Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 24. oktober 2006

Feltet.dk korte - 24. oktober 2006

24. oktober 2006 07:070


- Crocodile Trophy: Ole Egeblad var også tæt på etapesejr
- Glud & Marstrand Horsens: Kim Marius Nielsen forlænger
- Crocodile Trophy: Borup - En aktiv hviledag
- Crocodile Trophy: Ny dansk etapesejr
- Health Net: Hejsedal og Sutherland fortsætter i USA
- Ivan Basso: Discovery Channel eller Barloworld
- UCI: Igen utilfredse med ASO
- ARD: Dropper måske også Tyskland Rundt
- Belgisk transfernyt: Næsten udsolgt i butikken
- Joachim Parbo: Til USA for at komme til VM
- Roeselare: 13 belgiske verdensmestre åbner udstilling
- Oscar Pereiro: Puklede og slog dromedar i spurten
- Team Vison Bikes: Tilknytter Jimmi Madsen til holdet
- Ivan Basso: ”Bjarne og jeg skiltes som venner”
- Lombardi: Fortsætter som rådgiver for Basso og Schleck
- Magnus Bäckstedt: Gennemgår skulderoperation
- Pat McQuaid: Rytterne må acceptere det etiske kodeks
- Feltet.dk: Vind flotte præmier

De korte nyheder opdateres løbende


Crocodile Trophy: Ole Egeblad var også tæt på etapesejr


Danske Ole Egeblad var også tæt på en etapesejr på dagens 30 km lange enkeltstart. Den danske CSC sponsorchefen er kommet godt med og er i øjeblikket nummer 3 i M2 klassen, som er masterklassen for ryttere fra 40 år og opad.

”Jeg vidste ikke rigtigt, hvad jeg tog ned til andet end at det nok ville blive ret hårdt, og at jeg sikkert ville blive mere og mere mør. Det første holder stik, det andet heldigvis ikke - tværtimod synes jeg, at jeg bliver bedre og bedre kørende, ellers også bliver dem jeg kører imod dårligere”, forklarer Ole Egeblad til Feltet.dk.

Danskeren er i øjeblikket nummer 19 i det samlede klassement, men i masterklassen er han nummer tre samlet, hvilket han er meget tilfreds med.

”Efter dagens 30 km enkeltstart ligger jeg nr. 19, og hvis man tager alle tidligere og nuværende proffer, semi-proffer, prof wannabe’er, og de andre uden et rigtigt job, så er jeg kanon tilfreds indtil videre. Jeg er nummer 3 i masterklassen, det er helt ok, når jeg ser hvem, jeg kører imod. De fleste har dyrket ekstrem sport i mange år bl.a. bjerg ironman, 100 km løb (til fods, red.) og andet sjovt, men mit vildeste er CSC Heino
Cup,” forklarer danskeren.

Ole Egeblad var blot 1 minut og 22 sekunder fra en etapesejr, hvilket rakte til en andenplads i masterklassen.

”På dagens enkeltstart gik jeg efter at vinde masterklassen, men desværre kørte belgieren Luc Gielen lidt hurtigere, rigtig surt da det nok var min eneste chance for etapesejr, men min indsats rakte da til en 8. plads i blandt alle deltagerne, imens jeg blev nummer 2 i masterklassen, det var jeg da lidt stolt over. Ellers har jeg i hvert fald lært at min normale stil med at lægge ud for fuld gas og prøve at køre med de bedste, så langt som muligt, ikke lige er recepten, når man skal sidde 5 - 8 timer på cyklen i 30 - 40 grader varme. Så de sidste par dage har jeg lagt stille og roligt ud, og de første to timer og så fuld gas resten ad vejen….”

Selvom Ole Egeblad erkender, at de to bedste i masterklassen er bedre end ham, så håber han fortsat på en etapesejr via klog kørsel.

”Jeg vil fortsat se om ikke jeg kan snyde de to andre gamle herrer og tage en etapesejr i masterklassen, det er bare lidt svært, når de begge er i klar bedre fysisk form, end jeg er til denne her slags sjov, men så må jeg jo bare være klogere end dem”, slutter Ole Egeblad fra Australien.

Tilbage til toppenGlud & Marstrand Horsens: Kim Marius Nielsen forlænger


20-årige Kim Marius Nielsen har forlænget aftalen med Glud & Marstrand Horsens, så han i 2007 kører sin 3. sæson for holdet.

Kim Marius er G&M's største sprintertalent og holdet håber, at han om få år vil kunne vinde mange sejre i massespurterne.

Kim Marius bedste resultat i 2006 var en femteplads ved U23 DM i Vejen. Kim Marius kom til Horsens fra Hobro og er sideløbende med cykelkarrieren i lære ved Brdr. Dahl i Horsens.

Tilbage til toppenCrocodile Trophy: Borup - En aktiv hviledag


Den danske mountainbike rytter Michael Borup fortsætter med at imponere i et af verdens hårdeste MTB-løb i verden - Crocodile Trophy. Danskeren vandt 6. etape af løbet, og i dag var han igen bedst og vandt 8. etape.

Dagens etape var løbets eneste enkeltstart og de 30 kilometer blev for mange af rytterne kaldt en uofficiel hviledag.

“En meget aktiv hviledag, synes jeg”, griner Michael Borup efter sejren og tilføjer: ”Jeg tror, alle var slidt i dag og i går, hvor jeg kunne slappe af de sidste 60 kilometer, da jeg punkterede.”

”Jeg synes, at det gik godt hele vejen i modvinden, men jeg havde lidt problemer på vej hjemad i medvinden, men jeg synes, jeg gjorde det godt. På de sidste to km havde jeg svært ved at se noget,” tilføjer Michael Borup.

Dagens veje var beskidte, og det gjorde, at rytterne til tider havde svært ved at se noget.

Tilbage til toppenCrocodile Trophy: Ny dansk etapesejr


På dagens 30 kilometer lange enkeltstart i Crocodile Trophy viste danske Michael Borup sig igen som en af løbets stærkeste ryttere, da han vandt enkeltstarten fra North Queensland. Danskeren kørte de 30 kilometer i tiden 50.43, hvilket gav ham en gennemsnitsfart på 35,49 km/t.

I det samlede klassement forsvarede Christophe Stevens føringen, hvor han dog tabte lidt til Attila Marton. Men det var alligevel en tilfreds Christophe Stevens, som kunne se tilbage på dagens etape.

”Jeg kørte ikke igennem i dag, men jeg skulle alligevel træde i pedalerne. Vinden var rigtig hård, men det gik fint på vej tilbage, hvor jeg kunne sætte tempo på. Jeg ved ikke helt, hvor meget jeg har tabt, men det er cirka 2-3 minutter til Attila, og det er okay. Sidste år vandt jeg morgendagens etape, men nu må vi se, hvordan det går i morgen. Jeg føler, at mine ben bliver bedre og bedre,” forklarer Christophe Stevens.


Resultat af 8. etape
1MichaelBorup-RT-Adidas-Roadbike Shop00:50:43
2AttilaMarton-Meditech Sport Club - CIB Leasing0:01:10
3IngmarBrichenfrid-Lietz-Sport Team0:01:36
4ChristophStevens-Belgian Bike Power0:02:57
5StruanLamont-Team Scott Racing0:03:23
6LucGielen-Team MI Croc for Sofhea0:03:24
7DarrenO'Grady-Dream Team0:03:55
8OleEgeblad-Team Descente - CSC 0:04:46
9ValentinZeller-Dream Team0:04:49
10ChristopheHeinix-Passage Fitness First Oudaan0:04:55
..
35ChristopheDesimpelaere-Team Descente - CSC 0:19:40


Samlet stilling efter 8. etape
1ChristophStevens-Belgian Bike Power52:51:02
2AttilaMarton-Meditech Sport Club - CIB Leasing0:25:44
3ValentinZeller-Dream Team0:44:27
4IngmarBrichenfrid-Lietz-Sport Team0:51:33
5DavidWood-Dream Team1:18:48
6ManuelTreven-Lietz-Sport Team1:20:37
7StefanRucker-Elk Haus1:20:59
8MichaelBorup-RT-Adidas-Roadbike Shop1:31:24
9StruanLamont-Team Scott Racing1:54:01
10DarrenO'Grady-Dream Team2:27:59
19OleEgeblad-Team Descente - CSC 6:33:24
..
29ChristopheDesimpelaere-Team Descente - CSC 9:55:03

Tilbage til toppenHealth Net: Hejsedal og Sutherland fortsætter i USA


Phonak-rytteren Ryder Hejsedal fortsætter karrieren i den kommende sæson på det amerikanske kontinetalhold Health Net. Den canadiske rytter har haft en god sæson for sit schweiziske mandskab og det er bl.a. blevet til en samlet fjerdeplads i Catalonien Rundt, men har alligevel ikke kunnet finde en europæisk arbejdsgiver, hvorfor han nu fortsætter i staterne.

Med sig får han Rory Sutherland. Den tidligere Rabobank-rytter blev sidste år testet positiv for de ulovlige stoffer af clomiphene og hydroxy-clomiphene. Den hollandske rytter blev idømt 15 måneders karantæne, som udløber i december 2006, hvorfor han næste år kan fortsætte for Health Net.

Tilbage til toppenIvan Basso: Discovery Channel eller Barloworld


Iavn Basso bekræfter nu overfor den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport, at valget om den fremtidige arbejdsgiver alene står mellem Discovery Channel og Team Barloworld.

”Der er 50% for Discovery og 50% for Barloworld,” siger Ivan Basso.

Umiddelbart kunne det synes som et meget nemt valg, eftersom kun Discovery Channel, som Pro Tour-mandskab, kan garantere den italienske rytter at stille til start i Giro d´Italia og Tour de France i den kommende sæson.

Til gengæld er Barloworld ifølge La Gazzetta dello Sport klar til at lade den italienske rytter tage flere ryttere med sig ind på det Italiensk-Sydafrikanske mandskab. Ligeledes er Ivan Basso på Barloworld garanteret en absolut kaptajn-rolle på mandskabet, mens Discovery Channel har hentet amerikanske Levi Leipheimer til holdet forud for den kommende sæson netop med henblik på Tour de France.

Daniele Nardello og Andrea Peron nævnes som mulige kommende holdkammerater til Ivan Basso, i så fald han vælger Barloworld som sin kommende arbejdsgiver.

Tilbage til toppenUCI: Igen utilfredse med ASO


Konflikten mellem UCI og verdens førende løbsarrangør ASO fortsætter. UCI udsendte i dag en pressemeddelelse, hvor man retter flere angreb på den franske løbsarrangør, der bl.a. arrangerer Tour de France.

UCI er utilfreds med, at ASO har afvist at samarbejde omkring det fremtidige anti-doping arbejde. Samtidig er det også faldet UCI for brystet, at de ikke er blevet inviteret til torsdagens præsentation af næste års Tour de France-rute.

ASO udtalte så sent som ved VM i Østrig, at man ønskede at trække sine løb ud af Pro Touren. UCI svarede igen ved at blot at tilføje de ønskede løb til kalenderen med meddelelsen om, at ASO blot kunne bringe beslutningen for den internationale sportsdomstol, CAS.

Tilbage til toppenARD: Dropper måske også Tyskland Rundt


Den tyske TV kanal ARD, der allerede for flere måneder siden raslede med sablerne og truede med enten at skære kraftigt ned eller helt udelade transmissioner fra Tour de France fremover på grund af de mange dopingskandaler, er nu også tæt på at droppe TV dækning af Tyskland Rundt, der i år var et større tilløbsstykke end nogensinde før og oven i købet fik en særdeles populær vinder i Jens Voigt.

Iflg. Hamborg magazinet Der Spiegel i dag har kanalens programdirektører overvejet at droppe dækningen af Tyskland Rundt allerede næste år. Der Spiegel angiver den umiddelbare grund til overvejelserne, at flere af de råd og udvalg, der overvåger ARDs programplanlægning, tilsyneladende udviser en stålsat uvilje mod at transmittere cykelsport i det hele taget efter Tour de France 2006.

Den endelige beslutning tages iflg. Der Spiegel i slutningen af november.

Tilbage til toppenBelgisk transfernyt: Næsten udsolgt i butikken


Transfermarkedet er ved at være lukket i Belgien, og for næste sæsons vedkommende kan man allerede nu konstatere, at der vil der blive tale om en udvidelse af antallet af Protour ryttere, skriver Sportwereld.be i dag.

Marc Wauters, der fejrede sin afsked på fornem vis i Zolder med mere end 5.000 tilskuere forrige weekend, er faktisk den eneste reelle pensionist. Staben af belgiske Protour ryttere bliver i 2007 forøget med ikke mindre end 7 neopros, så det samlede regnskab kan derfor kun ende positivt.

Kun to nuværende Protour ryttere har endnu ikke fundet nyt hold til næste sæson. Garvede Davitamon-Lotto veteraner, der ikke har fået forlænget kontrakten: Nico Mattan og Jan Kuyckx. Begge ryttere repræsenteres af Belgiens mest kendte agent Paul De Geyter.

Sidste års kontroversielle vinder af Gent-Wevelgem, 35-årige Nico Mattan, sidder stadigvæk ved telefonen og håber på gode nyheder. Rygterne vil vide, at spanske Saunier Duval har ham i tankerne, og det samme gælder kontinentalholdet Team Tinkoff. Endelig er der måske et nyt Waregem-baseret kontinentalhold på vej i Belgien, der måske vil få brug for en erfaren kaptajn til at holde styr på de unge tropper.

27-årige Jan Kuyckx mener, at grunden til Lotto holdets manglende lyst til at forny hans kontrakt skal søges i den dopingsag, han helt uskyldigt var involveret i sidste år, hvor han efter en kontrol i Ster Elektrotour blev testet positiv for et middel mod forkølelse, som han rent faktisk havde fået udleveret af holdlægen.

Endelig fremhæver han den klassiske problematik: Du knokler dig død som hjælperytter for din kaptajn og ender altid i gruppettoen, men når tidspunktet for kontraktforhandlingerne kommer, så tæller holdledelsen kun dine sejre.

Tilbage til toppenJoachim Parbo: Til USA for at komme til VM


I jagten på at få en VM billet tager danskeren Joachim Parbo hele vejen til USA for at køre cykelcross.

”Jeg tager chancen og kører 3 løb i Boulder-området. Niveauet er efter sigende for opadgående i USA, men med mit kendskab til de ryttere, der sidste sæson kørte i Europa - skulle jeg stadig kunne have top-10 placeringer indenfor rækkevidde. Cykelcross er i de seneste år blevet voldsomt populært i USA, hvor det efterhånden er normalt med 500-1000 startende til løbene fordelt på forskellige klasser. Jeg har kørt 8 løb siden sæsonstarten i Hamburg sidst i september, og jeg føler, at der er ved at være styr på formen. Med et par gode resultater i USA håber jeg på, at kunne opnå bedre startplaceringer i World Cup’en, hvilket vil øge mine muligheder for resultater i top 30. Resten af sæsonen kører jeg hovedsageligt med cross-løb i udlandet, hvor jeg endnu har op imod 20 starter, inden sæsonen slutter i februar,” forklarer Joachim Parbo.

Parbo kører følgende løb i USA
29.10.2006 Boulder Cyclocross - UCI kat. C2
04.11.2006 Xilinx Cup, Longmont - UCI kat. C2
05.11.2006 Boulder Cup - UCI kat. C1

Læs mere på Joachim Parbos hjemmeside: www.joachimparbo.dk

Tilbage til toppenRoeselare: 13 belgiske verdensmestre åbner udstilling


Det var en stor dag for cykelcross sporten i Belgien i går, fortæller Het Laatste Nieuws her til morgen, da 13 (ud af i alt 18) belgiske verdensmestre åbnede udstillingen ”Helden van het veld” (Cross helte red.) i det nationale flamske cykelmuseum i Roeselare, som Feltet.dk for øvrigt besøgte og anmeldte i august i år.

Eric De Vlaeminck, René - og sønnen - Mario De Clercq, Robert 'Bertje' Vermeire, Norbert Dedecker, Albert Vandamme, Roland Liboton, Marc Janssens, Danny De Bie, Paul Herijgers, Bart Aernouts, Kevin Pauwels og Niels Albert var til stede, da den flamske ministerpræsident Yves Leterme i går aftes klippede snoren over og officielt åbnede udstillingen, der rummer masser af fotomateriale, cykeltrøjer, medaljer, pokaler, cykler og meget mere.

De resterende 5 belgiske cross verdensmestre Roger De Vlaeminck, Sven Nys, Bart Wellens, Erwin Vervecken og Sven Vanthournout var ikke til stede. De 18 belgiske verdensmestre har tilsammen vundet 40 verdensmesterskaber. Eric De Vlaeminck står alene for ikke mindre end 7 titler.

Udstillingen løber til og med weekenden den 27./28. januar 2007, hvor verdensmesterskabet i cykelcross køres i Hooglede ganske få kilometer fra Roeselare.

Tilbage til toppenOscar Pereiro: Puklede og slog dromedar i spurten


I forbindelse med afholdelsen af det 17. Criterium Ciudad de Valencia - et gadekriterium i den spanske by Valencia, vandt årets to’er fra Tour de France, Oscar Pereiro, over en dromedar i en specialkonkurrence, beretter cyclingnews.com i dag. Præmien var en ridetur på den slagne modstander, så det var godt dromedaren ikke vandt.

Selve gadekriteriet blev vundet af verdensmester Paolo Bettini, der - udover Pereiro - besejrede så fine navne som David Etxebarria fra Astana og Giovanni Lombardi fra CSC.

Tilbage til toppenTeam Vison Bikes: Tilknytter Jimmi Madsen til holdet


Den tidligere 6-dages stjerne Jimmi Madsen bliver fra næste sæson sportschef på kontinental-cykelholdet Team Vision Bikes. Det er kun et halvt år siden han selv stoppede på topplan, og fra næste sæson er det på førersædet i ledsagerbilen, man kan finde Jimmi Madsen. Der er stadig et halvt års tid til de første forårsløb, men arbejdet er allerede så småt gået igang for den 37-årige københavner, der glæder sig over jobbet.

”Team Vison Bikes har allerede i deres første sæson opnået flotte resultater, men jeg tror, at jeg kan tilføje holdet noget styring og erfaring og få endnu mere ud af holdets ryttere”, siger Jimmi Madsen.

De fleste forbinder sikkert Jimmi Madsen med banecykling, og han har da også 9 sejre i 6-dages løb ligesom han gennem en lang og flot karriere har vundet medaljer ved både EM, VM og OL. Men Jimmi Madsen kørte især i slutningen af sin karriere også en del på landevejen og han har kørt adskillige store landevejsløb som for eksempel Flandern Rundt og Giro d´Italia for Team CSC.

”Vi tror, at Jimmi kan blive en uvurderlig mentor for holdet. Han har en kæmpe rutine og vores ryttere kan helt sikkert få udbytte af hans erfaring og rutine”, siger Lars Nybo Nielsen, coach og assisterende sportsdirektør på Team Vison Bikes.

Holdet er i øjeblikket ved at genforhandle kontrakterne med de ryttere der kørte for Team Vison Bikes i 2006, men der forhandles også med yderligere to-tre ryttere, så holdet bliver forstærket til 2007-sæsonen.

Team Vison Bikes opnåede allerede i sin første sæson en række flotte resultater. En af holdets bedste ryttere, Jacob Kollerup, blev den mest vindene cykelrytter på dansk grund i 2006 og vandt blandt andet sidste afdeling af Post Cuppen som blev kørt ved Viborg.

Tilbage til toppenIvan Basso: ”Bjarne og jeg skiltes som venner”


Bjarne Riis er fortsat tavs efter bruddet med Ivan Basso. Men den italienske stjerne er langt fra tavs, og han bebuder, at han og den danske team-ejer skiltes som venner. Den italienske rytter bebuder endda, at han håber en dag at vende tilbage til det danske Team CSC mandskab.

”Bjarne og jeg skiltes som venner”, siger Basso i et stort interview med Politiken. ”Og jeg håber, jeg vender tilbage. Vi vurderede, at det lige nu var bedst at skilles, men intet udelukker, at vi tager samarbejdet op igen på et senere tidspunkt”.

Vinderen af Giro d´Italia har endda forståelse for Bjarne Riis ageren de seneste måneder.

”Det var ikke, fordi Bjarne ønskede at behandle mig dårligt. Han var nødt til at handle, som han gjorde. Jeg ved jo godt, at han havde et helt hold at tænke på,” lyder det fra Basso, der dog i forbindelse med udelukkelsen kort før Tour de Frane føler sig enormt uretfærdigt behandlet.

”Det må vel være rimeligt, at man får en advokat til at se på en sag, før der træffes en afgørelse med så stor betydning for en rytter,” siger Basso.

Ivan Basso leder i øjeblikket efter et nyt mandskab og fortæller, at skulle han gå efter pengene var sagen allerede klar, men at han fortsat ønsker at undersøge alle forhold omkring sit nye mandskab før han tager endelig stilling.

Tilbage til toppenLombardi: Fortsætter som rådgiver for Basso og Schleck


Efter 14 år som professionel cykelrytter, stopper Giovanni Lombardi nu som aktiv og går i stedet i gang med en karriere som personlig rådgiver for ryttere som Ivan Basso og brødrene, Andy og Fränk, Schleck. Det fortæller den nu snart forhenværende Team CSC-rytter i et interview med La Gazzetta dello Sport.

“Jeg ønsker at være så tæt på dem så muligt i de svære tider som naturligvis vil opstå som rytter,” fortæller Lombardi.

Lombardi har i som professionel karriere kørt for Lampre, Polti, Telekom, Acqua & Sapone, Domina Vacanze og Team CSC.

Tilbage til toppenMagnus Bäckstedt: Gennemgår skulderoperation


Svenske Magnus Bäckstedt gennemgik mandag en skulderoperation. Et styrt under en indendørs bane-træning medførte, at den svenske rytters kraveben rev sig løs af det ene led i skulderen og pegede ind mod den ene muskel.

”Dette år har bare været forfærdeligt når det handler om held,” siger Bäckstedt til sin hjemmeside ”Jeg har tillid til specialisten, der skal gennemføre operationen. Han forventer at jeg vil være ude i omkring seks uger, hvilket for en cykelrytter betyder fire. Jeg vil tilbage på hjemmetræneren hurtigst muligt.”

Tilbage til toppenPat McQuaid: Rytterne må acceptere det etiske kodeks


Rytterne er utilfredse med det etiske kodeks. De mener på baggrund af Operacion Puerto-sagen, at det er for tilfældigt, hvem der bliver suspenderet fordi de er involveret i en igangværende dopingundersøgelse og hvem der slipper fri. Derfor vil de nu have nye klarere retningslinier.

Men det afviser UCIs præsident Pat McQuaid, da han mener, at det etiske kodeks er med til at give cykelsporten noget af troværdigheden tilbage.

”Jeg forstår CPAs bekymring, men i den nuværende situation med de nuværende besværligheder for sporten må vi være realistiske og gøre, hvad vi kan for at genvinde sportens troværdighed,” siger McQuaid til Ritzau.

Det etiske kodeks er indført af sammenslutningen af pro Tour-mandskaber AIGCP og Pat McQuaid mener, at det alene er op til disse mandskaber at afgøre, hvad der skal ske med det etiske kodeks.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Vind flotte præmier


I resten af oktober måned kører Feltet.dk en konkurrence, hvor du kan vinde:

1 stk Bog "Et liv på kanten" signeret af B.S. Christiansen.
5 stk Pro Cycling Manager 2006
5 stk Pro Cycling Manager 2005
5 stk Historien om Team CSC

Alle præmievinderne vil blive kontaktet direkte pr. mail i starten af november. Hvis du allerede har oprettet en bruger på www.feltet.dk/auktion så deltager du naturligvis også i lodtrækningen om disse præmier.

Eneste krav for deltagelse er, at man kan oprettet en bruger og aktiveret brugeren.

Opret bruger - klik her

Feltet.dk ønsker alle held og lykke.

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Cro Race(2.1) 26/09-01/10

Cro Race(2.1) 26/09-01/10

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger