Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 24. november 2006

Feltet.dk korte - 24. november 2006

24. november 2006 07:580


- 6-dages: Keisse og Bartko tilbage i front
- Tyler Hamilton: Kører for Tinkoff i 2007
- Cadel Evans: Årets cykelrytter i Australien
- Operacion Puerto: Spor af EPO i blodposer
- Henrik Elmgreen: Yderst godkendt indsats af Piil
- Vind: 2 x 10 billetter til 6-dagesløbet i Ballerup i 2007
- OL i Beijing: Uhyggelig bjergrig rute
- Duja-Tavira: Skriver kontrakt med David Blanco
- Tour de Langkawi: Reddet af kapitalindsprøjtning
- Fabian Cancellara: Et begivenhedsrigt år
- Shoppen: Køb Skibby - forstå mig ret
- Julekalenderen: Kør på cykel med Doors

De korte nyheder opdateres løbende


6-dages: Keisse og Bartko tilbage i front


Efter at hollænderne Stam og Schep efter anden dagen havde taget føringen fra Keisse og Bartko, lykkedes det i går det belgisk/tyske par at erobre føringen tilbage. Spændingen er i dog høj grad yderst intens, eftersom tre par stadigvæk er meget lige.

For Marc Hester og Marco Villa var gårdagens jagter meget hårde, og de endte med at tabe hele fire omgange til det førende par. Deres nuværende ottendeplads i den sammenlagte stilling er dog på ingen måde i fare, da de har hele otte omgange ned til det nærmeste par.

Samlet stilling efter 3. dag
1 Iljo Keisse (BEL) - Robert Bartko (TYS), 210 p.

1. omgang efter
2 Bruno Risi (SWI) - Leif Lampater (TYS), 159 p.
3 Danny Stam - Peter Schep (HOL), 149 p.

2. omgange efter
4 Isaac Galvez - Juan Llaneras (SPA), 84 p.

3. omgange efter
5 Franco Marvulli - Alexander Aeschbach (SWI), 166 p.

6. omgange efter
6 Andreas Müller - Christian Grassmann (TYS), 78 p.

9. omgange efter
7 Andreas Beikirch - Sebastian Frey (TYS), 67 p.
8 Marco Villa (ITA) - Marc Hester (DAN), 54 p.

17. omgange efter
9 Dimitri De Fauw - Wouter Van Mechelen (BEL), 188 p.
10 Steven Deneef - Ingmar De Poortere (BEL), 60 p.

18. omgange efter
11 Kenny De Ketele - Steve Schets (BEL), 141 p.

21. omgange efter
12 Matthé Pronk - Aart Vierhouten (BEL) 51 p.

22. omgange efter
12 Martin Liska - Jozef Zabka (SLO), 33 p.

Tilbage til toppenTyler Hamilton: Kører for Tinkoff i 2007


Nu skulle det være officielt. Den tidligere CSC-kaptajn Tyler Hamilton har skrevet kontrakt med det italienske cykelhold Tinkoff Credit Systems. Det skriver La Gazzetto dello Sport. Den 35-årige amerikaner bliver formentlig præsenteret som Tinkoff-rytter den 3. december.

Hamilton har været udelukket fra cykelsporten i to år, efter han i 2004 som Phonak-rytter blev taget for bloddoping uden Vueltaen. Han blev siden kendt skyldig af det amerikanske dopingagentur, USADA, og senere stadfæstede den internationale sportsdomstol, CAS, karantænen. Amerikaneren har hele tiden bedyret sin uskyld og har da også forsøgt sig med mere eller mindre troværdige forklaringer på anklagerne om bloddoping.

Det vides endnu ikke, om Hamilton får andre prominente holdkammerater på Tinkoff, der i næste sæson er en del af den kontinentale tour og altså ikke forhåndsinviteret til de mange vigtige Pro Tour-løb. Den russiske ejer af holdet, Oleg Tinkov, der i sportskredse sammenlignes med Chelseas pengemand Roman Abramovich, har dog tidligere leget med ideen om også at tilføje Jan Ullrich og Francisco Mancebo, der begge har været en del af Operacion Puerto.

Tilbage til toppenCadel Evans: Årets cykelrytter i Australien


Davitamon-rytteren Cadel Evans er af det australske cykelforbund blev kåret som årets cykelrytter 2006. Kåringen kommer efter, at den 29-årige rytter i sommer blev nummer fem i Tour de France - den bedste placering nogensinde af en australier.

I denne sæson har Cadel Evans foruden den flotte 5. plads i Touren også vundet Pro Tour-løbet Tour de Romandie, hvor han også hev en etapesejr hjem. Ved 2006-sæsonens afslutning endte australieren på en imponerende 4. plads på UCI’s Pro Tour-rangliste, hvor han placerede sig som den bedste ikke-europæer.

Tilbage til toppenOperacion Puerto: Spor af EPO i blodposer


Flere af de blodposer, det spanske politi har beslaglagt i forbindelse med Operacion Puerto, viser sig nu at indeholde store mængder af EPO. Det fortæller flere spanske medier i dag. Et laboratorium i Barcelona har indberettet fundet til den ansvarlige retsinstans efter at have analyseret blodposer fundet i to lejligheder, der begge er ejet af den spanske læge Eufemiano Fuentes.

Der skulle angiveligt være fundet spor af EPO i otte ud af cirka 90 analyserede poser. Rapporten fra laboratoriet kaster dog intet lyser over, hvilke ryttere de otte blodposer stammer fra. Fuentes’ advokat, Julian Perez Templado, siger til El Mundo, at han endnu ikke har hørt noget officielt vedrørende de udføre analyser.

”Det faktum, at de har fundet EPO I blodposerne betyder ikke, at det er en forbrydelse mod folkesundheden. Det er det, de sagsøgte er anklaget for,” forklarer han.

Da doping endnu ikke er forbudt i Spanien, kan Fuentes heller ikke anklages for at hjælpe sportsfolk med at dope sig. Han og de andre anklagede i sagen, kan derimod godt dømmes for forbrydelse mod folkesundheden. De ryttere, der er involveret i sagen, kan heller ikke dømmes, men kan dog godt blive indkaldt som vidner.

Tilbage til toppenHenrik Elmgreen: Yderst godkendt indsats af Piil


Jakob Piil fik i går comeback på banen i Ballerup Super Arena. Efter 22 måneder udenfor banen var han igen klar til at køre løb på de skrå brædder. Sportschef Henrik Elmgreeen var yderst tilfreds, og han kunne konstatere at Jakob Piil allerede var i god form.

”Jeg overværede løbet med stor interesse, og det var utroligt positivt, at Jakob var i stand til at gøre det så godt, som han gjorde. Han har ikke kørt et baneløb i 22 måneder, og vi kender alle hans forhistorie med skader og manglende løbstræning på landevejen. Jeg har faktisk svært ved at forestille mig nogen anden rytter, der på de vilkår kunne have gjort det så godt,” forklarede Henrik Elmgreen til Feltet.dk.

Det københavnske 6-dagesløb køres fra den 1. februar til den 6. februar 2007. Du kan købe billetter til løbet på 6-dages.dk

Tilbage til toppenVind: 2 x 10 billetter til 6-dagesløbet i Ballerup i 2007


Feltet.dk udlodder i samarbejde med HE Cycling 2 x 10 billetter til 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena den fredag 2. februar 2007.

Hvem skal være Jakob Piils makker i par nr. 7 i 6-dagesløbet i Ballerup fra 1. til 6. februar?

Det eneste, som du skal gøre, er:
- At give din stemme tilkende, ved at trykke på afstemning på forsiden.
- At oprette dig som bruger på www.feltet.dk/auktion og aktivere din profil. Hvis du allerede er oprettet, skal du bare afgive din stemme.

Tilbage til toppenOL i Beijing: Uhyggelig bjergrig rute


Man skal ikke vente at se en sprinter på toppen af skamlen efter linjeløbet ved OL i Beijing. Løbet starter ud med ca. 80 km. på flad vej, hvorefter rytterne når frem til en 24 km. lang rundstrækning, som rytterne skal køre seks eller syv gange. På denne rundstrækning venter der en 11 km. lang stigning, der dog indeholder to nedkørsler undervejs. Stigningen har en gennemsnitlig stigningsprocent på 5%, men kommer nogle steder op på både 7, 8 og 10 procent. På stigningen bevæger rytterne sig fra 80 meters højde til 600 meters højde. Løbet skal til slut afgøres på 700 meter lang stigning med en gennemsnitlig stigning på 7%.

Som den International Cykle Unions (UCI) tekniske delegerede, Charly Mottet, der netop har inspiceret ruten, udtrykker det overfor La Derniere Heure.

“Tom Boonen kan blive hjemme, men det kan mange andre også, fordi dette er en sand rute for bjergryttere,” siger den tidligere toprytter.

Feltet.dk var forleden i kontakt med den dobbelte vinder af bjergtrøjen i Tour de France, Michael Rasmussen. Den danske bjergrytter gjorde ved den lejlighed klart, at han bestemt har tænkt sig at deltage i næste års olympiske lege.

“Ellers skal jeg slås af holdet,” lød det fra Michael Rasmussen.

Det sker nok ikke med den rute! Linjeløbet under de olympiske lege i 2008 er sat til at blive kørt d. 9. august, dagen efter åbningen af legene.

Tilbage til toppenDuja-Tavira: Skriver kontrakt med David Blanco


Den 31-årige spanske rytter David Blanco har skrevet kontrakt med det portugisiske Duja-Tavira mandskab. Den nu tidligere Comunidad Valenciana rytter havde ellers skrevet en forhåndskontrakt med det nye Karpin-Galicia, men har nu efter længere tids pres valgt at fortsætte karrieren i Portugal.

David Blanco vandt i år Portugal Rundt samt to etaper og det bliver også næste års absolutte topprioritet.

Tilbage til toppenTour de Langkawi: Reddet af kapitalindsprøjtning


Den malaysiske regering har valgt at redde Tour de Langkawi fra lukning med en større kapitalindsprøjtning. Regeringen har dog også valgt at udskifte arrangørerne af løbet, der køres fra d.2-11. februar i 2007.

“Regeringen håber også, at sponsorerne og nye sponsorer vil komme frem for at gøre Tour de Langkawi til en stor succes,” lyder det i en pressemelding fra Ministeriet for ungdom og sport og Ministeriet for turisme.

Tilbage til toppenFabian Cancellara: Et begivenhedsrigt år


CSCs schweiziske rytter Fabian Cancellara har haft travlt det sidste år. Faktisk har han inden for de sidste 7 måneder både vundet Paris-Roubaix, er blevet gift, er blevet verdensmester i enkeltstart og den 30. oktober blev han far til datteren Guiliana, fortæller Gazetta dello Sport i dag.

”Jeg klippede selv navlestrengen over. Det var en voldsom følelse og emotionelt rigtig hårdt. Meget hårdere end at køre Paris-Roubaix”, sagde Cancellara.

Mens alle holdkammeraterne holder ferie, så er Cancellara trukket i uniformen og er i færd med at aftjene sin værnepligt i den schweiziske hær. I alpelandet foregår værnepligten på den måde, at man indledningsvis er indkaldt i 21 uger og derefter bliver genindkaldt 3 uger hvert år. Den lokale kaserne ligger kun 5 minutter fra Cancellaras hus, så han kan komme hjem og putte datteren om aftenen.

Den 4. december flyver han med resten af holdet til Sydafrika. Derefter følger den årlige overlevelsestur, hvorefter holdet i slutningen af januar tager til USA. Når sæsonen endelig går i gang, har Cancellara allerede nu udpeget nogle mål, som han gerne vil nå:

”Først Milano-Sanremo. Det er et besynderligt og uforudsigeligt løb. Derefter Flandern Rundt, som jeg synes er fascinerende med alle brostensbakkerne og de store begejstrede menneskemasser. Og så skal jeg selvfølgelig forsøge at forsvare min titel i Paris-Roubaix”, siger han.

I den forgangne sæson delte den 25årige rytter ofte værelse med Ivan Basso. Og han har ingen positive kommentarer til håndteringen af Operation Puerto.

”Det er et kæmpemæssigt kaotisk cirkus. UCI er endnu engang blevet afsløret som en impotent organisation. Jeg har ondt af Basso. Hvis han ikke vinder nogle løb næste år, så vil folk sige, det er fordi han ikke tør dope sig mere. Og hvis han vinder, så vil folk sige, det er fordi han stadig doper sig”.

Cancellara mener, der kun er én vej frem: Træning. Han har forbedret sig kraftigt på enkeltstartcyklen ved hjælp af autogen træning. Og han føler sig overbevist om, at der også er plads til store forbedringer på landevejen.

Tilbage til toppenShoppen: Køb Skibby - forstå mig ret


Nu indrømmer Jesper Skibby åbent og ærligt, at ja, han var dopet i sine mange år som professionel cykelrytter. EPO, kortison, væksthormoner blev den store hemmelighed i cykelstjernens hverdag, som på ingen måde måtte afsløres. Nu blotlægges løgnen om misbruget og med Skibby Forstå mig ret kommer sandheden nu for dagens lys.

Køb nu på www.feltet.dk/shop

Tilbage til toppenJulekalenderen: Kør på cykel med Doors!


Feltet.dk har i samarbejde med Juhl Cycling (www.juhlcycling.dk) lavet en julekalender, som startede den 7. november. Hver dag vil der være 5 cykeltrøjer på auktion i 5 størrelser (1 Medium, 2 Large og 2 X-large).

Dagens cykeltrøje er udformet med Doors logo, så nu har du mulighed for at give dine venner baghjul sammen med Doors!

Hver trøje sælges naturligvis på hver sin selvstændige auktion, dvs. at der hver dag frem til den 1. december vil åbne 5 auktioner.

Hver auktion vil starte fra 100 kr., men hvis du er helt sikkert på, at du bare må have en af trøjerne, så vil der være en "Køb nu pris" på 549,-. Hvis en bruger vælger at købe en af trøjerne med det samme, så vil auktionen blive afsluttet før tid, og der vil IKKE blive lavet en ny auktion på det pågældende produkt. Der vil IKKE blive lagt porto oveni auktionprisen.

Du finder auktionerne (NEDERST) på: www.feltet.dk/auktion.


Dagens trøje er:


Dagens auktioner starter den 24. november kl. 10.00 og afsluttes den 18. december kl. 20.00

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

EM - Dame Junior(CCW) 24/09

EM - Kvinder(CCW) 23/09

Classica Andorra Pirineus(1.1) 23/09

Classique Paris-Chauny(1.1) 24/09

Adriatica Ionica Race(2.1) 22/09-24/09

EM - Herre Junior(CC) 23/09

EM - Herrer(CC) 24/09

EM - Dame Junior(CCW) 24/09

Classique Paris-Chauny(1.1) 24/09

EM - Herrer(CC) 24/09

Cro Race(2.1) 26/09-01/10

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger