Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 24. juni 2006

Feltet.dk korte - 24. juni 2006

24. juni 2006 00:540
Artiklen fortsætter efter videoen.


- DM: Rasmussen melder afbud
- Manager: Flere signerede cykeltrøjer
- Brian Vandborg: Har kig på Tour l’Avenir
- Østrigske mesterskaber: Luttenberger vandt enkeltstarten
- Comunidad Valenciana: Indsender blodprøver
- CPA: Kritik af Giro d´Italia
- David Millar: Jeg vil være blandt verdens tre bedste
- Martin Mortensen: De andre er nogle kyllinger
- Tour de France: Zabel vil tilbageerobre den grønne trøje
- Nationale mesterskaber: Flere enkeltstartsmestre
- Lance Armstrong: Nye dopinganklager
- DM: GLS ønsker udbrydergruppe
- DM: CSC vil have vind søndag
- Leon van Bon: Træt af Davitamon-Lotto
- Rytterorganisation: Botero og Gutierrez skal tilbage
- Gerolsteiner: En bjørnestærk Sebastian Lang
- Manager: Tjek dit Tour de France hold
- Manager: Dyst mod venner - præmier for 50.000 kr

De korte nyheder opdateres løbende


DM: Rasmussen melder afbud


Ikke overraskende har Michael Rasmussen meldt afbud til morgendagens DM i Esbjerg, oplyser DR. Michael Rasmussen, der sidste år vandt bjergtrøjen i Tour de France, har ligeledes de to forgangne sæsoner meldt afbud til DM.

Tilbage til toppenManager: Flere signerede cykeltrøjer


I Tour de France spillet er der hele tre signerede cykeltrøjer på høj kant. Den danske mester, Lars Bak, sponsorerer en signeret DM-trøje, imens Team Designa Køkken og Team Python Pro sponsorer et sæt cykeltøj med både trøje og bukser. Glud & Marstrand Horsens sponsorerer en signeret cykeltrøje med alle holdets ryttere.

DELTAG I TOUR-SPILLET - KLIK HER

Links til sponsorerne
www.feltet.dk/larsbak
Team Designa Køkken
Glud & Marstrand Horsens
Team Python Pro

Tilbage til toppenBrian Vandborg: Har kig på Tour l’Avenir


Sidste år havde det danske ProTour hold, Team CSC, stor succes i verdens største talentløb Tour l’Avenir. Løbet blev vundet af danske Lars Bak, som bl.a. ved at køre en god enkeltstart vandt løbet. Det har fået den nybagte danske mester Brian Vandborg til at drømme om sejr i dette løb.

”Jeg vil nok satse på Tour l’Avenir frem for at køre Vueltaen. Fordi hvis jeg skal køre VM enkeltstarten, så skal jeg droppe ud af Vueltaen et par dage før løbet slutter for at forberede mig til VM enkeltstarten, og det ønsker jeg ikke, fordi når jeg stiller op i sådan et stort løb, så er det for at gennemføre. Det tror jeg, at det vil blive for meget for mig, hvis jeg gennemfører Vueltaen og skal køre godt på VM enkeltstarten,” forklarer Brian Vandborg.

Vueltaen slutter den 17. september, og VM enkeltstarten køres blot 4 dage senere den 21. september, det er de facts, der sandsynligvis får Brian Vandborg til at droppe planerne om Vueltaen og i stedet for at satse på Tour l’Avenir.

”Sidste år stillede jeg også op for at køre i top 3. Det føler jeg stadig at jeg kan, men sidste år havde jeg kyssesyge, og derfor lykkedes det ikke. Der er naturligvis nogle hårde stigninger, og ikke fordi at jeg skal sammenligne mig med Lars (Bak, red.), så er han jo heller ikke ligefrem bjergrytter. Der er også en enkeltstart, som ligger godt til mig. Jeg har også tabt mig et par kilo, og jeg føler mig godt kørende nu. Hvis vi stiller med et lige så stærk hold, som sidste år, så er der bestemt muligheder.

Tilbage til toppenØstrigske mesterskaber: Luttenberger vandt enkeltstarten


Team CSC hentede et nationalt mesterskab, da Peter Luttenberger vandt den 46,5 km. lange enkeltstart i Østrig. Luttenberger, der ellers ikke er kendt for sine evner i kampen mod uret, var hele 46 sekunder bedre end Thomas Rohregger (Elk Haus Simplon) og 1.01 min. foran Mario Lexmüller (Swiag Teka), der tog sølv og bronze.

Tilbage til toppenComunidad Valenciana: Indsender blodprøver


I et forsøg på at omstøde ASO beslutning om at trække invitationen til det professionelle kontinentalhold Comunidad Valenciana til dette års Tour de France tilbage, har rytterne på holdet valgt at indsende en blodprøve til det spanske sportsministerium og den spanske cykle union.

Ifølge Monte Deportivo har holdet hele tiden ønsket at blive testet for, at vise holdets uskyld i sagen og det fik nu holdet til selv at foretage blodprøverne. Det er dog meget tvivlsom om demonstrationen får nogen effekt, da prøverne med stor sandsynlighed ikke kan bruges i sagen. Ligeledes kan resultaterne af prøverne formentlig ikke ligge klar før efter starten på Tour de France.

Tilbage til toppenCPA: Kritik af Giro d´Italia


Den spanske rytter José Luís Rubiera Vigil har på vegne af ryttersammenslutningen CPA udformet en rapport, der kritisere afviklingen af dette års Giro d´Italia.

Ifølge har rapporten var der alt for meget transport under løbet, hvilket påvirkede rytternes mulighed for at få hvile og massage efter etaperne. Ligeledes kritisere ruten, som rytterne ikke mener tog nok hensyn til rytterne og sendte dem ud på for hårde udfordringer og man mener bl.a. at afslutningen på Sestri Levante ikke er egnet til et så stort cykelløb. Endelig kritisere rapporten placeringen af de to hviledage, der pga. starten i Belgien kom meget tidligt ud løbet og ikke i den meget krævende sidste uge.

Inden løbet fik rytterorganisationen ændret løbsarrangørernes ønske om to deletaper på løbets sidste dag, der bl.a. skulle byde på en bjergenkelstart. Samtidig har man tidligere kritiseret præmiepengene i løbet, der er noget mindre end i Tour de France og Vuelta a Espana.

Tilbage til toppenDavid Millar: Jeg vil være blandt verdens tre bedste


David Millar kommer ikke til start i Tour de France blot for at fuldføre verdens største cykelløb, ovenpå den to-årige dopingkarantæne. I et interview med BBC fortæller den skotske rytter, at han satser på at hente mindst en etapesejr.

”Jeg har store forventninger. Jeg ønsker at være blandt verdens tre bedste cykelryttere,” lyder det selvsikkert. ”Jeg er i bedre form end jeg nogensinde har været.”

Samtidig fortæller han, at han aldrig har trænet så meget som han har gjort op til starten af Tour de France. ”Jeg håber at det vil gøre mig til en bedre rytter, men det ved vi ikke før starten.”

Samtidig forsikre han, at dopingen er et overstået kapitel og han mener endda, at han vil være en bedre rytter uden dopingen.

Tilbage til toppenMartin Mortensen: De andre er nogle kyllinger


Martin Mortensen vandt i onsdags DM guld i holdløbet, fredag gik det dog knap så godt for den danske U23-rytter. Men netop holdløbet så Martin Mortensen gerne at flere af de danske hold satsede på.

“Jeg synes at de hold, som ikke var til start er nogle kyllinger”, skriver Martin Mortensen bl.a. i sin dagbog.

Mortensen retter også en kritik i morgen Team Danmark løsningen og DCU.

Læs mere på www.feltet.dk/mortensen.

Tilbage til toppenTour de France: Zabel vil tilbageerobre den grønne trøje


Nu hvor Alessandro Petacchi er ude af spillet vejrer den gamle mester, Erik Zabel, morgenluft. Måske kan han tage den 7. grønne pointrøje? Den kræver dog lige, at han skal slå Tom Boonen og Robbie McEwen i spurterne, og hvor mange tror egentlig på det?

Men det var i hvert fald målet iflg. en glad Erik Zabel i forbindelse med præsentationen af Milrams tour hold i Klingentahl i dag. Zabel skal forsøge at vinde den grønne trøje ved hjælp af et hold, der består af Ralf Grabsch, Christian Knees, Björn Schröder, Andrei Grivko, Maxim Iglinsky, Mirko Celestino, Fabio Sacchi og Marco Velo.

Tilbage til toppenNationale mesterskaber: Flere enkeltstartsmestre


I Spanien vandt Antonio Tauler (3 Molinos Resort) overraskende de nationale mesterskaber i enkeltstartsdisciplinen, 15 sekunder bedre end favoritten Ruben Plaza (Comunidad Valenciana). Bronze gik til Euskaltel-Euskardis David Herrero, som var 27 sekunder langsommere end Tauler. Team CSCs Carlos Sastre blev nummer syv, distanceret med 53 sekunder.

I Ukraine vandt Andriy Grivko (Milram) foran Yuriy Krivtsov (AG2r) og Volodymyr Bileka (Discovery Channel). Derudover er Benoit Joachim (Discovery Channel) blevet kåret som enkeltstartsmester i Luxembourg, Helder Miranda (Riberalves-Alcobaça) vandt enkeltstarten i Portugal, Jaan Kirsipuu (Credit Agricole) vandt enkeltstarten i Estland, og endelig vandt Alexander Bespalov (Team Premier) enkeltstarten i Rusland.

Tilbage til toppenLance Armstrong: Nye dopinganklager


Den franske avis Le Monde skriver, at den syvdobbelte Tour de France vinder Lance Armstrong vinder, i forbindelse med sin kræftsygdom, skulle have fortalt en læge på Indiana Universitetshospital, at han før 1996 skulle have benyttet både EPO, væksthormon, testosteron og kortison.

Episoden er tidligere blevet omtalt i bogen ”L.A. Confidental”, men den franske avis fortæller nu, at den tidligere holdkammerat til Lance Armstrong, Frankie Andreu og dennes hustru Betsy, under ed i en domstol i Dallas d. 17. januar i år, skulle have vidnet om samtalen mellem Lance Armstrong og lægen. Et tredje vidne i sagen, Stephanie Mcllvain, der også skulle have været til stede, afviser dog at have hørt Lance Armstrong og lægen tale om brug af dopingprodukter.

Lance Armstrong blev sidste efterår af den franske avis L´Equipe, anklaget for at leveret ni positive dopingprøver for EPO under Tour de France i 1998. Den syvdobbelte Tour de France vinder blev siden frifundet af en undersøgelse bestilt af Den Internationale Cykel Union (UCI) ledet af advokaten Emile Vrijman. WADA har siden afvist rapportens konklusioner. UCI har afvist at kommentere Le Mondes historie.

Lance Armstrong afviser de nye anklager fra Le Monde og svare tilbage i en to-siders udtalelse sendt til amerikanske medier med at kalde anklagerne for "forældede, grundløse og usande". Ligeledes har en af de læger, Craig Nichols, der behandlede Armstrong, afvist at han skulle have ført en sådan samtale med den syvdobbelte Tour de France vinder.

Tilbage til toppenDM: GLS ønsker udbrydergruppe


For Team GLS er det foreløbig blevet til sølv ved de igangværende danske mesterskaber, men skal det blive til guld ved linjeløbet søndag, skal holdets ryttere med i det afgørende udbrud.

”Hvis der kommer for meget vind, bliver det for nemt for CSC at kontrollere løbet,” siger Tom Breschel til Dagbladet. ”Den største chance for os er, hvis vi får et par ryttere hjem i en gruppe.”

Team GLS har foreløbig hentet sølv ved herrernes enkeltstart, juniorernes enkeltstart, herrernes holdløb og juniorernes holdløb.

Tilbage til toppenDM: CSC vil have vind søndag


Der er masser af muligheder for sidevindskørsel på søndagens DM-rute og det er lige præcis, hvad Team CSCs team-ejer Bjarne Riis ønsker.

”Vi håber på masser af sidevind for at gøre løbet ekstra hårdt, og så må vi se, hvor langt det rækker”, sagde Bjarne Riis efter gårsdagens enkeltstart, hvor det blev til guld og bronze til Pro Tour mandskabet.

Foreløbig ser det dog ikke ud til, at Riis får ønsket opfyldt. Vejrudsigten fra DMI siger svag til jævn skiftende vind.

Tilbage til toppenLeon van Bon: Træt af Davitamon-Lotto


Den hollandske rytter Leon van Bon blev ikke udtaget til Davitamon-Lottos Tour de France hold - og det brød han sig ikke om. Så nu er han efter fire år i belgisk tjeneste på jagt efter en anden arbejdsgiver, fortæller Sportwereld.be i dag.

Van Bon har tidligere vundet to etaper i Touren og er pt. regerende hollandsk mester. Han er allerede i gang med forhandlinger med andre hold.

Tilbage til toppenRytterorganisation: Botero og Gutierrez skal tilbage


Formanden for Det internationale rytterorganisation CPA, Francesco Moser, har i en skrivelse til UCI forlangt, at det schweiziske hold Phonak skal sætte Santiago Botero og José Enrique Gutierrez tilbage på aktiv status, fortæller Het Laatste Nieuws i dag. I forbindelse med den spanske dopingskandale er begge ryttere nævnt som potentielle mistænkte, og holdet satte dem derefter på ”ikke-aktiv” status.

”De er ikke fyrede og heller ikke suspenderede”, sagde manager John Lelangue den 2. juni. ”Men af hensyn til holdet er vi nødt til at have ro i lejren, så derfor er de sat på ikke-aktiv status”.

Nu findes der ikke nogen officiel term, der hedder ”ikke-aktiv”. Og da der, som CPA fremfører, heller ikke pt. eksisterer nogen som helst form for beviser mod de to ryttere, så mener CPA derfor, at de begge skal integreres i holdet igen og have lov til at køre løb, indtil der foreligger en konkret anklage.

Samtidig viderebragte CPA en klage over den forløbne Giro d’Italia fra Discovery Channel rytteren José Luis Rubiera, der mener, at en transfer på 2.700 kilometer fra Belgien til Italien er for lang. Rytterne fik ikke den fornødne hvile, og efter Rubieras mening var ruten desuden alt for hård.

Tilbage til toppenGerolsteiner: En bjørnestærk Sebastian Lang


Der var naturligvis stor glæde og tilfredshed hos tyske Team Gerolsteiner efter fredagens tyske mesterskaber i enkeltstart. For selvom det ikke blev til det fjerde mesterskab i træk for Michael Rich, som måtte tage til takke med andenpladsen i år, så beholder de trøjen på holdet. Vinderen blev som bekendt 26-årige Sebastian Lang, der kørte den 40 km lange rute omkring Forst otte sekunder hurtigere end veteranen Rich.

Gerolsteiners sportsdirektør, Christian Wegmann, var imponeret. "Sensationelt, hvad han præsterede. Bjørnestærkt kørt, ganske enkelt hammergodt," lød det rosende. "Sebastian var vandvittig glad. Hans smil blev bredere og bredere."

Undervejs overhalede Sebastian Lang endda Jens Voigt fra Team CSC, som var startet før ham. Jens Voigt sluttede på en tredjeplads 1:08 minutten efter vinderen. "To mand til start og med en første- og andenplads som resultat. Bedre kan det ikke gøres," vurderede Wegmann.

Tilbage til toppenManager: Tjek dit Tour de France hold


Har du tjekket dine hold i managerspillet? Er de aktive og betalte? Hvis du ikke er helt sikker på dette, så skal du gøre følgende. Feltet.dk har konstateret at over 150 hold ud af alle dem, som er oprettet indtil videre ikke er betalt eller godkendt. Hvis holdene ikke bliver betalt og/eller gjort aktive inden 01/07-2006 klokken 14:00, så vil holdene ikke deltage i spillene.

- Log ind i managerspillet med dit brugernavn og kodeord.
- Klik på "Mine spil"
- Klik på "Tour de France"
- Vælg derefter dette spil, som du vil tjekke. Når du har valgt spillet, så kan du se om betaling er modtaget, og om holdet er aktiveret.

Hvis det er det, så skal der stå følgende:
Betalingsstatus: Godkendt
Hold status: Aktiveret

Står der ikke godkendt ved betalingsstatus, så skal du klikke på "Betal nu" for at betale dit hold.

Hvis der står deaktiveret ved "Hold status", så skal du rette dit hold, og køre alle trinene igennem for at få dit hold genaktiveret.

Held og lykke med Tour de France spillet.

Er du endnu ikke med i spillet. Du kan deltage i Tour de France spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppenManager: Dyst mod venner - præmier for 50.000 kr


Da brugerne skal have mest mulig tid til at stille deres hold frem til årets andet store etapeløb, Tour de France, er spillet allerede åbnet, og der er masser af flotte præmier at dyste om. Det samlet præmiebeløb er på mere end 50.000 kroner.

Det koster 25 kr. pr. hold, som du opretter. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange hold du må oprette. Du kan også oprette dine egne ligaer, hvor du kan bestemme om offentligheden skal have mulighed for at deltage i netop din liga - eller om den skal være lukket. Dermed kan du også dyste imod kun dine vennerne, skolekammeraterne, familien eller arbejdskollegaerne.

Et er sikkert du får kamp til målstregen hele vejen igennem.

Du kan deltage i Tour de France spillet på http://www.feltet.dk/manager


DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Giro dell'Appennino(1.1) 14/07

Settimana Ciclistica Lomb...(2.1) 10/07-12/07

Tour de l'Ain(2.1) 13/07-15/07

Tour de l'Ain(2.1) 13/07-15/07

Giro dell'Appennino(1.1) 14/07

Bizkaikoloreak(2.NCUPJW) 20/07-21/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Red Bull - BORA - hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger