Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 23. november 2006

Feltet.dk korte - 23. november 2006

23. november 2006 07:410
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Ballerup Super Arena: Piil tabte til Mørkøv og Rasmussen
- UIV Cuppen: 3. plads til dansk par
- Jan Ullrich: Afgørelse tidligst næste år
- Androni Giocattoli-3C Casalinghi: Salvoldelli på vej?
- Jörg Jaksche: Savner løbene
- 6-dages: Stam og Schep flyvende i Gent
- Rasmus Damsgaard: Uafhængig af Joost De Maeseener
- Japan Cup: Også Valverde kommer til start i 2007
- Andrew Wyper: Dømt for dopingdistribution
- Shoppen: Køb Skibby - forstå mig ret
- Julekalenderen: Kør på cykel med Led Zeppelin

De korte nyheder opdateres løbende


Ballerup Super Arena: Piil tabte til Mørkøv og Rasmussen


Den store mand ved DBCs stævne i Ballerup Super Arena torsdag aften var endnu engang den 22-årige eks-verdensmester fra Odense Alex Rasmussen, der vandt såvel Omnium Ballerup som det afsluttende 30 km parløb, hvor han var makker med Michael Mørkøv. Men hans fynske ”landsmand” Jakob Piil fik et glimrende comeback som banerytter i betragtning af, at det var hans første start på bane siden han i januar 2005 vandt 6-dagesløbet i Ballerup sammen med Jimmi Madsen.

I omniummatchen blev Piil en beskeden nr. 5, men i parløbet var han og makkeren Michael Smith Larsen de eneste, der kunne følge Rasmussen - Mørkøv, der kom med speed i benene fra World Cup-løbet i Sydney i sidste uge.


Omnium - resultat efter tre afdelinger
1 Alex Rasmussen (Team Odense Energi), 18 p.
2 Michael Mørkøv (Team GLS), 15 p.
3 Mads Bugge Andersen (Team Vision-Bikes), 7 p.
4 Michael Smith Larsen (Team Herning Elite), 7 p.
5 Jakob Piil (Team CSC), 5 p.
6 Janif Hecht (Team Vision-Bikes), 5 p.

30 km Parløb
1 Alex Rasmussen - Michael Mørkøv, 26 p.
2 Jakob Piil - Michael Smith Larsen, 16 p.

1 omgange tilbage:
3 Casper Jørgensen - Daniel Kreutzfeldt, 10 p.
4 Mads Bugge Andersen - Janif Hecht, 5 p.

2 omgange tilbage:
5 Jakob Dyrgaard - Kasper Linde, 7 p.
6 Rasmus Damm - Philip Nielsen, 2 p.

Tilbage til toppenUIV Cuppen: 3. plads til dansk par


Efter tredje dag i UIV-cuppen i Gent ligger Jesper Mørkøv (FIX-Rødovre) og Christian Ranneries (Team Pyton Pro Næstved) fortsat på 3. plads i det samlede klassement. Christian og Jesper mistede i dag 4 omgange, men sidst i løbet gik de ud og tog en omgang.

Løbet føres fortsat af det tyske par Michael Arends og Erik Mohs.


Resutat:
1. Michael Arends / Erik Mohs (Tyskland)

+ 5 omgang
2. Steven Burke / John Bellis (England)

+ 6 omgange
3. Jesper Mørkøv / Christian Ranneries (Danmark)

+ 8 omgange
4. Niels Pieters / Denis Kreder (Holland)
5. Beni Baumgartner / Tobias Baumgartner (Schweiz)
6. Rene Schibli / Bruno Menzi (Schweiz)

+ 9 omgange
7. Dave Mertens / Birger Lays (Belgien)
8. Jackie Simes / Tayler Brown (USA)

Tilbage til toppenJan Ullrich: Afgørelse tidligst næste år


Den schweiziske dopingkommission fortsætter efterforskningerne mod Jan Ullrich, og det betyder, at den tidligere T-Mobile stjerne må væbne sig med tålmodighed med hensyn til en afklaring af sin fremtid som cykelrytter.

Mens alle andre dopingmistænkte ryttere igen har tilladelse til at køre løb, fordi deres respektive forbund har valgt at lægge sagerne imod dem i bero, eller simpelthen henlægge dem, så skal Ullrich altså ikke regne med at slippe ligeså let.

Beslutningen om, hvorvidt der skal rettes anklage mod Ullrich bliver ikke taget før tidligst i begyndelsen af det nye år, erklærer den ansvarlige sagsbehandler, Bernhard Welten, ifølge Sport1.de. Årsagen til udskydelsen er erklæringen fra myndighederne i Tyskland og Spanien om at ville sende yderligere dokumentation inden årets udgang. Først derefter bliver sagen videregivet til disciplinærudvalget hos Swiss Olympic, som så skal afgøre, om der skal rejses tiltale.

Tilbage til toppenAndroni Giocattoli-3C Casalinghi: Salvoldelli på vej?


Davide Boifava, pt. holdmanager for Androni Giocattoli-3C Casalinghi - og næste år for fusionen mellem hans nuværende hold og Team LPR - har åbenbart flere ryttere i kikkerten end Daniele Nardello, som for kort tid siden skrev kontrakt med det nye prokontinentale hold.

Den dobbelte Giro vinder Paolo Savoldelli kunne meget vel også være på vej. ”Falken fra Bergamo” har godt nok skrevet kontrakt med det nye selskab bag Astaná mandskabet, men da de juridiske problemer mellem Astaná og Manolo Saiz, der i øjeblikket er indehaver af den ProTour licens, som Astaná gerne vil have fingrene i, ikke er afklarede - kan det meget vel være at Paolo Savoldelli vælger den sikre løsning.

Men ikke nok med det. Davide Boifava, der også er en af grundlæggerne af cykelproducenten Carrera, og som sådan må betragtes som havende den finansielle side af sagen i orden, er også i gang med forhandlinger med Oscar Sevilla, José Enrique Gutierrez og den lille bjergged José Rujano.

Det nye hold startede deres første træningslejr i går i byen Calcinato ved Brescia, hvor sponsorvirksomheden Carrera har sit hjemsted.

Med to særdeles velfinansierede italienske professionelle kontinentalhold - Team Tinkoff og Boifavas nye mandskab - bliver det sikkert ikke sjovt bare at være et ganske almindeligt kontinentalhold med de sædvanlige lommesmerter.

Tilbage til toppenJörg Jaksche: Savner løbene


Jörg Jaksche har med sine egne ord gennemlevet et helvede i de sidste seks måneder, og han hævder stadig hårdnakket, at han intet har med dopingsnetværket omkring Eufermiano Fuentes at gøre. "Jeg kender Fuentes, men har ikke haft kontakt med ham, som har haft med doping at gøre. Jeg kan ikke forestille mig, at der, som det ellers hævdes, findes kompromitterende videooptagelser af mig under besøg hos Fuentes," siger han til Europsport.de.

Selvom han ikke har kørt løb i det sidste halve år, så er han stadig på lønningslisten hos Active Bay, som er Manolo Saiz’ driftsselskab, og han håber at komme til at køre igen, når den nye sæson starter. Det østrigske cykelforbund har valgt ikke at starte en sag mod Jaksche, før der foreligger yderligere oplysninger fra de spanske efterforskere. Hans advokat indrømmer dog, at det kan blive vanskeligt at finde et hold. "Jaksche kunne I øjeblikket, ligesom Ivan Basso, køre videre, hvis hans hold fortsætter. Hvis det bryder sammen, kan han få et problem med at finde et nyt."

Der er dog ingen tvivl om, at Jaksche på trods af den usikre fremtid gerne vil tilbage. "Jeg ville gerne fortsætte, jeg savner løbene og miljøet, selvom jeg på det sidste tit har spurgt mig selv, om det virkelig var mit arbejde," siger han til den tyske hjemmeside. Håbet står altså og falder med udfaldet af sagen omkring Manolo Saiz’ Pro Tour licens. Den tidligere Liberty-Seguros boss har via sit driftsselskab principielt stadig 30 ryttere på kontrakt, og først ved udgangen af måneden beslutter UCI, om licensen fortsætter. Licenskommissionen træffer sin afgørelse inden udgangen af november, og Saiz skal kunne forelægge et budget, en holdstruktur, ryttere og en sponsor.

Tilbage til toppen6-dages: Stam og Schep flyvende i Gent


Hollænderne Danny Stam og Peter Schep var flyvende på anden dagen af 6-dagesløbet i Gent. Parret har overtaget den samlede føring med en omgang til de nærmeste konkurrenter.

3 par er dog kort efter, det er Keisse - Bartko, Risi - Lampater og Galvez - Llaneras. Marvulli - Aeschbach startede ellers aftenen bedst og vandt det første løb, men senere tabte de to omgange og er røget helt ned på 5. pladsen.


Samlet efter 2. dagen
1 Danny Stam - Peter Schep (Holland), 101 p.

1 omgang efter:
2 Iljo Keisse (Belgien) - Robert Bartko (Tyskland), 150 p.
3 Bruno Risi (Schweiz) - Leif Lampater (Tyskland), 118 p.
4 Isaac Galvez - Juan Llaneras (Spanien), 52 p.

2 omgange efter:
5 Franco Marvulli - Alexander Aeschbach (Schweiz), 116 p.

4 omgange efter:
6 Andreas Müller - Christian Grassmann (Tyskland), 42 p.

5 omgange efter:
7 Andreas Beikirch - Sebastian Frey (Tyskland), 40 p.
8 Marco Villa (Italien) - Marc Hester (Danmark), 33 p.

10 omgange efter:
9 Dimitri De Fauw - Wouter Van Mechelen (Belgien), 128 p.

11 omgange efter:
10 Kenny De Ketele - Steve Schets (Belgien), 93 p.
11 Steven Deneef - Ingmar De Poortere (Belgien), 18 p.

13 omgange efter:
12 Martin Liska - Jozef Zabka (Slovakiet), 23 p.

Tilbage til toppenRasmus Damsgaard: Uafhængig af Joost De Maeseener


Team CSCs læge Joost De Maesneer kendte til Jesper Skibbys mangeårige dopingmisbrug. Det fortalte den danske rytter til ham kort efter han stoppede som aktiv cykelrytter. Men allerede i den danske rytters aktive karriere havde den belgiske lægen flere gange mistanke, alligevel valgte Joost De Maseener tilsyneladende ikke at underette holdet om mistanken. Og den belgiske læge har samtidig tilkendegivet, at han kender til langt flere af den slags hemmeligheder.

Team CSC har netop i samarbejde med Rasmus Damsgaard igangsat et omfattende anti-doping program, der bl.a. vil bygge på en intensivering af test af de ryttere, som man har mistanke om måske benytter sig af doping. Alligevel har den danske læge ingen problemer med at samarbejde med den belgiske læge.

”Jeg har det fint på den måde, at han udøver sin lægegerning efter alle lægelovgivningens paragraffer,” siger Rasmus Damsgaard til B.T.

”Jeg har ikke noget at mistænke ham for. Det har jeg det fint med. Jeg er fuldstændig uafhængig af dem (ham og de andre læger i Team CSC. red) i antidoping-arbejdet ,” siger Rasmus Damsgaard.

Tilbage til toppenJapan Cup: Også Valverde kommer til start i 2007


Forleden besøgte Ivan Basso Japan og lovede ved den lejlighed, at han vendte tilbage ved næste års Japan Cup. Tirsdag var det så Pro Tour vinderen Alejandro Valverde, der var besøg. Også han lovede at vende tilbage i 2007.

”Hvis jeg henter et godt resultat i Tour de France næste år, så springer jeg Vuelta a Espana over. Efter jeg har kørt VM, så kommer jeg til Japan Cup,” er Valverde citeret for at sige til Cyclingnews.com.

Tilbage til toppenAndrew Wyper: Dømt for dopingdistribution


Den tidligere australske landsholdsrytter, Andrew Wyper, blev sidste år taget i tolden med anabolske steroider i tasken. Nu har den australske rytter fået sin dom: En bøde på 4.067 australske dollars.

Men sagen er langt fra over for den 21-årige rytter. Sagen vil nu blive overgivet til det australske anti-doping agentur, der skal behandle en disciplinærsag mod den australske rytter.

Andrew Wyper deltog i 2003 både i juniorverdensmesterskaberne på bane i Rusland og senere ved verdensmesterskaberne på landevej i Canada.

Tilbage til toppenShoppen: Køb Skibby - forstå mig ret


Nu indrømmer Jesper Skibby åbent og ærligt, at ja, han var dopet i sine mange år som professionel cykelrytter. EPO, kortison, væksthormoner blev den store hemmelighed i cykelstjernens hverdag, som på ingen måde måtte afsløres. Nu blotlægges løgnen om misbruget og med Skibby Forstå mig ret kommer sandheden nu for dagens lys.

Køb nu på www.feltet.dk/shop

Tilbage til toppenJulekalenderen: Kør på cykel med Led Zeppelin


Feltet.dk har i samarbejde med Juhl Cycling (www.juhlcycling.dk) lavet en julekalender, som startede den 7. november. Hver dag vil der være 5 cykeltrøjer på auktion i 5 størrelser (1 Medium, 2 Large og 2 X-large).

Dagens cykeltrøje er udformet med Led Zeppelin logo, så nu har du mulighed for at give dine venner baghjul sammen med Led Zeppelin!

Hver trøje sælges naturligvis på hver sin selvstændige auktion, dvs. at der hver dag frem til den 1. december vil åbne 5 auktioner.

Hver auktion vil starte fra 100 kr., men hvis du er helt sikkert på, at du bare må have en af trøjerne, så vil der være en "Køb nu pris" på 549,-. Hvis en bruger vælger at købe en af trøjerne med det samme, så vil auktionen blive afsluttet før tid, og der vil IKKE blive lavet en ny auktion på det pågældende produkt. Der vil IKKE blive lagt porto oveni auktionprisen.

Du finder auktionerne (NEDERST) på: www.feltet.dk/auktion.


Dagens trøje er:


Dagens auktioner starter den 23. november kl. 10.00 og afsluttes den 17. december kl. 20.00

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Bizkaikoloreak(2.NCUPJW) 20/07-21/07

Bizkaikoloreak(2.NCUPJW) 20/07-21/07

Vuelta a Castilla y Leon(2.1) 23/07-24/07

Volta a Portugal em Bicic...(2.1) 24/07-04/08

Prueba Villafranca(1.1) 25/07

Czech Tour(2.1) 25/07-28/07

OL - Herrer (Enkeltstart)(JO) 27/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Red Bull - BORA - hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger