekLingier-Lingier-Versluys MTB-TEAM03:15:29
10StruanLamont-Team Scott Racing03:19:06
..
19OleEgeblad-Team Descente - CSC 03:48:50
27ChristopheDesimpelaere-Team Descente - CSC 04:11:44


Samlet stilling efter 6. etape
1ChristophStevens-Belgian Bike Power19:56:38
2AttilaMarton-Meditech Sport Club - CIB Leasing0:24:01
3ValentinZeller-Dream Team0:28:53
4IngmarBrichenfrid-Lietz-Sport Team0:39:17
5DavidWood-Dream Team0:41:39
6ManuelTreven-Lietz-Sport Team1:01:29
7MichaelBorup-RT-Adidas-Roadbike Shop1:06:10
8NiekLingier-Lingier-Versluys MTB-TEAM1:13:50
9StefanRucker-Elk Haus1:16:59
10StruanLamont-Team Scott Racing1:18:46
..
19OleEgeblad-Team Descente - CSC 4:47:02
30ChristopheDesimpelaere-Team Descente - CSC 7:15:51

Tilbage til toppenTeam CSC: Robert Hunter på vej?


Sydafrikaeren Robert Hunter er måske på vej til Team CSC, skriver flere sydafrikanske medier. Robert Hunter er sprinter og har vundet 29 sejre i hans professionelle karriere.

Holdejer Bjarne Riis var i Johannesburg i denne uge forklarede, at ikke noget var definitivt endnu, da der stadig mangler nogle ting før, det danske hold er klar til at tilbyde Robert Hunter en kontrakt.

Tilbage til toppen6-dagesløb: Villa klar til Bettini


I går styrtede Marco Villa på sidstedagen af 6-dagesløbet i Amsterdam. Først frygtede lægerne i hallen, at Villa havde fået hjernerystelse, og derfor blev han kørt på hospitalet. Der kunne man konstatere, at det ikke var så slemt alligevel.

Derfor er forventningen nu, at Villa kan stille til start i Grenobles 6-dagesløb, som starter torsdag i næste uge. Der skal han danne makkerpar med Paolo Bettini, som dermed får sin debut i 6-dagesløb.

Tilbage til toppenJapan Cup: Riccardo Ricco vandt


Saunier Duval-Prodir rytteren, Riccardo Ricco, vandt søndag det japanske endagsløb, Japan Cup. Ricco sad med i det afgørende udbrud med to Discovery Channel ryttere, Gusev og Devolder, samt to Lampre-Fondital ryttere, Marzoli og Szmyd. På trods af dette viste han sig at være den klogeste i finalen, og kunne slå dem alle sammen i spurten.

Sejren var den kun 23-årige italieners anden sejr i denne sæson. Den første kom tilbage i marts måned, da han vandt en etape af Settimana Ciclista Internazionale Coppi-Bartali.

Resultat
1 Riccardo Ricco - Saunier Duval - Prodir 3.58.18
2 Ruggero Marzoli - Lampre - Fondital
3 Vladimir Gusev - Discovery Channel Cycling Team
4 Stijn Devolder - Discovery Channel Cycling Team
5 Sylvester Szmyd - Lampre - Fondital 0.10
6 Manuele Mori - Saunier Duval - Prodir 0.41
7 Takashi Miyazawa - Cycling Racing team Vang
8 Xavier Florencio - Bouygues Telecom 0.43
9 Hidenori Nodera - Skil - Shimano 0.57
10 Shinichi Fukishima - Cycling Racing team Vang

Tilbage til toppenJapan Cup: Køres søndag


I dag afvikles 15. udgave af Japan Cup, som køres i Utsonomiya i Japan. 13 hold og 65 ryttere er til start. Et hold har meldt afbud, og det er det thailandske landshold. Rytterne skal køre 10 omgange af 14.1 km, hvorefter løbet afsluttes med en finale omgang på 10.3 km. Ruten er meget kuperet og har flere stejle stigninger. Sidste år blevet løbet også vundet af Damiano Cunego, og igen i år stiller Lampre holdet med et stærkt hold.

2005 vinderen Damiano Cunego er dog ikke til start, men alligevel er bl.a. fire ProTour hold til start Lampre-Fondital, Saunier Duval-Prodir, Bouygues Telecom og Discovery Channel samt det professionelle kontinental hold Skil-Shimano også til start samt en række asiatiske landshold.

Tilbage til toppenCofidis: Forlænger med Bingen Fernández


Det franske ProTour hold Cofidis har forlænget kontrakten med Bingen Fernandez for den kommende sæson, skriver todociclismo.com.

Det spanske rytter blev tilbudt en kontrakt efter Lombardiet Rundt, og han kan faktisk blive den eneste spanske rytter på Cofidis, hvis det viser sig at være hold i rygter om, at Luis Pérez skifter fra Cofidis til Team CSC.

Tilbage til toppen6-dagesløb: Stam og Schep vandt i Amsterdam


Det blev en dramatisk sidste aften ved 6-dagesløbet i Amsterdam, hvor både Marco Villa og Robert Bartko måtte udgå, hvorefter løbsarrangørerne valgte at slå to af de førende par sammen, da Iljo Keisse og Andreas Beikirch ingen makkere havde, så blev de slået sammen til et par.

Dermed lignede schweizerne Bruno Risi og Franco Marvulli også storfavoritter til at løbe af med den samlede sejr, men "the flying dutchman" Danny Stam og Peter Schep ville det anderledes, og det lykkedes hollænderne at sejre på hjemmebanen foran det spanske par Juan Llaneras og Isaac Galvez på point.

Bruno Risi og Franco Marvulli blev nummer tre, imens det danske par Michael Mørkøv og Alex Rasmussen blev nummer fem.


Samlet slutstilling
1Stam - Schep332
2Llaneras - Galvez178

1 omgang efter
3Risi - Marvulli380
4Keisse - Beikirch283

6 omgange efter
5Mørkøv - Rasmussen240

9 omgange efter
6Vierhouten - Aesbach144

11 omgange efter
7Pronk M - Pronk J110

18 omgange efter
8Stroetinga - Terpstra134

19 omgange efter
9Defauw - Mechelen van277

22 omgange efter
10Mouris - Hester135

31 omgange efter
11Traksel - Dorich78

Tilbage til toppenCrocodile Trophy: Borup tog den forkerte vej


På den meget kuperede rute på 5. etape af Crocodile Trophy var der langt op til en dyst imellem løbets allerbedste ryttere - deriblandt var også danske Michael Borup, som har vist glimrende kørsel i årets udgave af løbet.

Det hele startede også fantastisk for danskerne, som var nummer 3 før løbet 5. etape. 3 ryttere rev sig løs fra feltet, og det var netop de tre førende ryttere, som kom fri fra de øvrige ryttere.

Løbets førende rytter Heinz Zorweg angreb tidligt sammen med danske Michael Borup og belgiske Christophe Stevens. Sidstnævnte havde dog svært ved at følge med og allerede ved den første stigning var han sat.
Men så lavede Heinz Zorweg og Michael Borup en stor brøler, de kørte nemlig den forkerte vej, og det opdagede de alt for sent til, at de kunne rette op på deres fejl. Belgieren Christophe Stevens kunne derimod finde vej, og han vandt også senere etapen, imens Heinz Zorweg og Michael Borup mistede over en time på dagens etape.

Efter løbet forklarede Heinz Zorweg, at han ikke så Christophe Stevens, som en trussel i det samlede klassement, men ville han følge danske Michael Borup, da han kunne blive en trussel for det samlede klassement, men i stedet for kørte de to ryttere sig måske ud af klassementet sammen. De to ryttere mente dog, at markeringen ikke havde været tydelig nok, da de kørte forkert, men det afviste løbsarrangørerne.
Belgiske Christophe Stevens fører nu klart dette års Crocodile Trophy med et forspring på godt 23 minutter ned til den nærmeste rytter.

“Det sluttede med at blive en nem sejr for mig, men lidt ærgerligt at vinde på denne måde”, sagde Stevens efter løbet og tilføjede: ”Det var ærgerligt for Michael og Heinz, men det var godt for mig.”


Resultat af 5. etape
1 Christoph Stevens (Bel) Belgian Bike Power 4.28.51
2 David Wood (Aus) Dream Team 10.44
3 Ingmar Brichenfrid (Aut) Lietz-Sport Team 12.12
4 Manuel Treven (Aut) Lietz-Sport Team
5 Attila Marton (Hun) Meditech Sport Club 13.58
..
14 Michael Borup (Den) RT-Adidas-Roadbike Shop 1.14.04
19 Ole Egeblad (Den) Team Descente - CSC 1.24.36
38 Christophe Desimpelaere (Bel) Team Descente 2.43.37


Samlet stilling efter 5. etape
1 Christoph Stevens (Bel) Belgian Bike Power 17.16.12
2 Attila Marton (Hun) Meditech Sport Club - CIB Leasing 23.51
3 Valentin Zeller (Aut) Dream Team 28.37
4 Ingmar Brichenfrid (Aut) Lietz-Sport Team 39.02
5 David Wood (Aus) Dream Team 41.34
..
10 Michael Borup (Den) RT-Adidas-Roadbike Shop 1.19.02
21 Ole Egeblad (Den) Team Descente - CSC 4.06.34
31 Christophe Desimpelaere (Bel) Team Descente - CSC 6.12.29

Tilbage til toppenFeltet.dk: Vind flotte præmier


I resten af oktober måned kører Feltet.dk en konkurrence, hvor du kan vinde:

1 stk Bog "Et liv på kanten" signeret af B.S. Christiansen.
5 stk Pro Cycling Manager 2006
5 stk Pro Cycling Manager 2005
5 stk Historien om Team CSC

Alle præmievinderne vil blive kontaktet direkte pr. mail i starten af november. Hvis du allerede har oprettet en bruger på www.feltet.dk/auktion så deltager du naturligvis også i lodtrækningen om disse præmier.

Eneste krav for deltagelse er, at man kan oprettet en bruger og aktiveret brugeren.

Opret bruger - klik her

Feltet.dk ønsker alle held og lykke.

Tilbage til toppen

Læs også
Tidligere Saxo Bank-rytter stifter Danmarks første gravel-hold: Vi kan se et talent
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger