Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 23. august 2006

Feltet.dk korte - 23. august 2006

23. august 2006 06:340
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Eneco Tour: Stefan Schumacher forklarer sig
- VM: Jesper Nielsen nummer ni
- Bert Grabsch: Ingen kontrakt med T-Mobile
- Team Milram: Skriver kontrakt med tidligere tysk mester
- Vuelta a España: Liquigas bekræfter - Luca Paolini til start
- Stefano Garzelli: Skifter hold fra næste sæson
- Vuelta a España: Gerolsteiners hold på plads
- Grand Prix Aalborg: Claus Michael Møller med hjælperytter
- Vuelta a España: Astana klar til start
- Eneco Tour: CSC angrebet mislykkedes
- Quick Step: Henter Wijnants fra næste sæson
- Vuelta a Espana: T-Mobiles kaptajn bliver Kohl
- Amr. mesterskaber: Hincapie favorit i enkeltstarten
- Aalborg Cykle-Ring: Samarbejde med Concept Tryk
- Viatcheslav Ekimov: Enden af landevejen er nær
- Bane EM: Massiv TV dækning på Zulu
- Anti Doping Danmark: Vil ikke hjælpe cykelhold
- Ivan Basso: Fortsætter hos Milram?
- Bjarne Riis: Klar til, hvad som helst
- Auktion: Køb en cykel til 10.000 kr - spar 1.995 kr!
- Shoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!
- Manager: Vuelta spillet starter om 3 dage!

De korte nyheder opdateres løbende


Eneco Tour: Stefan Schumacher forklarer sig


Selvom Stefan Schumacher selvfølgelig gik efter at vinde, så havde han ikke forestillet sig, at det skulle ske på den måde, som det kom til at gå.

50 meter før målstregen så det ifølge den tyske Gerolsteiner-rytter ud til at blive en helt normal spurt mellem forfølgerne til etapevinderen Philippe Gilbert fra Francaise des Jeux, men så måtte Schumacher undvige, da en tilskuer på opløbsstrækningen stod med armen fægtende ind foran ham og endda ramt ham i hovedet. I en reflekshandling rev Schumacher cyklen til siden, og forårsagede dermed, at den bagvedkørende George Hincapie blev bragt til fald.

Selvom løbsjuryen ikke vurderede, at den 25-årige Gerolsteiner-rytter var skyld i styrtet og derfor ikke skred til sanktioner, så så Schumacher ikke specielt glad ud ved den efterfølgende sejrsceremoni. "Jeg er virkelig ked af det. Sådan ville jeg ikke vinde. Men jeg blev ramt af tilskueren og var nødt til at reagere. Det var ikke min skyld," erklærede han efter løbet.

Sportsdirektør Christian Wegmann var heller ikke overstrømmende lykkelig for holdets 32. sæsonsejr. "Vi vandt Ganske vist, men stemningen er alligevel en smule afdæmpet," sagde han og fortsatte: "Stefan undgik simpelthen selv at styrte. Juryen anerkendte også, at Stefan ikke lavede det svaj med vilje, og han er derfor ikke skyld i Hincapies styrt." Skyld eller ej, så var det en ubehagelig situation for Schumacher og holdet. "Uanset hvad, så er det en vanskelig og underlig situation. Og vi vil helt sikkert ikke kunne glæde os rigtigt over Stefans sejr før om nogle dage," lød det afslutningsvist fra Wegmann.

Tilbage til toppenVM: Jesper Nielsen nummer ni


Herning Cykle Klubs H40 rytter Jesper Nielsen blev en flot nr. 9 ved verdensmesterskaberne i enkeltstart. Løbet blev kørt på en 20 kilometer lang rute i den østrigske by St. Johan. I tiden 26 minutter og 16 sekunder kørte Jesper Nielsen efter eget udsagn et ok løb, men det var ikke optimalt.

”Jeg synes ikke det rullede 100% i dag, så med det i baghovedet er jeg udmærket tilfreds. En niende plads ud af 98 startende ryttere kan jeg godt acceptere, når jeg nu ikke fik det til at køre optimalt,” lyder det fra Herning-rytteren over mobiltelefonen fra Østrig. ”Nu må vi se, hvad vi kan gøre på fredag til samlestarten. Sidste år var jeg faktisk med i det rigtige udbrud, men måtte slippe på bakken til sidst. I år er jeg bedre forberedt, så man ved aldrig,” kommer det fra en optimistisk Jesper Nielsen.

Udover Jesper Nielsen stiller der yderlige en Herning rytter til start på fredag. Det er Poul Sand, som har vist gode resultater hele sæsonen igennem med sølv til de nordiske mesterskaber som det foreløbige højdepunkt i sæsonen.

Tilbage til toppenBert Grabsch: Ingen kontrakt med T-Mobile


Den tyske Phonak-rytter Bert Grabsch leder stadigvæk efter et nyt hold, efter Phonak lukker ved sæsonens afslutning. Den 31-årige Grabsch har altså ikke, som først antaget, skrevet kontrakt med T-Mobile, og lukningen af Phonak berører ham således dybt.

”Chokket går dybt, og jeg bliver nødt til at tænke på hele min tilværelse. Jeg har en kone og en datter at passe på,” sagde Grabsch til Sport Bild og tilføjede, at det bedste ville være at skrive kontrakt med enten T-Mobile eller Gerolsteiner. ”Det vil være en drøm at køre for et tysk hold!” sluttede han.

Tilbage til toppenTeam Milram: Skriver kontrakt med tidligere tysk mester


Det tyske-italienske Milram har i dag offentliggjort, at holdet har skrevet kontrakt med det tyske talent, Sebastian Schwager. Den 22-årige rytter har sat sin underskrift på en kontrakt, der gælder fra starten af næste sæson. Schwager har foreløbig bundet sig til Milram for to år, der er den obligatoriske længde på kontrakter, indgået med nyprofessionelle ryttere. Milram får dermed en spændende rytter i stalden, og den unge tysker har da også allerede gjort sig positivt bemærket. Sidste år vandt Schwager det tyske mesterskab for U23-ryttere, ligesom han senest vandt Mainfranken-Tour for ungdomsryttere.

”Jeg er rigtig glad for, at jeg allerede efter halvdelen af sæsonen har fået en professionel kontrakt i hus. Det giver mig sikkerhed til de kommende løb. Naturligvis er jeg både spændt og nervøs for, hvad der venter mig næste år. Jeg glæder mig især til at køre på samme hold som Alessandro Petacchi og Erik Zabel, og jeg kan helt sikkert lære meget af dem begge,” siger Sebastian Schwager.

Tilbage til toppenVuelta a España: Liquigas bekræfter - Luca Paolini til start


Det italienske hold Liquigas har onsdag bekræftet, at holdet stiller til start med Luca Paolini i Vueltaen. Der har ellers længe været spekuleret i om Liquigas-rytteren kom til start, men denne spekulation kan godt stoppe nu, hvor den italienske VM-kaptajn er udtaget.

Holdet stiller dermed med fire store navne: Luca Paolini, som har ambitioner om en sprintersejr samt de to stærke klassementsryttere Dario Cioni og Danilo Di Luca. Desuden skal man ikke glemme den stærke svensker, Magnus Backstedt, som tidligere på måneden udtalte til Feltet.dk, at han vil gå efter etapesejre i Vueltaen.

Liquigas hold ser ud som følger: Dario Andriotto, Magnus Backstedt, Kjell Carlström, Dario Cioni, Danilo Di Luca, Francesco Failli, Luca Paolini, Alessandro Spezialetti og Charles Wegelius.

Tilbage til toppenStefano Garzelli: Skifter hold fra næste sæson


Italienske Stefano Garzelli skifter overraskende væk fra et ProTour hold efter denne sæson. Efter to år hos Liquigas har italieneren får nok og har i stedet for underskrevet en 2-årig kontrakt med det professionelle kontinentale hold Acqua e Sapone.

Stefano Garzelli har tidligere kørt for Vini Caldirola, Mapei og Mercatone uno. I denne sæson er Garzelli noteret for to sejre - en i Rund um den Henninger Turm samt en etapesejr på 4. etape af Luxembourg Rundt.

Tilbage til toppenVuelta a España: Gerolsteiners hold på plads


Når det tyske Gerolsteiner på lørdag stiller til start ved holdenkeltstarten, der udgår første etape af Vuelta a España, bliver det med et miks af erfaring og ungt talent. Den italienske klassiker-ekspert Davide Rebellin håber uden tvivl at kunne gøre en god figur i løbet af de tre uger, det spanske etapeløb varer, og er da også blevet udråbt som kaptajn for det tyske hold. Rebellin er ifølge sportsdirektør Reimund Dietzen altid god for en sejr, og man skal aldrig glemme den seje 35-årige italiener, der dog næppe kan køre lige op med favoritterne, når bjergene først begynder.

Men det kan måske det tyske stortalent Markus Fothen, der allerede i juli slog sit navn fast, da han blev nummer to i ungdomskonkurrencen i Tour de France. Det er dog ikke med den samlede sejr i vente, at Gerolsteiner har sat den 24-årige tysker på holdkortet. Denne Vuelta handler for Fothen i første omgang om at samle erfaring til hans videre udvikling som klassement-rytter.

”Markus skal samle erfaring og hårdhed i sådan et stort etapeløb. Det er på en måde forberedelse til Touren i 2007. Derfor skal kravene til ham heller ikke være så høje. Markus vil sikkert vælge sig en eller flere etaper ud og så vise sine kvaliteter,” siger Reimund Dietzen, der i sin tid selv tilkæmpede sig tre etapesejre i Vueltaen.

Rebellin og Fothen får foruden stortalentet Heinrich Haussler, der allerede sidste år vandt en etape i Vueltaen, følgeskab af Robert Förster, Torsten Hiekmann, Sven Montgomery, Marcel Strauss, Rene Haselbacher og Andrea Moletta.

Tilbage til toppenGrand Prix Aalborg: Claus Michael Møller med hjælperytter


Den 26-årige spanier, David Martin Peribanez, er første gang i Danmark, når han den 1. september stiller til start i Grand Prix Aalborg.

Selv om David Martin Peribanez til daglig er hjælperytter for sin kaptajn Claus Michael Møller på det portugisiske cykelhold Barbot-Halcon, så kører han også sin egen chance i gadeløbet. Den 26-årige rytter kan nemlig ikke prale af store sejre i sine to år som professionel rytter.

Han er især stærk i bjergene og har fine resultater med sig som amatørrytter, men han har været uheldig med skader. Sidste år styrtede han på cyklen og var så uheldig at brække ryggen. Det slog hans sæson i stykker, og i foråret 2006 brækkede han kravebenet.

”Det var ellers meningen, at han skulle stille op med mig til Colliers Classic og til gadeløbet i Herning, men det kunne han ikke på grund af sin skade. Nu er han frisk og har gode ben efter Portugal Rundt, hvor han var en rigtig god hjælper”, siger Claus Michael Møller, der i år endte på en 6. plads i det portugisiske etapeløb, som han tidligere har vundet.

David Martin Peribanez glæder sig til at komme til Danmark, hvor han skal bo hjemme hos sin holdkaptajn, der bor i Hadsten, når han ikke er i Portugal. Faktisk kommer han til Claus Michael Møller allerede fire dage før løbet og bliver et par dage ekstra.

”Han skal ud og se lidt af Danmark, og mon ikke vi skal en tur på Jomfru Ane Gade i Aalborg efter gadeløbet”, siger Claus Michael Møller, der oprindeligt er vendelbo og ser frem til at vise nordjyderne tempo og fart over feltet.

Tilbage til toppenVuelta a España: Astana klar til start


Der har været en del polemik om Astana skulle have lov til at stille til start efter dopingskandalen i Spanien, men nu har holdet i hvert fald udtaget holdets ryttere til løbet, og alt tyder på, at holdet får lov til at stille til start.

Holdet er bygget op omkring Alexander Vinokourov, men generelt er det et meget stærkt hold, som Astana stiller til start med.

Holdets øvrige ryttere er: Carlos Barredo, Assan Bazayev, Andrey Kashechkin, Aaron Kemps, Sergio Paulinho, Jose Antonio Redondo, Luis León Sanchez og Sergey Yakovlev.

Holdet har udtaget to reserver, som er Jose Joaquín Rojas og Eladio Sanchez, imens sportsdirektørerne bliver Herminio Díaz Zabala og Neil Stephens.

Tilbage til toppenEneco Tour: CSC angrebet mislykkedes


Team CSC's bedst placerede rytter Karsten Kroon forsøgte planmæssigt flere fremstød undervejs på etapen, men han kom aldrig i en rigtig farlig position til at true de bedste ryttere i klassementet. Også Andrea Peron var med i et udbrud midtvejs på etapen.

"Jeg følte mig ret godt kørende, og Peron var kommet afsted med et tidligere udbrud, så jeg tog chancen med omkring 60 kilometer til mål, og kørte med i et udbrud for at forsøge at komme derop. Men jeg tror Discovery Channel var lidt bange for fremstødet, fordi Thomas Dekker (Rabobank) også sad der, så vi fik ikke noget farligt hul. Jeg synes, jeg var nødt til at prøve langt udefra, for at gå efter den samlede sejr, men set i retrospekt havde jeg måske haft bedre af at spare kræfterne tidligt og satse på etapesejren, men det kan man jo altid konkludere bagefter", sagde Kroon efter etapen.

Årets Eneco Tour sluttede med et kæmpe drama, da den førende rytter George Hincapie (Discovery Channel) styrtede under 100 meter før mål, da hans værste udfordrer Stefan Schumacher (Gerolsteiner) slog et slag foran ham, så deres hjul ramlede sammen.

Schumacher forklarede efterfølgende både til tysk TV, juryen og Hincapie selv, at han slog slaget, fordi en tilskuer viftede en arm lige foran hans ansigt. Det tydede TV-billederne da også på, så juryen besluttede at lade resultatet af sprinten stå, så Schumacher endte som samlet vinder.

Tilbage til toppenQuick Step: Henter Wijnants fra næste sæson


24-årige Maarten Wijnants fra Chocolade Jacques skifter næste sæson til Quick Step - Innergetic. Unge Maarten Wijnants har nemlig skrevet en 2-årig kontrakt med det belgiske ProTour hold.

Tilbage til toppenVuelta a Espana: T-Mobiles kaptajn bliver Kohl


Tyske T-Mobile har navngivet de 9 ryttere, som skal køre Vuelta à Espana. Kaptajn for det tyske storhold bliver den 24-årige østrigske mester Bernhard Kohl. Det er første gang, at det østrigske stortalent er kaptajn i et af de tre store etapeløb, og han har trænet hårdt for at komme på toppen efter en hård forkølelse.

”Det er en kæmpe ære, at ledelsen tror så meget på mig!” siger Bernhard Kohl.

Bernhard Kohl beviste sin holdbarhed, da han sluttede på tredjepladsen i årets Dauphiné Libéré. Det var egentlig meningen, at han ville gå efter etapesejre, men Kohl mener selv, at han er i stand til at køre for det samlede klassement i stedet for.

”Hvis jeg har gode ben i bjergene, så tror jeg godt, at jeg kan slutte højt oppe i klassementet,” fortæller han.

Til at hjælpe Bernhard Kohl til spansk succes har T-Mobile blandt andet valgt den italienske veteran Daniele Nardello. Nardello har tidligere vundet etaper i Vueltaen, og vil starte sin Vuelta nummer 5 på lørdag i Malaga.

De øvrige i magenta-farvede trøjer vil være: Lorenzo Bernucci, Scott Davis, Bas Giling, André Greipel, André Korff, Stefan Schreck og Thomas Ziegler. Sidstnævnte viste gode takter under dette års Post Danmark Rundt med en andenplads på enkeltstarten.

Tilbage til toppenAmr. mesterskaber: Hincapie favorit i enkeltstarten


Det er de store drenge, der skal kæmpe om enkeltstartssejren ved de Amerikanske Mesterskaber i Greenville, South Carolina. De fleste specialister vender tilbage fra Europa og deres respektive hold for at komme øverst på podiet og håber at gribe chancen for sejr i hjemlandet USA. Den største forhåndsfavorit til enkeltstarten, der afvikles fredag den 1. september, er formstærke George Hincapie. Den 33-årige amerikaner, der til dagligt bor i netop Greenville, kommer til USA med en frisk sejr i bagagen, da han knebent vandt enkeltstarten i Eneco Tour foran Vicenzo Nibali (Liquigas).

Discovery stiller foruden Hincapie også med Jason McCartney og amatørrytteren A.J. Smith, der som følge af sin sejr Race2Replace-løbet har fået lov at bære Discoverys trøje på enkeltstarten ved de Amerikanske Mesterskaber. Den netop pensionerede russer Viacheslav Ekimov får på enkeltstarten sin debut som sportsdirektør for det amerikanske hold. Gerolsteiners Levi Leipheimer, der fra næste år bliver holdkammerat med Hincapie på Discovery, vil dog sikkert forsøge at sætte en kæp i hjulet på sin landsmands vinderforhåbninger.

Team CSC stiller med både David Zabriskie og Christian Vande Velde, der begge uden tvivl håber at gøre en god figur. CSC må dog se bort fra Bobby Julich, der måtte udgå af Eneco Tour efter en skuffende indsats.

"Bobby var helt tømt for kræfter efter nogle etaper med meget blæst og mange styrt. Hans krop og ikke mindst hoved var helt tømt, så vi blev enige om, at han skulle sidde over og få noget hvile", forklarede sportsdirektør Tristan Hoffman.

Den dopingmistænkte Floyd Landis stiller ikke op ved mesterskaberne, ligesom de to Davitamon-Lotto-ryttere Fred Rodriguez og Chris Horner heller ikke stiller til start. Horner og Rodriguez kører i stedet Vuelta a España.

Tilbage til toppenAalborg Cykle-Ring: Samarbejde med Concept Tryk


Sidste års debut for det internationale gadecykelløb, Grand Prix Aalborg, blev en succes, der er værd at gentage. I år køres løbet fredag den 1. september, og Aalborg Cykle-Ring er med bag kulisserne. Med stort kendskab til og engagement i cykelverdenen kombineret med den lokale tilknytning var Aalborg Cykle-Ring det oplagte valg, da Concept skulle vælge en teknisk samarbejdspartner til Grand Prix Aalborg.

Der bliver nok at tage fat i for cykelentusiasterne. Opstilling af rute og målområde, kontrol, servering, klargøring, oprydning og meget mere står på listen over praktiske arbejdsopgaver, som de i alt 45 personer fra Aalborg Cykle-Ring skal udføre. Desuden vil Aalborg Cykle-Ring have en stand i målområdet. Her vil der være mulighed for at få en snak, gode råd eller inspiration fra nogle af klubbens medlemmer, ligesom der også vil være mulighed for at afprøve konditionen og egne evner på en cykel.

”I Aalborg Cykle Ring ser vi utrolig meget frem til gadeløbet, og vi glæder os meget til samarbejdet. Gadeløbet bliver en af de største sportsbegivenheder i Aalborg i år, og derfor er vi glade og stolte over at være teknisk samarbejdspartner for Concept”, siger formand for Aalborg Cykle-Ring, Jonas Mikkelsen, og fortsætter: ”Løbet bliver samtidig en af de mest spændende opgaver nogensinde for klubben, og hele klubben skal i arbejde, da vi ønsker at få det maksimale ud af arrangementet. Udover en økonomisk gevinst, som vil blive brugt på ekstra goder til rytterne såsom træningslejre i udlandet m.m., håber vi også på, at arrangementet kan lokke flere unge mennesker i Aalborg til at cykle.

Fremtidens stjerner
Forud for Grand Prix Aalborg afvikles et løb for ældste drenge, hvor fremtidens stjerner får fornøjelsen af at køre på samme rute som eliterytterne. Også her er der deltagelse fra Aalborg Cykle-Ring.

Lokalbefolkningen får muligheden for at se nogle af vores unge talentfulde ryttere i talentløbet, hvilket er en flot måde at vise klubben frem på. Og med mange tilskuere langs ruten, bliver løbet helt sikkert en uforglemmelig aften for Aalborg Cykle Ring, og en succes som forhåbentligt kan vende tilbage til Aalborg de næste mange år frem. Store forventninger til lokal cykelklub også hos Concept er der stor tilfredshed med aftalen.

”Med Grand Prix Aalborg vil vi gerne give byens borgere en stor sportsoplevelse, men vi vil også gerne udbrede glæden ved selv at cykle. Derfor er vi glade for samarbejdet med en god, lokal cykelklub”, siger Tine Enevold, der er eventchef hos løbsarrangør Concept og fortsætter: ”Til cykelløb, som dette, er der store krav til sikkerhed og effektivitet, og alt skal gå op i en større enhed, for at det bliver en succes. Det er meget vigtigt for os, at vores tekniske samarbejdspartner ved, hvad det er, det drejer sig om, og derfor ser vi frem til at få kompetent og effektiv hjælp fra Aalborg Cykle-Ring.”

Tilbage til toppenViatcheslav Ekimov: Enden af landevejen er nær


Lance Armstrongs utrættelige hjælperytter, russeren Viatcheslav Ekimov, kommer til enden af den professionelle landevej nu på søndag, hvor hans sidste løb bliver franske GP Ouest Plouay.

Ekimov startede karrieren helt tilbage i 1990 hos Panasonic, der i løbet af årene skiftede navn flere gange til fx Novemail, Wordperfect, Novell og til sidst Rabobank, indtil han i 1997 skiftede til US Postal Service, hvor han - bortset fra en et-årig afstikker til Amica Chips i 1999 - har været resten af tiden.

Den hårdføre russer har i alt 49 sejre på listen deriblandt Meisterschaft von Zürich (1992), Veenendaal- Veenendaal (1994), 3 dage ved Panne (1996 og 2000), russisk mester (1997), olympisk mester i enkeltstart (2000), Holland Rundt (2003) samt en lang række etapesejre i mange forskellige løb deriblandt tre etaper i Tour de France (1991, 2003 og 2004).

Ekimov har kørt Tour de France 15 gange og havde egentlig håbet at kunne slå hollænderen Joop Zoetemelks rekord på i alt 17 gange. Men efter dette års udgave af det store løb traf den nu 40-årige rytter beslutningen om at hænge cyklen på krogen.

Han kommer imidlertid ikke til at hvile på laurbærrene ret længe. Allerede fire dage senere rykker han ud som sportsdirektør for sit gamle hold Discovery Channel i forbindelse med de amerikanske mesterskaber for professionelle i Greensville, South Carolina.

Tilbage til toppenBane EM: Massiv TV dækning på Zulu


Der vil blive massiv TV-dækning, når HE Cycling onsdag 11. og torsdag 12. oktober 2006 arrangerer officielle Europamesterskaber i banecykling i Ballerup Super Arena. TV 2 har meddelt, at mesterskaberne er programsat på ZULU begge dage: Onsdag fra kl. 18,00 til kl. 22,25 og torsdag fra kl. 18,00 til kl. 21,55. Det betyder i praksis at alle fem EM-discipliner vil blive dækket: Omnium Elite (torsdag), Sprinter-Omnium (onsdag og torsdag), Dernypace (onsdag) samt Parløb Elite og Parløb U 23 (torsdag).

Se mere om EM, herunder det fulde program, på www.euro-trackcycling.com.

Tilbage til toppenAnti Doping Danmark: Vil ikke hjælpe cykelhold


Organisationen Anti Doping Danmark er ikke begejstrede for Dopingforsker Rasmus Damgaards tilsagn om at ville hjælpe Bjarne Riis og Team CSC i deres kamp mod doping, skriver Jyllands-Posten i dag.

"Jeg er sikker på, at Rasmus Damsgaard går ind med et positivt sigte og høje idealer, for han har en høj integritet. Han risikerer imidlertid at blåstemple cykelholdet uden at kunne garantere, at netmaskerne er tilpas fine, så fremtidige dopingtilfælde ikke kan forekomme," siger Anti Doping Danmarks formand Jens Evald. Han udtalte samtidig også, at Doping Danmark blankt ville afvise en lignende forespørgsel.

Man kan således åbenbart godt tillade sig at lade kritikken hagle ned over cykelsportens aktører i fuld offentlighed - men når der så kommer en velment bøn om hjælp til de folk, der må formodes at være de helt rigtige at søge netop den slags hjælp hos - så smækker man døren i.

Hvor er logikken henne i den holdning? Hvis du ikke er en del af løsningen - så er du en del af problemet.

Tilbage til toppenIvan Basso: Fortsætter hos Milram?


Bjarne Riis tilkendegav i går, at Ivan Basso skal bevise, at han slet ingen kontakt har haft til den spanske læge Eufemiano Fuentes før end, at han kan fortsætte på det danske mandskab. Det ser nærmest umuligt ud eftersom, at der i de spanske myndigheders dokumenter findes en fax, hvor Fuentes omtaler Ivan Basso ved navn.

Derfor tyder alt ifølge den italienske journalist fra Gazetta dello Sport, Luigi Perna, på at Ivan Basso fortsætter karrieren hos Milram mandskabet i så fald, at han går fri af en dopingkarantæne.

”Hvis han kommer ud af alle dopinghistorierne og kan fortsætte sin cykelkarriere, bliver det hos Milram. Der har været kontakt mellem dem siden Tour de France, også samtidig med dopinganklagerne. Meget indikerer, at han fortsætter der,” siger Luigi Perna, der har et særdeles tæt forhold til Ivan Basso og bl.a. var den første til at snakke med Basso efter suspentionen lige før Tour de France, til B.T.

Ligeledes fortæller Perna til den danske avis, at Ivan Basso og Bjarne Riis ikke har mødt hinanden efter Tour de France som det ellers var aftalt. Han tvivler endda på, at de to snakker specielt tit sammen over telefon. Bjarne Riis fortæller, at han havde telefonisk kontakt med den italienske rytter i sidste uge.

”Jeg fortalte ham, at der ikke må være tvivl om, at han ikke har haft noget at gøre med den læge. Han svarede, at han var klar over, hvordan jeg ser på sagen, og at det også er hans mål at bevise det. Men hvordan han vil gøre det, ved jeg ikke. Jeg ved bare, at han har et problem, og at det sgu ikke er mig, der skal bevise noget som helst i den henseende,” lyder det fra Riis.

Den danske team-ejer kalder afsløringerne omkring Ivan Basso for det værste, der er sket ham. ”Det har været hårdt for mig personligt. Og jeg har overvejet meget, om jeg ville være med til det her mere. Men jeg har sagt til mig selv, at hvis man har evnerne, så har man også pligten. Jeg føler fortsat, jeg har evnerne,” siger Bjarne Riis.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Klar til, hvad som helst


Rasmus Damsgaard har tilkendegivet, at han er indstillet på et samarbejde med Team CSC omkring dopingproblematikken i sporten. Det glæder team-ejer Bjarne Riis.

”Det er virkelig fedt, at han siger ja. Jeg er utrolig glad for, at vi for alvor kan begynde at arbejde intensivt på holdet med det her,” siger Bjarne Riis til B.T. og erklærer sig villig til, hvad som helst for at genoprette tilliden til holdet.

”Vi skal eliminere al den tvivl, der måtte være. Jeg er villig til hvad som helst. Jeg har foreslået DNA-tests. Og hvis blodprofiler hjælper, så er jeg klar til det også. Alt, hvad der kan rette op på troværdigheden,” siger Riis.

Tilbage til toppenAuktion: Køb en cykel til 10.000 kr - spar 1.995 kr!


Feltet.dk åbner hermed dørene op for en ny version af "Recycling". Brugerne har nu mulighed for at købe og sælge alt indenfor cykelsporten på denne side. Desuden har de mulighed for at byde på auktioner, som vil køre løbende på denne side.

Feltet.dk håber, at brugerne vil tage godt i mod det nye initiativ, som vi har sat i gang her. Hvis man har spørgsmål, kommentarer eller ideer til videreudvikling er I velkommen til at kontakte os på recycling@feltet.dk

Er du forhandler eller grossist, og er du interesseret i at få en auktion på Feltet.dk, så kan du kontakte os på ovenstående mailadresse eller pr. telefon 51558966. Vi har allerede aftaler med nogle af Danmarks største grossister!


Den første auktion allerede igen
Nu har du mulighed for at blive ejer af en lækker Cannondale Caad 7, som Per P. Cykler (www.perponline.dk) har sat på auktion.

Cannondale Caad 7 cyklen har en værdi af 11.995 kroner, du kan købe cyklen for 10.000, hvis du slår til nu. Klik på "Køb nu" til højre på auktionssiden, så er cyklen din! Tilmed har du sparet næsten 20% (1.995,-)


Facts om cyklen
- Cannondale Caad 7 (2005 model)
- R700 27 Shimano 105 gear
- 56 cm (58,5 midt top)
- Shimano 550 hjul
- FSA alu garniture
- Saffron Metallic
- Vejledende udsalgspris 11.995,-


Du finder handelsstedet på www.feltet.dk/auktion

Tilbage til toppenShoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppenManager: Vuelta spillet starter om 3 dage!


Holdene skulle nu stortset være på plads i managerspillet, så det er nu noget nemmere at sætte sit Vuelta hold. Startlisten kan dog blive ændret, men du vil modtage en mail, hvis du har valgt nogle ryttere, som du skal have udskiftet før starten.

Der er præmier for omkring 40.000 kroner i spillet, så skynd dig at tilmelde dig, før det er forsent!!

DELTAG HER

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Bizkaikoloreak(2.NCUPJW) 20/07-21/07

Bizkaikoloreak(2.NCUPJW) 20/07-21/07

Vuelta a Castilla y Leon(2.1) 23/07-24/07

Volta a Portugal em Bicic...(2.1) 24/07-04/08

Prueba Villafranca(1.1) 25/07

Czech Tour(2.1) 25/07-28/07

OL - Herrer (Enkeltstart)(JO) 27/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Red Bull - BORA - hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger